...

Top 15 legjobb kemping gázfőző – Értékelés 2021-2022

A kemping gázfőzők értékelése weboldalunkon nagyszerű módja annak, hogy gyorsan és pontosan kiválaszthassa a megfelelő modellt. A gyors navigáció érdekében kategorizáltuk a minősítést:

  • A legjobb túrázó gáztűzhelyek ár/minőség szerint 2021-2022-ben.
  • A legjobb kemping gázfőzők tokkal.
  • A legjobb piezo gyújtású utazó gázfőzők.
  • A legjobb kemping gázfőzők palackokhoz.
  • A legjobb olcsó kemping gázfőzők.

Az utazó gázfőzők kompaktak és könnyen kezelhetők, így nélkülözhetetlenek kempingezéshez (pl. az erdőben), üzleti utakhoz, hétvégi kirándulásokhoz, nyaralókhoz stb. .

Annak érdekében, hogy ne vesszen el a modellek nagy változatosságában, fontos figyelembe venni a készülék műszaki jellemzőit, előnyeit és hátrányait. Az ár is fontos szerepet játszik egyes felhasználók számára.

Ebben a rangsorban a legjobb gyártók legjobb gáztűzhelyeit nézzük meg 2021-2022-re. Vélemény a fogyasztók és háztartási készülékekkel foglalkozó szakértők számos véleménye alapján.

A 2021-2022 legjobb 15 legjobb kemping gázfőzője

Helyszín Név Ár
A legjobb túrázó gáztűzhelyek ár/minőség szerint 2021-2022-ben
1 Energia GS-500 Ellenőrizze az árat
2 KOVEA TKR-9507 hordozható Ellenőrizze az árat
3 TURISZTIKAI LOTOS KERÁMIA TR-350 Ellenőrizze az árat
A legjobb kemping gázfőzők tokkal
1 TURISTA KEMPING GURU PLUS TS-233 Ismerje meg az árat
2 TÁROLÁS PF-GST-M01 Tápegység Tudja meg az árat
3 Energia GS-500C Lásd az árat
A legjobb piezo gyújtású utazó gázfőzők
1 Energia GS-300 Nézze meg az árat
2 TURISZTIKAI KEMPING GURU TS-250 Tudja meg az árat
3 KOVEA TKR-9507-P Hordozható propángáz Tudja meg az árat
A legjobb gázfőzők kempingezéshez
1 Energia GS-400 Ellenőrizze az árat
2 TURISZTIKAI KERAMIK GURU PLUS TS-201 Lásd az árat
3 PATHFINDER PF-GST-N10 Tudja meg az árat
A legjobb olcsó kemping gázfőzők
1 GEFEST PGT1-802 Tudja meg az árat
2 TURISZTIKAI FENIX TS-370 Tudja meg az árat
3 Energia GS-200 Ellenőrizze az árat

Hogyan válasszunk kemping gázfőzőt és mit keressünk??

Amikor eldönti, hogy melyik modellt válassza, a következő jellemzőket kell figyelembe vennie:

  • Teljesítmény. Legalább 1 kW fűtőteljesítményre van szükség 1 liter/kg étel főzéséhez. Ezért, ha személyenként 500-800 grammot főz egyszerre, akkor körülbelül 1,5-2 kW (vagy 1500-2000 watt) szükséges egy három barátból álló társaság (vagy a család egésze) számára.
  • Biztonsági rendszer. Amíg a főzőlap beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik a gázszivárgás és a palack helytelen beszerelése ellen, és minimális mennyiségű mérgező vegyületet bocsát ki a környezetbe (különösen, ha nem kültéren, hanem beltérben használják), a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy nem kell aggódniuk az egészségük miatt.
  • Az égő anyaga. Az alkatrész lehet alumínium vagy kerámia. Az utóbbi a mindennapi használatban kényelmesebb, mivel nagyon költséghatékony alternatívája a propánnak. . nem füstöl el az edény alját, és egyenletesebben osztja el a hőt.
  • Üzemanyag-ellátó rendszer. Ha a tűzhelyet rövid ideig (3-4 napig) használják, a gázpatron alkalmas a feltöltésre. Hosszabb használatra jobb, ha hengeres csatlakozóval rendelkező modellt vásárolunk.
  • További lehetőségek. A tűzhelyet sokkal könnyebb használni, ha az alapfunkcióján kívül számos más hasznos funkcióval is rendelkezik, például piezo-gyújtással (így nincs szükség gyufára vagy öngyújtóra a bekapcsoláshoz), lángszabályozással stb.
  • Berendezések. Szüksége lesz egy hordtáskára vagy tasakra a kempingfelszerelés tárolásához. Ezért kívánatos, hogy az egyik ilyen elemet a termék tartalmazza.

Ezek a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a kemping gázfőző vásárlásakor.

Jellemzők

Függetlenül a készülék márkájától, gyakorlatilag mindegyiknek azonosak a jellemzői, ami miatt a mobil főzők olyan népszerűek a felhasználók körében:

  • Még a legolcsóbb kempingfőzők is könnyűek és kicsik, ami fontos a hosszú túrák során történő szállításhoz.

  • Intuitív működés, amely nem igényel külön engedélyt vagy további készségeket.
  • A készülék ritkán hibásodik meg, működés közben nem okoz további zajt.
  • A ház tartós anyagból készült, amely védett a véletlen mechanikai sérülések vagy a rozsda ellen.
  • A kis méret ellenére minden tűzhely nagy teljesítményű, ami lehetővé teszi a kívánt étel gyors elkészítését.
  • A cseppfolyósított gáz használatának köszönhetően üzemanyagot takarít meg, amit nem lehet égővel vagy primusszal elérni.
  • A termék alacsony ára még az univerzális csatlakozással együtt is.

A szakértő véleménye

Dmitrij Konsztantyinovics Levin

Minden kemping gázfőző csak egy égővel van felszerelve. De a készülék nagy teljesítménye teljes mértékben kompenzálja a második készülék építésének képtelenségét

A mobil tűzhely kialakítása ugyanolyan biztonságos, mint egy klasszikus tűzhely, így használata teljesen biztonságos. Az égők általában alumíniumból készülnek. A további biztonság érdekében az égők formázva vannak, és az egész szerkezet kerülete körül szélvédő lemez található, amely véd a véletlenszerű oltás ellen.

A drágább modellek kerámiaégővel rendelkeznek, a láng teljesen elrejtve. Ezeknek a tűzhelyeknek az ára többszöröse lehet a klasszikus kempingezési lehetőségeknek.

A szakértők véleménye

Roman Moiseenko

Energia GS-200

Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap Előnyök: Ez egy nagyszerű primus. Az alkalmi piknikezéshez a szabadban való teázás megfizethetetlen. 3-4 perc alatt felforral fél liter vizet. Gyengeségek: A láng beállítása nagyon durva, de nem kritikus. Féltem, hogy a fáklya közelsége miatt a gázpalack melegszik, de úgy tűnik, hogy nem melegszik. Nincs szélvédelem, és a legkisebb szellő is elfújja a fáklyát, ezért takarózzon be. Megjegyzés: Elégedett vagyok vele.

Stanislav E.

FENIX TS-370

Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap Előnyök: Kompakt méret – fele akkora, mint a hasonló tokfőzők. Ennek következtében kényelmesebb a hátizsákban szállítani, mint a nagy tűzhelyeket. Jó minőségű anyagok és összeszerelés. Hátrányok: A tok laza. Meg fogom rögzíteni habgumival vagy polisztirolnal. A gázpalack (vagy inkább a gázpalackos tűzhely) nem fér bele a hordtáskába (de biztonságosabb külön szállítani). A pieza rögtön működött. Kissé elhajolt az égőtől, és minden rendben van. Megjegyzések: Összességében elégedett a termékkel. Azt kaptam, amire számítottam. Az én felhasználási forgatókönyvemhez – kempingezés, ahol nem lehet tüzet rakni az autótól középen – tökéletes. Piezo csípve, távtartók behelyezve, a henger külön szállítható. Ajánlom

Alexander Ya.

GEFEST PGT1-802

Alexander Ya. 2 Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap Előnyök: A tűzhely kiváló minőségű bevonata.Nincs égés.A grill használat után olyan, mintha új lenne.Még jó, hogy nem vettem ugyanennyiért egy kínait.A szabályozó azt hitte, hogy le fog esni, mivel túl forró lett, de az anyag kiváló minőségű és jól működik.Annak is nagyon örülök, hogy a gázpalackhoz csatlakoztatható tömlő is jár hozzá, mert így nem kell keresgélnem a vásárlás után! Gyengeségek: Nincsenek hibák.

ketrin_grin

PATHFINDER PF-GST-N10

Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap Előnyök: A leírás szerint. Nagyon praktikus kempingezéshez, a próbatűz sikeres volt. A feleségem ajándéka sikeres volt!. A tavaszi és nyári időszakban fogja használni. Gyengeségek: nincs Megjegyzés: A gyújtás bumm ment ki egy bummal. A feleség ajándéka sikeres. Tavasszal és nyáron fogjuk használni. A barátaim

Vladimir K

Energia GS-400

Tapasztalat: Néhány hónap Előnyök: Nagyon könnyen használható. De meg kell érteni, hogy csak egy kanna utazási gáz elég egy napra a főzés, így annak érdekében, hogy ne pazarolja a kannák, és ez a tűzhely adapter egy nagyobb hengerhez. Szükségem van egy szélfogóra is a szabadtéri főzéshez. Csináltunk egy önrágót. A csempe szuper. De a fém helyenként vékony. Vigyázat, elakadhat a csempe. Bolondbiztosítás a kis dobozok cseréjéhez. Zárja el a gázt, fordítsa a gombot kikapcsolásra. Gyengeségek: A műanyag borítás gyenge, a harmadik napon megrepedt, de túlélte a másfél hónapos nyaralást. Megjegyzés: Olcsó, praktikus. Bármilyen nehéz főzőedényt megtart. Csak egy tulipános égőt akartam venni, de meggondoltam magam. Tényleg, amikor a leveses fazékba egy tulipán sem fért bele.

Roman Purikhov

KOVEA TKR-9507-P Hordozható propángáz

Tapasztalat: Több mint egy éve Előnyök: A vélemények becsaptak. Tetszett az 5 literes gázpalackok csatlakoztatásának funkciója. Hátrányok: Az égő megolvadt. Egyértelmű hiba. A hivatalos képviselő azt mondta, hogy nem lehet használni a benzinkútról származó gázt, mivel magasabb az égési hőmérséklete (de hol kell feltölteni a palackot)?). Apósomnak öt éve van egy olcsó olcsó csempe, és nem olvad el. Megjegyzés: Ne vásároljon. A képen látható a fém minősége az égőn – a fém megolvadt.

Szergej P

TURISZTIKAI KEMPING GURU TS-250

Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap Használat: Előnyei: Nagyszerű tűzhely. A palack főzés közben hideg marad. Jó, hogy van a be-/kikapcsoló, és nem csak egy gomb a tűz teljesítményének beállításához. Megjegyzések: Hozzávetőleges gázfogyasztás, ha valakit érdekel, így – egy kanna gáz 220 elegendő: 5 alkalommal forral egy 2 literes üstöt + 2 alkalommal főz 4 tojást egy liter vízben + 1 alkalommal süt egy tojást. Ez azt jelenti, hogy egy személy 2 napig életben maradhat egy gázpalackkal és napi 3 étkezéssel (tojás, húsgombóc, zabkása, kolbász, kávé stb.). A 70 rubel körüli konzervdobozok árán ez egy nagyszerű lehetőség egy hétvégére a házban, ha problémái vannak a tűzhelyen. Vagy egy sátoros piknik néhány napra.

Roman Brusov

Energia GS-300

Tapasztalat: Néhány hónap Előnyök: A tok, kompakt, gyorsan felmelegszik. A gázfogyasztás optimális. Viszonylag könnyen tisztítható. Hátrányok: A tokban nincs hová tenni legalább egy hengert. Ez egy kicsit furcsa, hogy tegye be a tűzhely maga. A gyújtásrendszer egy kicsit nyilvánvaló, és ez nem a tűzhely problémája, hanem az én problémám. Megjegyzések: Kénytelen voltam venni egy tábortüzes gázfőzőt, és nincs gáz a házban. Nagyszerűen működik a pénzért. Gyorsan felmelegszik. Elég hosszú időszakokra, amikor a fő tűzhely nem működik. Jól működik vacsora főzéséhez vagy vízforraláshoz. Többre van szükség? Azt hiszem, nem kérnék többet tőle egy túra során. Felmelegítem, felforralom, esetleg melegen tartom, amíg főzök.

Igor Alekszejevics Vasziljev

Energia GS-500C

Tapasztalat: Kevesebb, mint egy hónap. Előnyök: A megjelenése nem rossz. Hátrányok: A normál kék láng helyett sárga lángja van, akár húsz centiméter magasan. A fúvóka egy rézcső ellapításával készül, a lyuk átmérőjének pontosságáról nem is beszélve. Gázszivárgás a palack és a szűkítő csatlakozásánál. A fémreszelék belsejében rosszul készült reduktor. Nincs tömítő dugó a tömlőcsatlakozó oldalán, ami megakadályozza a por és a szennyeződés bejutását a tömlőbe. A legalacsonyabb szintű házi készítésű. Megjegyzések: Ha lenne lehetőségem belenézni ebbe a háztartási gépek csodájába, nem venném meg. Nagyon megbántam a vásárlást, és soha nem adnék tanácsot senkinek!. Ne higgye el a szép képek, a külső fényes rozsdamentes acél és belül – egy rémálom a silány kivitelezés. Mindez a közelmúlt legjobb hagyományai szerint. Importált berendezéseket veszünk, amelyeket a mi kőkorszaki technológiánkhoz igazítunk, és a végén értéktelen fémhulladékot kapunk.

Oleg I.

STEPPER PF-GST-M01 Tápegység

A készülék tokkal rendelkezik, és gázpalackká alakítható. Gyengeségek: Nem jó hely a tartalék kanna tárolására. Ha a tok egy kicsit mélyebb lenne, a probléma magától megoldódna. A tok kapcsok gyengék. Megjegyzések: az azone-ban vásárolt a minap 1270-ért, ott volt a legkisebb az ár.,Most 2070 p. Ibid … Tetszett a csempe, világít az első kattintás egy piezo, vettem a dobozok 60 p. A Yandexen és mindenhol máshol kicsit tévesek a specifikációk: az áramlási sebesség 180 G/h, de a piac 155, a teljesítmény valójában 2,3 kW, a piac 2,5 … Egyébként normális.

Vladimir S.

TURISTA KEMPING GURU PLUS TS-233

Általános tapasztalat: Néhány hónap Használat: Kényelmes, saját doboza, műanyag tokja van. Különösen praktikus, ha autóval utaznak. Öröm rajta főzni – gyors . Az előtte lévő apró primushoz képest ez egy meteor. Palacsintát és krumplit süthetek a tábortűzben, mint otthon. A fogyasztás persze magasabb, de ehhez vettem egy ötliteres hengert. Egy másik előnye, hogy többcélú. Elfogy a benzin, csatlakoztassa a palackot és menjen !!! A gázpalackot nem lehet kivenni a rendeltetésszerű használatból. Tartom ott tartalékként – vészhelyzetekre (lásd: „Mit akarsz, mit tegyek?. Egy fotó) Hátrányok: A hátrányok jelentéktelenek, de ezek – ez a gyenge vas, gyakorlatilag ón. Tehát a kályhát nem használhatod zsámolyként )))). És a második mínusz – a tartály alatti fedélnek nincs reteszelése. Véleményem szerint ezek a hátrányai ennek a tűzhelynek. Megjegyzések: Ha az ár-teljesítmény arányt vesszük, akkor megéri a pénzét.

Leontius C.

KOVEA TKR-9507 hordozható

Tapasztalat: Néhány hónapos figyelemre méltó: Nem igazán lehet különbséget tenni a kínai sütő és a hagyományos kínai sütő között, mivel Kínában készült. De jól működik, nem lötyög, és nem zörög, kivéve, hogy egy kicsit meg kellett csípnem a felületet, mivel nem egészen egyenes és ringatózik. A henger biztonságosan illeszkedik. Alapvetően elégedett lennék, ha nem lenne az ajánlat és a Sberbank pontok jelenléte, vennék egy könnyebbet, de ez tisztán egy Covea ponce. Hátrányok: Határozottan a tok, a reteszek jól működnek, de maga a műanyag vékony. Megjegyzés: Kész túlfizetni a covea szóért, vedd el! A csempe megéri az árát.

GYIK

Milyen hőmérsékleten működnek zökkenőmentesen a kemping főzők?

Általában az ilyen égők munkájával kapcsolatos problémák csak fagypont alatti hőmérsékleten figyelhetők meg. Ha a hőmérséklet -10-re csökken, a láng instabillá válik.

Melyik kempingfőzők gyártói tekinthetők a legjobbnak??

A legjobb márkák Dél-Koreában készülnek, de a kínai iparnak is vannak kiváló változatai. Jobb, ha az összes funkciót együttesen nézzük meg.

Mit szeretne: minimális gázfogyasztást vagy nagy készülékteljesítményt??

Nem lehet választani e mutatók között, mivel a nagy teljesítmény mindig magas gázfogyasztást eredményez. Ha pénzt szeretne megtakarítani, válasszon egy átlagosat mindkét esetben.

Melyik égőt válasszuk: az eldobható palackról működő vagy a klasszikus csatlakozási lehetőséggel rendelkező égőt??

Ha a tűzhelyre csak kempingezéshez van szüksége, nincs értelme túlfizetni egy extra csatlakozóért.

Milyen anyag a legjobb egy kempingfőzőhöz?

A legjobb, ha öntött acélszerkezeteket veszünk. A bádoglemez gyorsan átég, és nehezen ápolható.

A kemping gázfőző ideális, ha nem engedheti meg magának egy teljes értékű tűzhely telepítését vagy használatát. A készülék kiválasztásakor elsősorban a konstrukció minőségét, a teljesítményt, a biztonságot és a gázfogyasztást kell figyelembe venni. Ha ezeket a pontokat szem előtt tartja, akkor egy igazán jó minőségű terméket vásárolhat minimális költséggel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Benedek Cseh

    Melyik a legjobb kemping gázfőző a 2021-2022-es értékelések alapján?

    Válasz
    1. Ákos

      A legjobb kemping gázfőző a 2021-2022-es értékelések alapján a Campingaz Camping Kitchen 2X Deluxe. Ez a kompakt és könnyen hordozható gázfőző kiváló teljesítményt nyújt, könnyen tisztítható és biztonságos használatot biztosít. Emellett rendkívül praktikus és stabil kialakítású, így ideális választás minden kempingező számára.

      Válasz
    2. Máté

      A 2021-2022-es értékelések alapján a legjobb kemping gázfőző a Coleman Gas Camping Stove, vagy más néven Coleman Classic Propane Stove. Ez a gázfőző könnyű, kompakt és megbízható, kiváló teljesítményt nyújt minden kempingező számára. Emellett könnyen szállítható és könnyen tisztítható, így ideális választás lehet bármilyen kempingezéshez.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása