...

Top 10 legjobb gázfőző Gorenje: értékelés 2021-2022 és mit válasszon egy elektromos és gáz sütővel ellátott funkcionális készüléket

Helyszín Név Rangsorolási funkció
Top 10 legjobb gáztűzhely márkák Gorenje
1 Gorenje G 5111 BEF Minőség, funkcionalitás és biztonság
2 Gorenje G 6111 WH Könnyű használat
3 Gorenje GI 5321 XF A legtöbb extra funkció
4 Gorenje GNF5112S Az alapmodell a mindennapi főzéshez
5 Gorenje GN5113WJ A legjobb ár-érték arány
6 Gorenje GI5122XH Grillezés zárt ajtóval
7 Gorenje GI 6322 XA A legokosabb modell
8 Gorenje GI 52 CLI Teljes kontroll a főzési folyamat felett
9 Gorenje GI 5322 WF-B Egyenletes fűtés, öntisztító funkció
10 Gorenje GNF5110W Legjobb ár

A számos konyhai készülékgyártó között a Gorenje márka különleges helyet foglal el. A szlovén vállalat évek óta népszerű a szlovén piacon. Jó okkal választottuk a Gorenje-t. A vélemények alapján a márka fontos versenyelőnyökkel rendelkezik:

Ergonomikus kialakítás

. A vállalat gázfőzőinek legtöbb modellje úgy van kialakítva, hogy bármilyen dekorációhoz illeszkedjen, és fokozott kényelmet kínáljon a használat során.

Biztonság

. Az egyik kritérium, amit általában keresünk egy jó üzletben… Szinte minden Gorenje modell biztonsági funkcióval van felszerelve, amely lángkimaradás vagy szivárgás esetén korlátozza a gázellátást.

Könnyű kezelhetőség

. A Gorenje összes főzőmechanizmusa nagyon világosan készült. Könnyen érthető a készülék kezelése, akár a kézikönyv elolvasása nélkül is.

Megbízhatóság

. A szakemberek elkötelezett hozzáállása az egyes modellek tervezéséhez és gyártásához biztosítja a konstrukció és a belső mechanizmusok tartósságát.

Top 3 legjobb Gorenje gáztűzhely gáz sütővel

Gorenje GN 5112 WH

A GN 5112 WH klasszikus fehér gáztűzhely karcsú és visszafogott dizájnja lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen belső térbe integrálható legyen.
Ezenkívül a főzőlap nem szabványos szélességű a beépítéshez (50 cm).

A 4 égős főzőlap mellett ez a gáztűzhely 70 literes sütőt és fiókot is tartalmaz. A földgáz (metán) nélkülözhetetlen a gázkészülékek biztonságos és problémamentes működéséhez.

Gáztűzhelyes sütő mély serpenyővel és ráccsal.

Sütés közben megvilágított sütőfénnyel is rendelkezik. Biztonságos a gázszabályozó funkciónak köszönhetően. A gázfőzőlap égői különböző méretűek és ezért különböző lángkibocsátásúak, így kiválaszthatja a különböző ételek főzéséhez legmegfelelőbbet.

Az égő beépített gyújtószerkezettel rendelkezik a láng gyors és egyszerű meggyújtásához, így nem kell gyufát használnia.

Jellemzők:

  • a főzőlap anyaga zománcozott;
  • 4 égő;
  • 71 literes sütő;
  • mechanikus vezérlés;
  • A modell méretei (SzxHxT) – 50x85x60 cm.

Előnyök

főzési minőség;

könnyű kezelhetőség;

gyors fűtés.

Hátrányok

nem találták meg az ügyfelek.

Gorenje GI 6322 WA

A Gorenje GI 6322 WA gáztűzhely számos funkcióval és üzemmóddal rendelkezik, így ideális választás minden háziasszony számára.
A készülék fehér színű, 60x85x60 cm-es szabványos méretű házban kerül forgalomba. Ez a modell négy gázégővel rendelkezik, optimalizált lángszabályozással, amelyet a „Gas Control” opció támogat.

Ez nemcsak a hatékony gázfogyasztást teszi lehetővé, hanem hozzájárul a készülék biztonságos működéséhez is: ha az égő kialszik, a gázellátás lekapcsolódik.

A tűzhely és a sütő felülete tartós, sima zománcbevonattal rendelkezik, amely rendkívül tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek is.

A sütő belsejének további szigetelése érdekében a felületek háromszoros bevonattal vannak ellátva, az ajtók pedig háromszoros üvegezéssel vannak ellátva.

Óra és kijelző a nagyobb felhasználói kényelem érdekében, valamint egy hangos időzítő.

Jellemzők:

  • a főzőlap anyaga zománc;
  • 4 égő;
  • 60 literes sütő;
  • mechanikus vezérlés;
  • modell mérete (SzxHxT) – 60x85x60 cm.

Előnyök a

könnyű tisztítás;

könnyű kezelhetőség;

gyors felmelegedés.

Hátrányok

építési minőség.

Gorenje GI 5322 WF-B

A Gorenje GI 5322 WF-B gázfőzőlap garantálja a maximális kényelmet a különböző ételek főzésénél. A stílusos kialakítás és a fehér szín feldobja konyhája megjelenését.
A forgókapcsolók bármely felhasználó számára könnyen kezelhetők lesznek.

A főzőlapot kijelzővel is felszerelték, amely minden szükséges információt megad a főzési folyamatról. Hangjelzéssel ellátott óra és időzítő is rendelkezésre áll.

A gáztűzhely 4 égővel van felszerelve, elektromos gyújtással, amely egy kapcsoló elfordításával aktiválható.

A 68 literes sütő termosztáttal és grillsütővel, valamint be- és kikapcsolható belső világítással rendelkezik.

A főzőlap biztonságos használatát biztosító „Gas Control” funkció a sütőre és az égőkre is kiterjed. A gáztűzhelyhez két tálca, egy rács, egy serpenyőfiók és egy csepegtető rács tartozik.

Jellemzők:

  • a munkalapon használt anyag zománcozott;
  • 4 égő;
  • 68 literes sütőtér;
  • mechanikus vezérlés;
  • Modell mérete (SzxHxT) – 50x85x60 cm.

Előnyök

biztonság;

gyors felmelegedés;

egyszerű vezérlés.

Hátrányok

Csendes időzített riasztás.

Legfőbb jellemzők

A márka Szlovéniából, pontosabban az azonos nevű faluból származik. A vállalat az 50-es évek közepe óta gyárt főzőedényeket. Ma a termelés mintegy 95%-át exportpiacokra szánják. Minden új termékcsaládot egyedi tervezési megközelítéssel fejlesztünk ki.

Az összeszereléshez saját gyártású alkatrészeket használnak. Mind a kedvező árú, mind a drága, fejlett modellekből hiányoznak a kétes minőségű kínai pótalkatrészek.

Meghibásodás esetén könnyen beszerezhetők a helyi kereskedőnél. Néhány magasabb árú modell esetében azonban az alkatrészeket közvetlenül Szlovéniából kell megrendelni.

Gorenje főzőlapok jellemzői:

  • Jó minőség.
  • Nagy sütő 68 literes kapacitással.
  • Nagyszerű funkcionalitás.
  • Mérsékelt energiafogyasztás.

A legjobb 4 égős elektromos tűzhely Gorenje

A 4 égős elektromos főzőlapok a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb háztartási gépek. A modern konyha elengedhetetlen kelléke.

Gorenje EC 52 CLI

Szakértői vélemény: ⭐ 9.9 / 10
Tulajdonos visszajelzései
Nagyon hasonlít a födémre. Tökéletesen illeszkedik a motorháztetőhöz. A főzőcsarnokban főzött ételek minősége jobb. A régi tűzhelyemhez képest ez egy dal! Az összes funkcióval kiválóan megbirkózik, a főzőfelület gyorsan felmelegszik, és csak az égőket melegíti, nem pedig az egész üveg körül, mint a beépített panelek egyes képviselői esetében. Gyorsan reagál, ha le kell kapcsolni a hőfokot. A sütő és a számos főzési mód is tökéletesen működik. Az egyetlen hátránya a könnyen elforgatható gombok, de ez számomra kevésbé fontos..

A Gorenje EC52CLI elektromos főzőlapot mechanikus forgókapcsolókkal vezérlik.

A főzőfelület üvegkerámia, és 4 főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik 2 körös, kör alakú terjeszkedő zónával rendelkezik.

A főzőlapon található egy maradékhő-jelző, amely segít megvédeni magát az égési sérülésektől és energiát takarít meg.

70 literes kapacitású sütő, amely Silver Matte bevonattal van ellátva, amely egy kiváló minőségű, háromrétegű védő zománc, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, hermetikusan zár és tisztán tartja a sütő falát.

A készülék ajtaja (Compact Door) a GentleClose zsanérnak köszönhetően finoman záródik, a háttérvilágítás pedig kényelmes főzést tesz lehetővé.

A sütő nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy egyszerre több különböző ételt főzzön, egyenletesen ropogósra és tökéletesen barnára sütve azokat.

A modell időzítővel van felszerelve, amely szabályozza a főzési időt.

A jellemzők:

  • A főzőlap elektromos;
  • A energiaosztály;
  • A sütő típusa elektromos;
  • A vezérlés mechanikus;
  • 7 üzemmód;
  • súlya 40,6 kg;
  • Méretek: 50 x 59 x 85 cm.

Előnyök

Gyorsan felmelegszik;

eredeti design.

Hátrányok

Nincs vezérlőpanel zár.

Gorenje EC6341WC

Szakértői dicséret: ⭐ 9.8 / 10
Tulajdonos visszajelzései
A sütő működik, és nem mutat műszaki hibát. Semmi sem nyikorog, nincsenek hézagok, vetemedések vagy ráncok a szerkezetben.. Esztétikus elemek. Az égők azonnal működnek a hálózati kapcsoló elfordításával. Széles: a serpenyők elég lazák a tetejükön. Belül a nagy térfogat megkönnyíti a tisztítást. A főzőlap falai nem forróak, még magas fokozaton sem. temp. sütők. Az ajtó halkan, zörgés nélkül csukódik. Szilárd minőség. Nem találtam semmilyen hátrányt.

A többfunkciós készüléket 6 forgatógomb és az IconLED érintőképernyős programozó vezérli.

A sütő kapcsolói feketére, a főzőlapé pedig fehérre vannak festve. Mindegyik ergonomikus és könnyen tisztítható.

Az időzítő többfunkciós is. Úgy működik, mint egy hagyományos óra, amely mutatja az időt, és különböző feladatokra is programozható.

A Gorenje EC6341WC sütő 9 üzemmóddal rendelkezik – az egyik a gyors tisztításhoz, a többi a főzéshez. Ezek közé tartoznak a különböző típusú hő, nagy és kis grill, konvekciós.

2 funkció is van: leolvasztás és WarmPlate felmelegítés.

Az AquaCleaning 30 percig tartó forró gőzzel lágyítja a falakon lévő szennyeződéseket.

Jellemzők:

  • A 61 literes kapacitás;
  • maximális terület: 1316 cm²;
  • Nettó súly: 49,9 kg;
  • Bruttó tömeg 44,9 kg.

Előnyök a

9 üzemmód;

Grill és konvekció;

időzített kikapcsolás.

Hátrányok

Nem található.

Gorenje EC 62 CLB

Szakértői dicséret: ⭐ 9.7 / 10
A tulajdonos megjegyzései
A sütő gyönyörű. Fekete retro design – jól néz ki. Az égők gyorsan felmelegednek. A sütő gyönyörűen süt. Üzemmódok száma – elegendő mindenféle étel otthoni főzéséhez. Nagyon praktikus ajtó ajtócsukóval! Egy másik előnye a két kör fűtőfelület növelésének lehetősége. Ez a tűzhelymodell csak finom, egyszerű és könnyen kezelhető. Szuper általában! span>

Üvegkerámia főzőlappal és 4 Hi-Light főzőzónával felszerelve.

Alacsony hőtehetetlenségű és nagy teljesítményű fűtőelemek a hatékony fűtés érdekében.

A kiváló minőségű és karcálló üvegkerámia gyönyörű megjelenést és könnyű felületkezelést biztosít a szennyeződések ellen.

Hosszabb, edények nélküli használat esetén a tűzhely automatikusan kikapcsol, és maradékhő-jelzővel van ellátva.

Különböző átmérőjű (12 és 21 cm között) és teljesítményű (1,2 és 2,1 kW között) sütők; 2 sütőnek meghosszabbítható fűtési zónája van, ami nagyméretű edények használatakor hasznos.

65 literes elektromos sütő konvektorral, grillezővel, világítással és termosztáttal.

Külön leolvasztási program.

A sütő belső felülete speciális SilverMatte laminált zománcot kapott, és támogatja az AquaClean gőztisztítást.

Dupla üvegezésű zsanéros ajtó.

Jellemzők:

  • Üvegkerámia főzőfelület;
  • A sütő űrtartalma 65 liter;
  • konvekció;
  • A grill elektromos;
  • mechanikus vezérlés;
  • 10,2 kW csatlakozási teljesítmény;
  • időzítő;
  • hagyományos tisztítás;
  • méretek: 60x90x60 cm.

Előnyök a

Az eredeti stílus;

gyors felmelegedés.

Előnyök

Nem azonosított.

Előnyök és hátrányok

Az elektromos tűzhelyek fő előnye a gáztűzhelyekkel szemben az, hogy nem szennyezik a helyiség levegőjét. A háziasszonynak nem kell küzdenie a korommal a falakon, és az edényeket sem kell rendszeresen tisztítani.

A Gorenje márkanév a magas árkategóriába tartozik. A tűzhelyet hosszú évekre vásárolták meg. Fontos, hogy a potenciális vásárlók ismerjék a termék előnyeit és hátrányait.

Előnyök:

  • Modern design.
  • Kiterjedt funkcionalitás minden igényt kielégítően.
  • Nincs porcelán alkatrész.
  • Hosszú élettartam.
  • Változatos lehetőségek.
  • Széles modellválaszték.
  • Tálcák, rácsok, főzőedények tartozék.
  • Kiváló minőségű anyagok.

Hátrányok:

  • Az alacsony költségű modellek nem szerepelnek a termékpalettán.
  • Kábel és dugó hiányzik.

Hogyan válasszunk és mit keressünk?

Amikor gázfőzőlapot vásárol, figyelnie kell a modellek alapvető jellemzőire

  • Munkalap anyaga. A főzőlap zománcból vagy fémből készülhet. Az első változat a legelterjedtebb – a zománc ellenáll a hőmérséklet-különbségeknek, nem látható a nyomatok és a nedvességtől származó nyomok számára, de a fémhez képest kevésbé stabil a mechanikai hatásokkal szemben. Ha aggódik, hogy a nehéz edények karcolásokat vagy forgácsokat hagyhatnak, válassza a második lehetőséget.
  • Égők. A gázégők szükséges mérete és teljesítménye a főzés gyakoriságától, az étel mennyiségétől és a felhasználó főzési szokásaitól függ. Ez a tűzhely alapfelszereltségként 4 főzőzónával van felszerelve, amelyek közül kettő kb. 2 kW, egy 1 kW és egy 3 kW teljesítményű. A speciális wok-égő több lángfokozatot tartalmaz, és azonnal maximális hőt biztosít. 3,5 kW teljesítményűek.
  • Sütő kapacitása. Ez általában a készülék méretétől függ. A standard térfogat 43-48 liter, de a cég nagyobb BigSpace kamrával rendelkező tűzhelyeket is gyárt, akár 74 literes kapacitással is. Ez egy nagyszerű választás, ha egyszerre nagy adagokat szeretne főzni.

Elektromos főzőlapok választéka

Minden főzőfülke egy főzőzónával, főzőlappal, főzőzóna vezérlőkkel, sütővel és egy fiókkal van felszerelve a főzőedények tárolására.

A gyártó 3 típusú elektromos tűzhelyet kínál:

  • Classic – hagyományos tűzhelyek öntöttvas égővel. Árban verhetetlen.
  • Vitrinesített kerámia főzőlapok – az égők nem állnak ki a főzőlap fölé, hanem a tartós edzett üveg főzőlap alatt rejtőznek. Ez a kialakítás javítja a teljesítményt és megkönnyíti a tisztítást.
  • Indukciós – a legújabb modellek indukciós főzőlappal rendelkeznek. Különlegességük, hogy főzés közben az égők gyakorlatilag nem melegednek fel. Az összes típus közül ezek a legdrágább modellek. Minden modellhez speciális, vastag aljú főzőedényt kell vásárolni.

A tűzhelyek önálló vagy beépített egységként is kialakíthatók. Az első lehetőség lehetővé teszi, hogy a készüléket a kívánt helyre szerelje fel a padlón, és csatlakoztassa be. A beépített főzőlapot be kell építeni a nappali bútoraiba. Stílusos és modern megjelenésű, de kihívást jelentő.

Következtetések

Ha a neves szlovén márka, a Gorenje gáz- vagy kombi tűzhelyét választja, néhány fontos szempontot figyelembe kell vennie:

  • Különös figyelmet kell fordítani a berendezés méreteire, az égők teljes számára és a sütő térfogatára;
  • a vezérlés típusa, az időzítő rendelkezésre állása és a működési módok száma szintén kulcsfontosságú kiválasztási szempontok;
  • A könnyű karbantarthatóságot a munkalap és a belső felület kiváló minőségű bevonata garantálja;
  • A biztonságosabb, kényelmesebb és hosszabb használat érdekében a legjobb, ha olyan kombinált modellt választ, amely nem terheli túl a vezetékeket;
  • A készülék megvásárlása előtt érdemes megkérdezni a tanácsadót az üveg magas hőmérsékletnek való ellenállásáról.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 4
  1. Bence

    Mi a legfontosabb szempont, amikor választani kell egy gázfőző Gorenje közül? Milyen előnyei vannak az elektromos és gáz sütővel ellátott készüléknek?

    Válasz
    1. Patrik

      A legfontosabb szempont egy Gorenje gázfőző kiválasztásakor az lehet, hogy milyen típusú főzést preferálunk. Az elektromos sütő precízebb hőmérséklet szabályozást tesz lehetővé, míg a gáz sütő gyorsabban felmelegszik és egyenletesebben süt. Az elektromos sütővel ellátott készülék előnye, hogy könnyebb tisztán tartani és kevesebb energiafogyasztással működik, míg a gáz sütő gyorsabban reagál a hőmérséklet változásokra és könnyebb vele precízen főzni. A végleges választást befolyásolhatja további szempontok, mint például az energiahatékonyság vagy a készülék ára.

      Válasz
    2. Máté

      A legfontosabb szempont egy Gorenje gázfőző kiválasztásakor az, hogy megfeleljen az igényeinknek és rendelkezzen minőségi funkciókkal. Fontos figyelembe venni a készülék energiahatékonyságát, a biztonságot, a funkcionalitást és a design-t is. Az elektromos és gáz sütővel ellátott készülék előnye, hogy lehetőséget adnak különböző főzési módszerek kombinálására. Az elektromos sütő gyorsabb és egyenletesebb hőeloszlást biztosít, míg a gáz sütő hagyományosabban és könnyebben szabályozható hőmérsékletet képes biztosítani. Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így az igényeinknek és szokásainknak megfelelő készüléket érdemes választani.

      Válasz
  2. Dániel Pintér

    Melyik Gorenje gázfőzőt ajánlanád 2021-2022-ben? Milyen előnyei vannak az elektromos és gáz sütővel ellátott funkcionális készüléknek?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása