...

Top 22 legjobb babakocsi a csecsemők számára: 2021-2022-es értékelés az ár / minőség tekintetében, és mit válasszon a nyáron született baba számára?

Divatos babakocsik 2021 népszerű modellek stílusos design fotó
Divatos babakocsik 2021 népszerű modellek stílusos design fotók
16 a legjobb babakocsik közül

Az újszülött babakocsi kiválasztásakor figyelembe kell vennie a konstrukció típusát, a súlyt és a méreteket, a szezonalitást, az ütéscsillapítási jellemzőket, az anyagokat, valamint azt, hogy különböző tartozékokkal van-e felszerelve: táskák, kosarak, esernyő vagy napernyő. A babakocsi a baba első „közlekedési eszköze”, ezért felelősségteljesen kell kiválasztani, lehetőleg jó előre.

Gondosan tanulmányoztuk a vásárlói véleményeket és a szakértői véleményeket, és ár/teljesítmény arányban rangsoroltuk a 2021-2022-es év legjobb babakocsijait.

Ebben a cikkben részletes információkat talál a megfelelő babakocsi kiválasztásáról, valamint a legjobb modellek részletes áttekintését.

A cikk tartalma

Top 22 legjobb babakocsi újszülötteknek 2021-2022

Helyszín Név Ár
Top 4 legjobb babakocsi újszülötteknek ár/minőség szerint 2021-2022-ben
1 Nuovita Carro Sport (2 az 1-ben) További információ az árképzésről
2 Navington Caravel 14″ (2in1) Nézze meg az árat
3 RANT Flex Trends (3in1) RA063 További információ az árról
4 Tutis Zippy 2022 (2 az 1-ben) Tudja meg az árat
Top 3 legjobb hordozóágy újszülöttek számára
1 Rénszarvas Prestige Wiklina (hordozóágy) Tudja meg az árat!
2 Inglesina Sofia 2022 (babakocsi, Ergo kerékpár) Ellenőrizze az árat
3 Rénszarvas Prestige Lily (hordozóágy) Ismerje meg az árat
Top 3 legjobb 2 az 1-ben babakocsi
1 Nuovita Intenso (2 az 1-ben) Nézze meg az árat
2 Tutek Torero Eco (2 az 1-ben) Tudja meg, mennyibe kerül a vásárlás
3 Riko Aicon (2in1) Ellenőrizze az árat
Top 3 legjobb babakocsi újszülötteknek 2in1
1 Tutis Aero (3 az 1-ben) Kérjen árat
2 Riko Brano Ecco (3 az 1-ben) Lásd az árat
3 Esspero Traveler (3in1) Lásd az árat
Top 3 legjobb átalakítható babakocsi
1 Farfello Joy Lásd az árat
2 Indigo Capri PCO Ellenőrizze az árat
3 RANT Fészek Nézze meg az árat
Top 3 legjobb babakocsi őszre és télre
1 Riko Marla (2 az 1-ben) Lásd az árakat
2 Oyster Oyster3 (2in1) Tudja meg, mennyivel többet fizethet
3 Noordline Beatrice Classic (2 az 1-ben) Ellenőrizze az árat
Top 3 legjobb babakocsi tavaszra (március/április) és nyárra
1 Nuovita Sogno (2 az 1-ben) Várható ár
2 RANT Flex Trends (2 az 1-ben) RA062 Tudja meg az árat
3 Nuovita Diamante (2 az 1-ben) Nézze meg az árat

A legnépszerűbb márkák

Ma már van egy rövid lista azokról a gyártókról, akik a szóban forgó termékekre szakosodtak. A legjobb 3 az 1-ben babakocsikat a következő márkák gyártják:

  • Camarelo;
  • Cam;
  • Bebeto;
  • Verdi;
  • Adamex;
  • Noordi;
  • Anex;
  • Esspero;
  • Peg Perego;
  • Zippy.

Nézze meg közelebbről az egyes márkák legjobb modelljeit. Mindegyiknek megvannak a maga személyiségjegyei és hátrányai. Így lehetetlen megnevezni egy adott modellt, amely minden családnak megfelel. A rangsorolást magának kell megismernie, és az egyéni igényei alapján kell következtetést levonnia.

Hogyan válasszuk ki a babakocsit egy újszülött számára?

A csecsemők sok időt töltenek a „szállításukban”, és annak érdekében, hogy a séta kényelmes legyen mind a baba, mind a szülők számára, számos fontos paraméterre kell figyelniük.

  1. Az építés típusa. Klasszikus hordozóágyként, moduláris és átalakítható babakocsiként is kapható. A babakocsik nagyon kényelmesek és többfunkciósak, de nehezek és nagyok. Az átalakítható modellek a legnépszerűbbek 2021-2022-ben: ülve és fekvő helyzetben rögzíthetők, így a gyermek 3. születésnapjáig aktuálisak lesznek. A szakértők az ilyen babakocsik gyenge pontjait gyenge ütéscsillapításnak, kis ülőhelynek, egyenetlen felületnek és alacsony oldalaknak nevezik, de a drága és kiváló minőségű modell nem rendelkezik mindezekkel a hiányosságokkal. A moduláris babakocsikra jellemző, hogy egy tengelytávra több egység is felszerelhető. Drága, terjedelmes termék, de nagyon hasznos.
  2. Súly. Fontos, hogy az anyuka képes legyen a babakocsit a babával együtt fel- és leemelni, a babát fel kell öltöztetni, és a babahordozó kosarat meg kell tölteni cumisüveggel és nedves törlőkendővel. Ha túl könnyű, egy nagyobb baba felboríthatja. Tehát a szakértők azt tanácsolják az anyáknak, hogy olyan modelleket keressenek, amelyek legalább 8 kg-ot nyomnak.
  3. Méretek. Mielőtt vásárolni indul, mérje meg a felvonó szélességét és hosszát, ha nem teherliftről van szó, és ha egyáltalán rendelkezésre áll. Az alváz átlagos mérete 52×90 cm.
  4. Kerekek. Számukat, anyagukat és méretüket figyelembe kell venni. A háromkerekűek fordulékonyabbak, de egyes szülők szerint kevésbé stabilak. A hab-gumi tárcsás kerekek a legmegbízhatóbbak, simák és ütéscsillapítók. A gumikerekek könnyen sérülnek, és állandóan fel kell őket fújni. A műanyagból készültek elég praktikusak, de kevésbé könnyen leküzdik az akadályokat, és kevésbé kényelmesek a baba számára.
  5. Párnázás. A felfüggesztés lehet rugós vagy szíjhajtású. Mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai, így könnyebb a csillapítási teljesítményt kézzel ellenőrizni, t.. ringasd a babakocsit.
  6. Szezonalitás. Vannak téli babakocsik, nyári babakocsik és egész évben használható babakocsik. A baba kényelmének biztosítása érdekében a babakocsinak különböző funkciókkal kell rendelkeznie: magas oldalfalak, melegítő köpeny, nedvességelvezető anyag, légkeringető rendszer stb.
  7. A fogantyú jellemzői. Figyelembe kell venni a magasságát, vastagságát, anyagát és állíthatóságát. Egyes babakocsik megfordítható fogantyúval is felszerelhetők.
  8. Anyagok. A belső anyagnak mindig természetesnek kell lennie, pl. 100% pamut. A felület anyaga lehetőleg vízálló és szennyeződésálló legyen, hogy a babakocsit könnyen tisztíthassa nedves ruhával.
  9. Extra tartozékok. A drágább babakocsik többcélúak lehetnek, és rendelkezhetnek kosárral a baba alapvető dolgai számára, táskával az anyának, lábtakaróval stb.

Mire kell figyelni a babakocsi kiválasztásakor

1 A babakocsi mérete. Az alváz általában a babakocsi legszélesebb része. Vásárlás előtt gondosan mérje meg a lift szélességét, ha nem akarja a babakocsit magával vinni. A szabványos felvonó legfeljebb 65 cm széles babakocsit enged, de a régebbi felvonóknál ez kisebb, legfeljebb 60-62 cm széles is lehet. A széles babakocsik nehezen férnek be az ajtókon keresztül. Figyeljen a méretekre, ha összehajtogatva sokat szeretne utazni.

2 Babakocsi ütéscsillapítás. Minél lágyabb az út, annál jobb az újszülöttek számára, ezért a rugós felfüggesztésű vagy hámos rendszerek ideálisak.

3 Kerekek. Havas télen és csúszós járdákon semmi sem működik jobban, mint a felfújható gumiabroncsok. Sok gyártó kínál már modern, gumiszerű kerékanyagot. strapabíró, elpusztíthatatlan, nem lehet leereszteni a levegőt. Aszfalton és sík terepen pedig könnyű irányítani a forgatható kerekekkel. A kerekek blokkolhatók a csatornákon való áthaladáshoz, hogy ne akadjanak el.

4 Kerekek száma. Vannak négykerekű babakocsik és háromkerekűek, amelyek néha két első kerékkel rendelkeznek. Sok szülő fél a háromkerekűektől, mert gyakran instabilnak tartják őket, de ez a súlyozástól függ. Vannak négykerekű modellek is, csökkentett és keskenyített első kerekekkel, amelyek hajlamosak oldalra hajlani, amikor a járdaszegélyhez érünk. Egy jó háromkerekű babakocsi viszont hosszú talppal rendelkezik, és nem „ugrál” a lépcsőn. A háromkerekű és négykerekű modelleket is nehezebb legurítani a rámpákon.

5 Fogantyú beállítása. Ha a szülő átlagos magasságú, erre nem feltétlenül van szükség. De ha a szülő magas vagy alacsony, akkor kényelmesebb lehet egy állítható fogantyúval ellátott babakocsiban. Vegye figyelembe azt is, hogy az ázsiai modellek, pl. az Aprica, gyakran eleve alacsonyabb magassággal rendelkeznek.

6 Anyagok. A babakocsi külső anyagának nem szabad azonnal átáznia, és lehetőleg szélállónak kell lennie. A vékony szövetek többnyire nyári babakocsikhoz alkalmasak. A belső anyagnak, különösen a hordozóágynak természetes anyagból kell készülnie. Nagyon praktikus és jól néz ki az ökobőrből készült babakocsik, de az áruk magasabb, mint a szövetből készülteké.

7 csuklya. Meg kell védenie gyermekét a széltől, esőtől és naptól, azaz elég mélynek kell lennie. Ha a babakocsi a világ felé néz, jó, ha van egy ablak a motorháztetőn, hogy az anya ki tudjon nézni, ahelyett, hogy lehajolna és belenézne, vagy lehajtaná a motorháztetőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van-e a babával.

8 Választható tartozékok. Sok babakocsihoz tartozik mackintosh, szervező vagy tasak az anyukának, asztal, UV szúnyogháló, lábtakaró vagy babafészek és egyéb tartozékok. Sokan közülük nem hasznosak, a leggyakoribbak egy szervező vagy táska, egy esővédő és egy boríték vagy köpeny. Ha a babakocsihoz nem jár semmilyen tartozék, akkor célszerű azonnal megvásárolni a babakocsit a minimális tartozékokkal együtt.

Vissza a menühöz ↑

Top 4 legjobb babakocsi újszülötteknek ár/minőség szerint 2021-2022-ben

Nuovita Carro Sport (2 az 1-ben)

Prémium kategóriás, univerzális babakocsi a születéstől 3 éves korig tartó csecsemők számára. Ez egy moduláris

A 13 kg-os egység, amely egy hordozóágyból és egy babakocsiból áll, és számos opcionális tartozékkal rendelkezik.

Mackintosh, pohártartó, szúnyogháló, puha köpeny és praktikus hordtáska tartozik hozzá. Napellenzővel is rendelkezik.

Csövek nélküli szilikon kerekekkel felszerelt tolószék REAL GEL dupla lengéscsillapítással.

Az első kerekek forgathatóak: valamivel kisebbek, mint a hátsó kerekek, és minden időjárási viszonyok között nagyszerű manőverezhetőséget biztosítanak.

Az egész évszakos babakocsik védik a babát a széltől, az UV-sugaraktól, az esőtől és a hidegtől. Az egyedülálló alsó kialakítás lehetővé teszi, hogy a hordozóágyat bölcsőként használd, és gyorsan ringasd a babát.

A cipzáras kapucni egy extra patenttal megbízható védelmet nyújt gyermekének az időjárás ellen, beleértve az esőt is.

Műszaki paraméterek:

  • max. Terhelhetőség: 15 kg
  • súly: 13 kg
  • alváz szélessége: 60 cm
  • Ülésméretek: 36×23cm
  • alvóhely hossza: 90 cm.

Előnyök

  • jó párnázás;
  • hőszabályozás;
  • kiegészítő opciók is rendelkezésre állnak;
  • állítható fejtámla (7 fokozatban);
  • építési minőség.

Hátrányok

  • A kerekek idővel csikorognak.

a legnépszerűbb babakocsi, amelyet a fogyasztók gyakran „terepjáróként” emlegetnek. ez készült

Két színváltozatban: barackos rózsaszín és sötétkék. Kívülről nagyon tömör, retro stílusban készült.

A gyermek maximális súlya 18 kg, maga a bölcső pedig 17 kg.5 kg.

Alvázszélesség: 59 cm. 4 db 35 cm átmérőjű kerékkel rendelkezik, az első kerekek forgó kerekek, és rögzítő rendszerrel (fék) rendelkeznek.

Az első kerekek 30 fokos szögben szinkronban forognak, és segítenek a hó, a pocsolyák, a szennyeződések és a mechanikai akadályok erőfeszítés nélküli leküzdésében.

A szellőzőrendszer állítható, így a babakocsi az év bármely szakában használható. A motorháztető fogantyúval rendelkezik a bölcső könnyű szállítása érdekében, a fedelek pedig bármikor eltávolíthatók és moshatók.

műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 18 kg
  • súly: 17.5 kg;
  • alváz szélessége: 59 cm
  • ülőfelület mérete: 32 x 28 cm
  • Háttámla hossza: 75 cm.

Előnyök

  • a készüléket szembe/hátrafelé lehet elhelyezni;
  • jó párnázás;
  • magas oldalak;
  • építési minőség.

hátrányok

  • rövid ágy
  • néhány háttámla pozíció.

A 3 az 1-ben babakocsi súlya 15 kg. Különböző színekben kapható, és a következő anyagokból készült

Sűrű, kiváló minőségű anyag, amely kizárja a szelet és a vizet, és átengedi a levegőt, hogy gyermeke hűvös maradjon a meleg időben.

Összecsukható mechanizmussal rendelkezik, amely egy kézzel összecsukható.

Az első és a hátsó tengelyek szélessége eltérő, ami pozitív hatással van a manőverezőképességre és a mobilitásra.

A választható extrák közé tartozik a bevásárlókosár és a napellenző.

A fogantyú magassága állítható, akárcsak a háttámla és a lábtartó. Ezenkívül a fogantyú valódi bőrrel van borítva, így a szülők bármilyen időjárási körülmények között könnyen irányíthatják.

A kárpitozás speciálisan impregnált, hogy taszítsa a nedvességet, és a baba még egy zuhogó esőt sem fog zavarni. A kapucni csendes technológiával ellátott gombos rögzítővel záródik.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 15 kg;
  • alvázszélesség: 58 cm;
  • ülőfelület mérete: 35×20 cm
  • alvóhely hossza: 85 cm.

Előnyök

  • alumínium keret;
  • lábfedél;
  • könnyű összecsukható;
  • ár.

Mínuszok:

  • Kerekes mobilitás télen.

Tutis Zippy 2022 (2 az 1-ben)

A babakocsi egy hordozóágyból és egy utazóegységből áll, de opcionálisan egy autósülés is csatlakoztatható hozzá.

A hordozóágy ThermoCot™️ technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a belső tér megfelelő szabályozását minden évszakban.

Esővédővel, lábtakaróval, táskával, szúnyoghálóval és pohártartóval felszerelve.

A fedél levehető, így ha akarja, kimoshatja. Kókuszmatrac és matrachuzat is jár hozzá.

A mobilitást 4 gél típusú kerék biztosítja. Az első kerekek kisebbek, forgathatóak és lábfékkel rendelkeznek. Az alváz felhajtható fogantyúval, szövetborítású bevásárlókosárral rendelkezik.

Állítható párnázás, amely a padlóburkolathoz igazítható.

A minőségi párnázás nemcsak a széllökésektől, a csapadéktól és az alacsony hőmérséklettől védi a gyermeket, hanem zajszigetelést is biztosít. A Safety fold biztonsági technológia azt jelenti, hogy a keretben nincsenek üregek, így nem áll fenn az ujjak becsípődésének veszélye.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 11/13.1 kg;
  • alvázszélesség: 60 cm;
  • az ülés szélessége: 39 cm
  • Alvóhely hossza: 98 cm.

Előnyök

  • alacsony súly;
  • manőverezőképesség;
  • megbízható mechanizmusok;
  • UV-védelem;
  • hőgazdálkodás.

Előnyök

  • Méretek.

Cybex Eezy S Plus 2

A Cybex Eezy S Plus 2 egy kicsi és sokoldalú babakocsi, amely szinte bármilyen korú, 22 kg-nál kisebb súlyú gyermek számára alkalmas. Háttámla és lábtartó állítható magasságú. Súlya 7.6 kg.

Ez nem egy olcsó babakocsi, de a minőségért fizetsz. A modell nagy kerekekkel rendelkezik, egy kézzel könnyen kezelhető és rendkívül jól manőverezhető. Kiváló ütéscsillapítás, így szinte bármilyen úton vezethető. Minőségi anyagokat és konstrukciót használnak, így a modell stílusos, kényelmes és tartós.

Hátrányok: Nincs betekintő ablak.

Cybex Eezy S Plus 2

Top 3 legjobb hordozóágy újszülöttek számára

Rénszarvas Prestige Wiklina (hordozóágy)

Az elegáns hófehér hordozóágy csak a kapucni szegélyének színében különbözik: lágy rózsaszín a lányoknak és kék a fiúknak.

A babakocsit hat hónapos kor alatti csecsemők számára tervezték, és alkalmas autósülés felszerelésére.

Nagy teljesítményű, 35 cm átmérőjű, felfújható kerekek rugós felfüggesztéssel.

Mindenféle terepen ugyanolyan könnyedén boldogulnak aszfaltozott utakon, valamint havon és sárban is.

A hordozóágy ökobőrből készült, béléssel és természetes pamut matraccal. A hordozótáska alatt egy fém bevásárlókosár található.

A fogantyú magassága állítható, és a baba felfelé vagy lefelé nézhet.

A fogantyú kiváló minőségű, fagyálló öko-bőrrel borított, amely nem melegszik túl a napon.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 14 kg;
  • alváz szélessége: 59 cm;
  • Az ülés szélessége: 38 cm;
  • Alvóhely hossza: 80 cm.

Előnyök

  • nagy, manőverezhető kerekek;
  • fém bevásárlókosár;
  • mély hordozótáska;
  • tervezés;
  • építési minőség;
  • Autósülés beszerelő.

Hátrányok

  • ár.

Inglesina Sofia 2022 (babakocsi, Ergo kerékpár)

Az olasz hordozóágy hat hónapos korú csecsemők számára minőségi anyagból készült, UV-védelemmel ellátott.

Akár 15 kg-os terhelést is elbír, és a baba 6 hónapos kora után is használható, köszönhetően annak, hogy babakocsi és autósülés is elfér benne.

Alumíniumból készült alvázkeret. Maga az alváz összecsukható összecsukható mechanizmussal, 4 felfújható kerékkel (30 cm átmérőjű) és lábfékkel rendelkezik. A rugós párnázást és a nyomásfokozó szivattyút tartalmazza. Megfordítható baba egység.

Használhatja a bevásárlókosarat, beállíthatja a fogantyú magasságát és használhatja a napellenzőt.

Tartalmazza az esővédőhuzatot és a szúnyoghálót is (a régi verzió egy gyapjú borítékot tartalmaz).

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg;
  • súly: 16 kg
  • Alvázszélesség: 57.7 cm;
  • az ülés szélessége: 37 cm;
  • Alvóhely hossza: 76 cm.

Előnyök:

  • egész évszakos jelleg;
  • Nagy kapucni;
  • kényelmes hordozóágy;
  • jó párnázás;
  • magas komódok.

hátrányok

  • merev fékkar.

Rénszarvas Prestige Lily (hordozóágy)

A stílusos babakocsi hordozókosárral és átalakítható üléssel, 6 hónapos korig tervezett babák számára.

A termék teljes súlya: 14 kg.

Felszerelve esővédővel, lábzsákkal, tasakkal, meleg borítékkal, napellenzővel és szúnyoghálóval.

A kapucni szintetikus bőrből készült, amely légáteresztő, hipoallergén, UV-álló és könnyen ápolható. Fém bevásárlókosárral és állítható magasságú fogantyúval is rendelkezik.

Felfújható kerekek, fehér, 35 cm átmérővel. 30 vagy 35 cm átmérőjű fekete kerékkel készülnek.

Az alváz keskeny szélességének köszönhetően a babakocsi könnyen elfér egy normál liftben vagy egy szalonautóban.

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg;
  • súly: 14 kg
  • alváz szélessége: 59 cm;
  • Ülésszélesség: 38 cm
  • Alvóhely hossza: 80 cm.

Előnyök

  • tervezés;
  • manőverezőképesség;
  • építési minőség;
  • jó felszereltségi csomag;
  • Birkabőr borítékban.

Hátrányok

  • Drága.

Az újszülött babakocsi kiválasztásának kritériumai

Az újszülött babakocsi vásárlása nem könnyű feladat, köszönhetően a járműgyártók által az anyáknak és az apáknak kínált különféle típusoknak, formatervezési mintáknak, tartozékoknak és funkcióknak.

Egy nagyon informatív és hasznos cikk arról, hogyan válasszunk egy babakocsit egy újszülött számára, figyelembe véve 15 alapvető paramétert.

Annak érdekében, hogy a baba és a mama is kényelmesen érezze magát a séta során, a szakértők azt javasolják, hogy a legjobb babakocsi kiválasztásakor figyeljünk néhány kulcsfontosságú kritériumra:

  • utasok kényelme. Ez a bölcső padlójának optimális szilárdságából, de az ütéscsillapító mechanizmusból, a szúnyoghálóból stb. is adódik.;
  • gyermekbiztonság. Meg kell vizsgálni a fékek, a keréktartók, a beépített biztonsági övek és a peremmagasságok minőségét és tartósságát;
  • szülői kényelem. Az anyukák és apukák életének megkönnyítése érdekében a gyártók felszerelik a termékeket egy flip fogantyúval, összecsukható mechanizmussal, további egységek jelenlétével. A termék súlya is fontos.

Ha nincs lift a lakóházban, és egyedül kell fel- és leemelnie a kocsit, akkor könnyebb, összecsukható kialakítású kocsit szeretne;

  • könnyen kezelhető. A nagyfokú manőverezhetőség jó párnázottságú vázat, túlméretezett kerekeket, állítható fogantyút és alvóegységet jelent;
  • további tartozékok: ülésszélesség: 32 cm. Ha megvizsgálja a legtöbb babakocsit, akkor észreveheti, hogy minden termék mindenféle tartozékkal büszkélkedhet. A legfontosabb: táska, pumpa (ha a kerekek gumikerekesek), szúnyogháló.

Az ártényező is fontos. A termék ára a márka népszerűségétől, a designtól és az anyagok minőségétől függ. Manapság számos babakocsit is megvásárolhat jó áron.

Top 3 legjobb 2 az 1-ben babakocsi

Nuovita Intenso (2 az 1-ben)

Világos babakocsi babakocsival és babakocsi egységgel, tökéletes 0 és 3 éves kor közötti babák számára. Ez

Stílusos kialakítású, különböző színekben kapható, akadályokon átmászó és rengeteg extrával felszerelt.

a babakocsi 15 kg-os súlyig használható. Maga a termék súlya 14, ha a babakocsi egység be van helyezve.9 kg, hordozótáskával 14.2 kg.

Elektropolírozott kerettel van felszerelve, a REAL GEL technológiával készült, nem szúró kerekekkel rendelkezik, és belülről természetes anyagokkal van bélelve.

5 pontos biztonsági övekkel, szövet kosárral, esővédővel, lábzsákkal, pohártartóval, fogantyútartóval, napellenzővel és szúnyoghálóval tervezték.

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg;
  • súly: 14.2/14.9 kg;
  • alváz szélessége: 60cm;
  • ülésszélesség: 36 cm
  • alvóhely hossza: 90 cm.

Előnyök

  • tervezés;
  • számos tartozék;
  • megbízható kerekek;
  • egész évben.

hátrányok

  • magas költség.

Tutek Torero Eco (2 az 1-ben)

Az összecsukható mechanizmussal ellátott robusztus mindenes több színben és minőségi bőrrel díszítve kapható.

Tartalmazza a hordozóágyat és az ülésegységet, de kívánságra autósülés is felszerelhető.

4 felfújható kerékkel rendelkezik, az elülső kerekek kisebb átmérőjűek és lábfékkel rendelkeznek.

Az alvázon egy szövetből készült bevásárlókosár is található, és a készülék előre és hátrafelé is felszerelhető.

Feature modellek a képesség, hogy csökkentse a motorháztető a lökhárítóhoz. A babakocsi belseje teljesen bélelt, természetes pamutszövetből készült.

Könnyen irányítható a manőverezhető pneumatikus kerekeknek, a bármely személy magasságához igazítható fogantyúnak és az első kerekek rögzítő funkciójának köszönhetően.

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg;
  • súly: 15 kg;
  • ülésszélesség: 32 cm.

Előnyök

  • az anyagok minősége;
  • jó ütéscsillapítás;
  • erős kötőelemek;
  • állítható háttámla.

Hátrányok

  • ár.

Riko Aicon (2 az 1-ben)

Elegáns és klasszikus formatervezésű babakocsi klasszikus és áramvonalas kialakítással, amely egy hordozóágyból, egy babakocsiból és egy nagy kerekekkel ellátott alvázból áll, 3 éves korig alkalmas gyermekek számára.

elfér egy autósülés.

A babakocsi táskával és napellenzővel van felszerelve, 5 pontos hevederrel, párnázott vállpántokkal, levehető lökhárítóval és szövet bevásárló kosárral rendelkezik.

A háttámla dőlése, a lábtartó magassága és a fogantyú magassága állítható.

4 kerekű futómű fékrendszerrel. A lábfedél kiegészítő elrugaszkodási lehetőséggel és szemrevételező ablakkal van ellátva.

A háttámla kioldható, hogy szükség esetén friss levegőhöz jusson.

Számos fényvisszaverő funkció a külső oldalon.

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg
  • súly: 15 kg;
  • ülésszélesség: 37 cm
  • Alvási pozíció: 88 cm.

Előnyök

  • levehető lökhárító;
  • tervezés;
  • kivitelezés;
  • zökkenőmentes működés;
  • ár.

Hátrányok:

  • nincs esővédő fedél.

No. 8 – Babyhit Tribute

A Babyhit új terméke sok pozitív visszajelzést kap. Két nagy 30 cm-es kerék hátul és két 20 cm-es kerék elöl. Biztonsági övekkel, levehető lökhárítóval és magasságállítással rendelkezik.

Kompakt és könnyű, de elég tágas egy baba számára, ahol a baba biztosan kényelmes és tágas lesz. Az Ön kényelmét a modell mozgékonysága és manőverezhetősége biztosítja. Sokkal nagyobb előnye versenytársaival szemben azonban a nagy terepjáró képesség. A felhasználók a babakocsi jó párnázottságát és stílusos kialakítását is megjegyzik. Ráadásul kiváló minőségű, szennyeződésmentes anyagokból készült, így nem fog gyorsan koszolódni.

A felhasználók arra panaszkodnak, hogy a háttámla csak három pozícióban rögzíthető.

Babyhit Tribute

Top 3 legjobb babakocsi újszülötteknek 2in1

Tutis Aero (3 az 1-ben)

A születéstől kezdve a gyermekek számára készült univerzális babakocsi hordozóágyból, babakocsiból és autósülésből áll.

Összecsukható a könyvhajtogató mechanizmussal, alvázszélessége 61 cm, súlya 8 cm.3kg.

One Click fékmechanizmus, amely lehetővé teszi az első kerekek egy mozdulattal történő rögzítését.

A modell zárható elülső forgó kerekekkel és rugós felfüggesztéssel, valamint megfordítható egységgel rendelkezik.

Szövet hordozóval, esővédővel, lábvédővel, táskával, napellenzővel, pohártartóval, autósülés-adapterekkel, 5 pontos biztonsági övvel és párnázott vállpántokkal.

Speciális alumíniumötvözetből készült, korróziógátló tulajdonságokkal és kis súllyal rendelkező talapzat.

Műszaki paraméterek:

  • max. terhelés: 15 kg;
  • súly: 11.3/13.6 kg
  • ülésszélesség: 39 cm;
  • Alvóhely hossza: 92 cm.

Előnyök a

  • multifunkcionalitás;
  • tágas hálófülke;
  • alacsony súly;
  • jó felszerelés;
  • könnyű összecsukható.

Hátrányok

  • nyitott kosár.

Riko Brano Ecco (3 az 1-ben)

Az átalakítható babakocsi, amely univerzális összetételű, egy babakocsiegységből, egy hordozóágyból és egy autósülésből, valamint egy 4 felfújható kerékkel ellátott alvázból áll.

A kerekeket rugós párnázási rendszer egészíti ki. Az első kerékkészlet forgatható és rögzíthető.

A háttámla pozíciója, a fogantyú és a lábtartó magassága, valamint a háttámla iránya mind állítható.

Levehető lökhárítóval, szövet hordozótáskával, ötpontos hevederrel, párnázott vállpántokkal, esővédővel, bevásárlótáskával, lábtakaróval, napellenzővel és szúnyoghálóval.

Műbőr kapucni. Kiegészítő vázlökéscsillapítók, amelyek minden időjárási körülmények között biztosítják a magas tolóképességet.

műszaki paraméterek:

  • súly: 15.4/13.2/15.8 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alváz szélessége: 60 cm
  • Az ülés szélessége: 32 cm;
  • Alvóhely hossza: 80 cm.

Előnyök:

  • jó felszereltségi csomag;
  • állítható fogantyú;
  • Extra párnázás;
  • építési minőség;
  • Nagy hálófülke.

Előnyök

  • kényelmetlen összecsukható motorháztető.

Esspero Traveler (3in1)

Ez a stílusos, 13 kg maximális teherbírású all-in-one babakocsi 0 és 3 év közötti gyermekek számára készült, és tartalmaz egy hordozóágyat, egy autósülést, egy ülésegységet és egy alvázat.

Ez utóbbi váza alumíniumból készült, ami növeli a megbízhatóságot, de nem teszi nehezebbé. Az első kerekek 360 fokban elforgathatók.

Tartalmazza a lábfedelet és a napellenzőt, valamint az 5 pontos hevedert párnázott vállpántokkal.

A motorháztető szövetből készült, és a lökhárítóra lehajtható. A héj levehető.

Szövetből készült kosárral felszerelve, és az ülésegység bármilyen pozícióba állítható. A levehető külső részek legfeljebb 30 Celsius-fokos hőmérsékleten moshatók.

Műszaki jellemzők:

  • súly: 13 kg
  • max. terhelés: 15 kg
  • Alvázszélesség: 59cm;
  • Az ülés szélessége: 40 cm;
  • ágy hossza: 77 cm.

Előnyök

  • levehető lökhárító;
  • nagy hálófülke;
  • tervezés;
  • robusztus kialakítás;
  • járhatóság.

Hátrányok

  • szerény csomagolás.

#7 – Inglesina Quid

Top 10 legjobb babakocsi az Inglesina Quid, amely négy 16 cm-es kerékkel rendelkezik. Kivehető ütközőt, párnázott hevedereket és a háttámla vízszintes helyzetbe állításának lehetőségét kínálja. A babakocsi súlya 5.9 kg.

Nagyszerű téli és nyári használatra. Van egy szép kapucnija egy cipzárral, amely könnyen megvédi a naptól, valamint egy esővédővel is rendelkezik. Maga a babakocsi könnyű és kényelmes, nagyon könnyen összecsukható és kompakt méretű. Stílusosnak és diszkrétnek tűnik. Egy másik nagyszerű funkció a kiváló lábfej. De mindenekelőtt tágas, és rengeteg helyet kínál egy baba számára.

A modell hátrányai közé tartozik a szúnyogháló hiánya.

Inglesina Quid

Top 3 legjobb átalakítható babakocsi

Farfello Joy

Négykerekű átalakítható babakocsi súlya 12.6 kg nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, és lehetővé teszi, hogy a babakocsit egy menetben babakocsival cserélje ki.

15 kg-ig terjedő gyermekek számára tervezték, és tágas alvóhellyel rendelkezik.

alumínium váz és különböző szélességű első és hátsó tengelyek. Az első kerekek 16 cm átmérőjűek, forgathatóak és reteszelő rendszerrel rendelkeznek. Nagyobb, 24 cm átmérőjű hátsó kerekek. Mind a 4 kerék duzzasztott gumiból (EVA) készült.

Tartalmaz egy szövetkosarat a kisebb tárgyak számára, párnázott biztonsági öveket, esővédő huzatot, nyitott tasakot a mama felszerelésének és szúnyoghálót.

Természetes szövet matracot tartalmaz.

műszaki paraméterek:

  • súly 12.6 kg;
  • max. terhelés: 15 kg
  • alvázszélesség: 58 cm;
  • az ülés szélessége: 31 cm
  • alvóhely hossza: 84 cm.

Előnyök

  • alacsony súly
  • bőséges alvóhely;
  • kerekes mobilitás;
  • kis méretek;
  • Könnyen össze- és széthajtható;
  • ár.

Hátrányok

  • rövid motorháztető.

Indigo Capri PCO

Eredeti babakocsi szokatlan dizájnnal, több színben kapható. it

Legfeljebb 15 kg-os csecsemők számára tervezték; összecsukható alvázból, hordozóágyból és ülésegységből áll.

Tágas fekvőfelülettel és merev talppal rendelkezik, amely lehetővé teszi gyermeke számára, hogy kényelmesen üljön és aludjon.

A 4 felfújható keréknek köszönhetően jó terepjáró képességet és a termék manőverezhetőségét érte el.

Az első és a hátsó tengely nem azonos szélességű, és a kerekek átmérője eltérő. Az elülső forgó kerekek reteszelő rendszerrel rendelkeznek.

A modellnek merev alja, érdekes megjelenése, levehető lökhárítója és számos kiegészítő tartozék: szövet bevásárló kosár, hordozó, szúnyogháló, táska, lábtakaró és mély napellenző.

műszaki paraméterek:

  • súly: 15 kg
  • max. a jármű súlya: 15 kg
  • alvázszélesség: 58 cm;
  • ülésszélesség: 35 cm;
  • alvóhely hossza: 90 cm.

Előnyök

  • érdekes kialakítás;
  • minőségi anyagok;
  • tágas hálófülke;
  • manőverezőképesség;
  • ár.

Hátrányok

  • a kerekek felfújást igényelnek.

RANT Fészek

A 0 és 3 év közötti gyermekek számára tervezett alvázra autósülés szerelhető.

Az alváz alumíniumból készült és összecsukható, mint egy könyv. 62 cm széles, és az első tengely szélessége eltér a hátsó tengelyétől. Az első kerekek forgathatóak, reteszelő mechanizmussal, és 16 cm átmérőjűek. Rugós felfüggesztési rendszer.

Babakocsi állítható magasságú, átalakítható fogantyúval. Van egy zárt szövetkosár, napellenző, biztonsági övek és egy levehető lökhárító is.

A kapucni napvédő anyagból készült, és az egész modell fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

A modell elég könnyen összecsukható, összeszerelve nem foglal sok helyet, és bármilyen típusú járdán jól mozog.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 21 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alvázszélesség: 62 cm;
  • az ülés szélessége: 34 cm
  • Alvóhely hossza: 80 cm.

Előnyök

  • lehetőség van autósülés felszerelésére
  • tervezés;
  • tömörség;
  • könnyen ápolható anyag.

Előnyök

  • A hordozótáska zárja csak az egyik oldalról nyitható.

Kiválasztási tippek

A babakocsi kiválasztása különböző jellemzőktől függ. A fő kritériumok mellett fontos figyelembe venni, hogy mikor születik a baba, és milyen időszakban fogják használni a babakocsit. Mielőtt vásárolna, meg kell vizsgálnia a különböző modellek előnyeit és hátrányait, az ügyfelek véleményeit. Az újszülöttek számára nagyszerű babakocsi kiválasztásához a következő paraméterekre kell összpontosítania

  • Átjárhatóság. A teszt során a termék könnyű egykezes kezelhetőségét, kanyarodását stb. ellenőrzik. .
  • Kopásálló. Ha a jövőben második gyermeket tervez, célszerű egy robusztusabb modellt beszerezni, amely a második gyermek számára is használható.
  • Sokoldalúság. Egyes modellek bölcsőként, babakocsiként vagy automatikus ülésként szolgálnak. A hátránya a magasabb ár.
  • Stílus és szín. Ez a mutató nem döntő a használat kényelme szempontjából, de befolyásolja a baba és a szülők hangulatát.
  • Súly és paraméterek. A vásárlás előtt mindig mérje meg a lift ajtónyílásának szélességét. A súlyt illetően a szülőknek maguknak kell eldönteniük, hogy mekkora súlyt tudnak felcipelni a padlóra lift hiányában.

[összeomlás]

TOP 3 legjobb babakocsi őszre és télre

Riko Marla (2 az 1-ben)

Könnyű, sokoldalú babakocsi masszív konstrukcióval, minőségi anyagokkal és túlméretezett kerekekkel.

Tartalmazza a hordozóágyat és az ülésegységet, de kívánságra autósüléssel is felszerelhető.

Alumínium alváz és összecsukható kocsi. Szélesség: 58cm.

Oyster3 (2,1 kg), az első és a hátsó kerekek átmérője eltérő a jobb manőverezőképesség érdekében havas körülmények között.

Felfüggesztés rugókkal.

Megfordítható egység, szövet kosárral, párnázott biztonsági övekkel, esővédővel, táskával, szúnyoghálóval és napellenzővel.

termék méretei – 102x58x117 cm.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 14.7/13.9 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alváz szélessége: 58 cm
  • Ülésszélesség: 35 cm;
  • alvóhely hossza: 90 cm.

Előnyök

  • jó felszerelés;
  • bőséges alvóhely;
  • robusztus kialakítás;
  • minőségi anyagok.

Hátrányok

  • ár.

Oyster Oyster3 (2in1)

Többcélú babakocsi hordozókosárral és ülésegységgel, 0 és 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

Megfelelően könnyű, jól manőverezhető és egy kézzel összecsukható összecsukható mechanizmussal rendelkezik.

Az alváz könnyű, fém vázból és 4 különböző átmérőjű kerékből áll.

Elülső dönthető és forgatható kerekek rögzítő rendszerrel és párnázott kormányzással. A készülék szükség esetén szembe vagy hátrafelé is felszerelhető.

Összecsukott állapotban a kerekek lefelé mutatnak, így nem foglal túl sok helyet a tároláshoz vagy szállításhoz, és könnyen elfér az autó csomagtartójában vagy az előszobában.

Teljesen leeresztett állapotban a motorháztető a lökhárítóig ér, így biztosítva a baba teljes védelmét az időjárástól és a zajtól.

műszaki paraméterek:

  • súly: 11.2 kg
  • max. terhelés: 22 kg;
  • alváz szélessége: 57 cm;
  • ülésszélesség: 32 cm
  • alvóhely hossza: 75 cm.

Előnyök

  • könnyű
  • kompakt;
  • jó felszereltségi csomag;
  • kiváló minőségű anyagok;
  • manőverezőképesség.

Hátrányok

  • ár.

Noordline Beatrice Classic (2 az 1-ben)

Robusztus, sokoldalú, átalakítható babakocsi hordozófülkével és babakocsi egységgel, 35 cm átmérőjű, levehető, felfújható kerekekkel.

Jó terepjáró mobilitást biztosítanak, és bármilyen akadályt könnyedén leküzdenek. A rugócsillapító rendszer megakadályozza, hogy a kerekek nyikorogjanak vagy idővel megmerevedjenek.

Felszerelve esővédővel, lábtakaróval, táskával, szúnyoghálóval, napellenzővel és 5 pontos hevederrel, párnázott vállpántokkal.

A háttámla 4 pozícióba állítható, és ha a baba elalszik – vízszintesen is.

Kisebb tárgyak számára szövetkosárral, ablakkal és megfordítható babakocsi egységgel is rendelkezik.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 13.5 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alvázszélesség: 58 cm;
  • ülésszélesség: 30 cm
  • alvóhely hossza: 81 cm.

Előnyök

  • stílusos;
  • könnyen irányítható
  • jól veszi az akadályokat;
  • tágas hálófülke;
  • természetes anyagból készült.

Hátrányok

  • az anyag kifakulhat a napon.

#4 – BRITAX ROMER B-Agile M

a BRITAX ROMER termékcsalád olyan babakocsikat tartalmaz, mint a B-Agile M. Négyéves korig és 22 kg-ig terjedő gyermekek számára tervezték, pohártartóval, napellenzővel és esővédővel rendelkezik. Ennek a modellnek a szélessége 55.5 cm és 10 kg súlyú.

praktikus kialakítás, amely lehetővé teszi a háttámla gyors beállítását és a babakocsi összecsukását. Minőségi kerekek és kiváló vezethetőség. az anyag víztaszító, ami azt jelenti, hogy még zuhogó esőben is biztonságosan használható. Ezenkívül ez a modell nagyon vonzó megjelenéssel rendelkezik.

A felhasználók panaszkodnak, hogy a babakocsi kerekei az egyenetlen úton ütköznek.

BRITAX ROMER B-Agile M

Top 3 legjobb babakocsi tavaszra és nyárra

Nuovita Sogno (2 az 1-ben)

Világos és sokoldalú babakocsi több színben kapható. Alvázból áll-

A hordozóágy, a hordozótáska és az ülésegység minőségi rugós felfüggesztéssel és számos tartozékkal egészül ki, mint például esővédő, szúnyogháló, pohártartó, napellenző, szövetzsák, 5 pontos biztonsági öv párnázott vállpántokkal.

Megfordítható alváz, t.. Felszerelhető szembe vagy hátrafelé. Nemcsak a fogantyú magassága és a háttámla dőlésszöge, hanem az ülésmagasság is állítható – 65 és 85 cm között.

Az elülső kerekek forgó kerekek, sima lábfékkel és 360 fokban forgathatóak.

A lábtartó hossza állítható, így a gyermek 3. születésnapjáig használható. Az üléspárna mélysége is állítható.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 10.5/12.5 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alváz szélessége: 58 cm.

Előnyök

  • megfordítható egység;
  • jól felszerelt;
  • alacsony súly;
  • Az ülésmagasság állítható;
  • jó párnázás.

hátrányok

  • nincs kerékzár.

Alacsony árú, kiváló minőségű, több színben kapható, jól felszerelt, könnyű és könnyen hordozható modell.

Alvázból, hordozóágyból és ülésegységből áll, és szükség esetén kiegészíthető autósüléssel.

Napellenzővel, ötpontos hevederrel, párnázott vállpántokkal, szövet bevásárlókosárral és kilátóablakkal rendelkezik.

A háttámla dőlése, a lábtartó magassága és a fogantyú állítható. Az ülésegység szembe vagy hátrafelé is elhelyezhető.

Alumíniumból készült alváz, egy kézzel összecsukható mechanizmussal rendelkezik.

Forgatható első kerekek biztonsági zárral. A kárpitozás nedvességtaszító anyaggal van bélelve, így gyermeke nem ázik el még akkor sem, ha esőben sétál.

Műszaki adatok:

  • súly: 11.6/10.2 kg;
  • max. Teherbírás: 15 kg
  • alvázszélesség: 58 cm;
  • ülésszélesség: 37 cm;
  • alvóhely hossza: 85 cm.

Előnyök

  • megfordítható egység;
  • manőverezőképesség;
  • ár;
  • könnyen összehajtható;
  • kis méret és súly;
  • tágas hálófülke.

Hátrányok

  • Keményen tolható a sárban.

Nuovita Diamante (2in1)

Jól csomagolt, átalakítható babakocsi 0 és 3 év közötti, legfeljebb 15 kg-os gyermekek számára.

Alvázból, hordozóágyból és ülésegységből áll, összecsukható mechanizmussal és 104x60x128 cm-es méretekkel.

Különböző átmérőjű gélkerekekkel rendelkezik: a forgó kerekek átmérője elöl 24 cm, hátul 29 cm.

Zárórendszerrel is rendelkezik. Dupla ütéscsillapítás rugós mechanizmussal.

A fogantyú magassága, a háttámla szöge és a háttámla magassága rugalmas beállítások segítségével állítható.

A széleskörű felszereltség magában foglalja az esővédő huzatot, a fűtött lábtakarót, a praktikus fogantyútáskát, a pohártartót, a napellenzőt, a kosarat és a biztonsági öveket.

A keret alumínium, a puha részek textilből és ökobőrből készültek.

Műszaki paraméterek:

  • súly: 15.4/14 kg;
  • max. terhelés: 15 kg;
  • alvázszélesség: 60 cm;
  • ülésszélesség: 36 cm;
  • ágy hossza: 90 cm.

Előnyök

  • manőverezőképesség;
  • tervezés;
  • az alvóágy hossza;
  • felszerelés;
  • könnyű kezelhetőség.

Hátrányok

  • nagy súly.

Az Ön számára megfelelő modell kiválasztása

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy bármelyik 3in1 babakocsi túl drága. Ugyanakkor meg kell érteni, hogy három modulból áll, amelyek mindegyike hatékonyan látja el a feladatát. Ha külön-külön összeadjuk ezeknek az elemeknek a költségeit, láthatjuk, hogy nem túlárazott.

Fontos tudni, hogyan válasszunk egy jó 3in1 babakocsit. A tartózkodás könnyű és könnyen hordozható, különben előfordulhat, hogy rossz minőségű termékkel végzi, amely vagy nem teljesít olyan jól, mint kellene, vagy hamarosan elromlik. A következő tényezőket kell figyelembe venni:

  • Megbízhatóság. Nyilvánvaló, hogy amikor a babahordozókról van szó, a megbízhatóság az első helyen áll. A terméknek jó minőségűnek és tartósnak kell lennie. Ellenkező esetben a szülői egészségi kockázatok a baba számára. A választáskor ajánlatos minden egyes rögzítőelemet és tartót gondosan ellenőrizni. Semmi sem szabad, hogy meginogjon vagy leváljon;
  • A gyártás során felhasznált anyag. Sok szakértő javasolja a könnyű alumíniumból készült termékek vásárlását. Ez a termék könnyű, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a robusztusság és a megbízhatóság terén;
  • Rögzítések. A rögzítőelemeket szerszámok nélkül könnyen eltávolíthatónak kell lennie;
  • Javasoljuk, hogy figyeljen az anyagra. Környezetbarátnak és természetesnek kell lennie. Ellenkező esetben veszélyezteti gyermeke egészségét;
  • Biztonsági övek. Biztonságosnak kell lenniük. Lehetőleg minél több. Manapság a három- és ötpontos biztonsági övek a legelterjedtebbek;
  • Napvédelem. A legjobb 3 az 1-ben babakocsiknak rendelkezniük kell napellenzővel. lehetővé teszi, hogy megvédje gyermeke arcát a naptól;
  • Lábtartói állíthatóak. Ez nagyon fontos szempont a gyermek ülőhelyzetben való kényelmének növeléséhez;
  • babakocsi méretei. A készülék nem lehet túlságosan terjedelmes, de el kell férnie egy baba, egy takaró, egy pelenka és néhány extrával.

Az újszülöttek babakocsi típusai

Az újszülöttek babakocsijai 3 típusra oszlanak: bölcső, transzformátor, moduláris.

A szakértők szerint a babakocsi a legjobb megoldás az újszülöttek számára. Jól alkalmazkodik a babához, és kiságyként is használható.

Előnyök

  • kényelmes alvóhely (magas oldalfalak, kellően nagy kapucni);
  • Jó magasság, hogy láthassa anyát;
  • merev alj;
  • jó járhatóság;
  • lehetőség az alvóágy levételére és kiságyként való használatára a kocsiban vagy otthon
  • Jól felszerelt bevásárlókosarakkal és táskákkal.

Hátrányok

  • nagy súly;
  • a méretek.

Az átalakítható babakocsi mindenre alkalmas 0-36 hónapos korú gyermekek számára. Ülő vagy fekvő helyzetben rögzíthető.

Előnyök

  • gazdaság;
  • Flip fogantyú;
  • egyes részek levehetőek;
  • Állítható üléspozíció a kényelmes háttámla érdekében
  • összecsukva kompakt.

Hátrányok

  • nagy súly;
  • az ülőfelület kis mérete egy téli ruhás gyermek számára;
  • alacsony oldalak;
  • nem túl sík felület;
  • Alacsony ütéscsillapítás (nem minden modell).

A moduláris babakocsik 2 az 1-ben és 3 az 1-ben. Az előbbi hordozókosárrá és járókává alakítható, míg az utóbbi autósüléssé alakítható.

Előnyök

  • gazdaság;
  • merev alj;
  • a babakocsit vagy az autósülést alvó babával is szállíthatod;
  • jó terepjáró kerekek;
  • alacsony súly.

Hátrányok

  • költséges;
  • teljes méretek;
  • kényelmetlen tárolás.

Népszerű és stílusos babakocsi Anex Sport Vogue 2022 fotó

Először is, hadd fedjük fel a Vogue modell sajátosságát: ez a babakocsi, ellentétben az Anex Sport más változataival, teljes egészében öko-bőrből készült. De még ha a többi babakocsi ökobőr és jacquard tandemként készül is, a Vogue harmonikusan illeszkedik a Sport termékcsaládba a nyomtatott ökobőr betéteknek köszönhetően. A minta olyan okos, hogy harmonizál a Jacquard anyaggal. Ennek a nyomtatásnak a hűvös öko bőrrel való kombinációja nagyon hatásosnak tűnik, és kifinomult eredetiséget kölcsönöz.

A Vogue a stílusos szülőnek szól, aki szeret más lenni, és aki nem fél feszegetni a húrokat. Különleges keverékétől függetlenül a Vogue nem egy kötelező viselet, éppen ellenkezőleg, a legtöbb öltözékkel harmonizál. Összeállítottunk 7 különböző megjelenést, amelyek jól szemléltetik, hogy a Vogue mennyire jól kiegészíti a szülői öltözéket.Kétségtelen, hogy a Vogue a stílusos szülők választása, akik szeretnek eredetiek lenni, és nem félnek kifejezni ízlésüket. Különleges kombinációja ellenére a Vogue babakocsi nem diktálja a megjelenést; éppen ellenkezőleg, univerzálisan hangzik szinte bármilyen szekrénystílushoz.

Stokke Xplory 6 Balance

A norvég Stokke vállalat 1972 óta gyárt prémium kategóriás babakocsikat. A limitált kiadású Stokke Xplory 6 Balance kifejezetten magasra készült, hogy a szülők és a baba a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz. A kék és világos rózsaszín színek békés hangulatot árasztanak.

A kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból készült párnázott belső kárpitozás kényelmesen hűsíti Önt a hőségben, és melegen tartja Önt egy hideg napon. A könnyen illeszkedő kapucni véd az ultraibolya fénytől (UPF 50+). A babakocsi textilelemei víztaszítóak, így minden időjárási körülmény között használható.

Top 5 babakocsi a téli szezonban: a modellek listája

Mielőtt rátérnénk a kritikára – mutassuk be jelenlegi hősnőinket:

  1. A költségvetési kategóriában 20 000 és 30 000 rubel között
    – babakocsi
    Pituso Confort.
  2. 30 000 és 40 000 rubel közötti árkategóriában
    – babakocsi
    Carrello Optima.
  3. és az is – a 40 000 és 50 000 közötti tartományban
    – babakocsi Litvániából
    Tutis Viva Life.
  4. A drágább, 50 000 és 60 000 közötti szegmensben
    – babakocsi a
    ABC Design modell Salsa 4 Air.
  5. A prémium osztályban 100,000 és 120,000 között
    – babakocsi
    Bugaboo FOX 2.

Milyen lenne az ideális babakocsi?

Nehéz döntés kiválasztani az ideális járművet az új családtag számára. Vegye figyelembe a hálózsák jellemzőit, méreteit, az anyag minőségét kívül és belül, a rögzítés és a kerekek szilárdságát, és ne feledkezzen meg a tartozékokról sem. De még a fenti kritériumok is csalódást okozhatnak a vásárlásban. A rossz választás hatással lehet az Ön és a baba hangulatára, sőt az Ön egészségére is, mivel a rosszul megválasztott babakocsiban lévő baba megfázhat. Tehát részletesebben ki kell dolgoznia az összes árnyalatot. Mégis, melyik babakocsit válasszuk egy újszülöttnek?? Meg kell felelnie néhány fontos követelménynek.

Az újszülött babakocsi méretei és súlya

A nagy teherbírású babakocsik stabilabbak, jól navigálhatók. Egyetlen hátrányuk a fel- és leszállás nehézsége. De ha jó kerekekkel rendelkező babakocsit választ, ez a probléma már nem áll fenn. Különösen azért, mert a babának térre van szüksége, amikor sétálni megy.

A stabil, nehéz babakocsik jó merevítőkkel és kerekekkel nem olcsóak – ezt is érdemes szem előtt tartani. Ha fontos Önnek az ár, válasszon könnyebb modelleket, de legyen óvatos. A könnyű babakocsik váratlanul felborulhatnak, mivel nem bírják el a nagy bevásárlótáska extra súlyát.

Kerekek

Jobb, ha 4 vagy akár 6 kerekű babakocsit választ, mert az ilyen modellek stabilabbak. Ugyanakkor a kerekek száma fordítottan arányos a manőverezőképességgel. Döntse el, melyik a fontosabb az Ön számára. Gondoljon a lakóhelye közelében lévő utak minőségére, vagy arra, ahol sétálni tervez.

A nagy kerekekkel ellátott babakocsi biztonságos, és rossz utakon és terepen is használható, de nem olyan könnyű felemelni.

Kerék anyaga. Általában gumiból vagy műanyagból vannak. A műanyagból készültek elég tartósak, de nyikorognak, mint a gumiból készültek. Ezért ezt az anyagot használják a legkevésbé. A gumi általában a választott technológia. Minden gumikerék felfújható és nem felfújható.

A felfújható kerék általában szivattyúval van ellátva. Ennek a típusnak az a hátránya, hogy mindig szemmel kell tartania a szivattyúzás szintjét. Könnyen eltörnek: a legkisebb defekt is leereszti a levegőt, és új kerekeket kell vásárolnia.

A nem felfújható kerekek közé tartoznak a zselés kerekek, a tömör gumikerekek és a habgumikerekek. A gélkerekek levegő helyett speciális gélt tartalmaznak. A kerekek szilárdak, és nem kell felfújni őket. Nem kell minden bukkanót leküzdenie az úton. Ez a teljes egészében gumiból készült, azaz teljesen gumiból készült termékekre vonatkozik. Hátránya a nagyobb merevség és a nehézkesség. A habgumi egyszerre rugalmas és puha. Az utóbbi időben a legjobb újszülött babakocsik ezt az anyagot használják.

Párnázás

A csillapítás szíjhajtású, rugós és rugósan rögzített. A hevederes típus idővel megnyúlik, míg a rugós és a laprugók masszívabbak és fordulékonyabbak. De minden a kivitelezés minőségétől függ. A technológia fejlődésével más típusú párnázási megoldások is megjelentek: automatikus (a merevség a babakocsiban lévő rakomány súlyának megfelelően állítható be), többszintű (a merevség mechanikusan, minden egyes kerékre külön-külön állítható be), SAS (az első kerekekre szerelt és az ütéseket elnyelő) és DMS (adott irányba automatikusan mozgó párnázás). Ez azt jelenti, hogy ha egy rázós úton elveszíti az irányítást, a babakocsi nem esik le, és a kijelölt úton halad tovább).

Nem kell elolvasni a termék leírását ahhoz, hogy megértsük a felfüggesztés minőségét. Kérje meg az eladót, hogy adjon Önnek egy tesztvezetést. ringasd a babakocsit, próbáld ki különböző felületeken.

Ha a rezgések a kormányra terjednek, ez azt jelenti, hogy a csillapítás gyenge.

A megfelelő babakocsi a szezonhoz

Az univerzális babakocsik szezonalitást feltételeznek. A modulokat magas szegéllyel és szellőztetéssel kell felszerelni, kiegészítő napellenzőkkel és szélterelőkkel. A motorháztetőnek az időjárási körülményekhez kell igazodnia: teljesen be kell húzódnia és be kell húzódnia a szél vagy az eső elleni védelem érdekében. Keressen olyan extrákat is, mint a lábzsák, az esővédő és az ablakfedél, amelyek az egész babakocsit lefedik. Az egész évszakos babakocsik általában nehezebbek és drágábbak, mint a nyári és téli babakocsik. Ha inkább a szezonális babakocsik felé hajlik, akkor figyelembe kell vennie, hogy a téli babakocsit extra kedvezményekkel, nagyobb, stabil kerekekkel kell felszerelni. A nyári babakocsinak jól szellőztethetőnek kell lennie.

Fogantyú a babakocsin újszülöttek számára

A fogantyúnak szilárdnak és kényelmesnek kell lennie. Ellenőrizze, hogy a magasságának megfelelően állítható-e be.

Szövetelemek

A jó babakocsi külső rétege általában erős, vízálló és szennyeződésálló anyagból készül. De nem ez a legfontosabb paraméter: vigyázzon az árképzési lehetőségeire és prioritásaira. A nedvességgátló hiánya pótolható egy mackintosh segítségével, és a sarat mindig le lehet mosni. Jobb, ha figyelmet fordítunk az ágy belsejére. Az anyagnak hipoallergénnek és természetesnek kell lennie. Ellenőrizze az ágy belsejét, hogy puha és kényelmes legyen a baba számára.

Hogyan kell összehajtani egy babakocsit

Kérjük, olvassa el az adott babakocsi összecsukási mechanizmusára vonatkozó utasításokat. Ha nem áll rendelkezésre, vagy már használt terméket vásárolt, először döntenie kell az összecsukható mechanizmusról. A babakocsikat általában füzetszerűen hajtogatják össze. Ehhez a következőkre van szükség:

  1. Álljon a babakocsi mögé;
  2. Keresse meg a kormány alján lévő gombokat vagy karokat mindkét oldalon. Húzza magához;
  3. A 2. ponttal egyidejűleg keresse meg a lábával az alsó kart (általában szintén középen), és nyomja meg;
  4. Nyomja a mechanizmust, amíg be nem kattan.

Az újszülöttek babakocsijának kibontásához ezzel a mechanizmussal a három kart is meg kell nyomni.

Ritkábban, de még mindig előfordul a „vessző” nevű mechanizmus. Ahhoz, hogy egy ilyen babakocsit össze lehessen hajtani, a következőkre van szükség:

  1. Álljon a babakocsi mögé;
  2. Egyetlen kar található a fogantyún, a kartámasz alatt vagy a háton.
  3. A fogantyú meghúzásával döntse előre a tolószéket. Hajtsa össze, amíg a helyére nem kattan.

A nyugágy kibontásához a következőkre van szükség:

  1. Távolítsa el a tartót az alvázról;
  2. Egyenesítse ki a szövetrészt;
  3. Keresse meg a keresztrudat az ülés alatt, és nyomja meg a.

Az átalakítható babakocsi összecsukása. Ehhez:

  1. Távolítsa el a kapaszkodót, és helyezze a háttámlát teljesen vízszintes helyzetbe;
  2. Keresse meg a karokat a fogantyú alján, és húzza meg;
  3. Keresse meg a kartámaszok rögzítési helyén lévő karokat, és húzza meg őket;
  4. Hajtsa a babakocsit teljesen lefelé a kezével.

A babakocsi kibontása. Ehhez a következőkre van szükség:

  1. Keresse meg a fogantyú alján lévő reteszt, és vegye ki;
  2. Húzza a babakocsit, amíg egy kattanást nem hall;
  3. A korlát rögzítése.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Csaba Farkas

    Elnézést kérek a kedves olvasótól, hogy csak angolul tudok válaszolni erre a kérdésre. De ha kedves olvasó szeretne választ kapni a „Top 22 legjobb babakocsi a csecsemők számára: 2021-2022-es értékelés az ár / minőség tekintetében, és mit válasszon a nyáron született baba számára?” kérdésére, azt javaslom, hogy keresse meg a cikket, ahol részletesen beszélnek a legjobb babakocsikról az ár és minőség szempontjából. Emellett fontos megfontolni a nyáron született baba kényelmét és biztonságát, így olyan babakocsit válasszon, amely megfelelő szellőzéssel és védelemmel rendelkezik a meleg időjárásra.

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása