...

A legjobb kínai motorkerékpárok: Top 10 2020-2021-ben

Cirkálók, helikopterek
Kínai motorkerékpárok
A legjobb 250cc cross kerékpár
kínai cross kerékpárok 2020

Cirkálók, helikopterek

Bármely kerékpár a következő kategóriába tartozik. Országúti kerékpár enyhén módosított villaszöggel – chopper. Bár ez a meghatározás relatív. Kezdetben gyakorlatilag saját maguk készítették, eltávolítva minden felesleges dolgot az olyan nehézsúlyúakból, mint a Harley. A chopper különlegessége a hosszúkás villa volt. Ez a fajta kialakítás lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghasson az egyenes autópályákon, akár a keze használata nélkül is. Kanyarodáskor vagy manőverezéskor nehezebb volt a technika irányítása.

Tény: Egyes államok korlátozásokat vezettek be a villa hosszára, a villa szögére és a kormány magasságára vonatkozóan.

Cirkálók, helikopterek

A choppereket egy másik motorkerékpár-osztályból alakítják át – a cirkálókból. A lassú gyorsulási dinamika, az alacsony üléshelyzet és az ügyetlenség lehetetlenné teszi a versenyzést nemcsak a motorkerékpárok között, hanem az autókkal is. Csökkenti a balesetek kockázatát. Az előnyök közé tartoznak:

  • Nagy üzemanyagtartály;
  • Széles sárvédők, amelyek képesek távol tartani a szennyeződéseket;
  • Extra fény;
  • Egyes modellek külön csomagteret kínálnak.

Az alacsony árú kínai motorkerékpárok kisebb üzemanyagtartályokkal rendelkeznek.

Top 5. Avantis Enduro 300 Carb

Értékelés (2021): 3.89

Stabil vázszerkezet Teljes egészében molibdénötvözetből épített konstrukció. Nagyon robusztus, mégis könnyű más anyagokhoz képest.

  • Jellemzők
  • A motor hengerűrtartalma: 280 cm3
  • Sebességváltó: kézi, 5 fokozatú
  • Kapacitás: 34 liter..
  • Nyeregmagasság: 930 mm
  • Súly: 105 kg

Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő egyensúlyt a könnyű súly és a váz szilárdsága között. Messze a legjobb megoldás a molibdén ötvözet. Ritkán használják, mivel jelentősen megemeli a végtermék árát. Pontosan ez történt ezzel a modellel, amely közel 300 ezer rubelbe kerül. És ez akkor van így, ha figyelembe vesszük, hogy a teljesítménye átlagos. Ahogy a tesztelők rámutatnak, a Zongshen motor elég megbízható, de meghibásodás esetén nem lesz könnyű megjavítani. Van egy kábeles kuplung is, ami a modern szabványok szerint a múlt relikviája. A kerékagy rögzítése sok kívánnivalót hagy maga után. Négy csavar teszi megbízhatóvá, kifinomult zárási technológiával, de a terepen történő újrahúzás igazi kihívást jelent.

Előnyök és hátrányok

  • Megbízható motor
  • Magasra szerelve
  • Stabil keret
  • Kábeles tengelykapcsoló
  • Egy kis üzemanyagtartály
  • Könnyű karbantartás

Kínai enduró kiválasztása

A kínai motorkerékpár már nem csak egy moped vagy robogó. Az enduro osztály egy robusztus és „türelmes” gép, amelyet terepjárásra terveztek. Az endurot tovább osztják nehéz és könnyűsúlyúakra. Az elsőt hosszú, mérsékelt terepen való lovaglásra tervezték, jól kikövezett pálya váltakozásával.

A könnyű modellek alkalmasak rövid utazásokhoz rossz útviszonyok között. Az ilyen túrázásnál a köbtartalom nem különösebben fontos. Több értékelt az egyensúly a készülék, az egyszerűség a design, a képesség, hogy visszaállítsa a berendezés abban az esetben, ha a meghibásodás a garázsban.

250 köbcentiméter

Egy 250 köbcentis kínai motorkerékpár aligha nevezhető könnyen vezethető járműnek.

Kínai motorkerékpárok - a népszerű modellek áttekintése

A legjobb 250 köbcentis motorkerékpárok értékelése:

  • A Minszk R250-nek a neve ellenére semmi köze a szovjet motorkerékpárokhoz. Fehéroroszországban szerelik össze, de csak feltételesen nevezhető „kínai”-nak. Kínából csak alkatrészeket szállítanak. Az előnyök közé tartoznak:
  1. Keret. A Ducatira is hasonlót szereltek;
  2. Alumínium forgó, hasonló megjelenésű, mint a Benelli.

A folyadékhűtéses motor 26 lóerőt tud kisajtolni magából. A jármű csak elöl 300 milliméter átmérőjű sziromféktárcsákkal van felszerelve.

  • Az izsevszki cég egy méltó modellt kínál Patron Sport 250. Ez a modell ismét megerősíti, hogy a kínai motorkerékpár-ipar szilárdan megvetette a lábát a világpiacon. Az érdemek között:
  1. Féktárcsák mindkét keréken;
  2. Egyhengeres 4 ütemű motor.
Kínai enduro választása

Felkelti a figyelmet és a készülék sportos kialakítása. A teljesítmény 15,7 lóerő.

  • Lifan LF250. Egy teljes értékű cirkáló, amely megfelel a megbízhatóság és a kényelem iránti igényeknek. A nyomatékot egyenletesen osztja el az 5 fokozatú sebességváltó. A motorkerékpár felülvizsgálata és használata a legjobbak közé emelte a szegmensben. Sokan megjegyzik a szilárd építési minőséget, a stabilitást és a klasszikus kialakítást. További előnye: meghibásodás esetén könnyen találunk cserealkatrészeket.
  • A hazai piac régi motorosai – Zongshen Winner ZS250GS. A korábbi modellekhez képest kissé elavult, de semmit sem veszített jelentőségéből. A kerékpár optimális sportteljesítményt nyújt a 17,7 „lóerős kis motorteljesítménnyel.

A nagyméretű, 20 literes üzemanyagtartály kapacitása lehetővé teszi, hogy nagy távolságokat tegyen meg tankolás nélkül. A többi sportmotorhoz hasonlóan a ZS250GS is a stílusos dizájnt, a kiváló dinamikát és a gazdaságos üzemanyag-fogyasztást képviseli.

300 köbcentiméter

A kínai motorkerékpár-gyártók már régóta foglalkoznak a nagyobb köbcentiméteres egységek gyártásával. Korábban főként 150 köbcentiméteres vagy annál kisebb gépeket gyártottak.

Kétcélú ttr motorkerékpárok, kéthengeres egységek. De a Kínában gyártott 300 köbcentis motorkerékpárok elég ritkák. Előnyeik között:

  • A tartósság meghaladja a 70 000 kilométeres határt;
  • Meghibásodás esetén a pótalkatrészek mindig rendelkezésre állnak;
  • A kínai gyártású 300 köbcentis motorkerékpárok sokkal olcsóbbak, mint európai vagy japán társaik.
300 köbcentiméter

A szaküzletek katalógusa árban és minőségben is bővelkedik az alkukban. Bármely kínai márka motorkerékpárja ezzel a köbtartalommal megbízható „ló két keréken”, gazdaságos üzemanyag-fogyasztással.

400 köbcentiméter

Választhat 400 köbcentiméteres egységeket.

Megjegyzés: a kínai 400 köbcentiméteres motorkerékpárokat könnyebb megvásárolni a FÁK-országokban, mint a hasonló mutatókkal rendelkező „japán” motorkerékpárokat, mivel a 400 köbcentiméteres japán gyártmányú motorkerékpárokat csak a hazai piacra tervezték. Kínában nagyon nehéz nagy köbméterű járműveket találni, az ilyen kerékpárok szigorúan exportra készülnek.

A fő előnyük a teljesítmény, de a brutális megjelenésük miatt is népszerűek. Ebben az osztályban, és nem csak ebben az osztályban, a motorkerékpár súlya számít.

400 köbcentiméter

Tipp: Egyetlen lovas sem esett még el anélkül, hogy legalább egyszer el ne esett volna, ezért fontos, hogy fel tudd emelni. Néha csak gurulni kell a kerékpárral.

A kezdőknek szánt első motorkerékpár megvásárlásakor a további árnyalatok között fontos megjegyezni, hogy a nagy köbtartalmú motorkerékpár gyors felfutással rendelkezik. Az előnyök közé tartozik a gyorsaság. Egyes modellek akár 200 km/órás sebességre is képesek.

A főbb modellek kéthengeres motorral rendelkeznek. De határozott előnye a szegmensében stabil ár.

450 köbméter

A 450 köbcentis motorok nem sokban különböznek az előző kategóriától. Ezek lehetnek crossoverek, túrakerékpárok vagy sportmotorok. Látható a képen, és nem látok különbséget. A kubatura általában a felszerelési adatok között szerepel.

450 köbcentiméter

Top 1. Stels 250 Enduro

Értékelés (2021): 4.81

A legnépszerűbb kínai márka Egy olyan márka, amely az oroszországi eladások tekintetében a japán gyártókkal vetekszik. A megfizethetőség és a megfelelő minőség kombinálásának képessége teszi ezt a legkeresettebb termékké.

  • Jellemzők
  • Motor hengerűrtartalma: 225 cm3
  • Teljesítmény: 15 liter..
  • Nyeregmagasság: 815mm
  • Súly: 135 kg

A kínai Stels gyártó a kétkerekű gépeiről híres. Leginkább kerékpárok, de ma már a márka kerékpárjai egyre keresettebbek. A titok abban rejlik, hogy a lehető legkönnyebben karbantarthatóvá tegyük. Még csak szerelőnek sem kell lennie ahhoz, hogy megértse a motor és a tartozékok mechanikáját. Minden részletet átgondoltak, és ez nagyon fontos szempont, mivel a kerékpár egy cross kerékpár, és rendszeres karbantartást igényel. És jó ár-érték arányban is. 80 ezerért egy teljesen új gépet lehet kapni, ahogy mondani szokták, dobozból. A Stealth világosan megmutatja a világnak, hogy a minőségi gépek is lehetnek kedvező árúak. A maga kategóriájában kiváló modell, bár nem hibátlan.

Előnyök és hátrányok

  • Megfizethető ár
  • Magas fokú karbantarthatóság
  • Könnyű karbantartás
  • Megfelelő teljesítmény
  • A gyártó garanciája
  • Nehéz súly
  • Gyenge csőváz

Vissza a tetejére

Országúti kerékpárok

A motorkerékpárok sokfélesége között külön osztály – közúti motorkerékpárok – emelkedik ki. Az alacsony költségvetésű szegmens alacsony üzemanyag-fogyasztásával és könnyű manőverezhetőségével.

Összefoglaló: Kínában több mint 130 gyártóüzem található, amelyek az országúti kerékpárok széles választékát gyártják.

Az ő égisze alatt találhatók:

  • Cruiserek, krómozott részletekkel és alacsony üléspozícióval;
  • A chopperek klasszikus motorkerékpárok, amelyeket tuningoltak;
  • Bobberek nagy, fújt kerekekkel, amelyek a chopperek megjelenése óta elvesztették jelentőségüket;
  • Baggerek, amelyek fő megkülönböztető jegye a beépített csomagtartó és a speciális szélvédelem;
  • Cafe-racers – a cruiserek könnyű változata, keskeny üzemanyagtartállyal, kormány helyett klipszekkel és lapos üléssel, amely inkább padra hasonlít.
Országúti kerékpárok

Enduro túra

A kis kocka tartomány gyakorlatilag ismeretlen ebben az osztályban. Hosszú utakhoz válasszon erősebb gépet. Mind az aszfaltozott utak, mind az utak hiánya alá vannak vetve.

Az osztály több évtized alatt alakult ki, és alosztályokra oszlik. A túraendurók eredetileg széles kormányt és megemelt kipufogót tartalmaztak. Most már sokkal több ilyen különbség van. Jellegzetes „terepjáró” megjelenéssel és cruiser elemekkel rendelkezik. Egyszerre merev szerkezetű és kellemesen vezethető, teljes értékű kerékpár.

Minden túrázásra tervezett enduro modellnek megvannak a maga műszaki és teljesítményjellemzői. A gyártók a potenciális vásárlók igényei alapján tervezik meg a termékeket.

Túraenduro

Sportmotorok

A nagy választék és a csúcstechnológiás funkciók kombinációjának köszönhetően egy modern sportmotor áll rendelkezésre. Ezek leggyakrabban két- vagy négyhengeres egységek. Az injektoros motorok már elérték a tökéletességüket, és panaszmentesen működnek.

A cc-k száma nagymértékben változhat. 300 köbcentiméteres sportmotorok közül választhatsz sprintversenyekre és egyéb versenyekre. A könnyű ötvözetek jellemzőek erre az osztályra. Gyárilag kormánycsillapítóval van felszerelve, amely szabályozza a kormányzást és megakadályozza, hogy a kerékpár a legkisebb manővereknél is felboruljon.

Sportmotorok

A nagy dinamika és sebesség fejlesztése miatt nagy teljesítményű fékekkel vannak felszerelve. A kipufogórendszer lehet egyenes vagy félig egyenes. A sportmotorra ezért nagyon hangos kipufogó jellemző.

Top 3. Racer RC300-GY8A Enduro 300

Értékelés (2021): 4.58

A legstrapabíróbb modell A kerékpár számos ötletes műszaki jellemzőt kínál: a kiegyenlítő tengely és az olajhűtő rendszer. Opciók, amelyek a modellt a lehető legstrapabíróbbá teszik a nagy igénybevételnek kitett körülmények között is.

  • Jellemzők
  • Motorteljesítmény: 270 cm3
  • Sebességváltó: 5 sebességes kézi váltó
  • Teljesítmény: 19.7L..
  • Magasság a nyeregben: 815mm
  • Súly: 118 kg

Az Enduro TCP-vel van ellátva, és rendelkezik a közutakon való közlekedéshez szükséges összes világítási rendszerrel. Csak egy kicsivel nagyobb, mint a 250 köbcentis, ami meglehetősen furcsa döntés a gyártó részéről. A felhasználók kiemelik a javítható, megbízható 170FMN motort, amely közel 20 lóerőt termel. Kiegyensúlyozó tengellyel is rendelkezik, amely komolyan korlátozza a rezgést. Olaj-levegő hűtőrendszerrel rendelkezik – egy másik furcsa megoldás. A túlméretezett hűtőrácsok erősen kiállnak a vázból, így a kerékpár nem alkalmas sportos vezetésre.

Előnyök és hátrányok

  • Hűtött a kemény munkához
  • Minőségi karburátor
  • Kiegyensúlyozó tengely rendelkezésre állása
  • Alacsony hasmagasság
  • Gyenge műanyag
  • Oldalt kidudorodó radiátorok
  • Acélfelni a kerekeken

Pitbike-ok és dirt bike-ok

A trail kerékpárok azonnal szemet szúrnak a formatervezésüknek köszönhetően. A Sportbike-ok különböznek az ebben az osztályban található többi motorkerékpártól. Cross-country gödör:

  • A kerekek kétdimenziós mérete;
  • Klasszikus kormány, amely továbbfejleszthető;
  • Gumi:. A kerekek méretéhez van igazítva.

Gyártásuk során a fő hangsúlyt a tömörségre, a könnyűségre és az építési minőségre helyezik.

Pitbike-ok és dirt bike-ok

Top 4. BRZ X6M 300cc

Értékelés (2021): 4.32

Másolat egy híres japán enduro kínai másolata a népszerű japán modell SUZUKI RMZ 250. Méltó versenytárs, amely majdnem feleannyiba kerül.

  • Jellemzők
  • A motor hengerűrtartalma: 298 cm3
  • Sebességváltó: Kézi, 6 sebességes
  • Teljesítmény: 21L..
  • Magasság a nyereg felett: 910mm
  • Súly: 130kg

A SUZUKI RMZ 250 crossmotor már régóta legenda. Gyakran dobogós helyezést ér el különböző versenyeken, de csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. Mint mindig, Kína most is a legendás kerékpár saját verziójával segít a megmentésben. Az eredetivel ellentétben ez egy Zongshen motorral működik, és jóhiszeműen 300 lóerős, 21 lóerővel. A motorkerékpár rendelkezik a szükséges tartozékokkal, amelyek lehetővé teszik a közutakon való közlekedést. A járműre a motorkerékpár gyártója egy év garanciát vállal. A tökéletes megoldás motocrosshoz. Nem a legolcsóbb, de nagyon vonzó az eredetihez képest.

Előnyök és hátrányok

  • 6 fogaskerék
  • Gyártói garancia
  • Megerősített keret
  • Alacsony karbantarthatóság
  • Acél kerekek
  • Gyenge műanyag burkolat

Népszerű modellek

Ezután, a rangsorolás alapján, több népszerű modell lesz a különböző osztályok között fotókkal és rövid jellemzőikkel. A megbízhatóság szempontjából jobb, ha egy új motót veszel, jó tulajdonságokkal. Vannak 250, 300 és 400 köbcentiméteres egységek különböző kivitelben és osztályokban.

Kínai motorkerékpárok felülvizsgálata:

  • A kínai enduro 250 – Lifan LF200GY nyitja a nemzeti kedvencek katalógusát. A kerékpárt évek óta sikeresen értékesítik számos országban. Csekély felszereltsége ellenére könnyedén megbirkózik a rossz utak kihívásaival. Mínusz a csekély felszerelés, de a tuning csodákra képes.
Kínai enduro 250 - Lifan LF200GY
  • Kayo T4 Enduro 250 – Léghűtéses, karburátoros üzemanyagrendszer, tárcsafékek, elektronikus gyújtás, teleszkópos első felfüggesztés. Kerékpár nettó súlya: 107 kilogramm.
  • STELS Flame 200 – a márka gazdag kínálatának egyik képviselője. A tartály kapacitása 17 liter. Manőverezhető, könnyű, elektronikus gyújtásrendszer. Könnyen kezelhető, üzemanyag-takarékos, elektronikus műszerfallal.

A hátrányok között:

  1. A végsebesség alacsony;
  2. A lánc megfeszül;
  3. Korlátozott fényszóró megvilágítás.
  • A Forsage 450 Enduro egy könnyű és kompakt egység 44 lóerős teljesítményével. Számos jó műszaki jellemzője van a kínai ipar számára, és a japán termékekhez képest alacsony költséggel rendelkezik.
  • A Stels 600 Bennelli Olaszországban készül. A 200 kilométer/órás sebesség nem korlátozott. Szalonképes kialakítása és alacsony ára keresett motorkerékpárrá tette a közúti kategóriában.
  • Megbízható – a vízhűtéses Regal Raptor a befecskendezéses motorok szerelmeseinek öröme. 120 kilométer/óra végsebesség.
Regal Raptor vízhűtéssel,
  • Sukida SK-150 – 4B, a névadó márka agyszüleménye, amelynek székhelye Guangzhou-ban található. A nem rossz teljesítmény és a szalonképes kialakítás méltóvá tette a rangsorban elfoglalt helyére.
  • CFMoto 650 MT – terepjáró, a japán Yamaha TDM analógja. A motorkerékpár jellemzői szabadon versenyezhetnek a Kawasakival.

Top 3. ZUUM PX250

Értékelés (2021): 4.65

Minőségi anyagok és alkatrészek Japán alkatrészekből épített kínai motorkerékpár. Ez egy erőmű az extrém teljesítményhez.

  • Jellemzők
  • A motor hengerűrtartalma: 249 cm3
  • Teljesítmény: 21L..
  • Nyeregmagasság: 940mm
  • Súly: 109kg

Kína sosem szégyellte átvenni mások tapasztalatait. Néha pedig más gyártóktól kölcsönöz egységeket. Ez az enduro például a Honda MD33 motor másolatát használja. Itt 172FMM-nek hívják, és egy szintén japán eredetű Nibbi-karburátort használ. Egyértelmű előnye lenne a lágy felfüggesztésű KKE, amelyet kifejezetten terepkerékpárokhoz terveztek. A plusz erősséget az alumínium felnik és keréktárcsák adják, amelyeket 6 csavarral rögzítenek. A burkolatok műanyagai különös figyelmet érdemelnek. Nagyon robusztus, és nem törik el a legkisebb érintésre sem. Kiváló lehetőség a kezdő sportolók számára, ráadásul itt egy becsületes 250 köbcentis egység nélkül.

Előnyök és hátrányok

  • Lágy felfüggesztés
  • Rövid löketű gázkar
  • LED fényszórók
  • Könnyűsúlyú
  • Megerősített tárcsafékek
  • Meglehetősen nagy méretek
  • Magas ár az értékesítés kezdetén
  • Alacsony karbantarthatóság

Vélemények

Minden kínai motormárka figyelmet érdemel. A vásárlók valódi véleménye az, hogy a kezdők és azok számára, akiknek nincs sok pénzügyük – a kínai motorkerékpár ideális. Akár befecskendezéses motorról, akár vízhűtéses rendszerről van szó. A legfontosabb dolog itt a kényelem és a vezethetőség.

Ha a kerékpár Kínában készült, akkor új kerékpárt kell vennie. A pótalkatrészek elérhetősége azt jelenti, hogy gyorsan az Ön igényeihez igazítható, és meghibásodás esetén javítható.

Összefoglalva

A motokrossz és az enduro évről évre népszerűbbé válik Oroszországban. A motorkerékpár kiválasztásakor figyelnie kell a gyártó hírnevére és megbízhatóságára. Válasszon egy ilyen technikát, figyelembe kell venniük fizikai képességeiket. Döntsön a választott motorról. Jobb, ha nem spórolunk a minőségen, hanem figyelembe vesszük a karbantartási költségeket.

A motorkerékpár kivételével figyelembe kell venni a pótalkatrészek költségeit, azok elérhetőségét és a védőfelszerelések árait. A cross- és endurokerékpárokon fogyóeszközök vannak – szinte minden alkatrész, amelyek közül sokat mindig cserélni kell. De a széllel szembeni versenyzés igazi rajongóit ez nem fogja elriasztani!

Hogyan növelhető a kínai motorkerékpár teljesítménye?

Még ha a kerékpár gyors és erős, idővel, a tulajdonosa akar majd, növelni és változtatni valamit. Növelje a kerékpár teljesítményét többféle opcióval. Néha elég néhány manipuláció, néha pedig az egész csomagnak van értelme. Minden a motoros pénzügyeitől és fantáziájától függ.

Újrafúrhatja a hengert, kicserélheti a dugattyúgyűrűket, eltávolíthatja a fényszórókat, amikor nem használja. A motorcsere legegyszerűbb módja. A 4 ütemű motorok köztudottan több teljesítményt „esznek”. A B-motoros motorkerékpárt úgy tervezték, hogy közvetlen kipufogórendszerrel és nagyobb légbeömlővel rendelkezzen. Egy egyhengeres motorban a teljesítmény két lóerővel nő, egy kéthengeresben 4 lóerővel. Ez a lehetőség, ahogy a szakértők mondják, meglehetősen ellentmondásos, de költséghatékony. Néhány felhasználó tesztelte, és az a tény, hogy a nulla volt és a közvetlen kipufogógáz időnként növeli a teljesítményt.

Tipp: Úgy dönt, hogy növeli a kínai kerékpárok teljesítményét (és nem csak), legalább érdemes ismerni a motorjának jellemzőit.

A lényeg

A kínaiak egyhamar nem lesznek képesek komoly versenytársai a japán és európai motorkerékpároknak. De egy költségvetési szegmensben már meglehetősen magabiztosan érzik magukat, minden fronton felülmúlva a kiemelkedő versenytársakat. Ezért emelkedik a kínai motorkerékpárok nézettsége, és minden évben egyre több új modell jelenik meg. Nincs már messze az a nap, amikor igazi kínai cruisereket és sportmotorokat fogunk látni. Van egy csomó választani kezdőknek, és nem csak, különösen, ha nincs pénz egy új „japán”, és nem akar vásárolni egy nagyon silány egységet.

Összehasonlító táblázat

Helyszín Teljesítmény (l..) A hűtés típusa Üzemanyag-befecskendező rendszer A stroke-ok száma Gáztartály kapacitása (l.) Ár (RUB).)
1. LONCIN SX2 LX250GY-3 18 Levegő és olaj Karburátor 4 9 135 000
2. Racer Ranger RC250-GY8A 26 Folyékony karburátor 4 12 165 000
3. Motoland XR250 Enduro 21 Air Karburátor 4 12 145 950
4. Avantis Enduro 250 21 Air Karburátor 4 6,5 205 990
5. Irbis TTR 250 15 Air-Oil Karburátor 4 12 125 900
6. Kayo K6-R 250 ENDURO 27 Folyékony Karburátor 4 7,5 297 490
7. Avantis A7 Lux 26 Folyékony Karburátor 4 6,5 219 990
8. MOTOLAND XR250 Lite 18 Air Karburátor 4 6 117 600
9. Motoland WRX250 Lite WFA 22,4 Folyékony Karburátor 4 6,5 190 000
10.KAYO T2 250 ENDURO 20 Air Karburátor 4 9 180 000
11. ZID YX250GY-C5C 14,7 Air Karburátor 4 10 80 000
12. ZUUM PX250 21 Air Karburátor 4 6,5 140 000
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Jázmin Farkas

    Szia! Kíváncsi vagyok, melyik a legjobb kínai motorkerékpár a 2020-2021-es listán? Mennyire megbízhatóak és versenyképesek ezek a motorok a többi márkával szemben? Milyen tapasztalatok vannak velük kapcsolatban? Nagyon köszönöm, ha megosztod velem az információkat!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása