...

Top 8 legjobb női télikabát márka – Értékelés 2022

Canada goose - télikabátok vásárlása nőknek online boltban Moszkvában
Pehelykabátok
A legmelegebb pehelykabátok télire nőknek

2022. november 28. Tatiana Ulitkina

65 463

Mivel a tél a sarkon van, vásároljon egy olcsó, minőségi téli kabátot, amely melegen és szárazon tartja Önt. Egy pehelykabát vagy meleg női kabát segíthet túlélni a hideg és zord téli időjárást. A téli kabát kiválasztásakor fontos, hogy ne csak a megjelenést, a márkát és a költségeket, hanem a funkcionalitást is figyelembe vegyük.

A síelés szerelmeseinek olyan szigetelt lehetőségeket kell választaniuk, amelyek védelmet nyújtanak a rossz időjárás ellen, és az utazók, akik szeretnek túrázni, vásárolhatnak olcsó női kabátot természetes szőrmével. Hogy ne pazarolja az idejét és pénzét rossz minőségű télikabátokra, olvassa el a valódi vásárlói véleményeket.

Legjobb téli kabátok nőknek. A kényelmes pehelykabátoktól a meleg, kapucnis parókákig és a félszezonális modellekig alacsony áron, ingyenes szállítással Oroszország egész területén. A Top 8-as listán olyan márkák szerepelnek, amelyek a klasszikus és a kortárs stílus kiegyensúlyozott keverékét kínálják a 2022-es lányok és hölgyek számára.

Kanadai lúd

Kanadai lúd - télikabátok online vásárlás Moszkvában

A Canada Goose minden tevékenységhez kínál meleg női kabátot: hegymászáshoz, téli sportokhoz vagy városi élethez. A kabátok öt hőmérséklettartományban kaphatók, a legmelegebb +5-től a leghidegebbig, amely a harminc fokos fagyot is kibírja.

Sötétkék Canada Expedition parka fehér kacsa pehellyel a leghidegebb időjáráshoz. A szövetek különleges összefonódása teljes vízállóságot és szélvédelmet garantál, a prérifarkas szőrme pedig megvédi az arcot és a nyakat a fagyos széltől. A mandzsetták és a derékpánt segít távol tartani a hideg levegőt a ruhák alól.

Elegáns márkás fekete Garibaldi dzseki ideális a városba. A könnyű töltelék nem nehezíti el a ruhadarabot, és a szabás nem korlátozza a mozgást. A kapucni rossz időben a fejére húzható. A Canada Goose pehelykabátok egyes modelljei az ujjak leválasztásával mellényként is viselhetők. Az anyag vízálló és könnyen tisztítható.

Látogasson el az oldalra

Red Fox

Red Fox pehelypaplan kabát

A RedFoxot ugyanaz a Bosc cég gyártja, és ugyanolyan minőségű, mint a fenti modell. A pehelykabát alkalmas a szibériai fagyokra, akár mínusz 50 fokos hőmérsékletet is kibír. Kizárólag kiváló minőségű libatollat használnak a töltelékhez. Nagyon könnyű, mégis megbízható védelmet nyújt a szél és a hó ellen, ez a kabát tökéletes szélsőséges időjárási körülmények között. Minőségi kivitelezés, mély kapucni és elasztikus mandzsetta az alján. A dzseki ideális a mindennapi viselethez a gyönyörű kialakítás és a kényelem miatt. A Red Fox sok gépi mosást elvisel: könnyen mosható, gyorsan szárad, egyáltalán nincs pehely.

Baon

Baon - Női kültéri felszerelések online boltja

A jó márkájú Baon kabát szőrme kapucnival, amelyet 20% -os akcióban vásárolt, sok meleget biztosít, míg a poliészter külső vízálló és véd a szél ellen. Az elasztikus mandzsetták és a kapucni véd a hideg ellen, a szegélyen található állítható zsinór pedig kényelmes illeszkedést biztosít a derék körül, és blokkolja a széllökéseket.

A legtöbb orosz márkájú női télikabát kapucnija szőrmebéléssel van ellátva. A hivatalos webáruházban 4000 rubeltől kezdődően találsz modelleket., Válassza ki a megfelelő színt és méretet. Rendeljen 1500 vagy több, és kap ingyenes szállítás Oroszországban. Másnapi szállítás Moszkvában és Szentpéterváron.

A szintetikus pehely még nedves állapotban is megőrzi szigetelőerejének mintegy 98%-át. egy hűvös napon póló fölött is viselhető, és tökéletesen kényelmes. A bélelt modellek télen is melegen tartanak. Baon a legjobb téli kabát márka a klasszikus vagy sportos ruházati stílust kedvelő nők számára.

Menj Baonba

Sűrűségi tényező

A pehelykabát szigetelése egyenletesen oszlik el, köszönhetően annak, hogy a termék négyzetekben van varrva. E szektorok optimális mérete nem haladhatja meg a 20 cm-t. A választáskor figyeljen arra, hogyan mozog a lefelé irányuló mozgás ezekben a szakaszokban. Szabadon kell mozognia, és nem szabad csomókban felhalmozódnia.

A fő tényező a rugalmassági tényező, amely lehetővé teszi, hogy megértsük, milyen gyorsan, amikor csatolsz, a lefelé visszaállítja az alakját. Egy minőségi termékben nem haladhatja meg az 550-et. Ha ellenőrizni szeretné, csak vegyen fel egy kabátot, hajlítsa be a könyökét, és nézze meg, milyen gyorsan regenerálódik a pehely. Ha ez néhány másodperc alatt helyreáll, akkor a világ legmelegebb pehelypaplan dzsekijével állunk szemben.

A legmelegebb női pehelykabátok

Helly Hansen

Helly Hansen - Sportruházat webáruház, sportruházat vásárlás

A Helly Hansen márka meleg női kabátot kínál mindenféle tevékenységhez: síeléshez, városi élethez vagy túrázáshoz. Többféle felsőruházat létezik: pehelykabátok, mellények, esőkabátok, parkák, alkalmi és sí kabátok. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy egy tinédzser vagy egy nagy testalkatú nő számára vásároljon.

A pehellyel töltött, fehér TUNDRA pehelykabátot hideg időjárásra tervezték. A vállrészben egy speciális szintetikus szigetelés található, amely aktívan elosztja a hőt és megtartja a test mikroklímáját. A magas gallér védi a nyakat a hűvös szél ellen. Egyedi design a bal oldali cipzárral, amit a stílusos lányok értékelni fognak.

Ez a lila, rövidre vágott alkalmi kabát tökéletes városi sétához, autóvezetéshez, vásárláshoz és a parkban való tartózkodáshoz. Rossz időjárás esetén a kapucnit is felcsúsztathatja. A karcsú, félig szabott, nedvességelvezető mellény kora tavasszal és ősszel is melegen tart. Pulóver vagy garbó fölött is viselhető, és a zsebek elég nagyok a telefon és a kulcsok számára.

Ugorj fel

Nike Sportswear Down-Fill női parka

Nike Sportswear Down-Fill Women's Parka, a legjobb női pehelypaplan dzseki nőknek

Nike Sportswear Down-Fill női parka

Íme tehát a legjobb pehelykabátok a híres márkáktól. Sportswear Down-Fill női parka a legtöbb női vásárló kedvencei között. Úgy néz ki, modern és megéri a pénzt, ahogy írják róla a véleményekben. Kissé túlméretezett, bár túlméretezett méretben kapható, de még mindig rendeljen egy mérettel kisebbet.

  • Előnyök: Design, praktikusság, védőfunkciók
  • Hátrányok: Átlagon felüli árat kell fizetni

Azt mondják, hogy elegáns, meleg és kényelmes, kibírja a 20 fokos fagyot. További részletek, mint a levehető kapucni és a zsebekben lévő párnázott anyag, praktikusabbá teszik a kapucnit és a zsebeket. A gyönyörű világos bézs szín megragadja mások figyelmét, csakúgy, mint a ruhadarab modern szabása. Nagyszerű a magasabb nők számára, mert az ujj hossza 60cm. Keres Sportswear Down-Fill női parka >>

The North Face

5% kedvezmény, promóciós kód: TNFADD5

The North Face - sportkabátok és kabátok nőknek, online vásárlás

A népszerű The North Face márka meleg kabátokat árul a világ minden táján. Ha utazol, síelsz vagy korcsolyázol, akkor a könnyű széldzseki pont az, amire szükséged van. Az overall vízlepergető nejlonból és poliészterből készült. Egy jó kabát kapucnival kb. 20 ezer dollárba kerül a boltban. Rubelek.

A The North Face női pehelypaplan-szigeteléssel, vízlepergető anyaggal és strapabíró 100% poliészter anyaggal ellátott női outdoor dzseki minden viselőjének tökéletes védelmet nyújt a hideg ellen. A belső cipzáras zsebek megvédik az ujjait a hidegtől, miközben a buszmegállóban a tömegközlekedésre várakozik.

A The North Face stílusos télikabátjai könnyűek, vízállóak és melegen tartanak az év hidegebb hónapjaiban vagy a síközpontba való kirándulás során. Az egyszerű, letisztult dizájn, a sokoldalú illeszkedés és a versenyképes ár teszi a globális márkát a nők egyik legkeresettebb termékévé.

Látogasson el az oldalra

Férfiak

HAGLOFS V-Series Pop Red – a legújabb hőtárolási technológia

A svéd márka ismét olyan kabátot készített, amely olyan „űrtechnológiával” készült, amelyről a legtöbb modern gyártó álmodni sem merne. A nagy teherbírású Dyneema szálas külső héj, amelyet hevederek és hegymászó felszerelések készítéséhez használnak! Adja hozzá ezt az FP900-as pontszámú libatollat, és kap egy szuper megbízható és szuper meleg kabátot a zord időjárási körülményekhez.

Előnyök:

  • Az eredeti dizájn és a pehelykabát megszokottan takaros sziluettje;
  • Viszonylag könnyű, 920 gramm;
  • Szélálló membrán;
  • A kabát összes pehelypaplanja és külső rétege nedvességlepergető vegyületekkel van impregnálva;
  • Dupla cipzáras záródású, kiegészítő hálós léccel, amely szükség esetén bőséges szellőzést biztosít, ha a kabát túlságosan felforrósodna;
  • Fényvisszaverők, amelyek segítenek a biztonságos éjszakai közlekedésben;
  • Mély, állítható kapucni, amely akár egy sportsisak vagy egy terjedelmes sapka fölé is húzható;
  • Tartalmazza a tároló tasakot.

Hátrányok:

  • A modell egy limitált kiadás részeként érkezik, ami azt jelenti, hogy nem mindenhol kapható;
  • Drága 75,000 rubel.

Ajánlások: A 10 legjobb álcázó öltöny

A 12 legjobb gyermekruházat

Top 20 fehérnemű modell

BERGANS Fonna Down – A legbolyhosabb pehelypaplan dzseki

A North Face egyik legmelegebb téli kabátja a kínálatban. A pehelytollak tele vannak libatollal. A jól szigetelt varratok és a nem nedvesedő vagy szellőző felső jó hővédelmet biztosítanak. A modell sokoldalú és alkalmas a városba, valamint az aktív sportolásra, szerencsére a dizájnja több mint visszafogott.

Előnyök:

  • A kabát mérsékelten könnyű (950 g), súlyának egyharmadát libatoll töltelék teszi ki
  • A felsőrész és a bélés anyaga közötti számos elválasztóelem megakadályozza, hogy a szigetelés elvándoroljon és összecsomósodjon a pehelykabát alsó részében;
  • Levehető hóvédő szoknyával;
  • A ferde cipzár nem karcolja meg az állát;
  • Nagyszámú zseb, többek között a mellkason és az ujjakon – mind cipzárral védett és belülről szigetelt;
  • Puha gyapjúbélés a gallér alsó részén;
  • Vízálló varratok és cipzárak, valamint vízlepergető szövetimpregnálás;
  • A szállítás és a kompakt tárolás érdekében a kabát saját belső zsebében összehajtogatható.

Hátrányok:

  • A „zsebes” kabátot nehéz egyedül felhúzni – fennáll a zipzár elszakadásának veszélye.

BASK Yamal egy funkcionális pehelypaplan kabát a hidegre

Ez a parka rendelkezik a leglenyűgözőbb tartományban elfogadható hőmérséklet -40 ° C. Nem véletlenül szerepel a „Túl az északi sarkkörön” sorozatban. Az itt használt szigetelés eiderdown, 800-as töltési teljesítményű, a külső réteg pedig egy vízálló és ugyanakkor „lélegző” membrán anyag.

Előnyök:

  • szélálló szoknya;
  • Hatalmas számú zseb – 4 belső és 5 külső zseb (utóbbi hóvédővel);
  • A terjedelmes kapucni állítható, amely könnyen ráhúzható akár egy keménykalapra is;
  • Különleges szabás a könyöknél, hogy a vastag ujjak ne akadályozzák a mozgást;
  • A derékon húzózsinór és szigetelt mandzsetta található;
  • Kivehető és „rögzített” fényvisszaverő burkolatok állítható láthatósággal
  • Kényelmes kétzáras cipzár jó biztonsági tartalékkal.

Hátrányok:

  • Egy váratlan mellékhatás – -15..-Ebben a kabátban még 20°C-on is meleg van;
  • Az eredeti modell eiderdownnal túl drága – érte nem kevesebb, mint 200 ezer dollárt kérnek. rubel, de lehet kapni egy analóg liba lefelé csak 30-35 ezer.

Tom Tailor

Tom Tailor - hivatalos online ruházati és lábbeli bolt, Oroszországon belüli szállítás

A Tom Tailor márka 100% poliészter kapucnival ellátott szigetelt kabátokat árul nőknek. Kényelmes viselet téli sétán, tömegközlekedésen vagy erős hóesésben. Még heves esőzés után is száraz marad a kabát. Ha a Tom Tailor logót látja a ruháin, biztos lehet a minőségben.

A kabátok még a leghidegebb napokon is megakadályozzák a hideg levegő és a nedvesség bejutását. A hivatalos boltban minden méret kapható: S, M, L, XL, XXL, XL, XXL. A legnépszerűbb kabát ára a honlapon 5600 rubel. Ha online fizet, 5% kedvezményt kaphat.

A Tom Tailor márkájú olcsó parkákat (hosszú kabátokat) viselő emberek 95%-a ajánlja őket másoknak, és mindenhol jó értékeléseket hagynak. A szőrmebélés és a levehető kapucni még -30 fokban és erős szélben is melegen tartja Önt. Ha ez nem lenne elég, szabadon viselhetsz gyapjú pulóvert.

Tovább a weboldalra

Vízálló

A pehelykabát derékrészén húzózsinór és meleg mandzsetta található. A címkén a „Waterproof” felirat szerepel. Ez a szám 3000-20000 között lehet. Nem nehéz megérteni, hogy minél magasabb ez a szám, annál magabiztosabban érezheti magát egy pehelykabátban a zuhogó esőben.

Ezenkívül a kiváló minőségű pehelykabátokat egy speciális folyadékkal is bevonhatják, amely szilárd védőfilmet képez, így a kabát vízállóvá válik. Ez a bevonat DWR jelöléssel van ellátva. Érdemes megjegyezni, hogy az idő múlásával az ilyen bevonat hajlamos kifakulni. De könnyen kijavítható egy speciális termékkel való kezeléssel, amely spray dobozban kapható.

A legmelegebb töltelék a pehelykabáthoz

Finn Flare

Finn Flare - Finn Flare télikabátok online boltja Oroszországban

Első pillantásra a Finn Flare márka női kabátjai alkalmi és meglehetősen egyszerű ruháknak tűnnek. A formatervezésük azonban már évekkel ezelőtt sem tűnt ki a helyéről, és még sok évtizedig nem fog kimenni a divatból. A legtöbb női ruházat kétrétegű, újrahasznosított poliészterből készül, vízálló és légáteresztő.

A tetején gombos viharvédővel zárt cipzárral ellátott, így még a legdurvább hideg szél sem lesz képes elfújni Önt. A finn márka legtöbb dzsekije ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jól melegen és szárazon tart. A külső zsebeket mezbélés védi, hogy melegen tartsa az ujjakat.

A levehető kapucni jól szigetel a fagytól, és megakadályozza, hogy a csapadék az arcára jusson. A könnyű pehelypaplan dzseki ára 3000 rub-tól kezdődik., A mellények kicsit többe kerülnek, és egy olcsó meleg kabát ára ₽4,500 ₽ lesz. A legtöbb nő, aki már viselte a Finn Flare télikabátjait, dicséri azok minőségét, ezért a legjobb márkák listájának élén állnak 2022-ben.

Finn Flare promóciós kódok

A legjobb pehelykabátok rangsorolása

Jelölés spot termék neve ár
A legjobb női pehelykabátok 1 MONCLER B1-093-49312-99-53048 69 900 ₽
2 CANADA GOOSE Kensington szőrmével (2506) 74 700 ₽
3 Michael Kors MI048EWCUFC1 44 200 ₽
4 RIO VERTI 2408838 36 100 ₽
5 Parajumpers PA997EWFLM74 75 600 ₽
6 GEOX 5880192 21 900 ₽
7 GUESS 6292008 22 200 ₽
8 Alyaska 5887870 15 070 ₽
9 Finn fáklya 6154607 13 400 ₽
A legjobb férfi pehelykabátok 1 MOORER ZAYN-0P 72 800 ₽
2 MONCLER Rodin B2-091-30924-00-54272 76 200 ₽
3 Parajumpers Jobb kéz 73 500 ₽
4 Hugo Boss BO010EMBUJW8 39 900 ₽
5 Helly Hansen LONGYEAR PARKA HE012EMWOF29 29 800 ₽
6 Finn fáklya 6304828 23 980 ₽

Adidas

Adidas - a hivatalos sportruházat bolt

Az Adidas üzlet téli kabátokat kínál sportoláshoz és a hétköznapi élethez. Ez egy jó hely a vásárlásra, ha minőségi dizájner dzsekiket keres, beleértve a sportos széldzsekiket, mellényeket, kabátokat és női pehelykabátokat, valamint a vízálló felsőruházatot, az ombre dzsekiket és a mackintoshokat. Az új, magas galléros kabátok előrendelésére nyitva áll a kiadási naptár.

Ha pénzt szeretne spórolni, az Outlet részlegben több ezer Adidas márkájú terméket talál akár 55%-os kedvezménnyel. Az online kabátbolt hűségprogrammal rendelkezik, ha 30 000 rubel felett vásárol, további 20% kedvezményt kap. A rendelés státuszát a fiókjában ellenőrizheti.

Az Adidas márka ingyenes postai kézbesítést kínál a kiskereskedelmi üzletekben leadott rendelésekhez és 60 napig ingyenes cserét. További népszerű kategóriák a nők körében: futócipők, pólók, pulóverek és szőrmés téli csizmák. Az Oroszországban legnépszerűbb márkák Top 8-as listáján az Adidas a negyedik választásunk.

Adidas promóciós kódok

Modellválaszték

A pehelykabátokat, valamint más ruhadarabokat a testalkat alapján kell kiválasztani. Figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a vízszintes csíkok vizuálisan ellágyíthatják a sziluettet, míg a függőleges csíkok karcsúsíthatják az alakot. Alacsony lányok esetében a legjobb, ha rövid modelleket választasz, legfeljebb combközépig. A magas nők választhatják a térdig érő szabadtéri kabátot. Az öv segíthet kiemelni a derékvonalat és karcsúsítani Önt.

A legmelegebb pehelytoll pehelyszigetelés

Nagyon feltűnő modellek szőrmével. A vékony lányok választhatnak egy vaskos pehelykabátot könnyű árnyalatokban. A sikkes formájú hölgyek számára a legjobb, ha elkerüljük azokat a modelleket, amelyeknek a szegélye túl szűk.

Savage

Az orosz Savage márka kontrasztos szegéllyel ellátott pehelykabátja klasszikus sziluettjének, szorítógallérjának és levehető övének köszönhetően tökéletesen illeszkedik mind az elegáns, mind az alkalmi megjelenéshez.

Pehelykabát övvel és kontrasztos Savage szegéllyel

Egyesíti a kedvező árat, a minőséget, a kényelmet.

Pehelypaplan melegítő és 4 réteg pehelyszigetelés a keserű hideg, a szél és az eső elleni védelemért. A kék szegély még eredetibbé teszi a kabátot, és szép kontrasztot ad a fekete színhez. A termék mosógépben mosható, ami megkönnyíti a viselését.

Pehelykabát Savage

Nézze meg és vásárolja meg a márka hivatalos weboldalán .

Calvin Klein

Calvin Klein gyakran gyönyörködtet sikeres felsőruházati lehetőségekkel. A mi kedvencünk a divatos, gradiens mintával ellátott, kültéri pehelypaplan dzseki. A környezetbarát Sorona szigetelés segít a hő megkötésében. Jó mosható opció, és tökéletes azok számára, akik szeretik a túlméretezett anyagokat.

Rövid fekete pehelypaplan kabát

@calvinkleinbrasil

Shop .

Patrizia Pepe

Az olasz Patrizia Pepe márka kifinomult kollekcióiról ismert, és ez a kabát sem kivétel. Rövid modell nem a legvadabb hideghez, de a terjedelmes kapucni és a fújó anyag miatt véd a szél és az eső ellen. Melegség garantált a pehely és a pehelytoll töltelékkel. Választhat élénk narancssárga vagy klasszikus fekete színt.

Narancssárga pehelykabát Patrizia Pepe

Vásároljon a www. vagy bármely más boltban.

Hosszú GASMAN M-180 kapucnis téli kabát

Értékelés: 4.9 .
Klasszikus ferde pehelypaplan dzseki 5 színben és 6 méretben XL-től 6XL-ig. A méretek kínaiak, ellenőrizze a mérési táblázatot vásárlás előtt. A cipzárak a kabáton és a zsebeken szabadon le- és felhúzhatóak. A sűrű töltőréteg bio-habból készül. A terjedelmes kapucni nem válik le. Egy speciális cipzár elrendezés biztosítja, hogy a pehelypaplan kabát mindig a nyakán maradjon.

Előnyök:

  • Kiváló minőségű szerelvények;
  • Nagy, meleg zsebek;
  • Kényelmes kapucni;
  • A kapucni nem levehető és szorosan párnázott (hideg télre alkalmas);
  • Szorosan behúzott nyakkivágás.

Hátrányok:

  • A tényleges szín eltérhet a kiskereskedelmi fotótól;
  • Egy kicsit szűkös a mozgáshoz.

Minden oldalról

Vásároljon a

United Colors of Beneton

United Colors of Beneton az egyik legjobb olcsó márka, amelynek megvásárlását érdemes megfontolni. Közepes hosszúságú pehelypaplan kabát korall és világosbarna színben kapható. A külső rész nejlonból készült, a töltelék pedig pehely és toll. A hátránya a légáteresztő képesség, ami azt jelenti, hogy nagyon szeles időjárás esetén nem a legmegfelelőbb megoldás.

Megvásárolhatja a ru..

United Colors of Benetton pehelykabát

Conso

Conso pehelypaplan kabát

A Conso egy olasz cég, amely híres a lefelé irányuló. Minden modell stílusos kialakítású, praktikus, kényelmes, és még a leghidegebb időjárás sem zavarja őket. Akár 90%-os pehellyel vannak töltve. A kollekció számos modellt kínál, beleértve a szabadtéri tevékenységekhez, a mindennapi viselethez és a különleges alkalmakra szánt pehelykabátokat. A modelltől függetlenül a felhasználó számára biztosított a melegség és a kényelem. Ennek a pehelykabátnak nagy előnye, hogy könnyen ápolható.

Extra könnyű XX

Extra Light XX pehelykabát

Extra Light XX – nagyon meleg női pehelykabát új generációs tinsulate szigeteléssel. a modellt szélsőséges időjárási körülmények között történő használatra tervezték, és speciális pehelytechnológiával készült. Anatómiai szabása abszolút viselési kényelmet biztosít a felhasználó számára. A pehelykabát megbízható szélvédelmet is nyújt, és vízálló anyagból készült.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Noémi Bálint

    Melyik télikabát márka az Ön szemében a legjobb? Milyen szempontok alapján értékelné az ilyen típusú ruhadarabokat? Vannak-e olyan télikabát márkák, melyeket ajánlana, hogy toplistánkra kerüljenek? Megosztaná véleményét ezekről a márkákról és tapasztalatairól? Nagyon kíváncsi vagyok a személyes ajánlásaira és értékelésére!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása