...

Top Scooter Trick Scooter értékelés – 2022

  • A legjobb modellek parklovagláshoz
      Etikai Erawan
  • Fuzion Z-350
  • Tompa csodagyerek
  • Triád Voodoo
  • A legjobb modellek az utcai robogókhoz
      Tilt tétel
  • Aztek szökőkút
  • Hipe H5
  • TT Zorg
  • A megfelelő robogó kiválasztása
  • Különösen népszerűek a trükkös robogók, amelyek lehetővé teszik mind a felnőttek, mind a gyermekek számára, hogy szórakozzanak és megtapasztalják az extrém élményt. Ezenkívül a trükkök végrehajtása – meglehetősen népszerű időtöltés a tizenévesek körében, ezért érdemes tudni, hogy melyik modellt érdemes választani, és milyen konkrét teljesítményparamétereket kell figyelni a vásárláskor.

    A trükkös robogók értékelése

    A robogó kiválasztásakor az első dolog, amit figyelembe kell venni, nem az ára vagy a megjelenése, hanem a vezetési stílusa:

    1. Dirt. Ez egy olyan stílusú robogó extrém, ahol puha pályákat, rámpákat használnak többnyire, így a standard verzió ebben az esetben egyáltalán nem fog illeszkedni, mivel nagy felfújható kerekeknek kell lenniük. Azt is érdemes tudni, hogy bár ez a fajta modell nagyon praktikusnak tűnhet városi lovagláshoz, nem az, mert nagy a kockázata a felfújható kerekek sérülésének. Tehát nem jó ötlet a földi robogókat városi használatra használni.
    2. Street. Ez a lovaglás szabadtéri változata, ahol a trükkök végrehajtásához járdaszegélyeket, lépcsőket és egyéb városi elemeket kell használni. És itt nagyon fontos, hogy a robogónak magas kormánya, pedáljai, lapos fedélzete és alacsony súlya legyen. Az ilyen modelleken a legkönnyebb különböző trükköket és ugrásokat végezni.
    3. Park. Ez egy olyan lovaglási stílus, amelyet célzottan kialakított, parkosított területekre terveztek, praktikus rámpákkal, korlátokkal, rámpákkal és ugrásokkal. Tehát ebben a helyzetben a legjobb, ha egy erős és ennek megfelelően nehéz modellt választasz, amelyet könnyebb érezni és irányítani a levegőben.

    De ha kezdő vagy, akkor jó ötlet egy egyszerűbb robogóval kezdeni, ami segít kipróbálni az összes vezetési stílust, és eldönteni, melyik tetszik a legjobban.

    Hogyan válasszunk egy trükkös robogót?

    Nem szabad megvenni egy közönséges modellt a trükkökhöz, mivel nagyon gyorsan szétesik, és különböző sérüléseket okozhat. A trükkök végrehajtásához csak kiváló minőségű trükkrobogókat kell vásárolni, mert ezek speciális elemekkel rendelkeznek, amelyek szükségesek az ilyen vagy más kombinációk végrehajtásához, miközben megfelelnek a magas minőségi, biztonsági és biztonsági előírásoknak.

    Súly

    A robogó súlya gyakran döntő tényező számos trükkben. Egy átlagos választás körülbelül 3-4 kg. A szállításhoz szükséges optimális súly azonban nagymértékben függ a lovaglás típusától.

    Ha szereted a Street stílust, vagy csak ki akarsz próbálni néhány egyszerű kombinációt, akkor jobb, ha egy könnyebb modellt választasz. Ha pedig többet akarsz ugrani, akkor mindenképpen érdemes egy masszívabb modellt vásárolni. Ezek a legmegbízhatóbbak, mert sok trükkhöz tartósabb szállításra van szükség, amely képes nehéz terheket kezelni anélkül, hogy szétesne a rámpán. Ebben az esetben pedig egyértelmű, hogy minél nagyobb a jármű merevsége, annál több fémet használnak fel.

    Fedélzet méretei

    A fedélzet, azaz a szállítóeszköz lábtartójának (platformjának) kiválasztásakor természetesen figyelembe kell vennie annak hosszát és szélességét. A fedélzet optimális méretei a lovas cipőméretétől és lovaglási stílusától függnek. Fontos, hogy a két lábfeje úgy álljon a platformon, hogy a sarka és a lábujja legfeljebb 4-5 cm-re lógjon ki. Természetesen, ha nagy lábmérettel rendelkezik, érdemes nagyobb fedélzetet választania.

    Parkos lovagláshoz kivételt tehetsz, és választhatsz egy keskeny és kompakt fedélzetet, mivel ez technikai szempontból kényelmesebb lesz a különböző trükkök végrehajtása során.

    A Park-Riding fedélzet átlagos szélessége 11-12 cm, hossza pedig legfeljebb 54 cm. A park modellek hátsó platform elemei, vagyis a park modellek hátsó platform elemei leggyakrabban vágott formájúak, ami lehetővé teszi a különböző trükkök végrehajtását a fanboxok átugrásakor, ami a park lovaglás egyik jellegzetessége.

    Az univerzális fedélzet, amely Street és Park stílusban is használható, kis méretű: szélessége körülbelül 13-14 cm, hossza 53-56 cm.

    Az utcai használatra alkalmas deszkáknak természetesen túlméretezettnek és nagy súlyúnak (akár 2,2 kg) kell lenniük. Az ilyen modellek ellenállnak a legkeményebb létráról való ugrásoknak, és lehetővé teszik az utcai korcsolyázás alapját képező csúszó trükkök végrehajtását.

    Kerékméret

    Minél kisebbek a kerekek, annál nagyobb a robogó mobilitása és manőverezhetősége, ugyanakkor nem elég kényelmes rajtuk gyorsulni.

    A leggyakoribb kerékmodellek 100 mm és 125 mm közöttiek.

    Minél nagyobb a kerékátmérő, annál nagyobb sebességet érhet el, de nem számíthat nagy stabilitásra.

    A kezdők 110-126 mm-es kerekekkel rendelkező trükkös robogót választhatnak. A tapasztaltabb lovasok pedig fontolóra vehetik egy kisebb kerekekkel rendelkező szállítóeszköz beszerzését.

    Az utcai stílushoz 100 mm körüli kerekeket használnak, amelyek jó manőverezhetőséget biztosítanak a robogónak. A parkban való lovagláshoz a legjobb 110-125 mm-es kerekeket választani, mivel a nagy sebesség és a jó stabilitás elsődleges szempont.

    Különböző típusú küllőkkel is rendelkezésre kell állniuk:

    • műanyagból készült;
    • fémből készült.

    A küllők anyaga természetesen nagyban meghatározza, hogy mennyire merevek a kerekek. Minél nagyobb a merevség, annál jobb a rezgés és a menetzaj minimalizálása, valamint a nagyobb sebességek elérése érdekében.

    A legnagyobb merevségű felnik az egy darabból készült öntött alumínium felnik. A szegecselt alumínium felnik könnyebbek, de természetesen veszítenek a merevségből.

    A műanyag kerekek a legpuhábbak és legkönnyebbek, de rövidebb az élettartamuk, és jobban megfelelnek a kezdőknek, mivel nem engedik, hogy nagyon gyorsan gyorsulj.

    De ha versenyezni akarsz, jobb, ha egy elég merev változatot választasz. Ha több rugózást szeretne, vásárolhat egy puhább modellt. Ha a lovas nehezebb súlyú, a kerekeknek masszívan fémből kell készülniük.

    kormányparaméterek

    A robogómodell kiválasztásakor e paraméter alapján elsősorban a saját fiziológiai paramétereket (magasság, súly, karok hossza, vállszélesség) kell figyelembe venni.

    A kormányt a derékmagasságnál alacsonyabbra kell állítani, hogy biztosítsa

    • Fokozott kényelem ugrás közben;
    • az a képesség, hogy ne menjen oldalra, amikor a robogó elfordul a lába alatt;
    • a karokat teljesen kinyújtva kell tartani.

    Csak így számíthat a robogó feletti teljes kontrollra, ami fontos a nehéz trükkök végrehajtása során. Ha a versenyző 170-180 mm magas, akkor 60 cm-es kormánymagasságot kell választani.

    Emellett az ilyen robogókhoz a piacon többféle alapformájú kormány van forgalomban:

    1. T-bar konstrukció. Ez a kormány nagyon kedvező árú, könnyen és biztonságosan használható, nem tartalmaz extrákat, és meglehetősen könnyű a kezdő lovasok számára.
    2. Y kormány, amely tartósabb, stabilabb. Ezenkívül az ilyen kialakítások gyakran speciális támasztékokkal vannak felszerelve, egyenletesen elosztják a terhelést, ezáltal növelve a robogó élettartamát. Ez a modell kiválóan alkalmas a gyakori és agresszív motorozásra, és jól bevált a trükkösök körében.
    3. Denevérszárny . Ez a kormány legstrapabíróbb változata, mivel nagyrészt a BMX építéséhez használt technológiát követi. Ennek a kormánynak az a fő előnye, hogy a csövek, nem pedig a tollak viselik a húzás nagy részét. Minél merevebbek, annál megbízhatóbbak és tartósabbak.

    A legjobb robogó kiválasztásakor mindkét lábát a platformra kell helyeznie, és a kezével meg kell fognia a kormányt. Az ideális választás az, ha a keze derékmagasságban van.

    De a vezetési stílustól függően is vannak különbségek, mivel az utcai motorosok inkább a szélesebb kormányt választják, amely lehetővé teszi számukra a kanyarokba való bejutást, míg a parkosok inkább a keskenyebb kormányt választják.

    Hogyan válasszunk robogót

    Egy modern robogó kialakítása elektromos motor nélkül nem valami bonyolult rendszer. Van azonban néhány figyelmeztetés, amire érdemes odafigyelni, mielőtt megvásárolnánk egyet. Ezért megkértük Ilnur Salikhovot, a sportbolt tanácsadóját, hogy adjon tanácsot, mire kell figyelni a legjobb robogó kiválasztásakor a felnőttek számára 2022-ben.

    Robogó típusa

    Minden modell városi, terepjáró és sport modellekre oszlik. A fő különbségek a kerekek felépítésében rejlenek. A városi robogók „normálisnak” tűnnek – a kerekek ugyanolyan kis méretűek, a kormánynyúlvány az Ön igényei szerint állítható, és van lábfék. A terepjáró modellek nagy kerekekkel és tárcsafékkel rendelkeznek, így könnyedén át lehet menni a bukkanókon. Végül, vannak sport- és trükkös robogók kis kerekekkel, rögzített kormánynyúlvánnyal és fék nélkül. A legtöbb városi robogó összecsukható, ami azt jelenti, hogy könnyen szállítható.

    Kerekek

    A tömegpiacon jelenleg kétféle keréktípus kapható: poliuretán és gumi. Az előbbiek a legelterjedtebb és általánosan vonzó megoldás, de az utazás egyenletessége szempontjából rosszabbak, mint gumiból készült társaik – a lovas minden ütközést érez majd. A gumikerekek lehet, hogy puhábbak, de a kényelem rovására a gumi „felemészti” a sebességet, és gyakrabban kell rúgni.

    Ez érdekes

    A legjobb elektromos robogók

    Egy másik fontos paraméter a kerék átmérője. Minél nagyobb a csapágy, annál kényelmesebb lesz a robogó. A város ideális paramétere 20 cm.

    Érdemes odafigyelni a robogóban használt csapágyakra is. A modelleknek ABEC tanúsítvánnyal kell rendelkezniük (5, 7 vagy 9 osztály).

    Fedélzet

    A fedélzet vagy a platform az, ahol a robogó vezetésekor állsz. Felnőttek számára a legjobb, ha szilárd és könnyű alumíniumból készült szerkezetet választ. A legnagyobb, akár 150 kg-os lovasokat is képes szállítani. Hogy biztosan „kipróbálhassa” a robogó fedélzetét, mielőtt megvásárolja azt. Lehet, hogy túl keskeny a lábszélességéhez. Minél magasabb, annál jobban le kell engednie a lábát, miközben a felszíntől távolodik.

    A legjobb modellek a park robogókhoz

    Természetesen végtelenül keresgélni fogsz a kormány és a kerekek méreteivel és egyéb tényezőkkel kapcsolatban. De ha kezdő vagy, a legjobb, ha a tapasztalt motorosok által ajánlott, jól ismert és keresett modellek közül választasz, így nem fogod megbánni a vásárlást. Íme, a legnépszerűbb modellek közül néhány.

    Etikai Erawan

    Ez egy trükkös robogó, amelynek könnyű alumínium kormánya van, ami nagyon fontos a légi trükkök végrehajtásához. Az ICS kompressziós rendszer biztosítja a sima utazást és könnyen karbantartható.

    Az Erawan egy könnyű szállítóeszköz, amely csak körülbelül 3 kg-ot nyom, és 155-170 cm-es korosztály számára készült. Tehát felnőttek és tizenévesek számára egyaránt nagyszerű lehetőség. 110 mm-es kerekekkel rendelkezik, a kiváló manőverezhetőség és a nagy sebességű egyensúlyozás arany középútja. Ez egy kiváló modell, és sok lovas igényli.

    Fuzion Z-350

    Ez a robogó tökéletesen bizonyítja magát a gyakorlatban, és egy igazán menő lehetőségnek számít a lovagláshoz. A jól átgondolt részletek lehetővé teszik, hogy ez a jármű sikeresen megbirkózzon az igen komoly terhekkel, kiválóan alkalmas mindenféle trükk végrehajtására, és a beszerelt megbízható csapágyak garantálják a kényelmes utazást.

    A robogó előnyei a következők:

    • 110 mm-es kerekek alumínium felnikkel, amelyek kiváló futást garantálnak
    • Nincs szükség további elemek beszerelésére, a robogó készen áll a különféle trükkök végrehajtására;
    • könnyű karbantartás;
    • A kényelmes fogantyúk biztos fogást biztosítanak;
    • alacsony súly.

    Ez a szállítóeszköz 150 és 170 cm közötti magasságú lovasok számára alkalmas.

    Tompa csodagyerek

    Ezt a modellt világszerte aktívan forgalmazzák, és már számos tapasztalt lovas bizalmát elnyerte. A szállításhoz csak minőségi és hitelesített alkatrészeket használnak fel, és a vállalat nagy gondot fordít az alkatrészek festésére. Számos érdekes színvariáció létezik, valamint például a villák eloxálása.

    Egy ilyen magas szintű robogó előnyei a következők:

    • 120 mm-es kerekek erős felnikkel;
    • A fedélzet alumíniumból készült, ami csökkenti a súlyt, de egyáltalán nem befolyásolja a tartósságot és a kopásállóságot;
    • Megbízható tömörítési rendszerrel rendelkezik.

    Ez a szállítás 170 és 183 cm közötti felnőtt lovasok számára készült, és valóban veszélyes trükkök végrehajtására készült, mivel teljesen ütésálló és hosszú élettartamú.

    A Triád Voodoo

    A robogó lehetővé teszi a különböző trükkös kombinációkat, a beépített kormányrendszer pedig tartós és könnyen karbantartható.

    A szállítás előnyei a következők:

    • A HIC tömörítési rendszer telepítése, amely nagyon népszerű és nagy biztonsági tartalékkal rendelkezik
    • A kormányt egy bordával és egy horgonnyal ellátott izzó köti össze, a kormányt szintén egy bordával a tetejére helyezik, majd egy bilinccsel meghúzzák;
    • A robogó súlya körülbelül 3 kg, így elég könnyű ahhoz, hogy könnyen fejlessze a készségeket;
    • A 62 cm-es kormánymagasságával nagyszerű választás gyerekeknek és tizenéveseknek;
    • Maximális hasznos teherbírása 100 kg.

    Robusztus 110 mm-es poliuretán kerekekkel is fel van szerelve.

    A legjobb robogók utcai lovagláshoz

    Galant Force (2020)

    Top 10 Legjobb Stunt Scooters of 2022

    Eredetileg mérnökök fejlesztették ki extrém lovaglásra és rendkívül bonyolult trükkök végrehajtására tervezett termékként. A keret könnyű, de fokozott szilárdság jellemzi. Megerősített első villával, T-alakú kormányrúddal és gumírozott markolattal rendelkezik. A kormány 360 fokban elfordítható, ha szükséges. A kormányrudat három bilincs tartja a helyén. A kerék átmérője 110 mm, a villa öntött, a kerékagy minőségi alumíniumból készült, a termékhez pedálok is járnak. A modell a félprofesszionális osztályba tartozik, de gyorsan népszerűvé válik a lovasok körében, főként megfizethető ára miatt. A fedélzet kissé hosszabb, így még lassabb menet közben is könnyű megtartani az egyensúlyt. Manőverezhetősége kiváló.

    A kerekek közepes keménysége 82A, és kilenc kiváló minőségű csapágyazással vannak ellátva. Mindezek az elemek együttesen kiváló tapadást és megbízható csillapítást biztosítanak. Bár nemrég még nem volt széles körben kapható, egyre népszerűbbé válik. Ennek a robogónak a szilárdsága elegendő ahhoz, hogy akár 100 kg súlyú személyt is szállítson. Maga a készülék tömege nem haladja meg a 4 kg-ot. Zöld vagy fekete színben kapható, stílusos, eredeti megjelenésű.

    Előnyök:

    • Maximálisan egyszerű használat;
    • Képes elfogadható sebességet elérni;
    • Vonzó és érdekes megjelenés;
    • Kizárólag a legmagasabb minőségű alkatrészekből készül;
    • A kormánya masszív kivitelű;
    • A robogó alacsony súlya;
    • Képessége, hogy egy jelentős súlyú embert is elbír;
    • Gondosan átgondolt párnázási rendszer.

    A legjobb robogó utcai gördeszkázáshoz

    Jelenleg több népszerű utcai robogó modell is felismerhető.

    Tilt tétel

    Minőségi jármű, innovatív technológiával tervezve.

    A robogó erősségei közé tartozik:

    • A robogó három méretben kapható, így minden motoros kiválaszthatja a magasságának és egyéb paramétereinek megfelelőt;
    • Megbízható és puha markolattal van ellátva;
    • közepes szemcseméretű fedélzet, amely kényelmes utazást biztosít
    • T-kormánnyal rendelkezik, egyszerűen kezelhető és könnyen karbantartható;
    • Minden alkatrész kompatibilis a Tilt Stage III termékcsaláddal, így a jövőben könnyen testre szabható a saját stílusához;
    • Súlya 3,5 kilogramm.

    Kormánya, fedélzete és villája, valamint felnijei erős alumíniumból készültek, így masszív, de könnyű. Ezt a járművet inkább tizenéveseknek tervezték. A CSC tömörítési rendszerrel felszerelt, amelyet széles körben a legmegbízhatóbbnak tartanak a piacon.

    Aztek szökőkút

    A design friss és vonzó, így kiemelkedik a többi közúti robogó közül. Fountain fedélzettel rendelkezik, kormányszárral és tartós alumínium kiesésekkel. 3D alumínium villa és SCS kompresszió.

    Ez a robusztus és funkcionális robogó minden korosztály számára alkalmas, és mindössze 3,7 kg súlyú.

    Hipe H5

    Legfeljebb 170 kg tömegű lovasok számára, 100 kg megengedett maximális hasznos teherrel.

    A fedélzet, a villa és a felnik alumíniumból készültek, így könnyű, de robusztus. Az egyik legmegbízhatóbbnak tartott SCS kompressziós rendszer, valamint a 4 csavaros rögzítésű acél T-bar kormány jellemzői.

    Ez egy nagy teljesítményű túralovas kompozit, amelyet veszélyes mutatványokra optimalizáltak. Sok ütést, sok stresszt bír el rendszeresen.

    TT Zorg

    Ez egy népszerű és szilárd utcai robogó, amely kitűnik megfizethető árával, ugyanakkor nagy megbízhatóságával. Kiválóan alkalmas utcai motorozásra és különböző trükkök végrehajtására, és felnőtt és tapasztalt motorosok számára készült, mivel a kormány magassága 72 cm.

    A nagy merevségű (88A) alumínium felnik és a 120 mm átmérőjű kerekek a maximális tapadás érdekében könnyedén vezethetők a durvább burkolaton is. Nagyobb tartósságú acél kormány, valamint megbízható SCS kompressziós rendszer, 4 csavaros bilinccsel rögzítve.

    A felsorolt modellek mindegyike sok pozitív megjegyzést kapott, mindannyian jól teljesítenek igényes körülmények között, és nagy igénybevételre tervezték őket. Ha tehát kétségek merülnek fel a választásban, bízzon a tapasztaltabb lovasokban, akik már kipróbálták ezeket a klitseket a gyakorlatban, és még kezdőknek is ajánlják őket.

    Top 7 legjobb trükkös robogó

    A minősítés tartalmazza:

    • Technikai csapat TT Duke 202.
    • Technikai csapat TT Duke 303.
    • Triumf Active SKL-051.
    • FOX Pro Gravitáció.
    • Tech Team TT BackFlip 2022.
    • HATÁRÉRTÉK LMT06 2022.
    • HIPE S20 2022 Színes.

    Lépjünk tovább a fent felsorolt egyes modellek részletes leírásához.

    Technikai csapat TT Duke 202

    Narancssárga és kék színben kapható. Alkalmas kezdőknek, akik trükköket tanulnak. Megerősített Bat-wing kormány és biztonságos háromcsavaros rögzítési rendszerrel. Alkalmas 5 éves kortól.

    Maximális terhelés 60kg
    Súly 3.1 kg
    Villák acél
    Kerékméret és anyag 100mm, PU, 88A merevség
    Kormányszélesség/magasság 52/84 cm
    Fedélzet Alumínium, 33×11 cm

    Árcédula: 3200 és 4420 RUB között.

    • fedélzet korlátokkal;
    • Kiváló rögzítési rendszer (3 csavaros);
    • Acélvilla;
    • kis súly (3.1 kg);
    • acél fék és gumi markolatok.
    • A felhasználók arról számoltak be, hogy egyes modellekről leoldódhat a festék;
    • műanyag kerekek.

    A fiammal (10 éves) együtt választottuk a. Ez az első modellje, így olcsó, de szilárd. Nagyszerű kezdőknek. A gyereknek tetszik, a festék rendben van, nem hámlik le. A kerekek jól érzik magukat. Boldog gyermek – boldog szülők. Elviheti.

    Technikai csapat TT Duke 202

    Technikai csapat TT Duke 303

    A Duke 202-nél extrémebb trükkökhöz tervezték. A 3 színválasztéknak köszönhetően fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Hétéves kortól alkalmas. ABEC 7 krómcsapágy osztály, 4 cm hézagközzel.

    Maximális terhelés száz kg
    Fedélzet Alumínium, 35×11.5 cm
    Kormánykerék denevérszárny (megerősített), alumínium, szélesség 51 cm, magasság 85 cm
    Súly 3.5 kg
    Kerekek 100 mm, PU, merevség 88A
    Színes Kék, ezüst, arany
    • 3 szín közül választhat: kék, ezüst, arany
    • Nagy, max. 100 kg-os terhelés;
    • kis súly (3.5 kg);
    • Az optimális kormánymagasság 85 centiméter;
    • A felhasználók szerint nagyszerű felépítésű.
    • műanyag kerekek;
    • a felhasználók megjegyzik, hogy a modell tényleges súlya 4.3 kg.

    Nagyszerű modell, minden ki van élezve a trükkökhöz. Nincs kérdés az összeszereléssel kapcsolatban, semmi sem laza, az alumínium szilárd. Azt mondja, hogy a súlya 3.5, de valójában 4.3. Csalódást okoz, hogy a modell kerekei olcsóak – poliuretán, vagy egyszerűbben fogalmazva – műanyag. Hiányosságai ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A kiváló tartósság miatt tanácsolnám.

    Technikai csapat TT Duke 303

    Triumf Active SKL-051

    Ennek a robogónak a jellemzői semmivel sem rosszabbak a drágább modelleknél. Mindennel rendelkezik, amire szüksége van: 110 mm-es kerekek, poliuretán kerekek teljes fém felnikkel, 5 iker küllőkkel, kiváló ABEC 9 csapágyazással. Ráadásul a kormány Y-alakú, ami lehetővé teszi, hogy mindenféle trükköket hajtson végre. Mindezen előnyök mellett a modellt arany és zöld színű, stílusos megjelenés gazdagítja.

    Fedélzet 3611.1 cm, alumínium
    Súly 3.2 kg
    Kerekek 110 milliméter, PU, 88A merevség
    Cél Tiniknek és gyerekeknek nyolcéves kortól
    Villák alumínium
    Kormánylapát Y-keret, 84 cm padlómagasság, 60 cm kormánymagasság, 54 cm szélesség

    Árcédula: 6000 és 7200 USD között.

    • a kerekek 110 mm-esek;
    • Az Y-alakú kormány remekül alkalmas a fineszekre;
    • 5-két küllős felnik a nagyszerű vezethetőségért
    • puha gumi markolatok;
    • tizenévesek és nyolcéves kortól gyermekek számára is alkalmas;
    • Egy tinédzser maximális tömege 100 kg.
    • poliuretán kerekek.

    A boltban tanácsolták a robogót, egy 13 éves lánynak választottam. A zöld színt választottam. A lánya boldog, már egy hónapja lovagol, nincs probléma. A gyermekem azt mondja, hogy a kormány nagyon kényelmes, és még egy trükköt is tud, azt mondja. A súlya kiváló, és az utazás kényelmes. Javasolnám gyermekének, hogy fontolja meg a vásárlást.

    Triumf Active SKL-051

    FOX Pro Gravitáció

    Exkluzív egyedi trükkös robogó TOP anyagokból készült: Y alakú kormány – Fox Pro megerősített tollakkal, alumínium villa – Fox Pro és alumínium bilincs – Fox SCS 4 csavarral. Alumínium kerekekkel rendelkezik a jobb tartósság érdekében. A Gravity olyan tinédzserek számára alkalmas, akik nem magasabbak 180 centiméternél és nem nyomnak többet 100 kg-nál. A biztonságos lovaglás érdekében ajánlatos a megfelelő védőfelszerelést megvásárolni.

    A legjobb értékelések: 2022 A legjobb bozótvágógépek áttekintése: költségek, előnyök, hátrányok, vélemények

    Kerekek PU, merevség 82A, 110 mm
    villa FOX SCS alumínium
    Kormánylapát Cr-Mo (króm-molibdén), magasság 80 cm, szélesség 58 cm
    Fedélzet 31×11 cm, alumínium
    A lovas súlya max. 100 kg
    Súly 4.05 kg
    • Csúcsminőségű anyagok (Y alakú kormány megerősített villával, alumínium SCS villa, 110 mm-es kerekek);
    • Az alumínium kerekek megbízhatóvá és robosztussá teszik a Gravitációt;
    • a lovas maximális magassága 180 centiméter;
    • Teljesen fém küllős felnikkel;
    • Cr-Mo kormány.
    • Csak 1 szín közül lehet választani – zöld.

    A robogó csúcsminőségű! Nagyszerű kerekek, anyagok, ár! Boldog vagyok, már régóta álmodtam egy ilyenről. Szeretem, hogy kényelmes, széles kormánya van. Az ár nem drága a teljességhez képest. Az én 172-es magasságomhoz jó. Nincs panasz. A legmagasabb szintre összeszerelve, mindenkinek azt tanácsolom, hogy megvásárolja ezt a modellt, nem fogja megbánni.

    FOX Pro Gravitáció

    Tech Team TT BackFlip 2019

    A Tech Team TT BackFlip az egyik legfejlettebb professzionális modell a kínálatban. 2019-ben újratervezték a modellt, ami csökkentette a súlyt és módosította a vázat és a kormányt. A nagyméretű kerekek és a teljes fém magok hozzájárulnak a gép fokozott kopásállóságához.

    A tinédzser súlya 100 kg-ig
    A készülék súlya négy kilogramm és száz gramm
    Fedélzet 35 a 11-en.5 centiméter, alumínium ALU 7003
    Kerekek 125 mm x 24 mm. PU keménység 88A
    Kormánykerék Sirály Cr-Mo 4130, Y-alakú, 90 cm magas, 57 cm széles
    Villák alumíniumból készült
    • nagyszerű kerékméret – 125 mm;
    • a kormánykerék 90 centiméter magas;
    • A hasmagasság 5 cm;
    • Az összeszerelés során felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően nehéz trükköket, ugrásokat és hátraszaltókat végezhetsz anélkül, hogy aggódnál a modell tartóssága miatt;
    • teljesen fémből készült magok;
    • Kényelmes, széles kormány (57cm).
    • Csak két színben: ezüst és klasszikus fekete.

    Megígértem, hogy megveszem ezt a modellt a gyermekemnek a 6. osztályból való érettségihez ötös nélkül. Nem volt iskola, hoztam egy bizonyítványt – a feltételek teljesültek. Másnap elmentem vásárolni, eredetileg tudtam, hogy hol árulják és mennyibe kerül. Már majdnem két hónapja használom, a Kinder úgy ragyog, mint egy lámpás éjszaka. Elragadtatva ezzel a robogóval. Vettem védelmet, hogy menjen vele, és nem ment rosszul. Nem fogok tanácsot adni vagy lebeszélni, ez a gyereken múlik, nem a szülőkön. Az enyém elégedett vele.

    Tech Team TT BackFlip 2019

    LIMIT LMT06 2019

    Tetszik a modell illeszkedése – profi szint. Alkalmas komoly lovasok és haladó lovasok számára. A modell a tizenéveseket célozza meg. A kormány és a fedélzet innovatív módon kapcsolódik egymáshoz, ami optimálisan kiegyensúlyozza a súlypontot.

    A T-karos csőcsatlakozás geometriája növeli a fordulási érzékenységet és az irányíthatóságot.

    Fedélzet alumínium, 40×11 cm
    Kormánylapát Cr-Mo 4130 acél, 88 cm magas, 61 cm széles, T-alakú, T-alakú
    Villák monoblokk alumínium
    A gép súlya 4 kg és 100 gramm
    Kerekek PU, 88A merevség, 110 mm
    Maximális súly 100 kg

    Árcédula: 10500 p.

    • monolitikus keret;
    • monoblokk villa;
    • 6 centiméteres távolság;
    • a 10 mm-es eltolású monoblokk alumíniumvillának köszönhetően 110-ről 100 mm-es kerekek cseréjére van lehetőség
    • nagyobb fedélzet (40×11 cm)
    • Három dizájn közül választhat: fekete és piros, fekete és kék, valamint fekete és zöld színben.
    • nincs.

    A tökéletes robogó a professzionális robogók számára! A lányomnak vettem, korcsolyázik és trükközik, nem rosszabb, mint a kora. 2 éve csinálom ezt hivatásszerűen. Kiváló minőség – öt csillag. Jó dolog, hogy van néhány szín közül lehet választani. A lányom és én elégedettek vagyunk, ajánljuk.

    Limit LMT 06 Pro Stunt Scooter

    HIPE S20 2022 Színes

    A HIPE S20 a legigényesebb trükkökhöz és ugrásokhoz lett tervezve. A modern technológia az „S” sorozatot az egyik legjobb trükkös robogóvá teszi a piacon. Összeszerelt modell csúcsminőségben. A 10 mm-es offset villa 120 mm-es és 125 mm-es kerekekhez alkalmas. A lovas ajánlott magassága 140 és 185 centiméter között. A szivárványos nyomtatás nemcsak a tinédzsert teszi boldoggá, hanem a körülötte lévő embereket is.

    Kormánykerék alumínium, magasság 91 cm, szélesség 57 cm
    Maximális súly 100 kg
    Fedélzet 36×12 cm, alumínium
    a villa alumínium
    Kerekek 120 mm, PU, 88A
    A robogó súlya 3.76kg
    • a készülék kis súlya (3.76 kg);
    • fedélzet sínnel;
    • prémium felszereltség;
    • magasabb és magasabb fiúk és lányok (185 cm-ig);
    • A 120 mm-es kerekek 125 mm-esekre cserélhetők.

    Kapcsolódó értékelések: A legjobb keretes medencék 2022-re: költségek és vélemények

    • nincs hátránya.

    Ezt a robogót a születésnapomra kaptam. Az első dolog, amit észrevettem, az a gyönyörű, atipikus design, ami őrülten tetszett. Pontosan úgy, ahogy én szeretem. Aggódtam, hogy a magasságom (179 cm) miatt kényelmetlen lesz, de ez nem okozott gondot. Nem vagyok profi, tudok néhány trükköt, de a szüleim úgy döntöttek, hogy inkább egy jót adnak nekem azonnal, minthogy később vegyenek egy másikat. Boldog vagyok a jelenben, szeretem a szüleimet!

    HIPE S20 2022 Színes

    Hogyan válasszunk robogót

    Az alapvető teljesítményjellemzők mellett van még jó néhány egyéb ajánlás is a minőségi trükkös robogó kiválasztásához:

    1. Egy kezdő lovas számára természetesen jobb, ha egy költségvetés-barát modellt választ, még akkor is, ha a pénzügyek lehetővé teszik. Ez az olcsó modell segít kipróbálni a különböző vezetési stílusokat, és a szerzett tapasztalatok alapján egy speciális modellt választani. A profival való lovaglás pedig segít megtanulni a legjobb modell kiválasztásának minden csínját-bínját a kívánt mutatványokhoz, és aztán tényleg a megfelelő választást meghozni. Ráadásul a rendelkezésre álló változatok könnyen karbantarthatók, így tökéletesek a tanuláshoz.
    2. Ha keményen akarsz edzeni, és tényleg fejlődni akarsz, akkor a legjobb, ha alumínium vázzal és acél kerékagyakkal rendelkező robogót választasz. Ez egy elég könnyű robogó, amely ugyanakkor nagy szilárdsággal, merevséggel rendelkezik, nem fog megtörni a gyakori utazásokon és a különböző trükkök végrehajtásában.
    3. Jobb, ha inkább egy kész tervet választ, minthogy darabonként összeszerelje, mivel nem mindig lesz jó, különösen, ha nem rendelkezik tapasztalattal. Jobb, ha szakemberekre bízza az ügyet. Ráadásul a modellt bármikor frissítheti további elemek vásárlásával.
    4. Egy kezdő lovas kényelmetlenül fogja érezni magát a kis kerekeken, ezért jobb, ha 110-125 mm-es kerékátmérőjű modellt vásárol.
    5. A legjobb, ha egy robogót egy megbízható, jó hírű gyártótól vásárol, aki valóban ezekre a termékekre szakosodott, szigorú minőségellenőrzéssel a gyártás, így a kockázat, hogy a szállítás megszakad, csak minimális. Ez nagy előny, ha trükköket csinálsz.
    6. A robogó tartóssága nemcsak az alkatrészek minőségétől, hanem a vezetési stílustól is függ. A markolatok, csapágyak, kormány és a bőr 12-14 hónapig tart gyakori használat mellett. Érdemes szem előtt tartani, hogy a csapágyakat a kerekekkel együtt, a kormányrendszert pedig a platformmal együtt kell cserélni. De nem baj, ha rendszeresen cseréljük az alkatrészeket, mert a kemény lovaglás előbb-utóbb úgyis valamilyen hibához vezet. Ne felejtse el rendszeresen zsírozni a csapágyakat, és ne motorozzon gyakran pocsolyában vagy homokban.

    Így jelentősen meghosszabbíthatja járműve élettartamát.
    Ha szakértői segítségre szeretne támaszkodni egy trükkös robogó vásárlásakor, akkor forduljon a Hellride-hoz. Évek óta értékesítünk és szerelünk robogókat, és olyan jól ismert márkákat értékesítünk, amelyek valóban nevet szereztek maguknak a profi motorosok körében.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Avgustin Simon

    Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

    Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
    Comments: 1
    1. Zsuzsa Mészáros

      Kedves Olvasó! Kíváncsi vagyok, hogy a Top Scooter Trick Scooter értékelés 2022-ben megbízható és releváns információkat tartalmaz-e? Milyen szempontokat vesznek figyelembe a felmérés során? Melyik a legjobb trick scooter jelenleg a piacon? Köszönöm a válaszodat!

      Válasz
    Megjegyzések hozzáadása