...

Hogyan válasszon elektromos grillt otthonába 2022-ben: segít kiválasztani a megfelelő kritériumokat

A mini sütők leggyakoribb működési módjai a felső és alsó fűtés ventilátorelemmel, valamint a grillezés és a konvekció. Mindegyiknek megvan a maga funkciója, és bővíti a sütőben főzhető ételek listáját. Ebben a 2022-es rangsorban nem csak a kiválasztási kritériumainkat vázoltuk fel, hanem összegyűjtöttük Önnek a 10 legjobb mini sütőt két alkategóriában: konvektoros és grill, valamint csak konvektoros sütők. Reméljük, hasznosnak találja ezt a cikket!
K: Milyen konyhai eszközöket használ??

Közös jellemzők

Az elektromos grilleknek két változata van – érintkezős és érintésmentes.

A függőleges forgórúddal ellátott érintésmentes elektromos grillt gyakran használják szabadtéri főzéshez, míg a grillező funkcióval ellátott vízszintes forgórudat gyakran használják elektromos tűzhely sütőiben.

Az érintkező grillek olyan elektromos grillek, ahol az étel közvetlenül érintkezik a forró sütőfelülettel. Ezeket kifejezetten városi konyhákhoz tervezték. A különböző méretek, funkciók és telepítési módok miatt az elektromos grillek népszerűek a háziasszonyok körében. Zárt, nyitott és többcélú – mindegyik alkalmas húsok és zöldségek otthoni vagy kerti grillezéséhez.

Az elektromos grill jellemzői

Az elektromos grill fő előnye, hogy sütőolaj vagy más zsírok használata nélkül főzhet. A készülék egyes modelljei rendelkeznek a hátsó lábakkal szabályozható minimális dőlésszöggel és egy speciális tartállyal a húsból vagy halból grillezés közben kiszivárgó folyadékok felfogására.

Az elektromos grillek működési elve az, hogy a sütőfelületet fűtőelemek (TEN vagy infravörös lámpák) segítségével magas hőmérsékletre melegítik (a maximális hőmérséklet eléri a 700-1000 °C-ot). A fűtőberendezés elrendezése a berendezés típusától és gyártmányától függően változik.

A kétoldalas elektromos grill a grill mindkét oldalán grillez a még gyorsabb sütés érdekében. A hagyományos elektromos grill csak az alját melegíti, de lehetővé teszi, hogy ne csak grillezzen, hanem pároljon, melegítsen és pároljon bármilyen ételt. A különböző elektromos grillek gyakorlati funkciói közül kiemelnénk a beállított hőmérséklet stabilitását, ami fontos az egyes ételek főzéséhez.

Egy gyakori kérdés

Nikolay Trudolyubov, a cikk szerzője válaszol a kérdésekre:

Miért van vegyszerszaga a sütőnek sütés közben??

Ez a sütő szigetelőanyagának szaga. Az olcsó és közepes árú sütők és kemencék hátránya, hogy. Ezt nem lehet kiküszöbölni. Ez csak idővel múlik el (tompul).

Jó az öntisztító funkció?? Megéri?

Jó ötlet a gőztisztítást választani – helyezzen egy sütőtálcát vízzel, és melegítse fel, majd szivaccsal tisztítsa meg a felületet. Van még öntisztítás magas hővel – ez nem túl biztonságos és drágíthatja a modellt (a gyártó hőálló anyagokat, üveget és szigetelést választ)

Melyik sütő a legjobb szendvicsekhez?

Célszerű alacsony teljesítményű sütőt választani – 700-1000 W, ezeket nevezik pörkölőnek. Ideálisak szendvicsekhez. Vannak olyan modellek is a piacon, amelyek kombinálják a kenyérpirítót és a grillsütőt.

Különböző típusú elektromos grillek

Az otthoni elektromos grillek lehetnek hordozhatóak vagy helyhez kötöttek. A hordozható modellek asztali és padlós modellekre oszthatók.

Az álló grill alkalmas kávézó vagy étterem számára, bár stúdiókonyha is felszerelhető. Ezeknek a modelleknek a szépsége a teljesítményük és a különböző ételek egyidejű főzésére való képességük.

Az asztali grillek isteni ajándék a városi lakásokban. Energiatakarékos, akár 1600 wattos kimeneti teljesítménnyel. Ezeket a készülékeket néha szendvicsgrillnek is nevezik, de a szendvicseken kívül számos más étel elkészítésére is alkalmasak – az aromás zöldségektől a zamatos steakekig.

Ennek a készüléknek a padlóra állítható modelljei valamivel nagyobb teljesítményűek, mint az asztali modellek. Átlagos teljesítményük 1 és 2,2 kW között van. Ez az elektromos grill ideális kis konyhákba, ahol csak elegendő hely van a pulton az előkészítéshez és a főzéshez. Ezért gyakran viszik őket vidéki házakba, ahol segítenek ízletes és tápláló ételeket készíteni edények és serpenyők nélkül.

Népszerű elektromos grill márkák:

  1. Tefal – nagy teljesítményű és háztartásbarát készülékek. A vállalat nagy figyelmet fordít az anyagokra, így a grillek könnyen tisztíthatók és nem gyulladnak ki;
  2. Philips – ez a márka okos tervezésű és funkcionalitású készülékeket készít, amelyek lehetővé teszik az éttermi szintű ételek elkészítését;
  3. Gorenje – a készülék nem igényel extrákat, de nagyon jó minőségű. Alkalmas kis konyhákhoz;
  4. Zelmer – jó készülékek átlagos költségvetéshez. Jó bevonat, amely problémamentesen tisztítja az ételmaradékokat;
  5. Russel – stílusos főzőkészülékek, amelyek párhuzamosan több ételt is megsüthetnek.

Minisütő értékelése konvektorral és grillezővel

BBK OE3074D

A BBK OE3074D mini sütő a legjobb választás az otthoni konyhában, kedvenc ételeinek sütéséhez és sütéséhez. Ennek a mini sütőnek a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy nemcsak a sütőkkel, hanem a mikrohullámú sütőkkel is felvegye a versenyt: a leolvasztási funkciónak köszönhetően, amely kellemes kiegészítője a grill, a ventilátor, a fűtés és az automatikus főzési módoknak.

Kamra térfogata 28 liter, testméret 30.8x51x41 cm-es méretével közepes méretű készülék. A hőmérséklet-tartomány 90 és 230°C között van, a teljesítmény pedig 1500 watt.

További funkciók közé tartozik az érintőképernyős vezérlőpanel, a 90 perces időzítő és a tálcát, állványt, húsrotort és egy praktikus állványt tartalmazó bővített opció.

Kötet 28
Teljesítmény 1500 W
Jellemzők és funkciók grill, konvekció, kiolvasztás, grillezés, időzítő, automatikus kikapcsolás
Az ellenőrzés nyomógombos kapcsolók
Méretek (HxWxD) 30.8x51x41cm
Price, ₽ 6 690 – 7 599
Keresse meg az üzletben Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • költségvetési ár;
  • kompakt elektromos sütő, ideális kis konyhákba;
  • kényelmes érintőképernyős kezelőpanel kijelzővel;
  • automatikus főzőprogramok: szendvicsek, sütés, sütés (húsételekhez), grillezés, pizza
  • A termosztát jelenléte;
  • Elektronikus időzítő 90 percre;
  • A Mini sütőhöz tartozik egy rotisserie, rács, tálca és tűzálló állvány.
  • Rövid tápkábel (több vélemény szerint);
  • A szekrény nagyfokú felmelegedése működés közben (több véleményből).

HYUNDAI MIO-HY050

A HYUNDAI MIO-HY050 minősített modell kapacitását tekintve nagycsaládosok számára is alkalmas: a kényelmes, 38 literes belső kamra kialakításának köszönhetően egyszerre két nagy tálcán főzhet.

A burkolat méretei 41x55x35.5 cm, de a hőszigetelés hiánya miatt a Mini sütő falai működés közben felforrósodnak, ami óvatos kezelést igényel.

Hőmérséklet-tartomány 90° és 230°C között, teljesítményfelvétel 1500 W. A modell számos üzemmóddal rendelkezik, beleértve a felső grillezést, a konvekciót és a fűtést (felső és alsó, amelyek egymással kombinálhatók).

Terjedelem 38
Teljesítmény 1500 Watt
Jellemzők és funkciók grill, konvekció, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlők forgatógombok
Méretek (HxWxD) 41x55x35.5 cm
Price, ₽ 7 290 – 8 540
Megtalálható az üzletben Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • nagy főzőszekrény;
  • költségvetési modell;
  • mechanikus vezérlés;
  • 90 percig beállítható időzítő, és a sütő automatikusan kikapcsol, amikor az idő letelt
  • termosztát;
  • A szekrény alsó része csúszásgátló lábakkal van ellátva;
  • állvány, tálca és állványtartó mellékelve.
  • A test szigetelésének hiánya, ami a falak felmelegedését okozza működés közben (több véleményből).

REDMOND RO-5701

A REDMOND RO-5701 egy közepes méretű sütő, amely alkalmas korlátozott munkaterülettel rendelkező konyhákba. A 33 literes kamra kapacitása, a készülék méretei 29x55x32 cm, és a fémház univerzális kialakításának köszönhetően ez az asztali sütő jól illeszkedik bármilyen konyhabelsőbe. Az ajtók három különböző pozícióban záródnak, ami még egyszerűbbé teszi a használatát. Teljesen mechanikus vezérlés 60 perces időzítővel.

A konvekció, a felső grillezés és a hő kombinációk lehetővé teszik a különféle húsételek, pékáruk és zöldségköretek kísérletezését. 1600 Watt, míg a sütő maximális hőmérséklete 250°C, ami valamivel magasabb, mint egy standard modellé.

Terjedelem 33
Teljesítmény 1600 Watt
Jellemzők és funkciók grill, konvektor, grillsütő
ellenőrzés forgókapcsolók
Méretek (HxWxD) 29x55x32 cm
Price, ₽ ₽-tól 12,490.
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Kompakt házméretek;
  • kényelmes mechanikus vezérlés;
  • termosztát;
  • Bővített opciók, amelyek közé tartozik a rotisserie, a rács, a tálca, a különálló morzsatálca és a tartó;
  • Jó maximális fűtési hőmérséklet.
  • a Mini sütő belseje nem ellenáll a kopásnak és a rozsdának (több véleményből).

AVEX TR300

Az AVEX TR300 Mini sütő kis mérete és alacsony ára miatt nem csak egy bérelt lakás vagy iroda, hanem egy vidéki ház számára is nagyszerű választás: kis súlya miatt könnyen hordozható egyik helyről a másikra, és a funkciók széles választékának köszönhetően nem kell korlátoznia magát a receptekben.

A sütő űrtartalma 28 liter, a tok mérete pedig 47 liter.536.529.2 cm szélességben, mélységben és magasságban. A hőmérséklet-tartomány 100 és 250°C között állítható, és az 1500 W-os teljesítmény biztosítja, hogy a sütő gyorsan felmelegszik a kívánt hőmérsékletre.

Alapfelszereltségként számos üzemmód áll rendelkezésre: felső grillezés, konvekció, felső és alsó fűtés, kombinációs lehetőséggel. A beállítások mechanikus vezérlőpanel és forgatógombok segítségével történnek. Van egy 60 perces időzítő.

Szép bónuszként húsforgatóval, ráccsal, tálcával, morzsatálcával és tűzálló tartóval érkezik.

Kapacitás 28
Teljesítmény 1500 Watt
Funkciók és funkciók grill, konvektor, grillsütő, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlők forgókapcsolók
Ár, ₽ 5 130 – 6 750
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Az egyik legolcsóbb minisütő modell a piacon;
  • Kompakt kialakítás, amely nem foglal sok helyet
  • mechanikus vezérlés;
  • időzítő 60 percig;
  • a termosztát jelenléte;
  • Bővített opciók.
  • A főzőtér kicsi, és nem képes kis adagokat tárolni;
  • a készülék felső része használat közben felmelegszik (egy vélemény szerint).

REDMOND SkyOven 5706S

A rangsorunkban szereplő legtöbb modellel ellentétben a REDMOND 5706S asztali sütő a SkyOven termékcsaládból rendelkezik a Ready for Sky érintőképernyős vezérlőpanellel, amely egy külön szoftverrendszer, amely lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését az okostelefonon lévő alkalmazás segítségével. Nemcsak funkcionális szempontból, hanem esztétikai szempontból is kényelmes: a kapcsolókkal nem súlyozott test stílusos és modernnek tűnik.

35 literes űrtartalmával és 38x49x37 cm-es méreteivel a készülék egy közepes méretű mini sütő.

Élvezze a különféle üzemmódok széles választékát, beleértve a felső grillezést, a felső és alsó fűtést kombinálási lehetőséggel, a konvekciót, az állandó hőmérséklet fenntartását a sütőtérben és az automatikus főzési programokat. Mindez teszi ezt a modellt univerzális konyhai segédeszközzé, amely a legtöbb főzési feladattal és desszertekkel megbirkózik.

A sütő névleges teljesítménye 1600 W, hőmérséklettartománya 40 °C és 230 °C között van. Elektronikus időzítő a hátralévő idő kijelzésével.

A mini sütő készlet nyársat, rácsot, tálcát, morzsagyűjtő tálcát és rácsot tartalmaz.

Kötet 35
Teljesítmény 1600 W
Jellemzők és funkciók Grill, konvekció, rotisserie, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlés Érintőképernyő
Méretek (HxWxD) 38x49x37 cm
Ár, ₽ 12 890 – 13 949
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Az innovatív Ready for Sky távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a sütő funkcióit és beállításait az okostelefonján lévő alkalmazáson keresztül állítsa be;
  • érintőkijelző a kézi vezérléshez kijelzővel;
  • Stílusos és visszafogott házkialakítás;
  • Nagy kapacitású főzőszekrény;
  • hőmérséklet-karbantartó funkció;
  • 16 automatikus főzési recept;
  • elektronikus időzítő;
  • széleskörű választék.
  • A hőszigetelés hiánya, ami miatt a mini sütő külső falai működés közben nagyon felforrósodnak (több véleményből);
  • a kézi vezérlés nem olyan jól adaptált, mint az okostelefonos vezérlés (egy vélemény szerint).

Méretek és kialakítás

Az elektromos grill alakja, felszereltsége és mérete a fő szempontok, amelyek alapján a vásárlók keresik a grillt. Ezeknek a készülékeknek a költsége nagymértékben függ a külső paraméterektől. Az Ön igényei szerint kell választania, nem pedig az elektromos grill szépsége vagy mérete alapján.

Egy négy- vagy ötfős család egészséges és ízletes ételeihez ideális egy legalább 500 cm2 -es munkafelülettel rendelkező elektromos grill. A kétoldalas modell felgyorsítja a főzést, mivel a termék alulról és felülről egyszerre készül.

A kisebb modelleket 2 vagy 3 személy kiszolgálására tervezték. A kiegészítő funkciók, mint például az időzítő vagy az állítható felületdőlés, megkönnyítik a használatát, de növelik a háztartási készülék árát is. Műszaki jellemzői a legtöbb rotisserie van kis különbség, így tölteni egy kis időt keresni, akkor kap egy tisztességes modell egy elfogadható áron.

Tervezési jellemzők

A karosszéria és a munkalap anyaga az a két kritérium, amely befolyásolja a berendezés árát.

A fém és a tapadásmentes bevonatú elektromos grillek tovább tartanak és könnyebben tisztíthatók, de nagyságrenddel többe kerülnek, mint a műanyag készülékek. A műanyag házak csökkenthetik a készülék árát, de nem megfelelő használat esetén megrepednek vagy megolvadnak.

A főzőfelület általában fémből vagy üvegkerámiából készül. A zománcbevonatú módosítások néha megtalálhatók a piacon, de a bevonat repedezése és szilánkosodása miatt ritkán vásárolják őket.

A fém alapon lévő hőálló tapadásmentes bevonat garantálja a kiválasztott elektromos grill hosszú élettartamát. A bordázott és a sima felület közötti különbség az, hogy az utóbbi könnyebben tisztítható, az előbbi pedig összegyűjti és elvezeti a húsból vagy halból főzés közben felszabaduló zsírt.

Mit kell figyelembe venni a választás során

A technikának összhangban kell lennie a belső térrel, és meg kell felelnie azoknak a követelményeknek, amelyeket a házi szakács a berendezést előterjeszti. Ezért a grill vásárlásakor figyeljen az ilyen paraméterekre:

  1. Mechanikus vagy elektronikus hőmérséklet-szabályozás;
  2. Rendelkeznie kell teljesítmény- és hőjelzővel;
  3. Elegendő teljesítmény egy 3-4 fős család számára – 1,5-1,7 kW;
  4. A zsírtálca megkíméli Önt a tisztítás gondjától;
  5. A bordázott panel csíkokat, a sima panel egyenletes kérget hoz létre;
  6. A tapadásmentes bevonat megakadályozza az ételek odaragadását;
  7. Az állítható lábak lehetővé teszik a kényelmes felállást;
  8. A beépített túlmelegedés elleni védelem megmenti az elektromos grillt áramkimaradás és figyelmetlen tulajdonosok esetén.

Az itt leírt opciók nem mindig tartoznak az alapfelszereltséghez, ezért hasznos, ha a gyártók által a termékeikhez kínált egyéb opciókat is megnézi.

A legjobb mini konvekciós sütők

2022-es modell Hátrányok Térfogat, l Méretek (HxWxD) .Piac
BBK OE3074D rövid zsinór 28 30.8x51x41 Menjen a
HYUNDAI MIO-HY050 A testet felmelegítik 38 41x55x35.5 Menjen a
REDMOND RO-5701 Rossz minőségű bevonat a belső oldalon 33 29x55x32 Menjen a
AVEX TR300 felmelegíti a burkolatot 28 29×47.5×36.5 Menjen a
REDMOND SkyOven 5706S felmelegíti a testet 35 38x49x37 Menjen a
Gemlux GL-OR-1538LUX piszkos 38 34x50x45 Menjen a
Simfer M4507TB fűtött test 45 33x59x38.5 Menjen a
KRAFT KF-MO 4506 a test felmelegszik 45 33x58x43 Menjen a
GALAXY GL2623 rövid zsinór 28 35,8×53,3×37,2 Menjen a
Rommelsbacher BG 1055/E Lehet, hogy nem felel meg a gyártó által megadott fűtési hőmérsékletnek 18 34x43x28 Menjen a

Extra funkciók

A gyártók a gyártott berendezések vonzerejének bővítésére törekedve gyakran olyan opciókat adnak hozzá, amelyek bizonyos helyzetekben hasznosak, bár néha a tulajdonosok nem is használják őket.

A márkás elektromos grillek késleltetett indítási funkcióval vannak felszerelve – ez lehetővé teszi a technika programozását, hogy egy bizonyos időpontban bekapcsoljon. A beépített automatikus kikapcsolás biztosítja a tulajdonosokat a berendezés túlmelegedése ellen.

Az alsó és felső hőmérséklet-szabályozó lehetővé teszi, hogy az egyik oldalon ízletes kéreg legyen, de ne süljön túl az egész étel. A stabilan alacsony hőmérsékleten tartás funkció pedig lehetővé teszi a főtt ételek újramelegítését.

A jelzők és a hőmérséklet-érzékelők a biztonságos működés további bónuszát jelentik. A programozható elektromos grill modellek automatikus kikapcsolással és termosztáttal alkalmasak gyermekes párok számára. Ez a technika lehetővé teszi a gyermekmenükből származó ételek elkészítését, miközben biztosítja, hogy az ételek a lehető legtáplálóbbak és legegészségesebbek legyenek.

Legjobb konvekciós sütők

Gemlux GL-OR-1538LUX

A GL-OR-1538LUX, a Gemlux csúcsmodellje, teljes egészében rozsdamentes acélból készült, ami határozott előny, mind az energiafogyasztás és a hő megőrzése szempontjából az elektromos sütőben, mind pedig a tartósság szempontjából.

34x50x45 cm-es méreteivel és 38 literes kamratérfogatával ez a tágas pultos sütő valódi sütőhelyettesítő, ugyanakkor kompakt és más modellekhez képest kevesebb helyet foglal a konyhában. A különböző üzemmódok lehetővé teszik, hogy bármilyen sütési móddal kísérletezzen: a konvekció mellett felső és alsó hőfok is rendelkezésre áll, és egymással kombinálható. A mikrohullámú sütőkre jellemző speciális leolvasztási funkció és automatikus főzőprogramok is rendelkezésre állnak.

Maximális hőhatás 230°C-ig, minimális hőhatás 30°C-ig, a gyártó által megadott névleges hőhatás: 1800°C. A Mini sütő másik jellemzője, hogy mind a 2 fűtőelemhez külön hőmérséklet-beállítás tartozik. Ez a funkció nagyon hasznos, hogy elkerüljük azt a helyzetet, amikor a teteje jobban sül, mint az alja.

A további funkciók közé tartozik a 120 perces időzítő és a kibővített választék, amely magában foglalja a rotisserie-t, a racket, a tálcát és a tartót.

Kapacitás 38
Teljesítmény 1800 W
Jellemzők és funkciók grill, konvekció, kiolvasztás, grillezés, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlés Érintés / nyomógomb
Méretek (HxWxD) 34x50x45 cm
Price, ₽ 9 890 – 12 894
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • A főzőszekrény nagy kapacitása;
  • A burkolat és a belső tér rozsdamentes acélból készült;
  • Nagy hőmérséklet-tartomány finombeállítási lehetőségekkel;
  • Kilenc üzemmód, köztük konvekciós, felső melegítés, alsó melegítés, felső + alsó melegítés, leolvasztás és automatikus főzési programok
  • Kényelmes mechanikus kezelőszervek és a 120 perces elektronikus időzítő kijelzője;
  • Önkikapcsoló funkció egy beállított idő után
  • termosztáttal rendelkezik a hőmérséklet pontos beállításához;
  • fűtési tartomány: 30 és 230°C között;
  • Külön fűtési szintek a felső és az alsó fűtőelemhez;
  • nagy teljesítmény;
  • Viszonylag kompakt ház;
  • Tartalmazza a tálcát, a drótállványt, a rotisserie-t és a konzolt.
  • A rozsdamentes acél felület nagyon piszkos, és gyakran foltos és csíkos, amikor letörlik (ezt több vélemény is megerősíti).

Simfer M4507TB

A Simfer Mini sütő M4507TB tökéletes eszköz a nagycsaládosok és azok számára, akik szeretnek nagy adagokban főzni. A 45 literes főzőtérrel és a hozzá tartozó sütőlapokkal mindent megsüthet, a pizzától kezdve egy zajos partira szánt pizzától kezdve egy egész sült pulykáig vagy csirkéig.

Semleges fém ház mérete 33x59x38.5 cm. Konvekciós, alsó és felső fűtési mód vagy ezek kombinációja, ideális a sütés szerelmeseinek.

1400 W-os teljesítmény, 40 és 250°C közötti hőmérséklet-tartományban. Mechanikus vezérlőpanel segítségével állítható be.

Kapacitás 45
Teljesítmény 1400 W
Jellemzők és funkciók Konvekció, időzítő, automatikus kikapcsolás
ellenőrzés Forgógombok
Méretek (HxWxD) 33x59x38.5 cm
Price, ₽ 7 990 – 10 418
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Nagyon tágas sütőtér;
  • Két tálcát tartalmaz – szögletes és kerek – és egy hústartó állványt;
  • Termosztát;
  • mechanikus vezérlőpanel;
  • Időzítő 90 percig.
  • Az egyrétegű üvegajtó és a gyenge szigetelés, ami nagyon forró sütőházat eredményez (egy véleményből).

KRAFT KF-MO 4506

A KF-MO 4506 a KRAFT asztali sütő tágas és színes változata: piros, fehér, szürke és fekete, hogy harmonizáljon konyhája berendezésével.

45 literes űrtartalommal, a készülék méretei 33x58x43 cm-esek. Felső és alsó hő, a kettő kombinációja és konvekció.

Az 1500 wattos fűtőteljesítménynek köszönhetően a sütő maximum 320°C-ra melegíthető fel. Két tálca és hústartó tartozik a készlethez.

Kötet 45
Teljesítmény 1500W
Jellemzők és funkciók konvekció, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlők forgatógombok
Méret (HxWxD) 33x58x43 cm
Price, ₽ 6 202 – 7 891
Keresse meg az üzletben Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Nagyon tágas sütőtér;
  • A szekrény négy színben kapható: piros, fehér, szürke és fekete;
  • mechanikus vezérlés;
  • Időzítő 90 percre;
  • A beépített termosztát;
  • állvány és két tálca (kerek és szögletes) tartozék;
  • hőmérséklet-tartomány: 50-230°C;
  • jó teljesítmény.
  • a Mini sütő falai vékony fémből készültek, ami nagyon forróvá teszi a testet (több véleményből).

GALAXY GL2623

A GL2623 az „átlagos” költségvetésű elektromos sütő a rangsorunkban, és jó vétel lenne egy kis konyhába vagy nyaralóba 2022-ben. Ezenkívül az érintőképernyős kezelőpanel és a LED kijelző stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

28 literes űrtartalommal és 53-as ládamérettel.337.235.8 cm-es szélességével, mélységével és magasságával ez a mini sütő nem foglal sok helyet. Minden szükséges üzemmóddal rendelkezik, például konvekcióval és a felső és alsó fűtés kombinációjával.

Hőmérséklet-tartomány 100 és 250°C között, névleges teljesítmény 1600W. 60 perces elektronikus időzítővel rendelkezik.

Kötet 28
Teljesítmény 1600 W
Jellemzők és funkciók Grill, konvekció, leolvasztás, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlés Érintőképernyő
Price, ₽ 5 710 – 6 685
Megtalálni a boltban Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • költségvetés;
  • Kompakt, kevés helyet foglal;
  • A készülékhez integrált állvány és tálca tartozik;
  • elektronikus időzítő 60 percre;
  • jó teljesítmény.
  • rövid zsinór (több véleményből).

Rommelsbacher BG 1055/E

A Rommelsbacher BG 1055/E mikrohullámú sütő méretű, kompakt és tágas pörkölő: az ügyfelektől hallottuk, hogy egy 25 cm átmérőjű edény kényelmesen elfér a 18 literes főzőtérben. De nem a méret az egyetlen dolog, ami ebben az elektromos sütőben közös a mikrohullámú sütővel: a felső, alsó és konvekciós üzemmódokon kívül van egy praktikus kiolvasztási funkció is.

A minimális fűtési hőmérséklet 80°C, a maximális hőmérséklet 230°C. Egyéb jellemzők: Mechanikus vezérlés, grill és morzsatálca, valamint mechanikus időzítő.

Terjedelem 18
hatalom 1050 W
Jellemzők és funkciók Grill, konvekció, leolvasztás, időzítő, automatikus kikapcsolás
Vezérlők forgatógombok
Méretek (HxWxD) 34x43x28cm
Price, ₽ 6 675 – 14 850
Keresse meg az üzletben Yandex.Piac

Előnyök és hátrányok

  • Kompakt, alkalmas kis konyhákba;
  • kibővített szerelvények;
  • mechanikus vezérlés és időzítő.
  • a gyártó által megadott fűtési hőmérséklet valójában alacsonyabb lehet (egy vélemény szerint).

KÉRDÉS: Melyik főzőkészüléket használja??

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Martin Váradi

    Mennyire fontos az elektromos grill mérete és teljesítménye az otthoni használat során? Milyen jellemzőknek kell lennie a kiválasztott grillnek a legjobb eredmények eléréséhez?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása