...

Ahol az építés, a zománc KO 8101?

A zománcot sok területen használják, különösen az iparban, a gépgyártásban, az építésben és az energia között. A mai napig a KO 8101 zománc, amely univerzálisnak nevezhető. Az egyedülálló tulajdonságai miatt nagy kereslet a fogyasztók körében.

Előnyök és általános paraméterek

A KO 8101 zománcfunkciója, hogy ez az anyag nagyon ellenáll a hőnek. A zománcot aktívan használják a helyiség belsejéből történő festésére, és szárításkor feltétlenül nem különbözteti meg a káros anyagokat.

Ha alaposan megvizsgálja a zománc műszaki jellemzőit, akkor a következő előnyöket adhatja meg:

  • A zománc nem korrózió, és hőálló, ami lehetővé teszi a kemencék és kandallók használatát.
  • Az anyag vízszigetelésként használható a víz felszívódásának csökkentése érdekében.
  • A zománc KO 8101-et dekoratív kialakításhoz használják, kiváló tapadást tartalmaz kővel és fémekkel, miközben fenntartja a gőz permeabilitást.

  • Az Eltcon zománcot az év bármikor, akár télen is alkalmazhatjuk, -30 ° C-on, segíteni fog egy kiváló minőségű korróziógátló bevonattal.
  • Az anyag alkalmazása előtt nem kell tovább kezelni a felületet a primerrel.
  • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a zománc a GOST szerinti normáknak megfelelően jön létre, a gyártó 15 éve ismeri a garanciát.
  • A zománckal való munka során a fogyasztás minimális költségek.
  • Az anyag is a napfény hatása alatt sem veszíti el a megjelenését.

A fő előny nemcsak minőségi útlevél, hanem a zománcnak is hatalmas választéka van a színsémában. Fontos emlékezni erre Alkalmazzon zománcot az összes ajánlásra és a szabályokra, Ellenkező esetben van esély, nem a várt eredmények elérése. Ha szeretné tárolni a KO 8101 zománcot, akkor ez különleges feltételeket igényel. A tárolási idő elérheti a 12 hónapot. Tárolja az anyagot sötét és hűvös helyen.

Nem ajánlott zománcozni a nyílt tűz közelében, mert meggyullad.

Hogyan kell alkalmazni a felületet?

A zománc KO 8101 alkalmazása során a várt eredmények elérése érdekében figyelembe kell venni néhány olyan szabályt, amely hozzájárul a bevonat élettartamának növelésében.

Annak ellenére, hogy a GOST szerinti megfelelőség ellenére az anyagot helyesen kell használni:

  • Az alapvető követelmény, amelyet 8101-re kell alkalmazni, jól elkészített felület. Az a hely, ahol a zománcot alkalmazzák, jól szárítják, repülés nélkül és nyilvánvaló érdesség nélkül. Kívánatos, hogy a felület alacsony zsírtartalmú. Győződjön meg róla, hogy tisztítsa meg a felületet rozsda és zsetonok, a régi festék eltávolítása érdekében kézi utat használhat. A felület zsírtalanításához biztonságosan használhat egy speciális oldószerben megnedvesített ronggyal.
  • Fontos figyelembe venni az eszköz alkalmazását. Alkalmazás lehetséges a legalacsonyabb hőmérsékleten, amely nem alacsonyabb, mint -30 ° C és a legmagasabb + 40 ° C. A páratartalom nem haladhatja meg a 80% -ot.

  • Ha az anyagot hideg körülmények között alkalmazzák, a környező légkör hőmérsékletét és a zománcot zománc borítják. Az alkalmazás helyének legalább három fokú melegítő levegőnek kell lennie. Csak ebben az esetben lehet elkerülni egy bemenet vagy harmat kialakulását. Nem ajánlott dolgozni egy időben, amikor esik eső vagy hó.
  • Néha szükség van a zománc hígítására. Ez akkor történik, ha a kompozíció túl vastagnak tűnik. A xilolt hígíthatja. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a zománc nem egy réteg, de legalább kettő, akkor a felület homogén lesz, és a hőálló fólia kétszer olyan erős lesz. A második réteget először először „nedves nedves” kell, az alkalmazás között legalább 7 perc alatt. A végső szárított réteg vastagsága csak 32 mikron.

A festékkel folytatott folytatás előtt jól kell keverni, hogy eltűnjön a kicsapódott csapadék. Alkalmazható egy redőnyel vagy görgővel. Alkalmas pneumatikus vagy elektrosztatikus permetezés alkalmazására.

Hasznos ajánlások

A zománc KO 8101 vásárlásakor minőségi tanúsítványt igényelhet az eladóból, ez lesz a fő garancia arra, hogy nincs hamis, de kiváló minőségű anyag, amely 15 éve szolgálhat. Ezt az időszakot a gyártók határozzák meg, de a gyakorlat azt mutatja, hogy az anyag sokkal hosszabb ideig lehet túlszárnyalni, néha ez az időszak 25 évet ér el, az agresszív környezet feltételei és az ultraibolya sugárzás hatása ellenére.

Ezt a festékanyagot használva jól mentheti, mivel az alkalmazás meglehetősen gazdaságos és kis mennyiségű festék ahhoz, hogy egy nagy felületet lefedje, és A második festmény lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes hiányosságot, hogy végül és erősítse a védelmet.

    Az anyag használatakor óvatosnak kell lennie, mert a zománc tűzveszélyes, ezért lehetetlen a nyílt tűz közelében hagyni.

    Ajánlatos dolgozni a normál légkondicionálással vagy a jó légszellőztetéssel. Ne hagyja figyelmen kívül az elővigyázatossági intézkedéseket, ezért a munkát speciális kesztyűkkel kell elvégezni, és ha szükség van, akkor használja a személyi védőfelszerelést, különösen az allergiát.

    Elfogadhatatlan, hogy belépjen az anyagba a légzőszervi és emésztési szervekben, mivel a mérgezés előfordulhat. Ha az anyag a bőrön esett, elegendő lesz a víz szobahőmérsékletének és szappanjának mosásához.

    További információ a hőálló zománcról, amelyet a következő videóból tanul.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Avgustin Simon

    Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

    Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
    Comments: 2
    1. Zsuzsanna Nagy

      Hol található az építészeti művészeti zománc KO 8101?

      Válasz
      1. Gergő

        Az építészeti művészeti zománc KO 8101 Budapesten található.

        Válasz
    Megjegyzések hozzáadása