...

A legjobb kanapégyárak értékelése (TOP 10) 2022

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A kanapék gyakran válnak olyan bútordarabbá, amelyet nem csak a nappali ülőhelyként, hanem alvóhelyként is használnak, különösen kisebb lakásokban vagy nagycsaládos otthonokban. Több funkciót látnak el, és jelentősen megtakarítanak értékes négyzetméternyi alapterületet. A napi használat megterheli a bútorok mechanizmusait és anyagait. Ezért a hosszú távú használathoz minőségi terméket kell választania, hosszú gyártói garanciával.

A kanapék ma már minden formában, töltelékben, színben, méretben és természetesen különböző árfekvésben kaphatók. Rugós és nem rugós, egyenes vagy sarokülő, bőr vagy szövet, párnákkal vagy anélkül, fix vagy moduláris, fekvő vagy nem fekvő. Sokan elvesznek ebben a sokféleségben, és csak a külső paraméterek alapján választanak bútorokat, bár ezek is fontosak a vásárláskor. Az esztétikai megjelenés mellett azonnal értékelheti a kárpitanyagot, a varrás minőségét, a töltés sűrűségét. Az alapos elemzéshez beszéljen egy értékesítési tanácsadóval, aki elmagyarázza a kiválasztott modell mechanizmusát, alkatrészeit és a gyártót.

Szakértőink 16 olyan kanapét választottak ki, amelyek ideálisak a mindennapi alváshoz. Kellemes kialakítás és hosszú élettartam jellemzi őket. A legjobbnak járó címet a bútoripari szakemberek és az egyszerű vásárlók ítélték oda, akik a gyakorlatban értékelték őket.

A legjobb kanapék alváshoz

Ha a bútorokat több funkció kombinálására szánják, a minőséggel és a megbízhatósággal szemben mindig magasabbak a követelmények. A kanapé tartósságát nagyban befolyásolja a sokszori össze- és széthajtogatás. Ezért az ANDERSSEN transzformátor kanapékat hosszú távú tartóssági teszteknek vetik alá. A mai jó alvó kanapék minőség és kényelem szempontjából ugyanolyan jók, mint az ágyak. Az átalakítás speciálisan kifejlesztett kialakítása lehetővé teszi, hogy minimalizálja az egyes bútorelemek ízületeinek érzését. A legkényelmesebb kanapék az alváshoz azok, amelyek harmonika és harmonika összecsukható mechanizmussal rendelkeznek. Tekintsük részletesen a jellemzőiket.

A legjobb harmonika kanapé

A harmonika ー mechanizmus három, harmonikává hajtogatott elemmel rendelkezik. Összeszerelve a fejtámla és az ágy középső harmada alkotja a hátat. És az elem, amely kibontva lábtábla, összeszerelve ülővé válik. Ennek a rendszernek nagyon fontos előnye az ágy jelentős tágassága. Rajta biztonságosan pihenhet 2 felnőtt és 1 gyermek.

Ügyeljen a modellre ” Goodwin harmonika. Összehajtogatva kompakt, 152 és 212 cm közötti hosszúságú kárpitozott bútorokat kínál . Vagyis választhat, hogy 2 vagy 3 teljes ülőhelyes kanapét rendeljen. A modell csak 90 cm mély ー nagyon kis helyet foglal a fal mellett.

A „Goodwin” kanapéágy harmonika jellemzői kibontott állapotban:

  • A hálóhely mérete 90/130/150/165/190 x 200 cm;
  • az elemek szoros kötései;
  • Mérsékelten kényelmes fekvőfelület a gerinc optimális alátámasztása érdekében.

A matrac alapja kiváló minőségű poliuretán hab, amely optimális alátámasztást biztosít a hátnak alvás és pihenés közben. A kanapé mérsékelten puha, mégis eléggé kárpitozott ー ez egy nagyszerű ágy az egész család számára.

A modell dekoratív falapokkal van ellátva, amelyek árnyalatát az ANDERSSEN szakembere választhatja ki a kívánt szín és kárpitminta szerint.

A legjobb Eurofold kanapé alváshoz

Az Euro-összecsukható mechanizmusnak csak 2 alvóhelye van. Összehajtogatva az egyik fele a kanapé háttámlája, a másik fele pedig egy ülőhely. Összecsukása gyors és egyszerű.

Az ilyen átalakító rendszerrel ellátott kanapék különösen tartósak. 2 fő kényelmes alvására alkalmas. Ideális kis szobákba, mivel a fejtámla meghosszabbítása nem növeli jelentősen az ágy méretét.

Legjobb kanapé ANDERSSEN átalakítási mechanizmus „Goodwin” lehet hívni . Egyesíti az egyenes kanapé és a rendkívül kényelmes nagy ágy kényelmét és tömörségét, amely akkor jön létre, amikor ez a modell kibontva van. Rugózott háttámla alvás közben. A rugórendszernek köszönhetően a Goodwin matrac meglehetősen szilárd és rugalmas, ez a ー kombináció optimális az egészséges és nyugodt alváshoz. A rugós kanapék a legtartósabbak közé tartoznak a kárpitozott bútorok piacán.

A Goodwin Eurofold kanapéágy különlegessége:

  • Összecsukott állapotban alacsony mélység ー a modell csak 98 cm helyet foglal a faltól;
  • A kanapé megfelelő hosszúsága összehajtva ー akár 3 felnőtt is kényelmesen elfér rajta;
  • Ha a kanapé kibontva van, nem foglal sok helyet ー 161 cm-re a faltól.

A Goodwin kanapéágy harmonikusan illeszkedik egy kis lakás belsejébe. Funkcionális előnyei mellett hihetetlenül hangulatos, meleg és kellemes légkört teremt a szobában. Ehhez a modellhez bármilyen szövetet választhat ー szakemberünk segít kiválasztani az Ön otthonának belső teréhez illeszkedő opciót.

Ha segítségre van szüksége az alvó kanapé vásárlásához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ANDERSSEN gyári tanácsadóival telefonon vagy a weboldalon található online űrlapon keresztül.

A legjobb kanapéágy

Ha a kanapét csak alkalmanként használja alvásra, akkor a gyárunk más eredeti modelljeit is figyelembe veheti. Például a „Light-D” kanapéágy egy vonzó és nagyon funkcionális bútor. Összecsukott állapotban 3 ülőhely van, mindössze 91 cm mélységgel. Egy személy feküdhet rajta anélkül, hogy napközben vissza kellene döntenie.

Kihajtogatva 155×190/200 cm-es alvóhelyet jelent. A Light-D matrac kiváló minőségű poliuretánhabból készül. Elég rugalmas, optimális alátámasztást nyújt a hátnak alvás és pihenés közben.

Az Eurosofa egyszerű átalakítási mechanizmussal rendelkezik: a nappali fiókos rész kihúzható előre, és az ülés fele rácsukódik. Külön-külön, a modell tárolóhelye nagyon tágas. Ez a kanapé segít megbirkózni a helyhiánnyal a lakásban.

A LITE-D karfái fából készültek. A karfák és a kanapé kárpitozása az ANDERSSEN katalógusból választható. A szövethuzatok választéka több mint 5000 féle kárpitszövetet ー a jacquardtól és a pehelytől a műbőrig.

Érdekel ez a modell? Hívjon minket ー mondja el nekünk a jellemzőit, segítünk kiválasztani a megfelelő opciót, jelentkezzen bútorgyártásra vagy kanapé vásárlásra.

Töltőanyag

A matracalap hipoallergén anyagai (habgumi, szintetikus filc és szilikon) puhák. Kényelmes feküdni rajtuk, de ezek a töltelékek gyorsan megereszkednek. Rendszeres éjszakai használat után gyakran alakul ki kellemetlen érzés a kanapé merev talpával való testkontaktus következtében.

ortopéd kanapék dekorációs ötletek

Poliuretán hab, amelynek minimális magassága 10 cm és sűrűsége 30 kg / m vagy több – a legjobb megoldás a töltelék ár-minőség arányához.

A legjobb kanapé az alváshoz minőségi ortopéd matrac, amelynek magassága legalább 15-20 cm. Több funkcionális réteg poliuretánhabból, latexből, duzzasztott párnázott üreges nemezből vagy kókuszrostból állhat. A latex egy természetes anyag, amely hosszabb ideig tart, mint a mesterséges poliuretán, de a vele készült matracok sokkal drágábbak, mint a hab vagy a poliuretán.

ortopédiai kanapék ötletek

Az idősek számára puha matracokat vásárolnak, hogy a termék kövesse az emberi test íveit.

A legjobb kanapé kis lakásokba

Egy kis otthon egyáltalán nem kell, hogy kényelmetlen legyen. Katalógusunkban olyan kanapékat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek, még szűk helyen is, így igazán kényelmesek.

A Robin Bobin kanapéágy harmonika mechanizmussal az egyik legkompaktabb ANDERSSEN modell. Figyelje meg a bútorok méreteit összehajtogatva ー nagyon kicsik:

  • Hossza 141 vagy 161 cm;
  • 93 cm mélységben.

A harmonika mechanizmussal kinyitva ez a kanapé 130/150 x 200 cm-es alvóhelyet biztosít a tulajdonosának, amely két felnőtt számára tökéletes alvóhely.

Az átalakító mechanizmus nagyon praktikus ー az ágy alul kihúzható, és közben egy lapos, rugalmas térré alakul át. A kanapéelemek illesztései szorosan illeszkednek egymáshoz, és pihenés közben nem érezhetőek.

A matrac kiváló minőségű, 8 cm vastag, rugalmas poliuretán habból készült . Mérsékelten puha ー nagyon jó érzés ráfeküdni. Ugyanakkor a matrac egyenletes alátámasztást biztosít a gerincnek alvás közben.

Megrendelheti a Robin Bobin-t a kívánt kárpitozással ー nézze meg a katalógusban, vagy foglaljon időpontot. Ez utóbbi esetben a kanapé szövetét pontosan a belső térhez lehet igazítani.

A legjobb gyermek kanapé

A gyermekszobai kanapénak kombinálnia kell a funkcionalitást a gyermek számára jó ágyneművel, könnyű gondozással és kompakt mérettel. Mindezen követelményeknek teljes mértékben megfelel a kanapé „Tony „. Joggal elismert, mint az ANDERSSEN legjobb kanapéja gyermekek és tizenévesek számára.

A nappaliágy egy kanapé, amely összecsukva több mint kompakt. méretei 82 cm x 142 cm . A modell alsó része egy nagyvonalú tárolódobozzal rendelkezik. A kanapé 200 cm-re kihúzható.

A Toni nappaliágy ágyrá alakítva egy személy számára teljes értékű ággyá válik. Az átalakítás könnyű ー még egy iskolás fiú is megbirkózik ezzel a feladattal. A kemény PPU matrac és az ortopéd lécek garantálják a baba egészséges alvását. Ez az egyik legjobb megoldás egy gyerekszobába vagy egy tinédzser szobájába.

Vásárlás előtt

Nem kell rögtön az elsőt megvenned, amelyik megtetszik. Fontos tudni, hogy a legtöbb modell két típusra osztható:

  • Vendég. Az opció jellemzője alacsony ár. A bútorokat azonban ritka használatra tervezték, mivel a mechanizmus gyorsan elhasználódik. Ezért kell óvatosnak lennie a választáskor.
  • Mindennapi használatra. Ez egy kiváló, de általában drága megoldás, amely hosszú ideig tart. A kihúzható mechanizmus kényelmes és nem kopik olyan gyorsan, mint az előző modell.

A vásárlás csak akkor lesz nyereséges és élvezetes, ha az illető hajlandó időt szánni arra, hogy megnézzen néhány jellemzőt. Nem sok van belőlük, de érdemes tisztában lenni velük, mivel segítenek abban, hogy rövid időn belül megtaláljuk a megfelelő lehetőséget.

Méretek

Szüksége van a szoba méretére, hogy megtalálja a megfelelő opciót, majd dolgozza ki a kanapé méreteit. Ha egy személy átlagos testalkatú és alacsony termetű, nem nehéz jó lehetőséget találni, csak fontos tudni

  • Egy személy számára a 80×200 cm-es méret tekinthető optimálisnak;
  • Ha dupla változatot vásárol, itt ajánlott figyelni azokra a modellekre, ahol a méretek 150×200 cm-esek.

A fenti méretek nem feltétlenül megfelelőek a magasabb emberek számára – ebben az esetben az alvóhelyet az Ön magasságához kell igazítani. Semmi bonyolult, különösen a hosszúság kiszámításánál, mert a magasságodhoz hozzá kell adni 20 cm-t. A szélesség viszont egy kicsit trükkös. Kezdetben a felhasználónak össze kell hajtania a karját a mellkasán, majd a könyökét oldalra kell hajtania. Továbbá egy második személy segítségére van szükség az egyik könyöktől a másikig terjedő távolság méréséhez. Adjunk hozzá 10 cm-t a kapott eredményhez.

A legjobb sarokkanapé

Ha sarokkanapét keres a nappaliba, nézze meg a Tristan modellt. Ügyfeleink széleskörű visszajelzései alapján egyesíti az ANDERSSEN Bútorgyár legjobb szakértelmét. A modell multifunkcionális: Tristan kanapéként szolgál az egész család számára, hogy pihenjen rajta, ágyként a mindennapi alváshoz; beépített polccal rendelkezik a tároláshoz. Ez a modell asztallal is rendelhető.

A harmonika mechanizmus lehetővé teszi, hogy tágas alvóhelyet kapjon 2 felnőtt számára.

A Tristan kanapé többféle változatban kapható ー válassza ki a családja igényeinek leginkább megfelelőt:

  • Kanapéágy kis kanapéágy baldachinnal;
  • a modell egy szabványos szendvicset;
  • kárpitozott bútor talapzattal és szabványos kanapéval.
Tristan kanapé

A kanapé az Ön személyes berendezéséhez illő szövetkárpitozással is rendelhető. Ez a legjobb megoldás a nappali számára, ha sok háztartástag van, gyakran vannak vendégei, vagy egyszerűen csak kényelmes, tágas kárpitozott bútorokat szeretne élvezni.

Hogyan lehet meghosszabbítani az élettartamot

Bármely szakértő megerősíti, hogy egy minőségi kanapénak legalább 15 évig kell szolgálnia, és csak akkor kezd törni. Ha ez hamarabb történik, akkor az illető vagy helytelenül használta a konstrukciót, vagy rossz minőségű terméket vásárolt. Még egy olcsó kanapé is eltarthat 10 évig, ha megfelelően ápolják. Csak néhány dolgot kell tennie:

  • Soha nem haladja meg az ágy maximális kapacitását. A kanapé érzékeny minden változásra. Nem szabad azt gondolni, hogy ha valaki egy kicsit többet nyom a megengedettnél, akkor nem lesz probléma.
  • A gyermekeknek tudatosítaniuk kell, hogy a kanapé nem trambulin, ezért nem szabad rajta ugrálniuk. A felnőttek ne álljanak felegyenesedve, mert ez rontja a belső teret.
  • Ahhoz, hogy a mechanizmus hosszú ideig a helyén maradjon, rendszeres karbantartást igényel: tisztítás a portól, szennyeződéstől, zsírtól stb..
  • A rögzítést rendszeresen meg kell húzni vagy egyszerűen ellenőrizni kell. Ez segít elkerülni az előre nem látható helyzeteket;
  • A kanapé tisztításához nem kell népi gyógymódokat használni, jobb, ha speciális porszívót használ, vagy forduljon egy takarítószolgálathoz. Fontos megérteni, hogy a vegytisztítás olcsóbb, mint a kárpit teljes cseréje.

ANDERSSEN klasszikus kanapé: a legjobb modell

Ha szeretne vásárolni kárpitozott bútorokat a nappaliba a klasszikus stílusban, válassza a „Winter Venice” modellt. Javasoljuk a 3 üléses változatot az Euro Sofa átalakító mechanizmussal. Ez egy igazán kényelmes, egyenes kanapé, amelyen az egész család ülhet.

Kihajtogatva 2 felnőtt számára széles fekvőhelyet biztosít. a hálózsák mérete 155×190/200 cm.

A modell megkülönböztető jegyei:

  • Eurosofa fekvőmechanizmus;
  • A fiókot a készlet tartalmazza;
  • a kanapé acél talapzata;
  • megbízható átalakítási mechanizmus;
  • Rugalmas PPU a matracalapban.

A „Téli Velence” modell eredeti kialakítása a belső tér fénypontja lesz. Javasoljuk, hogy a kanapéhoz a bútor klasszikus stílusához illő kárpitanyagot és felületet válasszon.

Tanácsadás a költségekről

Ha egy ilyen modellben valami idő előtt elromlik, a vásárlót közvetlenül a gyártóhoz irányítják. Van egy olyan változat, hogy a panaszra adott választ teljesen figyelmen kívül hagyják abban a reményben, hogy a vevő megunja a folyamatot, és saját maga végzi el a javítást, saját költségén.

A legjobb kanapé rugók

A rugós kanapék továbbra is keresettek a kárpitozott bútorok piacán tartósságuk és jó alátámasztó tulajdonságaik miatt. Az ANDERSSEN bemutatja a „Monsoon” ー modellt, amely megbízható rugóblokkal van felszerelve. Ez utóbbi olyan kialakítás, amelyben minden egyes rugó szövetborításban van, és funkciója nem kapcsolódik a többihez. Ennek a rendszernek köszönhetően a kanapé alkalmazkodik a test anatómiájához, egyenletes támogatást nyújtva az egészséges alváshoz és pihenéshez. A független rugódoboz a legjobb mechanizmus a hát ortopédiai védelmére. Továbbá, ezek a kanapék rendkívül megbízhatóak és tartósak ー modell sok éven át szolgálja a családját, miközben vonzó megjelenésű marad, és minden funkcióját a megfelelő szinten tartja.

A monszun egyéb jellemzői:

  • a termék acélkerete;
  • a készlet részeként ágyneműtartó fiók rendelésének lehetősége;
  • 185-225 cm hosszú és 120 cm mély.

Kiváló ortopédiai tulajdonságai mellett a párna vonzó megjelenéssel rendelkezik. Kényelemérzetet teremt a szobában. Ez a modell nem csak az alváshoz és a pihenéshez nyújt nagyszerű lehetőséget, hanem hangulatos légkört is biztosít.

Top 4. Pinskdrev

Értékelés (2021): 4.27

415 értékelés a forrásokból: Yandex.Piac, Otsovik, IRecommend, SPR

  • Jellemzők

    Ország: Fehéroroszország

  • Gyártás éve: 1957
  • A bútorok élettartama akár 15 év is lehet

„A Pinskdrev fehérorosz gyártó minőségi és olcsó bútorokat gyárt, beleértve a mindennapi alváshoz szükséges kanapékat is. A gyár hangsúlyt fektet a környezetbarát termékek előállítására, nem feledkezve meg az esztétikai komponensről, az ergonómiáról és a multifunkcionalitásról. A napi alvók kanapéi mindennel fel vannak szerelve, amire szüksége van: megerősített mechanizmusok, tágas rekeszek az ágyneműk számára, erős kárpitozás. A vásárlói vélemények szerint a fehérorosz bútorok meglehetősen megbízhatóak, jól néznek ki és sok éven át megfelelően szolgálnak. A költségvetési modellek a szokásos habszivacs párnázással vannak felszerelve, független rugókról szó sem lehet, de a felhasználók megjegyzik, hogy nagyon kényelmesen alszanak rajtuk. A hátrányok közé tartozik a hanyag hátsó kialakítás, de ez nem kritikus, mivel amúgy sem látható. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Pinskdrev modellek nehézek, és nehéz tisztítani alatta.

Előnyök és hátrányok

  • A bútorok jól képviseltetik magukat Oroszországban
  • Kiváló minőségű összeszerelés, hosszú élettartam
  • Párnahuzatok zárakkal, könnyen moshatók
  • Modern design
  • A hátsó oldal hanyag kialakítása
  • A kanapék meglehetősen nehezek

Hivatalos weboldal

A legjobb kanapé a nappaliba

Kanapé ー a nappali nélkülözhetetlen attribútuma. És gyakran ez a fő hangsúly az ő belső terében. Az ANDERSSEN gyár bemutatja a legjobb modelljét a nappaliba ー „Sea Breeze”.

Ez a kanapé lesz a család vagy a vendégek kellemes időtöltésének központja. Puha, hangulatos, meleg légkört teremt a szobában. A 227 sm hosszúságnak köszönhetően ez a modell nem kevesebb, mint 3 felnőttet képes elhelyezni a kényelmes ülésen. Nagyon tágas ー nem kell aggódnia a vendégek vagy lakótársak további ülőhelyei miatt.

Kanapé kibontakozik a típusú Euro összecsukható. Az ágy mérete 157 x 200 cm, ami 2 személynek felel meg. Kihajtott állapotban az elemek között csak egy hosszirányú illesztés van. A matrac kiváló minőségű rugalmas poliuretán habból készült ー kiválóan alkalmas alvásra és rövid távú pihenésre.

A „Sea Breeze” alkalmas, ha sokoldalú bútorokat keres a nappaliba, ahol egyedül pihenhet, a családjával együtt ülhet a TV előtt, vendégeket fogadhat, és ha szükséges, ー egy tágas kanapéágyon aludhat.

A füzet

Kanapé összecsukható mechanizmus

A képen látható szinte minden „könyv” egyik fő hátránya – a szerkezetek közötti kapcsolat.

A régi, jól bevált eszköz, amelyet még a szovjet összecsukható kanapékban is széles körben használtak. Egyszerűen húzza felfelé az alsó részt (mintha az ülést döntené), amíg be nem kattan, majd engedje el. A háttámla vízszintesen állítható, hogy nagy alvófelületet hozzon létre.

Ez egy egyszerű, de robusztus szerkezet, amely hosszú éveken át kitart. A dizájnelemek belül vannak, de kompaktak, így az ülés alatt tárolóhelyet lehet kialakítani. Ebben például ágyneműt és egyéb ágyneműt is tárolhatsz.

Erősségek:

  • egyszerűség és megbízhatóság;
  • alacsony ár;
  • Legyen szabad hely;
  • Gyorsan fel- és lehajtható – még egy gyerek is képes kezelni.

A „könyvnek” számos hátránya van:

  • A megfelelő működéshez szabad térre van szükség, és nem szabad a falhoz állítani.
  • Középen mély mélyedés található, amely befolyásolhatja az alvás kényelmét. Ezt egy legfeljebb 10 cm vastagságú, vékony matraccal lehet orvosolni.

A legjobb kanapé euro kanapé mechanizmussal

Az Eurosoufa átalakító mechanizmussal ellátott kárpitozott bútorok a legalkalmasabbak a kompakt méret és a tágasság kombinálására, amikor kibontva vannak. Ezek a kanapék kényelmes alvóhelyet kínálnak 2 személy számára, és összecsukva kevés helyet foglalnak el. Kárpitozott bútorgyárunk bemutatja katalógusunk legjobb kanapéját eurokanapé mechanikával ー „Winter Venice 2 üléses”.

Kényelmes és funkcionális modell, amely méltó helyet foglal el a nappaliban. Klasszikus karfaformájával és az ülés magával ragadó puhaságával ez a kanapé a belső tér fő hangsúlyává válik. A „Téli Velence” megragadja a szemet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Péter Sándor

    Kérdezem, hol találom az 2022-es legjobb kanapégyárak értékelését?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása