...

A legjobb mágneses ablaktisztító értékelése 2022

A piacon megjelenő új eszközök különböző problémák megoldásával egyszerűsítik a tevékenységeket. Például az ablaktisztítás többé nem időigényes feladat. Még csak takarítócéget sem kell felbérelnie.

A rendszeres háziasszonyok kihasználhatják a mágneses kefék előnyeit, amelyek ma rendkívüli népszerűségre tettek szert. A találmány egyszerre tisztítja az ablakot kívülről és belülről is. Janaszl szerkesztősége rangsorolta a legjobb mágneses keféket és hagyományosabb ablaktisztító eszközöket.

Mi az eszköz: mágneses kefe?

Sok háziasszony joggal találja praktikusnak a mágnestartó kefét… A termék két fő összetevőből áll. Minden rész tartalmazza a tisztítószivacsot, kaparót, nagy mágnest. A kefe egyszerűen kezelhető:

Helyezze az egyik részt az üvegre beltéren, a másik részt pedig kültéren. A két résznek pontosan szemben kell állnia egymással. Mindkét rész egy zsinórral van rögzítve, amely szorosan illeszkedik a kéz köré. Az egyik rész egy speciális fogantyú segítségével mozgatható. A mágnes aktiválja a termék másik részét.

Az üveget mindkét oldalon egyszerre tisztítják meg a szennyeződésektől és a portól. A mágnesek sikeresen működnek együtt, feltéve, hogy nem engedik a hirtelen mozdulatokat. A mágnes erőssége befolyásolja ezen eszközök minőségét.

Ha az üveg egyszemes, akkor figyelmen kívül hagyhatja az alap mágnesességét. A kiválasztás nagyobb problémát jelent, ha az üvegezés többkamrás. A hátrányok között szerepel, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket nem lehet megtisztítani. Nem túl jó tisztítási minőség lesz a helyzet, ha nem vagy nagyon jó benne.

A tiszta és fényes ablakok az otthon vagy a lakás tulajdonosának tisztaságát jelzik először. Általában az ablakok tisztítása beltérben nem nehéz feladat. Az igazi probléma akkor jelentkezik, amikor a külső takarítás megkezdődik. A modern háziasszonyok segítésére különböző eszközök és eszközök segítségére van szükség, amelyek a piacon nagy választékban vannak.

Milyen gyakran kell tisztítani az ablakokat??

Az otthon szisztematikus takarítása elengedhetetlen mind a kényelem, mind a család minden tagjának egészsége szempontjából. Minden háziasszonynak megvan a saját véleménye a tisztítási műveletek gyakoriságáról és alaposságáról. Az ablaküvegezés tisztítása az évszaktól, a használat típusától, a háztartás tagjainak számától, a háziállatoktól és az időjárási viszonyoktól függően történhet. A kezelés optimális gyakorisága évente kétszer, tavasszal és ősszel.

Egy nő ablakot tisztít

A manipuláció nemcsak azért szükséges, hogy az ablakok vizuálisan vonzóvá és tisztábbá váljanak, hanem azért is, hogy energiát takarítsanak meg. Köztudott, hogy a piszkos üveg nem engedi be a fényt, elsötétíti a szobát.

Az üvegtisztítás során ne feledkezzen meg az ablakkeretek, a szárnyak és a párkányok tisztításáról sem. Az ablakokat felülről lefelé kell tisztítani, a kézi szerszámot rendszeresen öblítve. A kristálytiszta, csíkmentes tisztítás érdekében pedig csiszolja le a felületet mikroszálas ruhával.

A legjobb mágneses kefék értékelése 2022

Az eszközök erősségei és gyengeségei kényelmesebben szétszerelhetők részletesen, az egyes modellek minőségi jellemzői alapján:

Ablak varázsló

Kínai gyártmányú, négyzet alakú készülék. A terméknek több változata létezik:

  • A piros kefe egyetlen üvegtáblát tisztít;
  • A lila könnyen megbirkózik a kettős üvegezéssel.

Minden darab kényelmes, ergonomikus fogantyúval és kellően erős csatlakozózsinórral van ellátva. Megakadályozza, hogy a külső kefe elveszítse az útját. Tartalmaz tartalék tisztító alkatrészeket. A modellek ára 1180 és 1500 rubel között mozog.

Ablak varázsló

Előnyök:

  • Tökéletesen tisztítja az üvegezést, még a legmakacsabb szennyeződésektől is;
  • A készletben van egy használati utasítás, nemcsak papíron, hanem CD-ROM-on is.

Hátrányok:

  • A termék műanyag nagyon gyenge.

Üvegtörlő

Egy másik könnyű, Kínában készült modell. Négyzet alakú termék kék és sárga színben. A mágnesek megbirkóznak a különböző üvegvastagságokkal. A tartók ergonomikusak, a biztonsági kábel speciális gyűrűvel van ellátva.

A termék belsejében egy habszivacs párna és egy gumiból készült facsaró található. A cég kereskedelmi forgalomban kapható termékei a mágnesek erőssége tekintetében különböznek egymástól. A házban lévő ablakok vastagságától függően kell kiválasztani őket. Az árcédula meglehetősen demokratikus, 300 és 520 rubel között mozog.

Üvegtörlő

Előnyök:

  • A biztonsági kábel elég hosszú – 120 cm;
  • van egy polírozó hatás.

Hátrányok:

  • Nem tudja tisztítani a több üvegablakot tartalmazó ablakokat.

Tatla-2

A modellt egy hazai vállalat gyártja, meglehetősen népszerű a vásárlók körében. Műanyag, amelyből az alkatrészek kiváló minőségben készülnek. A munkarész egy mosórongy, amelyet ki lehet cserélni. Biztosítás, amely megfelelő hosszúságban köti össze az alkatrészeket. A termék tökéletesen alkalmas a 16-24 mm-es, meglehetősen széles ablakok tisztítására is.

A gyártó többféle modellt kínál, amelyek színükben és felhasználási területükben is különböznek. Minden termék egy adott vastagságú hőszigetelő üvegegységhez van tervezve. A hazai terméknek egy elég magas összeget kell majd kifizetnie 3000-4450 rubelre.

Tatla-2

Előnyök:

  • Nem kell a tárolóhelyre gondolni;
  • Jól tisztítja és mossa az üveget.

Hátrányok:

  • Nem.

Kétoldalas üvegtisztító

A modell megjelenése klasszikus, nem különbözik más lehetőségektől. A termék színe zöld és fehér. az ablaktisztító csak egyrétegű üvegezésű ablakokon használható. A mágnesek gyengék ahhoz, hogy a 4 mm-nél vastagabb üvegeken lévő alkatrészeket megtartsák. A készülék ára 300 és 700 rubel között változik.

Kétoldalas üvegtisztító

Előnyök:

  • Könnyűsúly;
  • Cserélhető alkatrészek (facsaró és szivacs).

Hátrányok:

  • Csak egyrétegű üvegezésnél használható.

Dobeg

Ez egy univerzális eszköz, amely a lehetőségek széles skáláját kínálja a felhasználónak. A készülék bármilyen üvegezés tisztítására használható, 4 és 32 mm közötti vastagságban. Ez a mágnes változó teljesítményének köszönhetően lehetséges. A szabályozó a praktikus piros fogantyún található. Széles körű képességei ellenére a termék ára meglehetősen demokratikus: 2000-2200 rubel.

Dobeg kefe

Előnyök:

  • Állítható teljesítmény;
  • Biztonság.

Hátrányok:

  • Nem.

A projekt nyilvánosságra hozatala

Vannak olyan partnerprogramok az interneten, ahol egy bizonyos termék terjesztéséért százalékos részesedést kapsz. Ön lesz a közvetítő a vevő és az eladó között. Talán ezeket a keféket is így osztják szét. Nem találtam hivatalos honlapot. Vicces látni, hogy szinte minden reklámokból fizetett weboldal hivatalos.

Hogyan lehet becsapni? Ez elég egyszerű. Utánvéttel szállított áruk t.. fizetés kézhezvételkor. A lényeg az, hogy amikor Ön megkapja a terméket, az ismeretlen mennyiségben tartalmazhat. Nincs lehetőség visszatérítésre.

Ha a csalók kihasználták az orosz postát, akkor egyszerűen ne váltsa be a tételt. 2 hét múlva visszaküldik a csalóknak. Kétszeres árat kell fizetniük a szállításért.

Mágneses kefe kiválasztása

A termék kiválasztásának csak két fő szempontja van:

  • Teljesítmény;
  • Állítható.

Az ablaktisztításra tervezett termékeket a teljesítményük alapján kell kiválasztani, ez minden modell fő paramétere. Minden részletet általában a füzetben talál, ezért érdemes figyelmesen elolvasni.

Az univerzális modell nagyon kényelmes. A szabályozó lehetővé teszi a teljesítmény megváltoztatását. Lehetővé teszi, hogy egyetlen ecsetet használjon anélkül, hogy több különböző ecsetet kellene vásárolnia a különböző üvegezésekhez.

A további paraméterek közül érdemes megemlíteni a készülék gyártási anyagát. A tisztítókefének ütésálló műanyagból kell készülnie. Egy ilyen termék egy darabon maradna egy magasból történő lezuhanás után. Az ecsettel hosszú ideig öröm lesz dolgozni.

Egyes ügyfelek számára a gyártók számítanak. Itt kezd bonyolulttá válni a dolog: a hírnév nem mindig jó, de szinte mindig drága. A jól ismert márkák jó osztalékot keresnek a saját nevükön, emelve a rangsort a piaci versenytársak között.

WinClean kefe vélemények

Galina, 38 éves

Lelkes híve vagyok a háztartási tisztaságnak. Az ablakok állapota a legfontosabb számomra, ezért minden évszakban lemosom őket. Kemény munka, és nagyon elfáradsz. Fél évvel ezelőtt vettem egy mágneses ablaktisztító kefét. A dolog szuper – minden munkát elvégez helyetted, csak annyit kell tennem, hogy mozgatom a készüléket. Az ablakok mindig ragyognak.

Valentina, 52 éves

Mivel a 17. emeleten lakom, állandóan takarítócéget kellett hívnom, hogy tisztítsa meg az ablakaimat. Mindig fizetett nekik egy szép összeget. És nemrég vettem meg a WinClean kefét. Tökéletesen tisztítja az üveget, letörli és polírozza is. Hát nem csoda?!?

Eugenia, 32 éves

Egy hónappal ezelőtt rendeltem egy mágneses WinClean ablaktisztító kefét. Jó volt, hogy a készülék strapabíró, nem károsíthatja a jég, a hó, az ablakokra ragadva. Most már csak az egyik oldalt mosom, a másik oldal automatikusan megtisztul. Nagyszerű.

Catherine, 45 éves

Egy takarítócégnél dolgozom, és csak professzionális termékekkel mossuk az ügyfelek ablakait. Az egyik a WinClean kefe. Csökkenti az ablakfelületek tisztításához szükséges időt. Ez azt jelenti, hogy kevesebb munkát és kevesebb időt végzünk, de az eredmény sokkal jobb: tiszta és fényes.

Veronica, 28 éves

Egy családi házban élek, és az ablakaim nagyon gyorsan koszolódnak, ezért évente néhányszor meg kell tisztítanom őket. Úgy döntöttem, hogy megbízom a WinClean mágneses eszköz gyártójának ígéretében, és jó okkal. A termék mindig igazi segítség: sima vízzel mosom az ablakaimat, és kristálytisztán jönnek ki, és ezt könnyedén megtehetem.

Kefék ablaktisztításhoz és üvegfényesítéshez

Az üvegpolírozási képességgel rendelkező modellek külön figyelmet érdemelnek. A készülék minősítése a lista élén áll:

Siklóernyő

A Kínában gyártott mágneses gépet 2-8 mm vastagságú szigetelőüvegek tisztítására tervezték. A kefe feltűnő kialakításával különbözik az előző rangsorban szereplő lehetőségektől. A modell minősége meglehetősen tisztességes. A polírozás lehetősége valóban jelen van, ami megtakarítja a költségvetést. Nem kell drága mosószereket vásárolnom az eljáráshoz. A termék ára 1500 és 1800 rubel között mozog.

Glider kefe

Előnyök:

  • A hab egyenletes eloszlását a textilfelület biztosítja;
  • Az üveg mechanikailag nem sérült;
  • Képesség a polírozásra.

Hátrányok:

  • A szigetelő üvegegység korlátozott maximális vastagsága.

C9 Pro Boomjoy

Érdekes a megjelenése is, mivel valójában egy hosszú, lekerekített szélű műanyagcsíkból áll. A munkarész gumi, a tetején textilfelülettel. A szabványos mágneses eszközök nem rendelkeznek ilyen felszereléssel. A termék teljesítményének beállítása hagyományos gombokkal történik. Kívül vannak.

A készüléket nagyfokú kényelem jellemzi, mivel szó szerint öt perc alatt képes megtisztítani az üveget. A kefe jó polírozó hatást biztosít speciális szerszámok használata nélkül. Az árak 1700 és 2300 rubel között mozognak.

C9 Pro Boomjoy

Előnyök:

  • Állítható tisztítási intenzitás;
  • Intuitív kezelés.

Hátrányok:

  • Nem.

MAXI

A modell meglehetősen nehézkes, de könnyedén tisztítja a legvastagabb, akár 40 mm vastagságú szigetelőüvegeket is. A készülék percek alatt sikeresen eltávolítja az erős szennyeződéseket. A kefe használatához nincs szükség speciális tisztítószerekre, csak szappanos vízzel kell használni. A termék nagyon erős műanyagból készült. A költség meglehetősen magas – 3000 rubel.

MAXI kefe mágneses

Előnyök:

  • Alkalmazás lehetősége széles üvegezéseken;
  • A biztonsági kötél elég hosszú;
  • Mosás és polírozás.

Hátrányok:

  • Tömegesség.

Hol lehet megvásárolni?

Minőségi mágneses kefe ablakokhoz

A WinClean mágneses súrolókefe online kapható. Az online megrendeléshez ki kell töltenie a speciális jelentkezési lapot, és várnia kell egy operátor hívására, aki tisztázza az adatait.

Az egyedi kefe segítőjét néhány nap múlva kapja meg a postán. Ott fizet a vásárlásért, nincs szükség előlegre.

Mágneses kefe használata

az ablaktisztítás mágneses ablakkefével nem bonyolult, de némi szakértelmet igényel. A manipuláció sorrendje a következő:

  • Tisztítószer vagy sima víz ráfújása az üvegre;
  • Mágneses megálló. Ehhez a manipulációhoz az egyik ecsetet 90 fokos szögben a másik felé kell fordítania;
  • Ha a kábelen van gyűrű, akkor azt az üveglap fogantyújához vagy a kézhez kell rögzíteni;
  • Az egyik rész az üveglap belső oldalára, a másik rész pedig az üveglap külső oldalára kerül, amely egy kötéllel van ellátva. A mágnes köti össze az alkatrészeket;
  • A kéz pozíciójának kényelmesnek kell lennie a munkavégzéshez;
  • Az ecset mozgásának ugyanúgy kell történnie, mint egy normál rongy használatakor;
  • Kezdetben ki kell választania egy, a kerethez közeli területet. Ezután célszerű a terméket felfelé, majd oldalra, lefelé és a kiindulási pontra mozgatni.

A mágneses kefék általános előnyei a következőkben foglalhatók össze:

  • Csökkenti a tisztítási időt;
  • A készülék tömörsége;
  • Ablakok tisztítása minden időjárási viszonyok között;
  • Modellek sokfélesége.

Előnyök és hátrányok

Fedezze fel a mágneses kefék előnyeit és hátrányait.
Előnyök

  • Nem spórolva a drága tisztítószerekkel: a szükséges felületet csak vízzel vagy szappanos vízzel lehet tisztítani;
  • biztonság: többé nem kell kimásznia az ablakból, hogy megtisztítsa az ablak külső oldalát – a mágneses kefe megteszi ezt Ön helyett;
  • számos különböző modell különböző üvegvastagságokhoz (2 és 40 milliméter között);
  • Ez a termék egyszerre tisztítja és fényesíti az ablakot;
  • Gyors – egy ablak teljes lemosása nem vehet igénybe 7 percnél többet;
  • Minden modellnek van egy kötele, amely megakadályozza a kefe leesését.

Hátrányok

  • Rengeteg rossz minőségű hamisítvány;
  • Nem minden modell alkalmas hőszigetelt üvegegységekhez.

Olcsó mágneses kefék az online boltokból

Az újdonságok szerelmesei nem mindig figyelnek a márkás modellekre. Sok felhasználó választja tételek a hírhedt oldalakon, mint például az AlieXpress. A Kínából származó mágneses kefék alkalmazási köre meglehetősen széles, 3 és 40 mm közötti vastagságú ablakokon használhatók.

  • SINONICS MÁGNESES KEFE

Ablaktisztító termék mágnesekkel, 24 mm-es ablaküvegek tisztítására tervezve. Az eladó 3-8 mm, 5-12 mm vastagságban is kínál lehetőségeket. Az eladó biztosítéka szerint a kefe biztonságos műanyagból készült, a készülék könnyen kezelhető. A termékhez részletes orosz nyelvű használati utasítás tartozik. Elég sok pozitív vélemény a boltról.

  • EAST ES-8298

Ecset meglehetősen erős mágnesekkel, ergonomikus fogantyúval ellátva. Kivehető törlőkendők és kábelcsatlakozás is található benne. Van egy ujjlenyomó védelem is.

A termék jól manőverezhető, mivel háromszög alakú. Használat után az ecset a speciális rögzítők segítségével könnyen eltávolítható az üvegről.

  • BAFFECT HBF0566

A termék egyrétegű üvegezéshez alkalmas. Az eladó meglehetősen széles választékot kínál, amely magában foglalja a tartalék törlőkendők, tisztítófúvókák, fogantyúk és egyéb apró elemek széles választékát.

  • LUOSB MÁGNESES ABLAKKEFÉK

A bolt leírása szerint: a termék univerzális. Az ecsetet valóban aktívan vásárolják, és a felhasználók földrajza meglehetősen széles. A termékkel kapcsolatos visszajelzések pozitívak. A tartó mágnes nagyon erős. A készülékhez részletes utasítások tartoznak, így a tisztítási folyamatot komplikációk nélkül elkezdheti.

  • SDARISB DR-KB-001

Nem sokban különbözik a korábbi modellektől. A kefe háromszög alakú, elég jó hatékonyságú, kiváló ár/érték arányú. A terméket vásárló felhasználók észreveszik a mágnesek erejét, valamint a termék gyors szállítását.

A kefét kínáló üzlet a tisztítóeszközökre specializálódott. A kínálat bőséges, még ez is különböző színekben kapható, a mágnesek erősségében eltérően.

Az AliExpress termékek előnyei és hátrányai az ebben a rangsorban bemutatott összes modell esetében kombinálhatók:

Előnyök:

  • Alacsony ár – 65$-tól.

Hátrányok:

  • Hosszú várakozás a megrendelt árukra.

Melyik típust válasszuk??

Az első lépés az ablakmop tisztítási céljának meghatározása. Mekkora a tisztítandó ablak?? Nyitott felületről kell lemosni a szennyeződéseket, vagy távoli sarkokat kell lemosni anélkül, hogy ablakot lehetne nyitni?

Ha csak egy kis ablakon kell leengedni a vizet, egy kis kefe egy gumifúvókával, úgynevezett kuplungolóval vagy egy facsaróval is megteszi. A felmosórongy különböző szélességű lehet, rövid vagy hosszabb nyéllel. A kaparó kiválasztásakor figyeljen arra, hogy a gumitömítés mennyire szorosan illeszkedik a házhoz. Vizsgálja meg a modell egyenletességét és a gumiréteg magasságát is. Egy görbe, magas, rugalmas gumiszalag nem fog megfelelően tapadni az üveghez, és nem tudja tökéletesen eltávolítani a vizet.

Tipp:! Bármely ablakmop kiválasztásakor a gumilap a legjobb választás. Ez megkönnyíti bármely ablaküveg tisztítását, mivel megakadályozza, hogy csíkok és foltok kerüljenek az ablaküvegen.

Az erkélytisztításra szolgáló ablakmopot hosszú, gyakran teleszkópos nyél jellemzi. Ez a modell a professzionális ablakmosó berendezések közé tartozik. Az ilyen felmosórongy gyakran szivaccsal és kötőanyaggal is fel van szerelve a könnyű tisztítás érdekében. A hosszú nyelű modell segítségével biztonságosan moshatja az erkélyablakokat kívülről és belülről egyaránt. A teleszkópos felmosórongy homlokzati ablakok tisztítására is használható.

Vannak más típusú ablaktisztító kefék is. A főbb jellemzőiket az alábbi táblázat tartalmazza.

Fotó Nézet a Jellemzők

Gumiból készült facsaró

A rövid nyelű bilincs Kényelmes otthoni használatra. Használható a víz és a hab eltávolítására az üveg közvetlen, ronggyal vagy szivaccsal történő tisztítása után.

Gőzmodell

Gőz Elektromos meghajtású automata felmosórongy. Univerzális segítője lehet az otthoni tisztításnak, mivel különböző fúvókákkal van felszerelve padlóhoz, üveghez, fürdőszobai csempékhez, szőnyegekhez. Különböző hőmérsékletű gőzzel eltávolítja a szennyeződéseket és fertőtleníti a felületeket.

Mágneses kefe

Mágneses A kefe két félből áll, amelyek mágnessel vannak összekötve. A dupla kefe szinte minden ablaktípusra alkalmazható. A mágnes nem biztos, hogy jól tapad a vastag, laminált üvegtáblákhoz, ezért célszerű vásárlás előtt ellenőrizni az ecset képességeit. A kefék két, egymással szemben lévő oldalon vannak felszerelve. A belső és a külső felületet egyszerre lehet felmosni. Ideális a magas emeletek nagy ablakaihoz.

Teleszkópos

Teleszkópos felmosórongy ablaktisztításhoz A fogantyú lehetővé teszi a tisztítófelület hosszának és szögének beállítását. Nagy magasságban eléri a nehéz sarkokat, és professzionális tisztításhoz használható. A fogantyú akár 2 méterre is kinyújtható. A fogantyú pozíciója rögzített.

Egyéb ablaktisztító eszközök

Meg kell jegyezni, hogy a mágneses kefék megjelenése előtt a háziasszonyoknak közönséges rongyokat, később pedig teleszkópos felmosórongyokat kellett használniuk.

Mikroszálas kendők

Az összegyűrt újságok egykor különösen népszerűek voltak az üveg és tükör tisztítására. A termék hatékonysága megkérdőjelezhető volt, és a munka nagyon időigényes volt. A nagyi módszerét egy innovatív anyag, a mikroszál váltotta fel. Egy rongy jobb eredményt adna, de a statikus elektromosság árán. Könnyen eltávolítható a szennyeződés, de nem minden felületen. A legjobb fényes és üveg termékeken.

Előnyök:

  • Nincs csíkozás;
  • Újrafelhasználható.

Hátrányok:

  • Nem használható kültéren;
  • A nehezen megközelíthető helyek elérhetetlensége.

A modern tisztítókendőket tisztítószerekkel impregnálják. A készletek használata különösen kényelmes.

Mop teleszkópos nyéllel

A termék könnyen beállítható. A termék elegendő az üveg külső tisztításához, de némi erőfeszítést igényel. A csúszó felmosórongyok kétoldalas fúvókával vannak felszerelve, amely az egyik oldalon puha, a másik oldalon pedig egy facsaró.

A modern termékek forgatható mechanizmussal vannak felszerelve, így egyszerre moshat és törölheti le a maradék mosószert.

Előnyök:

  • Alacsony súly;
  • Kényelmes fogantyú;
  • Állítható hosszúságú;
  • Több fúvóka;
  • Biztonság.

Hátrányok:

  • Ár.

KARCHER WV 50 Plus

A legjobb választásunk első főszereplője a KARCHER WV 50 Plus.

Kompakt, könnyen használható kézi ablaktörlő, amely minden típusú szennyeződéssel könnyedén megbirkózik.

Szívóegységgel van felszerelve, amely hatékonyan elszívja a nedvességet az üvegfelületekről, így azok szárazabbak lesznek, mint egy hagyományos esztrich esetében, és megakadályozza a koszos fröccsenéseket az ablakpárkányokon és a tükörpolcokon. A fürdőszobai csempék tisztítására is használható. Érdemes megjegyezni, hogy mikroszálas kendőket is lehet vásárolni a szennyeződések optimális eltávolításához az ablaküvegekről és más sima felületekről.

A 280 mm széles szívófúvóka lehetővé teszi viszonylag nagy ablakfelület egyetlen menetben történő tisztítását. A szennyezett víz tartálya pedig 100 ml térfogatú, így nem kell gyakran tisztítania.

Az ablaktörlőt nem kell bedugni, és nem zavarják a vezetékek, mivel körülbelül 20 percig működik akkumulátorról. Elég a lakás összes ablakának és tükrének tisztításához.

Az ablaktisztító súlya kevesebb, mint egy kilogramm, és ergonomikus fogantyúval rendelkezik. Így könnyen fogható, és a keze nem fárad el.

Azok az emberek, akik már megvásárolták az ablaktisztítót, nagyon pozitívan nyilatkoznak, és dicsérik azt a tényt, hogy az ablaktisztítási folyamat sokkal gyorsabb és hatékonyabb. Tehát nyugodtan ajánlom neked.

  • Kaparó szélessége: 280 mm.
  • Futási idő: legfeljebb 20 perc.
  • Töltési idő: 2 óra.
  • Víztartály kapacitása: 100 ml.
  • Méretek: 130 x 280 x 355 mm.
  • Súly: 700g.

Jellemzők összehasonlító táblázat

A bemutatott modellek részletesebb összehasonlításához kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot.

Modell A gyártó országa Anyag Méret (cm) Tömeg (g) Ár (rub)
Mágneses ablaküveg tisztító kefe Kína Műanyag 13,5x16x4 600 750 és 915 között
Dobeg Kína Műanyag, regenerált cellulóz 10,6x11x7,5 350 2100-tól 2790-ig
DR-KB-001 Kína Műanyag 11×11,5×7 480 700 és 1850 között
VKTECH tisztítókefe Kína Műanyag 9,5x10x6,5 325 455-825
Üvegtörlő Kína Műanyag 11,5x11x6,5 435 350-755
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Kamilla Kovács

    Melyik mágneses ablaktisztító a legjobb választás 2022-ben? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik, és melyik márka nyújtja a legjobb minőséget? Minden információra kíváncsi vagyok a mágneses ablaktisztítók értékelésével kapcsolatban. Köszönöm előre is a segítséget!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása