...

A 12 legjobb elektromos kebabfőző – Értékelés 2022

A legjobb elektromos parazsak értékelése az Ön otthonában
A legjobb otthoni elektromos kebabfőzők értékelése

A shish kebab fűtőelemek olyan elektromos fűtőberendezések, amelyek hővezető elektromos szigetelőanyaggal töltött cső formájában készülnek. A szigetelő közepén egy nikróm izzószál található, amely a szükséges fajlagos teljesítményt az elektromos csőfűtő felületére továbbítja. A cső és a fűtőelem közötti teret olyan elektromos szigetelőanyaggal töltik ki, amely megfelelő hővezető képességgel rendelkezik és ellenáll a magas hőmérsékletnek. A tüzelő fűtőelem fő alkotóelemei: a cső, a fűtőelem, az érintkezőcsoport, a szigetelőréteg.

A rotisserie fűtőberendezések előnyei: sokoldalúság, biztonság, ütés- és rezgésállóság, magas üzemi hőmérséklet, sokféle kivitel. Az elektromos csőmelegítők hátránya a magas fémfogyasztás és a javítási munkák lehetetlensége, ha a tekercs kiégne.

A kebab sütő fűtőelem kiválasztásakor a felhasználónak figyelembe kell vennie az általános célt, a feszültséget, a formát, a csatlakozó aljzat típusát, a teljesítményt és az átmérőt. Az elektromos csőgrill fűtőtestek 15 watt és 15 kW közötti teljesítménnyel és 12 V és 380 V közötti feszültséggel kaphatók. A hossz 250 mm és 6300 mm között változhat, a külső átmérő pedig 6 mm és 24 mm között lehet. A fűtőtestek élettartamának meghosszabbítása érdekében tartsa be az alábbi ajánlásokat:

  • Szorosan kell tartani a kimeneti végeket.
  • Ne módosítsa vagy átalakítsa az elektromos fűtőtesteket.
  • Ne hagyja, hogy a csatlakozók nedvesek legyenek.

Szüksége van egy elektromos kebab sütőre otthon?

Egyre többen főznek otthon sült kebabot. A kertben egy asztalnál ülhetsz a barátaiddal, és várhatod, hogy a hús megsüljön. De nem mindig lehet ebben a romantikus légkörben elkészíteni. Néha előfordul, hogy a hús már átázott, és hirtelen elkezd esni az eső. A serpenyőben sült húsra kell korlátozni.

Itt jön jól egy elektromos tűzhely. Ennek a főzési módszernek az előnyei nyilvánvalóak. Nem kell fát és bozótot keresni, megvárni, hogy a parázs kihunyjon, de még mindig forró maradjon. Dugja be, tegye bele a húst, és várja meg, amíg megsül. Az íze azonban némileg eltér attól, amit egy igazi, tábortűz fölött grillezett grilltől megszokott. És nem lehet egyszerre túl sokat főzni.

Úgy gondolja, hogy szüksége van egy elektromos grillsütőre otthon??

Igen

96.55%

Nem

3.45%

Megszavazott: 29

A legjobb elektromos kebabmelegítők otthonába

Vélemények

Általánosságban elmondható, hogy az „Aromat-1” elektromos kebab sütő fogyasztói véleménye pozitív. A fogyasztók szerint a készülék kiváló minőségű és könnyen kezelhető. Az elektromos faszéngrill ugyanilyen fontos előnye a kompakt mérete a terjedelmes grillsütőkhöz képest. Ezzel a készülékkel bármikor kényelmesen főzhet otthon és még a legszeszélyesebb időjárásban is. Elektromos shashlychnitsa főz hús és zöldség speciális fűtőelemekkel, amely teljes értékű sütési termékeket biztosít. A modell minőségi jellemzőinek köszönhetően akár 1 kg súlyú kebab is grillezhető mindössze 15 perc alatt.

Az ügyfelek szerint a készülék élettartama körülbelül tíz év. Ha a fűtőelem meghibásodik vagy a nyársak eltörnek, könnyen kicserélhetők új alkatrészekre. Ezek a szervizhívások leggyakoribb okai. A javítás elkerülése érdekében óvatosan kezelje a készüléket. Tartsa a húsdarabokat kicsiben, hogy ne érjenek a fűtőelemekhez, és szabadon forogjanak a nyárson. Az „Aromat-1” segít a különböző kulináris fantáziák megvalósításában és az elkészített ételek valódi örömében, amelyekkel minden nap is örömet szerezhet a családjának. oktatás 1 A „Aromat-1” segít a kulináris fantáziák megvalósításában. Ezenkívül az elektromos grill a konyha szerves részét képezheti, mivel vonzó kialakítása és kompakt mérete tökéletesen illeszkedik minden belsőépítészeti jellemzőhöz.

Hogyan válasszunk elektromos kebab sütőt

Elektromos kebab sütők széles választéka kapható – egyszerű és bonyolultabbak egyaránt. De ne hajszolja az összes marketing újítást, amelyek csak felhajtják az árat, de nem mindig hoznak valódi hasznot.

Anyag

A rotisserie teste főként egy kombinációból áll. Az alapanyag lehet alumínium vagy rozsdamentes acél. Az előbbi könnyebb, az utóbbi megbízhatóbb. Az alumínium nem törik vagy repül szét, mint a műanyag, de a véletlen ütések meghajlíthatják. A könnyű gondozás kebab grill, akkor jobb, hogy egy szétszerelhető design. Könnyebben tisztítható és szállítható.

Teljesítmény

Minél nagyobb az elektromos kebabkészítő teljesítménye, annál gyorsabban süti meg a húst. Az 500 V-os beállításnál a grill jól, de lassan süt. Ahhoz, hogy biztosan gyorsan meg tudja etetni a vendégeit, jobb, ha 1,5-2 kW-os készüléket vásárol. 10-30 perc alatt megsüthet egy kebabot.

Függőleges vagy vízszintes rács

Minden elektromos parázslót a nyársak elrendezése alapján különböztetünk meg:

  • A függőleges nyársak henger alakúak – a fűtőelem a nyárs közepén van, így az összes húsdarabot egyszerre grillezheti. Hőálló üvegből készült motorháztetővel fedve. A nyársakat 5-10 darabból álló körbe rendezzük. egyszerre. A zsír és a felesleges nedvesség az alján lévő csepegtető tálcába folyik.
  • A vízszintes grillek hasonlóak a grillekhez, de kisebbek és tágasabbak. Egyszerre 1,5-2-szer több hús fér el, mint a függőágyban. Fűtőelem alul vagy felül.

Tartozékok

A termékhez általában nyársat is mellékelnek. Annyi hely, ahány hely van a felsőházban. Néha a gyártó további nyársakat biztosít. Figyeljen a minőségre – egyes modellek rosszul megmunkáltak, durva élekkel rendelkeznek. A húsdarabokat nehéz lehet feltenni.

A rotisserie rúd műanyag fogantyúja lehetővé teszi, hogy biztonságosan levehesse a nyársról. Kényelmes, ha a nyársak a saját tengelyükön forognak. Így nem kell állandóan ellenőrizni a húst, és nem akarja, hogy megégjen.

Hátrányok

Az előnyök mellett az „Aromat-1” jelentős hátrányokkal is rendelkezik.

  • Kis mennyiségű hús, legfeljebb 1 kg. Ennek a modellnek köszönhetően nem alkalmas kebab grillezésére egy nagyvállalatnál.
  • Néhány nyárs. Mind a hazai, mind a külföldi gyártók piacán vannak olyan eszközök, amelyek akár 10 nyársat is tartalmaznak, míg az „Aromat-1” nyárs minimálisan 5 nyársat tartalmaz, ami nem teszi lehetővé, hogy egyszerre sok kebabot főzzön. oktatás 1 A „Aromat-1” nyársaknak legalább 5 nyárs van.

A legjobb elektromos kebabfőző összehasonlító táblázat

Modell Jellemzők
Redmond RBQ 0252 E A modell alacsony teljesítménye és gyenge teste ellenére is népszerű. Jól főz
Galaxy GL 2610 A készülék drágább, mint más függőleges modellek. Többfunkciós. A test törékeny, a nyársak nem forognak könnyen
Scarlett SC KG22601 Kebabot, kebabot, grillezett kolbászt, baromfit, zöldséget és tenger gyümölcseit készíthet, de a nyársak minősége alacsony
Polaris Peg 0503 Van időzítője, jól főz. A hús lecsúszhat a nyársról
Kitfort KT 1405 A kedvező árú modell jól főz a grillen, de nincsenek extra funkciói
Kitfort KT 1650 Nagy teljesítményű multifunkciós készülék
Nagy folyók vadászat 3 Olcsó modell 5 nyársal – jól főz, de sokáig tart
Vízműegység Kaukázus 2 Középáras, színes kivitelű modell, amely jól főz, de sokáig tart
Scarlett SC KG226T99 Nagy teljesítményű készülék gyorsan főzi a húst, időzítővel rendelkezik
Centek CT 1460 Gyorsan főz, de túlságosan túlmelegszik, és nincs túlmelegedés elleni védelme
Nagy folyók vadászata 5 Nagyon gyorsan fő, de a húst apró darabokra kell vágni
Spectrum piknik készülék ESHV 1 25 220 Nagy teljesítmény, gyors főzés
Rejtélyes MOT 3320 Nagyon erős készülék, de nincs automatikus forgás a nyársaknál
Energia Neva 1 Kompakt készülék nagyon gyorsan főz, de megégetheti a kezét

A legjobb nagy kapacitású elektromos rotisserie

Azok, akiknek nagy családja van, vagy gyakran vannak otthon vendégek, figyelniük kell a nagyobb térfogatú kebab sütőkre. Már 7-8 nyársat tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több húst főzzön. Egyébként ezek az elektromos kebabfőzők nem sokban különböznek a standard modellektől.

„Miracle Maker” ESh-8

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

92%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

8 db 42 cm hosszú nyársalónyárs 42 cm hosszú, akár 3 kg hús sütésére is alkalmas. Az ételek lassan forognak a központi fűtőelem körül, és minden oldalról egyenletesen sülnek meg. A nyárs nagy teljesítménye, amely 1450 watt, segít gyorsan megbirkózni a teljes terheléssel.

A kialakítás szabványos, függőleges, rozsdamentes acél testtel, műanyag talppal és csúszásmentes lábakkal. Nem foglal sok helyet, de gyorsan és ízletes ételeket készít.

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény;
  • Nagy kapacitás;
  • A hús egyenletesen átsül;
  • A fűtőberendezés központi elhelyezése;
  • Automatikusan forgó nyársak.

Hátrányok:

  • Nincs automatikus kikapcsolás.

A „Chudesnitza” ES-8 nagyszerű megoldás lesz egy nagy csoport húsimádó számára.

Kitfort KT-1404

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

84%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

A nyárshoz 7 db 21 cm hosszúságú nyárs tartozik. A nyársak alján íveltek, hogy megakadályozzák a hús elcsúszását. A készülék teljes kapacitása nem haladja meg az 1,8 kg-ot, de ilyen mennyiségű hússal 40-60 perc alatt, a húsdarabok típusától és méretétől függően.

A modellnek van egy csepegtető tálcája, amely több folyadékot tart el, mint egy külön tál a nyársakhoz. A fűtőelem az oldalán található. És bár a nyársnak nincsenek további tartozékai, egy kis csirke a „grillezéshez” elhelyezhető a kialakítás központi tüskéjén.

Előnyök:

  • Görbe nyársak;
  • Lehetőség grillezett csirke főzésére;
  • Nagy zsíroldó tálca;
  • Nagy teljesítmény 1400 W;
  • Levehető fogantyú.

Hátrányok:

  • Nincs időzítő.

A Kitfort Electric Grill KitT-1404 alkalmas egy átlagos család számára, amely gyakran grillezi a húst és a csirkét.

„Alvin ESHG-1.7 nagy

4.7

★★★★★

szerkesztői értékelés

72%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a ▶ Áttekintés

Egyszerűen kezelhető, mégis tágas és praktikus, ez a nyárs jól jön otthon vagy vidéken. Erős fűtőelemmel rendelkezik, amely a kerület körül helyezkedik el, és két üzemmódban – 1000 W és 1700 W – működik. 4 univerzális nyársra akár 3 kg hús, csirkecomb vagy csirkeszárny és zöldség is felhelyezhető. A húsból származó zsír a csepegtető tálcába csöpög. A könnyű tisztítás érdekében fóliával boríthatja le.

A készlethez tartozó hővisszaverő paraván segít megvédeni a konyhát a fröccsenő zsiradéktól, és felgyorsítja a főzést. Nem rendelkezik időzítővel vagy automatikus nyársfordítóval, de vízszintes helyzetének és a nyitott házzal való munkavégzés lehetőségének köszönhetően nagyobb húsdarabok grillezésére is alkalmas. A kebabkészülék minden érintkező eleme eltávolítható, így könnyen tisztítható.

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény;
  • Nagy kapacitás;
  • Megfelelő ár;
  • Fényvisszaverő pajzs
  • 2 működési mód.

Hátrányok:

  • A nyársak kézi forgatása;
  • Nincs időzítő.

Elektromos kebab sütő ESHG-1.7 a lehető legközelebb hozza a felhasználót a természetes kebabfőzési körülményekhez, lehetővé téve, hogy maga forgassa a húst, és oldalról figyelhesse a sütési folyamatot.

OLVASSA TOVÁBB

15 legjobb mikrohullámú sütő

Melyik elektromos kebab grill jobb vásárolni

A legjobb rotisserie kiválasztásához el kell döntenie, hogy mennyi húst kell főzni rajta, milyen gyorsan kell főzni. Ha egy olcsó modellt keres, akkor válassza a Redmond RBQ 0252 E. Ha egy felállóbb és drágább modellre vágyik, a Galaxy GL 2610. Bár a munkájának minősége nem jobb, mint a Kitfort KT 1405-é.

Azok számára, akik egy vízszintes multifunkciós készüléket részesítenek előnyben, a legjobb elektromos kebabkészítő otthonra a Kitfort KT 1650 lesz. Nemcsak nyársak, hanem egy grill és 8 tálalóedény is van.

Biztonsági funkció

A készülék működtetésekor be kell tartani az alapvető biztonsági óvintézkedéseket, mint például:

  • Ne hagyja felügyelet nélkül az elektromos tűzhelyet;
  • Minden javítást vagy tisztítást úgy kell elvégezni, hogy a készüléket le kell választani a hálózatról;
  • A kebabkészítés után mindig húzza ki a készüléket a konnektorból;
  • Ne érintse meg a készülék felületét működés közben, hogy elkerülje az égési sérüléseket.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Ibolya Illés

    Kedves Olvasó! Mivel az idén 2022-ben olvasom ezt a cikket, szeretnék érdeklődni, hogy közülük melyikük a legjobb elektromos kebabfőző? Szerzőként biztosan írtak a cikkben értékelést, és érdekelnének a vélemények. Előre is köszönöm a választ!

    Válasz
    1. Gergely

      Kedves Olvasó! Az egyik legjobb elektromos kebabfőző 2022-ben a X márkájú modell lehet. A cikkben található értékelések alapján ez a fajta főző nagyon hatékony és jó minőségű. Természetesen mindenkinek más az igénye és az elképzelése, így javaslom, hogy nézze át a többi cikkben szereplő véleményeket is, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet az Ön számára. Remélem, segíthettem a döntésben! Köszönöm a kérdést és jó választást kívánok!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása