...

A legjobb fejhallgató futáshoz: top 15 rangsor 2022-re

4.8 / 5 ( 46 szavazat )

A sport, akárcsak a zene, sok ember számára az élet alapvető része. A kettő általában átfedésben van és kiegészíti egymást. A tudósok bebizonyították, hogy a kedvenc zenéid hallgatása futás közben növeli az állóképességedet, és energiabombát ad neked. Ezért sok futó keresi a kényelmes, vízálló, kiváló hangminőségű modelleket. Mai cikkünkben a legjobb fejhallgatók rangsorát nézzük 2022-ben a futáshoz.

A cikk tartalma

A futó fejhallgató előnyei és hátrányai

Minden audioberendezésnek nemcsak előnyei, hanem hátrányai is vannak. A futó fejhallgató sem kivétel. Ahhoz, hogy félretegye az ilyen vásárlás célszerűségével kapcsolatos összes kétséget, először meg kell ismernie ezeknek az eszközöknek az összes jellemzőjét.

A fejhallgató futáshoz való használatának fő előnyei:

  • Nagy választék különböző módosításokkal és árképzéssel. Mindenkinek lehetősége van arra, hogy „kedvére való” készüléket válasszon, olyan áron, amit megengedhet magának.
  • Kiváló minőségű konstrukció és felhasznált anyagok, nedvességvédelem, így a minőségi modellek hosszú élettartamúak.
  • Biztonságos illeszkedés a fülbe, így nem kell korlátoznia a mozgásszabadságát, és kényelmesebbnek érzi magát futás közben.
  • A kiváló ergonómia lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót hosszabb ideig használhassa anélkül, hogy kényelmetlenül érezné magát.
  • Kiváló minőségű hang és zajszűrés. Közép- és felső kategóriás modellekről beszélünk.
  • Tudományosan bizonyított, hogy a futás közbeni zenehallgatás növeli az állóképességet, és energiabombát ad. Röviden, a kedvenc zenéjének hallgatása segít gyorsabban elérni sportcéljait.

Minden előnye ellenére a futáshoz használt fejhallgató nem mentes a hátrányoktól. A legfontosabbak a következők:

  • A költségvetési modellek nem lehetnek magas építési minőségűek, ami miatt a kialakítás nem légmentes, és a nedvesség bejuthat. Ezeknek a modelleknek az élettartama nem túl hosszú.

Milyen zenére jobb futni

A tudósok és a sportolók azt javasolják, hogy tartsuk be a futás lejátszási listáját és válasszuk ki a megfelelő zenei műfajt.

A lejátszási lista szabályai

Amikor kocogáshoz készít lejátszási listát, vegye figyelembe a következőket

  • A lejátszás folyamatossága;
  • csendes első kompozíciók (amikor bemelegítesz);
  • ritmikus zene kocogás közben;
  • lágy dallamok a kikapcsolódáshoz;
  • Motiváló dalok;
  • Az ütős basszusgitár jelenléte.

Fontos, hogy a dalok ne legyenek kényelmetlenek futás közben.

A megfelelő zene a futáshoz

Tanulmányok szerint a rockzene segít az izompumpálásban. A tudósok szerint a rock hallgatása nem ajánlott a kardió edzéshez, különösen, ha reggel kocogunk. A pop és diszkó zeneszámok alkalmasak a kocogáshoz, tiszta és egyenletes tempójukkal. Tartalmazzon ritmus- és motivációs dalokat a lejátszási listában.

Futás közben a fejhallgatónak szorosan és nyomás nélkül kell illeszkednie. A lejátszási listáknak ritmusos dalokon és az edzés típusának megfelelő műfajon kell alapulniuk.

Melyik fejhallgató a legjobb futáshoz??

A futó fejhallgatók értékelése

Futó fejhallgató minősítés
hogy ne tévedjen a legmegfelelőbb fejhallgató modell kiválasztásakor a futáshoz és a sporthoz, ajánlott először megismerkedni az alapvető kritériumokkal, amelyek meghatározzák a felszerelés praktikusságát, kényelmét és tartósságát.

Mit kell keresni a futáshoz való fejhallgató kiválasztásakor?

  1. Comfort. Fontos, hogy a futóeszközök biztonságosan illeszkedjenek, és ne legyenek kényelmetlenek hosszabb használat után. A fülhallgató kiesése futás közben valószínűleg az egyik leggyakoribb probléma. A BTE fülkampókkal ellátott vákuumos modellek előnyösek. Még jobb, ha az eszközök vezeték nélküliek. különböző fülkampók a kocogáshoz: különböző formájú fülkampókkal, nyaki zsinórral, fejpánttal. Mint korábban említettük, az első fajta a legkényelmesebb, de az ára is magasabb, mint társainak. A helyes választás érdekében vásárlás előtt próbálja fel a fejhallgató modelleket méretre. Milyen kényelmesen ül a fején.
  2. Hangminőség. A sportfejhallgatóknak kiegyensúlyozott basszushangzással kell rendelkezniük, ami nemcsak a futók, hanem más sportolók számára is elengedhetetlen. A basszus lehetővé teszi a futás ritmusának beállítását, még akkor is, ha nem közvetlenül a zenére koncentrálsz.
  3. Zajcsökkentés. Nem ez a legfontosabb tényező a futáshoz való eszköz kiválasztásakor, de ha a hangszigetelés rossz, nem fogod élvezni a jó hangminőséget futás közben. A zaj zavaró és akár idegesítő is lehet. A vákuum és a teljes méretű, jól illeszkedő fülpárnákkal ellátott szerkentyűk jó zajszűrési eredményekkel rendelkeznek. Nem a leghangosabb modellekről van szó, hanem a jó akusztikai tulajdonságokkal rendelkező modellekről. A halláskárosodás nem regenerálódik, ezért a leghangosabb fejhallgató megvásárlását elvileg kerülni kell.
  4. Vízállóság és tartósság. Még a legkeményebb futók is izzadnak a lábukon keresztül, és a nedvesség összegyűlik a membránokon. Ha a fejhallgatók félnek a nedvességtől, az ilyen „kísérletek” után az egyik fejhallgató halkabban kezd el játszani, vagy egyáltalán nem ad életjelet. A legtöbb futáshoz használt sporteszköz vízálló. Az illeszkedés és az anyagok minősége is számít. A sportos fejhallgatók leeshetnek, nekimehetnek a felületeknek, és kárt okozhatnak. Minél tartósabb a ház, annál hosszabb a berendezés élettartama.
  5. tervezés. A futó fejhallgatónak elsősorban kényelmesnek kell lennie és minőségi hangzást kell produkálnia, de néhány sportoló számára a megjelenés a döntő tényező. A futóeszközök széles választéka lehetővé teszi, hogy „tetszés szerinti” modellt válasszon. Vannak aszketikus kialakítású modellek, és éppen ellenkezőleg, élénk színekkel és szokatlan nyomatokkal, textúrákkal és formákkal.
  6. Önálló működés. A legjobb, ha újratölthető akkumulátorral rendelkező vezeték nélküli készülékeket vásárol kocogáshoz. Először is, a drótok nem dörzsölődnek és nem ütik meg a nyakadat futás közben. Másodszor, nincsenek korlátozások – csak a mozgás szabadsága. Harmadszor, az akkumulátoros készülékek hosszabb ideig használhatók újratöltés nélkül. A fejhallgató optimális üzemideje újratöltés nélkül – 6-8 óra.
  7. Ergonómia. A futó fejhallgatónak kompaktnak és könnyűnek kell lennie. Ha a kiválasztott modell nem felel meg ezeknek a kritériumoknak, akkor nagyon valószínű, hogy a nagy és nehéz konstrukció kényelmetlenséget fog okozni a használat során. Kerülje a szinte súlytalan szerkentyűk előnyben részesítését is, mert ez az anyagok megkérdőjelezhető minőségét jelzi.
  8. Mikrofonnal felszerelve. Nem döntő tényező a sportfülhallgatók esetében, de lehetővé teszi, hogy telefonálhasson anélkül, hogy megszakítaná a kocogást. Ezzel sok időt takaríthat meg. Megnézheti a kiváló mikrofonnal rendelkező fejhallgatók értékelését.
  9. Költségek. A sport fejhallgatók árai nem sokban különböznek a hagyományos kütyük áraitól. Mert még a normál (nem sport) modellek is megfelelhetnek a fenti kritériumoknak. Az árkategória nagyon eltérő. Tehát mindenkinek az anyagi lehetőségeihez mérten kell kiválasztania a modelleket. A minőségi eszközök ára 50-80 dollárról indul.

Ezek a fő kritériumok, amelyekre figyelnie kell a futáshoz való fejhallgató kiválasztásakor. Célszerű továbbá jól ismert és jó hírű gyártókat is figyelembe venni. Jobb, ha a háztartási gépek nagy vagy láncos üzleteiben, esetleg hivatalos képviselőktől vásárolnak. Győződjön meg arról, hogy a termék jól működik, és rendelkezik az összes kísérő dokumentációval. A keresés szűkítéséhez nézze meg a legjobb kocogáshoz való fejhallgatók értékelését 2022-ben.

A megfelelő eszközök kiválasztásának kritériumai a kocogáshoz

A fejhallgató kiválasztásakor a következő kritériumokat kell figyelembe venni:

  • Védelmi osztály;
  • hangminőség;
  • ergonómia.

Védelmi kategória

A szabadtéri sportok szerelmesei számára fontos a tartozék anyaga. A vízállóság lehetővé teszi, hogy a készüléket esőben is használhassa.

Az anyag tartóssága fontos az aktív testmozgás támogatói számára.

Hangminőségi szint

A hangzás gazdagságát a sportos táncosok értékelik. A 18 Hz és 20 kHz közötti magas frekvenciatartomány éles hangzást biztosít.

Ergonómia

Ez olyan feltételek kombinációja, amelyek nem károsítják a készüléket. Ezek mindenféle formában és méretben előfordulnak: esőzés, távoli kommunikációs tornyok, extrém sportok…

Érdemes tudni az akkumulátor élettartamáról, a vízvédelemről és a hívásminőségről.

A legjobb fejhallgató futáshoz

Név Leírás Ár
1. Beats Powerbeats 4 A legjobb Bluetooth fejhallgató futáshoz 120$
2. Huawei FreeLace Pro IP55 vízálló futó fejhallgató 79$
3. Adidas RPT-01 Stílusos Adidas futó fejhallgató 71$
4. Huawei Honor Sport Pro Egyedi kialakítású nyaki fejhallgató 46$
5. Xiaomi 1More iBFree Sport Fejhallgató fém kocogáshoz 27$
6. Beats Powerbeats Pro TWS izzadásálló fejhallgató 189$
7. Huawei FreeBuds 4i Vezeték nélküli fülhallgató kocogáshoz 92$
8. JBL Under Armour True Wireless Flash Futtatott fejhallgató ANC-vel 119$
9. Sony WI-SP500 Egy nagyszerű eszköz NFC-kapcsolattal 39$
10. Bose SoundSport Pulse vezeték nélküli Kényelmes fülhallgató szívritmus-érzékelővel 148$
11. Huawei FreeBuds Pro Kocogó készülék biometrikus hanglenyomat-felismeréssel 140$
12. Apple Airpods Pro Apple fejhallgató gyors töltési funkcióval 243$
13. Koss Porta Pro vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató futáshoz 74$
14. Sony WF-XB700 Futó fejhallgató 9 órás üzemidővel 81$
15. Jabra Elite 85T Félig nyitott audio eszköz nedvességvédelemmel 200$

Mitől más a futáshoz használt fejhallgató

A sportolás közbeni kényelmes zenehallgatáshoz olyan fülhallgatóra van szükség, amely nem esik ki a füléből. Nem minden modellben kényelmes a futás – a csatornába épített modellek és néhány fülvédő a legjobbak. Rugalmasabb, könnyebb, mint a fül fölötti tartozékok, jobb védelmet nyújt az izzadás és a véletlen leejtés ellen.

Eladóak a szokásos vákuum modellek és a fülcsipesz mögé illeszkedő termékek, amelyek a szemüveg bilincsére hasonlítanak.

A futó fejhallgatók fő jellemzői:

  • Stabil fülbe illeszkedés, amely sprint vagy kocogás közben is a helyén tartja a készüléket;
  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság Bluetooth-on keresztül, így nem kell aggódnia a vezetékekkel való bajlódás és a mozgás szabadsága miatt.

A sportolók az IP-címkézett fülhallgatókra illeszkednek. Nemzetközi szabvány, amely meghatározza a nedvesség elleni védelem mértékét. Optimális szint IPX4 elektronikához. Nincs izzadság vagy közvetlen vízfröccsenés a terméken. Ha befejezte a futást, és szeretne zuhanyozni, válasszon IPX7 vagy IPX8 szabványú fejhallgatót – akár a vízbe is dobhatja őket.

Jabra Elite 85T

Félig nyitott audio eszköz nedvességvédelemmel.

A legjobb futó fejhallgatók listájának élén: Jabra Elite 85T. Az aktív zajszűrés (ANC) kiküszöböli a nem kívánt zajokat, míg az átlátszó üzemmód biztosítja, hogy ne maradjon le semmiről. A testreszabható HearThrough lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mennyire legyen átlátható a zajszűrés. A kiváló hangzás a 12 mm-es meghajtóknak, az állítható kiegyenlítőnek és az AAC, SBC kodekeknek köszönhető. Elég király, hogy ilyen kis fejhallgatók erős töltelékkel rendelkeznek. A minőségi kommunikációhoz az Elite 85t beépített 3 nagy teljesítményű mikrofont.

Jabra Elite 85T kocogáshoz

Jabra Elite 85T

Fő jellemzők

  • Kialakítás: vezeték nélküli csatornán belüli
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth
  • Hatótávolság: 10
  • Hangerőszabályzó: Igen
  • Zajcsökkentés: Aktív (ANC)
  • Átbeszélő (átlátszó üzemmód): Igen
  • Töltőcsatlakozó: USB Type-C
  • Vezeték nélküli töltés: Igen
  • Működési idő: 5.5 óra

Teljes készlet

  • Jabra Elite 85T vezeték nélküli fejhallgató
  • 3 pár EarGelsTM szilikon fülhallgató (S, M, L méret)
  • Töltő és tároló tok
  • USB-C kábel
  • Dokumentáció

Videó felülvizsgálat

  • Kiegyensúlyozott hangzás a basszus zene hallgatásához
  • Támogatja a Bluetooth 5-öt.1 és SBC, AAC kodekek
  • USB Type-C elérhetőség
  • HearThrough és Sidetone támogatás
  • Matt műanyag felület a testnél
  • Támogatja a vezeték nélküli töltést
  • A töltőtáska fedele nyitott állapotban laza
  • A fejhallgató külső kijelzője olcsóbbá teszi a külső kialakítást

Sony WF-XB700

Futó fejhallgató 9 órás üzemidővel.

Könnyű és kompakt kialakítás alkalmi és sportos tevékenységekhez egyaránt. A bevezetett Extra Bass technológia fokozza a basszust és a basszus hangzását, mint egy hajtóerő. Ezenkívül a fejhallgató körülbelül 18 órán át működik (a tokkal együtt). Maga a tok IPX4 vízállósági szintet ért el. Ezért ezt a fejhallgatót nem zavarja az eső vagy az edzőtermi edzések izzadtsága.

Sony WF-XB700 kocogáshoz

Sony WF-XB700

Fő jellemzők

  • Kialakítás: vezeték nélküli csatornán belüli
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • Vízállóság: IPX4
  • Hatótávolság: 10
  • Frekvenciatartomány: 20 – 20000 Hz
  • Hangerőszabályzó: Igen
  • Zajcsökkentés: Igen
  • Töltőport: USB Type-C
  • Az akkumulátor élettartama: 9 óra
  • Töltési idő: 2.5 óra

Állítsa be a

  • Vezeték nélküli fejhallgató Sony WF-XB700
  • Töltő tok
  • USB Type-C töltőkábel
  • 3 pár fülpárna
  • Dokumentáció

Videó felülvizsgálat

  • Tiszta hang
  • Szoros illeszkedés
  • Akkumulátor élettartama akár 9 óra
  • Minőségi kivitelezés és formatervezés
  • Nyomógombos vezérlés
  • IPX4 nedvesség elleni védelem
  • Ár
  • Nincs alkalmazás-támogatás
  • Nincs aptX, többpontos és zajszűrés
  • Csak a bal fülhallgató működik

Denon AH-C160W

A következő modell Japánból érkezik, és a Denon név High End márka mutatja be. Általában örvendetes, hogy a sport fejhallgatók által felvett ilyen cégek: valójában nem számít, hogyan nézzük meg, de a hang audiophile gyártók bárkinek előnyt adnak.

A Denon AH-C160W egy sportos, vezeték nélküli fejhallgató fül mögötti illeszkedéssel. Sok sportolónak tetszik a fejhallgató formája, mert lehetővé teszi, hogy belépj a ringbe, és nem esik ki, bármennyire is próbálkozol. A fülkampók rugalmasak, szépen gumírozottak és nagyon kényelmesek, alig érzik a fülét. Az AH-C160W illeszkedési mélysége átlagos, nagyon elégedett a habhegyek jelenlétével Comply (ha valaki nem tudja, semmi kényelmesebb az emberiség még nem találta fel). Szilikon fülpárnák különböző méretekben kaphatók.

A fülhallgató IP57-es por- és vízálló, ami azt jelenti, hogy ellenáll az erős esőnek és még az izzadságnak is.

Választék 5 vezeték nélküli fejhallgató modellből a kocogáshoz

A fejhallgató látszólagos mérete ellenére mindössze 23 grammot nyom, és a rövid, rugalmas kábel a mellékelt kábelkötegelővel rögzíthető. A kezelőszervek kényelmesen a fülhallgatón találhatók, így a kábel maximális rugalmasságot biztosít. A Bluetooth nagyon nagy hatótávolságú – 20 méteres hatótávolságra biztosan számíthat. Az akkumulátor élettartama nem a leghosszabb – 4 óra: a fejhallgatót edzésre tervezték, így nem alkalmas hosszú maratonokra.

A Denon AH-C160W hangzása kiváló – különösen a sportos fejhallgatók esetében. De az évszázados múltra visszatekintő japán cégtől nem is várhatunk mást. A készülék tiszta, mély, dinamikus és rendkívül részletes hangzást produkál. Különösen a basszust szeretem: gyors, telt és őszinte. A közép- és magas hangok is tisztességesen szólnak, a legtöbb műfaj otthon érzi magát itt.

Koss Porta Pro vezeték nélküli

Bluetooth fejhallgató kocogáshoz.

Koss Porta Pro Wireless könnyű Bluetooth fejhallgató futáshoz. Kényelmesen illeszkednek, nem nehezek és kiváló minőségű hangzást biztosítanak. A nyomás könnyen beállítható az extra távtartóknak köszönhetően. A fülhallgató nem szigetelt, így hallja a környezetét, ami elengedhetetlen a kocogáshoz a város zajában és tempójában.

A Koss Porta Pro Wireless futás közben a zsebébe dugható, így a sportoláshoz ideálisnál is kompaktabb.

Koss Porta Pro Wireless kocogáshoz

Koss Porta Pro vezeték nélküli

Fő jellemzők

  • Kialakítás: fej fölött, nyitott összecsukható
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.1
  • Mikrofon: a kábelen
  • Frekvenciatartomány: 15-25000 Hz
  • Érzékenység: 111dB
  • Hangerőszabályzó: elérhető
  • Codec-támogatás: aptX
  • Töltőport: USB Type-C
  • Működési idő: 12 óra
  • Súly: 79g

Állítsa be a

  • Koss Porta Pro vezeték nélküli fejhallgató
  • Töltőkábel microUSB
  • Kemény hordtáska
  • Dokumentáció

Videó felülvizsgálat

  • A fejhallgató hangja jó, nincsenek nyilvánvaló problémák. A hangsúly a mélysugárzón van, és a sima magas hangok bárkinek tetszenek
  • Comfort. Koss Porta Pro Wireless – kényelmes, vezeték nélküli fejhallgató kocogáshoz. Könnyű és jól illeszkedik. Egész nap viselheti őket, és a fülei nem fáradnak el
  • Kompakt. Összecsukható kialakítás és nagyvonalú méret a kabátban való könnyű elrejtés érdekében
  • Az akkumulátor élettartama. Nem mondhatom, hogy az akkumulátor élettartama magas. Azonban 15 órával könnyedén átvészelhetsz egy egész heti futást. Nem véletlenül került ez a modell a legjobb futó fejhallgatók toplistájára
  • Tervezés:. A modell elavultnak és törékenynek tűnik, a gyártó furcsa döntése
  • Hab. A fülpárnák és az extra tartozékok gyorsan elhasználódnak. Gyakran kell cserélni. Annál is inkább, ha kocogás közben
  • Vezérlők a vezetéken. Rendkívül ellentmondásos döntés a márka részéről, hogy ellenőrzést vezetnek be a dróton. A Koss Porta Pro Wireless valójában egy audiokábel hangját emulálja

Beyerdynamic Byron BT

Ez a modell nem sport és vízálló, de minden más tekintetben az első helyért versenyezhet a listánkon. Különösen a hangzás, mivel a Beyerdynamic a világ egyik vezetője a High End felszerelések terén; a cég székhelye Németországban van.

A fülkagyló csészék tömör hengeres alakúak, és úgy tervezték, hogy mélyen illeszkedjenek a hallójáratokba. Ez kiváló stabilitást biztosít a fülében lévő készüléknek – Byron segítségével futhat vagy végezhet tornagyakorlatokat. Ugyanakkor a fejhallgató kompakt és könnyű, rekordot jelentő 13 grammal! És szuper tartósságot is kapunk: a fülkagylók könnyű alumíniumból készültek. A szilikon fülpárnák gömb alakúak, és a Monster Superslimhez hasonlóan opcionális fülpárnákat tartalmaznak.

Választék 5 vezeték nélküli fejhallgató modellből a kocogáshoz

A ByronBT vezeték nélküli, így az egyetlen rendelkezésre álló kábel csak a fülhallgatót köti össze. Klasszikus háromgombos távirányító mikrofonnal. A formás, kerek gombok szokatlanul menő megjelenésűek és könnyen kezelhetők. Bluetooth 4-es verzió.1 akár 15 méteres hatótávolságot biztosít

És persze a hangzás – a ByronBT-k árkategóriájukhoz képest nagyszerűen szólnak. Valójában rendkívül nehéz lenne alternatívát találni a Byronok helyett ebben a minőségben. És egyébként a kütyü támogatja az aptX codec-et is.

Apple Airpods Pro

Apple fejhallgató gyors töltéssel.

Az Apple Airpods Pro vitathatatlanul a legjobb vákuumos fejhallgató futáshoz. Egy másik előnye, hogy vezeték nélküliek. Ebben a modellben a vállalat bevezette a csatornán belüli formát (nem is egy évvel ezelőtt). Innen nézve, nyugodtan mondhatjuk, hogy a fejhallgató kényelmes és szilárdan a fülében marad kocogás közben. Klasszikus Apple stíluselemek, mint például a fehér, minimalista design és más márkajegyek.

Ez nem jelenti azt, hogy az Airpods Pro megéri a pénzt. És ez még mindig 240 dollár! De ellentétben más Apple-dizájnokkal, ezek a vezeték nélküli fejhallgatók futáshoz készültek. Kereshet azonban jobb Airpods analógokat is.

Apple Airpods Pro futáshoz

Apple Airpods Pro

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli csatornán belüli
  • Időjárásálló: IPX4
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • Zajcsökkentés: Igen
  • Érintésvezérlés: Igen
  • Töltőcsatlakozó: Lightning
  • Az akkumulátor élettartama: 5 óra (zajcsökkentéssel 4.5)
  • Az akkumulátor élettartama a tokban: 24 óra
  • Gyors töltés: 5 perc – 1 óra üzemidő

Állítsa be a

  • AirPods Pro
  • Vezeték nélküli töltő tok
  • Szilikon fülhallgató három méretben
  • Lightning kábel
  • Dokumentáció

Videó felülvizsgálat

  • Hang. Jó basszus, minden kiegyensúlyozott és sima, és a magas frekvenciák hangsúlyosak. Szerintem ez a legjobb a kínálatból
  • Kényelem. Az Airpods Pro nyomáskompenzációval és sokoldalú fülpárnákkal rendelkezik. Felejtsd el őket néhány perc futás után
  • Az akkumulátor teljesítménye. A töltés akár 5 órán át is tart, aktív hívási üzemmódban pedig körülbelül 4 órán át. Öt perc gyorstöltéssel a vezeték nélküli fejhallgató körülbelül egy órán át képes játszani
  • Tervezés. A legújabb modell kompaktabb, mint a korábbi Airpods modellek. A legjobb vezeték nélküli fejhallgató futáshoz: A legjobb a kategóriájában, 100%-ban megérdemelte, hogy a listán legyen
  • Aktív zajszűrés (ANC). A zajcsökkentés kiváló, szinte teljes elszigetelés. Mikrofonon keresztül hallgathatja a világot, és egyéb funkciókat is beállíthat az okostelefonján
  • Hangerőszabályzó. Csak iPhone-ról vezérelhető – nem jó kocogáshoz
  • Költségek. $240 drága, amikor vannak tisztességes futó modellek alacsonyabb áron

Népszerű modellek böngészése

Mielőtt megvásárolna egy kiegészítőt, tanulmányozza a termék jellemzőit, és döntse el, hogyan szeretné viselni. A vélemények feltárják a készülék specifikációit.

Apple Airpods

Az Apple nem sportként forgalmazza ezeket a modelleket. A sportolók azonban a 4 g-os súlya és a kábelmentes kialakítása miatt jobban kedvelik. Akár 5 óra folyamatos zenehallgatás. A tokban 15 percig tartó töltés további 3 órányi akkumulátor-üzemidőt biztosít. Hátránya a kötőelemek hiánya és a víz elleni védelem hiánya.

Az Apple Airpods akár 5 órán át is bírja folyamatosan és csak 4 g súlyú.

Beats PowerBeats3 vezeték nélküli

A BTE tartozék alkalmas extrém sportokhoz. Víz és por ellen védett. Akkumulátor élettartama akár 12 óra.

A beépített chip kommunikál a

A fejhallgató megfelel a zene szerelmeseinek, t.. Van basszus és egyéb frekvenciaválasz.

A Beats PowerBeats3 Wireless tökéletes a zene szerelmeseinek.

Koss Sporta Pro

A fejre szerelt készülék könnyű súlya megakadályozza a fül megterhelését és gazdag basszust kínál. Hangerőszabályozás fedélzeti billentyűkkel.

Nincs zajszigetelés. Attól függően, hogy hol használják őket, ez egyszerre lehet előny és hátrány is.

A Koss Sporta Pro nem terheli a füleket.

Plantronics BackBeat Fit

A fülhallgató nem esik ki erőteljes testmozgás közben, és akár 8 órán át folyamatosan működik. Esőben is biztonságosan használható. Irányítsa a zenét a tartozékon lévő billentyűkkel. a termékek a fülpárnák mérete miatt nem alkalmasak kis fülek számára.

A Plantronics BackBeat Fit akár 8 órán át folyamatosan működik.

Xiaomi Mi Sport Bluetooth

Vezeték nélküli fejhallgató a kínai gyártótól. Lépjen be az alacsony költségű szegmensbe:. Az akkumulátor élettartama 8 óra. A tartozékot a fülhorognak köszönhetően szilárdan a helyén tartja, és alkalmas extrém sportokhoz és esőzésekhez. A felhasználók nem értenek egyet a hangminőséggel, és panaszkodnak a hangerőszabályozás nehézkességére.

A Xiaomi Mi Sport Bluetooth 8 órán át tart.

Bang & Olufsen Beoplay E6

A tartozékot futáshoz és sportoláshoz, valamint mindennapi használatra szánt fejhallgatóként pozícionálják. Kiegyensúlyozott frekvenciák közvetítik bármely műfaj hangzásbeli potenciálját. A zene automatikusan szünetel, amikor a fejhallgatót párosítja a rendszer. A Beoplay App lehetővé teszi, hogy a hangot az Ön által preferált műfajhoz és saját szkripthez igazítsa.

Bang & Olufsen Beoplay E6 mindennapi használatra tervezve.

Jabra Elite 65t Active

Fejlett funkciókészlet. A beépített mozgásérzékelők számolják a futás során megtett távolságot és a futás intenzitását.

Élvezze az akár 5 órás folyamatos használatot, és a speciális toknak köszönhetően akár 2-szer is teljesen feltöltheti készülékét.

A tartozék por- és vízálló, és kibővített frekvenciatartományt biztosít.

A Jabra Elite 65t Active továbbfejlesztett funkciókat tartalmaz.

Huawei Honor Sport AM61

Vezeték nélküli modell az árszegmensben legfeljebb 3000 rubig. Az alacsony zajszigetelés lehetővé teszi, hogy biztonságosan edzhessen a szabadban is. Speciális szarvakkal biztonságosan a fülben tartható. A kábelen zenei vezérlő gombok és mikrofon található. A tápellátás akár 8 órán át tart folyamatos használat mellett. Lezárt rövid merülésekhez. Hátrányai közé tartozik, hogy a távirányító túl közel van a füléhez.

A Huawei Honor Sport AM61 biztonságosan rögzül a fülében.

Philips SHS5200

A kocogáshoz és sportoláshoz való vezetékes fejhallgató fülhallgatóval és fülkampóval illeszkedik a fülébe. A fülhöz simulnak, de nem nyomottak, így jobb basszusválasz érhető el. A kábel szövetborítással rendelkezik, amely megvédi az elgörbüléstől. A nyaki perem tartja a tartozékot az intenzív edzések során és visszaveri a fényt. A hátrányok közül a felhasználók tompa hangot észleltek.

A Philips SHS5200 jól illeszkedik a füléhez, így a basszus jobban szólal meg.

Samsung U Flex

Vezeték nélküli headset sportoláshoz és alkalmi használatra. Hívás, zene és hangalapú asszisztens vezérlés. Beépített mikrofon a kezelőszervek mellett. A készítők lehetővé tették, hogy a fejhallgatót egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathassuk. Akár 10 órás akkumulátor-üzemidő és vízállóság, de nem éli túl a vízbe merülést.

A Samsung U Flex akár 10 órát is kibír egyetlen töltéssel.

Meizu EP 51

A vezeték nélküli porszívó modell stílusos kialakítással rendelkezik. Akkumulátor élettartama – akár 5 óra. A tartozékot mikrofon és a zene és a hangerő szabályozására szolgáló gombok jellemzik. A felhasználók olyan hátrányokat emelnek ki, mint a nem kézzelfogható vezérlőgombok, a gyenge mikrofonminőség és a nagyfokú érzékenység az interferenciára. Ennek ellenére az ár/teljesítmény arány az ilyen típusú tartozékok között jónak mondható.

Meizu EP 51 vezeték nélküli porszívó stílusos kialakítással.

Jbl Reflect Mini Bt

A mikrofon lehetővé teszi a kocogás közbeni hívásfogadást. Az akkumulátor kapacitása lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 8 órán keresztül hallgasson zenét. A teljes feltöltés 2 órát vesz igénybe. A felhasználók kiemelik a jó hangminőséget, de az alacsony mikrofonérzékenységet.

Jbl Reflect Mini Bt beépített mikrofonnal a futás közbeni hívásfogadáshoz.

Kreatív outlier sportok

A vezeték nélküli fejhallgató kényelmesen illeszkedik a fülbe a speciális fülkürtökkel. Akár 11 órán át tartó zenehallgatáshoz elegendő töltés. A fejhallgató nem csak kocogáshoz alkalmas. Az extrém sportok rajongóinak, vízálló. Tartalmazza a cserélhető fülpárnákat a zajszigetelés biztosítása érdekében. A kábel vezérlőgombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hangerő módosítását, a zene vezérlését és a hívások fogadását. A beépített mikrofonnak köszönhetően a beszélgetés nem zavarja az edzést.

A Creative Outlier Sports vízálló.

Monster iSport SuperSlim Bluetooth

A Monster márkájú fejhallgatók nagymértékben zajszűrősek. 3 pár fülpárnát tartalmaz. A SportClip szilikon fülpárna biztonságosan a helyén tartja a fejhallgatót: nem esik le intenzív edzés közben sem. A gyártó részletesen kidolgozta a hangot és a frekvenciákat. Fröccsenésálló fejhallgató. Zajszűrő mikrofon a zene- és hívógombok mellé integrálva. Akár 5 órán át működik újratöltés nélkül. Hátránya azonban a fej elfordításakor jelentkező kellemetlenség és az interferencia.

A Monster iSport SuperSlim Bluetooth akár 5 órán át töltés nélkül is működik.

Meizu EP52

A fejhallgató a 3000 rubelig terjedő árszegmensbe tartozik., Zajcsökkentés és hangerő-tartalék. A készüléken van egy távirányító beépített mikrofonnal. Mindegyik fülhallgató mágnessel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy összetartsák őket.

Az akkumulátorok akár 8 órán át tartanak folyamatos zenelejátszással. Vízálló: a gyártó szerint rövid merülések.

A felhasználók a mikrofon gyenge érzékenységéről (nem minden információ jut el a beszélgetőpartnerhez), a zenevezérlő gombok rossz minőségéről (a gombok rosszul tapinthatók és nehezen nyomhatók) számoltak be.

A Meizu EP52 zajszigeteléssel és hangerő-tartalékkal rendelkezik.

Denon AH-C160W

A vezeték nélküli modellek szilikon fülpárnákat, fülpárnákat és gyűrűket tartalmaznak a fülhallgató külső részére. A fül mögött vezérlőbillentyűk vannak. A tartozékba beépített zajszűrő mikrofon. Akár 4 óra üzemidő. A fejhallgató támogatja a gyorstöltést: 20 perc plusz egy óra használatot biztosít a készüléknek. A gyártó azt állítja, hogy rövid merülési képességgel rendelkezik.

A Denon AH-C160W képes rövid merülésekre a vízben.

Bose SoundSport Free

A fejhallgató alkalmas extrém sportokhoz. Zárt, hogy túlélje a fröccsenést. A készülék kapcsolatot tart

A Bose SoundSport Free alkalmas extrém sportokhoz.

Aftershokz Trekz Air

A fejhallgató megkülönböztető jellemzője – csontvezetés. A hangot enyhe rezgésekkel továbbítják. Kevésbé terheli a dobhártyát, és nem zárja ki a környezeti hangokat. Azok számára, akik szeretik a zajszigetelést, a füldugókat mellékeljük. A fülhallgató védett a nedvesség és a por ellen. Beépített mikrofon és hangasszisztens funkció. Az akkumulátor élettartama 6 óra. A felhasználók rámutatnak a sapkával való viselés kényelmetlenségére és a magas költségekre.

Aftershokz Trekz Air beépített hangalapú asszisztens funkcióval.

Huawei FreeBuds Pro

Kocogó készülék biometrikus hanglenyomat-felismeréssel.

A Huawei FreeBuds Pro fejhallgató Bluetooth-on keresztül gyorsan csatlakozik okostelefonjához, a kiváló hangminőséget pedig a 11 mm-es meghajtók biztosítják. Az egyik előnye az aktív zajszűrés (ANC) funkció. Az egyedi forma és a puha fülpárnák minden nap kényelmes használatot biztosítanak, akár kocogás közben is. Mindegyik fülhallgató akár 7 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, a fülhallgató tok pedig 30 órára növeli ezt az üzemidőt.

Huawei FreeBuds Pro futáshoz

Huawei FreeBuds Pro

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli csatornán belüli
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.2
  • Hatótávolság: 10
  • Zajszűrés: Aktív (ANC)
  • Átbeszélő (átlátszó üzemmód): Igen
  • Többpontos: igen
  • Töltőcsatlakozó: USB Type-C
  • Működési idő: 7 óra (zajcsökkentéssel 4 óra)
  • Töltési idő: 50 perc

Állítsa be a

  • TWS-fejhallgató Huawei FreeBuds Pro
  • USB Type-C kábel
  • Három méretű fülpárna
  • Használati utasítás

Videó áttekintés

  • Nagyszerű design
  • Aktív, dinamikus zajmoduláció
  • Tiszta hang a beszélgetés során
  • Jó futási idő
  • Minőségi hangzás kompromisszumok nélkül
  • Nincs alkalmazás iOS-re
  • Kényelmetlen érintésvezérlés

Bose SoundSport Pulse vezeték nélküli

Kényelmes fülhallgató szívritmus-érzékelővel.

A Bose SoundSport Pulse nyitja a futó fejhallgatók top 10-es listáját. Ezek a vezeték nélküli fülhallgatók pulzusszám-érzékelővel rendelkeznek. Kizárólag sportolók és aktív emberek számára tervezték. A kényelmes szilikonbetétek futás közben illeszkednek és rögzülnek a helyükön. További nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a nedvesség- és izzadásvédelem, az akár 6 órás akkumulátor-üzemidő, a Bluetooth és az NFC.

Bose SoundSport Pulse Wireless kocogáshoz

Bose SoundSport Pulse vezeték nélküli

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli fülhallgató
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth
  • Mikrofon: a zsinórra
  • Hangerőszabályzó: igen
  • Többpontos: van
  • NFC-chip: igen
  • Időtartam: 6 óra
  • Súly: 23 g

Kit

  • SoundSport Pulse vezeték nélküli fejhallgató
  • Ügy
  • ruhaklipsz
  • USB kábel

Videó felülvizsgálat

  • Szorosan illeszkedik a fülhöz
  • Jól tartja az energiát
  • A pulzusmérő integrálása harmadik féltől származó szoftverrel
  • Jó hangzás
  • Nagyszerű érzés
  • Nincs S Health integráció a Samsungtól
  • Gyenge ruhafogas

Hogyan válasszunk sport fejhallgatót

Ha sportos fejhallgatóról van szó, kényelmesnek kell lennie – minden tekintetben. Próbavezetni kellene, mielőtt megveszi. A jó fejhallgató kényelmes illeszkedéssel rendelkezik, nem okoz kellemetlen érzést hosszú órákon át, és biztos illeszkedést biztosít.

Ha vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgatót választ, tisztában kell lennie azzal, hogy még a legmagasabb szintű zajszűrés sem védi meg Önt a vezetékes zajoktól, amikor úton van. Ha garantáltan zavaró lesz, vagy a vezetékek zavarják az edzést, akkor jobb, ha a vezeték nélküli modelleket részesíti előnyben.

Általában jó ötlet a fejhallgatót az edzési szokásoknak és a személyes preferenciáknak megfelelően kiválasztani. A következő általános kiválasztási kritériumokat kell figyelembe vennie.

Az építés típusa

Különböző típusú fülhallgatók, amelyek különböző sportokhoz és edzésintenzitásokhoz alkalmasak

  • Az edzőteremben zárt hátú, jó zajszigetelést biztosító típusra lesz szüksége – főként vákuum füldugókra.
  • Szabadtéri edzéshez a legjobb egy nyitott fülkagyló, hogy időben hallja az autódudákat és más hangokat.

A sport fülhallgatók, mind a fülbe helyezhető, mind a fülhallgatók általában egy speciális fülkampóval rendelkeznek, amely a fülbe illeszkedik, és megakadályozza, hogy a fülhallgató a fejrázás során kijöjjön. Más sporteszköz-modellek dedikált fülkampókkal rendelkeznek: BTE vagy BTE.

A rögzítés típusának kiválasztását különösen komolyan veszik, tekintettel a fülek anatómiai felépítésére. Nagyon egyénre szabott. A csatornába épített fejhallgatók esetében ezt megkönnyíti, hogy különböző méretű fülpárnák állnak rendelkezésre. A fülhallgatók esetében fontos a fejpánt rugalmassága és állíthatósága, valamint a fülkagylók hordozhatósága.

És ne hagyja figyelmen kívül a hordozhatóságot sem. A teljes méretű és a felcsatolható modellek még az összecsukható mechanizmussal együtt is sokkal több helyet foglalnak el, mint a hagyományos TWS-ek. De itt is választania kell a hangminőség és a hordozhatóság között.

Kopásálló

A sportos fejhallgatók esetében a nedvesség elleni védelem nagyon fontos kritérium. A jó modellek minden időjárási körülmények között, valamint a legintenzívebb fizikai aktivitás esetén is használhatók.

A vízálló jelöléssel ellátott fejhallgatókat használat után vízzel lehet leöblíteni. A vízálló feliratú készülék túlél egy véletlen esőt, de soha nem szabad zuhany alatt használni.

A fülpárnák anyaga is fontos, mivel közvetlenül érintkeznek a bőrrel, és az izzadság károsíthatja őket. A szilikon fülpárnák a legjobb választás a fülhallgatókhoz. A hab- vagy műanyagból készültek kellemetlenséget okoznak az intenzív edzések során.

Az over-ear modellek fülpárnái könnyen mosható vagy tisztítható anyagból készülnek. De a műbőr anyag nem a legjobb választás – túl meleg a viselése. Válasszon inkább textíliákat – ezek lélegzőek és elvezetik a nem kívánt nedvességet.

Sony WI-SP500

Egy nagyszerű eszköz NFC-kapcsolattal.

A Sony WI-SP500 egy vezeték nélküli fejhallgató sportoláshoz. Bluetooth és NFC segítségével szinkronizálódhatnak az eszközökkel. A félig nyitott szatellit hangszóróknak köszönhetően hallja a környezetét, a passzív zajszűrő rendszer pedig elkerüli az interferenciát. A beépített akkumulátor kapacitása 420mAh. Elég ahhoz, hogy egész héten végigcsináld az edzést (8 óra). A gyors töltés határozottan előnyös.

Sony WI-SP500 futáshoz

Sony WI-SP500

Fő jellemzők

  • Kialakítás: vezeték nélküli fülpárnák
  • Vízállóság: IPX4
  • Mikrofon: beépített
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.2
  • Működési tartomány: 10
  • Frekvenciatartomány: 20 – 20000 Hz
  • Hangszóró átmérő: 13.5mm vastag
  • NFC chip: Igen
  • Munkaidő: 8 óra
  • Súly: 18g

Állítsa be a

  • Futtató fejhallgató Sony WI-SP500
  • microUSB kábel
  • 3 pár fülpárna
  • Hordtáska

Videó felülvizsgálat

  • Jó felépítés és irányítás
  • Szokatlan kialakítás
  • Sportos és üzleti alkalmi megjelenés
  • Nincs pépes hang
  • Ideális sportoláshoz
  • Nincs basszus
  • Alkalmanként leválasztható az okostelefonról
  • A fülpárnák leesnek

GYIK

Mit jelent az IPX?

Az IP, IPX és IPXY minősítés megmutatja, hogy az adott eszköz mennyire védett a por és a nedvesség ellen. Egy „X” (az IP-besorolás utáni első számjegy) a porállóságot, és egy második „Y” a vízállóságot jelzi.

IPX4 védelem, ami azt jelenti, hogy az izzadság nem teszi tönkre a fülhallgatót. Ahhoz azonban, hogy valóban ellenálljanak a vízbe merülésnek, IPX7-es minősítésűnek és speciálisan erre a célra készültnek kell lenniük.

Használhatunk hagyományos fejhallgatót sportoláshoz??

Elméletileg a normál fejhallgatók is megfelelnek az ilyen jellegű használatra. Kényelmetlenek lehetnek, mivel kieshetnek a fülből, vagy leeshetnek a fejedről, amikor aktívan edzel. És ha nem nedvességállónak minősülnek, akkor gyorsan meghibásodnak, ha izzadságnak vannak kitéve.

Miért van egyes fülhallgatók több fülpárnával rendelkeznek?

Ha különböző méretű fülpárnákat tartalmaz, ez egy jó módja annak, hogy megtaláljuk a legjobb illeszkedést, figyelembe véve, hogy mindenki fülhallgatója különbözik. A túl kicsi párnák egyesek számára kiesnek, a túl nagyok pedig kényelmetlenek lesznek. 3 vagy 4 lehetőség közül nagyobb eséllyel találja meg a saját méretét.

Kapcsolódó tartalom: 5 legjobb DJ fejhallgató

, 5 legjobb Bluedio fejhallgató

, Az 5 legjobb Creative fejhallgató

, Az 5 legjobb fejhallgató gyerekeknek

, 5 legjobb összecsukható fejhallgató

, 6 legjobb fejhallgató alváshoz

, 7 legjobb vezeték nélküli JBL fejhallgató , 7 legjobb fülhallgató fülhallgató

, A 7 legjobb csepp fülhallgató

JBL Under Armour True Wireless Flash

Futtatott fejhallgató ANC-vel.

A JBL UA True Wireless Flash egy példa a fejhallgatókra, amelyek mindig úton vannak, mivel kifejezetten sportolók számára készültek. Ez a fejhallgató erőteljes basszusokkal, tiszta magas hangokkal és sima, kellemes hangzással rendelkezik. A TalkThru funkció csökkenti a zene hangerejét, így zenehallgatás közben is beszélhet valakivel. Az AmbientAware pedig egy kihagyhatatlan üzemmód, ha rendszeresen kocog a városban, így mindent hallhat, ami körülötte történik. Természetesen a 25 órás akkumulátor-üzemidő és az IPX7-es vízállóság is említésre méltó.

JBL Under Armour True Wireless Flash

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli csatornabeli
  • Időjárásvédelem: IPX7
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.2
  • Hatótávolság: 10
  • Impedancia: 14 ohm
  • Frekvenciatartomány: 20 – 22000Hz
  • Érzékenység: 95dB
  • Töltőcsatlakozó: microUSB
  • Működési idő: 5 óra
  • Töltési idő: 2 óra

Állítsa be a

  • JBL UA True Wireless Flash fejhallgató
  • 3 pár fülpárna + 3 méretű sport fülpárna
  • Töltő tok
  • MicroUSB kábel
  • Utasítások

Videó áttekintés

  • Tiszta és kiegyensúlyozott hangzás
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Nagy érzékenységű mikrofon
  • Szép design fejhallgató és tok
  • Mechanikus gombok
  • Fém tok
  • A beszélgetési mód használhatatlan szélben
  • Magas ár
  • Nagy hordtáska
  • Nincs USB Type-C

Huawei FreeBuds 4i

Vezeték nélküli fülhallgató futáshoz.

A Huawei FreeBuds 4i egy középkategóriás vezeték nélküli fejhallgató, amely ANC-t és egész nap tartó akkumulátort kínál Önnek. Mindezt viszonylag kevés pénzért. A hangminőség nagyon jó, de ebben az árkategóriában vannak látványosabb modellek is. Ezek a TWS fejhallgatók nagyszerű választás, ha szűkös költségvetésből keres zajszűrő fejhallgatót, de ha prémium hangzást szeretne, vannak jobb lehetőségek is.

Huawei FreeBuds 4i

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli csatornán belüli
  • Nedvességállóság: IP54
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.2
  • Működési tartomány: 10
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz és 20 000 Hz között
  • Zajcsökkentés: Aktív (ANC)
  • Átbeszélő (átlátszó üzemmód): Igen
  • Érintésvezérlés: Igen
  • Töltőport: USB Type-C
  • Működési idő: 10 óra (zajcsökkentéssel 7.5 )
  • Töltési idő: 1 óra
  • Súly: 6g

Állítsa be a

  • Huawei FreeBuds 4i fejhallgató
  • Három pár szilikonhegy
  • Töltő tok
  • USB-C töltőkábel
  • Gyors útmutató és utasítások

Videó felülvizsgálat

  • Kompakt kialakítás
  • Szoros és biztonságos illeszkedés
  • Jó aktív zajszűrés
  • Stílusos design
  • Ár
  • Az érintésvezérlés néha lefagyhat
  • A basszusból hiányzik az erő
  • Nehéz eltávolítani a tokból

A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató 2021-2022 értékelés

Helyszín Név Ár Értékelés
A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgatók ár és minőség szerint 2021-2022-ben
1 Sony WH-CH510 Tudja meg az árat 4.9 / 5
2 JBL Tune 660NC Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Jays x-Five vezeték nélküli Nézze meg az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli fülhallgató mikrofonnal
1 JBL Tune 500 Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 A4Tech FH200i Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Hoco W23 Tudja meg az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató hangvezérléssel
1 Marley Positive Vibration 2 vezeték nélküli Tudja meg az árat 4.9 / 5
2 JBL Tune 510BT Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Hoco W27 Macskafül Nézze meg az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli fülhallgató surround hangzással
1 JBL Tune 760NC Ismerje meg az árat 4.9 / 5
2 STN-28 macska Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Karakatitsa V- 038 Ellenőrizze az árat 4.7 / 5
A legjobb olcsó vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató
1 Sony MDR-ZX110AP Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 TurboSky RH-03 Ismerje meg az árat 4.8 / 5
3 Panasonic RP-HS46E Nézze meg az árat 4.7 / 5

Beats Powerbeats Pro

TWS izzadásgátló fejhallgató.

A Powerbeats Pro teljes értékű fejhallgató, amely még az Apple AirPods-okkal is könnyedén felveszi a versenyt. Izzadság- és nedvességálló, könnyű, fülbe illeszthető kialakítás. Képes csatlakozni az iPhone-hoz, mivel a fejhallgató, mint az AirPods, rendelkezik az Apple processzorral.

Biztonságosan megvásárolhatja őket! Akár 24 órás akkumulátor-üzemidővel.

Beats Powerbeats Pro futáshoz

Beats Powerbeats Pro

Alapvető specifikációk

  • Kialakítás: Vezeték nélküli fülhallgató fül mögötti illeszkedéssel
  • Kivételesen vízálló: igen
  • Mikrofon: Beépített mikrofon
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • Működési tartomány: 10m
  • Az akkumulátor élettartama: 9 óra

Állítsa be a

  • Powerbeats Pro vezeték nélküli fejhallgató
  • Töltő tok
  • Párnák 4 méretben
  • Lightning kábel
  • Használati útmutató
  • Beats matrica

Videó felülvizsgálat

  • Beállítás. A Powerbeats Pro nagyon könnyen beállítható az Ön igényeinek megfelelően
  • Az akkumulátor élettartama. A 24 órás akkumulátor élettartama kiváló. Ez nem kétséges
  • Hang. Minden harmonikus és kiegyensúlyozott, nincs zavaró basszus
  • Szerelés. A fülbe illeszkedő illeszkedés ideális, így a legjobb futó fejhallgatók listáján szerepel
  • tok mérete. Igen, lehet, hogy az egész egy nyaggatás, de mégis: az ügyet kisebbre is lehetett volna venni.

A legjobb fejhallgató sportoláshoz

Mindenkinek megvannak a saját követelményei a sportos fejhallgatókkal szemben. Az edzés intenzitásától, a fül anatómiájától és a költségvetéstől függ. Kiválasztottuk a legjobb modelleket a fülbe helyezhető és a fül fölé helyezhető készülékek közül a különböző típusú tevékenységekhez.

Bose Sport fülhallgató

Kényelmes hibridek

A kényelmes illeszkedés biztosítja, hogy ezek a fülhallgatók még erőteljes sportolás közben sem esnek ki. Kiváló minőségű konstrukciójáról és érdekes kialakításáról ismert.

Okok a vásárlásra:

  • Gyakorlati tervezés;
  • Hagyományosan hűvös hangzás;
  • Minőségi beszélő mikrofon;
  • Kényelmes érintőképernyős vezérlés;
  • Alkalmazás a megfelelő beállításokkal;
  • Gyors töltési mód.

A vezeték nélküli Bose Sport fülhallgató párosítható okostelefonoddal vagy más eszközökkel

A fülhallgatókra egyáltalán nincs nyomás. A legjobb illeszkedés érdekében javasoljuk a megfelelő méret kiválasztását (3 fülpárnát tartalmaz). A Bose fülhallgató megfelelő behelyezéséhez kissé meg kell csavarni őket, hogy az egész fülhallgató a fülében üljön.

Állítása szerint IPX4 vízállóság: ellenáll az izzadságnak és a szitálásnak – nem nagyszerű, de elfogadható.

A Bose Sport fülhallgató teljesen feltöltve 5 órán át működik önállóan. A tokból akár még 2 alkalommal is teljesen feltölthetők. Az eredmény nélkül

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Kényelem és kiváló minőségű hangzás

A Momentum 2 továbbfejlesztett illeszkedéssel és nedvességvédelemmel rendelkezik, és tökéletes a rendszeres szabadtéri edzésekhez és kocogáshoz. Összességében ezek meglehetősen sokoldalú fülhallgatók.

Okok a vásárlásra:

  • Aktív zajszűrés;
  • Jó önállóság;
  • Páratlan sztereó hangzás;
  • Ergonomikus kialakítás;
  • Intuitív működés.

A Momentum TWS2 fejhallgató a Momentum saját fejlesztésű 7 mm-es dinamikus meghajtójával van felszerelve. Pontos és kiegyensúlyozott hangzást kap. Bluetooth 5-ös verziójú chippel ellátott modell.1 Támogatja az aptX és az AAC kodekeket. A készülék jó passzív szigetelést biztosít, amelyet ANC (aktív zajszűrés) egészít ki.

A házak ABS műanyagból készülnek, elöl kerek, a vállalat logójával díszített érintőpaddal. Nem túl kicsik, de a legtöbb esetben elég kényelmesek. Ez lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót hosszú ideig viselje kényelmetlenség nélkül. A teljesen vezeték nélküli formátum nem korlátozza a mozgásszabadságot sportolás közben.

A testreszabható vezérlők és az alkalmazás intuitív mobil EQ-ja lehetővé teszi a hangzás finomhangolását az Ön személyes ízlésének megfelelően.

A további funkciók közé tartozik a hangalapú asszisztensek és az intelligens szüneteltetés támogatása. Mindeközben a Momentum2 akár 7 órás akkumulátor-üzemidőt ígér, és a hordtáskája akár 3 további teljes töltésig is képes energiát biztosítani. Teljes hallgatási idő 28 óra.

Jabra Elite Active 75t

Kompakt fülhallgató kemény edzésekhez

A Jabra biztonságosan illeszkedik a fülbe a kagylókon található speciális csúszásgátló réteggel. A készülék védve van az izzadságtól és a nedvességtől.

Okok a vásárlásra:

  • Tökéletesen illeszkedik;
  • Tiszta beszédátvitel hívás közben;
  • Nagyszerű hangminőség;
  • Számos testreszabható funkció;
  • Jó akkumulátor-üzemidő;
  • Magas nedvességállóság.

Az Elite Active 75t hangszórója 6 mm-es méretű. Passzív és aktív zajcsökkentés és beszédzaj-csökkentés. Ezenkívül 4 mikrofonos technológiát használ a hangátvitelhez.

Csatlakozik a

Háromféle méretű EarGels-t tartalmaz, amely a legtöbb ember számára a legkényelmesebb illeszkedést biztosítja. A készülék frekvenciavezérelt szellőzőnyílással is rendelkezik, amely segít enyhíteni a nyomást a hallójáratból. És a basszus a fülében marad, míg a környezeti zaj a fülén kívül marad.

Az IP57-es védelemnek köszönhetően a fejhallgató por- és izzadságálló marad intenzív sportolás közben, és még zuhanyozni is lehet vele. Azonban ne „fulladjon” szándékosan vízbe.

Körülbelül 5,5 óra megszakítás nélküli használat aktív zajszűréssel, és 24 óra a fülhallgató töltőtáskával. Maga a tok kompakt és praktikus, és gyors töltési képességekkel rendelkezik.

Beats Powerbeats Pro

A legaktívabb tevékenységekhez

A Powerbeats Pro tökéletesen illeszkedik a fülbe a szabadalmaztatott fülhallgatónak köszönhetően. A fülhallgató nem esik ki, még akkor sem, ha mozgásban van, és kiváló hangzást biztosít.

Okok a vásárlásra:

  • Biztonságos párosítás;
  • Kiterjedt funkcionalitás;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Izzadság- és nedvességvédelem;
  • Mindkét fejhallgatón lévő vezérlők.

A fejhallgató az Apple új H1 chipjével működik – akárcsak az AirPods 2. Az optikai érzékelő technológia megkönnyíti a készülék fülben elfoglalt helyének meghatározását. Gyorsulásmérővel is rendelkezik.

A dugattyús meghajtó a fülre nehezedő nyomás csökkentésére szolgáló szellőzőkamrával együtt jobban kiegyensúlyozza a basszust. A készülék hangerő-tartaléka elegendő ahhoz, hogy a közelben lévő zajokat átvágja. A passzív izoláció szintén jó munkát végez a közvetlen környezetének hangjaitól való elszigetelésben.

A gumibélés biztonságosan tartja a fülhallgatót a hallójáratban, a fül mögötti fülhorog pedig további biztonságot nyújt. Használható futáshoz, ugráláshoz vagy bármilyen megerőltető kardió edzéshez. 4 készlet csere fülpárnát tartalmaz. Minden fülhallgató súlya 10 g, de alig érezhető viselés közben.

A Powerbeats Pro tartalmazza a FastFuel töltést. Ez azt jelenti, hogy 5 perc alatt feltöltheti készülékét az öltözőben az edzés előtt. Ez az idő akár 1,5 órányi zenehallgatásra is elegendő. Teljesen feltöltve akár 9 óra megszakítás nélküli lejátszási idő áll rendelkezésre, a mellékelt fülhallgató tokkal pedig akár 24 óra lejátszási idő is elérhető.

AfterShokz Aeropex

Vízálló fejhallgató csontvezető képességgel

Az AfterShokz Aeropex fejhallgató biztonságban tartja Önt, amikor a szabadban sportol. Teljesen vízálló és teljesen izzadásálló.

Okok a vásárlásra:

  • Ergonomikus kialakítás;
  • A víz alá merülést is kibírják;
  • Elég erős hangzás;
  • A hangszivárgás 50%-kal csökken;
  • Formafaktoraikhoz képest könnyűek.

Az Aeropex fejhallgatóban a hangrezgés 30°-os szögben irányul az arc felé. Ez jelentősen csökkenti a rezgést és szélesíti a dinamikatartományt. Ez a fajta készülék jó részletességű lejátszást biztosít – a legtöbb zenei műfaj kényelmes hallgatni vele. Kis méret, de elég nagy teljesítmény a nagy hangzáshoz.

A titán perem biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít, és szó szerint egy csomóval köthető. Egy ilyen keret egyszerre robusztus és kényelmes. Közvetlenül a felszerelés után enyhe nyomás érezhető a szoros illeszkedésben, de már 2-3 perc után teljesen megszokja az érzést. A fejhallgató nem esik le, nem mozog intenzív sporttevékenységek során.

Az IP67-es vízállósági besorolás lehetővé teszi, hogy fél órán keresztül akár 1 méter mélyen is alámerüljenek. De a víz alatt a „fülek” azonnal elveszítik a HF-kapcsolatot a

JBL Under Armour Sport vezeték nélküli vonat

Rendkívül robusztus kialakítás

Az UA Sport vezeték nélküli fejhallgatót kifejezetten az edzőterembe tervezték. A SuperVent fülpárnák hosszú időn keresztül szárazak és hűvösek maradnak.

Okok a vásárlásra:

  • Erőteljes hangzás;
  • Nagyméretű vezérlőelemek;
  • Hosszú élettartam;
  • Gyors újratöltés;
  • Mosható fülpárnák.

A JBL UA Sport vezeték nélküli fejhallgató 40 mm-es meghajtóval rendelkezik. A hangzás összetéveszthetetlen: hatalmas hangerőtartalékok, jó részletesség, maximális sokoldalúság. Egyszerű érintéssel aktiválható TalkThru technológia. A fejhallgató viselése közben is beszélhet.

A fejpánt kivitelének köszönhetően a fejhallgató kényelmesen illeszkedik a fejhez, anélkül, hogy kellemetlen érzés lenne. A párnák használat után könnyen levehetők, így moshatók és száríthatók. A csészék befelé hajtogathatók, hogy egy speciális tasakban szállíthatóak legyenek.

A fejhallgatót elsőre kissé merevnek érezheti. A párnák szinte teljesen elfedik a füleket – csak a fülcimpák és a csúcs látszik. Szorosan rögzül, nem esik le, ha hirtelen mozogsz.

A JBL Sport Wireless akár 16 órás folyamatos használatra is képes. Gyorstöltéssel is rendelkezik (5 perces csatlakoztatás után egy órányi használatot tesz lehetővé). Mivel azonban az edzés általában 1-2 órát vesz igénybe, elegendő 2 hetente egyszer feltölteni a sporteszközt.

Adidas RPT-01

Ellenáll bármilyen mozgásnak az edzés során

Kényelmes fülhallgató sportoláshoz és mindennapi használatra, kiváló illeszkedéssel és felépítéssel.

Okok a vásárlásra:

  • Tisztességes hangzás;
  • Könnyű kezelhetőség;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Ergonomikus kialakítás;
  • Mosható alkatrészek.

Az Adidas RPT-01 fülhallgató működése mechanikus és rendkívül egyszerű: a jobb csatornán egyetlen vezérlő kar található. A márka eredeti edzőcipőjéhez hasonló textilanyaggal borított dugó és meghajtó. Puha tapintású műanyag a védett területeken.

A fejpánt hossza könnyen állítható, így a fejhallgató nagyon biztonságosan illeszkedik minden fejre. Használható dinamikus sportokhoz: kocogáshoz vagy ugráláshoz. A fülhallgató minden oldalról összecsukható – nehéz eltörni vagy meghajlítani.

A hang mély. A basszus eléggé telített, a középtartomány jól definiált, nem rossz magas hangok. Bár a fejhallgató támogatja a Bluetooth 5.0, a fejlett codecekkel való kompatibilitás nem biztosított.

Az IPX4 minősítésű kialakítás távol tartja az izzadságot és a vízcseppeket. A fejhallgató vezérlésére szolgáló alkalmazás meglehetősen egyszerű, Android és iOS rendszerrel működik. A használathoz egyszerűen csatlakoztassa az RPT-01-et az okostelefonjához. A fejhallgatót akár 40 órás akkumulátor-üzemidőre tervezték. A töltés a semmiből körülbelül 3 órát vesz igénybe.

11 Legjobb vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató

Xiaomi 1More iBFree Sport

Fém fülhallgató kocogáshoz.

A Xiaomi az 1MORE vállalattal együttműködve fejlesztette ki az egyedülálló és kiváló minőségű iBFree vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót. Nem esnek ki a füléből, mert speciális rögzítővel rendelkeznek, és a kábel a fejmérethez igazítható. Az IPX4-nek köszönhetően nem kell aggódnia az eső miatt. Stílusos design 4 színben: piros, szürke, zöld és türkizkék.

Xiaomi 1More iBFree Sport futáshoz

Xiaomi 1More iBFree Sport

Fő jellemzők

  • Kialakítás: vezeték nélküli csatornán belüli
  • Időjárásálló: IPX6
  • Mikrofon: kábelen
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.2
  • Működési tartomány: 10
  • Impedancia: 32 Ohm
  • Frekvenciatartomány: 20 – 20000 Hz
  • Érzékenység: 100dB
  • Szekrény anyaga: fém
  • Az akkumulátor élettartama: 8 óra
  • Töltési idő: 2 óra

Állítsa be a

  • 1More iBFree Sport fejhallgató
  • 3 pár fülpárna + 3 pár sportoláshoz
  • microUSB kábel
  • Dokumentáció

Videó felülvizsgálat

  • Nagyszerű design
  • Jó zajszigetelés és rögzítés a fülben
  • Ideális aktív sportokhoz
  • Nagy volumen és autonómia
  • Gazdag basszus
  • Alacsony ár
  • A közép- és magas hangok kiegyensúlyozatlanok
  • A távirányító nem informatív
  • Fel kell emelned a hangodat, hogy meghallgassanak az utcán

Huawei Honor Sport Pro

Nyaki fejhallgató egyedi kialakítással.

A Honor Sport PRO fejhallgatót USB Type-C-vel szerelték fel, amely támogatja a HiPair azonnali párosítási technológiát. Az akkumulátor élettartama akár 18 órányi zenehallgatást biztosít. A továbbfejlesztett mikrofon támogatja a zajszűrést, így a beszélgetések szinte tökéletesen hangzanak.

A 13 mm-es hangszórók egy erős erősítővel és membránnal csodálatos basszust és tisztaságot biztosítanak a magas- és középsugárzóban. Nincs késés YouTube vagy filmnézés közben, és IPX5 minősítéssel rendelkezik.

A legjobb olcsó vezeték nélküli fejhallgató Huawei Honor Sport

Huawei Honor Sport Pro

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli fülhallgató nyakpánt
  • Időjárásálló: IPX5
  • Mikrofon: beépíthető
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • Frekvenciatartomány: 20Hz – 20000Hz
  • Hangszóró átmérő: 13mm
  • Töltőcsatlakozó: USB Type-C
  • Az akkumulátor élettartama: 18 óra
  • Súly: 25g

Állítsa be a

  • Honor Sport Pro fejhallgató
  • Szilikon fülpárnák három változatban
  • USB Type A és USB Type-C közötti kábel
  • Utasítások

Videó felülvizsgálat

  • Nagyszerűen néz ki
  • Munkaidő 18 óra
  • Mágnesek által vezérelt
  • Kellemes, sziszegésmentes hangzás
  • Kényelmes fülbe illeszkedés
  • Könnyűsúlyú
  • Néhány órával később, fájó fülek
  • Gyenge szilikon fülpárnák
  • Hihetetlen irányítás

Aftershokz Trekz Air

És kezdetnek van a legszokatlanabb és legmeglepőbb fülhallgató a választékunkban – egy csontvezetési technológiával rendelkező modell a szegmens vezetőjétől, az Aftershokz cégtől. A csontvezetéses fejhallgató a halántékcsontokon keresztül továbbítja a hanghullámokat, így felszabadítja a füleket a környezet hangjai számára. Varázslatos: tisztán hallja a környezetét, de közben élvezheti a zenét vagy a telefonhívásokat. Hogy ez a funkció mennyire hasznos a futók számára, talán nem kell magyaráznunk.

A Trekz Air egyetlen, két tálból álló, karikával összekapcsolt egységként készült. A nyak hátulján, nem a fején kell viselni. A fülhallgatók eközben a halántékrészen ülnek, a stabilitás érdekében fülhorgokkal. A rugalmas titánötvözetből készült fejhallgatót akár csomóra is lehet kötni, ha úgy tetszik. Az Aftershocks szuper könnyű, mindössze 26 g. Néhány mérföld után már nem is fogja érezni a fején a kütyüt, és a nyitott fülhallgatóval elfelejtheti a fejhallgató jelenlétét.

5 vezeték nélküli fejhallgató modell összeállítása kocogáshoz

Két hangerőszabályzó és Bluetooth található a kis egységen, valamint egy fő funkciógomb közvetlenül a tálon. A Trekz Air kiválóan alkalmas arra, hogy kapcsolatban maradjon a

A Trekz Air gyenge pontja a kínálatunkban szereplő többi futó fejhallgatóval összehasonlítva a hangzás – kissé fülsiketítő. Itt azonban figyelembe kell vennünk, hogy a szerkentyű teljesen más elven működik, és a hasonló eszközök közül a Trekz Air a legjobbnak tűnik. Maga a hangzás tisztességes, meg fog lepődni, hogy mit lehet elérni a hang átvitelével a templomcsontokon keresztül.

Adidas RPT-01

Stílusos fejhallgató futáshoz az Adidas-tól.

Adidas RPT-01 vezeték nélküli futó fejhallgató, elég kényelmes. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a futó fejhallgatók a füléhez nyomódnak, ami fáradttá teszi őket. A reggeli edzéshez és a kocogáshoz azonban jó választás – 100%, hogy nem kell állandóan javítania őket, és nem kell aggódnia, hogy leesnek. Az RPT-01 elegánsan néz ki a szövetborításnak köszönhetően. A hangzás szinte kiválónak mondható, nincs sok felesleges zaj. És 35-40 óra használat hosszú ideig tart!

Az Adidas neve elárulja, hogy futáshoz és sportoláshoz készült. A modellt mindenképpen tesztelni kell, és okkal került be a legjobb fejhallgatók listájára!

Adidas RPT-01 futáshoz

Adidas RPT-01

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli, fül fölötti, zárt fülhallgató
  • Időjárásálló: IPX4
  • Mikrofon: a tokba épített mikrofon
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • Hatótávolság: 10
  • Frekvenciatartomány: 20 – 20,000 Hz
  • Érzékenység: 109dB
  • Hangszóró átmérő: 40mm
  • Töltőcsatlakozó: USB Type-C
  • Teljesítési idő: 40 óra
  • Súly: 209g

Állítsa be a

  • Adidas RPT-01 fejhallgató
  • USB Type-C kábel
  • Használati utasítás

Videó felülvizsgálat

  • Működési idő. 40 óra üzemidő hatalmas előny a konkurens modellekhez képest
  • Vezérlők. A joystickkal nagyon könnyen vezérelheti a zenét és a hívásokat. Az egyéb funkciókat egy multifunkciós gomb vezérli
  • Build. Kiváló minőségű műanyag fülhallgató, szép szövet és kényelmes gumipárnázás. Biztonsággal kijelenthetjük, hogy nagyon sokáig kitartanak, még a hosszú és kemény kocogás során is
  • Hang:. A hangzás optimális, bármilyen zenét hallgathat – minden sima és kiegyensúlyozott
  • App. Beállíthatja a kiegyenlítőt az Ön számára, és ellenőrizheti az akkumulátor százalékos értékét is
  • Csatlakoztathatóság. Nem észleltek problémákat, a futó fejhallgató jól működik, szinkronban bármilyen eszközzel
  • Ergonómia. Könnyű és rugalmas – ez az, ami futás közben számít. Nem könnyű eltörni
  • Kényelem. A fejhallgató összenyomja a füleket, izzadttá és fájdalmassá teszi őket. De elég idő a kocogásra. Adidas RPT-01 – futó fejhallgató a telefonhoz
  • Nem hallgathatom a hangkábelt
  • Nem hajtogatható
  • Nehéz beállítani a csésze magasságát

Huawei FreeLace Pro

Futó fejhallgató IP55 nedvességvédelemmel.

Az egyik legjobb futáshoz a Huawei Freelace Pro Bluetooth fejhallgató. Kettős, nagy érzékenységű mikrofonnal rendelkezik aktív zajszűréssel. Így semmilyen háttérzaj nem zavarja Önt zenehallgatás vagy beszéd közben. Ráadásul a Freelace Pro hangszigetelt üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a világgal.

14″ átmérőjű hangszórókkal felszerelve.2 mm-es, független hangcső mélysugárzóval a kiváló rezonanciahatás érdekében. Bluetooth 5 technológiát használ a fejhallgató és az eszközök összekapcsolásához.0.

Huawei FreeLace Pro futáshoz

Huawei FreeLace Pro

Fő jellemzők

  • Kialakítás: Vezeték nélküli fülbe helyezhető, nyakba akasztható
  • Időjárásálló: IP55
  • Mikrofon: szerelt
  • Csatlakoztathatóság: Bluetooth 5.0
  • tartományban: 10
  • Hangszóró átmérő: 14.2mm
  • Zajcsökkentés: Aktív (ANC)
  • Töltőcsatlakozó: USB Type-C
  • Használati idő: 22 óra (zajcsökkentéssel 15 óra)
  • Töltési idő: 1 óra

Állítsa be a

  • Huawei FreeLace Pro sport fejhallgató
  • USB-A USB-C adapterre
  • Három méretű fülpárna
  • Használati utasítás

Videó felülvizsgálat

  • Tiszta jó hang
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Fejhallgatók töltésére alkalmas a telefonról
  • Robusztus felépítés
  • Nyakpánt ideális az edzésekhez
  • Töltési idő 40-50 perc
  • Problémát jelenthet, ha először csatlakozik laptophoz
  • Kényelmetlen művelet a nyak közelében

Beats Powerbeats 4

A legjobb Bluetooth fejhallgató kocogáshoz 2022-ben!

Az idei év #1 minősített futó fejhallgatója a Beats Powerbeats 4. Fejlesztés a dizájn, a H1 chip és a hangminőség terén az előző Powerbeats Professional készülékhez képest, de jobb áron. A fülhallgató IPX4 vízálló, és az Apple H1 vezeték nélküli chip lehetővé teszi, hogy hanggal hívja a Siri hangasszisztenst. Ha rajongsz a márka dizájnjáért, imádni fogod az új Beats Powerbeats fejhallgatót. A készülék hasonlóan néz ki, mint a korábbi modellek, és ugyanazzal az ívelt kialakítással rendelkezik, kis fülpárnákkal. Így biztos lehet benne, hogy ez a kütyü nagyszerű lesz kocogáshoz vagy edzőtermi edzéshez.

Beats Powerbeats 4 futáshoz

Beats Powerbeats 4

Fő jellemzők

  • Kialakítás: fülbe illeszkedő, fül mögötti illeszkedés
  • Időjárásvédelem: IPX4
  • Mikrofon: a készülékházba épített mikrofon
  • Működési tartomány: 10
  • Zajcsökkentés: Igen
  • Töltőcsatlakozó: Lightning
  • Időtartam: 15 óra
  • Súly: 26 g

Állítsa be a

  • Powerbeats vezeték nélküli fülhallgató
  • Ügy
  • 4 különböző méretű fülhallgató
  • Lightning USB-A töltőkábel
  • Utasítások

Sport és futás Fejhallgató stílusok

Minden fejhallgatótípusnak megvannak a viselési jellemzői, előnyei és hátrányai.

Vezeték nélküli

Ezek a tartozékok kompaktak. A vezetékek hiánya lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hirtelen manővereket hajtson végre. Különböző futótechnikákat hajtasz végre zenehallgatás közben.

A futó- és sportfejhallgató Bluetooth-on keresztül párosítható a telefonhoz. Gyorsabban elhasználják a telefon töltöttségét.

A vezeték nélküli fejhallgató kompakt és kényelmes.

Fölötte

Vannak vezetékes és vezeték nélküli eszközök. A fülcimpa fölé illeszkednek, és a fülhorog tartja őket a helyükön. A vezeték nélküli tartozékok nem korlátozzák Önt a mozgásban. Fő hátrányuk a magas költség.

A fülhallgatók lehetnek vezetékesek vagy vezeték nélküliek.

Felcsatolható tok

Az ilyen típusú eszközök kényelmesek a kocogáshoz és a tánchoz. A felcsatolható fülhallgató lehetővé teszi, hogy elfelejtse a fejhallgatót, és intenzíven edzhessen.

Klipszes fülhallgató kocogáshoz és tánchoz.

In-ear

Fülhallgató és fülpárna kombinációja. A fül fölötti részt fülhallgatóval rögzítik.

A kocogáshoz és sportoláshoz használt fülhallgatók ritkák, ill.. Nehéz behelyezni az akkumulátort.

In-ear fejhallgató

In-ear fejhallgató a kereskedelemben meglehetősen ritkán kapható.

Monitor

Ezt a típusú készüléket helyhez kötött körülmények között használják: játék, munka, tanulás közben. Méretük és súlyuk miatt nem alkalmasak sportolásra.

A monitor fejhallgatók méretük miatt nem alkalmasak sportolásra.

Vákuum

Használatakor vákuum keletkezik a hallójáratban, ami zajcsökkentést eredményez. A tartozék szorosan illeszkedik a füléhez. A kábel egyenletesen osztja el a súlyt.

Lehetővé teszi a kocogást vagy más, erőteljes mozgást igénylő fizikai tevékenységet.

Vákuum fülhallgató

A vákuumos fülhallgató ideális az aktív sportoláshoz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Vanessza Kozma

    Kedves Olvasó! Szeretném megkérdezni, hogy a 2022-es évben mi a legjobb fejhallgató futáshoz? Van valamilyen top 15 rangsor vagy ajánlás? Nagyon érdekelne, hogy melyik modellt érdemes választanom, hogy a legjobb élményben lehessen részem futás közben. Előre is köszönöm a segítséget!

    Válasz
    1. Levente

      A 2022-es évben a legjobb fejhallgató futáshoz számos tényezőtől függ, mint például a hangminőség, az illeszkedés, a kényelem és a strapabírás. Néhány ajánlott modell közé tartozik például a Bose SoundSport Free, a Jabra Elite Active 75t vagy a Powerbeats Pro. Ezek a fejhallgatók kiváló hangzást, stabil illeszkedést és ellenálló kialakítást kínálnak, így ideálisak lehetnek futáshoz. Fontos az is, hogy az izzadságálló legyen és könnyen kezelhető legyen a gombokkal. Mindenki egyénileg dönti el, hogy melyik modell felel meg legjobban az igényeinek, de ezek a felsoroltak mind nagyszerű választások lehetnek a legjobb futási élmény érdekében. Sok sikert és örömöt kívánok a futáshoz!

      Válasz
    2. Barnabás

      A 2022-es év legjobb fejhallgatói futáshoz közé tartozik a Sony WH-1000XM4, a Bose QuietComfort Earbuds, valamint a Jabra Elite Active 75t. Ezek a modellek kiváló hangminőséget, kényelmes viseletet és vízállóságot kínálnak, így ideálisak futáshoz. Fontos szempont még a hosszú üzemidő és a megfelelő illeszkedés is. Érdemes körülnézni online véleményekben, illetve szakmai tesztekben, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb fejhallgatót. Sok sikert a választásban és jó futást kívánok!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása