...

Xiaomi okostelefon-felhozatal: a legújabb 2022 modell árakkal

A kínai Xiaomi márka nagy rajongói sereget alakított ki. A gyártó elárasztotta a piacot a legkülönbözőbb árkategóriájú modellekkel. A teljes listán vannak egyszerű okostelefonok a legtöbb fogyasztó számára, és teljes zászlóshajók játékprocesszorokkal és jó kamerákkal.

Áttekintésünk a 2022-ben kapható 10 legnépszerűbb Xiaomi okostelefont találja meg.lej, a legfejlettebb 69.000 rubel. Olvassa el a mini leírásokat, és döntsön az okostelefon vásárlásáról. Az összes modell az átlagköltségek növekvő sorrendjében van elrendezve.

Mi okostelefonok

A Mi okostelefonok sorozata zászlóshajó szintű készülékek, amelyeket a gyártó a legújabb technológiával tervezett. Ezek meglehetősen drága, szép és erős okostelefonok, amelyek ráadásul minőségi kamerával vannak felszerelve.

Mi 11

A kínai Xiaomi Mi termékcsaládjának legújabb zászlóshajója a Mi 11. Oroszországban ez a modul 2021 májusában jelent meg.

Mi 11 okostelefon

Mi 11

A felső Mi 11 teste ütésálló üvegből készült. A Xiaomi zászlóshajójának képernyő átmérője 6,81 hüvelyk. A monitor Amoled mátrixon alapul. A kijelző felbontása WQHD+ (1440 x 3200 pixel). A készülék képernyőfrissítési sebessége elérheti a 120 Hz-et, ami biztosítja a kép egyenletességét. A Xiaomi zászlóshajó monitora a legmagasabb „A+” minősítést kapta a tekintélyes DisplayMate ügynökségtől, és 13 új rekordot állított fel.

A kijelző bal felső sarkában egy kis kerek kivágás található az elülső kamera számára. Az okostelefon ujjlenyomat-olvasója az előlapon, a képernyő alatt található. A monitor oldalsó szélei lekerekítettek, ahogy az a csúcskategóriás telefonoknál megszokott.

A zászlóshajó telefon belsejében jelenleg az egyik legerősebb Qualcomm Snapdragon 888 processzor található. Az AnTuTu-ban a modul lenyűgöző 794 ezer pontot ér el. Az erőteljes és hatékony processzort speciális hűtőrendszer egészíti ki.

A készülék 8 GB RAM-mal és 256 GB belső memóriával rendelkezik. Nincs további memóriakártya behelyezve a telefonba.

A Mi 11 zászlóshajó kameramodulja 3 érzékelős rendszerű. Az okostelefon fő kamerája akár 108 Mpix méretű képek készítésére is képes. A fő hangsúlyt a gyártó a készülék képességeire helyezte a videó szempontjából. Ezen a telefonon akár 8K felbontású filmek is rögzíthetők. Az „Éjszakai üzemmódban” gyenge fényviszonyok mellett is készíthet videót. A felhasználók különböző filmhatásokkal („Stop Time”, „Magic Zoom”, „Slow Shutter”) is készíthetnek képeket. Segítségükkel vonzó videókat készíthet a „Tic-tac-toe” számára.

A fő kamera mellett a készülék egy ultraszéles látószögű kamerával (123° látószög, 13 MP felbontás), valamint egy makrófotó-érzékelővel (5 MP) van felszerelve. A készülék előlapi kamerája 20 megapixeles felbontású.

A Mi 10 akkumulátorának kapacitása 4,600mAh. Ez a nagy teljesítményű processzorral és WQHD képernyővel felszerelt telefon körülbelül 1 napos munkára elegendő töltéssel rendelkezik. A zászlóshajó 55W-os megnövelt teljesítményű gyorstöltési funkcióval van felszerelve. A készülék 50 perc alatt 0-ról 100%-ra töltődik fel (30 perc alatt 80%-ra).

A Xiaomi csúcskategóriás okostelefonja támogatja az 50W-os vezeték nélküli töltési funkciót. Támogatja a vezeték nélküli fordított töltési lehetőséget is (a Mi 11 akkumulátora más eszközök töltésére is használható).

A Xiaomi zászlóshajója képes 5G hálózatokban működni. A készülék egyéb jellemzői közül kiemeljük a kiváló minőségű sztereó hangzás jelenlétét (a Harman Kardonnal együttműködve fejlesztették ki). A készülék infravörös porttal is fel van szerelve az otthoni készülékek vezérléséhez és NFC-vel az érintés nélküli fizetéshez.

A zászlóshajó Mi 11 az orosz kiskereskedőnek is a zászlóshajó módjára kerül – 85 990 rubelt. Igaz, Kínában más áron lehet megvásárolni – 53 000 rubeltől.

Xiaomi 11T

A Xiaomi okostelefonok felső sorában vannak olyan készülékek, amelyek a „fél-zászlóshajók” közé sorolhatók. Ezek is tele vannak fejlett funkciókkal, de majdnem feleannyiba kerülnek, mint a zászlóshajó telefonok.

A „fél-zászlóshajó” Xiaomi 11T teste ütésálló üvegből készült. Azonban nem matt, és fényes.

Xiaomi 11T

A telefon képernyőmérete valamivel kisebb, mint a zászlóshajóé (6,67 hüvelyk). A kijelző felbontása a WQHD+-ról a szokásos Full HD felbontásra csökkent+. A képernyő frissítési sebessége azonban továbbra is csúcsminőségű maradt – 120 Hz.

A Qualcomm által gyártott processzor helyett a Xiaomi mérnökei egy nagy teljesítményű MediaTek Dimensity 1200 chipsetet telepítettek ebbe a telefonba. Ez a lap 6 nanométeres technológiával készült. Teljesítmény tekintetében gyengébb, mint a Snapdragon 888, de jelentéktelenül. Az AnTuTu-ban a készülék 608.000 pontot ér el. Az összes igényes játékot a telefon gond nélkül felhúzza. A processzor támogatja az 5G kommunikációt és 2 SIM-kártyával működik.

Ennek a készüléknek a RAM-kapacitása a zászlóshajóhoz képest nem változott (8 GB). Beépített memória opciók: 128 és 256 GB.

A Xiaomi 11T 3 modulos hátsó kamerával rendelkezik (mint a nagyobb testvére). A fő kamera akár 108MP-es képek készítésére is képes. A makro kamera felbontása nem változott (5 megapixel). A nagy látószögű kamera felbontása pedig 8 megapixelre csökkent. A készülék akár 4K felbontású videót is rögzít.

A fél-zászlóshajó szelfi kamerájának kapacitása 16 megapixelre csökkent. Az egyszerűsített telefon nagyobb akkumulátorkapacitással rendelkezik, mint a csúcskategóriás telefon – 5000 mAh. Újratöltés nélkül a készülék akár 2 napig is működhet. A készülék gyorstöltési kapacitása is magasabb – 67W. Az okostelefon 36 perc alatt töltődik fel 100%-ra.

A telefon NFC modullal és 2 sztereó hangszóróval van felszerelve. Oroszországban a „félig zászlóshajó” Xiaomi 11T 44.990 rubelből, Kínában – 28.500 rubelből.

Xiaomi 11T Pro

A Xiaomi alzászlóshajónak van egy fejlett változata – Xiaomi 11T Pro. A telefon teste csiszolt üvegből készült.

A fejlett készülék Snapdragon 888 processzorral működik (akárcsak a zászlóshajó verzió). Az okostelefon akár 8K felbontású videót is rögzíthet.

A régebbi modell gyorstöltési teljesítménye 120 W-ra nőtt, a sztereó hangzást pedig a Harman Kardon tanúsítja.

Ezek a fejlesztések oda vezettek, hogy a Xiaomi 11T Pro modell 9 ezer rubellel többe kerül: 53 990 rubelről Oroszországban és 39 000 rubelről Kínában.

Mi 11 Lite

A Xiaomi csúcskészülékének könnyebb változata van. Ez a Mi 11 Lite. Az okostelefon a fiatal közönséget célozza meg. A modul kialakítása szinte teljesen másolja a régebbi modell megjelenését. A telefon teste ütésálló üvegből készült.

A telefon egyik fő jellemzője: valóban „könnyű” (157 g) és kompakt (testvastagsága 6,81 mm). A kameraegység alig emelkedik ki a készülék teste fölé (1,8 mm-t kivéve). Az ujjlenyomat-olvasó az okostelefon bekapcsológombjába van integrálva.

Mi 11 Lite okostelefon

Mi 11 Lite

A Mi 11 Lite képernyője valamivel kisebb, mint a zászlóshajó modellé – 6,55 hüvelyk. A monitora szintén AMOLED-érzékelőn alapul. A kijelző felbontása azonban a szokásos Full HD+ felbontás, akár 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával.

A Xiaomi al-zászlóshajóját egy 700-as sorozatú Qualcomm processzor, a Snapdragon 732G hajtja. Az AnTuTu tesztben az eszköz 350 000 pontot ér el (ami egy modern csúcskészülékhez képest szerény). A mindennapi feladatokhoz és erőforrás-igényes játékokhoz (60 fps közepes beállítások mellett) azonban teljesen elegendő.

A telefon RAM-opciói 6 GB vagy 8 GB, 64 GB vagy 128 GB belső tárhely áll rendelkezésre. A telefonra további memóriakártyát helyezhet (de csak a 2 SIM-kártya egyikének rovására).

A készülék hátsó kameraegysége szintén 3 érzékelővel rendelkezik, de felbontásuk csökkentve van. Az al-zászlóshajó fő kamerája akár 64MP-es, 8MP-es széles látószögű kamerával rendelkezik. És csak a makro kamera paraméterei azonosak a régebbi modellével – 5 MP. Ennek ellenére a Mi 11 Lite által készített képek minősége kielégíti a legigényesebb bloggereket is.

A készülék előlapi kamerája 16 megapixeles felbontású szelfiket készít.

Az egyszerűsített zászlóshajó akkumulátorának kapacitása 4,250 mAh. A készülék egy napi munkára elegendő töltöttséggel rendelkezik. A telefonhoz 33 W-os gyorstöltő tartozik (egy órán belül teljesen feltöltődik). Nincs vezeték nélküli és fordított töltés és nincs fél-zászlóshajó.

A Mi 11 Lite nem működik az 5G hálózatokon. Azonban rendelkezik NFC-vel, IR-porttal és sztereó hangszórókkal.

Ez az al-zászlóshajó majdnem 3-szor olcsóbb, mint a csúcsmodell – 30.990 rubelt.

Mi 11 Lite 5G NE

Az orosz piacra a Xiaomi egy könnyű zászlóshajót ad ki, amely képes a következő generációs hálózatokban dolgozni. Ennek érdekében a Mi 11 Lite 5G olyan processzorral rendelkezik, amely támogatja az 5. generációs frekvenciákat – a Snapdragon 778G-t.

Ez a tábla erősebb, mint az alapváltozat. Az AnTuTu 512,000 pontot ér el. Kemény játékok húzza fps 60 fps még magas beállítások mellett is.

Egy másik különbség a telefon és az alapváltozat között: a mérnökök egy 20 MP felbontású csúcskategóriás elülső kamerát telepítettek (ugyanaz, mint a Mi 11-ben).

A Mi 11 Lite 5G ára 37 990 RUB.

Hol jobb vásárolni Xiaomi az Aliexpressen. A helyzet megismerése

Xiaomi Deerma permetező mop TB50

A Xiaomi Deerma Spray Mop TB50 praktikus az otthoni padlók alapos tisztításához.

A normál felmosótól eltérően porlasztóval van felszerelve, amely adagolt vízáramlást biztosít. Ez biztosítja a megfelelő mennyiségű folyadékot a különböző típusú padlók alapos tisztításához, anélkül, hogy károsítaná azokat, vagy csíkokat hagyna maga után. Az F3 2 permetezési móddal rendelkezik: az egyik a fapadlókhoz, a másik más típusú padlókhoz. Ami pedig a víztartályt illeti, 350 ml folyadékot tartalmaz. Ez a kapacitás elegendő a nem túl szennyezett padlók nedves tisztításához 100 négyzetméterig.

A felmosóbetét nagy tisztítási felülettel rendelkezik, ami jelentősen csökkenti a tisztításra fordított időt. Ezenkívül az overlayhez használt szövet hatékonyan összegyűjti a szennyeződéseket, így a pornak nincs esélye.

Egy ilyen felmosórongy súlya kicsi, és a teleszkópos csőnek köszönhetően különböző magasságú emberek számára is alkalmas. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a kialakításhoz tartozik egy forgatható tartó, amely megkönnyíti a padlót a sarkokban és a bútorok alatt letörölni.

  • A szórópisztoly kapacitása: 350 ml.
  • Teleszkópos cső.
  • A fúvóka méretei: 350 x 120 mm.
  • Hossz: 1200 mm.
  • Súly: 0.75kg.

POCO márkájú okostelefonok

A POCO márkanév alatt a Xiaomi a játékosoknak szánt telefonokat gyárt, a nagy teljesítményre helyezve a hangsúlyt. Lássuk, milyen egyéb jellemzőkkel ruházzák fel a mérnökök a márka eszközeit.

POCO F3

A POCO F3 a Xiaomi nagy teljesítményű játékra szánt okostelefonjainak legjobban felpumpált modellje.

Mint minden csúcskészülék, a POCO F3 is edzett üvegházba van zárva. A telefon képernyő átlója 6,67 hüvelyk. A monitor alapja egy AMOLED mátrix. A képernyő felbontása Full HD+. Akár 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. A prémium készülék testvastagsága – mindössze 7,8 mm. Az előlapi kamera nyílása a kijelzőn szintén minimális, 2,76 mm átmérőjű.

Smartphone POCO F3

POCO F3

Az okostelefont Snapdragon 870 processzor hajtja, és a szerint a . A kütyü 697 000 „papagájt” ér el az AnTuTu-ban, és könnyen kezeli az erőforrás-igényes játékokat. A lehetséges memóriakonfigurációk: 6/128 GB és 8/256 GB. Mivel a POCO F3 a játékeszközökre vonatkozik, eredeti hűtési és hőelvezető rendszerrel van felszerelve.

A modell tervezésekor a gyártó a készülék teljesítményére helyezte a hangsúlyt, ezért csökkentette a kamerák képességeit. 3 érzékelős kameramodullal van felszerelve. A telefon fő kamerája akár 48 MP-es képeket is képes készíteni (ugyanaz a modul van a Redmi Note 10 költségvetésén, amelyet alább ismertetünk). A jó fényviszonyok mellett készített fényképek minősége kiválónak tekinthető. A sötétben készült képek élessége, egészen a csúcspéldák szintjéig, hogy őszinte legyek, nem tart ki.

Ezenkívül a POCO F3 egy 8MP-es nagy látószögű kamerával és egy 5MP-es makró modullal van felszerelve. A szelfi kamera ezen a modulon egy prémium 20MP-es kamera.

A játékkészülék akkumulátorának kapacitása – 4 520 mA / h. Újratöltés nélkül az okostelefon egy napig képes működni (energiatakarékossággal – 1,5 nap). Ezenkívül a telefon 33 wattos gyorstöltési kapacitással rendelkezik. Kevesebb mint 50 perc alatt 100%-ra töltődik fel.

Ez az innovatív eszköz képes 5G hálózatokban működni. És 2 sztereó hangszóróval van felszerelve. A POCO F3 ára 30 990 rubeltől kezdődik.

POCO X3

A POCO X3 egy középkategóriás játékmodell. Az olcsóbbá tétel érdekében a telefon teste műanyagból készült. A vevő választhat szürke vagy kék színű készüléket.

POCO X3 okostelefon

POCO X3

Az okostelefon képernyő átlója 6,67 hüvelyk, felbontása Full HD+ (2400 * 1080 pixel). A monitor az előlap 91,25%-át foglalja el. A kijelző mátrixa IPS. Ahhoz, hogy a képernyőn megjelenő színek telítettebbnek tűnjenek, a gyártó a DotDisplay technológiát használta.

A POCO X3 játékképernyő egyik fő jellemzője – a frissítési frekvencia elérheti a 120 Hz-et (a hagyományos kijelzőkben – legfeljebb 60 Hz). Ez zökkenőmentesebb képváltást tesz lehetővé. A funkciókat tekintve az okostelefon monitorja nagyon hasonlít a „költségvetési zászlóshajó” Mi 10T kijelzőjéhez (amely több mint 2-szer drágább).

A POCO X3 másik jellemzője – erős processzorral rendelkezik Snapdragon 732G (mint a félig zászlóshajó Mi 11 Lite). A „G” betű a tábla nevében azt jelzi, hogy játékra optimalizált és könnyen kezelhető összetett grafikával. Az AnTuTu-ban ez a kütyü 278 000 pontot kap.

A játékosoknak szánt modul hűtőrendszerrel rendelkezik. Az okostelefon processzorának hőjét grafitlemezek és egy rézcső vezeti el.

A készülék RAM kapacitása 6GB, beépített 64GB vagy 128GB. Szükség esetén a telefonra további memóriakártyát helyezhet el legfeljebb 256 GB-ig (az egyik SIM-kártya rovására).

A POCO X3 másik előnye – a nagy kapacitású, 5 160 mAh kapacitású akkumulátor. Az akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 2 napig is képes feltöltés nélkül működni. A telefon 30 W-os gyorstöltési funkcióval is fel van szerelve. Az akkumulátor 65 perc alatt töltődik fel 100%-ra (az okostelefon fél óra alatt töltődik fel 60%-ra). A 33W-os gyorstöltő tartozék.

A POCO X3 kamerakészlete nagyjából ugyanaz, mint a drága játékmodellé. A főmodul akár 64 megapixeles felbontású képeket készít. Van egy 13MP-es széles látószögű kamera és egy 2MP-es mélységérzékelő. Kivéve, hogy a makrófotózáshoz használt objektív felbontása nem 5 megapixel, és 2 megapixeles.

A szelfikamera felbontása 20 megapixeles. Ez ugyanannyi, mint a prémium POCO F2 Pro esetében. Az egyetlen különbség – a kamera nincs kihúzva a tokból, és a képernyő tetején található egy kis kerek lyukban található.

Ez az eszköz nem működik 5G hálózatokon. NFC ezen a telefonon. És a telefon 2 sztereó hangszóróval van felszerelve (ami még a prémium POCO F2 Pro-n sincs). Ezen a készüléken egy 3,5 mm-es csatlakozó is található vezetékes fejhallgatóhoz.

Az ár egy közepes költségvetésű okostelefon a játékosok számára Xiaomi termelés 19 990 rubelből 19 990 rubelből.

POCO X3 Pro

2022 áprilisában a vállalat bevezette a készülék továbbfejlesztett változatát – a POCO X3 Pro-t. A fejlesztők egy még erősebb processzort telepítettek ebbe a játék okostelefonba – a Snapdragon 860-at. Most a készülék kozmikus 560 000 pontot ér el az AnTuTu-ban. Ez a modell új konfigurációval rendelkezik, 8/256 GB memóriával.

A gyártó azonban a fő kameramodult egy kevésbé erősre cserélte. A készülék legfeljebb 48 MPix felbontású képeket készít. A közönséges emberi szem által érzékelhető képek részletessége azonban nem változott.

A POCO X3 Pro ára 23 990 rubelből származik.

POCO M3

A POCO M3 egy olyan okostelefon, amely a lehető legalacsonyabb költség mellett a nagy teljesítményre összpontosít. A telefont egy ötletes bőrszerű textúrájú műanyag tokba zárták. Az okostelefon bekapcsológombjába ágyazott ujjlenyomatjelző. A gyártó ezt a modellt fekete, kék és sárga színben gyártja.

POCO M3 okostelefon

POCO M3

A telefon képátlója 6,53 hüvelyk. A monitor bővítése megegyezik a drága csúcsmodellekével – Full HD+ (2340 * 1080 pixel). A monitor IPS-mátrixon alapul.

A telefon Qualcomm 6-os sorozatú Snapdragon 662 processzorral fut. Az AnTuTu 178 000 pontot ér el, így nem lehet játékgépnek minősíteni. Kemény játékokban csak közepes vagy akár alacsony beállításokkal is játszható.

A készülék RAM kapacitása – 4 GB. A modell 64 vagy 128 GB belső memóriával rendelkezhet. Ezenkívül a telefonhoz opcionálisan 512 GB-ig terjedő memóriakártya is rendelhető. Fontos, hogy a flash-kártya egy külön nyílásba van behelyezve. Ezen kívül a tálcába még 2 SIM-kártya is behelyezhető.

A telefon erőssége – a 6 000 mA / h akkumulátorkapacitás. Amellett, hogy egy szilárd akkumulátor kapacitása nagyobb megbízhatósággal rendelkezik. A gyártó szerint kapacitása 1000 újratöltési ciklus után sem csökken (ez körülbelül 3 éves üzemidő). Egy olyan eszköz, amelynek akkumulátora átlagosan 2-3 naponta egyszer tölthető fel.

A POCO M3 támogatja a gyorstöltést (18W teljesítmény). A gyorstöltéshez szükséges töltő a következőkkel rendelkezik. A telefon 3 óra alatt 100%-ra töltődik fel (az ok – megnövekedett akkumulátor kapacitás). A készülék egy óra alatt 50%-os töltöttséget ér el.

A hátsó kameraegység ezen a modulon 3 modulos. A fő kamera akár 48 MP-es képeket is készíthet. Ezen kívül rendelkezik egy kiegészítő modullal a mélységméréshez és egy modullal a makró felvételekhez (2 megapixel).

Az előlapi kamera a szelfik készítéséhez a mai szabványok szerint szerény, 8 megapixeles felbontással rendelkezik. A képernyő tetején található egy csinos kis könnycsepp alakú kivágásban van elhelyezve.

A modul további előnyei a sztereó hangszórók és az IR-port a háztartási készülékek vezérléséhez. A készülék audiocsatlakozóval rendelkezik vezetékes fejhallgatóhoz. A telefon nem támogatja az 5G-kapcsolatot. Nem rendelkezik NFC-vel sem.

Az erős POCO M3 ára az orosz online boltokban – 13 990 rubelről.

POCO M3 Pro

A legkönnyebben hozzáférhető POCO-nak saját „pro-verziója” van. Az M3 Pro-n a Xiaomi mérnökei egy erősebb processzort – MediaTek Dimensity 700 – telepítettek. Ez a lap a vállalat zászlóshajójának számító 7 nm-es eljárással készül. Ennek eredményeképpen a POCO M3 Pro 75%-kal termelékenyebb lett, mint az alapváltozat.

POCO M3 Pro

A telefon 128 GB-os modellje 6 GB RAM-ot kapott. A fejlett készülék monitora akár 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik (az alapváltozat csak 60 Hz-es). És ez a telefon NFC-chippel is fel van szerelve.

Ez azonban nem mentes a romlástól sem. Így a továbbfejlesztett változat akkumulátorának kapacitása 5 000 mA/h-ra csökken. Az okostelefon elvesztette sztereó hangszóróit. A háromrészes SIM-kártya tálcát pedig egy kombinált tálca váltotta fel. Erre a készülékre 2 sim-kártya, vagy 1 sim-kártya és 1 memóriakártya helyezhető.

Az Oroszországban értékesített eszközök nem képesek 5G hálózatokban dolgozni. Kínában azonban olyan modelleket lehet vásárolni, amelyek rendelkeznek ezzel a funkcióval. Így hívják őket – POCO M3 Pro 5G.

A POCO M3 Pro ára 17 990 rubeltől kezdődik.

POCO M4 Pro 5G

2022 végén a Xiaomi kiadta az olcsó ifjúsági okostelefon következő (4.) változatát POCO márkanév alatt. Ez lett a POCO M4, és azonnal a „Pro” előtaggal és az 5G hálózatokban való működés képességével.

POCO M4 Pro 5G

Ennek a készüléknek a képernyő átlója valamivel nagyobb, mint a „kistestvéréé” – 6,6 hüvelyk. A képernyő frissítési sebessége változatlan maradt (akár 90 Hz).

Az okostelefon új Dimensity 810 processzort kap. Ez a kártya erősebb, mint a Dimensity 700 és támogatja az 5G kommunikációt.

A gyártó egy másik fő kamerát is elhelyezett a telefonon. Ha a junior modell érzékelője akár 48 megapixeles képeket is készíthet, a POCO M4 Pro – akár 50 megapixeles képeket is.

A készülék akkumulátorkapacitása változatlan maradt – 5 000 mA/h. A gyorstöltési teljesítmény azonban 18W-ról 33W-ra nőtt.

A telefon NFC modulja nem ment sehova. A SIM-kártyák tálcája kombinált maradt (2 SIM-kártyát vagy SIM-kártyát és egy pendrive-ot is elhelyezhet). A multimédiás hangszóró ebben a telefonban 2, a hangot „sztereó” formátumban állítja elő.

Oroszországban az ifjúsági újdonság POCO M4 Pro 5G 20 990 rubelből, Kínában – 18 500 rubelből.

Xiaomi Black Shark 4 128/8GB

A Black Shark vonal gyakorlatilag ismeretlen a vásárlók számára, mivel Oroszországban hivatalosan nem értékesítik. Számos üzlet azonban a modellek globális változatait hordozza, így nagyobb nehézség nélkül megvásárolhatja őket. A Black Shark 4 egy olyan játékeszköz, amely a mobiljátékok irányába mutat.

Paraméterek
Megjelenítés 6.67″, Super AMOLED Plus (FullHD+)
A kamera 48MP + 8MP + 5MP
Processzor Snapdragon 870
Akkumulátor 4500 mAh

A készülék egy meglehetősen erős chipsetre épül, amely teljesítményben a Snapdragon 888 után a második helyen áll. Kiváló teljesítményt nyújt a játékokban, és a 144 Hz-es frekvenciájú nagy képernyő lehetővé teszi, hogy zavartalanul élvezhesse a játékot. Az okostelefon egy olcsó kamerával rendelkezik, de ezek a jellemzők minden játékkészülékre jellemzőek. A gyártó a fényképezési képességek helyett egy speciális kioldót (további gombokat) kínál a készülék testén a fotósok számára.

Előnyök:

  • játéktervezés;
  • nagy teljesítményű hardver;
  • AMOLED képernyő 144 Hz-es frekvenciával.

Hátrányok:

  • Szerény kamerák.

Költségvetési okostelefonok Redmi

A Xiaomi olcsó, megfizethető árú kütyüi a „Redmi” márkanév alatt érkeznek. A Redmi okostelefonok nem a legjobb (de nem a leggyengébb) hardverrel vannak felszerelve. Fő jellemzőjük pedig a műszaki jellemzők és a költségek vonzó aránya.

A márkán belül 2 termékcsalád létezik. A „Redmi Note” sorozatban a gyártó javított jellemzőkkel rendelkező költségvetési eszközöket bocsát ki. Egyesek drágábbak, mint a középkategóriás telefonok.

Egy sorozatban egyszerűen „Redmi” hagyja el a klasszikus költségvetési és ultrabudgetáris eszközöket (7 500 és 12 000 rubel között).

Redmi Note 10

A Xiaomi továbbfejlesztett, kedvező árú Redmi Note 10 készülékcsaládját 2022 márciusában mutatják be. A sorozat alapmodelljének – magának a Redmi Note 10-nek – a teste fényes műanyagból készült. A készülék hátlapja kissé ívelt, ami elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Az ujjlenyomat-olvasó a telefon bekapcsológombjába van beágyazva. A készülék viszonylag alacsony, 178,8 g-os tömeggel rendelkezik. A gyártó 3 színben adja ki az új olcsó telefont: fehér kavics, szürke ónix és azúrkék (zöld) tó.

Redmi Note 10

A készülék képátlója – 6,43 hüvelyk (ami valamivel kisebb, mint a csúcsmodelleknél). A monitor felbontása – Full HD + (2400 * 1080 pixel). A monitor AMOLED mátrixon alapul.

Az okostelefon Snapdragon 678 chipet használ. Ez a lapkakészlet 8 maggal rendelkezik, maximális órajele 2,2 GHz. Az AnTuTu benchmarkban a kedvező árú eszköz 206 000 pontot ér el. Minden modern játék (beleértve a World of Tanks Blitz és az Asphalt 9-et) a Redmi Note 10-en maximális grafikai beállítások mellett fut, dadogás és lag nélkül.

A 4/64 GB memóriakonfigurációval rendelkező telefonok az orosz kiskereskedelemben kerülnek értékesítésre. A kínai üzletekben 4/128 és 6/128 GB memóriával is találhat 4/128 és 6/128 GB memóriával rendelkező készülékeket. Szükség esetén további memóriakártya helyezhető az okostelefonra. Vegye figyelembe, hogy a készülék SIM-tálcája 3 szekcióból áll. Egy flash meghajtó és 2 SIM-kártya egyszerre lehet rajta.

Az okostelefon akkumulátorkapacitása meglehetősen szilárd, 5000mAh. Töltés nélkül a telefon akár 2 napig is él. A készülék gyorstöltési funkciója. Teljesítménye 33W. Az okostelefon fél óra alatt akár 60%-ra is feltölthető. Töltési idő 100%-ig – 1,5 óra. Megfelelő tápegység a csomagban.

A hátsó kamera költségvetésében 4 modul található. A fő kamera akár 48Mpixeles felbontású fényképeket készít. Ezen kívül a fotóblokkban van egy modul a makrofotózáshoz és egy kiegészítő modul a bokeh hatású képek készítéséhez. Van egy 8MP-es széles látószögű objektív is.

A Redmi Note 10 szelfikamerája 13 megapixeles fotókat készít. A kijelző közepén található egy szép kör alakú kivágásban van elhelyezve.

További funkciók közé tartozik a sztereó hangszóró, a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó és az infravörös érzékelő a készülékek telefonon keresztül történő vezérléséhez. Érdekes és ellentmondásos döntés: a fejlesztők nem telepítették erre az egységre az NFC chipet (bár az előző verzió – Redmi Note 9 – volt).

Költségek egy javított változata a költségvetési telefon Xiaomi 16.490 rubeltől.

A továbbfejlesztett low-end azonban még fejlettebb változatokkal rendelkezik.

Redmi Note 10S

A Redmi Note 10 módosítása az „S” indexszel, a gyártó növelte a teljesítményt. Ezt a készüléket a Mediatek Helio G95 processzor hajtja. A táblát szerencsejátéknak tekintik. Az AnTuTu-ban az „esotchka” 320.000 pontot ér el. A játék ezen az eszközön sokkal élvezetesebb, mint az alapváltozaton.

Ezen kívül a Xiaomi mérnökei RAM-ot adtak az okostelefonhoz. A vásárlók választhatnak 6/64 GB vagy 6/128 GB memóriakonfigurációval rendelkező verziót.

A fő kamera felbontása is megváltozott. A Redmi Note 10S akár 64MP felbontású fotókat készít, az alapváltozat akár 48MP felbontásúakat is.

Egy másik jelentős előrelépés, hogy ez a telefon NFC-chippel rendelkezik.

Redmi Note 10S kiskereskedelmi Oroszországban 21,990 rubelről.

Redmi Note 10T

A „T” változat új kijelzővel rendelkezik. A telefon képernyőjének átlója kissé megnőtt (6,5 hüvelykig). A monitor frissítési frekvenciája 90 Hz-re emelkedik. A kép egyenletesebben változik (az alapváltozat frissítési sebessége 60 Hz). Azonban ahelyett, hogy egy fejlettebb AMOLED technológiát a gyártás során a monitor használt egyszerű IPS mátrix.

Redmi Note 10T

A feldolgozókkal kapcsolatos kísérletek is folytatódtak. A Redmi Note 10T egy másik, a MediaTek által gyártott deszkával rendelkezik – Dimensity 700. A processzor a zászlóshajó 7 nm-es technológián alapul. Ennek eredményeképpen a készülék erősebb lett, mint az alapváltozat.

Az NFC chip módosított változata is rendelkezik.

És most arról, hogy mit veszített a készülék. A fejlesztők eltávolították a nagylátószögű modult a fotóblokkból. Csak a 48 megapixeles fő kamera, a makro kamera és a kiegészítő érzékelő maradt meg.

A SIM-kártya tálca kombinálódott. 2 sim-kártya vagy 1 sim-kártya és 1 memóriakártya is lehet benne. 2 sztereó hangszóró helyett csak egy hangszóró maradt. A gyorstöltés továbbra is elérhető, de a teljesítménye 33W-ról 18W-ra csökkent.

A Redmi Note 10T ugyanaz, mint a POCO M3 Pro, de más burkolatban. E telefonok között csak a memóriakonfigurációban vannak kisebb különbségek.

Az orosz kiskereskedelemben ez a készülék 21 990 rubelbe kerül. Nem támogatja az 5G kommunikációt. A Redmi Note 10T-t Redmi Note 10 5G néven árulják a kínai online boltokban. Hogy miben különbözik az orosz változattól, azt valószínűleg már kitaláltad.

Redmi Note 10 Pro

És most a 10 Note termékcsalád legfejlettebb modellje következik. A Redmi Note 10 Pro gyártói szó szerint minden paramétert felpimpeltek:

  • A készülék hátlapja műanyag helyett üvegből készült.
  • Az okostelefon képernyő átlós mérete a prémium modellek szintjére került (6,67 hüvelyk). A képernyő frissítési frekvenciája a standard 60 Hz-ről 120 Hz-re emelkedett.
  • A kütyü Qualcomm 7-es sorozatú Snapdragon 732G processzorral rendelkezik (akárcsak a játékos POCO X3).
  • A készülék RAM memóriája 8GB-ra nőtt (beépített – 128GB).
  • Az okostelefont egy zászlóshajó kamerával szerelték fel, amely akár 108MP-es képek készítésére is képes. A makrófelbontás 2MP-ről 5MP-re nőtt.
  • A telefon szelfikamerája 16MP-es képeket készít.
  • A továbbfejlesztett változat NFC-chippel rendelkezik az érintés nélküli fizetésekhez.
Redmi Note 10 Pro okostelefon

Redmi Note 10 Pro
Mindezek a fejlesztések a készülék árában is tükröződnek. A Redmi Note 10 Pro 28 990 rubelbe kerül (a zászlóshajó könnyített változataként).

Redmi Note 8 2021

A Xiaomi marketingesei láthatóan attól tartanak, hogy kevés új modellt dobnak piacra. Ezért kerül forgalomba a 2022-es sláger Redmi Note 8 2021 új módosítása 2022-ben.

Ennek az olcsó telefonnak a teste edzett üvegből készült (igen, akkoriban még volt). Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon található.

Redmi Note 8 2021

A telefon képernyője valamivel kisebb, mint a modern készülékeké – 6,3 hüvelyk. A készülék képernyője egy kedvező árú IPS, a felbontás pedig Full HD+.

A Xiaomi mérnökei új processzort telepítettek az újra kiadott verzióra. A 2022-ben megjelent telefon a Mediatek Helio G85-öt használja (az eredeti Snapdragon 665 volt). A vásárlók választhatnak a 4/64 GB-os vagy a 4/128 GB-os változat között. További memóriakártya is telepíthető.

A fő kameraegység ezen a készüléken ugyanaz, mint a modern Redmi Note 10 – 48+8+2+2+2MP. „Az előlap 13 megapixeles felbontással fényképez.

Az okostelefon akkumulátorkapacitása kisebb, mint a modern modelleké – 4 000 mAh. Azonban még ezzel az akkumulátorral is majdnem 13 órán keresztül nézhet folyamatosan videókat. A telefon 18 W-os gyorstöltéssel is rendelkezik.

A múltból továbbfejlesztett budgeter rendelkezik IR porttal, 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval, de nincs NFC és sztereó hangszórókkal.

Redmi 10

A „Redmi” termékcsaládban, a „Note” előtag nélkül, a Xiaomi rendszeres, nem fejlett költségvetési eszközöket készít. A sorozat legfejlettebb készüléke a Redmi 10.

A régebbi és fejlettebb modellhez hasonlóan ennek a telefonnak a teste is műanyagból készült. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombba van beépítve.

Redmi 10

A telefon képernyő átmérője – 6,5 hüvelyk. A kijelző IPS-mátrixon alapul. A monitor felbontása Full HD+. A képernyő frissítési sebessége 90 GHz-re emelkedett. A Redmi Note 10T kijelzője hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A Mediatek Helio G88 processzorral hajtva. Az AnTuTu-ban ez a tábla 195 000 pontot ér el. Kemény játékok a kedvező árú Redmi 10-en alacsony és közepes beállításokkal játszhatók. Oroszországban a 4/64 és 4/128 Gb memóriával rendelkező módosítások már megvásárolhatóak. További memóriakártya behelyezése a külön erre a célra kialakított nyílásba. A tálcába 2 SIM-kártya helyezhető el.

A telefon akkumulátorának kapacitása szabványos egy költségvetési Xiaomi – 5,000mAh. A modell gyors töltéssel rendelkezik. De a teljesítménye kisebb, mint a régebbi változaté – 18W.

A nagy testvéréhez hasonlóan a Redmi 10 kamerája is 4 modulos. A fő objektív akár 50MP felbontást is rögzíthet. Ezen kívül a kameraegység tartalmaz egy nagy látószögű modult, egy makro kamerát és egy kiegészítő modult. De az előlapi kamera ezen a kedvező árú telefonon egy kicsit gyengébb – 8MP vs. 13MP.

A fejlettebb modellhez hasonlóan a normál modell is rendelkezik sztereó hangszórókkal, IR-porttal, fejhallgató-csatlakozóval, valamint. A készülék orosz piacon értékesített változata még NFC-vel is rendelkezik.

A Redmi 10 ára 16 990 rubel.

Redmi 9

2022-ben az üzletek még mindig az előző (9.) generációs Redmi okostelefonokat árulják.

A Redmi 9 költségvetési telefon teste műanyagból készült. Eredeti textúrája nem hagy ujjlenyomatot. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék hátoldalán található. A telefon lehetséges színei: szürke, zöld és lila.

Redmi 9

A képernyő ebben a kedvező árú készülékben szilárd – 6,53 hüvelyk, Full HD felbontással+.

A készülék MediaTek Helio G80 lapkán fut. Az AnTuTu szintetikus tesztjén a Redmi 9 184 000 „papagájt” ér el. A telefon felülete simán fut, és elég kényelmes a játék (alacsony beállítások mellett).

A vásárló választhat 3/32 vagy 4/64 GB memóriával rendelkező modellt. Ezen kívül a telefonba memóriakártya is telepíthető. A tálcán van egy külön nyílás egy USB-pendrive számára.

A telefon akkumulátorának kapacitása 5,020 mAh. A készülék támogatja a 18 W-os gyorstöltést. Igaz, a gyorstöltéshez szükséges töltőt külön kell megvásárolni (a mellékelt töltő 10 wattos). Standard töltőegység teljesen feltöltve 2 órán át, 18 wattos töltő – 1,5 órán át.

A készülék hátsó kameraegysége 4 modulból áll. A főmodul nem kápráztatja el az ügyfeleket a megapixelek túlzott számával (csak 13 van). A telefon rendelkezik egy nagy látószögű modullal (8MP) és egy kiegészítő. A makró kamera gyártók nem fukarkodtak. Felbontása 5 Mpix.

A Redmi 9 elülső kamerája 8MP felbontással fényképez. A monitor tetején található könnycsepp alakú kivágásban található.

További figyelemre méltó funkciók közé tartozik az NFC, a 3,5 mm-es csatlakozó és az IR-érzékelő a készülékek vezérléséhez.

A költségvetési Redmi 9 ára 10.490 rubelből származik.

De ez még nem minden. A 9. generációs Redmi a költségvetési telefonok fejlettebb és egyszerűsített változataival is rendelkezik.

Redmi 9T

A Redmi 9T egy továbbfejlesztett költségvetési eszköz. Milyen funkciókat pumpált fel a gyártó?

Redmi 9T okostelefon

Redmi 9T

Mindenekelőtt a telefon megnövelt akkumulátor-kapacitással rendelkezik (akár 6000 mAh). Ugyanaz lett, mint a játék POCO M3-ban.

Másodszor, egy 22,5 W-os töltővel érkezik (nem kell megvásárolnia díj ellenében).

Harmadszor, a mérnökök kicserélték az okostelefon processzorát. A MediaTek Helio G80 helyett a készülékben Snapdragon 662 van (akárcsak a POCO M3-ban).

Negyedszer, a készülék 4/128 GB memóriakonfigurációval kapható. Van egy 4/64 GB memóriával rendelkező változat is. 3 GB RAM-mal rendelkező telefonok nem állnak rendelkezésre.

Ötödször, a Redmi 9T sztereó hangszórókkal van felszerelve.

Így egy erős költségvetési modell Redmi 9T különbözik a játék POCO M3-tól csak a hátlap kialakítása, az NFC jelenléte és a 8 MP-es széles látószögű kamera jelenléte által.

Redmi 9T 14 990 rubeltől.

Redmi 9C

A Redmi 9C egy egyszerűsített költségvetési modell. A költségcsökkentés érdekében a gyártó a telefon képernyőfelbontását Full HD+-ról HD+-ra (1600*720 pixel) csökkentette. A kijelző képátlója változatlan (6,53 hüvelyk).

Redmi 9C okostelefon

Redmi 9C

A MediaTek Helio G80 helyett a telefon a kisebb teljesítményű Helio G35-öt használja. A tábla képességei elegendőek ahhoz, hogy bármilyen nem játékos alkalmazást zökkenőmentesen futtasson. Ez a költségvetési telefon azonban nem tulajdonítható a játék okostelefonnak. Az AnTuTu-ban a készülék 94,000 pontot ér el.

A vásárló választhat 2/32 vagy 3/64 GB memóriakonfigurációjú modellt. Egy extra pendrive-ot is elhelyezhet az eszközön. A kézibeszélő egy praktikus, háromrészes tálcával rendelkezik.

A Redmi 9C akkumulátor kapacitása majdnem ugyanaz, mint az alapváltozaté – 5,000mAh. A telefon nem rendelkezik gyorstöltéssel.

Az okostelefon hátsó kameraegysége két érzékelőből áll – a fő 13 MP-es és a kiegészítő (2 MP). A készülék másik két „szeme” a vaku és a csonk. A készülék előlapi kamerája 5 MP felbontású képet készít.

A kedvező árú telefon feltűnő megkülönböztető jellemzője az érintés nélküli fizetéshez szükséges NFC chip jelenléte. A vezetékes fejhallgató csatlakoztatására szolgáló mini-csatlakozó ezen a telefonon a következő. Töltőcsatlakozó az eszközön archaikus – micro USB. Nincs IR-port az otthoni készülékek vezérléséhez.

Költségek olcsó Redmi 9C 9 490 rubelből 9 490 rubeltől.

Redmi 9A

A Redmi 9A a legolcsóbb modell a Xiaomi kínálatában. Mik a jellemzői? Ez a telefon nem rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval (a Redmi 9 és a Redmi 9C hátoldalán van egy).

Redmi 9A okostelefon

Redmi 9A

A telefon képernyője HD felbontású+. A készülékben Helio G25 processzor fut, és 89 000 pontot ér el az AnTuTu-n. A „Tanks” ezen a telefonon csak minimális beállításokkal játszható le. A készülék 2 GB RAM-mal rendelkezik, beépített – 32.

A telefon fő kameramodulja csak egy (nincs segédkamera). 13Mpix felbontású képeket készít. Nincs NFC chip az olcsó okostelefonon.

Az okostelefon minden más jellemzője megegyezik a klasszikus Redmi 9-cel (6,53 hüvelykes kijelző átlója, 5000 mAh akkumulátor stb.). .).

Redmi 9A megvásárolható 8,490 rubelért.

Itt fejezzük be a Xiaomi kínálatának és okostelefon-sorozatának felsorolását. Reméljük, hogy a cikk elolvasása után tisztábban érti, hogy miben különbözik az egyik Xiaomi telefon a másiktól. És most kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

Értékelési összefoglaló táblázat

Helyszín Név .Piactér
#1 Redmi 9 Vásároljon
#2 POCO X3 Pro Vásároljon
#3 Redmi Note 10 Vásárolja meg a
#4 POCO X3 NFC Vásároljon
#5 POCO M3 Vásárolja meg
#6 Redmi Note 10 Pro Vásárolja meg a
#7 Redmi Note 9 Vásároljon
#8 Mi 11 Lite Vásároljon
#9 Mi 10T Vásároljon
#10 POCO F3 Vásároljon

Xiaomi MiJia elektromos csavarhúzó pisztoly

Előbb-utóbb szükség lesz különböző csavarok és csavarok meghúzására vagy kicsavarására otthon. Ha kevés, akkor használhat egy közönséges csavarhúzót, de ha sok munka van, akkor jobb, ha vesz egy vezeték nélküli csavarhúzót Xiaomi MiJia elektromos csavarhúzó pisztolyt.

Sokkal kompaktabb, mint bármelyik csavarhúzó, és könnyen tárolható és hordozható a táskájában vagy zsebében.

Az eszköz pisztoly alakú, és hosszú markolattal rendelkezik a biztonságos fogás érdekében. A csavarhúzó teste kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek. A karosszéria tartós festékkel van bevonva, amely még hosszabb használat után sem kopik le.

A csavarhúzó belsejében egy 2000 mAh-s akkumulátor található, amely hosszú órákon át tartó munkát biztosít újratöltés nélkül, valamint egy motor, amely akár 5 Nm nyomatékot is kifejleszthet. Elég a bútorok összeszereléséhez, a háztartási gépek karbantartásához és az elektronikus berendezések összeszereléséhez. Nem kell biteket vásárolni ehhez a csavarhúzóhoz. A készülék 12 különböző típusú bitet tartalmaz minden feladathoz. A csavarhúzó és a bitek könnyebb tárolása érdekében a készülékhez egy kompakt tok is tartozik.

Érdemes megemlíteni a háttérvilágítást is a gyenge fényviszonyok között történő használathoz.

Mindent egybevetve, ez a csavarhúzó megkíméli Önt attól, hogy egyszerre több szerszámot kelljen vásárolnia.

  • Nyomaték: legfeljebb 5 Nm.
  • Sebesség: akár 200 fordulat/perc.
  • Akkumulátor: 2000 mAh.
  • háttérvilágítás.
  • 12 bit.
  • Ügy.
  • Méretek: 124 x 130.5 x 42 mm.
  • Súly: 350 g.

Xiaomi Smartmi PM 2 légszennyezés érzékelő.5

Ez az eszköz segít időben intézkedéseket hozni a szoba levegőjének tisztítására, és megérti, hogy szükség van-e légtisztító készülék megvásárlására.

Jellemzők:

  • tömörség;
  • kiváló minőségű ABS műanyag;
  • Súlya kb. 90 gramm
  • A részecskék állapotát és az egység töltöttségét mutató kijelző;
  • gyors indítás (egy gombnyomással a Smartmi azonnal elkezdi beszívni a helyiség levegőjét)
  • A kijelzőn egy színes sáv jelzi a szennyezettségi szintet (zöld – normális, sárga – kis eltérés a normálistól, narancssárga – a szennyezettség magasabb a normálisnál, piros – a levegő rendkívül szennyezett);
  • A készülék töltése USB-csatlakozón keresztül;
  • Önálló működés (30 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol).

Hátrányok:

  • olyan akkumulátor, amely a készülék rendszeres töltését igényli.

Xiaomi Smartmi PM 2.5 nagyszerű azok számára, akik aggódnak a szoba levegőjének tisztasága miatt, akiknek lélegezniük kell. A színjelző jelzi, hogy szükség van-e a helyiség szellőztetésére, nedves tisztításra vagy légtisztító beszerzésére.

Xiaomi Mi Smart LED izzó Essential (MJDPL01YL)

Következő a toplistánkon a Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential.

Színes LED-ekkel rendelkezik, és több mint 16 millió színt és árnyalatot támogat, így a helyzetnek megfelelő tökéletes fényt hozhat létre. Mi több, az okostelefonján található speciális alkalmazás segítségével beállíthatja a lámpa színét, különböző fényhatásait, valamint egyéb beállításokat, például az időzítőt és a késleltetett kikapcsolást. Ezenkívül a lámpa támogatja a hangalapú asszisztens vezérlést, és integrálható egy intelligens otthoni rendszerbe.

Érdemes megjegyezni, hogy ez az izzó tartós, kiváló minőségű anyagból készült, és hosszú élettartammal büszkélkedhet – akár 25 000 órával is. Így biztos lehetsz benne, hogy évekig kitart majd.

  • Fénykibocsátás: 950 lm.
  • 1700-6500 K.
  • Lámpabúra: E27.
  • Névleges teljesítmény: 9W.
  • Méretek: 55 x 120 mm.
  • Élettartam: Legfeljebb 25 000 óra.
  • Be / kikapcsolás: 125 000 ciklus.
  • Üzemi hőmérséklet: -10…40 °C.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Gábor Tóth

    Melyik Xiaomi okostelefont ajánlanád leginkább a 2022-es modell kínálatukból, és milyen árakon érhetőek el?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása