...

Vásárolja Philips BRE730 Epilátor sorozat 8000

Hangsúlyozni kell a márka ügyfélközpontúságát. Azt a néhány negatív véleményt, amely létezik, nem törlik vagy figyelmen kívül hagyják, hanem megpróbálnak mindegyikre válaszolni, és segítenek az ügyfeleknek megérteni, hogy mi a probléma. És ha a szervizközponttal való kapcsolatfelvétel során a gyártó hibája miatt hibásnak találják, a vállalat nyugodtan gondoskodik a visszatérítésről.

Mielőtt elkezdené megvásárolni az epilátort, tudnia kell, hogy a különböző modellek hogyan különböznek egymástól, milyen fontos funkciókkal rendelkeznek, és mire kell figyelnie.

Csak három fő nézet létezik:

  • Csipeszek.
    Epilátorok, amelyek kis csipesszel fogják meg a szőrszálakat a munkadobban. 20 és 40 között van. Minél több ilyen van, annál nagyobb felületet kezelnek egyetlen dobhengerrel, de ugyanakkor az eljárás fájdalmasabbá válik .
  • Lemezek.
    Ugyanaz az elv: a forgó dob megragadja a szőrszálakat, de már nem apró csipeszekkel, hanem össze- és széttartó fém- vagy kerámia korongokkal.
  • Hibrid.
    Ugyanazok az epilátorok, mint a fenti képeken, de elektromos borotva tartozékkal rendelkeznek. Nem tépi ki a hajat a gyökerénél fogva, csak levágja…

A Philips termékkínálat a fenti epilátorokat foglalja magában. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Mit kell még figyelembe vennie vásárláskor?

  • Teljesítmény.
    Vannak vezetékes modellek, amelyekhez a közelben lévő aljzatra van szükség, akkumulátoros készülékek, az akkumulátor teljesítménye 30-40 percig tart, és a legkényelmesebb – vegyes típusú energiával.
  • Időjárásálló.
    Annak ellenére, hogy ez egy elektromos készülék, a gyártók teljesen vízállóvá tehetik az epilátor testét, hogy nedves, párás bőrön is használhassák.
  • Sebességek.
    A kiválasztott modellek többféle sebességet kínálnak, így minden lány kiválaszthatja a legkényelmesebb és legkevésbé fájdalmas epilálást.
  • Fúvókák.
    A főegységhez tartozhat borotvafej, arcfúvóka, trimmer, foltfúvóka, masszázsfúvóka stb..
  • Anyag.
    A hajmegfogó betét készülhet fémből vagy kerámiából. A kerámia csipeszek természetesen hatékonyabbak, ugyanakkor ezek az epilátorok drágábbak is.

Bemutatkozik a Philips 2022 epilátor értékelése. A 8 legjobb modell, amelyet szakértőink gondosan kiválasztottak a minősítések és a vásárlói visszajelzések alapján.

Értékelés (2020) Árak, ₽ Ország
1. Philips BRE730 Epilátor 8000-es sorozat 7000₽-tól Kína
2. Philips BRE640 Satinelle Advanced 5200₽-tól Kína
3. Philips BRE710 Epilátor 8000-es sorozat 4800₽-tól Kína
4. Philips BRE275 Satinelle Essential 2900₽-tól Bosznia és Hercegovina
5. Philips BRE225 Satinelle Essential 1900₽-tól Bosznia-Hercegovina
6. Philips BRE285 Satinelle Essential 3500₽-tól Bosznia-Hercegovina
7. Philips BRP506 Satinelle Essential 3400₽-tól Bosznia-Hercegovina
8. Philips BRE255 Satinelle Essential 2400₽-tól BSE

A legjobb termékek összehasonlítása

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a nem kívánt testszőrzet eltávolítására szolgáló eszközök összes fontos jellemzőjének összehasonlítását, a „Philips” márkájú epilátorok rangsorában egy táblázatban szerepelnek.

ModellPhilips Használható helyek Sebességek Teljesítmény Jellemzők Ár, dörzsölés
HP6420 Satinelle Test 2 Hálózat Mosható epiláló fej 2 612-2 620
BRE644 Satinelle Prestige Test, arc, hónalj, bikini zóna 2 Önállóan Háttérvilágítás, hab borotva, fúvókák bőven 4 740-7 074
BRE620 Satinelle Advanced Test, hónalj, bikini terület 2 Akkumulátor Kerámia csipesz 3 660-4 790
HP6422 Satinelle Test 2 Lánc Fém csipeszek, van egy tok 2 178-2 400
BRE611 Satinelle Prestige Test, hónalj, bikini 2 Önállóan Igen háttérvilágítás, trimmer 3 992-5 990
BRE650 Satinelle Prestige Test, hónalj, arc, bikini 2 Akkumulátor Mosható fej, kerámia csipeszek 7 200-9 990
BRE225 Satinelle Essential Test 2 Hálózat Az epiláló fej mosható 1 432-1 691
BRE285 Satinelle Essential Test, bikini 2 Lánc Világítás, masszázsfúvóka, trimmer kapható 3 353-3 360
BRE275 Satinelle Essential Test 2 Lánc Fém csipesz 2 775-3 490
BRE635 Satinelle Advanced Test, bikini, arc, hónalj 2, maximális fordulatszám 70400 rpm./perc Önálló Megvilágítás, több fúvóka 4 232-6 000

Figyeljük meg a rangsorban szereplő kedvenceket.

Tippek az epilátor kiválasztásához

Az otthoni használatra szánt epilátor kiválasztásakor számos jellemzőt kell figyelembe venni:

  1. Zaj. Kevés szőrtelenítő eszköz csendes. A zaj a nem kívánt szőrzet eltávolításának kulcsfontosságú összetevője. És annak ereje gyakran meghatározza a női ügyfelek választását. De ne feledje, hogy minél jobban teljesít az epilátor, annál jobb és erősebb, annál hangosabb lesz a motor hangja.
  2. Háttérvilágítás. Minél fényesebb a készülék fénye, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a finom szőrszálakat nem veszi észre. Tökéletes a sötét bőrű nők számára. Íme egy tipp: Ha a pénzügyei lehetővé teszik, hogy csak egy alacsony árú, lámpa nélküli változatot vásároljon, akkor az extra összeget felhasználhatja

    Jellemzők

    Általános előírások
    Gyártó Philips
    Akkumulátor LiNETIon akkumulátor élettartama 40 perc, töltési idő 2 óra
    Típus epilátor
    Sebességek száma 2
    Csipeszek száma 32
    Teljesítmény akkumulátoros
    Csipesz anyaga Kerámia
    Extra funkciók háttérvilágítás
    Jellemzők
    További olvasnivalók Szőrtelenítés nedves és száraz bőrön

    Melyik epilátor a legjobb Önnek??

    Sok fiatal nő csodálkozik azon, hogy mennyire jó lehet egy epilátor. Ha a modellt az Ön igényei alapján választja ki, elégedett lesz az eredménnyel. Ehhez először meg kell ismernie az epilátor kiválasztásának legfontosabb kritériumait 2022-ben.

    Milyen funkciókat kell keresni egy epilátor kiválasztásakor?

    • Csipeszek száma. A csipeszek száma attól függ, hogy milyen hosszú és mennyire hatékony a kezelés. 12-20 csipesz. Minimális fájdalom, de többször át kell menni ugyanazon a területen, hogy minden szőrszálat eltávolítson.
      20-31 csipesz. A legjobb megoldás, mivel a minőségi szőrtelenítést mérsékelt fájdalommal kombinálja.

      32-48 csipesz. Az eltávolítási eljárás gyors és jó minőségű, de a fájdalmas érzés nagy.

    • Vízálló test. Zárt, a kádban vagy zuhanyzóban is használható. Előnye, hogy a forró víz nemcsak puhítja a bőrt, hanem megnyitja a pórusokat is, így a szemölcs eltávolítása kevésbé fájdalmas. Vagy egyszerűen csak keverheti az üzletet az élvezetekkel, ha egy habfürdőben áztatja magát, és eltávolítja a nem kívánt szőrzetet.
    • Érzésteleníthető. A szőr eltávolítása még alacsony sebességgel is fájdalmas. A kellemetlenségek csökkentése érdekében egyes epilátorok fájdalomcsillapító funkciókkal, például masszírozással és vibrációval, bőrhúzó fúvókával és fúvással/hűtéssel vannak felszerelve.
    • A teljesítmény típusa. A modern epilátorok „plug and play”, vagy újratölthető akkumulátorral tervezhetők. Az előbbiek megfizethetőbbek, de nem könnyű használni, mivel mindig konnektor közelében kell lennie. Az akkumulátoros modellekkel bárhol dolgozhat, ahol csak akar, így nincs kötöttség. Általában 20-60 percig tart, az akkumulátor kapacitásától függően.
    • Elérhető a következő címen. Különféle tartozékokkal és kiegészítőkkel érkeznek, hogy vonzzák a vásárlókat. A leggyakoribbak közé tartoznak a borotva tartozékok, a védősapkák, a hajvágók, a fogáskorlátozók, a hámlasztó hengerek és a hegyező fúvókák. Ez nagymértékben kiterjeszti az epilátor funkcionalitását.
    • Csipesz anyaga. A csipeszek túlnyomórészt rozsdamentes acélból és kerámiából készülnek. A legtöbb modell, különösen az alsó kategóriás modellek, rozsdamentes acél csipesszel rendelkeznek. Alacsony költségűek, de húzás közben szőrszálakat hullatnak/vérzik. A kerámia csipeszek drágábbak, de megragadják és egyben tartják a hajat. Érzékeny bőrre és intim szőrtelenítésre is használható.
    • Epiláló fej megléte. Ez lehetővé teszi, hogy a csipeszek mozogjanak, és még a legnehezebben elérhető helyeken is eltávolítsák a szőrszálakat. Ezek az epilátorok tökéletesek a bikini, a hónalj és a combhajlatok kezelésére.
    • Sebesség üzemmódok. Minden hajtípusnak meg kell lennie a saját sebességi opciójának. Az alacsony fordulatszám ideális a merev és vastag szőrszálak eltávolításához. A közepes sebesség hosszú hajra alkalmas. A gyors sebesség jó a gyorsabb eljáráshoz.

    Ezek a jellemzők határozzák meg az epilátor hatékonyságát és használhatóságát. A vásárláshoz ajánlatos olyan neves gyártók modelljeit választani, amelyek garantálják az összeszerelés és a felhasznált anyagok magas minőségét. Vásárláskor fontos, hogy ellenőrizze, hogy teljes készletet, teljes dokumentációt és jótállási jegyet kap-e. Hogy megkönnyítsük a keresést, nézzük meg a 2022-es legjobb epilátorok listáját.

    Hogyan válasszunk Philips epilátort?

    Nemcsak a használhatóság, hanem a szőrtelenítés minősége is a legfontosabb műszaki jellemzőktől függ.

    Az epilátor kiválasztásakor nézze meg:

    • A szőrtelenítés elve. A márka csipeszeket és speciális forgó fejeket kínál. A második márka modelljei állítólag minimális kényelmetlenséggel távolítják el a szőrszálakat.
    • A tápegység típusa. Kapható vezeték nélküli és vezetékes változatban. Jobb, ha akkumulátoros modellt választ, ha azt tervezi, hogy a készüléket magával viszi az utazásokra. Egyébként egy vezetékes is elegendő.
    • A fej kialakítása. A fix fejű epilátorok olcsóbbak, de a lebegő fejű készülékek gyorsabb és hatékonyabb szőrtelenítést biztosítanak még a kisebb szőrszálak esetében is.
    • További jellemzők. Nagyon hasznos, ha a készülék teste nedvességtől védett. Akkor akár a zuhany alatt is epilálhatsz. Az is kívánatos, hogy a készüléknek legyen egy masszírozó feje, hogy csökkentse a szőrtelenítés közbeni kellemetlenségeket.

    A fej kialakítása is fontos. Számos modellhez praktikus tároló tasak és speciális kefe tartozik a fejek tisztításához.

    Az epilátorok előnyei és hátrányai

    Ha úgy dönt, hogy saját használatra vagy ajándékba vásárol egy epilátort, jó, ha előzetesen megismeri az előnyöket és hátrányokat.

    Az epilátorok használatának fő előnyei:

    • Különböző gyártók epilátorainak széles választéka, különböző konfigurációkkal és árkategóriákkal. Mindenki szabadon választhatja ki a számára legmegfelelőbb lehetőséget.
    • Költségmegtakarítás, mivel a nem kívánt szőrszálakat otthon is eltávolíthatja. Nem kell szépségszalonba mennie.
    • Kis méret, könnyű súly és újratölthető akkumulátorral felszerelve lehetővé teszi, hogy magával vigye utazáskor, üzleti utak során.
    • Különböző tartozékok és tartozékok a berendezés funkcionalitásának bővítéséhez. A trimmer például vonzó intim frizura létrehozására használható, míg az arcfúvóka eltávolítja a felső ajak feletti nem kívánt szőrszálakat.
    • A test minden részén való munkavégzés képessége. Ha minőségi epilátorokról van szó, akkor azok képesek a test bármely részét minimális traumával és fájdalommal kisimítani.
    • Az eljárás sebessége. Nincs szükség további kozmetikumokra vagy a bőr előgőzölésére. Néhány perc, és a lábad sima lesz.

    A fő hátrányok a következők:

    • Fájdalmas érzések szőrtelenítés közben.
    • A benőtt szőrszálak megjelenése. A gyakori szőrtelenítés a szőrszálak elvékonyodását okozza. Ennek eredményeképpen nem mindig sikerül „átütniük” a bőrt és alatta növekedni.
    • Magas költségek az egyszer használatos/újrahasználható gépekhez képest.
    • Az egyes növekedési területekre vonatkozó korlátozások. A gyártók nem javasolják az epilátor használatát mély bikiniken, hogy elkerüljék a nyálkahártyák traumáját.

    Hogyan lehet csökkenteni a gyantázás fájdalmát

    A nem kívánt szőrzet eltávolításának eljárása nem a legkellemesebb az érzés szempontjából. De a szépség áldozatot követel, mondják. A sima bőr érdekében végzett mutatványok elvégzése felesleges, amikor léteznek olyan modern eszközök és trükkök, amelyek enyhítik az epilálással járó fájdalmat:

    1. Ciklus fázis. Ez a tényező nagy szerepet játszik abban, hogy a lány mennyire érzi magát érzékenynek. A menstruációs ciklus első fele a legkedvezőbb a testszőrzet eltávolítására. Ebben az időszakban a fájdalmas érzések nem annyira akutak, a bőr nem annyira traumatizált. A ciklus közepén az érzékenység nő, de a szőrnövekedés jelentősen lelassul. A menstruációs ciklus vége nem megfelelő időpont az epilálásra, mivel a bőr nagyon érzékeny és fájdalmas, valamint hajlamos az irritációra és a gyulladásra.
    2. Felkészülés a folyamatra. Az Ön előkészületei attól függnek, hogy hogyan megy a szőrtelenítéshez. Egy nappal az esemény előtt súrolja le a gyantázni kívánt területet. Kerülje a bőr túl erős dörzsölését, hogy ne sérüljön meg. A lényeg a keratinizált réteg eltávolítása, a véráramlás javítása, nem pedig a bőr addig dörzsölése, amíg tele nem lesz lyukakkal.
    3. Hidratálás . Az epilálás előkészítéseként a krémek, olajok segítenek felpuhítani a szőrtüszőket, így könnyebben eltávolítható a szőr a felszínről.
    4. Használjon hűtő hatású epilátorokat, masszírozó hengereket. Ezek az extra funkciók segíthetnek csökkenteni a fájdalmat és növelhetik a kényelmet.

    Ha a bőre nagyon érzékeny a fájdalomra, próbálja meg az epilálást alacsony fordulatszámon. Fokozatosan hozzá fog szokni, és nagyobb sebességre válthat. Nem kell erősen nyomni a felületet, nem fog több hajat rögzíteni, hanem csak traumatizálja a bőrt. Tartsa az epilátort ferdén, és enyhén húzza meg a bőrt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Milán

    Magas árú termékekkel ismerkedek, ezért tanácstalan vagyok. A Philips BRE730 Epilátor sorozat 8000 esetében mi a különbség a többi olcsóbb epilátorhoz képest? Érdemes rá költeni vagy nem? Tapasztaltak véleményét várom, köszönöm!

    Válasz
    1. Bálint

      A Philips BRE730 Epilátor sorozat 8000 az egyik legfejlettebb és legmagasabb minőségű epilátor a piacon. A különbségek közé tartozik az innovatív technológia, az extra kényelmes kezelés és a hosszantartó eredmények. Habár kevésbé olcsó, ez a készülék hosszú távon nagyszerű befektetés lehet, mivel kiváló minőséget és tartósságot nyújt. Sok tapasztalt felhasználó jó véleménnyel van róla, így érdemes lehet rá költeni, ha fontos számodra a minőség és a hatékonyság._remélem segítettem!

      Válasz
  2. Dániel Pintér

    Szia! A kérdésem az lenne a Philips BRE730 Epilátor sorozat 8000-es készülékkel kapcsolatban, hogy hogyan működik a hajeltávolítás és mennyire hatékony? Minden típusú szőrtípust kezel? És milyen hosszú ideig tart az eredmény? Válaszodat előre is köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása