...

Top 20 legjobb kozmetikai márka – Értékelés 2022

2022. december 17. Tatiana Ulitkina

126 492

A szépségipar virágzik, és ma már a smink- és bőrápolási termékek széles választéka áll rendelkezésre. Az új termékekkel és márkákkal egyre nehezebb megtalálni a megfelelő kozmetikumokat, amelyek megfelelnek a nők igényeinek. Ha egész nap jól akarsz kinézni, gondosan kell vásárolnod.

Számos minőségi vezető kozmetikai márka áll rendelkezésre az online boltokban, amelyek hosszú ideig tartanak anélkül, hogy elveszítenék tulajdonságaikat. Ez lehet rúzs, szempillaspirál, folyékony highlighter, alapozó vagy ásványi púder. A természetes összetevőket tartalmazó koreai kozmetikumok népszerűek a fiatal lányok körében.

Az idősebb generációk inkább japán és amerikai gyártók öregedésgátló krémjeit vásárolják meg. Gondosan elemeztük a legújabb sminkpiaci trendeket, és rangsoroltuk a legjobb professzionális sminkmárkákat, amelyeket 2022-ben olcsón megvásárolhat az orosz üzletekben.

A cikk tartalma

Dior

Dior - minden márka termékei a parfümök és kozmetikumok online boltjában, kiszállítással

A Dior luxus kozmetikumokat és kiegészítőket árul nőknek. Gondosan összeállított, ápoló összetevőkkel, hogy könnyű, hosszantartó fedést biztosítson. A kanapéra kenhető sminket könnyen fel lehet vinni útközben, elrejti a bőrpírt és a fényt. A termék felfrissíti az arcbőrt, megvilágosítja a belsőt. Az SPF 50 szűrő egész nap védi a bőrét a napsugaraktól.

A Dior professzionális, hosszantartó szemhéjfestékét az ujjhegyekkel lehet felvinni a finom csillogáshoz, vagy az applikátorral a telített kivitelhez. A szemhéjfesték alap előkészíti a bőrt a smink felvitelére és rögzíti a sminket. Fokozza a szemek meghatározását egy vékony szemöldökceruzával és fekete szempillaspirállal a szempillák dúsításához. A termékoldalon stylistjaink tippeket és trükköket adnak, hogy még egyszerűbbé tegyék az alkalmazást.

A Dior tinta megváltoztatja a nők napi sminkrutinját. A pigment néhány másodperc után behatol az ajkakba, és 10 órán át fennmarad. A BACKSTAGE ecsetkészlet segít a lányoknak intuitív módon, egyetlen mozdulattal felhordani a prémium sminket, professzionális eredményt elérve.

Go for Dior

Termék árnyalatai

legjobb arcápoló termékek

A tiszta, egészséges bőr az egyik legfontosabb paraméter, amely alapján megítéljük egy ember megjelenését. Sajnos az agresszív környezeti tényezők gyakran komoly problémákat okozhatnak, a triviális kiütésektől a krónikus szárazságig és a tartós hámlásig. A speciális bőrápolási termékek segíthetnek megszabadulni a tökéletlenségektől. Hagyományosan több csoportra oszthatók:

  • krémek;
  • maszkok;
  • tonikok;
  • krémek;
  • szérumok;
  • habok.

Néhányuk célja a hámrétegek táplálása, néhányuk a hidratálás, néhányuk pedig az UV-sugárzás és a napfény elleni védelem. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a leghatékonyabb termékeket, funkciójuk szerint osztályozva őket.

Lancome

A Lancome bio alapanyagokból készült bőrápoló, smink, hajápoló és testápoló termékek teljes kollekcióját kínálja. A Luxe márkájú kozmetikumok garantálják, hogy a termékek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket. A Lancome hidratáló ajakrúzs pozitív visszajelzéseket kapott a professzionális kozmetikusoktól és a fogyasztóktól is.

Vízálló ceruzák, folyékony vonalzó, ajaklakkok, szempillaspirálok és fedőfestékek állnak rendelkezésre. Ez utóbbi csökkenti a ráncokat, összehúzza a pórusokat és 6 különböző árnyalatban kapható. Az akció során az online boltok akár 40%-os kedvezménnyel árulják a népszerű kozmetikai márkát.

A magas ár ellenére pénzt takaríthat meg, ha online regisztrál, és a hűségprogram keretében történő vásárlások során pontokat szerezhet. A Lancome jó kozmetikumok minden vásárlója ingyenes mintákat kap az új kollekciókból. Az Oroszországban a 8 legnépszerűbb márka rangsorában a 7. helyen állnak.

Tovább a Lancome oldalra

Estee Lauder

Estee Lauder - a márka összes terméke a parfümök és kozmetikumok online áruházában, házhozszállítással

Az Estee Lauder márka a világ egyik vezető gyártója és forgalmazója a minőségi bőrápoló, smink-, illat- és hajápolási termékeknek. A vállalat prémium kozmetikumokat kínál kellemes áron, Moszkva és régiói szállítással. Minden termékünk természetes összetevőkből áll, és nem okoz allergiát.

Eredeti Estee Lauder ajakceruza, BB/CC krém, púder, pirosító és bronzosító kapható hivatalos üzletünkben. Az új alapozóval ellátott új concealer több mint 10 árnyalatból választhat, és körülbelül 3000 rubelbe kerül. Hidratálja a bőrt, elfedi a bőrhibákat és 24 órán át tart. Szerezz jó Estee Lauder sminket az öregedő bőrre a szépségszakértők szerint.

A kozmetikai márka a férfiak számára a személyes ápolás, a nők számára pedig az esti sminkelés új trendjeit mutatja be. Készítsen klasszikus macskaszemet a dupla végű szemceruzával, vagy alkalmazzon fedőceruzát a drámai ajkak megformálásához.

Tovább a weboldalra

Összetétel

Ez az a tétel, amelyre a legtöbben nagy figyelmet fordítanak vásárláskor. A smink azonban elsősorban szépségápolási termék, nem mindig ápolószer. Persze, nagyszerű, ha egy termék gondoskodó összetevőkkel rendelkezik, de nem lehet kizárólag természetes összetevőkből szempillaspirált készíteni, például. De mindig részesítse előnyben a lehető legbiztonságosabb összetételű termékeket. Ha érzékeny a bőre, a legjobb, ha hipoallergén termékeket választ, bár az allergia elkerülése érdekében minden vásárlónak azt tanácsoljuk, hogy a kozmetikumok alkalmazása előtt végezzen érzékenységi tesztet.

Érdemes a csomagolás állapotát is felmérni vásárlás előtt: legyen zárt, hibátlan és hibátlan. És nem árt ellenőrizni a szavatossági időt sem. . A túlzásba vitt smink nemcsak nem hozza a várt eredményt, de még kiszámíthatatlan arcreakciót is okozhat.

Maybelline

Maybelline - online vásárlás szállítással

A Maybelline vízálló smink (szempillaspirál, szemceruza, szempillaspirál, szemöldökzselé) nem okoz problémát a túlzott nedvesség vagy eső esetén. A szemöldök pomádé 24 órán keresztül tökéletes formát és gazdag színt biztosít a hajszálaknak. A mellékelt kétoldalas ecset lehetővé teszi, hogy azonnal alkalmazza. A legtermészetesebb megjelenésű szemöldökhöz használjon szempillaspirált, amely rögzíti a formát és egy kis színt ad hozzá.

A Maybelline sminknek sok pozitív véleménye és magas rangsorolása van. A LASH SENSATIONAL a legkelendőbb szempillaspirál a piacon. Két sörtés keféjével könnyen felvihető a szempillaspirál, szétválasztja a szempillákat, innovatív formulája nem ragad és kifejező volument biztosít.

Ha a szilárd szemhéjfesték alternatíváját keresed, próbáld ki a kétirányú szemceruzát. Vigyen fel matt szemhéjfestéket a szempillavonalra és fémes szemhéjfestéket a mozgó szemhéj közepére. A súlytalan formula könnyedén csillog és tartós. Tekintse meg a Maybelline trendteremtő sminkjeit a divatos lányoknak az Új termékek rovatban.

Látogasson el az oldalra

Professzionális arckrémek Top Rated

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb professzionális krémek zsíros bőrre 1 SZESZDERMA AKGLIKOL 4 770 ₽
2 HOLY LAND Hidratáló krém zsíros bőrre LACTOLAN 2 290 ₽
3 GIGI ACNON Matt smink 2 620 ₽
A legjobb professzionális krémek száraz bőrre 1 AHAVA Ideje revitalizálni 5 390 ₽
2 SESDERMA AKGLIKOL 20 2 893 ₽
3 LA BIOSTHETIQUE Menulphia Jeunesse Hydratante Menulphia Jeunesse Hydratante 3 816 ₽
4 ANNA LOTAN aktív szépítő krém NEW AGE CONTROL 50 2 142 ₽
A legjobb professzionális krémek normál bőrre 1 ELDAN LE PRESTIGE 24H sejtterápia 4 191 ₽
2 INSPIRA COSMETICSLight Regeneration Éjszakai krém 3 192 ₽
3 KLAPP SKINCONCELLULAR 2 689 ₽

NYX

NYX - a professzionális smink kozmetikumok hivatalos online boltja Moszkva és Oroszország területén történő szállítással

A NYX weboldalán a nők számára készült sminkek széles választékát kínálja, a nude sminkektől a leghivalkodóbb sminkekig. Használja az online áruházat, ha matt ceruza rúzst, szemceruzát, ragyogó préselt pirosítót, formázó palettát, befejező púdert keres…. Nézze meg egy külön szekcióban, hogy mely termékeket választották a márka profi sminkmesterek.

Az arcra és testre való bronzosító púder meleg ragyogást és szaténos felületet kölcsönöz a bőrének. Válasszon egyet a hat világos barnító árnyalat közül, amely megfelel a bőrtípusának. Ha pénzt szeretne megtakarítani, iratkozzon fel a NYX hírlevelére, és értesüljön elsőként az eladásokról és akciókról. Vásároljon 1000 rubelért vagy annál nagyobb összegű tanúsítványt a webshopban. Egy ilyen ajándék boldoggá teszi a lányt, azonnal vagy az Ön által választott időpontban küldjön egy e-bizonyítványt.

A márka megkönnyíti a bulira való felkészülést. A csillámmal ellátott termékek széles választéka segíthet a diszkó megjelenés megteremtésében, a tartós formulák pedig nem hagynak cserben az éjszaka folyamán. A NYX a 2000 rubel feletti rendelések esetén ingyenesen szállít. Visszármaztatás a kézhezvételtől számított 7 napon belül.

Tovább a NYX oldalra

Hogyan válasszunk sminket

Ismerje bőrtípusát, különben nem tudja kiválasztani a megfelelő terméket. Mint ilyen, érdemes felkeresni a legközelebbi bőrgyógyászt a legjobb bőrtípusteszthez. A tesztjelentések elemzése után a bőrgyógyász a legjobb márkákat fogja javasolni, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek. Ha nagyon érzékeny a bőre, mindig csak bőrgyógyászával való konzultációt követően használjon kozmetikumokat. Ellenkező esetben katasztrofális következményekkel járhat.

  • A kozmetikai címkéknek jól kell kutatniuk, hogy pontosan tudják, milyen típusú és milyen összetevőket tartalmaznak. Ha a bőre allergiás egy adott összetevőre, győződjön meg arról, hogy ez az elem nincs jelen a jelenleg használt kozmetikai termékben. Ezenkívül a címkék a megfelelő használatról, a figyelmeztetésekről és a biztonsági tippekről is tájékoztatják Önt.
  • Csak a népszerű és legjobb márkák kerülnek kiválasztásra, nem pedig a helyi márkák. A helyi márkák olcsóbbak, mint a jól ismertek, de károsabbak a bőrre. Tehát ha szereted a bőröd, akkor mindig a márkás termékeket kell választanod. A márkás termékek garantálják a legmagasabb fogyasztói elégedettséget a bőrvédelemmel együtt. Így, ha valami történik, megfelelő kártérítést kaphat a károkért.
  • A termékeknek organikusnak és antiallergénnek kell lenniük, hogy a bőröd védve maradjon. Az organikus elemek kizárólag természetes összetevőkből készülnek, így soha nem kell aggódnia a bőrkárosodás valószínűsíthető kockázatai miatt. Ezenkívül a termékek FDA által jóváhagyottak, ami azt jelenti, hogy az összetevőket az FDA alaposan tesztelte és ellenőrizte. Bőrét soha nem támadják meg pattanások, pattanások, bőrkiütések vagy más allergiás reakciók a bio termékek használatával, és a bőr minősége napról napra javulni fog ezekkel az elemekkel. Fedezze fel a legjobb natúrkozmetikai márkákat.
  • A sminktermékeket szépen kell tárolni. Olyan helyen kell tartani őket, ahol megfelelő szellőzés van. a hatékony tárolás érdekében szorosan zárt és tiszta tárolóedényeket kell használni.
  • A lejárt vagy elszíneződött sminket azonnal ki kell dobni. A kozmetikai termékek összekeverése kockázatos dolog, és mindig kerülje el.

Chanel

Vásároljon egy sor luxus smink (alapítvány, highlighter, szempillaspirál, szájfény) lehet vásárolni az online boltban márka Chanel. A termékcsalád öt fő csoportra oszlik: szemsmink, ajaksmink, alapozó, körömsmink és ecsetek. Külön kiemelt bőrápolás és női parfümök.

A Chanel SOLEIL TAN DE CHANEL barnító alapozója lágy krémgél állagú. Vigye fel az arc közepétől a halánték irányába, és a bőr belülről ragyogni fog, zsíros fény nélkül. Használható önmagában vagy sminkkel együtt, mint például a VITALUMIÈRE AQUA revitalizálja az arcbőrt anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

A tökéletes ajak sminkhez készítse elő a bőrt a Chanel hidratáló javító balzsammal, majd kontúrozza a kontúrt egy tiszta és tartós ceruzával, és vigye fel a végső simítást a ROUGE ALLURE INK folyékony matt rúzzsal. Textúrája azonnal eloszlik az ajkakon, megfoghatatlan fedést hagyva maga után. Jó márkájú Chanel kozmetikumok ingyenes szállítással Moszkvában és Szentpéterváron.

Go for Chanel

A legjobb professzionális krémek száraz bőrre

AHAVA Ideje újjáéledni

Értékelés: 4.9

Ezt a tápláló koncentrátumot egy izraeli gyártó készíti, aki környezetbarát kozmetikumokra összpontosít, így az első dolog, amiért értékelik, az a nagyon természetes összetétele. Már 2 csepp, amit éjszakára a megtisztított arcra és nyakra cseppentünk, puhává teszi a bőrt és kisimítja a finom ráncokat. A termék önmagában is használható, krém felvitele nélkül.

Az első látható eredmények általában már a Time to Revitalise egyhetes alkalmazása után láthatóak. Az elegáns üveg dizájnja diszkrét színvilágával gyönyörködteti a vásárlókat, és a termékcsalád 30 ml-es és 50 ml-es kiszerelésben is kapható. A krém a Holt-tengerből származó termékeket használ, mivel ez az egyetlen kozmetikai cég, amely közvetlenül a Holt-tenger partján található. Szakértőink megtalálták az optimális mennyiségű antioxidánsokat a krémben, amelyek gyorsan csökkentik az öregedés jeleit. A terméket az egyik legjobb krémnek választották.

Előnyök

  • kényelmes adagoló;
  • nem tömíti el a pórusokat;
  • Azonnal táplálja a fakó bőrt;
  • Szeder gyökér kivonat és izlandi moha;
  • parabén- és állati termékmentes.

Hátrányok

  • magas ár;
  • nagyon édes illat.

SESDERMA AKGLIKOL 20

Értékelés: 4.8

Ez az egyik leggyorsabb tápláló krém, krém-gél formájában készült. Kényelmes adagolós flakonja higiénikussá teszi, és minőségi összetétele az egyik legnépszerűbb termékké tette. A hatóanyagok közé tartozik az aloe vera és a glikolsav, valamint a hialuronsav. Az összetevők sikeres koktélja energialöketet ad a fáradt és fakó bőrnek. A fakó arcszín a használat után körülbelül 5 nap alatt eltűnik, a finom vonalak és ráncok csökkennek.

Ez a krém nagyszerű azoknak, akiknek rendszeres hámlasztásra van szükségük, de mégis szeretnék megóvni bőrüket az agresszív kitettségtől. Vásárlói szerint a gyulladás jelei 2-3 héten belül eltűnnek. Az antioxidáns kezelés jelentősen felgyorsítja a bőr megújulását, amit szakértőink szerettek. Magas glikolsavtartalma miatt bekerült a legjobb krémek rangsorába.

Előnyök

  • gyorsan megújítja a bőrt;
  • kiegyenlíti a tónust és a textúrát;

Hátrányok

  • nem észlelték.

LA BIOSTHETIQUE Menulphia Jeunesse Hydratante Menulphia Jeunesse Hydratante

Értékelés: 4.8

A Menulphia Hydratante arckezelés kifejezetten a traumás és száraz bőrre lett kifejlesztve. A bőrhöz kapcsolódó lipoaminosavak gyorsan javítják a sejtek energiaszintjét, így a bőr puhább és rugalmasabb lesz. Valószínűleg ez az a krém, amely folyamatosan használva a kereskedelmi kinézetű arcot eredményezi. A bőr olyan jól feszesedik, hogy a kontúr minden nap még feszesebbé válik.

A gyártó azt javasolja, hogy a krémet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra kenje, finoman és egyenletesen masszírozza be. A cukorrépa-, rizs- és rozmaringkivonatok komplexe védi a sejt DNS-ét. Szakértőink szerint ez a krónikusan dehidratált bőr végső megmentője. Használatának hatása már a használat második napján észrevehető, amiért a termék helyet kapott a legjobbak rangsorában.

Előnyök

  • aktívan regenerálja a sejteket;
  • Táplálja és megőrzi a fiatalságot;
  • vörös alga poliszacharidok.

Hátrányok

  • nem található.

ANNA LOTAN aktív szépítő krém NEW AGE CONTROL 50

Értékelés: 4.8

Az AHA termékcsaládból származó öregedésgátló krém segít megújítani és regenerálni a bőrt a minőségi hámlasztó hatás révén. A felesleges szaruréteget aktívan eltávolítják, és a fehérítő szerek sokkal gyorsabban behatolnak a bőrbe. Hatékonyságuk is nő. A bőr már egy hét alkalmazás után láthatóan frissebbnek tűnik.

A krém 30 éves kortól használható. Nagyszerű a fakó, dehidratált bőrre, és rendszeres használat mellett az öregségi foltok ellen is hat. A fogyasztói jelentések szerint kivételesen jól működik még a pókhálós vénákon is. Egy ellenőrzött vásárló megjegyzése: „A krém jól tisztítja a pórusokat… Évek óta mitesszeres vagyok, és ez a krém a probléma 80%-át megoldotta. A bőr tiszta. Szakértői testületünk a krémet a sok jó értékelés miatt választotta ki.

Előnyök

  • öregedésgátló ápolás;
  • fehérítő hatás.

A hátránya

  • napközben zsíros bőrön is működik (jobb lefekvés előtt alkalmazni).

L’Oreal

L'Oreal hivatalos online bolt Moszkvában és a régiókban történő kiszállítással

A L’Oreal sminktermékek világszerte ismertek. Ha szereted a minőségi, tartós sminket, és szívesen kísérletezel új megjelenésekkel, akkor ezt a márkát kell beszerezned. A L’Oreal innovatív formulákat és fejlesztéseket alkalmaz termékeiben, amelyek tökéletes és egyedi textúrákat eredményeznek. A vállalat keményen dolgozik azon, hogy a lányok számára alacsony áron elérhetővé tegye a kozmetikumokat.

Az E-vitamint és argánolajat tartalmazó hidratáló formulájának köszönhetően a Color Riche hidratáló rúzs a kényelem és az élénk szín kombinációját nyújtja a nőknek. Hat árnyalatból álló paletta, az érzéki nude árnyalatoktól az intenzív szilvaszínig, hogy bármilyen megjelenéshez illeszkedjen. A L’Oreal műszempilla szempillaspirál azonnal kifejezőbbé teheti a megjelenésedet. A szemhéjformázó kefe segít kiemelni a szemet, és kifinomult szempillahosszabbító hatást kölcsönöz a szempilláknak.

Az arcvíz Fluid Shine tökéletes a normál bőrű lányok számára. Könnyű textúrája beleolvad a bőrtónusba, elrejti a bőrhibákat és pihentető hatást kölcsönöz a bőrnek. A L’Oreal termékekkel könnyű elérni a tökéletes szemöldökformát. Az ecsettel a hajszálakat a kívánt irányba lehet fésülni és formázni, a ceruza krémes textúrája pedig rögzíti az eredményt.

Válassza a L’Oreal-t

A sminkesek választása: 50 kötelezően kipróbálandó eladási sláger

Tartalom

Legendás ápolószerek, alapozók, szempillaspirálok, szemhéjfestékek és rúzsok a BeautyHack kínálatában!

Elena Motinova választása:

Advanced Night Repair Serum, Estée Lauder

„A barna tégely cseppentővel nélkülözhetetlen szérum, minden sminkelés előtt használom. Az Estée Lauder kultikus terméke, rajongók egész klubja van. Hialuronsavat tartalmaz, amire minden bőrnek szüksége van (még akkor is, ha nagyon fiatal vagy). A sejtjeinkre gyakorolt hatása nem fog lebomlani, és egyik napról a másikra meggyógyul. A hialuronsav mágnesként vonzza a nedvességet – a bőr védőgátja megerősödik. Javaslom az Advanced Night Repair nappali és éjszakai használatát.

A szlogen: „Az Estée Lauder talán nem segít elaludni, de úgy néz ki, mintha jól aludtál volna”, az Advanced Night Repairre biztosan igaz.

Double Wear alapozó, Estée Lauder

„A Double Wear üveg flakon az első választásom a színfalak mögé. Nem színezi el a bőrt, 24 órán át tart, és nagyon vékony rétegben könnyen eloszlatható. A Double Wear alapozó sokoldalú, így minden lány számára alkalmas, bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül. 12, a lányainkhoz igazított árnyalat már kapható Oroszországban, amit nagyon komolyan vettünk! Még a sápadt bőrűek számára is többféle változat létezik, így megtalálhatja az Önnek megfelelő színt. A kedvenc árnyalatom az Ecru, amit a finom Pure Beige és az Ivory Nude követ.

Andrey Shilkov választása:

Touche Eclat Blur alapozó, YSL

„Hatalmas mennyiségű sminkkel dolgozom, de még mindig ki tudok emelni néhány olyan árnyalatot, amit csukott szemmel is meg tudsz venni. Az alapozók és szempillaspirálok mellett mindig van alapozó, rúzs, pirosító és highlighter a táskámban – nem tudok nélkülük élni! Kedvenc highlighter: Touche Eclat Blur Primer, YSL

A highlighter az arccsontokon látványos és természetes lesz, amíg nem használsz alapozót az arcodnak ezen a részén. Általában a lányok az egész arcukat korrigálják, de általában az arccsontok területén nincsenek tökéletlenségek, ezért tiszta bőrön használjunk krémes highlightert. A természetesség híve vagyok!”

Retro matt rubin Woo, M.A.C

„Ha megmagyarázhatatlanul szép vörösről van szó, ez az. A klasszikus Ruby Woo, amivel már régen dolgoztam, majd hirtelen széles körben népszerűvé vált.”.

100 Urban Decay rúzs

„Az Urban Decay csak ‘megcsinálta’ mindenkinek! 100 fantasztikus rúzst adott ki minden alkalomra, és természetesen a táskámban vannak. Még a cégnek is segítettem az árnyalatok nevének lefordításában – nagyon nehéz pontos definíciókat kapni. Képzelje el, hogy van 20 bézs árnyalat, és mindegyiknek nevet kell adni! A kihívás az volt, hogy megtaláljuk a megfelelő árnyalat szinonimáját: hamvas rózsaszín, vagy rózsaszín-barackos, vagy bézsbarna… Nagyon érdekes volt, és maguk a rúzsok hűvösek és nagyszerű minőségűek, nyugodtan válasszon bármelyiküket.

Svetlana Grebenkova választása:

Eye Shadow Primer Potion Original, Urban Decay

„Szeretem a sokoldalúságáért. Soha nem találkoztam még olyan termékkel, ami ne keveredett volna jól ezzel az alapozóval. Nem látszik az alapozó a szemhéjon, könnyű felvinni, gyorsan szárad, és tényleg egész nap tartja az árnyalatot.

Tima Leo választása:

Luminous Silk alapozó, Giorgio Armani

„A Luminous Silket minden sminkes szereti – ez egy univerzális alapozó, amely minden bőrtípusra alkalmas. Folyadékszerű: bársonyos felületet biztosít, amely észrevehetetlen az arcon (rugalmas, átlátszó Micro-fil gömböket tartalmaz). Kiegyenlíti a színt, miközben elfedi a tökéletlenségeket.

Art-Visage szemöldök gél

„Költségvetési tiszta gél, amely nem hagy fehér maradványt a szemöldökömön, hanem biztonságosan rögzít”.

Lip Color Rúzsok, Tom Ford

„Meglepett a sima, púderes textúrája – sehol máshol nem láttam még ilyet. Brazíliából származó egzotikus muru muru olajjal és kamillavirág olajjal formulázva. A pigmentek tartósak, egy idő után az ajkakon mattá válik. A krémes hatás eléréséhez balzsamot teszek a rúzsom tetejére.”.

Cream Colour Base highlighter, Luna és Pearl árnyalatok, M.A.C

„Szeretem a Luna árnyalatot, mert fehér – a tökéletes highlighter a világos bőrű lányok számára. A fotósok imádják az éppen megfelelő fénye miatt. A gyöngy aranyszínű, és világosítja a barnulási vonalakat.

Szergej Naumov választása:

Hydrant Riche, Embryolisse

„A sminkesek leggyakoribb terméke, én alapozó helyett használom. Nem csak a pórusokat szűkíti és kiegyenlíti a tónust, de megakadályozza, hogy az alapozó túlságosan kiszárítsa a bőrt. Édesmandulaolajat, méhviaszt és A- és E-vitamint tartalmaz. Szeretem, mert nem kúszik tőle az alapozóm.

Natalia Vlasova választása:

Hydro-Gel szemtapasz Gold By Natalia Vlasova, Mosmake

„Millió tapasz van a piacon – gél tapaszok, szövettapaszok, vastag tapaszok, vékony tapaszok… Én elkészítettem a sajátomat, a tökéleteset. Még a férjem is használja őket – sok férfi egyébként barátságos az ilyen gondoskodással. Nincs mit tenni, csak felragasztani néhány percre, levenni, és a hatás azonnali. A hidrogél tapaszaim természetes gumiból készültek. Kényelmesnek és kényelmesnek kell lenniük a bőrödhöz simulva, hogy tudj mozogni, például reggelit készíteni vagy szempillát festeni. Ha a tapaszok túl vastagok, nem tapadnak jól a bőrhöz. Túl híg – nem hidratál eléggé.

A legfontosabb dolog a kompozíció. Minél gazdagabb, annál tápláltabb és hidratáltabb a bőre. Ha az összetevők listáján szerepel az arany, mint a Mosmake tapaszokban, akkor highlighterként működik. A szem alatti bőr olyan érzés lesz, mintha „világítana”, ami különösen nyáron, a napsütésben tűnik fel.” – Natalia Vlasova.

„Az egész stáb ezeket a tapaszokat használja a repülőn, amikor a forgatásra repülünk. Ezeket nem csak a szem alá, hanem az egész arcra lehet ragasztani. Nyugtató, tápláló, hidratáló. És amikor forgatok, még a sminkem fölött is viselem őket – 15-20 perc alatt felfrissítik a megjelenést, és a szem körüli bőr ápolt lesz. Egyszer Philip Kirkorovnak ajánlotta – még mindig használja!” – Olga Charandeva.

Lime Crime rúzsok

„A Lime Crime rúzsvezetői. C Egyébként sokoldalúak; vannak olyan árnyalatok, amelyek nemcsak az ajkakon, hanem szemhéjfestékként vagy akár highlighterként is jól használhatóak.

NARS rúzs, Red Square árnyalatú rúzs

„Nem tudok segíteni, de meg kell említenem a tökéletes vöröset a Vörös tér hazafias nevével. Mint minden NARS rúzs, kényelmes az ajkakon, ugyanakkor tartós, matt felületet eredményez. Úgy gondolom, hogy ez a vörös minden nap használható a természetes smink élénk hangsúlyaként.”.

Ekaterina Ponomareva választása:

Stroboszkóp krém, M.A.C

„A kedvenc hidratálóm! Összetétele 2000 óta nem változott, mert tökéletes: a szőlőkivonat világosítja a bőrt, míg a gyöngyszemek vizuálisan kisimítják a felületet és természetes ragyogást adnak. A Strobe Cream minden bőrtípusra alkalmas, ezért olyan nagyszerű a backstage-ben, ahol tucatnyi modell van.”.

Face & Body Foundation, M.A.C

” A sminkesek kedvence a divathetek kulisszái mögött. A Face & Body vízbázisú, ezért olyan könnyű felvinni az ujjakkal. A fedés vékony, de szilárd, és a textúra olyan, mint egy szaténszövet. Face & Body minden beautyaholicnak tudnia kell, ez az alapozó nem szárítja a bőrt, egyenletesen áll, nem igényel korrekciót a nap folyamán, és alig érezhető”.

Liquidlast Liner, M.A.C

„Az elmúlt négy hónapban egy napot sem töltöttem szemceruza nélkül! Minden a tökéletes szemceruza megtalálásán múlik. Az én szemceruzám nagyon vékony, puha, bolyhos lófarok, Liquidlast Liner, M.A.C. Könnyen manőverezhető a szemhéjon, az ecset finoman merül, és nem kell húzni a szemhéjat az egyenletes felvitelhez. Tartós: nem maszatolódik vagy maszatolódik el, még akkor sem, ha véletlenül hozzáérsz. Szerelmes vagyok!”

Retro matt folyékony rúzs, M.A.C

„Csiszolt kivitel és tartós – akár 8 órán keresztül is jól néz ki. A híres Retro Matte folyékony matt hatás titka az agyagrészecskékben rejlik. Az ajkak színe megegyezik a rúzs fedelén lévő színnel – intenzív és élénk. A Retro Matte soha nem maszatolódik el, ehet, ihat és nevethet. A levél alakú applikátor egyenletesen és egyenletesen viszi fel a rúzst.”.

Ernest Muntaniol választása:

Vitalumiere Aqua, Chanel

„A smink felfrissítésének legjobb módja a megfelelő alapozó használata – ha néhány óra múlva megújítod, nem lesz olyan az arcod, mintha gipsz lenne. Ez a krém sok vizet tartalmaz. Félig matt, félig csillámló finist ad és jól eloszlatható. Ne feledje: minél több víz van a készítményben, annál jobb a száraz bőrnek. A mi régiónkban és éghajlatunkon ez fontos.

Blush Joues Contraste, Chanel

„A pirosító az egészséget jelzi, ezért mindig fontos a sminkben. Ez egy kompakt sült pirosító. Nem matt – csillogó részecskéket tartalmaz, amelyek felfrissítik az arcot. Szinte olyan, mintha a pigment felszívódna a bőrbe, és belülről ragyog és kipihentnek tűnik.

Sourcils De Chanel szemöldök smink készlet, Chanel

„Félig áttetsző fedés – a szemöldök formáját nem változtatja meg, hanem kiemeli azt. A megfelelő termékválaszték – a szürkés árnyalatú árnyékok természetesnek tűnnek. A szemöldök színe illeszkedjen a természetes hajszínedhez, még akkor is, ha festett hajad van. Meg kell őrizni a természet által megteremtett harmóniát. Ne feledd: a barna szemöldök furcsán áll a szőkéken.

Le Volume szempillaspirál, Chanel

„Gyönyörűen rétegződik – amikor 6 óra után fel kell frissítened a sminkedet, nem kell letörölnöd a szempillaspirált. Ha egy kis szempilla kiemelést szeretnék, csak egy réteget viszek fel. Ha nagyon kifejezővé akarja tenni őket, alkalmazzon néhány réteget.

Gyengéden dolgozik minden szempillatípussal. Ha a szempillák hosszúak és folyékonyak, akkor nem fogja őket három pálcikának látszani, hanem finoman szétválasztja és volument biztosít.

Amikor két évvel ezelőtt bemutatták, volt egy sajtóülés, ahol mindenki kipróbálta a szempillaspirált. Csak az egyik szemen alkalmazva – a különbség megmutatására. Az én kihívásom az volt, hogy a szempillaspirált pontosan azzal a kefével oszlassam el, amelyik a Le Volume-nak van, nem pedig a kefével. Ezt a sminket körülbelül 22 ember tesztelte, és mindegyiküknek más szempillája volt, de mindegyiküknek bevált. Azt is szeretem, ha a szempillaspirál egy kicsit szárad – egy-két hét múlva, miután elkezdted használni.

Alexandra Kiriyenko választása:

Magic Cream, Charlotte Tilbury

„A sűrű fehér krém jól előkészíti a bőrömet a sminkeléshez, gyorsan felszívódik és kiegyenlíti a bőrszínemet. Damaszkuszi rózsa és aloe vera kivonatot tartalmaz a bőr hidratálása érdekében. A nővérem, Lena gyakran repül, és a bőre kiszárad, de ez a termék gyorsan ápolt és kipihent kinézetet kölcsönöz az arcának.”.

Double Wear Light alapozó krém, Estée Lauder

„Kombinált vagy zsíros bőrű ügyfeleknek ajánlom. Mattít, elfedi a tökéletlenségeket és enyhe lifting hatást biztosít. Könnyű textúra – nyáron viselem.

Száraz bőrre azonban nem alkalmas: fokozhatja a hámlást. Nagyon hosszú élettartamú – akár 15 órán át is kitart.

Instant Look in A Palette, Charlotte Tilbury

„Charlotte Tilbury Instant Look in A palettája bronzosítót, pirosítót, szemhéjfestéket és highlightert tartalmaz. A bronzosítónak pont a megfelelő árnyalata van – a sminked természetesnek tűnik. Tegyél rá egy highlightert, ezek nagyon jól illenek egymáshoz.

A palettában két árnyalatú pirosító van – meleg (barnáknak) és hideg (szőkéknek). Egymással is keverhető.

Használja a nagy, bolyhos ecsetet pirosító, highlighter és bronzosító felviteléhez.

DipBrow pomádé, Anastasia Beverly Hills

„Imádom az Anastasia Beverly Hills LipBrow-t: nagyon tartós és rengeteg árnyalatban kapható – biztosan megtalálod a sajátodat.

Colour For Eyes, Tom Ford

„A színnek nagyszerű a tartóssága – tegye fel a szemhéjára, és felejtse el estig. Enyhén nedves, csillogó fényű végeredményt ad.

Imádom a Tom Ford krémes árnyalatokat, de a Platinum (01) különösen! Univerzálisak: alkalmasak szőkéknek és barnáknak, nappali és esti sminkhez egyaránt (utóbbi esetben vastag réteget kell felvinni). Ha nincs kéznél szemhéjpúder ecset, vigye fel a pigmentet az ujjaival, hogy egyenletesebb, lágyabb legyen a végeredmény. Azt is ajánlom, hogy használd őket száraz szemhéjfesték alá – nem hagyják leesni őket. Kétfázisú tisztítószerrel távolítsa el”.

Cabaret szempillaspirál, Vivienne Sabo

„Ez az egyik legolcsóbb és kedvenc termékem az én esetemben. Szeretem a szempillaspirált, mert nagyon plasztikus. Egyszerre 5-6 darabot veszek. Meghosszabbítja a szempillákat és volument ad nekik.

Aljona Moiseeva választása:

Shimmering Skin Perfector Poured, Becca

„Vannak kedvenc száraz highlightereim, de a nedves bőrhatás érdekében gyakran választom a folyékony highlightereket. Az én kedvencem Becca. Az én személyes kedvencem a krémes Shimmering Skin Perfector Poured, a legapróbb csillogó részecskékkel. A-, B-, D- és E-vitamint tartalmaz, és segít a bőrnek megtartani a nedvességet.”.

Jurij Sztoljarov választása:

Mia 2 tisztítókefe, Clarisonic

„Minden lánynak kötelező darab. Ezt az ecsetet jónak találom a mindennapos használatra, és nagyszerűen működik a hámlásra, a pórusok tisztítására és a bőr kisimítására. Bármilyen gél vagy habos, nedvszívó részecskék nélküli tisztítószerrel együtt működik.”.

Great Lash Blackest Black szempillaspirál, Maybelline New York

„Egy szempillaspirál legenda, sok sminkmester kedvence – biztosan találkozol vele a divatbemutatókon. Mi a titok?? Ez csak egy szempillaspirál. Gyakran pontosan erre van szükségünk – természetes hatású szempillákra, jól definiáltak, extra volumen vagy hosszabbítás nélkül. Az ilyen típusú alkalmazáshoz semmi sem jobb, mint ez a klasszikus termék. Egyébként vásárolhatsz különböző keféket, és kísérletezhetsz ezzel a szempillaspirállal.

Olga Charandeyeva választása:

Beautyblender szivacs

„Imádom a Beautyblender szivacsot!! Ezek a szivacsok nem csak az arcra, hanem a testre is alkalmasak. Egy nagy fekete, lapos krémet használok a dekoltázsomra és a nyakamra – egyenletesen és szorosan eloszlatja a krémet. És közepesen kényelmes az alapozók és más krémes textúrák felvitele az arcra.”.

The Pore Professional, Benefit

„Az E-vitamin bázis beváltja az ígéretét: összehúzza a pórusokat és kiegyenlíti a bőr tónusát. A smink olajmentes, így nem ragad utána az alapozó.

Orgasm pirosító, Nars

„Szeretem a száraz és a krémes állagú pálcikát is (az utóbbit a természetesebb hatásért). Ez a termék az Orgasm árnyalatban a legtermészetesebb rózsaarany kombinációval rendelkezik, ami természetes ragyogást eredményez, piros foltok és csíkok nélkül. A szárazakat nagy, bolyhos ecsettel vigye fel.

Irina Mitroshkina választása:

Naked shadow paletta, Urban Decay

„Ez egy sokoldalú paletta, amelyre nyugodtan támaszkodhat – a 12 árnyalat között mindig megtalálja azokat, amelyek mind a nappali, mind az esti megjelenéshez megfelelnek. „Örökké tartó” – több mint egy napig is eltarthat (különösen, ha márkás alapra viszik fel). Többféle textúrában kapható: matt, szatén, csillogó és csillogó.”.

Pro Longwear Fluidline krémes szemceruza, Blacktrack, M.A.C

„A fekete nyilaknál mindig megy. A krémes pigment azonnal megtapad. A finom nyilakhoz használjon egy kis ecsetet, amelynek éle le van vágva. Szükség esetén árnyékként is használható – jól zsugorodik, tökéletes füstös szemekhez”.

Marina Roy választása:

Ready, Set, Brow láthatatlan szemöldök gél!, Előny

„A divatos lányok a természetes szemöldök mellett döntenek. A szemöldök sminkeléséhez árnyékolom és ceruzázom, majd Ready, Set, Brow zselét viszek fel a tetejére!. Átlátszó és fényes mázzal vonja be a hajszálakat. Az egészséges, dús szemöldök érzetét kelti.

Double Wear concealer, Estée Lauder

„Ez egy sűrű és pigmentált concealer, de természetesnek tűnik – köszönhetően az enyhén rózsaszín alaptónusnak, amely ragyogást kölcsönöz a bőrnek és felfrissíti a megjelenést. Az én technikám: Soha nem használok korrektort a szemem külső sarkai körül, ahol ráncok vannak. Ezen a területen elegendő a normál hangszínt használni”.

Aljona Moiseeva választása:

Traceless Foundation, Tom Ford

„Finom, fényes textúra. Tökéletes fedést biztosít még a legszárazabb bőrön is, és eltávolítja a hámlást. Könnyű, csillogó fényt ad. SPF-15 szűrővel együtt”.

Color Tattoo krémes árnyékoló, Maybelline New York

„Szerintem a krémes árnyékok jobban tartanak, mint a száraz árnyékok. Ezek annyira vízállóak, hogy akár fürödni is lehet velük! A világ minden sminkesének a táskájában megtalálható (amerikai sminkesekkel, koreai sminkesekkel és sok európai sminkessel teszteltem). Könnyen felvihető az ujjakkal és mélyen pigmentált az első rétegtől kezdve – ezért szeretik.

Olga Romanova választása:

Le Teint Toche Eclat alapozó, YSL

„Ezt az alapozót könnyű felvinni és ecsettel felvinni, tökéletes fedést biztosít – a bőr azonnal kipihentnek tűnik, és a termék pillanatok alatt eltünteti a tökéletlenségeket.

Elena Krygina választása:

High Impact szempillaspirál, Clinique

„Ez egy szuper szempillaspirál, ami számomra reveláció volt. Sokoldalú, allergiásoknak is alkalmas, könnyen leöblíthető, nem csípi a szemet, nem hagy sötét karikákat, nem morzsolódik, elegendő volument és színt ad. Ideális a napi sminkeléshez”.

Pitypang pirosító, Benefit

„A pirosító kiegészíti a napi sminkrutinomat. Mostanában a Benefit száraz krémjeit használom. A korrektorhoz hasonlóan a krémes textúrák alkalmasabbak a professzionális sminkelésre, és a hétköznapi lányoknak azt tanácsolják, hogy álljanak meg a száraz pirosítóval. A Benefit nagyon természetesnek tűnik – egy bolyhos ecsettel vigyük fel az orcák almájára, alig érintve a bőrt.”.

Volume Million Lashes Feline szempillaspirál, L’Oreal Paris

„A széles körben elérhető és bármelyik üzletben könnyen megtalálható termékek közül kiemelném ezt a szempillaspirált. Egyszerűen nagyszerű – klasszikus, kényelmes és mélyfekete színű.”.

Victoria Moiseeva választása:

Glide-On Eye Pencil 24/7, Urban Decay

„Németország vezető szerepet tölt be a tartós szemceruzák terén. Krémes állagú, nem sérti az érzékeny nyálkahártyát, könnyen felvihető és nem pereg le. A kollekció 39 árnyalatban kapható, hogy minden ízlésnek és színnek megfeleljen. Alkalmas mind az alsó, mind a felső szemhéjfestékhez.

Pro Sculpting Palette, Make Up For Ever

„Az orosz lányoknak nagyszerű a hűvös 20-as árnyalat. A gélszerű, áttetsző textúra éppen megfelelő a „viselhető” kontúrozáshoz. Minden pigment olaj alapú, könnyen felvihető és eloszlatható, akár az ujjainkkal is. Egy bronzosító, ami nem túl piros – ez jó arra, hogy igazodjon a bőrtónusodhoz és kiemelje az arccsontjaidat.”.

Nicky Kisljak választása:

Sensibio H2O micellás víz, Bioderma

„A munkához és magamnak is nagyon szeretem a Sensibio H2O micellás vizet, a Bioderma. Csodálatosan tisztít és hidratál. Ha nagyon száraz a bőröd, kisimítja a hámlást. Használhatja este a smink eltávolítására és reggel az alapozás előtt is.”.

Paulina Pleshkova választása:

Superbalanced Makeup alapozó kombinált bőrre, Clinique

„Ez az alapozó 1968 óta (a Clinique márka megalapítása óta) létezik, és még mindig mindenki szereti. Könnyű és közepes sűrűségű, könnyen eloszlik minden bőrtípuson, elrejti a tökéletlenségeket és természetes „belülről kifelé” ragyogást biztosít. Úgy néz ki, mint egy második bőr, és teljesen láthatatlan.

Superbalanced Makeup – az intelligens termék. Az alapozó tudja, hogyan kell szabályozni a T-zóna zsíros fényét és hidratálni az arc azon területeit, amelyeknek erre szükségük van. Néha ecsettel, néha az ujjbegyeimmel viszem fel, de mindkét módon nagyon könnyen felvihető és eloszlatható.

Chubby Stick árnyékoló szemfesték, Clinique

„Mindig magammal viszem a Chubby Family krémceruza szemhéjfestéket. Könnyen használható útközben, a szemhéjamon használom a botot, és az ujjbegyeimmel eloszlatom.

Használja egy gyönyörűen gyors „füstös” megjelenéshez mono árnyalatban vagy tartós alapként a száraz árnyékokhoz. A világos árnyalatok highlighterként is remekül mutatnak a bőrön, mint például a Grandest Gold” pezsgőszín árnyalat.

Anna Merkusheva választása:

Artist Rouge matt rúzs, Make Up For Ever

„Rajongok az Artist Rouge matt rúzsokért. 10 óra az ajkakon, intenzív szín (csakúgy, mint a fedőn) és gyönyörű árnyalatú paletta. Mindig a táskámban hordom a kedvenc árnyalataim egyikét: Hollywood Red M401 Hot Red és ‘Perfect Pink’ M200 Powder Pink. Az Artist Rouge színét a hangulatához igazítsa! Rózsaszín, fukszia, bordó, lila… meggyőzöm az ügyfeleimet, hogy minden árnyalat illik hozzájuk! Csak azon kell gondolkodnod, hogy vajon a ruháiddal is működni fog-e.

Make-up Artist’s Choice: 25 termék ünnepi hatással

A sminkmesterek választása: a 28 legjobb sminktermék az irodába

MAC

A felhasználók választása

MAC - hivatalos kozmetikumok és parfümök online boltja

A népszerű Mac arctisztító spray egyszerű módja a felfrissítésnek, hidratálásnak és a smink felvitelének. A termék kellemes illatú és enyhíti a feszülést. A női sminket simábbá és tartósabbá teszi. Használja alapozó után többcélú alapozóként vagy concealerként. A vízálló formula jól terül és szaténos felületet ad a bőrnek.

A legtöbb Mac termék (rúzsok, szájfények, szempillaspirálok, pigmentek) mini formátumban kapható, így a hölgyek kipróbálhatják őket, vagy magukkal vihetik az utazásokra. Online kozmetikai bolt ad 10% kedvezményt az első rendelés és ingyenes szállítás, ha veszel 4000 rubeltől. 1-2 munkanapon belüli szállítás.

A Mac 58 ecsetet kínál professzionális vagy otthoni használatra. A szűrés lehetővé teszi, hogy kiválassza az alkalmazást, a célt és a textúrát, amellyel dolgozni kíván. A Mac a sminkek rangsorában az egyéniséget és a professzionális minőséget választó lányok számára a legjobb márka.

Tovább a MAC oldalra

Luxus kategória

Estee Lauder

Ha elegáns és stílusos sminket szeretne, ez a márka tökéletes választás. A vállalat termékei mindig stílusosak és kiváló minőségűek, nemcsak a tartalomban, hanem a csomagolásban is. Nem titok, hogy a smink szépen néz ki egy szép dobozban, de a legtöbb olcsó márka spórol a csomagoláson, így gyorsan elveszíti eredeti megjelenését. Ebben az esetben a gyártó gondoskodott a méltóságteljes belső töltésről és külső burkolatról.

Ami magát a terméket illeti, nincs okunk panaszra. Kiváló minőségű kozmetikumok, széles termékválaszték, stabilitás és könnyű használat. A márka modern technológiát használ, rendszeresen frissíti a formulákat, textúrákat és a választékot. A legkelendőbb ajándékkészleteket a vásárlók a leginkább dicsérik. A készlet szinte minden terméket tartalmaz, ami a teljes sminkhez szükséges, kezdő és tapasztalt sminkesek számára egyaránt alkalmas.

Estee Lauder szempillaspirál

Előnyök:

  • jól megérdemelt hírnevét;
  • Folyamatos frissítések;
  • a csomagok gyönyörű kialakítása;
  • magas minőség.

Hátrányok:

  • az árnyalatok és színek szerény választéka a palettákon.

Átlagos ár – 1 500-tól.

Armani

Egy márka, amelyet nem kell bemutatni, köszönhetően hosszú múltjának, jól megérdemelt hírnevének és megkérdőjelezhetetlen termékminőségének. A termékek magas értéke és népszerűsége nem csak a márka népszerűségének köszönhető. Ezeknek a kozmetikumoknak a népszerűsége a magas minőségüknek köszönhető. A textúra általában kellemes tapintású, könnyen keverhető, és az összetételeket a modern követelményeknek megfelelően átdolgozták. Egyszerűen létrehozhat egy feltűnő megjelenést egy partira vagy egy visszafogott sminket az irodába, és minden esetben természetes és stílusos eredményt érhet el. Az allergiás hajlamú hölgyek biztonságosan használhatják a kozmetikumokat, minden termék finoman van kialakítva, biztonságosak és nem okoznak bőrpírt, duzzanatot, pattanásokat vagy irritációt. A márka hátránya a gyakori hamisítványok, amelyeket az eredeti árán árulnak. Javasoljuk, hogy a cég kozmetikumait csak megbízható üzletekben vásárolja meg.

Armani szempillaspirál

Előnyök:

  • magas minőség;
  • elegáns csomagolás;
  • gazdaságos fogyasztás.

Hátrányok:

  • könnyen lehet, hogy hamis termékhez jutunk.

Az átlagár 2500 rbl.

Christian Dior

Egy másik jól ismert márka, amelyet a legtöbb divatrajongó ismer. A vállalat palettája számos minőségi terméket mutat be, amelyek mindegyike kiváló pigmentáltsággal, tartóssággal, méltóságteljes kivitelezéssel rendelkezik. A márka fő előnye az egyes újdonságok egyéni megközelítése, az egyedi pigmentek kifejlesztése, valamint a sokoldalú és kreatív paletták létrehozása. Nincs értelme leírni a tartalom minőségét és a csomagolás szépségét, mind megfelelnek az árnak és az elvárásoknak.

Christian Dior szempillaspirál

Előnyök:

  • magas minőség;
  • népszerűségét a sztárok és hírességek körében;
  • változatos paletta;
  • tartós kivitel;
  • modern formulák.

Hátrányok:

  • Hamisított termékek vásárlásának esélye.

átlagár – 2 500 rbl-től.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Luca Farkas

    Melyik az Ön kedvenc kozmetikai márka a top 20-ból? Mi alapján választja ki a legjobb termékeket? Van-e tapasztalata a 2022-es értékelés alapján kiválasztott márkákkal kapcsolatban? Ajánlaná ezeket a termékeket másoknak is?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása