...

A legjobb 12 legjobb Bosch lézeres vízmérték: 2021-2022 Értékelés és melyiket válassza professzionális használatra

Bosch PCL PLL 360 lézeres szintező

– Funkcionális, automatikusan szintező lézer, amely 360°-os vízszintes és 140°-os függőleges vetítésre képes.

A Bosch pll 360 lézeres önnivelláló vízmérték a Bosch mérőszerszámok „zöld” sorozatába tartozik. Ezt mutatja az alacsony, 4 mm-es pontosság 10 méteren és a kb. 4 másodperces önnivellálási idő.

De még ezek nem a legmagasabb jellemzőkkel, a lézerszint Bosch pll 360 is alkalmas lehet, és a szakmai befejező, burkoló, és szintén nagyon hasznos lesz, amikor telepítése feszített mennyezetek vagy esztrich, ahol azt szeretnénk, hogy egy vízszintes vonal 360 °, persze, ha részt kizárólag padló, akkor jobb, hogy fontolja meg egy érdekes lehetőség egy vízszintes sík megy szinte a padlóra egy lézerszintű modell Huepar FL360R modell.

Ügy

A Bosch PCL PLL 360 lézeres vízmérték ötletes kialakítású, amelyet a funkcionalitás és a tervezési jellemzők miatt szokatlan alakja jellemez.

A PLL 360 lézeres síkvetítő optikai áramköre egy más típusú szóróprizmát használ a 360°-os vízszintes sík vetítéséhez.

A tok kialakítása olyan praktikus, hogy egy vízszintes vonal a lehető legközelebb vetíthető a mennyezethez. Ez különösen kényelmes, ha például feszített mennyezetek vagy álmennyezetek építésében vesz részt.

A gumipárnák növelik a kezelő kezének tapadását, és megvédik a tokot a töréstől egy sekély esés esetén, bár a lézerszint-kompenzátort biztosan nem fogják megmenteni.

A ház elemei minőségileg kapcsolódnak egymáshoz, ami befolyásolja a készülék por- és nedvességvédelmének mértékét is, az európai szabvány szerint ez megfelel az IP54 kódnak (lásd a dekódolási kódot).

A Bosch PCL PLL 360 lézeres szintezőt 4 gombelemről vezérli. Ha a vonalak nem világítanak olyan fényesen, mint korábban, akkor az elemeket ki kell cserélni.

Az elemtartó a Bosch PLL 360 alsó részén található, és egy műanyag fedéllel van lefedve, amely nem túl praktikus vagy biztonságos.

Itt egy szorítócsavarra szerelt fedél mutatna a legjobban. A készülék tetején található a kezelőpanel, két gombbal a vetítési módok váltására és 4 vetítési módjelzővel.

A szint bal oldalán található a be-/kikapcsoló kapcsoló, amely a kompenzátor reteszeléséért, illetve feloldásáért is felelős.

A legjobb Bosch lézerszintek

A lineáris lézeres szintezők a formatervezés, a funkcionalitás és a viszonylagos megfizethetőség ideális kombinációja miatt népszerűek a kézművesek körében. A berendezést teljesítményjellemzői miatt gyakran nevezik sík- és vonalépítőnek vagy crosslinernek. Az alapvető képességekkel rendelkező szintek két vonalat építenek – függőleges és vízszintes, a fejlettebbek megnövelt pásztázási szögekkel rendelkeznek, képesek egyszerre több síkot vetíteni, lehetővé téve, hogy egyszerre több szakemberrel dolgozzanak.

A Bosch lézertechnológiája a magas minőség miatt keresett, ezért a professzionális szinteket még az aktuális háztartási javításokhoz vagy kisebb építkezésekhez is megvásárolják.

BOSCH GLL 3-80 Professional

A vásárlók különösen nagyra értékelték a modell felhasználóbarátságát; könnyen kezelhető, könnyen épít 90º-os szögeket. Érdemes megjegyezni, és a nagy tartósság, a vélemények szerint a készülék ellenáll az alkalmi eséseknek és a durva kezelésnek. Objektíve egy jó lineáris lézer szintező, funkcionalitása szélesebb, mint az alap: két függőleges vonal, egy vízszintes, így egyszerre 6 derékszögű szálkeresztet tud építeni. A pontosság teljesen elfogadható – 0,2 mm / m, a tartomány 30 m / 120 m (vevő nélkül és vevővel). A fénysugár fényes, jól látható még napos időben is, így könnyen kezelhető. A termékcsomag tartalmazza: tok, zseb, fényvisszaverő és akkumulátorcsomag. Ennek a szintnek a hátrányai közül a felhasználók nagy energiafogyasztást észleltek, és azt javasolják, hogy töltsenek fel akkumulátorokat.

Előnyök:

  • Nagy pontosság (a kalibrálás kötelező);
  • könnyen használható;
  • megfelelő fényerősségű fénysugár;
  • intuitív működés;
  • Ellenáll a mechanikai ütéseknek;
  • 3 gerenda.

Hátrányok:

  • gyorsan lemerül az akkumulátor, nincs akkumulátor vagy hálózati tápellátás.

BOSCH GCL 2-50 Professional + RM 1 + LR 6

Az egyik legjobb BOSCH lézer szintek négy sugárral felszerelt, zuhatag és két pontot vetít ki. A modell meglehetősen funkcionális az árához képest, és gazdag felszereltséggel is rendelkezik – tok, konzol, L-BOXX behelyezése a szerszám alatt, forgó rögzítés, a vevő tartója. Kényelmes, amely akkumulátorról vagy akkumulátorról működik. Ezen kívül a készülék Bluetooth (Android 4.3 (és magasabb) iOS 7 (és magasabb))). A vásárlók szerint a készülék jól megépített, nincs kopogás, a sugár fényes és látható – teljes mértékben megfelel a bejelentett tartománynak. Stabil működés, semmi sem akadozik vagy eltömődik. A kettős oldalsó jelzővel ellátott vevő könnyen elkaphatja a sugarat. Nincs objektív hátránya, ez a kompakt lézerszint egy frissített modell. A felhasználók szerint a gyártó figyelembe vette az összes észrevételt, és kiküszöbölte még a kisebb hátrányokat is.

Előnyök:

  • alacsony súly;
  • Funkcionalitás – 4 gerenda
  • jó felszerelés;
  • ár-teljesítmény arány;
  • praktikusság és megbízhatóság;
  • nagyon könnyen használható.

BOSCH GLL 2-10 Professional

A felhasználói vélemények szerint ez egy olcsó, de jó szint, amely két keresztvonalat épít, és 10 m távolságra vetíti ki őket. A költségvetési modell a vonalhoz tartozik, ezért hangjelzéssel, automatikus szintbeállítással, automatikus kikapcsolással van felszerelve az energiatakarékosság érdekében. A készülék keresztirányú üzemmódban akár 9 órán át, vonalas üzemmódban akár 17 órán át működik. A 0,3 ± mm/m pontosság a normális érték ennél a berendezésnél, figyelembe véve a tartományt és a specializációt. A szint alján két lyuk van a különböző méretű állványhoz, így a legtöbb állványra felszerelhető. A felhasználók elégedettek a készülékkel, és a legjobb szintnek tartják az otthoni és a nyaralóhelyi használatra. Tényleg megadja az útlevélre vonatkozó specifikációkat, a sugár fényes és látható, „megy” maga mögött a készülék mögött, amely maximális helyet fed le. Szubjektív szempontból a hátrányok közé tartozik a kis felszereltségi csomag, de ezt bőven ellensúlyozza a megfizethető ár.

Előnyök:

  • az ár és a minőség optimális kombinációja;
  • jó autonómia;
  • tok tartalmazza;
  • Ideális otthoni használatra;
  • Két lyuk különböző állványokhoz;
  • szilárd felépítés.

Hátrányok:

  • minimális felszerelés.

BOSCH Quigo III

A Bosch Green sorozat egyik legolcsóbb lézervízmértéke tisztességes funkcionalitással büszkélkedhet. Két sugárral rendelkezik, amelyek két vonalat és egy szálkeresztet rajzolnak, a hatótávolság jó – 10 m. A szintező automatikusan kiegyenlíti a síkokat, és jelzi, ha nem megfelelően van beállítva. Hibája nagyobb, mint a professzionális vízmértékeknek, 0,8 ± mm/m, de ez bőven a háztartási lézeres vízmértékek tűréshatárán belül van. A kézművesek szerint több mint elegendő lehetőség az otthoni vagy kerti munkákhoz – a gerenda jól világít és gyorsan beállítható. A modell egyszerűségével, egyszerű működésével és a megadott specifikációknak való megfelelésével nyűgöz le. A hazai alkalmazások ellenére a minőség és a felhasználóbarátság tekintetében öröm használni. Azonban védeni kell a külső hatásoktól – a szél, az erős rezgések és a mechanikai ütések befolyásolják a pontosságát.

Előnyök:

  • alacsony költség;
  • Egy praktikus univerzális tartó;
  • egyszerű és könnyen használható;
  • Alkalmas számos építési és javítási munkához;
  • tartósság és jó felépítés.

Hátrány:

  • Erős szél vagy rezgés által ledöntötték.

Kompenzátor

A Bosch PCL PLL 360 lézeres szintezőgép testében lévő inga szintező automatikus szintezése ±4°-os tartományban történik.

Azaz, ha ez a határérték túllépésre kerül, a vezérlőpanelen egy piros háromszög világít. A PLL 360 lézeres vízmérték így jelzi, hogy nem tudja magát kiegyenlíteni, és egy laposabb felületre kell szintezni.

Hátránya, hogy ezen a szinten nincs horizontjelzés villogó vonalakkal vagy hangjelzéssel; a vonalak egyszerűen nem jelennek meg.

Az önnivelláló üzemmódot a reteszelő billenőkapcsoló „OFF” állásból „ON” állásba történő kapcsolásával lehet aktiválni.

Bekapcsolása után a Bosch PCL PLL 360 azonnal vetíti a lézer kereszt, azaz épít és vízszintes és függőleges síkok, valamint világít a megfelelő mutatók vízszintes és függőleges vonalak felett a „Mode” gombot.

4 másodpercen belül kiegyenlíti az ingát, ez elég hosszú idő, általában ez a folyamat körülbelül két másodpercet vesz igénybe.

A Bosch pll 360 lézeres szintező funkcionalitásának előnyei közé tartozik a blokkolt vonal mód. Ez az üzemmód nem pótolható lejtős vonalak jelölésekor, de ne feledje, hogy ebben az üzemmódban a kompenzátor nincs rögzítve, és szabadon felfüggesztett állapotban van, ezért erősen ajánlom, hogy ebben az üzemmódban ne rázza a készüléket.

Amikor ez az üzemmód aktiválva van, a „LOCK” gomb feletti LED világít.

Bármely lézeres vízmérték le nem zárt kompenzátora rendkívül érzékeny a rázkódásokra, ütésekre és rezgésekre. Mivel a kompenzátorzár erősen ajánlott a lézerszintű vízmérték szállításakor vagy szállítása során.

Top 12 Bosch lézeres vízmértékek ár/minőség szerint 2021-2022-ben

BOSCH UniversalLevel 2 készlet

Univerzális eszköz, tökéletes otthoni felújításhoz vagy belsőépítészethez.

A kivetített sugár hossza akár 10 méter, amely egy speciális vevővel meghosszabbítható.

A sugarak vörösek, bármilyen felületen jól láthatóak, és lézerkereszt alakúak, alul és felül két ponttal. Tároló tok és állvány 110cm magas állvány tartozik hozzá.

A függőleges és vízszintes gerendák 120 fokig elforgathatók és 0,5 mm pontossággal mérhetők.

A műszer három üzemmódban működik: normál, billenő, dönthető és nadír üzemmódban. Annak érdekében, hogy a szint könnyen kezelhető legyen, és véletlen esés esetén se szenvedjen kárt, a gyártó speciális puha rögzítőelemekkel látta el.

A fényes és tiszta vonal kivetítése érdekében üvegburkolat van felszerelve.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 10 méter.
  2. A készülék pontossága – 0.5 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – 4 piros színben.
  4. Állvány – igen, 1,1 m.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – 3 AA elem, akár öt óra.

Előnyök

  • fényes LED-ek;
  • a készülék jó pontossága;
  • automatikus szintezés;
  • Állvánnyal és hordtáskával rendelkezik.

Hátrányok

  • A vevő nélkül a sugár rövid;
  • állványra van szükség, különben a hiba megnő.

BOSCH GLL 2-10 Professional

Nemcsak háztartási, hanem professzionális használatra is alkalmas.

Két piros keresztsugarat vetít ki 10 méteres hatótávolsággal, amely egy vevővel növelhető.

Jó pontosság jellemzi, a maximális pontosság mindössze 0,3 mm/méter. Kompakt, könnyű, por- és nedvességálló, ezért kültéri használatra alkalmas.

Menet a készülék alján az állványra való rögzítéshez. Az automatikus szintezési szög 4 fok, három AA elemmel működik, és a szint akár 9 órán át is működhet.

A széles alaplap szilárdan tart bármilyen felületen, a nagyméretű kioldó pedig rendkívül kényelmessé teszi a használatát.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 10 méter.
  2. Pontosság 0.3 ±mm/m.
  3. Gerendák száma – 2, piros.
  4. Állvány – nem.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – 3 AA elem, akár 9 óra.

Előnyök a

  • Egy tasakkal rendelkezik a tároláshoz;
  • Védett a víztől és a portól;
  • könnyen kezelhető, minimális hibával;
  • Stabil, állványmenettel.

Hátrányok

  • Az állvány külön megvásárolható;
  • A nyomógomb szoros.

BOSCH GLL 2 Professional + MM 2

Kompakt méretű szintező, amely két AA elemmel működik, és 15 órára elegendő töltöttséggel rendelkezik.

A készülék nem tartalmaz állványt, és külön kell megvásárolni. A készülék azonban két állványrögzítővel rendelkezik, amelyek bármilyen állványhoz illeszkednek.

Könnyen kezelhető, egyszerű menüvezérléssel és nagy mérési pontossággal, mindössze 0,5 mm/méterrel.

Beltéren és kültéren egyaránt használható, mivel por- és vízálló (beleértve az esővédelmet is), és ellenáll a mínusz tíz fokos fagynak és a plusz ötven fokos hőségnek.

Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet a szerszámkészletben, és akár zsebben is hordható. Két vörös lézersugarat és 4 fokos önnivelláló szöget vetít ki.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 10 méter.
  2. A készülék pontossága – 0.5 ±mm/m.
  3. Gerendák száma – 2, piros.
  4. Állvány – nem kapható.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – 2 AA elem, akár 15 óra.

A

  • Alacsony műszerhiba;
  • megbízható állványrögzítéssel rendelkezik;
  • Por és nedvesség ellen védett;
  • Kis méret, egyszerű vezérléssel.

Hátrányok

  • nincs állvány;
  • Tompított fény láthatósága erős fényben.

BOSCH GCL 2-15 Professional + RM 1 Professional

Könnyű és kompakt professzionális eszköz két piros lézersugárral és két kivetített vezérlőponttal.

Univerzális tartóval felszerelt, amely számos állvánnyal kompatibilis, és a forgatható tartó lehetővé teszi a sugár irányának egy mozdulattal történő beállítását.

15 méteres mérési távolság vevőkészülék nélkül, mindössze 0,3 mm hiba méterenként.

Önmagától kiegyenlítődő szög, mint a legtöbb modellnél – 4 fokos.

A szint három AA elemmel működik, és az autonóm munkaidő a használt üzemmódtól függ: a ponton – akár 22 óra, lineárisan – akár 16 óra, vonalak és pontok – 12 óra, keresztezett vonalak – 8 óra.

A könnyű használat érdekében egy céltáblát tartalmaz, a tároláshoz pedig a gyártó egy kényelmes hordtáskát biztosít.

Főbb jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 15 méter.
  2. Pontosság 0.3 ±mm/m.
  3. Gerendák száma – 2, piros.
  4. Állvány – nincs, de van egy forgatható tartója.
  5. Akkumulátor és non-stop üzemidő – 3 AA elem, üzemmódtól függően.

Előnyök

  • Víz- és porálló tok univerzális rögzítő konzollal
  • hosszú gerenda;
  • jó pontosság;
  • hosszú akkumulátor-üzemidő.

Hátrányok

  • meglehetősen kis dőlésszög;
  • A gerenda vastag, nem mindig kényelmes.

BOSCH GLL 3-80 Professional

Egy másik professzionális mérő- és szintezőeszköz, és a 2021-2022-es év legjobbja.

Vevő nélkül a hatótávolság 15 méter, egy speciális eszköz csatlakoztatásával pedig akár 60 méter is lehet.

Három lézersugarat vetít ki és pontellenőrző üzemmóddal rendelkezik. Nemcsak egy praktikus hordtáskával érkezik a tároláshoz és szállításhoz, hanem egy állványt is tartalmaz, amelynek magassága 157 cm-ig állítható.

A felhasználók dicsérik a modellt a nagy mérési pontossága miatt, mivel ennek a szintezőnek a hibája mindössze két tizedmilliméter per méter.

A burkolat védett a nedvesség és a por ellen, így nemcsak beltérben, hanem építkezéseken is használható.

A széles, csúszásgátló bevonattal ellátott talp lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen kiegyenlítsen, a függőleges pásztázási szög pedig akár 360 fokos is lehet.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 15 méter.
  2. A készülék pontossága – 0.2 ±mm/m.
  3. Gerendák száma – három darab, piros.
  4. Állvány – 157 cm magasságú állvány áll rendelkezésre.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – 4 AA elem, akár 22 óra.

Előnyök a

  • kis hiba;
  • A fénysugár fényes és tiszta;
  • többféle működési mód;
  • kiváló autonómia.

Hátrányok

  • Amikor a váltás megzavarja a kalibrációt;
  • Néha a szervizközpont általi beállításra van szükség.

BOSCH UniversalLevel 3 készlet

Lézeres vízmérték 10 méteres hatótávolsággal és méterenként 0,5 mm-nél kisebb pontossággal.

A gyártó egy masszív, stabil állványt kínál 1,5 méteres állítható magassággal. A magasságot a felhasználó szabályozza az állványrészek összekapcsolásával, összesen három darabot.

Védő tokkal is rendelkezik, amelyben kényelmesen szállítható és tárolható a szerszám. Két év gyártói garancia.

Színes kijelzés, automatikus igazítás, függőleges pásztázási szög 120 fokig.

Nagyon egyszerű működés, de csak beltérben használható. Nyílt térben a hiba nő, a hatótávolság csökken, és a készülék nem éli túl a fagypont alatti hőmérsékletet vagy az esőt.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 10 méter.
  2. Műszer pontosság – 0.5 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – 4 piros színben.
  4. Állvány – elérhető, akár 1,5 méteres magasságig.
  5. Akkumulátor és üzemidő megszakítás nélkül – 3 AA elem, akár nyolc órán keresztül.

Előnyök a

  • állványt tartalmaz;
  • Apró hiba;
  • Az akkumulátor energia takarékos felhasználása.

Hátrányok

  • A fényesebb fényt nagyra értékeltük volna.

BOSCH UniversalLevel 2 Basic

Jó szint, magas építési minőséggel, háztartási használatra. nélkül

Működési tartomány vevő nélkül – tíz méter, legfeljebb 0,5 mm hibával méterenként.

Csak hordtáskát tartalmaz a tároláshoz, nincs állvány, de van egy szál a testén.

A szint nem csak beltérben használható, nem fél a negyven fokos hőtől és a mínusz öt fokos fagytól sem.

A vízszintes és a függőleges pásztázás szöge egyaránt 120 fokos. Önterülő, függőleges, fényjelzés.

Három AA elemmel működik, a folyamatos működés hat órán át tart.

A gyártó két év hivatalos garanciát kínál. A felhasználók dicsérik a modellt a robusztus felépítéséért és hosszú élettartamáért.

Főbb jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 10 méter.
  2. Műszer pontosság – 0.5 ± mm / m.
  3. Gerendák száma – 4 db, piros színű.
  4. Nincs állvány.
  5. Akkumulátor és non-stop üzemidő – 3 AA elem, akár hat óra üzemidő.

A

  • fényes fénysugár;
  • kis hibahatár;
  • jó funkcionalitás;
  • automatikus szintezéssel rendelkezik;
  • állvány menet.

Hátrányok

  • A szabadban a fénysugár nem látható;
  • állvány, amit magadnak kell megvenned.

BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3

Egy jó professzionális eszköz, amely különbözik sok versenytárs modelljétől, a mérési tartomány – 20 méter, 0,4 mm pontossággal méterenként.

Ugyanakkor nem csak a tárolásra szolgáló tok van, hanem egy olyan vevőkészülék is, amely minőségi jelet biztosít, és szükség esetén növeli a távolságot.

Fali rögzítő és állványmenet is van.

Négy AA elemmel működik, elegendő töltés öt-hat óra folyamatos működéshez.

Automatikus kiegyenlítő funkcióval rendelkezik, kikapcsol, ha egy ideig nem használják.

Használható kültéren, a sugarak még erős fényben is jól megkülönböztethetőek. De vegye figyelembe, hogy a műszer nem tud működni fagypont alatti hőmérsékleten. Jó garanciaidő három év a gyártótól.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 20 méter.
  2. Műszer pontosság – 0.4 ±mm/m.
  3. Gerendák száma – 2, piros.
  4. Állvány – nincs.
  5. Akkumulátor és non-stop üzemidő – 4 AA elem, akár hat óra üzemidő.

Előnyök

  • masszív felépítés;
  • jó felszerelés;
  • Jó autonómia
  • kis hiba.

Hátrányok

  • nem található.

BOSCH GCL 2-15 G + RM 1

Az egyik legjobb szint, amely csatlakoztatható az okostelefonhoz, és a cég által kifejlesztett speciális alkalmazással vezérelhető.

Univerzális forgatható tartóval és hordtáskával együtt.

A jó mérési teljesítménynek (15 méter, 0,3 mm-nél kisebb pontossággal) és a hidegben és melegben való munkavégzés képességének köszönhetően ez az eszköz nem csak beltéri, hanem kültéri használatra is alkalmas.

Három AA elemmel működik, autonómiája a kiválasztott üzemmódtól függ.

Például keresztvonalas üzemmódban pontokkal a töltés 6 órára elegendő, pont üzemmódban pedig akár 22 órára is.

A sugarak színe kiválasztható, lehet zöld vagy piros. Fényjelzés és automatikus igazítás van, kikapcsolási lehetőséggel.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 15 méter.
  2. Műszer pontosság – 0.3 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – 4 zöld és piros színben.
  4. Nincs állvány, csak egy konzol.
  5. Akkumulátor és non-stop üzemidő – három AA elem, időfüggő.

Előnyök a

  • Professzionális használatra alkalmas
  • Az autonómia jó mutatói;
  • két színű gerendák;
  • kis hiba.

Mínuszok

  • magas költségek;
  • nem tartalmaz állványt.

BOSCH GLL 3 X Professional

Megbízható, stabil munkaszint, 15 méteres hatósugárral (vevő használata nélkül) és méterenként 0,5 mm pontossággal.

Vörös fénysugár, automatikus szintezés, fény- és hangjelzés. Nem tartalmaz állványt, de van egy állványmenet a burkolaton. A vízmérték négy újratölthető elemmel működik, amelyek hosszú ideig jó energiát biztosítanak.

4 fokos önterülő szög.

Jól tűri a mínusz 10 Celsius-fokig és 40 Celsius-fokig terjedő hőmérsékletet.

Ezért nem csak beltéri, hanem kültéri használatra is alkalmas.

De ne feledje, hogy a gerendák fényereje alacsony, ezért kültéri használatra sok felhasználó javasolja, hogy vásároljon speciális szemüveget ugyanattól a gyártótól.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 15 méter.
  2. A készülék pontossága 0.5 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – 3 piros színben.
  4. Nincs állvány.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – négy AA elem, akár 20 óra.

Előnyök

  • stabil működés;
  • Pontos mérés, a pontatlanság alacsony;
  • van egy állvány menet;
  • Automatikus szintezés.

Hátrányok

  • nem észlelt.

BOSCH GLL 3-80 C Professional + AA 1 + BT 150

A professzionális szintek másik képviselője, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Képes akár mínusz tíz fokos hőmérsékleten is működni, a test jól összeszerelt, és nem fél a nedvességtől és a portól.

Alkalikus elemadapter és állvány állítható magassággal 157 cm-ig, plusz hordtáska.

Egy szinten egy szabványos és a legszükségesebb funkciókészlet. Automatikus igazítás, használaton kívüli kikapcsolás, fény- és hangjelzés.

Csak hat szálkereszt, a pásztázási szög 360 fokot ér el.

A hatótávolság 15 méter, a vevőkészülék használatával pedig akár 60 méter is lehet, a minimális hiba pedig kevesebb, mint 0,2 mm/méter. Erre a modellre a gyártó három év garanciát vállal.

Fő jellemzők:

  1. Hatótávolság vevő nélkül – 15 méter.
  2. Műszer pontosság – 0.2 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – három piros színben.
  4. Állvány – igen, akár 1,57 méteres magasságig.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – négy AA elem, akár 20 óra.

Előnyök

  • Minimális hiba;
  • Hosszú működési tartomány vevőkészülékkel;
  • kültéri használatra alkalmas;
  • fény- és hangjelzés
  • állvány elérhető.

Hátrányok

  • Nincs tok a tároláshoz és szállításhoz.

BOSCH GCL 2-50 C Professional + RM 2 + AA 1

A rangsor végén ez a professzionális modell áll, amelynek hatótávolsága vevőkészülék nélkül akár 20 méter, vevőkészülékkel pedig akár 50 méter is lehet.

A mérőműszer pontossága mindössze 0,3 mm. A tokban van egy menet egy állványhoz, amely nem tartozik a készlethez. De van egy univerzális típusú forgatható tartó, valamint egy akkumulátor-adapter, egy hordtáska és egy céltábla.

Négy AA elemmel működik, így a szint gazdaságosan használható.

Akár 4 fokos önnivellálás, automatikus kikapcsolás használaton kívül, fényjelzés.

Az automatikus szintezés kikapcsolható.

Kiváló minőségű műanyagból készült, por és nedvesség ellen védett burkolat, nem fél a fagypont alatti hőmérséklettől, a készülék nyitott térben is használható. Az okostelefonjához is csatlakoztatható, és az alkalmazással vezérelheti.

Fő jellemzők:

  1. Működési tartomány vevő nélkül -20 m.
  2. A műszer pontossága 0.3 ±mm/m.
  3. A gerendák száma – 4 piros színben.
  4. Nincs állvány, csak egy konzol.
  5. Akkumulátor és non-stop működési idő – 4 AA elem, akár 18 óra.

Előnyök

  • mobilalkalmazással történő működés;
  • Minőségi kivitelezés;
  • Apró hiba;
  • Jó felszereltség.

hátrányok

  • nincs állvány.

Vezérlők

Kezelje lézerszint PCL PLL 360 minden személy, még akkor is, ha először találkozott ezzel a lézerszinttel. Egy reteszelő billenőkapcsoló és két gomb a „Mode” és a „Lock” közötti váltáshoz.

A különböző üzemmódokban való egyszerűbb működés érdekében a panel beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek a kiválasztott vetítési módnak megfelelően világítanak.

A „Lock” gomb aktiválja a zárolt vonal üzemmódot. Az üzemmód kikapcsolásához ezt a gombot újra meg kell nyomni. A szintmérő önnivelláló üzemmódba lép.

Bekapcsoláskor mindkét szint azonnal kivetül, de ha a Mode gombot egyszer megnyomja, a Bosch PLL 360 csak egy vízszintes vonalat vetít ki.

Ha ezt a gombot újra megnyomja, csak a függőleges síkot vetíti ki.

A „Mode gomb” feletti LED-ek jelzik, hogy mely sorok vannak éppen kivetítve. „O” jelző – vízszintes vonal világít, „I” jelző világít

” – egy függőleges vonal vetül ki.

Hogyan válasszunk és mit keressünk?

A megfelelő eszköz kiválasztásához nemcsak az árat, hanem a műszaki jellemzőket is meg kell vizsgálni.

Íme néhány szempont, amit érdemes szem előtt tartani:

  • Az elvégzendő munka jellege. Ha otthon kívánja használni, elegendő egy egyszerű háztartási vízmérték minden további professzionális „sallang” nélkül. Ha azonban egy nagyobb építkezést tervez, akkor jobban jár, ha egy profi kék vízszint- és szintezőgépet használ.
  • A gerendák száma. A gerendák száma határozza meg a vízmérték funkcionalitását és pontosságát, valamint az irányt. A háztartási munkákhoz a vízszintes tájolású szintek alkalmasak, de néha jobb, ha a kettős vetítésű szinteket részesítjük előnyben.
  • A vetítési hiba befolyásolja a mérések és értékelések minőségét. A professzionális szintek hibája legfeljebb 0,5 mm/m, de háztartási célokra 1,5 mm/m hiba megengedett.
  • A mérési tartomány megadja azt a maximális távolságot, amelyen a vetítés látható lesz. Kültéri alkalmazásokhoz a nagyobb hatótávolság jobb.

Csatlakozási lehetőségek

A lézeres vízmérték alján található beépített 1/4″-os menettel a vízmértéket fotó/videóállványra vagy hasonló menetes állványcsavarral ellátott állványra rögzítheti.

Fel lehet szerelni a leggyakoribb állványokra és tripodokra egy adaptercsavar hozzáadásával 1/4 menetesről 5/8-as menetesre.

A mikroliftes mágneses univerzális rögzítő konzol, amely a szállítási terjedelem részét képezi, jelentősen megnöveli a szerelési lehetőségeket, mivel lehetővé teszi azt:

a) rögzítse egy önmetsző csavarral vagy szöggel,

b) mágneses rögzítéssel fémfelületekhez.

Bosch PCL PLL 360 lézeres vízmérték univerzális tartóval, hordtáskával és elemekkel együtt.

A szállítási terjedelem változhat. Kiegészíthető egy kis emelőállvánnyal és egy lézeres vízszintes szemüveggel.

Top 12 Bosch lézerszint 2021-2022

Helyszín Név Ár
Top 12 Bosch lézeres vízmértékek ár/minőség szerint 2021-2022-ben
1 BOSCH UniversalLevel 2 készlet Ellenőrizze az árat
2 BOSCH GLL 2-10 Professional Tudja meg az árat
3 BOSCH GLL 2 Professional + MM 2 Tudja meg az árat
4 BOSCH GCL 2-15 Professional + RM 1 Professional lásd ár
5 BOSCH GLL 3-80 Professional Kérdezze meg az árat
6 BOSCH UniversalLevel 3 készlet Ellenőrizze az árat
7 BOSCH UniversalLevel 2 Basic Ellenőrizze az árat
8 BOSCH GLL 2-20 Professional + BM 3 Ismerje meg az árat
9 BOSCH GCL 2-15 G + RM 1 Ellenőrizze az árat
10 BOSCH GLL 3 X Professional Tudja meg az árat
11 BOSCH GLL 3-80 C Professional + AA 1 + BT 150 Ellenőrizze az árat
12 BOSCH GCL 2-50 C Professional + RM 2 + AA 1 Tudja meg az árat

Hol lehet biztonságosan és gazdaságosan lézerszintet vásárolni?

Az építőeszközöket értékesítő oldalak hatalmas száma közül a képzetlen személy számára nagyon nehéz azonosítani a jóhiszemű eladókat.

A kétes online áruházakban vásárlók problémákat tapasztalnak a szállítási határidőkkel vagy a rossz ügyfélszolgálattal kapcsolatban, és ennek következtében csökken az online vásárlásba vetett bizalom.

Ezért választottunk ki számos olyan üzletet, ahol teljesen biztonságosan rendelhet online a legjobb áron, anélkül, hogy félne a becsapástól.

1.

2.

3. Jó árak

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Richárd Molnár

    Melyik Bosch lézeres vízmérték ajánlják a legjobban professzionális felhasználásra a 2021-2022 értékelések alapján? Milyen tulajdonságok és funkciók teszik ezeket a termékeket a legjobbak közé? Köszönöm a segítséget!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása