...

TOP-7. A legjobb könnyű babakocsi. Értékelés 2022!

Frissítés dátuma: 14.02.2021 14:41:02 6951 Megosztás:

A cikk szerzője: Elena Viktorovna

*A szerkesztők szerint a legjobb értékelés. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóul. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A minőségi babakocsi nem egy csicsás dolog, hanem alapvető szükséglet a biztonságos, kényelmes és élvezetes utazáshoz a baba és a szülők számára egyaránt. Milyen jellemzőkkel kell rendelkeznie a terméknek? Melyek a kiválasztási kritériumok? Szakértőink összegyűjtötték Önnek a legnépszerűbb babakocsikat.

A legjobb babakocsik télire

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb olcsó babakocsik 1 Yoya Plus Pro Max 2020 7 850 ₽
2 SWEET BABY Stilo 9 000 ₽
3 CAM Curvi 12 400 ₽
4 Happy Baby Ultima V2 X4 11 000 ₽
5 RANT Kira Mobile 2020 6 800 ₽
A legjobb babakocsik télire 1 Peg-Perego 51-es könyv Pop Up Completo 48 800 ₽
2 Camarelo Elix 18 000 ₽
3 Babyhit Tribute 8 200 ₽
4 X-lander X-Move 41 600 ₽
5 Bumbleride Indie 38 500 ₽
6 Espiro Sonic Air 25 000 ₽
A legjobb babakocsik nyárra 1 Bumbleride korszak 48 600 ₽
2 UppaBaby Cruz 39 600 ₽
3 BRITAX ROMER Smile 3 47 800 ₽
4 X-lander X-Cite 32 000 ₽
5 Peg-Perego Ypsi 39 400 ₽
6 Oyster Oyster 3 50 000 ₽
7 Baby Jogger City Elite Single 38 400 ₽
8 Esspero Air 21 000 ₽

A legjobb olcsó babakocsik

Yoya Plus Pro Max 2020

Értékelés: 4.9

Ez a babakocsi a 2022-es év egyik vitathatatlan slágere. A frissített modell nagyobb átmérőjű (elöl 14 cm, hátul 20 cm), megerősített gumikerekekkel van felszerelve. Rugalmasak, kisimítják az út egyenetlenségeit és tartósak. A futófelület is megújult – most már a babakocsi szinte hangtalan.

Erős és könnyű alumíniumötvözetből készült vázzal ellátott babakocsival felszerelve. Gyorsan és egyszerűen összecsukható mechanizmus, és kompakt formában könnyen szállítható: akár kézipoggyászként (kerekeken szállítva) is elvihető. Nagy bevásárlókosárral érkezik. Tartalmazza az esővédőhuzatot, a szúnyoghálót, a pohártartót, a hevedertáskát és a lábtakarót. A termék súlya – 7 kg. Max. 25 kg hasznos teher. 3 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

  1. Tágas járókelő;
  2. Állítható háttámla;
  3. mozgatható első kerekek;
  4. szilárd párnázás;
  5. Van egy csúszásgátló, esővédő, tok;
  6. Alacsony súly.

Hátrányok

  1. Utalás a játékra és a textil minőségére.

SWEET BABY Stilo

Értékelés: 4.8

A BABY Stilo egy divatos, kompakt és praktikus babakocsi azoknak a szülőknek, akik értékelik a minőséget. Kis mérete ellenére tágas: a háttámla 40 cm magas, az ülés szélessége 33 cm, ami kényelmesen elfér a babának. A bevásárlókosárban mintegy 3 kilónyi bevásárlás fér el.

Könnyű és egyszerű összecsukható összecsukhatóság. Egy egyszerű nyomásra a kialakítás néhány másodperc alatt automatikusan függőleges helyzetbe hajtódik. Minőségi kerekek: innovatív EVA FOAM anyag. A rugalmas, strapabíró polietilén hab kiválóan csillapítja az utat, elnyelve minden rezgést: a babakocsi csendes. A forgatható első kerekek manőverezhetővé teszik a járművet. Központi lábfékkel felszerelve.

Tartalmazza: pohártartó, fedél, fedél. Súly 6.97kg. Max. terhelés 25 kg. 6 hónaposnál idősebb csecsemők számára alkalmas.

Előnyök

    Állítható háttámla és lábtartó;
  1. Alacsony súly;
  2. Zsebbel a kisebb tárgyak számára;
  3. csendes futás;
  4. Automatikusan összecsukható;
  5. Mozgatható első kerekek;
  6. Számos tartozékot tartalmaz.

Hátrányok

    Lehetséges hibák.

CAM Curvi

Értékelés: 4.8

Tisztességes babakocsi a jól bevált olasz márkától. A kompakt méret, a könnyű súly és a kiváló építési minőség csak néhány előnye ennek a babakocsinak. Szuper könnyű, tartós alumínium ötvözetből készült váz. A háttámla ergonomikus a baba számára, és állítható dőlésszöggel rendelkezik (kényelmes ülni rajta, még egy újszülött számára is).

Az első kerekek ikerkerekesek, 3600-as elfordulási szöggel és zárral. Hátsó kerekek egykerekűek, parkolólábfékkel. Ennek a modellnek néhány nagy előnye a könnyű összecsukhatóság (a mechanizmus a kormányon található), a napfénytől való védelemre szolgáló napernyővel ellátott mély motorháztető és a mozgás hihetetlen puhasága. Nagy tárolókosár, esővédő és lábtakaró tartozék. Súlya 6.97kg. 0 és 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

    Alacsony súly;
  1. Tapadásfékek;
  2. Forgatható első kerekek + zár;
  3. A fogantyú, a háttámla és a lábtartó állítható;
  4. 5 pontos biztonsági övek;
  5. Kivehető párnázás;

Hátrányok

    Fix fogantyú.

Happy Baby Ultima V2 X4

Értékelés: 4.7

A továbbfejlesztett Ultima V2 X4 egyértelműen a világ legjobban megmunkált babakocsija előtt tiszteleg. Fejlett kerettel felszerelve. Könnyed, egykezes működés a babakocsi összecsukásához. Nagy alvóhely állítható háttámlával a hosszú sétákhoz és a jó hangos alváshoz, még egy nagy baba számára is, meleg ruhában (dőlésszög – 1000-1750).

A gyártó minden részletet biztosított: nem aggódhat a bosszantó nap és a szél miatt, mert a mély motorháztetőtől a lökhárítóig megbízhatóan elrejtik. A betekintő ablak lehetővé teszi a szülők számára, hogy észrevétlenül ellenőrizhessék a babát. 5 pontos heveder és levehető lábtartó a baba biztonsága érdekében.

Robusztus, EVA-bevonatú műanyag kerekekkel felszerelt, amelyek rugós lengéscsillapítókkal kombinálva tökéletesen sima utazást biztosítanak. Esővédővel, orrnyereggel, esővédővel és napellenzővel. Súly 10,2 kg. Maximális terhelés 15 kg. 7 és 36 hónapos kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

    Mozgatható első kerekek;
  1. Kényelmes ülés;
  2. Kiváló minőségű párnázás;
  3. Állítható háttámla;
  4. Tartalmazza az esővédőhuzatot, a lábzsákot és a szúnyogriasztót.

Hátrányok

    Nagy teherbírású kivitel.

RANT Kira Mobile 2020

Értékelés: 4.7

Kényelmes, jól megtervezett babakocsi azoknak, akik a maximális biztonságot keresik a kényelem kompromisszumai nélkül. A babakocsi elég nagy alvóhellyel (36 cm széles), három pozícióban állítható háttámlával (beleértve az alvóhelyzetet is) és lábtartóval rendelkezik, míg a biztonságos, csatokkal ellátott 5 pontos heveder biztosítja a baba biztonságát vezetés közben.

Nagy kapucni zsebbel a kisebb tárgyak számára és szülői ablakkal. Van egy tágas csomagtartó kosár. Nagy teherbírású poliuretánból készült babakocsi kerekek. Forgókerekes első kerekek és első súrlódási zár. Központi lábfék vészleállításhoz.

Ez a könnyű modell alkalmas rövid városi sétákhoz vagy hosszú utazásokhoz. Napellenzővel és lábtakaróval. A termék súlya – 9,25 kg. Maximális hasznos teher 15 kg. 7-36 hónapos korú gyermekek számára ajánlott.

Előnyök

    Tágas ülés;
  1. Mély csuklya;
  2. Állítható háttámla és lábtartó;
  3. Zsebbel és ablakkal;
  4. A kárpitozás vízálló és légáteresztő anyagból készült;
  5. Stabil, tartós kerekek.

Hátrányok

    Nincs fedél a babakocsihoz és az utazótáskához.

A legjobb babakocsik nyárra

Bumbleride korszak

Értékelés: 4.9

Egy amerikai márka egyedülálló újdonsága megfordítható üléssel – kiváló választás akár újszülött baba számára is. A babakocsi minősített öko szövetből (ülés), természetes parafából (fogantyú) és minőségi alumíniumötvözetből készült.

Elég mély és széles ahhoz, hogy még egy kisgyermek is kényelmesen feküdjön le. A szövetborítás rendkívül praktikus – vegye le és mossa ki, ha akarja. Nagy (levehető) kapucni hálós ablakkal, amely védi a babát az időjárás viszontagságaitól. A biztonsági rendszer 5 pontos hevederből és levehető lökhárítóból áll.

Felfújható gumiból készült 4 kerékrendszerre szerelt könnyű váz. Az első kerekek valamivel kisebb átmérőjűek és szabadon forgathatók, így gyorsan beállíthatja a babakocsi haladási irányát, és szükség esetén azonnal megváltoztathatja azt. Tágas babakocsival felszerelve a vásárláshoz. Tartalmazza: Csuklópánt, kerékfúvó pumpa. Tömeg 13,2 kg. Max. 25 kg terhelés. Alkalmas csecsemők számára születéstől kezdve.

Előnyök

    övvel állítható háttámla (1000-1700)
  1. Forgókerék és első kerékzár;
  2. Ergonomikus parafából készült, állítható magasságú fogantyú;
  3. Könnyen összecsukható rendszer;
  4. Elfér egy autósülés;
  5. Nagyszerű párnázás.

Hátrányok

    A szivattyún kívül nem tartalmaz tartozékokat;
  1. Piszkos fogantyú.

UppaBaby Cruz

Értékelés: 4.8

A közepes árkategóriájú babakocsi modell az egyik legnépszerűbb az új szülők körében, ezért szakértőink felvették a rangsorba. Stílusos design, könnyű váz, keskenyített tengelytáv, kompakt kialakítás (összecsukott állapotban is) és természetesen a gyermek kényelme – ez mind az UppaBaby Cruz.

Könnyű alumíniumötvözet (váz), repülőgépes alkalmazásokhoz használják. Poliuretánnal bevont gumikerekekkel felszerelt, az első kerekek rögzítő mechanizmussal, lengéscsillapítókkal kiegészítve forgathatóak a sima utazás és a minimális rezgés érdekében. Perforált bőr fogantyú, kényelmes tapintású, minden méretű szülő számára.

Megfordítható babakocsi egység – a baba a szülő felé vagy az út felé fordítható. A függőágyas ülés 5 különböző állítási pozíciót kínál, egészen a teljes hátradőlésig. Az autósülés az alvázra szerelhető. Szúnyoghálót és esővédőhuzatot tartalmaz. A termék súlya 9,8 kg. Max. 22,5 kg terhelés. 6 hónapos kortól alkalmas csecsemők számára.

Előnyök

    Könnyű modell;
  1. Bevehetetlen kerekek;
  2. Stabil alap;
  3. Nagy bevásárlókosár;
  4. SPF50+ anyagból készült baldachin;
  5. Lengéscsillapítás az első kerekeken;
  6. Számos háttámla pozíció, beleértve a vízszintes pozíciót is;
  7. Tartalmazza az esővédőhuzatot és a szúnyoghálót.

Hátrányok

    Keskeny ülés a téli szezonban.

BRITAX ROMER Smile 3

Értékelés: 4.7

Ez a babakocsi egyesíti az egész évszakos babakocsi jellemzőit egy keskeny alappal (57 cm széles), amely könnyen elfér bármelyik liftben. A felhasználók különösen lelkesek a nagy és biztonságosan fedezi a baba a csuklyát a lökhárítóig (még a háttámla vízszintes helyzetben is).

A lenyűgöző kapucni mellett az egyik leghasznosabb funkció a megfordítható hordozóágy: a baba kifelé fordítva felfedezheti a világot, vagy a szülő felé fordítva szocializálódhat. A könnyű alumíniumötvözetből készült keret nemcsak könnyű, hanem gyorsan és könnyen összecsukható is.

Felfújható gumikerekű babakocsi. Az elülsők a forgó kialakításnak köszönhetően nagy terepjáró képességet biztosítanak. A termék súlya – 13,6 kg. Max. terhelés 22 kg. Alkalmas 3 hónapos és 4-5 éves kor közötti gyermekek számára.

Előnyök

    Nagy kapucni;
  1. Kettős lengéscsillapító rendszer;
  2. Nagy bevásárlókosár (5 kg-ig terjed);
  3. Kis tengelytáv;
  4. Állítható fogantyú.

Hátrányok

    Nem észlelt.

X-lander X-Cite

Értékelés: 4.7

Az egyik legokosabb, legkönnyebb és legfunkcionálisabb babakocsi a babakocsi kategóriában. A megfordítható lábtartó lehetővé teszi a szülő számára, hogy a babát szembefordítsa vele, a szemkontaktus és a beszélgetés érdekében. A vödrös ülés segít formálni a gerinc alakját és minimalizálja a csípőre nehezedő terhelést.

Állítható háttámla (3 pozícióban), minőségi üléshuzat, amely a változékony időjárásnak is megfelel, kiváló párnázás a könnyű kormányozhatóság és a sima utazás érdekében, cső nélküli poliuretán kerekek (elöl), állítható lépcsőfény az éjszakai biztonság érdekében, könnyű alumínium váz – csak néhány a modell előnyei közül. A termék súlya 10,9 kg. 6 hónapos kortól alkalmas gyermekeknek.

Előnyök

    A babakocsi egység két pozícióba állítható;
  1. Kiváló ütéscsillapítás;
  2. Ergonomikus ülés;
  3. Forgatható első kerekek + zár;
  4. Kiváló minőségű anyagok;
  5. Belefér egy hordozóágy vagy autósülés;
  6. Világító lábtartó.

Hátrányok

    Nem található.

Peg-Perego Ypsi

Értékelés: 4.7

Az elegancia és a stílus nem minden jellemzője ennek a járókeretnek. A babakocsi egyik előnye az okosan kialakított alváz, amely csak a fogantyú és az első kerekek segítségével mozgatható. A babakocsi összecsukható egy automatikus összecsukási mechanizmussal anélkül, hogy a modul a talajhoz érne, ami lehetővé teszi a babakocsi tisztán tartását.

A motorháztető a termék másik előnye. Volumenes, többrészes, hangtalanul állítható, hordozófogantyúval és szellőztetésként is szolgáló ablakkal ellátott. Teljesen független babakocsi blokk többszörösen állítható háttámlával. Helyette autósülés is felszerelhető.

Az elöl elforgatható, strapabíró poliuretán kerekek (elöl) nagyszerű lengéscsillapítást biztosítanak, és csillapítják az egyenetlen utak rezgéseinek nagy részét. Középen összecsukható lábfék. Tartalmazza a lábfedelet. A termék súlya – 10,3 kg. Max. terhelés 15 kg. 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

  1. Automatikus összecsukható mechanizmus;
  2. Autósülés rendelkezésre áll;
  3. A lábaknak van egy fedele;
  4. Nagy kapucni;
  5. Vannak zsebek;
  6. Szívós poliuretán kerekek.

Hátrányok

    Nem észlelt.

Oyster Oyster 3

Értékelés: 4.6

Manőverezhető, járható modell könnyű, stílusos vázzal, kényelmes, megfordítható üléssel és keskeny alvázzal, amely bármilyen ajtón vagy lifttel átfér. Kellemes bónusz a márka mérnökeitől – a babakocsi gyorsan összecsukható, függetlenül a babakocsi helyzetétől. Ez utóbbiról szólva. Az ülés nemcsak ergonomikus, hanem könnyen állítható is: csak használja a kart.

Praktikus funkció – a motorháztető a fejtámlával és a biztonsági övvel együtt állítható (nagyszerű a kissé magasabb gyermekek számára). Mély kapucni további cipzáras résszel és napellenzővel a napsütés és a csapadék elleni védelem érdekében.

Minden keréken független lengéscsillapítással és lágy felfüggesztéssel büszkélkedhet. Habosított gumikerekek a kiváló terepjáró mobilitásért, még terepen is (első kerekek forgathatóak és nyomógombos aktiválás). Márkás esővédővel és fejtámlával. A termék súlya 11,1 kg. Max. terhelés 22 kg. Alkalmas 3 hónapos és 4-5 éves kor közötti gyermekek számára.

Előnyök

    Vékony kerékagy;
  1. A babakocsi helyzetétől függetlenül gyorsan összecsukható;
  2. Minőségi felfüggesztés rugókkal;
  3. Rendkívül hordozható kerekek;
  4. Lehetőség a fejtámla, a motorháztető és a heveder egyidejű beállítására.

Hátrányok

    Nincs lábfedél.

Baby Jogger City Elite Single

Értékelés: 4.6

Mozgékony és könnyen manőverezhető babakocsi szabálytalan háromkerekű alvázzal. azonos átmérőjű (30 cm) felfújható pneumatikus kerekek. A hátsók lábfékkel rendelkeznek. Mindhárom egy gombnyomással eltávolítható. A termék szabadalmaztatott összecsukható mechanizmussal rendelkezik: egy kézzel gyorsan összecsukható kompakt kialakításúvá tehető. A felfüggesztés lágy és megbízható, így még dombos terepen is könnyen manőverezhető.

A szilárd háttámlát párnázott betétekkel egészítik ki, hogy a baba kényelmét biztosítsák (többféle állítható pozícióban, maximum 1700-ig). Fekvő helyzetben az ülés szellőztethető (zárható). A kókuszos matrac megkönnyíti a kókuszos tetejének hozzáadását, ha szeretné.

A babakocsi tágas, többrészes motorháztetővel rendelkezik, ablakokkal és az oldalsó panelekbe integrált csúszásgátlóval. Egy szép érintés az ergonomikus, állítható fogantyú a csuklós tasakkal – különböző kis tárgyak számára. A termék súlya – 11 kg. Max. terhelés 30 kg. 6 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

  1. Nagy teherbírású;
  2. Tágas csomagtartó (5 kg-ig);
  3. Anti-moszkitó, több kilátóablak;
  4. Szellőztetett ülés;
  5. Függő táska + tasak a kisebb tárgyak számára;
  6. Levehető kerekek.

Hátrányok

    Nem észlelt.

Esspero Air

Értékelés: 4.5

Ez a stílusos babakocsi egy igazi munkagép. Egy modell, amely méltó a „masszív” formatervezés rajongóihoz. A könnyű alumínium váz erős, nagy teherbírású kerekeken, tágas alvórekesz műbőr aljjal, nagyvonalú kapucni a lökhárítóig, meleg lábzsák néhány a legfőbb jellemzők közül. Ha már a motorháztetőnél tartunk: a forró évszakban a minőségi szellőzés érdekében napellenzővé alakítható.

Az egyenletes futás és az út egyenetlenségeinek rezgéscsillapítása párnázottságot biztosít, a hátsó kerekekre szerelve. A babakocsi könnyű irányíthatósága az elülső forgó kerekekkel és a reteszelő mechanizmussal. A termék súlya – 7,7 kg. Terhelhetőségi határérték 15 kg. 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Előnyök

    Sima futás;
  1. Egy nagy motorháztető, amely napellenzővé alakítható;
  2. Ez egy könnyű modell;
  3. Állítható lábtartóval rendelkezik;
  4. Lábfedél;
  5. Nagy, könnyen hozzáférhető csomagtér.

A legköltséghatékonyabb babakocsi a 3-4 évesek számára Sweet Baby Compatto

A 20 kg feletti teherbírású babakocsik közül a legköltséghatékonyabb a Sweet Baby Compatto. Ez az olasz márka már megalapozta magát a népszerű márkák jó másolatainak gyártójaként, így a Compatto bizalomra ad okot.

A babakocsi maximális terhelhetősége legfeljebb 25 kg, a babakocsi súlya 6,5 kg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Kristóf

    Melyik a legjobb könnyű babakocsi az 2022-es értékelés szerint?

    Válasz
  2. Kamilla Farkas

    Kedves olvasó! Az általam kézbe vett anyagban említett TOP-7 legjobb könnyű babakocsi értékelés 2022-re vonatkozik. Felmerül bennem, hogy milyen szempontok alapján állítják össze ezt a listát, és a legjobb babakocsit keresőknek milyen előnyöket kínálnak ezek a modellek az új évben? Továbbá, mennyire megbízhatóak ezek az értékelések? Remélem, választ kaphatok a kérdéseimre. Köszönöm!

    Válasz
    1. Olivér

      Kedves olvasó! Az értékelések általában a babakocsik biztonságát, kényelmét, funkcionalitását és ár-érték arányát veszik figyelembe. Ezeket az összeállításokat tapasztalt szakemberek és szülők véleményei alapján állítják össze. A 2022-es TOP-7 lista a legújabb modelleket és trendeket mutatja be, így azoknak, akik babakocsit keresnek, segít eligazodni a piacon. Az értékelések általában megbízhatóak, de mindig fontos saját igényeinket is figyelembe venni a vásárlás során. Javaslom, hogy nézd át a listát, és válogass azok közül, amelyek a legjobban megfelelnek az elvárásaidnak. Örülök, hogy segíthettem!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása