...

Új stílusos babakocsik csecsemők számára 2022 fotófrissítés

A babakocsi kiválasztása a csecsemők számára kihívást jelentő és felelősségteljes feladat a szülők számára. A tengernyi információ és a számos egymásnak ellentmondó beszámoló még zavarosabbá és áttekinthetetlenebbé teszi a végső döntést az egyik vagy másik modell mellett. A magunk részéről mindent megteszünk, hogy maximális és valós információt nyújtsunk minden egyes termékről, és válaszoljunk az Ön esetleges kérdéseire. Mert azt szeretnénk, hogy ügyfeleink élvezettel használják a kiválasztott közlekedési eszközt a gyermek számára!

Hatodik alkalommal tettük közzé a legnépszerűbb babakocsik értékelését a „Pervaya babakocsi” üzletláncunkban.RF”. Újra rangsorolva 2022 augusztusában. A top 10 legnépszerűbb babakocsit és a top 10 legnépszerűbb 2 az 1-ben babakocsit tartalmazza, amelyek kényelmesen megelőzik versenytársaikat az eladásokban.

Bugaboo Bee5 korall

Új babakocsi innovációk 2020

A holland Bugaboo tervezőcég 1999 óta gyárt babakocsikat. A 2022-es tavaszi-nyári szezonra úgy döntöttünk, hogy egy új termékkel lepjük meg az anyukákat: februártól a Bugaboo Bee5 Coral korlátozott számban lesz kapható. szokatlan korallszíne, egy csipetnyi narancssárga és arany árnyalattal, az optimizmus, a vidámság és az energia szimbóluma, amely túlságosan gyakran hiányzik a nagyváros rohanó napi ritmusában. A korallszínű biztonsági motorháztető és a piros kerékborítás kontrasztban áll az ülés és a hordozótáska szürke melange szövetével és a fekete alvázzal.

Divatos babakocsik 2022-re

A limitált kiadású kollekcióban a hordozóágy és az ülés extra funkciói még kényelmesebb és hosszan tartó alvást garantálnak a kicsinek. A speciális hálós panelek a hordozóágyban és a védőcsuklyában lehetővé teszik a légáramlást és a szellőzést, ami különösen hasznos a forró évszakban vagy utazáskor, illetve a városban való utazáskor.

A Mercedes Benz babakocsi újszülötteknek

Úgy tűnik, hogy az autógyártók egyre inkább arra összpontosítanak, hogy a babakocsikat fő termékeik kiegészítőjeként hozzák létre. A vállalat ezt a koncepció babakocsit Abeo-nak nevezte el, és inkább hasonlít egy műalkotásra, mint egy funkcionális babakocsira.

A babakocsi alapja könnyű karbonból készült, és maga a babakocsi összecsukható. A babakocsi méretei nagyjából megegyeznek egy bevásárlókocsival. Sajnos, bár jól néz ki, a babakocsiban nincs hely a kis csomagoknak, és semmilyen módon nem állítható.

Thule tavasz

divatos babakocsik 2020-ra

A svéd Thule márkát 1942-ben alapították, és az utazók és aktív emberek számára készült termékekre összpontosít. A vállalat bemutatja az új Thule Spring babakocsit az aktív szülőknek, amely simán mozog a városi járdákon, és könnyedén kezeli a vidéki zökkenőket. Az elforgatható első kerék megkönnyíti a manőverezést a szűk utcákban és az akadályok körül. Szükség esetén egy speciális dugóval rögzíthető.

A Thule Spring babakocsit az egyik kezével össze lehet hajtani, a másikban pedig a baba tarthatja. Összecsukva elég kompakt ahhoz, hogy elférjen az autó csomagtartójában vagy a tömegközlekedési eszközökön. A fogantyú magassága a szülők magasságához képest állítható. A behúzható napellenző megvédi a babát a napfénytől és véd az ultraibolya fénytől (UPF 50+).

A Thule Spring babakocsik 2022 márciusától lesznek kaphatók Oroszországban.

Háromkerekű babakocsi

A két első kerék helyett egy első kerékkel rendelkező babakocsinak a következő előnyei vannak

  • Nagyon jól manőverezhető
  • Kompakt
  • Könnyűsúlyú

Hátrányok:

  • Magas ár
  • Csak szilárd rámpákra illeszkedik
  • Egyes modellek instabilak

Stokke Xplory 6 Balance

A norvég Stokke cég 1972 óta gyárt prémium babakocsikat. A limitált kiadású Stokke Xplory 6 Balance szándékosan nagyon magas, hogy a szülők és a gyermek a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz. A kék és világos rózsaszín színek békés érzést adnak.

A kiváló minőségű, lélegző anyagokból készült párnázott belső kárpitozás hűvösen tartja a hőségben, és melegen tartja a fagyos napokon. A könnyen illeszkedő kapucni távol tartja az UV-sugarakat (UPF 50+). A textilelemek víztaszítóak, ami azt jelenti, hogy minden időjárási körülmények között használható.

9. Silver Cross Kensington, 2500 dollár

A márka első babakocsiját 1877-ben tervezték. Egy minőség, amely kiállta az idők próbáját.

Silver Cross Kensington az 1980-as években alakult ki. Ez a modell nem csak a babával való sétáláshoz készült, a gyártó a jólét jelzőjeként pozícionálta. oktatás 1 Ez a modell nem csak a babával való sétáláshoz készült.

Ez egy luxus, státusztárgy, amit nem mindenki engedhet meg magának. Különlegességek: krómozott küllők és görgők, nagy kerekek. Kompakt, fordulékony, kényelmes.

A babakocsi könnyen összecsukható, és magával vihető az utazásokra. Bár azok a szerencsések, akiknek volt szerencséjük ehhez a járműhöz, azt mondják, hogy még összecsukva is sok helyet foglal el.

Mr Sandman Apollo GS

A lengyel Mr Sandman Apollo GS 2 az 1-ben babakocsi egy tucat különböző színben kapható. Ez a gazdaságos szegmensbe tartozó babakocsi a megfordítható babakocsi egységet, a modern, vízlepergető anyagokat speciális napvédelemmel, a kényelmes mágneses gombokat és a jól kidolgozott párnázási rendszert ötvözi.

Silver Cross és Aston Martin, Surf 2, $4,690

Egy gyermekcikkeket gyártó vállalat és egy sportautó-gyártó közös projektje. A kerekek és a futómű a Silver Cross és az Aston Martin büszkesége, Surf 2. Mini felnik, defekttűrő gumiabroncsok, megbízható fékrendszer, légrugózás.

Bölcső és ülésegység speciális anyaggal bélelve – alcárata. A legnyilvánvalóbb jellegzetesség az egyedi motorháztető, amelyet egy Aston Martin tetőjének formájára terveztek.

A vállalat minden ügyfélnek eredetiségigazolást állít ki. A kollekciót világszerte mindössze 600 darabra limitálták.

Tutis Viva Life Majestic

A litván Tutis Viva Life Majestic 2in1 babakocsi hét visszafogott, természetes árnyalatban kapható, amelyek közül a rubin és a zafír a legszembetűnőbb. A képen a Cooper színe látható (réz). A természetes árnyalatok trendje az elmúlt években nemcsak a babakocsik, hanem a ruhák és a belső terek tervezésénél is megfigyelhető volt.

A babakocsi kialakításánál ECO bőrt használnak, a hordozótáska pedig ultrakönnyű és innovatív anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően csak 3 kilogrammot nyom. A lábfedélben egy praktikus zseb van a mobiltelefon és más alapvető dolgok számára.

Trafó babakocsi

Az átalakítható babakocsi napjaink egyik legnépszerűbb és legkeresettebb babakocsi típusa.

Az átalakítható babakocsi használatának fő előnyei újszülöttek számára:

  • Ez a babakocsi számos funkcióval rendelkezik
  • Hat hónap elteltével is használható
  • A készlet számos lehetséges kiegészítőt és tartozékot tartalmaz
  • Gyakori hajtogatásra tervezve
  • Nagy terepjáró képességgel rendelkezik

Hátrányok:

  • Nagy súly
  • Rendezetlen
  • A gumicsövek rendszeres cseréjét igényli
  • Nagyvonalú méret

Az interneten könnyen megtalálhatja a legjobb babakocsikat újszülöttek számára.

2. Silver Cross Silver Shadow, $12,000

Ez a babakocsi 12 000 dollárba kerül a szülőknek. Alkalmas azok számára, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Sok mindent mondtak már a Silver Crossról, ezért ne ismételjük magunkat, és még egyszer dicsérjük a babakocsi minőségét.

Ez a modell meglehetősen szokatlan. Egy régi modellre hasonlít, mivel egy 1877-es babakocsi prototípusán alapul.

Kívülről 24 karátos arannyal borított, belülről kék szaténnal kárpitozott. Ahogy a mondás tartja: „Aki lát, az hisz”. Bár a Silver Cross Silver Shadow aligha található meg Oroszországban.

Mima babakocsik 2022 fotó divatos új modellek

A mima márka 2009-ben született. Alapítója, a dán származású Davy Ho korábban telefonok, kávéfőzők és borbélyszékek sikeres tervezője volt. Két gyermek édesapjaként feleségével, Yolande-dal úgy döntöttek, hogy megkönnyítik a leendő szülők életét, és babakocsikat kezdtek tervezni.

A mima modellek a legújabb környezetbarát és higiénikus EVA anyaggal, párnázott üléssel és elegáns testformával rendelkeznek. Van egy bölcső is a baba kényelmes alvásához családi kirándulások esetén. További jellemzők: könnyen tisztítható bőrbelső, jó fékrendszer, három ülésszög, állítható kormánykerék és ülésmagasság, bölcső. Nagyméretű, levehető és összecsukható kapucnival és esővédővel is rendelkezik.

Maga az ülés párnázott biztonsági övekkel van ellátva, és kétféleképpen lehet elhelyezni: a baba ülhet a szülőkkel szemben vagy az út felé fordulva, figyelve, merre megy a babakocsi, és felfedezve ezt a csodálatos világot. Két speciális kosár mágneses fedéllel további tárgyak és játékok tárolására.

Aprica For Fendi Medic Cincilla, 30,000 dollár

Erről a babakocsiról csak annyit tudunk, hogy csak rendelésre készítik. Csincsillabundával bélelt. Ezen az áron valószínűleg kiválaszthatja a kerekeket, a vázat, a hordozótámaszt és bármi mást, amit csak szeretne.

Aprica A Fendi Medic Cincilla számára nem ciki megjelenni egy társadalmi eseményen, és egy séta a parkban igazi szenzáció lehet.

A gyártó azt ígéri, hogy gyermeke soha nem fog fázni, a csincsilla szőrzet bármilyen időben melegen tartja. Ez a babakocsi a nagyon gazdagok számára készült, akik gyermekkoruktól kezdve luxusban akarják megtanítani gyermeküket úszni.

0 0

Ár

A babakocsi költsége az egyik olyan paraméter, amely alapján sokan a pénzügyi lehetőségeiknek megfelelően választanak modellt. Drágább és strapabíróbb, és több növekvő gyereket is képes kiszolgálni.

Fontos, hogy ne feledje, hogy a márkanévért is fizet, amikor drága babakocsit vásárol.

Ezért jobb, ha nem az árra és a márkanévre, hanem a babakocsi funkcionalitására és használhatóságára összpontosítunk.

3. Balmoral by Silver Cross, $7000

Egy másik babakocsi a Silver Cross cégtől, amely nagy múltra tekint vissza. Még tágasabb hordozóágyat tartalmaz. A gyártó azt ígéri, hogy a gyermekek még jobban alszanak a babakocsiban, mint a kiságyban.

A Balmoral by Silver Cross széles és keskeny kerekekkel és magas felfüggesztéssel rendelkezik, így a városi utcákon és még a hóban is sétálhat.

Hagyományos technológia, kézzel készített, kiváló minőségű. Ez nem csak egy babakocsi, hanem egy státuszcikk, luxus, drága és exkluzív. A jármű kialakítását minden ügyfél számára egyedileg választják ki.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Gabriella Farkas

    Hol lehet megvásárolni ezeket az új stílusos babakocsikat csecsemők számára? Kaphatók már valahol, vagy csak a 2022-es frissítéssel válnak elérhetővé? Érdekelne, hogy milyen funkcionalitással és kényelemmel bírnak ezek az új modellek. Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása