...

A legjobb babaszappan biztonságos összetételű 2022-ben

Az újszülötteket 2-3 hetes kortól lehet speciális mosószerekkel fürdetni. Az Ön által választott szappannak ártalmatlan formulájúnak kell lennie, enyhe, nem habzó összetevőkkel, amelyek gyengéden tisztítják a baba testét.

A babaápolási termékek kiválasztásakor fontos figyelembe venni azok minőségét. Ezek azonban vegyi anyagok, amelyek gyakran kiütéseket és irritációt okoznak a baba érzékeny bőrén. Hogy elkerülje ezt a helyzetet, nem kell véletlenszerűen kiszúrt terméket vásárolnia a pulton. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg a minőségi és tesztelt gyermek csomó és folyékony szappan értékelését, mert gyermekei csak a legjobbat érdemlik.

Baba specifikus bőrterület

Annak ellenére, hogy az újszülöttek számára készült speciális tisztítószerek marketingfogás, érdemes megvásárolni őket. Ezek a kozmetikai termékek több okból is sokkal jobban megfelelnek egy gyermek számára:

  • A gyermekeknek finom és szokatlanul érzékeny a szarurétege. A baba hámrétege többször vékonyabb, mint a felnőtteké.
  • Az újszülöttek faggyú- és izzadságcsatornái nem működnek hatékonyan. Ezért a titkuk egy nagyon vékony védőréteget képez, ami gyorsan lemosódik.
  • A csecsemők bőrét a gázcserében való intenzív részvételük miatt naponta tisztítani kell. Ha ezek a folyamatok megzavarodnak, a baba állapota elkerülhetetlenül romlik.
  • A babafürdetéshez használt kozmetikai termékek befolyásolják a bőr védőrétegének vastagságát és a melaninszintézis mértékét. Ha agresszív szappanokat használ, a baba bőre nagyon érzékeny lesz az ultraibolya fényre.

A szappanok összehasonlítása

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot a termékek összehasonlításához.

Kapcsolódó értékelések: Top 7 legjobb fehérjeszelet: Mit kell vásárolni, előnyök és hátrányok, ár

A termék Formanyomtatvány kiadása Bőr Kor Ár (RUR)
My Sunshine folyadék normál/érzékeny 6 hónapos kortól 60-100
AQA BABY folyadék érzékeny születésüktől fogva 80-200
Fülek dadus darabos érzékeny születésüktől fogva 35-150
JOHNSON’S BABY chunky érzékeny/normális születésüktől fogva 50-120
Spivak darabos érzékeny/normális születésüktől fogva 90-130
BUBCHEN darabos érzékeny az első naptól kezdve 125 és 180 között
BABY LINE folyadék érzékeny / normális az élet első napjától kezdve 170-250

A megfelelő szappan egy újszülött számára

A csecsemők gondozására tervezett kozmetikai termékek kiválasztásakor először fel kell mérnie a készítmény biztonságosságát. A folyékony állagú, semleges összetételű, enyhe antibakteriális szappan alkalmas újszülöttek számára. A természetes összetevőkből készült allergiabarát krémszappanok szintén jó ötletnek számítanak. A glicerint tartalmazó mosószerek gyermekek számára is alkalmasak. Ez az összetevő enyhe hidratáló hatású és véd a túlzott kiszáradás ellen. A baba bőre puhább lesz a szappan használata után.

A következő babaszappanok jelenleg a kozmetikai gyártóknál kaphatók babafürdetéshez:

  • Általában kiegyensúlyozott összetételű, így tökéletes szappan a baba számára. Ez a termék nem okoz irritációt vagy túlzott szárazságot, és gyengéden és finoman mossa a baba bőrét, anélkül, hogy károsítaná azt. A csecsemőket naponta lehet folyékony szappannal fürdetni anélkül, hogy félni kellene a bőrük károsodásától.
  • A krémszappan összetevői általában lanolint és glicerint tartalmaznak. Ezek az összetevők biztonságosak és hatékonyak a baktériumok ellen, puhává teszik a bőrt és semlegesítik a gyulladásokat. krémes szappanok, amelyek alkalmasak a mindennapi babafürdetéshez. Néha illatanyagokat vagy aromákat tartalmazhat. Ezért kérjük, fordítson különös figyelmet az üzletben található termékek összetételére.
  • A szokásos kemény szappan szárítja a bőrfelületet, de jó védelmet nyújt. A csecsemőket 1 hónapos koruk után és csak hetente egyszer szabad ezzel a kozmetikai termékkel fürdetni. Kemény babaszappant használhatsz a kezed, az ágyad és a babád ruháinak mosásához. nagyszerű, sűrű habot készít. Kíméletes összetételének köszönhetően alkalmazkodik a gyermekek bőréhez, és nem vált ki allergiát, mint a mosópor.
  • Az antibakteriális babaszappanok általában triklokarbánt vagy triklozánt tartalmaznak. Ezen anyagok különleges jellemzője, hogy képesek teljesen kimosni a különböző mikroorganizmusokat a bőrfelületről. De nemcsak a patogén mikroflórát támadják meg, hanem a védő mikroflórát is. Ezt a szappant nem szabad naponta használni a bőr káros baktériumokkal szembeni immunitásának gyengülése veszélye nélkül. Ez a termék csak akkor hasznos, ha sebek, karcolások, vágások és egyéb sérülések vannak.

A különböző növényi kivonatokat tartalmazó szappanokat óvatosan kell használni. Kiütéseket okozhatnak. Azok a csecsemők, akik nem hajlamosak az allergiás reakciókra, az ilyen adalékanyagok még hasznosak is lesznek. Segítenek csökkenteni a gyulladást, enyhítik a viszketést és a duzzanatot, és megakadályozzák az izzadást.

Amikor babaszappant vásárol, gondosan el kell olvasnia az összetevők listáját. A gyógynövénykivonatokat tartalmazó termékek 3 hónaposnál idősebb csecsemőknek ajánlottak. Ebben a korban a gyermek bőre már jól alkalmazkodik a külső hatásokhoz.

A legbiztonságosabb szappan ebben a korban a szappan, amelyhez szukcessziót, kamillát, parlagfüvet vagy körömvirágot adnak hozzá. A tűlevelű növények kivonatával vagy mézzel készült szappan, a szakértők hat hónapos élet után javasolják a használatát. A csecsemőknek szánt, citrusfélék kivonatát tartalmazó termékeket teljesen kerülni kell.

Szigorúan tilos mosószappant használni a csecsemőkön vagy a ruháik tisztítására. A túl sok lúgos oldószer irritációt okoz a baba érzékeny bőrén. Ez gyakori oka az irritációnak.

Összefoglalva

A kozmetikai cégek sok minőségi szappant árulnak, amelyek alkalmasak a csecsemők bőrének ápolására. De még az ultra-természetes szappanokat sem szabad túl gyakran használni. A baba csak vízzel mosakodjon, és ne használjon semmilyen terméket. Ha a vízellátás nagyon kemény, a legjobb, ha mosáskor gyógyteákat használunk. Ha érdekli a minősítésünkből származó szappan, akkor konzultáljon a gyermekorvosával.

Dr. Komarovsky véleménye ezen a videón olvasható:

Szappan kiválasztása és használata a baba számára

A szappanok csomagolásán fel kell tüntetni, hogy a szappan alkalmas a csecsemők vagy újszülöttek bőrére. Ha a termék nem csecsemők számára készült, használata kiütéseket és egyéb negatív reakciókat válthat ki a gyermeknél, még akkor is, ha összetétele biztonságos vagy hipoallergén.

A szappanokat nem csak akkor kell alaposan tanulmányozni, amikor a boltban szappant választunk, hanem ellenőrizni kell a lejárati dátumot is, és meg kell győződni arról, hogy a csomagolás sértetlen. Ha a terméken ajánlott életkor van feltüntetve, kérjük, ezt is vegye figyelembe.

Gyermekek számára előnyösebb, ha olyan folyékony termékeket vásárolunk, amelyek átlátszóak és „hipoallergén” felirattal vannak ellátva. Az ilyen szappanok pH-értékének semlegesnek kell lennie, és lehetnek enyhén gyógynövényesek.

Jó ötlet, ha a szappan csomagolásán ökocímke szerepel, amely jelzi, hogy a termék kiváló minőségű. Az ICEA, Ecocert, Cosmos Organic vagy NATRUE címke a szappan biztonságosságát és fenntarthatóságát jelzi. A „BDIH” azt jelzi, hogy nem tartalmaz színezéket, parabéneket vagy szilikont.

Az élénk színű és erős illatú szappanokat nem szabad megvenni, még akkor sem, ha az összetétele vonzó, sok hasznos összetevőt tartalmaz és biztonságosnak tűnik. Ez a textúra és illat csak színezéket vagy illatanyagot tartalmazó termékekben található meg.

A mindennapi kézmosáshoz a folyékony szappan a megfelelő választás. Ha a babának fürdésre van szüksége, a krémes állagú szappanok jól jönnek. A kézmosáshoz használhat szappant.

Az összetétel értékelésénél figyelni kell az olyan összetevők tartalmára, mint a lanolin és a glicerin. A termék biztonságosságát jelzik. Ha a baba bőre érzékeny, ami gyakran hajlamos a pelenkakiütésre és irritációra, akkor a legjobb, ha kamilla-, szukréta- vagy parlagfű-kivonatot tartalmazó szappanokat választ. Ezek a termékek nyugtatóak, táplálóak és segítenek a bőr védőrétegének újjáépítésében. A tölgyfakérget, körömvirágot vagy zsályát tartalmazó szappanok alkalmasak a bőrpír és az irritáció kezelésére. A karcolások gyógyítására a plantain vagy avokádó szappan ajánlott. A levendula szappant a baba megnyugtatására és az alvás javítására kell használni.

Ha ruhák és ágyneműk mosására szolgáló terméket vásárol, olyan termékeket kell előnyben részesítenie, amelyek nem tartalmaznak fehérítőt. Nem tartalmazhatnak 15%-nál több felületaktív anyagot, és forró vízben kell működniük.

Milyen káros összetevőket kell elkerülni a babaszappanokban

  1. SURFACTANTS
    . A szappanokban lévő felületaktív anyagok befolyásolják a bőr védőgátját, ami azt jelenti, hogy a baba érzékeny bőre még inkább hajlamos az irritációra és a károsodásra. Néhány népszerű felületaktív anyag a nátrium-lauril-szulfátok (SLS és SLES). Ezek a gyermekek számára a legveszélyesebbek, de a legtöbb babaszappanban jelen vannak.
  2. Ipari (ásványi) olajok
    . Ezek petrolkémiai termékek. Nem tudjuk mindet felsorolni, de itt van néhány: paraffinviasz, vazelin, ásványi olaj, paraffinolaj…
  3. Zsírok
    . Nem szabad használni őket, mivel filmréteg képződik, és így eltömítik a pórusokat, ami megakadályozza a baba bőrének megfelelő légzését.
  4. Parabének
    . Például metilparabén, propilparabén, butilparabén. Meg nem erősített jelentések szerint befolyásolják a rák kialakulását.
  5. Szulfátok, szilikonok és formaldehid
    . A babaszappanokban is kerülni kell őket.

A legjobb szappanok gyerekeknek a prémium kategóriában

A drága bababőrtisztító szappanok általában csak kiváló minőségű és teljesen természetes összetevőket tartalmaznak. Ezenkívül ez a termék sok növényi kivonatot és olajat, vitaminokat tartalmaz az extra védőhatás érdekében.

MiCo WC-szappan Gentle Age

A Miko vállalat ragaszkodik a szappangyártás alapvető módszereihez. Természetes kókusz- vagy olívaolajat használ a gyártás során, lúggal lebontva azokat.

Minden összetevő tanúsított.

A Gentle Age szappant kézzel készítik és vágják. A formula gyengéd és finom ápolást biztosít az érzékeny bababőr számára.

A hatóanyagok közé tartoznak a pálma-, ricinus-, shea- és babassuolaj nátriumsói

MiCo WC-szappan Gentle Age

Előnyök:

  • nem tartalmaz ásványi olajokat, mesterséges illatanyagokat, színezékeket, állati zsírokat vagy tartósítószereket
  • természetes összetétel;
  • Tanúsított összetevők;
  • az illatosításhoz olyan enyhe illóolajokat adnak hozzá, amelyek kifejezetten a gyermekek idegrendszerére hatnak jótékonyan, megnyugtatóan és támogató hátteret teremtve;
  • Mélyen hidratálja és táplálja a bőrt;
  • megszünteti a hámlást, viszketést és sebvédő hatású;
  • Enyhíti az irritációkat, a bőrpírt és semlegesíti a gyulladásokat.

Hátrányok:

  • nincs azonosítva.

Átlagos költség 220rub.

Klorane Beby szilárd szappan

Ez a termék kiváló védelmet nyújt és nyugtató hatású. Természetes növényi kivonatokat tartalmaz. Ezért a szappan nem okoz szárazságot és gyengéden tisztít. Az összetevők nem tartalmaznak parabéneket és alkoholt, valamint olyan összetevőket, amelyek allergiát okozhatnak. A szappan speciális vizsgálaton esett át, amely teljes mértékben igazolta összetételének biztonságosságát. Használata után a baba bőre jól hidratált marad, és nincs szükség további olajra vagy krémre.

Klorane Beby szilárd szappan

Előnyök:

  • alkalmas érzékeny bőrre;
  • nem okoznak allergiát;
  • nem igényel semmilyen későbbi krémezést;
  • jól hidratál;
  • nem tartalmaz káros összetevőket.

Hátrányok:

  • magas ár.

Ennek a szappannak az átlagos költsége 290 rubel.

Natura Siberica Kis Szibéria

Ez egy Oroszországban készült, tanúsított termék, amely növényi eredetű, biztonságos összetevőkön alapul. Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek garantálják az érzékeny bababőr minőségi ápolását. A szappan hatékonyságát és biztonságosságát speciális szakértelemmel igazolták, így újszülöttek is használhatják. A szappan nagyszerűen kezeli a pelenkakiütéseket és a kiütéseket, nem hagy ragacsosságot vagy felhalmozódást, és minőségi hidratálást és ápolást biztosít.

Natura Siberica Little Siberica szappan

Előnyök:

  • biztonságos összetétel;
  • kiváló minőségű természetes összetevők;
  • gyengéd gondoskodás;
  • Hipoallergén.

Hátrányok:

  • magas költség.

Az átlagos ár 325 rubel.

A termékről

A Roskachestvo rajongói tanulmánya 21 minőségi és biztonsági paraméter alapján vizsgálta az orosz piacon legnépszerűbb gyermek WC-szappan 31 mintáját. A termék ára egységenként 15-330 rubel volt. A vizsgálatba bevonták mind az orosz gyártók (az Altaj területről, Voronyezs, Nyizsnyij Novgorod és Szamara régiókból, a Tatár Köztársaságból, valamint Moszkvából és Szentpétervárról származó) szappanokat, mind a Bulgáriából, Németországból, Olaszországból, az Egyesült Arab Emírségekből, Lengyelországból és Ukrajnából importált gyermekszappanokat. A laboratóriumi vizsgálatok eredményei szerint minden minta megfelelt a Vámunió műszaki előírásainak és biztonságosnak minősült, a vizsgált babaszappanok egyharmada pedig kiváló minőségű volt, mivel nemcsak a meglévő minőségi és biztonsági szabványok követelményeinek, hanem a Roskachestvo előzetes szabványának követelményeinek is megfelelt. A szakértők döntenek arról, hogy a D, Neva Cosmetics, Receptes of Cleanness, Umka és Baby’s soap márkanevű kiváló minőségű termékeknek adják-e az orosz minőségi címkét, miután értékelték a gyártási folyamatot, amely többek között meghatározza a termékek lokalizációjának szintjét. A Velvet Hands, a Spongyabob, a Bebble, a Johnson’s baby és a Weleda, amelyek megfelelnek a Roszkacsesztvo szigorúbb előírásainak, külföldi eredetük miatt nem igényelhetik az orosz minőségi pecsétet.

Az én napsugaram

Gyártó: Oroszország

Szappan típusa: folyékony

A funkciókat tekintve ez az egyik költségvetés-barát termék a babafürdetéshez. Alkalmas csecsemők számára. Gyógynövényes illatú. Színezőanyagok nélkül. Az átlátszó csomagolásban elhelyezett szappan segítségével láthatja, hogy mennyi szappan maradt, és hogy mennyit használt el a nap vagy a hét folyamán. Gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású. Hipoallergén. Többféle típus létezik – kamillakivonattal, avokádóolajjal, kamillával és utódlással.

Előnyök:

  • A szakértők által jóváhagyott
  • Parabének nélkül
  • Nincs illatanyag
  • Gyorsan kiöblíthető
  • Hidratálja a bőrt

Hátrányok:

  • Kényelmetlen adagoló

A „My Sunshine” gyermekkozmetikai márka több mint 18 éves. A cég saját elmondása szerint biztonságos és hipoallergén kozmetikumokat hoznak létre a baba bőrének ápolására. Figyelembe veszi a gyermek életkori sajátosságait. A terméket az orosz gyermekorvosok ajánlják. A 0+ tartományban van egy tartomány, amely különbözik az 1-től+.

Amellett, hogy a baba szappan előállított krém-gél baba mosás panthenol, baba krém panthenol, nedves törlőkendők panthenol és sok más.

Staphylococcus aureus szappanopera: hogyan érzik magukat a mikroorganizmusok a szappan felületén

„Menj, mosd meg a kezed! Abszolút szappanos!”Anya és apa kiabál a gyerekeknek, amikor hazaérnek a sétából, vagy leülnek a vacsoraasztalhoz. A legtöbb olvasó számára talán reveláció lesz, de a szappan… nem öli meg a baktériumokat..! Miért mossunk kezet evés előtt vagy a szabadban tett séta után?? Kiderült, hogy a varázslat nem is magában a szappanban van, hanem a habban.

– A közönséges, nem antibakteriális szappan fő funkciója a tisztítás” – mondják a Fogyasztói Jogok Védelmének Összoroszországi Tudományos és Kutatóintézetének szakemberei

. – A hab pedig segít leöblíteni az összes felesleges mikroorganizmust és parazita kórokozót (például parazita petéket stb.). .), amely után a végső tisztítási folyamatot maga a szervezet fejezi be, a bőr baktériumölő aktivitásának köszönhetően. Ami az antimikrobiális összetevőket tartalmazó antibakteriális szappant illeti, azt nem lehet túlzásba vinni. Idővel az antibiotikumokhoz hasonlóan függőséget okoz a mikroorganizmusok számára.

A szappan bakteriosztatikus aktivitása szerepel a Roskatchestvo vezető szabványában.

– Az a tény, hogy a szilárd csomós WC-szappan felülete szennyezett lehet (az emberi egészségre káros mikroorganizmusokkal szennyezett). Ez akkor fordul elő, ha a szappant olyan személy használta, aki beteg vagy olyan mikroorganizmus hordozója, amely képes staphylococcus, streptococcus vagy bélfertőzést okozni” – mondták a Roskachexnek az Orosz Szövetségi Fogyasztóvédelmi Szolgálat Higiéniai és Élelmiszer-biztonsági Intézetének szakemberei

. – Ennek a mutatónak a lényege, hogy a szappan felületének patogén baktériumokkal való szennyeződésének modelljét speciális teszt-mikroorganizmusok segítségével hozza létre, amely lehetővé teszi a kedvezőtlen („kényelmetlen”) állapot lehetőségének meghatározását. Ennek a vizsgálatnak köszönhetően például megállapíthatjuk, hogy a szappan nem tartalmaz-e kis dózisú mérgező elemeket, amelyek negatív hatással lehetnek a bőr mikroflórájára, valamint a fertőző dózis eloszlását a felületen, ami viszont a szappan szerkezetétől és keménységétől vagy porozitásától függ. Így az E. coli a szappan felületén 60 percig tartó tartózkodás után minden vizsgált mintán „kényelmetlen” volt, és megállapították, hogy ez nem a mikroorganizmusra gyakorolt toxikus hatásnak, hanem magának a mikroorganizmusnak a sajátos védőfunkciójának köszönhető. Ugyanakkor 60 perc elteltével, miután a vizsgált minták felében a szappan felületén volt, a sztaphylococcus a törlőkendőkben 0,1 ml mennyiségben, változatlan morfológiai formában volt megtalálható, a minták másik fele – nem volt kimutatható a 0,1 ml-es térfogatban a bakteriosztatikus hatás miatt, ami a „kényelmetlen” jelzője. Ez azonban nem tekinthető a termékbiztonsági előírások be nem tartásának, mivel ezt a mutatót az orosz jogszabályok nem szabályozzák, és csak a minőség javulásának mutatójának tekinthető.

Mommy Care

Gyártó: Izrael

Szappan típusa: folyékony

Jellemzőit tekintve kizárólag természetes összetevőkből áll. Gyermekek érzékeny bőrére alkalmas. Minden nap használható. Szappanos növényi kivonatot tartalmaz. Ez a növény gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású. Enyhíti a viszketést és gyógyítja a sebeket. A szappan Omega 3 és 6 zsírsavakat tartalmaz.

Előnyök:

  • Számos egészségügyi előnyt tartalmaz
  • Természetes összetevők
  • Érzékeny bőrre alkalmas

Hátrányok:

  • Magas költségek

A gyártó szerint a termék biztonságos, természetes, könnyen használható és gazdaságos.

A szappan mellett gyárt babaolajat, nedves törlőkendőket, biosampont, bio masszázsolajat, bio testápolót, pelenkakrémet, baba arckrémet stb.

1. Aistenok

Gyártó: Russia

Szappan típusa: darabos

A szappant a gyermekek érzékeny bőrére tervezték. Kamilla-, hárs- és lanolin-kivonat. Az összetevők segítenek megnyugtatni a baba bőrét. Különösen fontos, ha gyermeke diatézisben vagy rovarcsípés okozta irritációban szenved. Megszünteti a viszketést diathesisben. A szappan segít megszüntetni a szárazságot, a hámlást. Jól habzik. Nem büdös.

Előnyök:

  • Jó kompozíció
  • Alkalmas érzékeny bőrű gyermekek számára

Hibák:

  • A termék alacsony ára

1991 óta készít szappant. Történelmileg 1865-ig nyúlik vissza. Maga a vállalat szerint az egyik vezető vállalat Oroszországban a háztartási vegyi anyagok gyártásában. A vállalat a babaszappanok mellett gyermekruhákhoz való mosószereket, folyékony mosószereket, babaruha öblítőket, fehérítőszereket, folteltávolítókat és folteltávolítókat is gyárt.

mosószereket, tisztítószereket, mosószereket, mosószereket, mosószappanokat, mosószer-kondicionálókat is gyárt. Otthoni és autóápoláshoz is.

Nasha Mama

Gyártó: Russia

Szappan típusa: folyékony

Alkalmas a gyermekek problémás bőrére. Eltávolítja a gyulladást. Jelenlegi antibakteriális hatás. Olyan természetes gyógynövényeket tartalmaz, mint a kamilla, a parlagfű, a körömvirág. Magas szintű higiénia. Nem tartalmaz sókat és színezékeket. Gyengéden tisztítja és nyugtatja a bőrt.

Előnyök:

  • Szakértői jóváhagyás
  • Gazdaságos fogyasztás
  • Alkalmas problémás bőrre

Hátrányok:

  • Kis térfogat
  • A gyógynövényes illat nem mindenkinek ízlik

A vállalat több mint 20 éve létezik. A gyártó szerint a termékek megfelelően ápolják a gyermekek bőrét, és segítenek elkerülni a bőrgyógyászati problémákat.

A vállalat a babaszappanok mellett érzékeny és normál bőrre való kozmetikumokat, mosó- és masszázstermékeket, naptejet és rovarriasztókat is gyárt. Háztartási ápolószerek: porok, mosogatószerek és játéktisztítószerek. A kozmetikumokon kívül a gyártó ruhákat és kiegészítőket is kínál a babaszobába.

Fülek Nyan

Gyártó: Oroszország

Szappantípusok:

  • Lumpy krémszappan
  • folyékony krémszappan

Termékei kiváló minőségűek és méltányos árúak. Gazdaságos fogyasztás. Természetes összetétel. Nem tartalmaz káros adalékanyagokat. A szappan hipoallergén, és a baba életének első napjaitól használható. Panthenolt tartalmaz, amely segít csökkenteni a bőrirritációt.

Számos különböző szappan közül lehet választani, különböző illatokkal – olívaolaj és kamilla szappan, aloe vera szappan plantainnal, aloe vera szappan olívaolajjal és másokkal. A baba krémszappan sorozaton kívül a gyártó a következő mosószappanokat is bemutatja – fehérítő hatású, foltosodás elleni szappanokkal.

Előnyök:

  • Kellemes illat
  • Jól tisztít
  • Hidratáltan tartja a bőrt
  • Nem tartalmaz káros adalékanyagokat
  • Számos különböző típus közül választhat
  • Ésszerű ár

Hátrányok:

  • Laurilszulfátokat tartalmaz

Az egyedülálló hipoallergén termékcsalád szerint, amely a gyermekek számára születésüktől kezdve használható.

A vállalat a babaszappanok mellett gyermekkrémeket, testápolókat, olajokat, könnymentes habokat, nedves törlőkendőket, csecsemőknek szánt mosószereket, fehérítő- és folteltávolítókat, antibakteriális termékeket gyárt a csecsemők edényeihez és játékaihoz stb.

11. Galamb

Gyártó: Japan

Szappan típusa: folyékony

Funkcióit tekintve a prémium szegmensbe tartozik. Születéstől kezdve használható. Hipoallergén. Szemmel érintkezve nem okoz allergiás reakciókat és irritációt. Jól kiöblíti. Nincs kellemetlen szag. Textúrája habszerű. Könnyű adagoló. Egyik kezével tarthatja a babát a kádban, a másikkal pedig kinyomhatja a szappant. Jól hidratálja a bőrt. Fürdés után nem kell hidratáló krémet használni.

Előnyök:

  • A prémium szegmens
  • Nem okoz allergiás reakciót
  • Nincs szemirritáció
  • Gazdaságos
  • Könnyen használható adagoló

Hátrányok:

  • Magas költségek

A vállalatot 1957-ben alapították.

A szappan mellett olajat, védőkrémet, sampont és nedves törlőkendőket is gyárt. És egy sor terméket is kínál, mint például palackok, mellbimbók, fogkefék, itatók, etetőanyagok és így tovább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Blanka Farkas

    Melyik babaszappan márka tartalmazza a legbiztonságosabb összetevőket az elkövetkező évben?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása