...

11 legjobb professzionális hajmaszk – értékelés 2022

Nem mindenki engedheti meg magának a rendszeres szalonlátogatást. A kisebb városokban nehéz tisztességes szakembert találni, a nagyvárosokban pedig sok pénzbe kerül egy szakemberhez járni. De a megfelelő termékek használatával egyszerűen professzionális végeredményt adhatsz a hajadnak.

Ez a minősítés olyan hajmaszkokra összpontosít, amelyek nemcsak a szakértők, hanem a hétköznapi felhasználók körében is elismerést érdemelnek. Az egyetlen probléma az öngondoskodással az, hogy a leghatékonyabb lehetőségek megtalálása érdekében próbálgatnia kell a próbálkozásokat. Ezért tanácsos felkeresni egy szalont, legalább tanácsadás céljából, és konzultálni egy kozmetikust.

A professzionális és a tömeggyártott kozmetikumok közötti választásnál figyelembe kell venni, hogy az utóbbiak minőségellenőrzése nem olyan szigorú, és hogy az összetevőket inkább azért választják ki, hogy a termékek olcsóbbak legyenek, mint a kiváló teljesítményük miatt.

A professzionális hajpakolásokat szigorúbban ellenőrzik, általában káros anyagoktól mentesek. Sok természetes és egészséges összetevő.

Többféle maszk létezik, rendeltetésük szerint:

  • Tisztító.
    Abszorbens összetevőket tartalmaznak, leggyakrabban agyagot. A fejbőr szennyeződéseinek eltávolítására, a pórusok tisztítására a formázószerektől és a csapvíz rendszeres használata során keletkező vízkőlerakódások eltávolítására.
  • Helyreállító.
    Károsodott hajra tervezve. Betegség, kémiai károsodás, helytelen festés vagy károsító fésű használata után használatos. Tápanyagokat, keratint vagy más fehérje összetevőket tartalmaznak, amelyek „megjavíthatják” a sérült hajat.
  • Színezés után.
    Ezek nemcsak az egészség megőrzéséhez és az agresszív színezőanyagok negatív hatásainak kiküszöböléséhez elengedhetetlenek, hanem ahhoz is, hogy a lehető leghosszabb ideig megőrizzék a ragyogó, telített színt.
  • Tápláló.
    Vitaminokat, ásványi anyagokat, olajokat és természetes összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják a hajat, erősítik és serkentik a növekedését.

A különböző összetételű termékeket egymás után kell használni, szükség szerint vagy megelőző intézkedésként változtatva.

A professzionális arcmaszkok minősítésének bemutatása 2022. A legjobb 11 termékünk, amelyet szakértőink a felhasználói vélemények és értékelések alapján választottak ki.

Értékelés (2021) Árak, ₽ Ország
1. Aravia Professional Pre-Wash Grow maszk 700₽-tól Oroszország
2. Barex Olioseta Oro del Marocco Barex Olioseta Oro del Marocco 2,100₽-tól Olaszország
3. Lebel Cosmetics koncentrált IAU maszk 2,300₽-tól Japán
4. Redken Extreme „Reconstructor Plus” 1750₽-tól Oroszország
5. Makadámia természetes olaj javítás 1100₽-tól US
6. L’Oreal Professionnel Absolut Repair 1100₽-tól Spanyolország
7. KayPro Botu-Cure Phase 3 speciális ápolás 1,300₽-tól Olaszország
8. Wella Professionals Fusion Intensive 1,100₽-tól Németország
9. Brelil Professional Numero 600₽-tól Olaszország
10. Kapous Professional Caring Line 400₽-tól Olaszország
11. Estel Professional Curex Classic 400₽-tól Oroszország

A legjobb erősítő maszkok

Ezeket a termékeket a fejbőrre kell felvinni, és gyakran melegítő vagy hűsítő hatásúak, ami szegfűszegkivonatokat, borsot, gyömbért, kávét, mentolt és mentát ad. Használja heti 2-3 alkalommal, legfeljebb 3 hónapig. Hamarosan észreveheti a hajhullás csökkenését, intenzív hajnövekedést és új, merev, erős hajszálak megjelenését.

Dr. RG III Vörös ginzeng ecetes kezelés

4.9

★★★★★

A szerkesztő értékelése

94%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Ázsiai gyógyszeripari termék, amelyet az alopecia kezelésére és a hajnövekedés serkentésére terveztek. A fejbőrre és a hajhosszra felvitt termék 94% növényi kivonatot tartalmaz. Beleértve a vörös ginzeng hidrolátot és kivonatot, valamint 17 aminosavat. Javítja a fejbőr mikrokeringését, erősíti a hajhagymákat, valamint stimuláló, hőszabályozó, faggyúszabályozó, tápláló és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

A maszkot a megtisztított fejbőrre és a hajszálakra kell felvinni 30 percre, hetente 1-2 alkalommal. Már egy hónap intenzív kezelés után a hajhullás megszűnik, a haj visszanő és sűrűbb lesz.

Előnyök:

  • Gazdag növényi összetétel;
  • Erősíti a hajhagymákat;
  • Megoldja a hajhullás problémáit;
  • Segít megelőzni a korpásodást és a fejbőr zsírosodását;
  • Megemeli a haj térfogatát;
  • Elősegíti az új haj növekedését.

Hátrányok:

  • Érzékeny bőrön kellemetlen érzést okozhat.

Segít megelőzni a hajhullást betegség vagy terhesség után? Tartsa meg sűrűségüket, minőségüket és szépségüket a Dr. RG III.

Eveline Cosmetics Food For Hair Aroma Coffee hajmaszk

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

90%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Az Eveline új illata megakadályozza a szezonális hajhullást, és kívülről fényessé és selymessé teszi a hajat. Kávé- és selyemkivonatot, E-vitamint, argánia- és inka-inchi olajat, valamint keratint tartalmaz. Erősíti a hajhagymákat, hidratálja és táplálja a fejbőrt és a hajat, így az sűrű, sima és selymes lesz.

Sűrű, krémes állagú, élénkítő kávés jegyekkel, a fejbőrre és a hajhosszra kenve. Reakcióidő – 5 perc. A maszk jó a hajhullás megelőzésére és az egészséges hosszúság megőrzésére anélkül, hogy egyáltalán nem nehezítené a hajat.

Előnyök:

  • Erősíti a hajgyökereket;
  • Gondoskodik a haj hosszáról;
  • Kellemes illat;
  • Jó formula;
  • Megfelelő árú (kb. 300 rubel 500 ml-ért).

Hátrányok:

  • Nem alkalmas zsíros fejbőrre.

Az Eveline Aroma Coffee hajhullás elleni maszk profilaktikus kezelésként ajánlott azoknak, akik szeretnék megőrizni hajuk sűrűségét és minőségét.

OLVASSA TOVÁBB

13 a legjobb vitaminok a haj számára

L’Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium

A világhírű márka egy rendkívül hatékony terméket kínál, amely azonnal helyreállítja a lipidréteget. Végül is, ez a finom, zsíros zsír az, ami a hajnak sima, fényes felületet ad. Háromféle fehérjét adunk a formulához, hogy kitöltse az üregeket és helyreállítsa a szerkezetet a színezés után. A könnyű gyantázás kezelhetőbbé és rugalmasabbá teszi a hajat. A kellemes illat a következő alkalmazásig megmarad a fejbőrön. Hátránya, hogy nem mindenhol árulják, és szintetikus összetevőket tartalmaz. A termék ára – körülbelül 1400 rubel.

Legjobb javító hajmaszkok

A komplex ápolószerek nélkülözhetetlenek a haj színezés utáni kezeléséhez, a hosszú távú formázáshoz, a hőkészülékekkel való kísérletezéshez. Gazdag összetételüknek köszönhetően ezek a maszkok nemcsak táplálják és hidratálják a fürtöket, hanem kitöltik az üreges szerkezetet is. Vastagabb, nehezebb, simább és erősebb hajat eredményez.

A regeneráló maszkok összetétele általában keratint, fehérjéket, peptideket, ceramidokat, kollagént, hialuronsavat és egyéb töltőanyagokat tartalmaz.

Vichy Dercos Kera-Solutions Restoring 2 Min. Maszk

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

100%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Nincs idő az élettelen haj javítására a szalonban? A Vichy megoldást kínál az aktív és elfoglalt nők számára, akik szeretnék a legjobb formájukat hozni: Kera-Solutions Kétperces helyreállító maszk. Könnyű, mégis tápláló kezelés ínyenc illattal, mindössze 2 perc alatt lezárja, kisimítja, feltölti és puhává teszi a száraz és törékeny fürtöket, és erőt ad nekik a végekig.

A gyorsan helyreállító formula magas koncentrációban tartalmaz keratint és panthenolt, amelyek feltöltik a sérült területeket és helyreállítják a hajszálakat. Minden erénye ellenére nem nehezíti el a fürtöket, így még a finom, göndör textúra kezelésére is alkalmas.

Előnyök:

  • Könnyű textúra;
  • Expressz hatás;
  • Kellemes illat;
  • Nem nehezíti el a hajat;
  • Javító hatás;
  • Simaságot és fényt ad a fürtöknek.

Hátrányok:

  • Gyorsan lejön.

A Vichy Keratin Express Mask sokoldalúan alkalmazható, így még a finom, zsíros, többszöri szépségkísérletektől megzavart hajra is alkalmas.

KayPro Botu-Cure

4.9

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

96%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

A Professional KayPro Porous and Frizz Reconstructor közepesen testes, krémes-gél állagú és különlegesen gazdag illatú, mely minden hajszálat könnyedén körülölel. Úgy tervezték, hogy 5 percig tartson a nedves hajon, majd hideg vízzel öblítse le.

A Botu-Cure keratint, peptideket, sheavajat, kaméliaolajat és szilikonokat tartalmaz. A kombináció feltölti a szerkezetet, táplálja, kisimítja, puhítja és hidratálja a fürtöket, erőt, rugalmasságot, sűrűséget és védelmet biztosít a mindennapi igénybevétel ellen. Csodákat művel a sérült hajjal, már néhány kezelés után átalakítja azt. Hátránya a súlyozó hatás.

Előnyök:

  • Gazdag formula;
  • Sűrűséget és simaságot ad a hajnak;
  • Helyreállítja a szerkezetet;
  • Védő hatás;
  • Alacsony fogyasztás;
  • Különböző kiszerelésekben kapható (250 ml és 1000 ml).

Hátrányok:

  • Elnehezítheti a hajat.

A KayPro Botu-Cure Mask alkalmas merev, porózus, száraz és sérült hajra, amely intenzív regenerálást, táplálást, hidratálást, simítást igényel, és könnyű súlyozást tesz lehetővé.

Esthetic House CP-1 Prémium hajkezelés

4.8

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

89%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

A koreai Esthetic House márka hírhedt vakcinamaszkja még a nagyon sérült zárakat is újjáéleszti. Fehérjékben, ceramidokban és aminosavakban, argán, kamélia, mandula, dió és egyéb összetevőkben gazdag, gazdag krém. A koktél kijavítja a mikrokárosodást, megszünteti a porozitást, intenzíven simítja, táplálja, puhítja és feszesíti a fürtöket.

Használja ezt a maszkot hetente legfeljebb egyszer 10 percig a hajszálak közepétől. Ellenkező esetben túlságosan táplálja és elnehezíti még a nagyon merev és száraz hajat is, és ez a kezelés egyszerűen ellenjavallt a finom és normál haj esetében.

Előnyök:

  • Gazdag formula;
  • Intenzív revitalizáló hatás;
  • Gazdaságos;
  • Tápláló, lágyító és simító hatású;
  • Hosszabb ideig tartó hatás;
  • Különböző kiszerelésekben kapható (25 ml és 250 ml).

Hátrányok:

  • Túlsúlyos és elnehezíti a fürtöket.

A porral szőkített haj égett, töredezett és nem lehet kifésülni a szőkítés után? Az Esthetic House Trident néhány alkalmazással még a halott struktúrát is feléleszti.

Elseve Dream Length maszk

4.8

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

88%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Ha megpróbálod megnöveszteni a hajad, de a töredezett hajvégek és a töredezés miatt nem látod az eredményt, próbáld ki az Elseve új Dream Length maszkját. A sűrű, magával ragadó, édes illatú krém adagolás után kibontja és puhává varázsolja a fürtöket, selymesen simává varázsolja őket.

A formula aktív összetevői a növényi keratin, ricinusolaj, fehérjék és panthenol, amelyek kitöltik, lezárják, simítják, táplálják és hidratálják a szerkezetet. A formulában lévő szilikonok védik a törékeny hajat fésülés és formázás közben, káprázatos fényt adva neki. A maszk kiválóan alkalmas a sérült, törékeny szálak helyreállítására.

Előnyök:

  • Kellemes illat;
  • Optimális textúra, amely könnyen kenhető;
  • Kiváló minőségű formula;
  • Javítja a sérült haj állapotát;
  • Eltávolítja a száraz hajvégeket;
  • Megfelelő ár (kb. 450 rubel 300 ml-ért).

Hátrányok:

  • Nincs védőhártya a csomagoláson.

Az Elseve’s Dream Length Mask megfizethető alternatívája a professzionális regeneráló ápolásnak, és visszaállítja az egészséges kinézetű hajat a rossz kísérletek után. Akkor is hatásos, ha nem tudod kinőni a hajad a súlyos szárazság, törés és töredezett végek miatt.

Összetétel

1. fénykép

Mielőtt megvásárolná a tetsző üveget, alaposan meg kell vizsgálnia a képletet.

Anyagok, amelyek kenik a kiszáradt, törékeny szálakat és megtartják a nedvességet a hajban – dimetikon, ciklopentasziloxán, linolsav, keratin, kókuszil-szarkozin.

A cetearylalkohol az az összetevő, amely kisimítja a hajszálakat, így a göndör, rakoncátlan szálak simává válnak.

” Lamináló szerek, amelyek lezárhatják a hajszálakat – shea vaj, szójaolaj, szorbitol.

A terápiás összetevő, amely normalizálja a faggyúmirigyeket és a hajhagymák gyökérzetét, megszünteti a fejbőr szárazságát – panthenol.

Növekedés-aktivátorok, amelyek egyszerre csökkentik a laza szálak mennyiségét és növelik a haj vastagságát az idő múlásával – tokoferil-acetát, linolsav.

Véd az agresszív környezeti hatásokkal szemben (nap, hőmérséklet-ingadozás, agresszív vegyi anyagok a légkörben és a vízben) – ceramidok, jojobaolaj.

Szintén tájékoztatásul! A professzionális hajápoló termék céljától függően a hatóanyagokat különböző kombinációkban és adagokban használják.

Javaslatok a sikeres választáshoz

20. kép

Ahhoz, hogy hatékony professzionális hajkezelést találjon, helyesen kell azonosítania, hogy melyik kezelés a legjobb az Ön hajának. Nem mindig lehetséges, hogy ezt maga végezze el.

A legjobb, ha orvoshoz és stylisthoz (hajgyógyász szakemberhez) fordul. Gyakran egy külső kezelést, még egy professzionális vagy nagyon drága kezelést is, az egészséges haj, az étrend és az életmód speciális vitaminjaival kell kombinálni.

A professzionális maszk kiválasztására vonatkozó általános ajánlások két alapvető szabályra vezethetők vissza. Először is, olyan termékre van szükséged, amely megfelel a hajad problémájának látható tüneteinek, valamint általában a hajtípusodnak. Ha egy professzionális maszk csak száraz vagy zsíros hajszálakra működik, azt fel kell tüntetni a betegtájékoztatóban.

Másodszor, jó ötlet, ha egy termékcsaládból több hajápoló terméket vásárol, például sampont, maszkot, kezelőszérumot vagy hajformázót. A termékek ugyanazokat a kulcsfontosságú hatóanyagokat tartalmazzák majd, ami fokozza a hatásukat.

Ha professzionális hajmaszkot használ, a gyártó ajánlásait szigorúan be kell tartani. Ha egy maszk 5-7 percig tart, a maszk hosszabb alkalmazása nem lesz előnyös. Ellenkezőleg, a fejbőr károsodhat, és a fürtök megjelenése is károsodhat.

Fontos! A maszkok hatóanyagainak megfelelő alkalmazási idejét laboratóriumban tesztelték és kísérletileg kipróbálták.

Sampon végső ranglista

A maszk Minőségi pontok Értékpontok Népszerűségi pontok Teljes pontszám
Sea Of Spa, Hajápolás Intenzív haj iszapmaszk 8 1 3 12
Estel, Curex terápiás maszk 8 3 2 13
Compliment, Naturalis 3 az 1-ben hajmaszk 6 4 3 13
Pure Line, ‘Szépség és erő’ fitomaszk 9 4 2 14
Garnier ricinusolaj és mandula maszk 8 3 3 14
Kapous, Biotin Energy Mask 8 3 3 14
ALERANA, „Intenzív tápláló” maszk 8 3 3 14
OLLIN, teljes erővel maszk 8 2 4 14
Elseve, Arginine Power Mask 8 3 4 15
Belita-M, „Mumijo” maszk 8 4 4 16

A hajhullás a testünk jelzése, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Lehetséges, hogy holisztikus megközelítéssel megbirkózzon a problémával – a legtöbb esetben elegendő az étrend kezelése, a stressz kiküszöbölése és a tisztességes szakmai gondoskodás! Reméljük, hogy Top 10 hajhullás elleni maszkunk segített megtalálni az Ön által választott terméket: ezek a rangsorok a legbiztonságosabb, legmagasabb minőségű, legtermészetesebb termékeket tartalmazzák, amelyeket fogyasztók százai teszteltek.

A termék helyes használata

Louis Faria szerint nem elég a hajtípusodnak megfelelő maszkot megvenni. A kulcs az, hogy bölcsen használjuk. Hagyja a terméket csak néhány percig a finom hajon, pl. A súlygyarapodás elkerülhető, mivel máskülönben szinte lehetetlen lenne teltebb, dúsabb hajat elérni.

Kerülje a készítmény közvetlen alkalmazását a hajtövekre, mivel a haj haj hajlamos zsírosodni. Itt viszont különös gondot kell fordítani a végekre, mivel gyakran ezek a legérzékenyebbek a kiszáradásra.

Louis Faria azt is tanácsolja, hogy meleg törölközőbe tekerjük a fejünket, hogy maximalizáljuk a színmaszk előnyeit. Ily módon a hatóanyagok aktiválódnak, így könnyebben behatolnak a hajszerkezetbe, azaz maximális hatást érnek el.

Tehát mely hajmaszkok számítanak a legjobbnak, és megoldhatják a haj egészségügyi problémáit? Hogy segítsünk eldönteni, melyik terméket válassza, nemzetközi stylistok és fodrászok tanácsait és ajánlásait vettük figyelembe, valamint olyan felhasználókét, akik már kipróbálták a terméket saját magukon. Nemcsak a legnépszerűbb márkákat választottuk ki, hanem azokat is, amelyek széles körben elérhetőek a piacon, és amelyek minden gond nélkül beszerezhetők. Tehát, itt van a legjobb színes hajmaszkjaink 2022-re.

A legjobb maszkok festett hajra

A rendszeres színkísérletek tönkreteszik a szerkezetet, a szokásos kozmetikai kezelések pedig tompítják a gazdag színárnyalatot és mesterségessé teszik azt. A festett haj színének intenzitását szeretné megőrizni anélkül, hogy károsítaná azt? A hidratáló és tápláló hajmaszkok segítenek megelőzni a szín kifakulását. Aktiválja a pigmentek fényét is, így a hosszok tükörsima fényt kapnak.

Angel Provence Narancsvirág Color Protect hajmaszk

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

100%

vásárlóink ajánlják ezt a terméket

Intenzíven ápoló pigmentfixáló a festett és kiemelt haj fényének és ragyogásának megőrzésére, anélkül, hogy elnehezítené azt. Sűrű, batteur-szerű fehér textúra, jótékony összetevőket tartalmazó kapszulákkal dúsítva. Aktiválásukhoz alaposan emulgeálja a terméket, amikor felkeni, és hagyja hatni 15 percig, majd a végén öblítse le vízzel.

A formulában lévő narancsvirág kivonat lezárja a mesterséges pigmentet, így az akár 2 hónapig is gazdag marad, míg a növényi kivonatok és olajok koktélja tápláló, lágyító, védő és sűrítő hatást biztosít. A kísérletek rajongói szerint ez a maszk selyemmé válik még a túlszárított szivacs, és a porozitás, a törékenység és a szín instabilitás problémáinak rendszeres használatával egyáltalán nem releváns.

Előnyök:

  • Gazdag növényi összetétel;
  • Szokatlan textúra;
  • Kellemes citrus illatú;
  • Takarékos fogyasztás;
  • Lezárja a pigmentet;
  • Eltávolítja a szárazságot és a törést.

A hátránya:

  • Nehéz megtalálni a boltokban.

A haj többszöri festéssel elvékonyodik, és az így kapott árnyalat 2 hét alatt kimosódik? Az Angel Provence Orange Orange Mask átalakítja a szerkezetet és színtartóságot ad a festett hajnak.

L’Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Masque maszk

4.9

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

96%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

A festett hajra szánt új L’Oreal Professionnel Serie Expert termékcsalád sztárja, az argánolaj helyreállítja a hajszálakat a hajformázási kísérletek után, és akár 8 hétig biztosítja a szín intenzitását. A maszk sűrű, mégis könnyű textúrájú, bogyós és púderes illatú, luxus illatú.

Resveratrolt, kandelilla viaszt, szilikonokat és mikrocsillámot tartalmaz, hogy kibogozza, táplálja, lágyítsa és hidratálja a hajat, megvédje a környezeti ártalmaktól és csodálatos fényt adjon neki. A termék nem igényel hosszan tartó ápolást, mivel mindössze 1 perc alatt fényessé teszi a festett hajat, és teljesen semlegesíti az agresszív színváltoztatási eljárás okozta károkat.

Előnyök:

  • Expressz hatás;
  • Kellemes illat;
  • Ez kondicionálja a hajat;
  • Megőrzi a festett szín fényességét és telítettségét;
  • Védi a hajat a külső károsodástól;
  • Fényt ad.

Hátrányok:

  • Nincs tartós javító hatás.

A Serie Expert Vitamino maszk hosszabb ideig megőrzi a haj színét és állapotát anélkül, hogy több időt igényelne.

Love Beauty and Planet „Virágvirág” 2 perces varázsmaszk

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

93%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

A vegán hajkezelés aktiválja a színezett szín intenzitását és helyreállítja a sérült szerkezetet. A krémes textúra nőies virágos jegyekkel olvad a hajon, nedvességet és tápanyagokat biztosít mindössze 2 perc alatt.

A muru-muru olaj és a rózsakivonat duója táplálja, oldja, puhítja és hidratálja a fürtöket, megőrizve a színezett szín élénkségét, sokoldalúságát és gazdagságát. Használja ezt a maszkot hetente kétszer, és a haja mindig jól fog kinézni a sok kísérlet ellenére.

Előnyök:

  • Kiváló minőségű formula;
  • Kellemes virágos illat;
  • Megakadályozza a szín kimosódását;
  • Átfogó ápolást biztosít a festett haj számára;
  • Megfelelő árú (kb. 450 RUB 300 ml-ért).

A hátránya:

  • Nem gazdaságos.

Ha a festett hajad nem bírja a nehéz, professzionális, szilikonalapú kezeléseket, akkor ezzel a vegán finomsággal kényeztetheted.

Planeta Organica Argan olaj

Megfizethető és rendkívül hatékony, orosz gyártású termékünk. A neve ellenére szervetlen összetevőket is tartalmaz, de az illata kellemes. A hatás azonnali: a haj dús, sűrű, könnyen fésülhető és megtartja a kívánt árnyalatot. Nem alkalmas erősen sérült hajra, mivel hajlamos a statikus feltöltődésre és gyorsan göndörödik. Csak 150 rubelért vásárolható meg. A termék nem gazdaságos és gyorsan elfogy. A textúra elég sűrű, ezért nyomást kell gyakorolni a tubusra.

A maszk csak vizuális hatást biztosít, nem gyógyítja meg a mögöttes problémákat.

Még a legjobb és legkíméletesebb festék is negatív hatással van a hajra. Rendszeres használat esetén még az élettelen és fénytelen hajat is átalakíthatja. Gyönyörű és ragyogó, egészséges kinézetű fürtök minden lányt megszépítenek.

A legjobb maszkok zsíros hajra

Zsíros fejbőrben szenvedsz, ezért csak álmodozhatsz a dús frizurákról? A faggyúszabályozó és feszesítő tulajdonságokkal rendelkező hajmaszkok megmentik a hajadat. Ezek a bőrápolás elengedhetetlen kellékei, és formuláik gyakran tartalmaznak agyagot, szenet és növényi kivonatokat, amelyek felszívják a zsírt, hámlasztják az elhalt hámsejteket, és szabályozzák a faggyútermelést.

Likato Wellness „Egészséges ragyogás és hangerő

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

96%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

A haj már néhány órával a hajmosás után ápolatlannak tűnik? A Likato hajmaszk korrigálja ezt a helyzetet, mivel tele van feszesítő és faggyúszabályozó kivonatokkal. A zsíros haj, a hajhullás és a korpásodás ellen a tiszta fejbőrre és hajra kenje, majd hagyja 20 percig pakolni. Használat gyakorisága – heti 2 alkalommal, legfeljebb 3 hónapon keresztül.

Ez a kezelés normalizálja a fejbőr faggyúaktivitását, erősíti a hajhagymákat, és a hajnak ápolt fényt és szédítő volument kölcsönöz. A maszk hatékonysága a nyírfakivonat, kamilla, csalán, köles, köles, bojtorján, komló, kamélia, henna és zsálya magas koncentrációjának köszönhető. A koktél hosszan tartó revitalizáló hatású, de nem segít, ha a zsíros fejbőr hormonális egyensúlyhiány miatt van.

Előnyök:

  • Gazdag növényi összetétel;
  • Könnyű konzisztencia;
  • Eltávolítja az olajat a fejbőrből
  • A hajnak volument ad;
  • Erősítő hatás;
  • Ragyogást hoz.

Hátrányok:

  • Hosszú ideig tartó alkalmazást igényel.

A Likato Healthy Shine and Volume Mask-ot különösen a finom, ritkás és zsíros hajú, a stílust nem tartó haj tulajdonosai értékelik.

Organic Zone „szabályozó” maszk zsíros hajra

4.9

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

94%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Az orosz Organic Zone márka könnyű faggyúszabályozó koktélja kiküszöböli a haj napi öblítésének szükségességét. Krémes, nem zsíros, mentolos illatú textúra 2 percig a bőrön és a hajon alkalmazva.

Gyümölcssavakat, rozmaring, bojtorján, borsmenta kivonatot, henna, teafa és eukaliptusz észtereket, mustárolajat tartalmaz. Ez a keverék gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket, serkenti a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást, csökkenti a bőrviszketést és gyökér volument ad, miközben kondicionálja és hidratálja a hajhosszakat.

Rendszeresen alkalmazva az OZ szabályozó hajmaszk normalizálja a faggyútermelést, így használat után elfelejti a csíkos hajat és a zsíros faggyútermelést.

Előnyök:

  • Gazdag, természetes összetétel;
  • Kellemes textúra;
  • Frissíti és nyugtatja a fejbőrt;
  • Csökkenti a gyökerek zsírosodását,
  • Hidratálja és hidratálja a hosszát;
  • Kezeli a hajhullás és a korpásodás problémáit.

Hátrány:

  • Allergia a növényi összetevőkre lehetséges.

Ez az Organic Zone maszk faggyúszabályozó, izzadásgátló és stimuláló hatású. Azok, akik zsíros szeborreában szenvednek, amelyet sok hajhullás kísér, teljes mértékben értékelni fogják a hatását.

Bielenda Carbo Detox

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

98%

Sok ügyfél által ajánlott

A Bielenda fekete maszkja az abszolút tisztaság és frissesség érzését adja a hajának, valamint a fejbőrének. Szenet, fehér agyagot, panthenolt, ásványi anyagokat, kókuszolajat és keratint tartalmaz, amelyek méregtelenítő, megújító, felszívódó, nyugtató, frissítő, hidratáló és feszesítő hatásúak.

Szabályozza a faggyúműködést, csökkenti a korpásodást, a kiütéseket és a viszkető fejbőrt, míg a készítményben lévő keratin kisimítja, erősíti és kondicionálja a fejbőrt. Alkalmazza a Carbo Detox-ot a hajra és a fejbőrre heti 2-3 percig, és egy hónap alatt megszabadul a zsíros hajától.

Előnyök:

  • Szokatlan textúra;
  • Gazdag formula;
  • Eltávolítja a zsíros fejbőrt;
  • Eltávolítja a korpát és az irritációt;
  • Kondicionálja a hosszokat;
  • Megfelelő árú (kb. 400 RUB 300 ml-ért).

Hátrányok:

  • Szőkített hajra nem alkalmas.

A Bielenda Black Detox Mask különösen a rövid hajúak, valamint az érzékeny és zsíros fejbőrűek számára vonzó.

OLVASSA TOVÁBB

Top 20 hajkondicionáló

A legjobb maszkok finom hajra

A finom szerkezet gondosságot igényel, mert már a gondatlan fésülködés is károsíthatja, a hőeszközök és még a kíméletes festés is komoly károkat okozhat az ilyen fürtökben. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy egy közönséges javító maszk túlterheli és súlyozza a szerkezetet. A következő könnyű formulák ritkuló hajra segíthetnek megőrizni a haj egészségét.

L’Oreal Professionnel Pro Fiber Re-Create Masque maszk

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

100%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

A L’Oreal Professionnel új terméke még a rendkívül sérült finom hajat is újjáéleszti. A maszk szokatlan textúrájú, kék-fehér, sűrű anyag, kellemes, kozmetikai illattal. Már felvitelkor kibontja a finom hajat, és három perces tartása határozott töltő, dúsító, kondicionáló, simító és hidratáló hatást biztosít.

Ez a hatás a képletben lévő szabadalmaztatott APTYL 10 molekulakomplexnek köszönhető, amely beépül a szerkezet üreges részeibe, helyreállítva az erőt és a rugalmasságot. A Pro Fiber már egy alkalmazás után sűrűséget, volument és erőt ad a finom hajnak, és folyamatos használat mellett a felismerhetetlenségig átalakítja a ritkuló hajszerkezetet.

Előnyök:

  • Látványos bemutató;
  • Kellemes illat;
  • Gazdaságos használat;
  • Kitölti és lezárja a textúrát;
  • Vizuális sűrűséget és térfogatot ad;
  • Könnyebbé teszi a formázást.

Hátrányok:

  • Magas ár (kb. 2000 rubel 200 ml-ért).

Úgy tűnik, hogy a finom hajjal való kísérletezés után csak az olló segít? Ne siesse el a szalonba való eljutást. A L’Oreal Professionnel új, helyreállító terméke megoldhatja a problémát.

Planeta Organica Organic Coconut Absolute Volume hajpakolás

4.9

★★★★★

A szerkesztő véleménye

94%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Öt perces alkalmazás után ez a Planeta Organica maszk a finom, sérült hajszálakat úgy varázsolja, mintha egy luxus spa kezelésben részesültek volna. A sűrítő, hidratáló és fejbőrre ható termékek mangóvajat, kókuszolajat és mandulaolajat tartalmaznak.

A kondicionáló összetevők triója megakadályozza a vágást és a törést, erősíti a haj szerkezetét, és rugalmas és könnyű, volumenes és rugalmas frizurát eredményez. Bónuszként kellemes trópusi illata van, amely a haján megmarad, és egy gondtalan nyári vakációra viszi Önt.

Előnyök:

  • Kisimítja a finom hajat anélkül, hogy elnehezítené azt;
  • Ez adja a hangerőt;
  • Jó kompozíció;
  • Ez gondoskodik a végekről;
  • Megfizethető ár (kb. 250 RUB 300 ml-ért).

Hátrányok:

  • Nincs kumulatív hatás.

A Planeta Organica kókuszdió volumizáló maszkja egy olcsó, de hatékony kezelés a finom haj számára.

Estel Curex Color Color Save

A színtartóságot meghosszabbító, a kutikulát lezáró és a hajszálakat regeneráló összetevőket tartalmaz. A fogyasztók megjegyzik a maszk azonnali hatását. Rendkívül hatékony és kezelhető, állandóan használható. A hátrányok a parabének és a szilikonok jelenléte, ami elriasztja a biotermékek szerelmeseit. A termék nem adja meg a hőn áhított fényt. Átlagos költség – 485 RUB.

A nagy, 500 ml-es tégely térfogata szintén örömteli, ahogyan a termék gazdaságos felhasználása is.

Jobb-e használni – professzionális kozmetikumokat vagy maszkot a nagymama receptjén?

A házi készítésű gyógymódokkal készült maszk olcsóbb, és a saját otthonunk kényelmében is elkészíthető, de a kozmetikusok szerint nem ez a legjobb megoldás a gyengébb fürtök számára. A házi készítésű összetevőkből készült ápolószerek súlyos allergiás reakciókat okozhatnak. Ezenkívül nagyon nehéz a helyes összetételt egyensúlyba hozni az interneten található recept egyszerű elolvasásával.

A hajszerkezet és a fejbőr nagyon egyéni, és csak azért, mert sok barátodnak beválik, nem jelenti azt, hogy neked is beválik. Ahelyett, hogy javítaná a hámréteget, tartósan károsíthatja a hámréteget, és az egyetlen menekülési útvonal az olló. A professzionális termékeket szigorúan tesztelik, laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, és a márkák éberen ügyelnek a minőségi szintjükre.

A legjobb tápláló hajmaszkok

A tápláló maszkok nélkülözhetetlenek a törékeny, száraz és sérült struktúra ápolásában. Ezeknek a termékeknek a hatóanyaga növényi olaj, és csak mértékkel, hidratáló és regeneráló ápolóval váltakozva szabad használni őket, különben csak kiszárítják a hajszálakat. A zsíros, finom hajnak csak árthatnak az ilyen nehéz termékek, még nehezebbé téve azt.

Davines NouNou Tápláló javító maszk

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

100%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

A Davines Intensive Therapy a törékeny és száraz szálakat selymes vászonná varázsolja. A sűrű, különleges növényi illatú krém a nedves hajra kenve felolvad, azonnal megszünteti a merevséget és a szárazságot. A tincsek átalakításához hetente egyszer vagy kétszer használjon hajmaszkot, a hajhossz közepétől kezdve a hajvégek felé haladva körülbelül 15 percig, majd öblítse le vízzel.

A tápláló koktél olívaolajat, jojobaolajat, paradicsomkivonatot, E-vitamint és szilikonokat tartalmaz. Táplálja, simítja, erősíti és puhítja a hajat, fényessé, rugalmassá és könnyen fésülhetővé teszi azt. Isteni ajándék a száraz, rakoncátlan hajnak, amely már egy használat után javítja az állapotát.

Előnyök:

  • Gazdag összetétel;
  • sűrű textúra;
  • Gazdaságos;
  • Eltávolítja a szárazságot és a törést;
  • Hosszan tartó fényt ad.

hibák:

  • Magas ár (kb. 2000 RUB 250 ml-ért).

A Davines Tápláló Hajmaszk visszaadja a fényt és a puhaságot a merev és száraz hajvégeknek a visszanövesztés során, az agresszív szőkítés és a forró hajformázó eszközökkel való visszaélés után.

Cafe Mimi Tápláló és helyreállító hajmaszk

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

94%

A vásárlók nagyon ajánlják ezt a terméket

Az orosz Cafe Mimi márka olcsó ápolója gazdag összetételével és kiváló hatásával tetszik. Kókuszolajjal, áfonyakivonattal, növényi glicerinnel és panthenollal formulázva. Ez a koktél táplálja, puhítja, hidratálja, regenerálja és erősíti a hajat, valamint ragyogást ad a festett hajnak.

A közepesen sűrű formula biztosítja, hogy a hajszálak nem érzik nehéznek, így csak masszírozza be az egész testet, hagyja rajta 4 percig, majd öblítse le vízzel. Ez a maszk láthatóan simábbá és puhábbá teszi a sérült hajat, és rendszeres alkalmazás esetén megszünteti a szárazság problémáját.

Előnyök:

  • Jó kompozíció;
  • Nem nehezíti el a hajat;
  • Elősegíti a könnyű fésülködést;
  • Lágyságot ad a hossznak;
  • Megfelelő árú (kb. 210 RUB 220 ml-ért).

Hátrányok:

  • A fényesség hiánya.

A Cafe Mimi tápláló maszkját különösen azok a fiatal lányok értékelik, akiknek kevés pénzük van, akik festik a hajukat, és szeretnék, hogy egészségesnek tűnjön anélkül, hogy a mesterséges pigmentek vibrálását veszélyeztetnék.

Herbal Essences bio: Renew „Erő és táplálék”

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

88%

A vásárlók nagyon ajánlják ezt a terméket

A Herbal Essences márka visszatérését az orosz piacra egy erőteljes tápláló ápolás megjelenése jelezte, amelyet még a nehéz pro-szegmens rajongói is szeretni fognak. Ez az ultra-tápláló, háromperces felviteli koktél 90%-ban természetes összetevőkből áll, ami megkülönbözteti a többi szilikon alapú maszktól.

A kókusztej, az orchidea, a kukorica és az aloé kivonata összetevőként táplálja, puhítja és kibontja a fürtöket, így azok sima, fényes és selymesen simák lesznek. A gyártó állítása szerint sokoldalú, de csak a nagyon száraz, merev haj fogja értékelni a sűrű, olajos textúráját és tápláló hatását.

Előnyök:

  • Sűrű állagú;
  • Rövidebb tartási idő;
  • Kifejezetten tápláló hatású;
  • Ápolt külsőt kölcsönöz a hajnak;
  • Megfizethető ár (kb. 300 rubel 250 ml-re).

Hátrányok:

  • Elnehezítheti a hajat.

A Herbal Essences Nourishing & Power Mask heti használatra ajánlott a festett, száraz és sérült, hullámos, merev és porózus szerkezetű haj tulajdonosainak.

OLVASSA TOVÁBB

12 legjobb hajnövesztő termék

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Virág Sebestyén

    Mi a véleményed a 11 legjobb professzionális hajmaszkról, amit rögzítettek az értékelésben 2022-ben?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása