...

Top 12 bejárati ajtó gyártó – Értékelés 2021

Fém bejárati ajtó a vidéki házban
  • Betörésállóság és robusztusság.

Az ajtókeretnek különböző jellemzői lehetnek – a levél vastagsága, az anyagrétegek száma, a merevítő bordák száma és teljesítménye, a zsanérok és a zárszerkezetek jellemzői, további tartozékok.

  • Stabil szerelvények.

A kilincseknek, láncoknak és az ajtók mindennapi használatához szükséges egyéb tartozékoknak kopás- és törésálló anyagból kell készülniük, és megbízható mechanizmussal kell rendelkezniük.

  • A teljes szerkezet súlya.

A paraméter nem annyira a könnyű telepítési eljárás, hanem a következmény a falak a házban. Ezt figyelembe kell venni a rögzítőelemek és a beépítési mód kiválasztásakor, valamint az ajtónyílás és az épület környező részeinek előkészítésénél.

  • Tömítések, hőszigetelés, hang- és hőszigetelés.

a legfontosabb jellemző, amely közvetlen hatással van magára a lakás minőségére és a belső tér védelmére a külső kellemetlen tényezőkkel – szél, fagy, szagok, hő, hang – szemben.

  • Tűzvédelmi tulajdonságok.

A fémfelületeket speciális bevonatokkal kezelik, más anyagok pedig lángmentesítettek.

Fém tűzgátló ajtó építése

  • Kialakítás és védő tulajdonságok.

Külsőleg az építménynek harmonizálnia kell a belső kialakítással és a homlokzattal. Ezenkívül az ajtókárpitok anyagainak nem szabad könnyen sérülniük, ha szükséges, de vandálbiztos tulajdonságokkal kell rendelkezniük.

Kérjük, vegye figyelembe! Ha ajtót rendel egy szakcégnél vagy szaküzletben, meg kell győződnie a gyártói tanúsítvány, valamint a megfelelő műszaki dokumentáció meglétéről. Meghibásodás esetén csak hivatalos intézkedésekkel lehet garanciális javítást kérni.

” Lex Thermo Sibir 3K nyírfa pácolt nyírfa

100 mm vastag ajtólap, a keretben lévő hatékony szigetelőanyag garantálja a tökéletes kültéri használatot. A termék jellemzői:

  • 1,8 mm vastag acéllemez.
  • Két magas biztonsági zár a török KALE márkától.
  • 3 db 16 mm átmérőjű betörésgátló szegecs.
  • Excentrikus a szoros illeszkedésért a falsíkra.
  • 3 szigetelőréteg tökéletes hangelnyelést és hőszigetelést biztosít.

” Lex Thermo Siberia 3K nyírfa pácolt nyírfa. Megjelenés. 1. lehetőség

„Lex Thermo Sibir 3K nyírfa” Lex Thermo Sibir 3K nyírfa. Külső. 2. lehetőség

A több mint 110 kg-os ajtólap súlya ellenére a robusztus, nagy teherbírású csapágyazott zsanérok biztosítják a könnyű nyitást.

1. szakasz

A két legkelendőbb termék a neves orosz Bravo márka két legkelendőbb terméke. A modern európai berendezésekkel felszerelt műhelyekben jelenleg mintegy négyszázféle belső és külső ajtótípust gyártanak. Minden termék a gyártás minden szakaszában többlépcsős ellenőrzésen megy keresztül, a nyersanyagok gondos kiválasztásától a zárak és szerelvények beépítéséig.

Fém bejárati ajtó „Bravo T 111.A „B15” egyike a prémium modelleknek, amelyeket kiváló teljesítménytulajdonságok jellemeznek. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az ország északi régióinak szélsőséges körülményeinek, tökéletesen ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak, és még akkor is kellemes mikroklímát biztosít a házban, ha erős fagyok vannak. Ezeket a modelleket gyakran használják magánházak bejáratánál. A konstrukcióban lévő hőszigetelésnek köszönhetően a modell nem fagy meg fagyos időben, és nem engedi a hideget befelé. A termék ott is keresett, ahol a csend kívánatos: forgalmas lakóövezetekben, főutcák közelében, zörgő liftek és zajos szomszédok jelenlétében.

Rövid jellemzők:

  • Két 1,5 mm vastag, tömör hengerelt, nagy szilárdságú acéllemez, ívelt keretre szerelve. Opcionális keresztirányú és függőleges merevítő bordák. A szárny leverésének megakadályozására a kerethez hegesztett lopásgátló csapok illeszkednek a szárny biztonsági nyílásaiba. Ez a konstrukció hosszú ideig ellenáll a betörési kísérleteknek, miközben már a masszív megjelenésével is elriasztja a tapasztalatlan betörőket;
  • A többrétegű belső töltés úgy van kialakítva, hogy védelmet nyújtson a hideg és a külső zajok ellen. Sajtolt ásványgyapotból; polisztirolhabból; két réteg polietilénhabból – fóliaréteggel és anélkül; habosított műanyag fóliából; parafa táblából. Az ajtókeret is szigetelve van, fóliás polietilén csíkok, parafa és nedvesítő szalag használatával. Még akkor sem keletkezik kondenzáció a ház belsejében, ha a ház külső és belső része között 400 fokos hőmérséklet-különbség van;
  • a külső felület polimer porszórású, vandál- és korrózióálló festék, nemes ezüst-acél árnyékolóval. A fekete csíkos felsőrész további eleganciát kölcsönöz a terméknek;
  • Belülről a fémet világos színű ökofurnérral bevont MDF-lapok borítják. Az esztétikai funkció mellett ez a réteg további hő- és zajszigetelést is biztosít. A panel egy nagy tükörrel rendelkezik, amely a hagyományos falra szerelt modellt vagy truismót helyettesíti.

1.jpg

Hangszigetelt fém ajtó hőszigetelővel

4. pozíció

A „Porta S-3 4/L22” bejárati ajtó negyedik pozícióján, szintén a mi műhelyünkben készült . Költségeit tekintve szinte teljesen megegyezik az előző modellel, de a konstrukció és a kialakítás jelentősen eltér.

  • A tömör, hidegen hengerelt acéllemez vastagsága 1,2 mm, a teljes levélvastagság 90 mm. A szerkezetet négy függőleges és vízszintes omega profil erősíti. Továbbá, az acél kétszer olyan vastag, ahol a zárak, zsanérok és a kontúr speciális „zsebeket” képez. A betöréssel szembeni ellenállást két, a keretbe rögzített csap erősíti meg. Ez a szerkezet egy speciális szerszámokkal rendelkező betörőt nagyon idegessé tenne, és sok zajt és impulzus-riasztást is keltene.
  • A szárny belsejében egy modern szigetelőanyag található – a szerkezeti szigetelt üveglap. Megbízhatóan elzárja a hideg levegőt és a külső zajokat, miközben megerősíti a doboz szilárdságát. További hangszigetelést biztosít a 22 mm vastag belső, dekoratív furnérozott MDF-lap.
  • A külső ajtók és a boltívek korrózióálló és kopásálló polimerpor-keverékkel vannak festve, finom fekete színben. Belülről a kivitel krémszürke, fehérre meszelt fa motívummal. Négy vízszintes üvegbetét érdekes, szokatlan megjelenést biztosít.

Az ajtó két zárral és egy belső retesszel is rendelkezik. Az ajtó kémlelőnyílása pedig a levél felső harmadában, középen található.

4.jpg

Fém ajtók jó hangszigeteléssel az orosz el’PORTA gyárból

Armada „Luxor” 3K Shagreen

A fémlemez kialakítás sokoldalú, és könnyen használható kültéren és beltéren egyaránt. Termékelőnyök:

  • A külső acéllemez kiváló minőségű, 1,6 mm vastag polimer bevonata megakadályozza a karcolásokat és kopásokat sokéves használat után is.
  • A profilokban lévő kiegészítő acélmerevítő bordák biztosítják a méretstabilitást drasztikus hőmérséklet-ingadozások esetén is.
  • A belső ásványgyapot szigetelés véd a külső zajok, hőhidak és tűz ellen.
  • Az ajtó további elemekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a betörésállóságot még a zsanérok levágása után is, betörési kísérlet esetén.

Armada „Luxor” 3K Shagreen. Megjelenés. 1. változat

Armada „Luxor” 3K Shagreen. Megjelenés. 2. változat

A kiváló minőségű PVC laminált MDF belső panel 20 különböző textúrában és színben kapható.

„LABIRINTUS MEGAPOLIS 04 FEHÉR TÖLGY

A legmodernebb, technológiailag fejlett termék mágneses tömítésekkel az ajtólap és a keret közötti csatlakozásoknál, ezáltal garantálva a helyiség meleg burkolatának teljes tömítettségét.

A keret belsejében hatékony, porózus bazaltgyapot szigetelés található, amely egyidejűleg tűzgátként és hangszigetelésként is funkcionál.

Belülről az ajtó esztétikusan tetszetős, maratott panel, kiváló minőségű PVC bevonattal.

A lézerrel perforált zárhengerrel ellátott török zárak extra biztonságot adnak a konstrukciónak, és kizárják a kulcs felfeszítésének lehetőségét.

„MEGAPOLIS 04 LABIRINTUS FEHÉR TÖLGY. Megjelenés. 1. típus

„LABIRINTUS MEGAPOLIS 04 FEHÉR TÖLGY. Megjelenés. 2. változat

A közepes árkategóriájú termékekre vonatkozik, és a közönség körében állandó keresletnek örvend.

„Persona TECHNO Lux

Lakásokba való beépítésre szánt termékek. Az ajtólap belső felszereltsége nem teszi lehetővé, hogy kültéri beépítés esetén kényelmesen lehessen működtetni. A márkatermékek műszaki paraméterei:

  • A legtöbb versenytársától eltérően egyetlen fémlemez hideg deformálásával készül. A 150 kg-ot megközelítő súly és a nagy szilárdság teljes biztonságot nyújt a tulajdonosnak.
  • A német beszállító által gyártott, rozsdamentes acélból és sárgarézből készült, bronzozott kivitelű zsanérok, fogantyúk és zárak garantálják a hosszú távú, problémamentes használatot.
  • A szárny belseje egy maratott MDF panellel van ellátva. Minden ügyfél választhat a cég katalógusából a felkínált tervezési lehetőségek közül.

„Persona TECHNO Lux. Megjelenés. 1. lehetőség

„Persona TECHNO Lux. Megjelenés. 2. lehetőség

Az ajtót a jobb zajszigetelés jellemzi: a mérések és a tanúsítvány szerint a maximális zajszint a helyiségben kevesebb, mint 25 dB.

Vélemények

Ezek a bejárati ajtók, amelyek napjaink legjobb és legmegbízhatóbb ajtói közé tartoznak, megérdemelten vívták ki tulajdonosaik elismerését. Megbízható védelmet nyújtanak a külső zajok ellen. Sok vásárló megjegyzi a stílusos és modern kialakítást. A megfizethetőségről és a jó hőszigetelő tulajdonságokról is pozitív vélemények születtek.

Anton M. 38 év

Amikor tavaly egy betörő betört és összetörte a törékeny ajtómat, egy Armada Luxorra cseréltem. Most már biztonságban érzem magam.

Anna, 32 éves

Idén született egy kisbabánk, ezért gondoskodnunk kellett arról, hogy ő is jól aludjon. Az ajtókat a Bravótól kaptam. A zajos szomszédok most már nem zavarnak bennünket.

„ASD ATLANT WENGE

Megbízható és robusztus ajtó egy jól ismert orosz gyártótól. A maratott MDF belső panel hűvös, klasszikus megjelenést kölcsönöz a szobának.

A bazaltgyapotból, polisztirolhabból és fóliarétegekből álló belső szigetelés biztosítja a termék megfelelő hőszigetelő és hangelnyelő tulajdonságait.

„ASD ATLANT WENGE. Megjelenés. 1. lehetőség

„ASD” ATLANT WENGE. külső megjelenés. 2. változat

Minden zár köré további páncélbetétet hegesztenek, és a robusztus rozsdamentes acélból készült keresztlécek megakadályozzák a bejutást a zsanérok levágása után.

A legjobb bejárati ajtók a közepes árkategóriában

Megbízható bejárati ajtó megfizethető áron. Számos hazai gyártó saját fejlesztéseket hajt végre a modern berendezéseken, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy csábító ajánlatot tegyenek. A szakértők kiválasztottak néhány modellt a közepes árkategóriában.

Acél

Értékelés: 4.9

A Stal márkájú bejárati ajtók tökéletesen ötvözik a megfizethetőséget és a kiváló minőséget. Éppen e tulajdonságok miatt a felhasználók ezt a modellt a legjobb lakásbejárati ajtóként említik. A szakértők egyetértenek a hétköznapi felhasználókkal, a termék az első helyet foglalja el a rangsorban. A gyártónak sikerült elérnie a különböző paraméterek egyensúlyát a bonyolult konstrukció rovására, ami nagy tartósságot biztosít. Megerősített ajtók páncélozott betétekkel, rendelésre készülnek. a rendszer biztonsága a jogosulatlan hozzáférés megakadályozására szolgál.

A Stal termékcsalád folyamatosan frissül. Az ügyfelek választhatnak porszórt, fa, furnérozott vagy laminált ajtók közül. A katalógusban klasszikus minták és exkluzív tervezői változatok egyaránt megtalálhatók.

Előnyök

  • széles választék;
  • ár-érték arány;

Hátrányok

  • rossz karbantartás.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Richárd Sándor

    Az olvasónév nevében szeretném megkérdezni, hogy melyik a legjobb bejárati ajtó gyártó 2021-ben? Fontos számára a minőség, a tartósság és a biztonság. Kérjük, osszák meg a tapasztalataikat és véleményüket a legjobb ajtógyártókról!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása