...

Top 10 gyönyörű design elektromos vízforraló 2022-re

Az elektromos vízforralókat körülbelül 120 évvel ezelőtt találták fel. Az USA-ban találták fel, de valamiért ott nem váltak túl népszerűvé. Egy idő után azonban hasonló készülékek kezdtek megjelenni a német üzletekben, ahol már nagy keresletnek örvendtek.

Az évek során ez a készülék különböző fejlődési szakaszokon ment keresztül. A világ számos részén a teázás komoly és kötelező rituálé, amelyet minden nap el kell végezni. A legtöbbünk számára ez napi rutin, néha csak egy bögre forró teára vágyunk. Manapság már nem igényel sok időt és energiát a főzés – csak egy gombot kell megnyomni, és néhány perc múlva már forr a víz.

Az üzletekben műanyag vízforralók, rozsdamentes acél és üveg teáskannák találhatók szokatlan jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik a tea gyors főzését. Most, a technológiai innovációk korában nemcsak teát akarunk főzni, hanem olyan eszközök, amelyek segítenek ebben a folyamatban, dekoratív tárgyakká válnak. A tervezők úgy döntöttek, hogy javítják ezt a folyamatot, és élvezetesebbé teszik. Íme tíz gyönyörű dizájn vízforraló a 2022-es évből.

Bugatti Vera elektromos vízforraló

Ez a vízforraló Olaszországból származik. A luxus konyhai készülékek dizájner kollekciójának része. Ebben a gyűjteményben nem csak a szokásos frissített készülékek találhatók, hanem arany, Swarovsky kristályok, bőr és farmerbetétek díszített készülékek is. Így ez a teáskanna nemcsak szokatlan kialakításával, hanem érdekes műszaki jellemzőivel is vonzza a figyelmet.
A vízforraló fogantyúja itt különleges jelentőséggel bír. Nemcsak a fogantyú, hanem a kezelőpanel is. Láthatja, mennyi folyadék van a vízforralóban. A kívánt hőmérsékletet is beállíthatja (45 és 99 fok között). A vízforraló fogantyúján lévő képernyőn figyelheti magát a fűtési folyamatot. A fűtési időt is tetszés szerint állíthatja be.

Ha üzleti ügyben elutazott, és azt szeretné, hogy a vízforraló forró legyen, amikor megérkezik, csak el kell indítania az időzítőt, és be kell állítania az időt, ahogyan szeretné. A vízforraló alkotói kimutatták, hogy a kúp alakú vízforralók több energiát takarítanak meg, mint a hagyományos elektromos vízforralók. A vízforraló egy speciális szűrővel is rendelkezik a további víztisztítás érdekében. A szűrő könnyen eltávolítható és mosható.

A teáskanna ötvözi az esztétikát, az egyedi formatervezést és a jó műszaki jellemzőket. A konyhában ez a készülék díszíti a helyiséget, és boldoggá teszi Önt a funkcióival.

Polaris PWK 1515 CWr elektromos vízforraló

Ez a modell sokkal olcsóbb, mint a Bugatti Vera, de egyedi jellemzői miatt szokatlan. És így a vízforraló nagyon elegáns fehér és fekete színben. Műanyag tok. A fogantyú gumibevonatú a jó fogás érdekében, és nem csúszik el. A vízforraló belsejében van egy speciális rekesz, ahol a kábelt tárolhatja. Megkérdezheted, hogy mi olyan különleges ebben? Ennek a vízforralónak van egy speciális lámpája, amely világít, amikor a víz felmelegszik.

Ha ez a funkció be van kapcsolva, bármilyen színt kiválaszthat. Mint korábban említettük, maga a vízforraló kívülről műanyag, belülről pedig rozsdamentes acél. Ez megakadályozza, hogy az egész vízforraló túlságosan felforrósodjon, a külső hőmérséklet 30 fokig emelkedik. És ha magához a testhez érsz, nem fogsz megégni.

A vízforraló 360°-ban elforgatható. A Bugatti Vera vízforralóhoz hasonlóan ez a vízforraló is rendelkezik speciális víztisztító szűrővel. A vízforraló 1,5 liter vizet képes tárolni, és automatikus be- és kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Az ár 20 dollár. A Polaris PWK 1515 CWr elektromos vízforraló ötvözi a stílusos, klasszikus formatervezést, a szükséges műszaki jellemzőket és a kedvező árat.

Szokatlan formák

A kerámia, amelyet már régóta használnak mindent formázni, gyakrabban, mint bármely más anyag a kreatív teáskannák tervezéséhez. A mesterek kezében a formálható agyag fát, öntöttvasat, követ utánoz… És még egy vicces teáskannában is olyan erős és illatos lesz a tea, mint egy klasszikus teáskannában.

Egy faműves számára igazi élvezet egy kedvenc textúrájú, „fából készült” teáskannából teát inni.

Néha nem is tudnánk rögtön, hogy a dekoratív kerámiafigura (az alábbi képen) egy teáskanna.

A hasonló szobrászat szerelmesei fiókos szekrények, zongorák, öltözőasztalok gyűjteményét találják – egy teljes készletet a belső tér számára. És ezek mindegyike teáskanna, amelynek központi eleme lehet egy teáskanna.

A nyugati házsorozat dekoratív kerámia teáskannáiból-házaiból egy egész várost lehet összeállítani.

Egy karácsonyi ház a Hilltop teagurutól

A formák, anyagok és méretek választéka olyan nagy, hogy stílusától függetlenül – legyen az modern, klasszikus vagy szürreális – megtalálja a megfelelő edényt.

Mennyire kényelmes a két vagy három kiöntővel rendelkező teáskannák használata, ez minden bizonnyal a kérdés. De egy ilyen remekmű eredetiségét nem lehet visszautasítani.

Ismerve a hölgy táskák iránti gyengéjét, barátai egy stílusos kiegészítővel örvendeztetik meg a divatrajongót:

Az intelligens gyártók – több főzési módot bíznak az érzékeny elektronikára – eredeti formákkal is meglepnek. A képen nem egy elegáns kézitáska, hanem egy vízforraló látható:

Bork – a háztartási készülékek mestere, aki a számítógép hatalmas intelligenciáját egy dizájnos teáskanna elegáns formájába zárta.

Egy modern konyhában, ahol a rozsdamentes acél és az üveg dominál, jól mutatna egy érdekes formájú teáskanna:

Elegáns, pikáns, vicces. Szigorú geometria – négyzet, piramis, háromszög, összetett forma vagy látszólag teljes hiánya. A variációk végtelenek.

Antik tibeti ezüst teáskanna diófa alakban: szinte klasszikus, de rendhagyó. Egy ritkaság is.

Element el’kettle WF06GW

A vízforraló érdekes formatervezést ötvöz a folyadékok melegítésére szolgáló modern funkciókkal. Érdekes, mert a test teljes egészében üvegből készült, és nem érzékeny a hőmérséklet-változásokra. A vízforraló kezelőpanelje teljesen érintésérzékeny. LCD kijelzővel rendelkezik.

A készülék teste beépített LED világítással rendelkezik, így amikor felmelegszik, a víz különböző színekben világít. És amikor a víz felforr, olyan érzés, mintha egy varázslatos világban lennél, és vizet forralnál.

A készülék kapacitása 2 liter víz. A fentieken kívül szabályozhatja a vízmelegítést és beállíthatja a kívánt hőmérsékletet (45 és 100 fok között). A vízforralóban is van szűrő a víztisztításhoz, de sajnos nem lehet eltávolítani.

Ez talán az egyetlen hátránya ennek a vízforralónak. Különleges érzékelővel is rendelkezik, és amikor a víz felforr, hangjelzéssel figyelmeztet.

A drága vízforralók különleges jellemzői

Tekintettel arra a tényre, hogy a legdrágább teáskannák költsége 20000 rubel és több lehet, logikus megmagyarázni, hogy miben különböznek a hagyományos modellektől. Először is, a testük leggyakrabban fémből készül, és kettős falú. Ennek eredményeképpen a vízforraló nem lesz nagyon forró, csak meleg. Ezenkívül a dupla falak további zajszigetelést biztosítanak.

Az olcsó vízforralók általában műanyag burkolattal rendelkeznek, és melegítéskor rossz szagúak lehetnek. Egyes modellek annyira rosszak, hogy a forralt víznek is műanyagszaga van – valószínűleg egyáltalán nem egészséges inni belőle. Ez azonban sok modell esetében nem így van, mivel a vízforralók általában speciális, élelmiszeripari minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek.

A szűrő jelenléte szintén megkülönbözteti a drága vízforralókat az olcsóktól. Ezek a szűrők csapdába ejtik a vízkőoldatot. Különleges digitális kijelző, termosztát, óra és különböző biztonsági funkciók, mint például vízzárás, is lehetnek. Egyes modellek még okostelefonról is vezérelhetők – praktikus, nem??

Jacob Jensen JBXK06 és Jacob Jensen JBXK12 vízforralók

Egyszerre két érdekes elektromos vízforraló modellt szeretne bemutatni. A műszaki jellemzők és a kialakítás tekintetében azonosak, az egyetlen különbség a kapacitás, az egyik, amely kevesebb mint egy liter vizet képes tartani, és az elektromos vízforraló, amely valamivel nagyobb, egy kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a víz mennyiségét. Maguk a teáskannák a fejlesztő Jacob Jensenről kapták a nevüket.

A test kívül alumíniumból, belül rozsdamentes acélból készült. A formatervezés fekete és fémes szín kombinációjában készült. Nagyon stílusosnak és esztétikusnak tűnnek a konyhában. A teáskannák masszívak és jó anyagokból készültek. Ha magához a vízforralóhoz ér, az ujjlenyomatai nem maradnak rajta.

De a különlegessége ezeknek a modelleknek az, hogy felakaszthatja őket a falra. Ha kicsi a konyhája, és minden centiméter számít, akkor ezekkel a teáskannákkal nem kell aggódnia! Vásárláskor a készletben speciális tartók találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy a teáskanna alapját a falra akassza. Ráhelyezi a vízforralót, és nincs kétsége afelől, hogy szilárdan áll, és nem esik le.

  • A JacobJensenJBXK12 vízforraló ára 100 dollár.
  • ModellJacobJensenJBXK06 költsége 50 $.

Vélemények

Sudnitsyna Oksana, Csita

Az 5. születésnapomra a szüleimtől kaptam egy személyes teáskészletet – egy tigris alakú teáskannát, egy csészét és csészealjat, egy cukortálat. Én egy tigris vagyok, tehát egy ilyen választás. Egy gyermek számára az ilyen eszközök szinte játékok, de valódiak. A teáskannába tejjel hígított, kész teát öntöttem. És büszkeséggel töltöttem meg a saját bögrémet. Még a csíkos csészealjat is közönséges tányérként akartam használni. Mostanra a gyermekeim felnőnek. Világos, érdekes ételeket választok nekik. És a tigris készletet más gyermekkori szimbólumokkal együtt tartják, mint például egy kismama címke, egy hajfürt, az első nyuszi cipő, rajzok.

Denis Krohalev, Moszkva

Gyerekként választottam egy totemállatot, a pandát. Ezért gyűjtöm a figurákat, képeslapokat, pólókat és jegyzetfüzeteket a szemfüles medvével. Természetesen már van néhány teáskannám és más használati tárgyaim, amelyek pandák vagy festett bambuszmedvék alakúak. Anya tréfásan morgolódik: ha felnősz, nem fogod többé felszedni a játékokat. De az ünnepekre, ajándéktárgyakat adva a medvegyűjteménynek…

Panasonic NC-ZK1 elektromos vízforraló

Bemutatjuk az Ön figyelmébe a következő szokatlan elektromos vízforraló modellt. A készülék kialakítása azonnal felhívja magára a figyelmet. Ha figyelmet fordít a fedélre, észreveheti, hogy az rozsdamentes acélból készült.

A teáskanna előnye a fedél sima nyitása lenne. Ha kinyitja a fedelet, amikor a vízforraló forr, a gőzzel való leforrázás veszélye minimálisra csökken, köszönhetően annak, hogy a fedél simán nyílik.

A vízforraló belseje szintén rozsdamentes acélból készült, így a víz nem hűl le sokáig. A külső falak is nagyon alacsonyak, így védve az égési sérülések ellen. Beépített szűrővel ellátott, amely megakadályozza a vízkő kialakulását.

A vízforraló 1,4 liter vizet képes tárolni. Súlya 2,1 kilogramm. A külső oldalon található egy vízszintjelző. Egyedi kialakítása azonnal illeszkedik bármilyen konyhai környezetbe, modern műszaki jellemzői pedig megkönnyítik a teafőzést.

Deerma hordozható elektromos vízforraló

  • Térfogat: 0,6 l
  • Közepes .
  • Anyag: műanyag

A kínai Deerma vállalat, a Xiaomi almárkája megfizethető háztartási készülékeket gyárt, köztük szokatlan teáskannákat. A hordozható elektromos vízforraló például összecsukható, hogy könnyen becsússzon egy hátizsákba vagy utazótáskába. Otthon nem túl kényelmes a használata – végül is a vízforraló csak 600 ml vizet tartalmaz, és ez csak néhány csészéhez elegendő. Nagyszerű módja annak, hogy magával vigye üzleti utakra vagy vidékre.

A ház műanyagból készült, és egy kijelzővel van kiegészítve, amely a víz hőmérsékletét mutatja: 50 és 100°C között állítható be 10°C-os lépésekben.

BORK K810 elektromos vízforraló

A tökéletességnek nincs határa! Ugyanez vonatkozik a következő elektromos vízforraló modellre is – BORK K810. A vízforraló univerzális. Nemcsak vizet melegít és forral, hanem teát is tud készíteni. És így a jellemzője egy mozgatható rekesz a tea főzéséhez.

Kezdetben a teát egy speciális rekeszbe kell helyeznie, és amikor a vízforraló felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre, a teahálót leeresztik a vízbe, és teát főz. A vízforraló alatti állványon egy kezelőpanel található, ahol kiválaszthatja az adott teakészítményt: zöld, fekete, gyógynövényes… Beállíthatja a kívánt fűtési időt és hőmérsékletet is.

És mindennek tetejébe a vezérlőpanelen beállíthatja a kívánt főzési erősséget. Ha egyszerűen csak vizet szeretne forralni, akkor csak a teát tartalmazó tartályért kell nyúlnia. Kemény üveg test. Van egy olyan funkció is, amely lehetővé teszi, hogy a víz hőmérsékletét körülbelül egy órán keresztül tartsa, és van egy gyors főzési mód is.

A minőségi kivitelezés garantáltan sokáig tart. Az egyetlen hátránya, hogy a vízforraló fogantyúja sima műanyagból készült, ami a kéz megcsúszását okozhatja.

Az ügyfelei számára a gyártó egy kis bónuszt készített. A vízforralóhoz egy speciális ápoló kendő tartozik, amely nem hagy csíkokat vagy foltokat.

REDMOND SkyKettle G214S

  • Űrtartalom: 1,7 liter
  • Közepes .
  • Anyag: üveg

A REDMOND vízforraló tele van funkciókkal – támogatja a Bluetooth-t és képes együttműködni a Yandex okos otthonával. Alice még néhány parancsot is tartalmaz a készülék vezérlésére. Például az „Alice, kapcsolja be a vízforralót” parancs hatására a készülék elkezdi felforralni a vizet.

A modell fényes RGB-fénnyel is rendelkezik, amely a víz hőmérsékletének megfelelően változik. A SkyKettle alkalmazással beállíthatja a világítás meghatározott színeit vagy a kéményfényt. Ezen kívül a modell támogatja a hőmérséklet finomszabályozását – egy fokon belül.

A vízforraló teste hőálló üvegből készült, a víz maximális térfogata 1.7 literes. A készülék fogantyúján gombok találhatók, amelyekkel beállítható a kívánt vízhőmérséklet.

STADLER FORM Kettle Six SFK 8888

Bemutatunk Önnek egy érdekes kialakítású elektromos vízforralót. Ez a modell nem csak a kialakításában egyedülálló, hanem lehetővé teszi a vízforralás folyamatának megfigyelését is. Elegáns, minimalista formája kiegészíti a konyhai környezetet.

A műszaki jellemzők ugyanolyan jók, mint a megjelenés. A test tartós üvegből készült. Az üveg ellenáll a gyors hőmérsékletváltozásoknak. Az alj belseje rozsdamentes acéllal borított. A vízforraló gyorsan felmelegszik és forrás után automatikusan kikapcsol. Ha üres lesz, akkor egy érzékelővel van felszerelve, amely nem engedi a gépet elindulni.

Ha a vízforraló túlmelegszik, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. 1,3 liter víz tárolására alkalmas. Ez a vízforraló körülbelül 55 dollárba fog kerülni.

A vízforraló egyesíti az érdekes és elegáns kialakítást, a jó műszaki jellemzőket, amelyek lehetővé teszik, hogy élvezze a teafőzés folyamatát, és az elfogadható árat. Tehát azt mondhatjuk, hogy a vízforraló jó és megéri a pénzét.

Elektromos vízforraló Delonghi KBA 2001.BK

A vízforraló következő modellje gyönyörű és egyedi kialakításával ragad magával. Ez a modell avantgárd stílusban készült, díszíteni fogja konyháját, és biztosan meglepi vendégeit. A vízforraló egy állványon ül, amely lehetővé teszi, hogy akár 360 fokban elfordítsa.

Folyadékjelzővel rendelkezik, így tudni fogja, hogy mennyi víz van a vízforralóban. A vízforraló fogantyúja gumiból készült, amely lehetővé teszi, hogy szilárdan a kezében tartsa.

A vízforralóban van egy szűrő, amely tisztítja a vizet. Kivehető és könnyen tisztítható. Ennek a modellnek az ára $40.

Redmond RK-M119 elektromos vízforraló

Ezt a vízforralót német gyártók készítették. Klasszikus kialakítású, és biztosan illeszkedik bármilyen konyhai kialakításhoz. Ez a vízforraló kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkezik, ami leegyszerűsíti a mindennapi életét. Amikor folyadékot forral, a test nem forrósodik, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan megérintse, és nem fog megégni. A vízforraló 1,5 liter vizet tartalmaz. Belül rozsdamentes acélból, kívül tartós műanyagból készült.
A vízforraló akár 360 fokban is elforgatható az állványon. A vízbiztonsági zár automatikusan aktiválódik, ha a vízforraló kiürül. Van egy rekesz, ahol a tápkábelt tárolhatja. Amikor a vízforraló üzemel, a zajszint minimális. A forrásban lévő víz elég gyors. Amikor a folyadék felforr, a készülék kattanással jelzi, hogy. A készülék kivehető szűrővel van felszerelve a víz tisztítására. Ára körülbelül 40 dollár.

Elektromos vízforraló EVA SOLO

Szeretnénk bemutatni egy elegáns vízforralót, amely nemcsak a konyhában segít Önnek, hanem az asztalát is díszíti.

A vízforralót úgy tervezték, hogy ne öntse ki vagy égesse meg magát. A fedél lassan nyíló mechanizmussal rendelkezik, ami csökkenti a gőzben való leforrázás veszélyét. A bázishoz való csatlakozás vezeték nélküli, így 360 fokban elforgatható. Ez a karcsú eszköz 1,5 liter folyadékot tart.

A vízforraló testén van egy kijelző, amely a vízforralóban lévő folyadék mennyiségét mutatja. Ez a teáskanna modell két színben készült: fekete és fehér. Belül tartós fémből, kívül műanyagból készült. Ár: 100 dollár körül.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Lívia Farkas

    Melyik a legújabb és legnépszerűbb elektromos vízforraló, amely a 2022-es top 10 gyönyörű design elektromos vízforraló listában szerepel?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása