...

10 legjobb robogó és mopedek 50cc alatt 2022 – 2022: hogyan kell választani, árak, vélemények

A mai piacon a robogók és mopedek széles skáláján 50 cc-ig hazai és külföldi gyártású. Egy új robogó kiválasztása, először is, figyeljen a motorkerékpárok gyártójára. A kismotorokat a gyártóműhely jellege szerint a következőképpen lehet csoportosítani.

  • Japán márkák, amelyeket a tartósság és a robusztusság jellemez, megbízható az úton. A „japán” relatív hátránya – ez egy magas ár egy robogó számára. Ennek következtében a japán mopedeket többnyire tapasztalt vezetők vásárolják meg
  • Az európai gyártók között nem olyan széles körben képviseltetik magukat a robogók, különösen a legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú prototípusok kiválasztásában. Euro-motoros jármű érdekelt elsősorban szakemberek lovaglás szűk fókuszban.
  • A kínai robogók, bár a megbízhatóság szempontjából rosszabbak, mint a fent említett gyártók, de a közelmúltig köztük lévő különbség már nem létezik. Nem nehéz kínai mopedet találni a városokban vagy a városon kívül. Tapasztalt hobbisták és kezdők számára egyaránt elérhető.
  • A hazai robogók nem állnak messze a piacon a tartósság és a megbízhatóság tekintetében. A robogóink előnyei viszonylag olcsó hangolás.

A felülvizsgálat a legjobb külföldi és hazai robogók márkáit választotta ki, amelyek motorja 50 cm3-es kiszorítású. cm. Az értékelés az orosz járművezetők véleménye alapján készült. Mennyibe kerül egy ilyen átlagos egység, mire kell figyelni a választáskor, egy- vagy kétüléses robogó fog nekem megfelelni?? Cikkünk segít megérteni a minőségi robogó kiválasztásának bonyolultságát az utazás konkrét céljaira.

Robogók és mopedek legfeljebb 50 cc – Jellemzők malokubaturnaya készülékek

Tervezi, hogy vesz egy robogó motor legfeljebb 50 cc, vagy lesz a boldog tulajdonosa egy importált moped, fontos, hogy meghatározza nem csak a gyártó és a márka kétkerekű berendezések, hanem, hogy vizsgálja meg a műszaki különbségek és a tervezési jellemzői.

A legjobb mopedek és robogók értékelése 50 cm3-ig

Az 50 cm3-ig terjedő robogók és mopedek kényelmesek és könnyűek

A motorkerékpárokat nem ismerőknek először is meg kell érteniük a terminológiát, hogy ne keverjék össze a mopedet a robogóval:

  • A robogót rövid távú utazásra tervezték, és akár 60 km/h sebességre is képes. A konstrukció jellegzetessége, hogy nincs sebességváltó, és a sebességet a gázkar elfordításával lehet változtatni. A technika a pedál görgetésével indul, bár vannak nyomógombos indítású modellek is;
  • A robogó csökkentett kerékmérettel, alacsony tömeggel és kis űrtartalommal rendelkezik. Variátorral, azaz automata sebességváltóval érkeznek. A robogók képesek túllépni a 120 kilométeres sebességkorlátozást, így nagy kockázatú járművekké válnak.

A kis kétkerekűek jellemzőinek részletes áttekintése segít a választás meghatározásában.

Milyen robogók állnak rendelkezésre?

Ha egy ilyen jármű megvásárlására gondol, azonnal sok kérdés merül fel. Melyik pontos modellt kell beszerezni, és mik ezek? Méretük és felépítésük a legfontosabb szempontok az ilyen típusú járművek kiválasztásakor.

  • Kis. Ezek a modellek a leginkább megvásárolhatóak. A motor térfogata kicsi, ami azt jelenti, hogy gazdaságosan fogyaszt üzemanyagot (kb. 2 liter/100 km). A legtöbb lovas csak egy járművet használna, amelynek súlya mérsékelt vagy alig több, mint egy maréknyi. Ezek a kis méretű (50 cm3) modellek kis méretűek. Gyorsak, fordulékonyak és olcsók. Azok, akik először ülnek ilyen szállításra, feltétlenül vásároljanak egy közepes teljesítményű kis robogót.
  • Közepes. 150 köbcentiméteres motorral rendelkeznek. Két utas számára készültek, és több benzint fogyasztanak. Sokkal könnyebb irányítani. A közepes modelleket gyakrabban azok vásárolják, akik szeretik a kényelmet az úton, mert lágyabb felfüggesztéssel rendelkeznek.
  • a legnagyobb. Ezek azok a modellek, amelyeknek az ülése egy kanapéra hasonlít. Nagyon kényelmesek, nagy méretűek. Ennek ellenére ezeknek a modelleknek az árai meglehetősen magasak. Ezek az autók üzemanyag-takarékosak, de elég erősek ahhoz, hogy azok számára is vonzóak legyenek, akik szeretik a gyors, kényelmes utazást.

A robogót az Ön preferenciáitól és pénzügyi lehetőségeitől függően kell kiválasztania. De bármelyik modell biztosan gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a városban való közlekedést.

Előnyök és hátrányok

A mopedek és a kis robogók a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • manőverezőképesség a forgalmi dugók megkerülésére;
  • igénytelenség a javításban, a karbantartás megkönnyítése;
  • alacsony súly és méretek;
  • alacsony üzemanyag-fogyasztás;
  • És a gyorsulás képességével;
  • költségvetési ár, lehetővé téve a fiatalok számára, hogy olcsó lehetőséget válasszanak.
A legjobb mopedek és robogók értékelése 50 cm3-ig

A kis mopedek alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek

Az előnyök mellett a technikának vannak bizonyos hátrányai is:

  • a könnyű és kis kétkerekűek vonzzák a gépeltérítőket
  • Kis méretük miatt a mopedek nem könnyen észrevehetők a forgalmas utakon;
  • A legtöbb kis robogónak csak egy vezetőülés van;
  • Nem minden sebességet terveztek a lovasnak megfelelően.

Azoknak, akik szeretik az extrém kikapcsolódást és a vezetést, ezek a járművek valószínűleg nem lesznek megfelelőek.

Összehasonlító táblázat – robogók és robogók értékelése új és használt mopedek áraival

A vezető gyártók különböző árkategóriájú top robogói szerepelnek a listán.

Moped gyártmánya Új ár, RUB. Használt ár, dörzsölje.
1 Honda Dio AF68 120 000 – 160 000 50 000 – 65 000
2 Yamaha Aerox R 150 000 – 157 000 75 000 – 110 000
3 Meteor RC50QT-3 49 900 – 55 990 7000 – 25 000
4 Suzuki Sepia ZZ 32 000 – 45 000 5800 – 24 900
5 Irbis Z50RS 28 990 – 35 950 12 000 – 22 000
6 Lifan LF50QT-26 42 500 – 59 900 12 500 – 32 000
7 Omaks Matador 50cc 80 000 – 84 000 19 000 – 49 000
8 Stels Tactic 50 33 000 – 35 000 10 000 – 27 000
9 Sym Orbit 50 60 000 – 87 990 20 000 – 63 000
10 Aprilia SR 50 R 182 000 – 243 000 53 000 – 150 000
11 Innocenti Copper 50cc 69 900 – 85 300 21 000 – 32 500
12 ABM Storm YSL 46 700 – 63 100 10 000 – 26 000

Mopedek 50 cm3-ig – tippek és tanácsok a helyes választáshoz

Minden robogónak megvannak a maga jellemzői, és a vásárlók egy adott csoportjának készültek.

A vásárlási döntés meghozatalához számos kérdésben kell döntenie:

  • A jármű élettartama;
  • A lovas életkora és az utasok szállítására vonatkozó igény;
  • A mopedvásárlás valószínű költségei;
  • a motorütemek száma.

A kiválasztásnál fontos tényezők még a megjelenés, a csendes működés, a benzinfogyasztás, a sebesség és a kerékméret.

A legjobb mopedek és robogók értékelése 50 cm3-ig

A megjelenés fontos döntési tényező

Hátrányok

Mint minden gépnek, a robogóknak is vannak hátrányai. Egyes vásárlók számára ezek nem tűnhetnek jelentős hátrányoknak. Mégis, vannak.

A legtöbb kis robogó együléses. Természetesen két ember is elfér rajta, ha akar. Ennek azonban beláthatatlan következményei lesznek, ha rendszeresen ismétlődik. A motor terhelése magasabb lesz, mint a bejelentett motorterhelés. Ennek következtében a motor élettartama csökken.

50 köbcentiméteres robogó jogosítvány

A második hátránya a mopedeknek ebben a kategóriában a sebességük. Nem mindig lehetséges elérni a gyártó által hirdetett maximális értéket. A legtöbb esetben azonban erre nincs szükség. Végül is a szabályok szerint lakott területen legfeljebb 60 kilométer/órás sebességgel szabad közlekedni.

50cc robogó – 4 ütemű vagy 2 ütemű robogó Moped

Amikor azon gondolkodik, hogy melyik moped a legjobb, fontos, hogy ismerje a kétütemű és a négyütemű motorok közötti különbségeket:

  • A kétüteműek kisebb súlyúak és gyorsabb gyorsulást biztosítanak. Ezek azonban zajosabbak, több füstöt bocsátanak ki, és sokkal falánkabbak, mint a négyütemű motorok;
  • A négyütemű motorok kevesebb benzint fogyasztanak, csendesen működnek és környezetbarátok. A négyütemű motorok hátránya a magas ár.

A legtöbb modern robogó négyütemű motorral rendelkezik. A hajtás szerelmeseinek a kétütemű motorral rendelkező mopedeket kell előnyben részesíteniük, a csendes munkába járás és a hosszú utak támogatóinak pedig a négyütemű robogót.

Mire kell figyelni?

A megbízható robogót jellemző főbb tulajdonságokról szólva fontos megjegyezni a következőket:

  • motor típusa és lökettérfogata;
  • üzemanyag-fogyasztás;
  • motor teljesítménye;
  • fékrendszer;
  • karburátor;
  • akkumulátor kapacitása;
  • abroncsméret;
  • gyártó.

Választáskor fordítson különös figyelmet a robogó szívére – a motorjára. Most a legtöbb robogó 4 ütemű motorral készül, de ezek nem sokoldalúak, és nem tudnak minden felhasználási célra ugyanúgy megfelelni.

A négyütemű motorok csendes működésűek, gazdaságosak, környezetbarátok és nagyobb manőverezhetőséget biztosítanak az utakon. A négyütemű motor hátránya egy legfeljebb 50 köbcentiméteres robogó esetében a kétütemű motorhoz képest a költsége.

A 2 ütemű robogók könnyen kezelhetők, gyorsan felveszik a sebességet, jobban reagálnak a gázpedálra. Az ilyen motorral felszerelt robogók súlya lényegesen kisebb, mint a négyütemű motorral felszerelt robogóké, és egyszerűbb felépítésűek. A kétütemű motorok leggyakrabban 50 köbcentiméter körüli lökettérfogatot kapnak. A kétütemű motorok hátránya azonban a megnövekedett zaj, a bizonytalan dinamika, a magas olaj- és üzemanyag-fogyasztás, a több füst, valamint a füstölés. Ez utóbbi tulajdonsága miatt a robogó tulajdonosának gyakrabban kell tisztítania a kipufogót.

Annak ellenére, hogy sokkal több négyütemű motorral ellátott mopedet gyártanak, a kétüteműek folyamatosan keresettek. Ennek az opciónak a kiválasztását a robogózás célja határozza meg.

Fontos figyelni a termék karburátorára: védelmet nyújt a nedvességtől és más hatásoktól, vagy hiányzik. Ezenkívül fontosak a robogó fékrendszerének és a gyártó által beszerelt akkumulátornak a jellemzői.

Közvetlenül a gyártóhoz szólva csak azt kell megjegyezni, hogy bármelyiküknek, legyen az kínai, japán vagy hazai gyár, megvannak a saját jellemzői, amelyek plusz vagy mínuszként szolgálnak a jármű használatának bizonyos céljaira.

Megbízható gyártó: kínai vagy japán modellek?

Az autósok tudják, hogy egy használt japán robogó körülbelül ugyanannyiba kerül, mint egy vadonatúj kínai moped.

A japán vagy kínai termékek kiválasztásának kérdése meglehetősen bonyolult:

  • A japán gyártmányokat nagy megbízhatóság, alacsony karbantartási igény és hosszú élettartam jellemzi. A japánok fő hátránya a megnövekedett költségek;
  • A „kínaiak” megbízhatóságban, építési minőségben és a motor élettartamában alulmaradnak a japán termékekkel szemben, de árban nyernek. A kínai cégek gyakran készítenek másolatokat híres japán modellekről, amelyeket külsőleg alig lehet megkülönböztetni az eredetitől.
A legjobb mopedek és robogók rangsora 50 köbcentiméterig

A híres japán modellek másolatait gyakran kínai cégek készítik

Ne feledje, hogy a használt kínai robogó vásárlása lottójáték. Jobb egy használt japán robogót vásárolni vagy egy új kínai robogóra spórolni, mint egy használt kínai robogó felújításának véget nem érő folyamatába beleragadni.

Legjobb gyártók

a robogókat számos országban gyártják. De vannak olyan gyártók, akik csak 2-3 évig szolgáló modelleket gyártanak. Természetesen nem érdemes robogót vásárolni, mivel hosszú ideig kényelmesen kell lovagolni.

Gyakran előfordul, hogy a TC valamilyen hibás működése ugyanazokkal a vállalatokkal történik. Például a hibák magas aránya, zajos motor, silány kivitel és így tovább. Ezért jobb, ha olyan gyártókban bízik, akik világszerte ismertek a robogóikról. Közöttük vannak: Stels, Susuki, Honda, Sym, Irbis.

Első számú könnyű kétkerekűek gyártásában – japán cég Yamaha. Ez a vállalat nagy teljesítményű gépeket gyárt, és számos új modellt is fejleszt.

A jármű kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a gyártó cégre, de ez nem lehet az egyetlen kritérium az ilyen berendezések megvásárlásához. oktatás 1 A jármű kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a gyártó cégre, de ez nem lehet az egyetlen kritérium az ilyen berendezések megvásárlásához.

50cc honda motorkerékpárok
Top 20 legjobb moped és robogó 2022
Top 20 legjobb moped és robogó 2022
Top 20 moped és robogó 2022-ben

Mit válasszunk terepjáráshoz

Az 50 köbcentiméteres terepmoped kiválasztásakor figyelni kell a hasmagasságra, a felfüggesztési útra, a rámpák méretére és a futófelület mintázatára. Figyelemre méltó a Hyosung off-road modellje.

HF05 Hyosung SF 50 Rally

Az 50 köbcentiméteres robogó körvonalaiból kitűnik, hogy terep- és terepversenyzésre tervezték. A díszített fényszóró, az agresszív futófelülettel ellátott gumiabroncsok, a sportkormánykerék vonzza a figyelmet. A tíz hüvelyk vastag gumibütykök jól kezelik az ütéseket és a kátyúkat, és stabilitást biztosítanak kanyarodáskor és fékezéskor. Meghatározhatatlan késztetést érzel arra, hogy beülj ennek a kétkerekű „dirt bike”-nak a volánja mögé, és részt vegyél egy versenyen.

Fogyóeszközök és alkatrészek

Itt elsősorban a fogyóeszközökre és a nagyobb pótalkatrészekre figyelünk. A robogók fogyóeszközeinek kiválasztása nem pusztán a gazdaságosság miatt történik. Az alkatrészeknek és a fogyóeszközöknek nagyon megbízhatónak kell lenniük. Sok tulajdonos a vásárlás után azonnal kicseréli a moped néhány alkatrészét vagy alkatrészét. Soroljuk fel a robogókhoz gyakran használt fogyóeszközöket:

  • első és oldalsó burkolatok;
  • ülőhely;
  • gyújtáskapcsoló;
  • féklámpa;
  • irányjelzők;
  • szűrőelem;
  • fényszórók;
  • és mások.

A robogó alkatrészeit nagyon gondosan választják ki. Ne riadjon vissza a cserealkatrészektől, de a megbízhatóság érdekében inkább az eredetit részesítse előnyben. A mopedalkatrészek alapvető jellemzők szerint vannak kategorizálva:

  • motor;
  • variátor;
  • légszűrő;
  • akkumulátor;
  • hangtompító;
  • fékrendszer;
  • indító;
  • karburátor;
  • keréktárcsa;
  • és mások.

A legjobb robogók kezdőknek

A robogó 50 cm3 -re történő kiválasztása során érdemes megfontolni a Stels és az Irbis márkák termékeit. A kis robogók dinamikájukkal, könnyű kezelhetőségükkel és gazdaságosságukkal örvendeztetik meg az új motorosokat.

A legjobb mopedek és robogók értékelése 50 cm3-ig

Moped Stels Skif 50

Stels Skif 50

Egy meglehetősen könnyű, 80 kilogrammos robogó 50 köbcentiméteres motorral és léghűtéssel, erőteljes teljesítménnyel és vonzó megjelenéssel. Az éles karakterű robogó stabil fékezéskor, és 60 km / h-ra gyorsulhat, és nem fogyaszt többet, mint 2 liter százonként.

Irbis LX 50

Alapfelszereltség 4,7 literes kétütemű motorral.., ami garantálja a kiváló dinamikát. a terepjáró gumiabroncsok révén a moped stabilan halad az úton. A hatliteres tank megfelelő hatótávolságot biztosít. A robogó modern dizájnnal és sportos megjelenéssel rendelkezik.

Városi modell – 2 SYM Orbit 50

A 100 kg-os négyütemű feltűnő formatervezésű, száz kilométerenként legfeljebb 2,5 litert fogyaszt, és lehetővé teszi, hogy a forgalmas városi utcákon közlekedjen, és gyorsan megoldja a dugókat. A robogó kiválóan alkalmas a városban való közlekedésre, és tágas csomagtartóval rendelkezik.

A legjobb mopedek és robogók rangsora 50 köbcentiméterig

Városi moped 2 SYM Orbit 50

Univerzális robogó – Racer Meteor 50 (RC50QT-3)

Ez a híres Honda Dio robogó másolata, amelyet egy 3,9 literes motor hajt.. Az alacsony, 74 kg-os tömegnek köszönhetően könnyen irányítható, az első tárcsafékek pedig gyorsan reagálnak a vezető parancsára. A négyütemű motornak köszönhetően nincs szükség a benzin és az olaj előkeverésére.

Szükség van-e engedélyre egy 50ccm alatti robogóhoz 2022 – 2022?

Az orosz jogszabályokat rendszeresen frissítik új rendelkezésekkel, és a közlekedésről szóló szövetségi törvény sem kivétel. Tehát a 2017-es 50 köbcentiméter alatti robogó engedélyt már megkövetelték e gépek tulajdonosai számára. Most 2022-2022-ben minden közlekedő számára kötelező lesz a vezetői engedély és az összes szükséges dokumentum magával vinni.

A robogó vezetőjének először is meg kell szereznie a vezetői engedélyt a jármű üzemeltetéséhez, és élveznie kell a robogó vezetését.

Ha nincs engedélye, a Land Rover-irányelv 6.1. pontja szerint közigazgatási bírságot szabnak ki Önre. 12.7. paragrafusának megsértése esetén az autósnak 5000 és 15 000 rubel közötti összeget kell fizetnie.

A robogók mai gyártmányainak és modelljeinek áttekintése a potenciális tulajdonosoknak egy közeli és személyes pillantást nyújt arra, hogy milyen egy jól felszerelt robogó.

Leggyorsabb modellek

A robogó márkák mérlegelésekor sokan elsősorban a maximális sebességre, majd a többi jellemzőre összpontosítanak, bár a legtöbb 50 cm3-es modell sebessége nagyjából azonos.

HONDA DIO AF68

A Honda Dio AF68 robogó a „műfaj klasszikusa”. Folyadékhűtéses és rekordalacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. 30 km/órás utazósebességnél a robogónak mindössze 1,25 literre van szüksége százonként. A befecskendezéses befecskendezéses négyütemű motor akár 60km/h-ra is gyorsulhat.

StelsSkif 50

A hazai gyártású modell kis méretekkel és jó teljesítménnyel rendelkezik. 4,9 literes kétütemű motor.. A karburátoros rendszerrel gyorsan felgyorsítja a mopedet 65 km/h-ra. A hidraulikusan működtetett első tárcsafék gyors megállást biztosít.

A legjobb mopedek és robogók értékelése 50 cm3-ig

StelsSkif 50 modell

Irbis LX 50

Nem lépi túl a 65 kilométeres sebességhatárt egy hazai gyártású Irbis márkájú moped, 3 literes motorral felszerelve.. A négyütemű mopedek jellemzői a megbízhatóság, a megbízhatóság, a gyors gyorsulás és az üzemanyag-hatékonyság.

Sportos robogó

A robogó modell kiválasztása során sokan keresnek egy megbízható 50 cm3-es robogót. Mások küzdenek a legerősebb 50 köbcentis robogó megtalálásáért. Ne feledje, hogy az olyan nagynevű gyártók, mint a Honda, a Yamaha és a Suzuki megbízhatóak és nagyszerű dinamikával rendelkeznek, kis köbméteres alapterület mellett.

Ha 50 köbcentiméteres sportrobogót vásárol, akkor a híres márkák bevált modelljeit kell előnyben részesítenie.

Kettős megbízható modellek

Sok távolsági utazó és természetjáró szereti az 50 köbcentiméteres kétüléses robogókat, amelyek számos gyártótól kaphatók. Nehéz eldönteni, melyik a legmegbízhatóbb moped, de a japán kétüléses még sosem hagyta cserben a tulajdonosát. Az Irbis LX 50 az utasüléssel egy másik népszerű választás.

A legjobb mopedek és robogók értékelése 50ccm-ig

A kétüléses azok számára, akik szeretnek nagy távolságokat utazni

Kiválasztási kritériumok

A felhasználó preferenciája határozza meg, hogy melyik robogót szeretné megvásárolni. Rajta múlik, hogy ő maga választja ki a három dolgot a listáról:

  1. Cél.
  2. Vezetési stílus.
  3. Beszerzési és karbantartási költségvetés.
A készülék kiválasztása

Azt is meg kell jegyezni, hogy a robogó nem tekinthető csak egy ifjúsági gépnek. Minden korosztály és jövedelemcsoport kedveli.

Úti cél

A kis tengelytáv és az alacsony hasmagasság minden modell megkülönböztető jegye. Ez a városi utcákra korlátozza a használatát. Vagy aszfaltozott utak. munkába vagy iskolába járás, vásárlás – szinte bármilyen márka megfelel. Az országutak látogatásához jobb, ha robogót választasz. Nagyobb a kerék sugara.

A 7-8-as forgalmi dugók kis mérete miatt nem jelentenek akadályt a robogó számára. Csak a sűrű tömegben való „álldogálás” fogja megállítani.

A jármű gazdaságossága nem csak a városban teszi népszerűvé. Vidéken gyakran azért akarják megvenni, hogy rövid távolságokat tegyenek meg vele.

Vezetési stílus

Még az 50 köbcentiméteres motorral is csendes stílusú gép. A kis kerekek nem könnyítik meg a sebesség felvételét. De vannak árnyalatok. A kétütemű motorok valamivel erősebbek, mint a négyüteműek. Könnyebb őket beállítani is. Kevésbé strapabíróak, és hosszabb ideig tartanak, mielőtt javításra kerülnének. A négyütemű motorok zajosabbak, nehezebben kezelhetők és karbantarthatók.

Vezetési stílus

Agresszívabb vezetési stílus esetén nézze meg a fékrendszert. Javasoljuk, hogy a hátsó vagy mindkét keréken tárcsafék legyen. Csak az első kerekekre felszerelve sokkal nehezebbé teszik a vezetést. Különösen kezdőknek. A teleszkópvillák nem helytelenek. Jelentősen elnyeli az út egyenetlenségeit.

Költségvetés

A négyütemű motor 100 kilométerenként körülbelül 2,5 litert fogyaszt. Takarékos vezetés és megfelelő állapot mellett 1,6-2 literre csökkenhet. A kétütemű modellek nagyobb üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. 5 literig. Egyes gyártók azonban olyan motorokat gyártanak, amelyek 3-4 litert fogyasztanak.

Egy lány a volán mögött

A robogó kiválasztásakor figyelmesen olvassa el a gyártók által megadott specifikációkat.

A nagy akkumulátorkapacitás azt jelenti, hogy ritkábban kell újratölteni. Ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig tudja tartani a bilincseit. A karburátor nedvességtől való védelme megóvja a zavartalan működést.

Kínában gyártott modellek

A legnépszerűbb kínai gyártók közé tartoznak:

  • „Stells”, amely jó kialakításával és elfogadható teljesítményjellemzőivel tűnik ki.
  • „Racer.
robogó irbis 50cc
  • „Viper.
  • „Irbis.

Minden kínai gyártó arra törekszik, hogy modelljeit a japán vagy európai modellekhez hasonlóvá tegye.

Japán robogó modellek

Ha a három legjobb japán robogógyártóról van szó, a következő cégek biztosak benne:

  • „Honda.”. Termékeik mindig minőségiek és kedvező árúak. A hátránya, hogy alacsonyabb a sebességkorlátozás. De ez a legstabilabb lehetőség. Még a használt modellek sem hagyják cserben Önt, és mindig eljut az úti céljához.
Japán 50cc robogó
  • A Yamaha járművek nagy sebességgel rendelkeznek más modellekhez képest. A hátrányok a költségek. Megkülönböztető és sportos stílus, amely jobban megfelel a fiatalok számára. A Honda robogók ellentéteinek tekintik őket.
  • „A Suzuki egy középkategóriás opció. Dinamikus és erőteljes járművek. A gyártó kis modellválasztéka nem rossz választás az ár-minőség arányban.

A legjobb gyártó kiválasztása nehéz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Marcell

    Szeretném megkérdezni, melyek az idei legjobb 50cc robogók és mopedek? Milyen szempontok alapján lehet a legjobban választani? Mennyire megbízhatóak ezek a járművek? Milyen árak várhatóak? Nagyon érdekelnek a tapasztalatok és vélemények is. Köszönöm előre is a segítséget!

    Válasz
  2. Áron Kovács

    Mik a legjobb robogók és mopedek 50cc alatt 2022-ben? Hogyan lehet a legjobban választani közülük? Mennyibe kerülnek, és milyen vélemények vannak róluk? Kérlek, osszátok meg a tapasztalataitokat és tanácsaitokat!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása