...

A 15 legjobb otthoni edzőkerékpár – Értékelés 2022

A legjobb fekvő tréning kerékpárok
Mini otthoni szimulátor - Top 8 legjobb modell rangsorolva

EconomySaveDelete 6

  • Top edzőkerékpár gyártók
  • A legjobb olcsó edzőkerékpárok
  • A legjobb mágneses edzőkerékpárok
  • Top elektromágneses edzőkerékpárok
  • A legjobb övgyakorlók
  • A legjobb fekvő tréning kerékpárok
  • Benchmark modellek
  • Mit kell keresni, amikor kiválasztunk egy álló kerékpárt az otthonunkba
  • Melyik StairMaster-t válasszam?

Az esőben való kerékpározás nem valószínű, hogy pozitív hatással van az egészségre, és az edzőterembe járás nem mindig van ideje. A legjobb megoldás a fekvő fekvő kerékpár megvásárlása, amely segíthet a fizikai erőnlét és a vitalitás fenntartásában. Ne fizessen túl sokat haszontalan funkciókért, mielőtt megvásárolná.

Helyszín Modell Értékelés Jellemző Ár
A legjobb olcsó edzőkerékpárok
1 hely Sport Elite SE-200 9,4 A kormány dőlésszögének beállítása 8810 .
2 pozíció BRADEX SF0057 Splash 9,2 Alacsony ár 6590 .
3 hely DFC VT-8013 8,7 Ergonomikus forma és stílusos kialakítás 5790 .
A legjobb mágneses edzőkerékpárok
1 pont Oxygen Pro Trac II 9,8 8 osztályzat 34790 .
2 hely SVENSSON BODY LABS CrossLine BCM 9,3 Kényelmes héliumpárnázott ülés 20490 .
3 hely DFC B3.5A 9,1 Simán kapcsol fel magasabb sebességre 9690 .
A legjobb elektromágneses edzőkerékpárok
1 hely Sport Elite SE-C970G 9,7 13 hasznos program 31490 .
2 hely Evo Fitness Crystal EL 9,5 Testzsír és Watt Control programok 19990 .
3 ülés ProForm 210 CSX (PFEVEX72916) 8,8 Informatív kijelző 26990 .
A legjobb övgyakorlatok
1 hely Testszobor BC-1420 9,3 Maximális felhasználói súly 100 kg 7490 .
2. hely Vas test 7041 BK 9,0 Csúszásgátló dombornyomott pedálok 14000 .
3 hely DFC B210 8,8 Kézi terhelésbeállítás 6590 .
A legjobb inerciális edzőkerékpárok (spin kerékpárok)
1 hely Proxima Velos 9,2 A kézikerékre és a keretre 5 év garancia vonatkozik 69990 .
2 hely Brumer TF-9.2C 8,9 Professzionálisan használható 20990 .
3. hely FAMILY FS 40 8,7 Kiváló stabilitás 29990 .
A cikk tartalma

Top gyártók a gyakorlat rudak

A kerékpár kiválasztásakor a szakértők azt tanácsolják, hogy ne csak a termék költségére, hanem a márkára is figyeljenek. Minden más dolog egyenlő, egy jól ismert cég modellje kívánatos, még akkor is, ha egy kicsit többet kell fizetnie. A megbízhatóság és a jó hírnév nem olcsó, ezért jobb, ha a következők mellett dönt:

  • Sport Elite. A kínai sportfelszerelések minőségét modern tanúsítványok igazolják. A híres márka fitneszberendezéseit az innovatív technológia és a funkcionalitás jelenléte különbözteti meg, amely a költségvetési költségekkel együtt magyarázza a vállalat sikerét a globális piacon.
  • Testszobrászat. A vállalat termékei a sportcikkek teljes skáláján elérhetőek, amelyek a kezdők és a profik számára egyaránt elérhetőek. A márka 20 éve használ eredeti tervezési megoldásokat, amelyek javították az edzőkerékpárok tulajdonságait.
  • SVENSSON BODY LABS. A legendás svéd márka kifogástalan minőségéről és megbízhatóságáról ismert, és a kínai gyártás elindítása után a termék még megfizethetőbbé vált.
  • A DFC megfizethető, keresett sportcikkeket szállít, ezért népszerű a hazai piacon. A fő gyártás Kínában található, ahol a gyártás minőségét gondosan ellenőrzik.

Vissza a menühöz ↑

Mely izomcsoportokat lehet gyakorolni

Az otthoni helyhez kötött kerékpárok elsősorban a lábizmokat dolgoztatják meg. A standard eszközök mellett aktívan dolgoznak a comb bicepsz, quadricepsz, vádli, teve lábujj és a farizom csoportok. Részlegesen érintett hasizmok.

A kézi fitneszeszközök lehetővé teszik a karok edzését, bevonva az összes izmot is. A stressz-szintek egyenletesen oszlanak el, és a képzési programokat előzetesen kidolgozzák.

Mini álló kerékpár otthonra - Top 8 legjobb modellek rangsorolása

Nézze meg a modelleket

Modell Betöltési rendszer Max. felhasználói súly, kg Súly, kg
Sport Elite SE-200 mágneses 100 21
BRADEX SF0057 Splash övvel 100
DFC VT-8013 övre szerelhető 100 10
Oxygen Pro Trac II Mágneses 150 34
SVENSSON BODY LABS CrossLine BCM mágneses 120 24
DFC B3.5A mágneses 100 19
Sport Elite SE-C970G elektromágneses 150 41
Evo Fitness Crystal EL elektromágneses 120 24.2
ProForm 210 CSX (PFEVEX72916) elektromágneses 125 33
Testszobor BC-1420 öv 100 11.2
Vas test 7041 BK övre szerelhető 100 18.7
DFC B210 övvel 100
Proxima Velos Tehetetlenség 160 55
Brumer TF-9.2C tehetetlenség 110 42.5
FAMILY FS 40 tehetetlenségi ülés 140 42

vissza a menübe ↑

Mire használják?

A célok különbözőek lehetnek, csakúgy, mint a fitnesz általában. Nézze meg az alapvető dolgokat.

  1. A fogyás érdekében. Jó választás otthoni edzéshez, nyomon követheti a kalóriafelhasználását, és akkor edzhet, amikor Önnek megfelel (használhatja a kalóriaszámláló táblázatot). Például egy 20-25 perces reggeli edzés éhgyomorra nemcsak jó testmozgás, hanem fokozatosan helyreállítja a súlyodat.
  2. Rehabilitációhoz. Sok ilyen gép kapható az orvosi felszereléssel foglalkozó üzletekben. Ezeket gyakran használják rehabilitációra, amikor a végtagok mozgékonyságát kell fejleszteni (lásd külön cikkeket az idősek edzéséről és a térdízület erősítéséről).
  3. A megelőzés érdekében. Csak helyezze az íróasztala alá, és dolgozzon a számítógépén, vagy tegye a TV elé, és élvezze a pihentető edzést. Könnyű és intuitív mozdulatok az alsó végtagok vérkeringésének javítására és számos olyan betegség megelőzésére, amelyek az ülőmunkát végző felhasználóknál előfordulnak.
  4. Gyermekek számára. Jó alternatíva a futópad, a fekvő szobakerékpár és más edzéssegédeszközök helyett a gyerekek számára. Megfizethető terhelés a gyermekek számára, előnyös mozgásmechanika.
  5. Állóképességi edzéshez. Az aerob edzés hihetetlenül jót tesz a szív- és érrendszeri rendszer és a légzőrendszer számára, és a mini edzőkerékpár lehetővé teszi, hogy ezt az edzést. 40 percet vagy egy órát gyakoroljon minden nap, és nem csak megelőzésre, hanem jelentős előrelépésre is szert tehet egészségi állapota javításában.

A különféle fitneszeszközök így a felhasználók széles körének megfelelnek.
Figyelem! Ha a testsúlycsökkentés érdekében edzőkerékpárokat, köztük mini edzőkerékpárokat is használ, figyelembe kell vennie a fedélzeti számítógépek jellemzőit. Általában 10-15%-kal kissé túlbecsülik az elégetett kalóriák mennyiségét.

Mit kell keresni, amikor kiválasztunk egy álló kerékpárt az otthonunkba

Számos elvnek kell vezérelnie Önt a kerékpár vásárlásakor, de a fő tényezőnek a személyes igényeknek kell lennie. Ne hagyja magát mások kérései és véleményei alapján irányítani, hogy elkerülje egy felesleges bútor megvásárlását. Válassza ki a személyes preferenciáinak megfelelő modellt. A mai modellek fő jellemzői a következők:

  • Maximális felhasználói súly. A helyhez kötött kerékpár nem egy vizuális motivációként vásárolt estélyi ruha. Vásárlás előtt mérje meg magát, és biztonsági óvintézkedésként adjon hozzá 10 kg-ot a méreteihez. Ha egynél több személy fogja használni a gépet, fontos figyelembe venni a család legnehezebb tagjának testsúlyát.
  • Edzésprogramok száma. Az opciók modellenként változnak, és kardio- és intervallum edzéseket tartalmaznak. A pulzusszám és a terhelés intenzitásának nyomon követése az Ön egészségének veszélyeztetése nélkül lehetséges.
  • Az építés típusa. Megkülönböztetünk függőleges és fekvő edzőkerékpárokat, de az utóbbiakat orvosi célokra tervezték. Gyakran használják őket rehabilitációs és terápiás tanfolyamokon.
  • Betöltési rendszer. A mérőszámok befolyásolják az álló kerékpár teljesítményét és a használatának kényelmét. A mechanikus rendszer esetében az ellenállást a szíj biztosítja, így nem zárható ki a rángatás és a csúszás. A mágneses edzőkerékpárok a mágnesek hatását használják ki a lendkerékre, ezáltal egyenletes és csendes mozgást eredményezve. Az elektromágneses modelleket tartják a leginnovatívabbnak, mert lehetővé teszik, hogy teljes mértékben irányíthassa az edzést.
  • További jellemzők. A legtöbb modern edzőkerékpár speciális funkciókkal van felszerelve, de ne fizesse túl a haszontalan „töltelékeket”.

vissza a menübe ↑

Mi az a mini fekvő kerékpár?

Képzeljünk el egy hagyományos edzőkerékpárt. Most vegye le a kormányt, majd vegye le az ülést. Csak a pedálos rész marad.

Pontosan ez az, ami egy mini edzőkerékpár, ami nem más, mint egy mechanika pörgő pedálokkal. Kompakt, praktikus és rendkívül hatékony.

Ez azt jelenti, hogy ezek a modellek fedélzeti számítógépekkel is rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik a mérések elvégzését (például a távolság vagy a kalóriák), és még pulzusszám-vezérelt edzéseket is létrehozhatnak.

Melyik álló kerékpár a legjobb?

A vásárlás előtt a szakértők azt tanácsolják, hogy határozzák meg a sporteszközök használatának célját, mivel a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére vagy a fogyásra egészen más eszközökre van szükség. oktatás 1 A sporteszközök használatának célját nem lehet meghatározni. A drágább edzőbiciklik segíthetnek a legjobb eredmények elérésében, de a felesleges kütyük kerülése pénzt takarít meg. Mielőtt vásárolni indul, fontos a költségvetés meghatározása, a rendszer típusának és a terhelési szintek számának kiválasztása. Hasznos, ha figyelembe vesszük a fekvő fekvő kerékpár további jellemzőit és méreteit. Ne írja le a gyártó, valamint a megbízhatóság és a biztonság a tervezés. Kívánatos 5-10 percig tesztelni a készüléket üzemmódban, hogy megértse a saját érzéseit.

15 legjobb porszívó – Értékelés 2022
14 legjobb robotporszívó – Értékelés 2022
A 12 legjobb gőzfőző – Értékelés 2022
A 15 legjobb párásító – Értékelés 2022
15 legjobb ruhagőzölő – Értékelés 2022
A 12 legjobb merülő turmixgép – Értékelés 2022
Top 15 legjobb gyümölcscentrifuga – Értékelés 2022
A 15 legjobb kávéfőző – Értékelés 2022
A 18 legjobb elektromos sütő – Értékelés 2022
20 legjobb porszívó – Értékelés 2022
15 legjobb varrógép – Értékelés 2022

Mi a helyes módja annak, hogy gyakoroljon egy mini edzőkerékpárral

Csak akkor hozhatja ki a legtöbbet az edzéséből, ha helyesen használja az otthoni hordozható edzőt. Számos technika létezik a különböző célok elérésére, de vannak általános irányelvek is a testmozgásra vonatkozóan:

  • Ülés kiválasztása. Az álló testmozgás egyáltalán nem lehetséges, különösen azért, mert a maximális munkaterhelést az ülő testtartás határozza meg. Mindenki maga választja ki a legkényelmesebb és legkíméletesebb üléspozíciót. Ugyanakkor az ülés és az edző közötti távolságot is meg lehet választani, ami lehetővé teszi a különböző izomcsoportok erőfeszítéseinek beállítását.
  • Kiemelés. Egyes formatervezési minták gyakran elmozdulnak a helyükről edzés közben, és folyamatosan korrigálni kell őket. Ennek elkerülése érdekében az edzőgépet vagy valaminek támasztják, vagy csúszásgátló bevonattal ellátott felületre helyezik.
  • Gyakorlat időtartama. Egyéni alapon, a gyakorlat végső céljainak megfelelően kerül meghatározásra. Szükséges az impulzus ellenőrzése.
  • A kar edzéséhez az edzőt egy asztalra vagy más felületre helyezik. A terhelés mértékét ugyanúgy kell beállítani, mint a lábak esetében.

Hogyan válasszunk egy ülőhelyes kerékpárt ülés vagy kormány nélkül??

A kiválasztási folyamat során már a kezdetektől fogva fel kell mérnie saját céljait, és meg kell vizsgálnia az alapvető paramétereket:

  1. lendkerék súlya – minél nagyobb a lendkerék, annál nagyobb terhelést kaphat, ezért aktív edzésekhez olyan modelleket válasszon, ahol ez a paraméter magasabb, de általában 2-3 kilogramm a tartomány;
  2. test anyaga – a fő lehetőségek az acél és a műanyag, a műanyag könnyebb, de kevésbé tartós, az acél edzővel nagyobb megbízhatóságot kap, de a súlya is kissé megnő;
  3. Súlykontroll – az előnyöket és hátrányokat a különböző fitneszeszközökről szóló részben tárgyaljuk;
  4. Számítógépes opciók – a standard változat távolság-, idő- és kalóriaszámlálást kínál, a továbbfejlesztett változatok akár edzés- és pulzusszámláló programokkal is rendelkezhetnek;
  5. ergonómia – bár a kialakítás nem sokban különbözik, a pedálok és a hevederek kényelmét, a pedálok elhelyezését a szekrényhez képest és egyéb tényezőket figyelembe kell venni.

Figyelmeztetés! Az ellenállás beállításának és az intenzívebb edzésnek a képessége szintén az edző típusától függ. Az elektromágneses és a mágneses modellek (amelyek szobakerékpározásra is használhatók) a leginkább „edzésbarát” opció. Egy egyszerű aerobic edzéshez az övtornászok is jól jöhetnek.

A listák legjobbjai

A rangsorban felsorolt edzőkerékpárok mindegyike méltó arra, hogy a legjobbnak nevezzük őket. Néhány készüléket úgy terveztek, hogy akár 200 kg-ot is kibírjon. Szinte minden gép többféle edzésmóddal, beépített edzésprogramokkal rendelkezik. Egyes modellek extra állványokkal, hangszórókkal, okostelefon-csatlakozással rendelkeznek. A bemutatott rangsorok közül a három legjobb edzőkerékpárt emeltem ki a különböző paraméterek szerint.

A legjobb fekvő kerékpár az ár/teljesítmény arányhoz képest – Evo Fitness Spirit

Megfizethető minőségi edzőgép Evo Fitness Spirit

A mágneses edzőgép akár 120 kg súlyt is elbír. A 8 kg-os lendkerékkel kombinálva biztosítja a sima mozgást és az egyenletes súlyelosztást.Az LCD kijelző mutatja a felhasználó sebességét, fordulatszámát, pulzusszámát, edzési idejét. Nyolc terhelési mód áll rendelkezésre. Függőlegesen és vízszintesen állítható ülés. Csúszásmentes pedálok a kényelmes edzéshez.

A legjobb készülék az építési minőség szempontjából – Hasttings Spider SB300

Kiváló minőségű Hasttings Spider SB300

A mágneses meghajtórendszer csendes és egyenletes működést biztosít a készüléknek. Az edzőkerékpár 8 szintű ellenállással rendelkezik. Kormányra szerelt pulzusmérő. A kijelzőn az edzéssel kapcsolatos információk jelennek meg: elhasznált kalóriák, megtett távolság, sebesség, fordulatszám… A legmagasabb minőségben és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, 125 kg súlyig támogatja a felhasználókat.

A legjobb szimulátor a kényelem és a képzési programok mennyisége szempontjából – SPIRIT CU800

A legkényelmesebb kerékpáros edzéshez és rengeteg edzésprogrammal SPIRIT CU800

Az elektromágneses meghajtórendszerrel ellátott edzőkerékpár 40 terhelési szinttel rendelkezik. Igen pulzusmérő. Csendes, csendes futás. Nagy szilárdságú acélból készült megerősített keret. A LED kijelző kellemes LED háttérvilágítással rendelkezik. A szoftver számos hasznos képzési programot tartalmaz.

A Sport Elite SE-100 öves fekvő ergométer a fogyáshoz

Előnyök:

  • Állítható ülés és kormány;
  • Könnyen összeszerelhető;
  • Kényelmes;

Hátrányok:

  • Gyenge műanyag burkolat;
  • Minimális terhelés;

A legjobb elektromágneses fogyókúrás testmozgató oxigén Jet Star

Előnyök:

  • Kardio érzékelő
  • Állítható ülés és kormánykerék
  • Szívritmus monitor
  • Beépített programok

Hátrányok:

  • A pulzusmérő nem működik megfelelően
  • Nem teljes csomag

A legjobb olcsó edzőkerékpár a fogyáshoz DFC VT-8012

Előnyök:

  • Ülés és kormány beállítása
  • Könnyen használható
  • Kompakt
  • Könnyűsúlyú

Hátrányok:

  • Minimális teherbírás

Hasttings RB4 legjobb vízszintes edzőkerékpár.0

Előnyök:

  • Vezeték nélküli kardioérzékelő
  • Igen pulzusmérő
  • Kerekek a szállításhoz
  • Kényelmes használat

Hátrányok:

  • Ár
  • Egyes programok leírásának hiánya

Legjobb Evo Fitness Spirit függőleges kerékpár

Előnyök:

  • Kardioérzékelő elérhető
  • Igen pulzusmérő
  • Kerekek a szállításhoz
  • Könnyen összeszerelhető

Hátrányok:

  • Nincs memória funkció
  • A pulzusmérő nem működik túl jól

A legjobb mini edzőgép a fogyáshoz Belberg BE-05

Előnyök:

  • Easy
  • Kompakt
  • Stabil

Hátrányok:

  • minimális terhelés

Az edző előnyei és hátrányai

Ennek nagy része az egyszerű szimulátortól való eltérésekről szóló bekezdésben van kifejtve. Az alábbiakban ezeket a pontokat egy kicsit részletesebben vizsgáljuk meg. Az előnyök a következők:

  1. kompakt és könnyű – még egy törékeny lány is könnyen kezelheti;
  2. kényelmes otthon – könnyen használható egy kis lakásban és minimális helyet igényel.

A fő hátrányok a következők:

  • a mechanizmus törésének lehetősége – egy összecsukható mechanizmust könnyebb eltörni;
  • A stabilitás hiánya – a kialakítás csak sík felületet igényel;
  • Edzés hatékonysága – nem optimális a profi sportolók és a kerékpározás számára.

Alapvetően a hátrányok minimálisak, de néhány felhasználó számára fontosak lehetnek. Tehát egy ilyen gép kiválasztásakor készítsen előzetes diagnózist az Ön számára hátrányairól és előnyeiről, valamint a rajta való edzés lehetséges előnyeiről és ártalmairól.

Milyen gépek állnak rendelkezésre?

A fő különbség itt a terhelésszabályozás mértéke. Az ellenállást általában a pedálokhoz rögzített lendkerék szabályozza, és bizonyos mértékű csavaróerőt igényel. A lendkerék pedig többféle rendszerrel is vezérelhető.

  1. Mechanikus. A legegyszerűbb megoldás az, hogy a lendkerékre szíjat teszünk, ami növelheti vagy csökkentheti a súrlódást. A szíjfeszesség-szabályozóval módosíthatja a szíj feszességét, és így változtathatja az ellenállást. Magas fordulatszámon a pedálok görgethetők, és nincs sok fokozata az erőkifejtésnek.
  2. Mágneses. A rendszer egy mágnest használ, amely a lendkerékhez közelebb és távolabb mozog. Súrlódást nem használnak, de más fizikai kölcsönhatások lehetségesek. Több terhelésbeállítási lehetőség, nincs kurblizás.
  3. Elektromágneses. A legmodernebb készülék, amely gyakran igényelhet hálózati áramra való csatlakozást. A mágnesek elektromosak és kevésbé kopnak. Számos terhelési lehetőség, edzésprogramok létrehozásának lehetősége.

Hogy melyik a legjobb az Ön számára, azt Önnek kell eldöntenie. Mindenesetre a lendkerék minden modellben kis tömegű, és ez a tény korlátozza a maximális terhelést. Nem mindig lehet ugyanazt az ellenállást elérni, mint a hagyományos gépeken. A mágneses változatok azonban jól beállíthatják a lendkereket, és az egyszerű otthoni képzéshez teljesen normális és a mechanika. Bővebben arról, hogyan válasszuk ki a fekvő fekvő kerékpárt.

Az egészségért és szépségért extra költségek nélkül!

A modern életritmus gyakran negatív hatással van az emberi testre – a rendszertelen étkezés, a rendszertelen napi rutin, a rossz alvás és a mozgáshiány a szervezetben kudarcokhoz vezet – rossz közérzet, petyhüdt izmok, fáradtság és rossz hangulat. Normalizálja az egészséget és élesítse az alakját segít megvalósítható edzés, de a fitneszközpontok látogatásához nem mindig van ideje. Ez olyan plusz költség, amelyet nem mindenki engedhet meg magának.

Kompakt edzőkerékpár
„Az Aerobic New 2-in-1 a kerékpár egyszerűsített változata, amely mindenkinek megfelel – a gyermekeknek és a felnőtteknek minden fittségi szinten, még a mozgáskorlátozottaknak is.

Aerob Új 2 az 1-ben fekvő kerékpár

Tréning kerékpárok építési típus szerint

A konkrét kialakítástól függően a következő edzőkerékpár-változatok különböztethetők meg:

  • A függőleges kerékpárok klasszikus modellek, amelyek kormánya és nyerge a hagyományos kerékpárok hasonló részeire hasonlít. Ugyanazokat az izmokat edzi, amelyeket a kerékpározás során használnak: hasizom, lábak és hát. A mai felálló modelleknél az ülésmagasság és a kormány pozíciója könnyen beállítható, így a modellek könnyen kezelhetők.
  • Stairmaster, vízszintes – a vízszintes edzőkerékpárok speciális háttámlával rendelkeznek a maximális kényelem érdekében. Ezt az eszközt ülő helyzetben kell gyakorolni. Ez a kerékpár csak a láb- és hasizmokat terheli.

Fő fogadás. A vízszintes modellek tökéletesek azok számára, akik nem szeretnék megterhelni a gerincüket, mert lehetővé teszik a hátuk pihentetését.

  • Hibrid – egyedülálló modellek, amelyek speciális kialakításuknak köszönhetően nemcsak álló vagy ülő, hanem akár félig fekvő munkát is lehetővé tesznek. Ez annak köszönhető, hogy a szék egyszerre több síkban is könnyen beállítható. Ezeket a gépeket „hibridnek” nevezik, mert a függőleges és a vízszintes kerékpárokat is kombinálják.
Hibrid edzőkerékpárok
  • Hordozható – kis készülékek, amelyek nem teljes értékű edzőkerékpárok, de nagyon hasznosak a könnyű fizikai edzésekhez. Ezeket a modelleket egy kis pedáldobozzal és egy egyszerű számítógéppel tervezték. Itt nincs hely. A hordozható modellek fő előnye a kompakt méretük.

Megbízható gyártók

A modern piac különböző gyártók különböző mini edzőkerékpárokat vezet be, a következőeket tekintik a legnépszerűbbnek.

DFC SC-W002 fekvő mini álló mini

Modell specifikációk

Ez a hordozható mini álló kerékpár öves töltőrendszerrel rendelkezik. A lendkerék súlya 2 kg. A miniállomás tömege kompakt méretei miatt korlátozott: a felső határ 110 kg. De kényelmes, ha a készüléket magával viszi a természetben, a munkahelyen, üzleti úton.

A gyártó garanciája 1 év. Egy teljes mini álló kerékpár készlet súlya 7 kg. A kijelzőn megjelenik: az edzés során elégetett kalória, az aktuális sebesség és idő, valamint a megtett távolság.

Az Aerofit Mini Stairmaster

Tervezési leírás

Ez a kompakt mini kerékpár segít az otthoni edzésben. Útközben, az irodában, vidéken is magával viheti, hogy ne szakítsa meg az edzést, és bármilyen körülmények között formában maradjon. Az ergométer alkalmas karok és lábak edzésére, testformálásra, fogyásra, izomtömeg növelésére.

A diadalmas technológiai fejlődés és a rohanó életmód korában nem feltétlenül kell edzőterembe járnia, hogy testét tónusban tartsa. A nehézségi szint beállítása segít a képzési folyamat diverzifikálásában. A mini edző beépített számítógéppel rendelkezik a teljes edzésidő, a megtett távolság, az elégetett kalóriák és az eltöltött idő kijelzéséhez. A számítógép kikapcsolja magát, amikor az edzés véget ér.

A készlet tartalmazza:

  • az edzőt a bal és a jobb lábával;
  • felhasználói kézikönyv;
  • két pedál;
  • mini számítógép;
  • állítókerék;
  • Szerelőcsavarok és távtartók (4 darab).).

A mini álló kerékpár anyaga műanyag és nagy szilárdságú acél. Teljes össztömeg 4,1 kg, szürke színű.

A mini fekvő kerékpár elsődleges célja a vállak, a hát, a karok, a lábak, a farizmok és a csípő edzése, a fogyás, a vérkeringés és a pulzusszám javítása. Ára körülbelül 2700. Egy ilyen olcsó ár, ez nagyszerű. Könnyű és nem foglal sok helyet: méretei olyan kompaktak, hogy az ágy alatt tárolható.

A Bradex „Aerofit” a legjobb minőségű ABS-műanyagból és fémből készült. A tervezők a pedálokat hagyták a legszükségesebb résznek, és minden mást egy széles monitorral helyettesítettek, amely mutatja a megtett távolságot, az elégetett időt, az elégetett kalóriákat.

Hihetetlenül kényelmes konstrukció stílusos kivitelben.

Divatos kombinálni a mini álló kerékpáron végzett edzést a számítógépen végzett munkával:

A lábát ráhelyezve egyszerre végezhet aerobic edzést, miközben kedvenc tevékenységét élvezi.

Az olyan betegségekben szenvedők, mint a tachycardia, tromboflebitis, asztma és más szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, rák és a mozgásszervi problémák, a képzés ellenjavallt.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • mini edzőkerékpár alap;
  • stabilizátorok – elöl és hátul;
  • jobb és bal pedál;
  • Hatszögletű csavarok (4 db).);
  • párnák (4db.);
  • számítógép;
  • Alap stabilizátorok (2 db.);
  • A pedálok ellenállását szabályozó kerék;
  • kurbli;
  • állítókerék csavar;
  • használati utasítás:
  • akkumulátor.

A hordozható edzőkerékpár öves töltőrendszerrel 5,1 kg súlyú. Méretei 40x35x40cm. Súlyhatár személyenként – 100 kg-ig. Gyártó ország – Kína. A kijelzőn megjelenik: edzésidő, sebesség, kalóriafogyasztás, megtett kilométerek. Költségek 3060 rubel tartományban.

A MONARK-ról: 60 cm hosszú szalagbetöltő rendszer. célja az alsó és felső végtagok korrekciója. Az alacsony intenzitású terhelések lehetővé teszik az otthoni vagy kórházi használatot. Kíméletes működésének köszönhetően ideális kerekesszékesek számára.

A monitoron megjelenik:

  • időzítés;
  • A percenkénti pedálütések száma és az összes pedálütés száma.

A maximális terhelés 100 kilogrammra van korlátozva, t.. a mini helyhez kötött kerékpárt olyan felnőtt felhasználók számára tervezték, akik nem lépik túl ezt a súlyhatárt.

A kijelzőn látható a fordulatszám, az elégetett kalória, a megtett távolság és a sebesség. Szerkezet súlya 6 kg, övterhelés, mechanikus állítás. akkumulátoros, a kézikerék súlya 2 kg.

A mini-gyakorlógép kiválasztásakor figyelnie kell a gyártóra, a márkára és a felhasználók által hagyott véleményekre, hogy elkerülje a hibákat és a felesleges pénzügyi kiadásokat

A legjobb mini edzők otthonra

Számos különböző fitneszeszköz áll rendelkezésre, amelyek mindegyike sajátos jellemzőkkel rendelkezik. A legjobb modellek az otthon számára figyelembe vehetők:

Aero Fit Mini edzőkerékpár SL-F

  • Az acél és műanyag pedálok teszik ezt a fitnesz tárgyat nagyon népszerűvé.
  • A készülék súlya 4 kg.
  • Ideális reggeli edzésekhez.
  • A készülék az alapvető információk megjelenítésére szolgáló LCD kijelzővel van felszerelve, és több alapfunkció közül választhat.
  • A rakodási rendszer mechanikus és nagymértékben ellenáll a stressznek.

DFC SC-W002

  • A drágább modellek, amelyek nagyobb súlyúak és nagy kijelzővel rendelkeznek a legfontosabb információkhoz.
  • Ennek a modellnek a terhelhetősége megegyezik az előző modellével, sebességmérővel.
  • A kézikönyv szerint a maximális hasznos teher 110 kg.

Torneo Smart Bike

  • Ez az edzőgép drágább, mint a korábbiak, ami annak köszönhető, hogy a modern technológiát használják a gyártás során.
  • A jellemzők közé tartozik a fokozatmentes rendszerrel történő terhelésszabályozás.
  • A speciális forgattyú lehetővé teszi az amplitúdó és a hatékonyság jelentős növelését.
  • Ezenkívül a karosszéria és az alapelemek tartós anyagokból készültek.
  • Ne feledje, hogy a készülék meglehetősen masszív és 8 kg súlyú.
  • A többi változattól eltérően a szóban forgó számítógép egy különálló állványon található.

Sport Elite BY-810

  • Stabil és robusztus, műanyagból és fémből készült.
  • Számítógépes felhasználóbarát, állítható intenzitással és szíjhajtású betöltő rendszerrel.
  • A beszerelt érzékelő a pedálok lépéstempóját is leolvassa.

Ferrum IREB 0801

  • Más modellekkel ellentétben ez mágneses.
  • Különleges jellemzői közé tartozik az eredeti kialakítás, a kb. 5 kg-os súlya.
  • Sokan választják a designt intenzív sporttevékenységekhez.

A választás gyakran a készülék kialakításán alapul. Minimalista fém kivitelű, előnyben részesített fekvőhelyes álló kerékpár.

A legjobb fekvő ergométer a fogyáshoz.

Az állítható pedálellenállású kerékpárok tökéletesek a fogyáshoz. Bármelyik ilyen típusú fitneszeszköz segít a zsírégetésben. Kerékpárszimulátor – hasznos és hatékony eszköz a minőségi fogyáshoz és testformáláshoz. A gép intenzív aerob munkával megdolgoztatja az izmokat és kalóriát éget a testben. Ezeknek az edzőkerékpároknak a különlegessége, hogy széleskörű programcsomaggal vannak felszerelve, és a leghatékonyabb fogyókúrás programok a következők: „KALÓRIA”, „ZSÍRÉGETÉS”, „ERŐSSÉG”. Ezek a programok a legjobb edzőkomputerek edzésében kiválasztott programok a fogyás érdekében.

Ajánlás! Távolítsd el a magas kalóriatartalmú ételeket az étrendedből – így a fogyás sokkal gyorsabban fog menni.

Aktívabban fogyhat, ha követi a sportedzők tanácsait és ajánlásait:

  • A hatékony zsírégetés olyan pulzusszámnál történik, amely átlagosan százharminc ütés/perc.
  • Az intenzitást fokozatosan kell növelni: az edzés közepén el kell érnie a csúcstempót.
  • Az edzésnek negyven perc és egy óra között kell tartania.

Az otthoni sporteszközök előnyeiről

Amikor úgy dönt, hogy megvásárol egy otthoni kardiógépet, meg kell értenie, hogy mit tesz az Ön számára, és mit képez. az edzőbicikliknek van a legpozitívabb hatása az ember fizikai állapotára. Ez a multi-torna a lábakat (vádlikat és combokat) is aktiválja, miközben közvetve a hasizmokat, a karokat és a hátat is. Számos előnye van egy ilyen berendezés birtoklásának, hiszen egy jó edzőkerékpáron garantált a testmozgás:

  • Javított erő és állóképesség;
  • A lábizmok hatékony megdolgoztatása;
  • az ízületek jobb mobilitása;
  • Javítja a szalagok stabilitását a sérülésekkel szemben;
  • a légzőrendszer fejlődése;
  • Zökkenőmentes fogyás az extra kalóriák elégetésével;
  • Testformálás és testtartás javítása;
  • Stresszcsökkentés.

Megfelelő szervezés esetén elengedhetetlen a fogyáshoz és az erek megerősítéséhez. De mielőtt kiválasztaná a legjobb modellt, meg kell vizsgálnia a kardio-szimulátoron való gyakorlás ellenjavallatait.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Roland Sándor

    Kedves olvasó! Mi a te véleményed a cikkben szereplő 15 legjobb otthoni edzőkerékpárról? Melyiket választanád és miért? Milyen szempontokat fontosnak tartasz egy ilyen eszköznél? Várom válaszodat!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása