...

TOP 7. A legjobb könnyű babakocsik. Értékelés 2022!

A 3-4 éves gyermekeknek szánt babakocsit a világ minden táján keresik a szülők. És fokozatosan az orosz szülők sem félnek már ettől a közlekedési eszköztől.

Mitől lesz szűkös? Valószínű, hogy a legtöbb ember nem veszi észre, hogy egy 3, 4 éves gyermek babakocsiját a legtöbb esetben nem a szükséglet diktálja. Igen, a baba képes egyedül járni, bár vannak speciális babák, de ez egy külön eset. A nagy, már nehéz gyermek számára a babakocsit a kényelem diktálja neki és szüleinek.

A legjobb babakocsik 3-4 éves gyermekek számára

A nehéz 3-4 évesek számára a legtöbb „teherbíró” babakocsit az amerikai márkák gyártják: Uppababy, Baby Jogger, Bumbleride. Próbálja ki a brit Maclaren és Britax.

Csak a felsorolt babakocsik alkalmasak legfeljebb 25 kg súlyú gyermek számára.

A lengyel, kínai és még a drága japán babakocsik is messze lemaradnak. Még a megadott 15-20 kg-os teherbírás mellett is úgy viselkednek egy 12 kg feletti gyermekkel, mint egy szupermarketből származó babakocsi. Vagyis egy esetlen ronccsá válnak, amit olyan erősen kell nyomni, amennyire csak lehet.

Ha a családja elég aktív, nagy utazást tervez, gyakran közlekedik tömegközlekedéssel vagy gyorsan és hosszú távolságokra, egy sor más okból, amelyekről a kívülállóknak nem kell tudniuk… Válassza ki a megfelelő babakocsit a növekvő baba számára, és tegye könnyebbé és gyorsabbá a mozgást!!

Melyik márka a legjobb egész évben használható babakocsi?

A babakocsigyártó cégek leggyakrabban egyetlen szempontra összpontosítanak: a formatervezésre, a minőségre, a biztonságra, a termék kényelmére, az olcsóságra. Vannak azonban olyan vállalatok is, amelyek megpróbálnak egyensúlyt teremteni a fenti 5 paraméter között, és ezt jól csinálják.

Íme a tíz legjobb babakocsigyártó a vásárlói vélemények alapján:

  • BabyZz – a márka szállítása kiemelkedik a vízzel szembeni ellenállóképességével és a gyermekek szél és fagy elleni védelmével. Tágas bevásárlókosárral rendelkezik; további előnyei közé tartozik a manőverezhetőség, a könnyű kormányozhatóság és az erős kerekeknek köszönhetően a precíz vezetés.
  • A BebeConfort egy jól ismert francia márka, amely több mint 75 éve kínál prémium kategóriás babatermékeket. Mindhárom típusú babakocsi elérhető: babakocsi, hordozóágy és összecsukható könyvvel és sétapálcával ellátott átalakítható babakocsi. Mély napellenzővel, nagy kerekekkel, extra zsebekkel vannak felszerelve.
  • A MrSandman egy orosz, minden évszakra alkalmas babakocsival foglalkozó cég, amely az átvételi pontról történő átvételt vagy gyors kiszállítást kínál, és minden termékre egy év garanciát vállal. A transzformátoroktól és a klasszikus modellektől kezdve a hordozóágyakon át a babakocsikig terjed. A cég katalógusában ikreknek szánt termékeket is találhat, amelyek gyakran kedvezményes áron kaphatók.
  • Az Inglesina egy olasz vállalat, amely több mint 45 éve van jelen a gyermekáru piacon. Livano Tomasi tervező és testvére által bejegyzett márkanév. A babakocsik többféle színben, fiúk és lányok számára egyaránt kaphatók, és természetes szövetből, rozsdamentes acélból és műanyagból készülnek. Előnyeik közé tartozik az alacsony zajszint, a sima és pontos mozgás, a kanyarodási manőverezőképesség.
  • Babyhit – e márkanév alatt értékesített babatermékek – elektromos autók, babakocsik, etetőszékek, babakocsik. Az utóbbiak között vannak egész évszakos, nyári és téli változatok, amelyek meleg, vízálló anyagokból készülnek. Lapos aljjal, állítható lábtartóval, háttámlával és szülői fogantyúval rendelkeznek a kényelmesebb utazás érdekében.
  • A SmileLine egy lengyel gyermektermékek – bútorok, autósülések, játékok, ruhák és közlekedési eszközök – gyártója. Először is, 2 az 1-ben modellekről beszélünk, vagyis a transzformátorokról, amelyek egy kényelmes összecsukható mechanizmusnak köszönhetően néhány kézmozdulattal klasszikus termékből sétálóvá válnak és fordítva. Az egész évben használható babakocsikat megbízható fékek, nagyszerű rugós felfüggesztés, kormányzott kerekek és kényelmes műanyag lábtartó jellemzi.
  • Az Alis egy másik lengyel babakocsigyártó, amely a közepes és a prémium árkategóriában tevékenykedik. A termékcsalád egész évszakos modelleket tartalmaz meleg párnázással, párnázott hátmatraccal, stabil kerekekkel és állítható háttámlával.
  • A Tutis egy európai vállalat litvániai székhellyel. A vállalatot 16 évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy a szülőknek kényelmes, biztonságos és szép termékeket biztosítson a gyermekek számára. Ezek közé tartoznak a praktikus babakocsik, amelyek meleg, vízálló és légmentes kárpitozásuknak köszönhetően minden évszakban használhatóak, valamint a nagy kerekek, amelyek simán mennek a hóban.
  • Az Indigo az egész évszakos babakocsik legszélesebb választékát kínálja, beleértve a moduláris, klasszikus, transzformátor, bot- és ikermodelleket. A tervezők és a mérnökök együtt dolgoznak a legújabb trendeknek és a szülők kívánságainak való megfelelés érdekében, hogy a termékek mindig népszerűek maradjanak.
  • A Teddy a harmadik bejegyzett védjegyünk Lengyelországban. A vállalat babakocsi-transzformátorok gyártására szakosodott, amelyek könnyen átalakíthatók babakocsikból klasszikus kocsivá és fordítva. Vannak lehetőségek egyetlen csecsemőre és iker termékek ikrek vagy egyévesek számára. Párnázott matraccal, téli szigetelésű oldalakkal és több pozícióban könnyen állítható fejtámlával rendelkezik.
A legjobb 2 az 1-ben babakocsi

A legjobb 2in1 babakocsi

Kompakt babakocsi nagy gyerekeknek Uppababy Minu

Ha a 2-3 éves korú gyermekek babakocsijáról szóló cikk a Bebizen Yoyo volt, a sima futásnak és a manőverezhetőségnek köszönhetően érdemes feladni ezt a babakocsit a 4 éves korhoz közelebbi életkorhoz. Minden előnye ellenére a hátránya a kis hely a gyermek számára, a rövid háttámla ebben az esetben túlnyomó. A Bebizen azonban vitathatatlanul világelső a kompakt babakocsik terén. Ami még hátravan?

Stílusos, könnyű, manőverezhető, kényelmes Appabeby Minu – ez a legkényelmesebb babakocsi magas és nehéz gyermekek, 3-4 éves és még idősebb gyermekek számára.

A babakocsi alvázának állítólagos megengedett terhelhetősége – legfeljebb 32 kg. Ez 23kg az ülésen és 9kg a kosáron. Magas háttámla, hogy megtámassza a baba fejét, ha elaludna, és magas csuklya, hogy a kíváncsi gyermeket szem előtt tartsa. A háttámla akár 150 fokban is leengedhető, állítható lábtartó van, és a babakocsi könnyen és kompakt módon összecsukható. Mindössze 6,7 kilogramm súlyú. Az Uppababy Minu egyetlen égbekiáltó hátránya – ár.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Katalin Kovács

    TOP 7. A legjobb könnyű babakocsik. Értékelés 2022!
    Szeretném megkérdezni, hogy melyik babakocsi volt a legjobb tapasztalatok szerint? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a választás során? Könnyűség, stabilitás, kényelem, vagy más fontos szempont van? Várom válaszukat! Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása