...

Top 7 legjobb Apple Watch okosórák Iphone-hoz: 2021-2022 rangsor ár és minőség szerint

Az iPhone kompatibilis okosórák áttekintése

Az Apple-t tekintik a ma már népszerű iPhone megalkotójának. A találmány a globális kütyüpiac egyik legkelendőbb eszköze. A legjobb okosórát az iPhone számára ugyanaz a 2022-re tervezték, de nem mindenki engedheti meg magának az eredeti Apple készüléket. Indoklás: magas költségek. Azonban vannak Smart Watch, nem rosszabb minőségű, mint az „alma”. A cikk a különböző gyártók legjobb iOS és iPhone okosóráinak rangsorát mutatja be.

Samsung Gear S3 Frontier

Ha van Android okostelefonja, akkor a tökéletes választás a Samsung Gear S3 okosóra, amely kompatibilis az iOS/iPhone rendszerrel is (az utasítások szerint).

A Samsung azt állítja, hogy a Gear S3 támogatja a 4G LTE hálózatokat, de ez a funkció csak néhány régióban érhető el, így a felhasználóknak gyakran meg kell elégedniük azzal, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakoznak okostelefonjukhoz. De a készülék rendelkezik NFC-vel, GPS-szel, pulzusszám-érzékelővel, beépített hangszóróval és IP68 szintű víz- és porvédelemmel (akár 1,5 m mélységig is biztonságosan megmerítheti). A Gorilla Glass SR+ üvegnek köszönhetően a Gear S3 okosóra képernyőjén soha nem keletkeznek karcolások. A kerek 1,3 hüvelykes AMOLED kijelző 360×360 felbontással gyönyörködteti a szemet.

Az okosóra a Samsung saját fejlesztésű Tizen operációs rendszerén fut. Ebben a tekintetben figyelmeztessük, hogy az alkalmazások választéka nagyon korlátozott az Androidhoz vagy az iOS-hez képest. A Gear S3 4 GB belső memóriával büszkélkedhet, amelybe rengeteg zene fér bele a kocogáshoz és az edzésekhez.

Garmin Venu 2

A 17 legjobb iPhone okosórák és Apple Watch alternatívák

A Venu 2 egy olyan óra, amely úgy néz ki, mint egy Garmin okosóra a csatlakoztatott órák széles körű gyűjteményéből. Az eredeti Venu folytatása továbbfejlesztett képernyőt, új edzésmódokat és az Apple Watch-hoz képest folyamatosan bekapcsolt kijelző üzemmóddal megnövelt akkumulátor-üzemidőt kínál.

A 45 mm-es változaton 416 x 416 pixeles AMOLED képernyőt kap, a kisebb 42 mm-es Venu 2S változaton pedig 360 x 360 pixeles AMOLED képernyőt. A készülék 50 méteres mélységig vízálló, így úszás közben is biztonságosan használható, és a legújabb generációs Garmin Elevate pulzusmérő szenzorral rendelkezik, valamint egész nap és alvás közben is képes a vér oxigénszintjének mérésére.

Nem meglepő, hogy rengeteg sportág közül választhat, beleértve a Garmin futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz és beltéri edzésekhez, például evezéshez készült alaptermékeit. Van egy új, speciális HIIT mód is, amely az EMOM és AMRAP edzések speciális módozatait tartalmazza. Itt nincs EKG vagy hőmérséklet-érzékelő, de olyan egészségügyi funkciókat kap, mint a stresszkövetés és a jobb alvásfigyelés.

Intelligens óraként értesítést, zenelejátszót, Garmin Pay-t és hozzáférést kap a Garmin Connect IQ üzlethez, amely a nagynevű alkalmazások Apple App Store-jával szemben halványul.

A Venu 2 akkumulátorának élettartama akár 10 napig is eltarthat, illetve több napig, ha az állandó kijelző üzemmód be van kapcsolva. A Garmin gyorstöltési funkciót is tartalmaz, így egy 20 perces töltés után egész nap játszhat.

Ha több okosóra funkciót szeretne, akkor mostantól létezik a Garmin Venu 2 Plus, amely hangszóróval és mikrofonnal egészül ki, lehetővé téve a telefon hangasszisztensének elérését és a Bluetooth-on keresztüli hívások lebonyolítását. Ugyanazzal a képernyővel rendelkezik, mint a Venu 2, de 43 mm-es tokkal rendelkezik, és a műanyag hátlapot fémre cseréli.

Még mindig azt mondanánk, hogy a Venu 2 a mi választásunk a Venu lehetőségek közül. Lehet, hogy nem olyan sima, mint az Apple Watch, de a sportos és intelligens funkciók jó keveréke, valamint az akkumulátor élettartama veri az Apple 24/7 képernyőjét.

Fossil Q alapító

A Fossil egyike azon kevés klasszikus óragyártóknak, amelyek megpróbálnak betörni az okosórák piacára. A Q Founder származása nyilvánvaló a megkülönböztető rozsdamentes acél szíjban. Elég sűrű, bár néhányan szeretik, ha. Egyébként van egy bőrszíjjal ellátott változat is.

A Fossil Q Founder óra Android Wear rendszerrel fut, és nemcsak az Android okostelefonokat, hanem az iPhone-t is támogatja. A RAM-kapacitás 1 GB, ami legalább kétszerese a legtöbb versenytársénak, így „minden repül”.

Sajnos, mint a Moto 360, van egy bosszantó „lapos kerék” hatás a képernyő alján, t.. van egy fényérzékelő (hogy a kijelző ne tükröződjön le róla). Ha nem zavarja túlságosan a fekete rész, akkor a Q Founder nagyszerű választás azoknak, akik nem akarnak valami ennyire techy-t viselni.

Apple Watch

Ez az óra „egyszerűen remekül működik”, akárcsak maga az iPhone. Mindkét terméket az Apple a márka saját mércéje szerint az iOS-ökoszisztémába való gondos integrációra és a két eszköz aktív megosztására építette – lehet-e a negatív eredmény? Igen, nagyon is, mivel a cupertiniánusok túlságosan lelkesek voltak a divatos kiegészítők iparágába való terjeszkedésért, és szokatlan mennyiségű munkát fektettek a szerkentyű tervezési komponensébe. A pántok, a test anyagának és színeinek megválasztása – rengeteg, díszítse a csuklót, hogy garantált benyomást keltsen a célközönségre. De teljesen más dolog érthetően érvelni azzal, hogy az Apple Watch Sport miért jobb edzéshez, mint az Edition.

Különálló, dedikált platformként az Apple Watch teljes mértékben megfelel az okosóra koncepciónak. A widgetek kaleidoszkópja miatt az ember szeme elkerekedhet, és a legjobb alkalmazások listájának kiválasztása kihívást jelenthet. És ha a kütyü nem kezel valamit úgy, ahogyan szeretné, akkor nagy valószínűséggel a watchOS következő verziója vagy egy adott alkalmazás megoldja a problémát – a környezet fejlődik és fejlődik.

Másrészt viszont ez azt jelenti, hogy a ma elköltött 500 dollár kevesebb mint egy év múlva elavult játék lesz. Cupertino nem sajnálja azokat, akik konzervatívan gondolkodnak, és szó szerint arra kényszeríti a fogyasztókat, hogy kövessék a haladás gyors menetelését – ezért a tolakodásért és más hibákért az összpontszám csak 7 pont volt a maximális 10 pontból.

Huawei Watch

A Huawei Watch okosórát az MWC 2015-ön mutatták be. Android Wear rendszeren fut, és az androidos okosórák mellett az iPhone-t is támogatja, bár nem minden funkció lesz elérhető.

Az Apple Watch-hoz hasonlóan a Huawei Watch okosóra is zafír képernyővel és rozsdamentes acél tokkal büszkélkedhet, így a készülék drágának és stílusosnak tűnik. A Huawei hagyományosabb kör alakú kijelzőt választott. Bár a tárcsa nagyon szépnek bizonyul, a kör alakú képernyőn megjelenő kép nem olyan tökéletes, különösen a szöveg nem.

A Huawei Watch képes a lépések számolására, a felhasználó fizikai aktivitásának és pulzusszámának figyelésére. A hivatalos honlapon a készüléket „intelligens adatközpontként” írják le, amely lehetővé teszi, hogy megnézze az egészségét és javítsa az edzésprogramját.

Értékelési kritériumok

  • Riasztások kézbesítése. Minél ritkábban kell felvenni az okostelefont, ha már a csuklóján hordja a kütyüt, annál hatékonyabb az utóbbi teljesítménye. Egyszerű és világos.
  • A célzott információkra való szakosodás. Akár a közelgő hóesésre figyelmeztet, akár a felhasználó heti fitnesz-tevékenységét elemzi, akár a navigátort arra kéri, hogy merre forduljon el. Mindannyiunknak különböző céljai vannak – egy okosabb órának az adott feladatnak megfelelő értéket kell nyújtania.
  • Vonzó megjelenés. Ha egy hagyományos karórát valamilyen fejlett megfelelővel kívánnak helyettesíteni, annak eleve ugyanolyan jól kell kinéznie a csuklón, mint az eredeti változatnak. És képes legyen azonnal elvégezni minden kronométer alapfunkcióját – megmondani a viselőjének, hogy mennyi az idő.
  • Garantálja a fényes jövőt. Egy ködös kifejezés, amely a vállalat-gyártó és partnerei által a platform fejlesztésére, a modellkínálat fejlesztésére, új megoldások bevezetésére és az alkalmazások körének bővítésére tett erőfeszítések kombinációját jelenti.
  • A fentiek mindegyike. A TheVerge újságírói úgy érezték, hogy a kiválóság egy vagy több ponton nem volt elég ahhoz, hogy ez legyen az optimális okosóra az iPhone számára. A pályázónak minden követelménynek meg kell felelnie.

Garmin Vivoactive HR

A Garmin Vivoactive HR egy GPS-szel felszerelt okosóra, amely a sportolóknak szól.

Négyzet alakú fekete tok, kétféle méretű pánttal. A készülék nem Android Wear, hanem a Garmin saját operációs rendszerén fut, amely támogatja az Android és az iOS rendszerhez való csatlakozást.

50 méterig vízálló, így a Vivoactive HR tökéletesen alkalmas úszáshoz is. Az okosóra érdekes funkciója a Garmin térképek, amelyek hasznos információkat tartalmaznak a golfozók számára, beleértve a lyuk távolságát és a lyuk parját.

Egyébként az ár nagyon vonzó egy GPS-szel és pulzusmérővel ellátott okosórához.

Samsung Galaxy Watch Active 2

A legjobb okosóra az aktív felhasználók számára

Ha a Galaxy Watch 3 egy univerzális okosóra, akkor a Galaxy Watch Active 2 az aktív életmód kedvelőinek szól, ahogy a neve is mutatja. A készüléket megfosztották a jellegzetes forgó lünettától, így a készülék nagyon kompakt, 10,9 mm vastag és 44 vagy 40 mm átmérőjű. Ehelyett egy érintőkeretet használ a kijelző körül, hogy megkönnyítse az alkalmazások megtalálását és elindítását.

Az 1,4 vagy 1,2 hüvelykes képernyő az egyik legnagyobb felbontású okosóra, kiváló képminőséggel. A funkciók és érzékelők tekintetében majdnem olyan jó, mint a Galaxy Watch 3. Az óra jellemzői a következők:

  • Szívritmus-érzékelő 8 fotodiódával;
  • EKG-érzékelő;
  • Gyorsulásmérő;
  • Barométer;
  • Gyroszkóp;
  • Környezeti fényérzékelő.

A Watch Active 50 méterig vízálló, és az amerikai katonai MIL-STD-810G szabványnak való megfelelés mellett a legzordabb környezetben is használható.

A Galaxy Watch Active 2 főbb jellemzői

  • Operációs rendszer: Tizen OS.
  • Kompatibilitás: Android, iOS.
  • Képernyő: 1,2 vagy 1,4 hüvelykes Super AMOLED képernyő.
  • Processzor: 1,15 GHz-es kétmagos Exynos 9110.
  • Beépített memória: 4 GB.
  • Védelem: 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
  • Az akkumulátor élettartama: 2-4 nap.
  • Ár: 280 dollártól

Előnyök:

  • Nagyon kompakt és könnyű
  • Stílusos design
  • Érzékelők és funkciók széles skálája
  • Megfelelő áron
  • Vérnyomásmérés (tesztelési fázisban lévő funkció)

Hátrányok:

  • Bixby angolul
  • Nagy keret a képernyő körül
  • Nem minden országban van érintés nélküli fizetés
  • Az akkumulátor élettartama kevesebb, mint a többi modellé

Motorola Moto 360 2

A Moto 360 okosóra új verziója, amelyet ugyanazon a néven népszerűsítenek. A második generáció azonban valóban lenyűgöző. A Motorola online rendelési lehetőséget is kínál a tok megtervezésére a kívánt anyagból – ami elég menő.

3 méretben kapható – 2 férfi (42 és 46 mm) és 1 női (42 mm, de a tok vékonyabb, mint a férfi változat). Vásárláskor ügyeljen ezekre a paraméterekre.

Ez az okosóra nem rendelkezik GPS-szel, így egyértelműen nem a lelkes sportolóknak készült, de az Android Wear legújabb verzióját futtatja, és az egyik legjobb dizájnnal rendelkezik az okosóra-piacon. Van azonban egy kellemetlen részlet – egy apró fekete rész a tárcsa alján, amely a fényérzékelő megfelelő működéséhez szükséges. Más kerek képernyős okosórák szükségtelennek bizonyultak. Ez a Moto 360 2 árnyalata vágja a szemet, ha fehér tárcsát teszel fel.

Fobase Air Pro

  • Operációs rendszer: Android OS
  • Operációs rendszer kompatibilitás: Android 4.4 / iOS 8.0
  • tok anyaga: rozsdamentes acél
  • Karkötő/pánt anyaga: gumi
  • Vízállóság: Ellenőrizze (IP67)
  • Mobil internet: Nincs
  • Navigáció: Nincs
  • Interfészek: Bluetooth 5.0
  • Képernyő típusa: színes, AMOLED, érintőképernyő, háttérvilágítású
  • Átló: 1.54
  • Felbontás: 240×240
  • Processzor: RK8762C
  • Beépített memória: 128MB
  • Memória kapacitás: 128 MB

A Fobase Air Pro kiváló választás lesz az aktív élethez. A modell vékony fém tokkal (8,9 mm) és kényelmes szilikon szíjjal rendelkezik, és hat színben kapható. A képernyőt védőüveg borítja, amely megvédi az ütődésektől és karcolásoktól. Kompakt mérete ellenére az óra kiváló akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet – körülbelül 15 nap aktív használat és 30 nap készenléti állapot esetén.

Ugyanilyen kellemes a funkcionalitás – alvásfigyelés, pulzusszám-olvasó (zónaszámítással), lépésszámláló, hívások és SMS-ek fogadása, alkalmazás-értesítések megjelenítése, okostelefon-kamera vezérlése, testreszabható asztali számítógépek, valamint futáshoz, kötélugráshoz, teniszhez, tollaslabdához, úszáshoz és kerékpározáshoz tervezett edzőszoftverek. Egyéb funkciók közé tartozik a vérnyomásmérés, a vér oxigénszintjének kijelzése és az egyedülálló testhőmérséklet funkció. Automatikusan méri és értesíti Önt, ha a testhőmérséklete emelkedik (a normál értéket az alkalmazáson keresztül állítja be).

Az óra kompatibilis az iOS 8 eszközökkel.0 és Android 4.4 és újabb verzióik Bluetooth 5 segítségével.0, ami minimalizálja az akkumulátor fogyasztását.

Előnyök:

  • Stílusos design.
  • Nagyfokú autonómia.
  • Rengeteg hasznos funkció.
  • Bluetooth 5.0.
  • Kényelmes interfész.

Hátrányok:

  • Nem túl érzékeny rezgés.

Samsung Gear S2

A Samsung okosóra másik nagyszerű modellje, amely Android és iOS telefonokkal is kompatibilis (az utasítások szerint).

A Gear S2-t az első nap óta szeretjük az egyedi forgó lünetta miatt. Az érintőképernyővel is vezérelheti a készüléket, de a keret egy nagyszerű, intuitív vezérlési módszer.

A Gear S2-nek van egy drágább Classic változata is, bőrszíjjal.

A Gear S2 a Samsung saját fejlesztésű Tizen OS-ével fut. Ez a rendszer nem kínál annyi alkalmazást, mint az Android vagy az iOS, de ez egyáltalán nem akadályozza a Gear S2 mindennapi használatát. Az okosóra pulzusmérő szenzorral és rengeteg memóriával rendelkezik a zene számára, amelyet vezeték nélküli fejhallgatón keresztül (Bluetooth-on keresztül) hallgathat, így nem kell a telefonját magával cipelnie a futások során.

A Bluetooth engedélyezése az intelligens órán?

2. lépés. Csatlakoztassa az órát

  1. Ha az óra képernyője ki van kapcsolva, koppintson rá.
  2. Húzza a képernyőt fentről lefelé.
  3. Koppintson a Beállítások Bluetooth-kapcsolat. Rendelkezésre álló eszközök.
  4. Az óra érzékeli a közelben lévő eszközöket. Koppintson a fejhallgató nevére a listában a csatlakoztatáshoz.

Érdekes dolgok:

Miért két kamera a Honor 9 Lite-on?? Miért a num lock kulcs? Miért hozta létre Mavrodi az mmm? Miért van a Xiaominak két kamerája? Miért van szükséged főiskolai kitérő lapra? Miért használjon QR-kódot a VK-ban? Miért van szüksége SUT-ra?? Miért van szüksége feszültségszabályozóra a hűtőszekrényhez? Miért van szükség a tartálykocsira? Miért van szükség a személyzet motiválására?

Misfit fázis

Ugyanaz, mint a Withings Steel HR esetében (lásd. továbbá), a Misfit Phase készülék nem nevezhető teljes értékű okosórának, mivel nem rendelkezik érintőképernyővel vagy elektronikus tárcsával. De ezt az eszközt Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja telefonjához, hogy nyomon kövesse fizikai aktivitását, és közvetlenül a csuklójára kapja az értesítéseket.

Ez az óra nagyon szép kialakítású. A Misfit segítő okostelefonos alkalmazása is tetszett nekünk.

Garmin Vivomove HR

A legjobb okosórák iPhone felhasználók számára

A Vivomove HR egy sportos hibrid, amely számos funkcióval rendelkezik. A gyilkos funkciója a karcsú, visszafogott kijelző, amely a tárcsán jelenik meg, amikor megérinti a. Ezen a képernyőn egy csomó információt láthat, beleértve a fizikai aktivitási adatokat, a nyugalmi pulzusszámot, az okostelefon-értesítéseket, és ellenőrizheti a stressz-szintet.

Ha fontos az akkumulátor élettartama, ez sem rossz választás: két hét óra üzemmódban és körülbelül öt nap, az összes okosóra funkció rendszeres használata esetén.

Pebble idő

Számos Pebble okosóráról van véleményünk a weboldalunkon, de a céget nemrég átvette a Fitbit, így megszűnt a működése. A legtöbb Pebble-modell még mindig megvásárolható, de már nem támogatják vagy frissítik őket.

Azonban még mindig erősek, t.. Értesítéseket, fitneszadatokat kap. A Pebble elképesztő akkumulátor-üzemidővel is büszkélkedhet. Ha érdekli a Pebble, a Pebble Time készüléket ajánljuk, mivel jelenleg a legolcsóbb.

Honor Watch Magic 2

A legjobb fitnesz órák intelligens funkciókkal

Honor Watch Magic 2 okosóra: ár, jellemzők

A Huawei 2022 őszén dobta piacra a Watch GT 2 okosórát és annak olcsóbb változatát, a Honor Watch Magic 2-t. Ez a modell több változatban is kapható: egy sötét acél tok szilikonszíjjal, egy ezüst tok valódi bőrszíjjal, és egy harmadik, kizárólag női csuklóra szánt változat, t.A 4 mm-es kisebb tok aranyszínű acélból készült, hozzá illő karkötővel. Víz- és porálló 50 méterig (5ATM).

Az érintőképernyő, egy 1,39 hüvelykes színes AMOLED képernyő 454*454 pixel felbontással vagy 1,2 hüvelykes 390*390 pixel felbontással, tökéletesen látható a napfényben, és gyakorlatilag nincs kerete. Védi a kijelzőt a karcolásoktól és ütésektől edzett 2.5D üveg. Támogatja az Always On Display funkciót.

Női okosórák: top 10 modell 2021-2022 14

A saját Lite operációs rendszer használata miatt az intelligens funkciók kissé korlátozottak. Nincs annyi tárcsázási lehetőség, és nincs lehetőség további alkalmazások telepítésére. Az aktivitásfigyelő funkciók itt is nagyszerűek, ahogy az akkumulátor élettartama is. A „Lightweight” operációs rendszer lehetővé teszi, hogy az órát töltés nélkül akár 7 napig is használhassa.

Az óra alapvető funkciói a következők:

  • Számolja a megtett távolságot, a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat;
  • Hívás- és szöveges értesítések fogadása;
  • Szívritmus, stresszszint mérése;
  • Mérje meg a vér oxigénszintjét;
  • Figyelje az alvás időtartamát és minőségét a True Sleep technológiával, és kapjon ajánlásokat az alvás minőségének javítására;
  • Vezérelje okostelefonja zenéjét;
  • A fizikai aktivitás 15 típusának nyomon követése és még több.

A Honor Watch Magic 2 legfontosabb jellemzői

  • Operációs rendszer: Lite OS.
  • Kompatibilitás: Android, iOS.
  • Képernyő: 1,2 vagy 1,39 hüvelykes AMOLED képernyő 390*390 vagy 454*454 pixel felbontással.
  • Processzor: Cortex-M4 ARM.
  • Beépített memória: 4GB.
  • Védelem: 5ATM
  • Az akkumulátor élettartama: Akár 7 nap.
  • Ár: 150 dollártól

Előnyök:

  • Stílusos design
  • Sportmódok sokaságának követése
  • Nem rossz akkumulátor élettartam
  • Fejlett alvásfigyelés
  • Nagyszerű ár-érték arány

Hátrányok:

  • Az NFC nem támogatott Kínán kívül
  • Nem támogatja a harmadik féltől származó alkalmazásokat (csak a Huawei Health)
  • Korlátozott számú intelligens funkció

Withings Steel HR

Ha nincs szüksége teljes értékű érintőképernyőre az okosóráján, a Withings Steel HR stílusos dizájnt, minőségi felépítést és kiváló akkumulátor-üzemidőt kínál.

Ez az intelligens óra rendelkezik pulzusszám-érzékelővel és egy kis kijelzővel is, amely néhány alapvető adatot mutat.

Garmin Venu

A legjobb okosóra iPhone felhasználók számára

A futás (beltéri, kültéri, futópad), kerékpározás (beltéri/kültéri), úszás (csak a medencében az 5ATM vízállóságnak köszönhetően), erőnléti edzés, kardió, ellipszis, beltéri evezés, jóga és még sok más, a Garmin Venu több mint egy okosóra.

A briliáns 390 x 390 AMOLED érintőképernyő az Apple Watch-csal vetekszik, de a motorháztető alatt Garmin sportkövetési technológiával van felszerelve – és remek választás a komoly futók számára.

Minden csatlakozik a Garmin Connecthez, a mélyreható edzéselemzéstől az olyan mérőszámokig, mint a stressz pontszám és a testterhelés. Van egy Pulse Ox érzékelő is, hogy még több adatot adjon hozzá.

Az AMOLED-képernyőért némi akkumulátor-üzemidőt kell feláldoznia, de így vagy úgy, de öt napnyi futási és edzési időt kap. A GPS akkumulátor élettartama 8 óra – lényegesen kevesebb, mint a Vivoactive – de kétségtelen, hogy ez az óra jobban néz ki.

Misfit Vapor

A stílusos Misfit Vapor okosóra két okból is nagyszerű alternatívája az Apple Watch-nak. Először is, kerek OLED képernyővel rendelkeznek, bár ugyanolyan méretűek, 44 mm-esek (valamivel nagyobbak, mint a cupertinói találmány). Másodszor, praktikus érintőkerettel rendelkezik a képernyő körül és egyetlen gombbal az oldalán, így nem kell túl gyakran mozgatnia a képernyőt.

Márkás operációs rendszerrel, beépített GPS-szel, optikai pulzusmérővel és 50 méteres vízállósággal a Misfit Vapor okosóra nagyon versenyképesnek tűnik. Az iOS és az Android támogatásának köszönhetően a Vapor akár el is veheti az Apple Watch és az Android Wear óra értékesítési részesedését.

Fitbit Versa 2

A legjobb okosóra iPhone felhasználók számára

Mint sok modern okosóra, a Versa 2 erősségei a fitneszben rejlenek. Az óra vízálló kialakítással, úszáskövetéssel és beépített pulzusmérővel rendelkezik az edzés intenzitásának mérésére.

Azonban nem rendelkeznek beépített GPS-szel – ezért a Fitbit Ionic megvásárlásához egy kicsit többet kell fizetnie ezért a funkcióért.

A Fitbit egy lépéssel továbblépett az Alexa csuklóra való felvitelével, ami érdekes és potenciálisan hasznos változás.

Számíthat a Fitbit szokásos fitnesz-követési funkcióira is, beleértve a vitathatatlanul legjobb alvásfigyelő funkciókat bármely viselhető eszköz közül.

Ami a Smart Watch legfontosabb funkcióit illeti, támogatja az üzenetek és a harmadik féltől származó alkalmazások értesítéseit, valamint tartalmazza a Spotify alkalmazást a zene streaming és a zene kezeléséhez. A Fitbit növekvő alkalmazásboltjából is letölthet alkalmazásokat, és a Fitbit Pay segítségével az érintés nélküli fizetés is támogatott.

Ötnapos akkumulátor-üzemidejének köszönhetően nagyszerű alternatívája az Apple Watch-nak, miközben nagyszerű alvás- és egészségkövető funkciókat kínál.

A Fitbit a Versa Lite Editiont is kínálja, amely nagyon hasonlít a Versa 2-re, csak olcsóbb. De olyan funkciók nélkül, mint az Alexa és az úszás, együtt kell élnie velük.

Fossil Q Crewmaster

Mindenképpen érdemes megnézni a Fossil Android Wear okosórák gyűjteményét, de az elavult érzékelő és a másodosztályú iOS-támogatás miatt nem ajánljuk őket a hatalmas Apple Watch Series 2 helyett.

Nekünk jobban tetszik a Fossil hibrid karórák gyűjteménye, amelyek képesek a fizikai aktivitás nyomon követésére és rezgésen keresztül értesítést küldeni. A klasszikus tokban elrejtett összes intelligens funkciót a Misfit fejlesztette ki, amelyet a Fossil 2016 elején vásárolt fel.

Fitbit Sense

A 17 legjobb okosórák iPhone és Apple Watch alternatívái

A Fitbit Sense egy nagy teljesítményű egészségügyi óra (de egy hagyományos okosóra), a Fitbit Sense egyike azon kevés okosóráknak, amelyek orvosi eszközként felülmúlják az Apple Watch Series 7-et.

Nagyszerű az alváskövetéshez és a pulzusmérőhöz, és büszkélkedhet egy EKG-val az Afib, a SpO2, amely az alváskövetéshez kapcsolódik az alvászavarok észleléséhez.

Adjon hozzá egy elektrodermális aktivitásérzékelőt (EDA) a stressz érzékeléséhez, sőt, még egy hőmérséklet-érzékelőt is, hogy mindig összhangban legyen a testével és az egészségével, és máris van mit szeretnie.

És ha a fitneszről van szó, akkor sem rossz, GPS és Strava támogatással.

Kevés olyan eszköz van, amely lehetővé teszi, hogy ennyi adatot figyeljünk a testünkről, és ez lehet a tökéletes eszköz a világjárvány idején, de vannak fenntartások.

Fitbit Sense nem egy nagyszerű okosóra. A Fitbit Pay támogatása hiányos, a tárcsagaléria pedig nehézkes és tele van fizetős alkalmazásokkal, amelyek furcsa fizetési folyamattal rendelkeznek.

De körülbelül hat napos akkumulátor-üzemidőt és nagyon gyors töltést biztosít. És a Fitbit Pay működik, ha a bankod támogatja azt.

Ha maximális egészségügyi adatokat szeretne az okosórájából, a Fitbit Sense nagyszerű választás.

Ticwatch 2

A Pebble bezárása után egy másik start-up cég felé fordítottuk figyelmünket, amely a lenyűgöző Ticwatch 2 okosórát fejleszti.

Ez a készülék színes, 400×400-as OLED képernyővel büszkélkedhet (pixelsűrűség: 287 per inch). Átkozottul menő egy mindössze 199 dolláros órához, nem igaz?? Bár az operációs rendszert még mindig finomítani kell, de a Ticwatch 2-ben GPS és pulzusmérő is található. Valójában ez minden, amire a legtöbb felhasználónak szüksége van egy okosórától.

A legjobb okosóra iPhone-hoz

A legjobb iOS-kompatibilis óra az Apple Smart Watch. Bármelyik modell ettől a cégtől illeszkedik az iPhone-odhoz.

A legújabb Apple-minták egyéb képviselői közül a következő jellemzőkkel tűnnek ki:

  • Tökéletes megjelenés (egyetlen hiba sincs)
  • Saját operációs rendszer (watchOS 4)
  • Nagy teljesítményű processzor (kétmagos)
  • Zafír képernyő (lehetetlen karcolásokat hagyni)
  • Abszolút védelem (vízálló, porálló, ütésálló)
  • Sokoldalúság (az összes alapfunkció)
  • Nagy teljesítményű akkumulátor (18-24 óra készenléti idő)
  • Pontos érzékelők (barométer, giroszkóp, gyorsulásmérő, pulzométer, lépésszámláló, magasságmérő, mélységmérő stb.)
  • Egyszerű töltés (mágneses dokkolóval)
  • Csatlakozási lehetőségek (Wi-Fi, Bluetooth és egyéb).)
  • Rengeteg alkalmazás
  • Méretválasztás (38 mm-es és 42 mm-es óra)

Az Apple a tökéletességre törekszik. Ha az operációs rendszerben hibákat találnak, a következő verzióban elfelejtheti őket. A fejlesztők mindent azonnal kijavítanak, és évről évre jobbá teszik a termékeket.

Az iPhone-kompatibilis okosórák áttekintése

A kínai gyártó az Apple modellek koppintásait gyártotta le. Vásárláskor ellenőrizni kell az eredetiségüket.

Az Apple Smart Watch megvásárlásakor kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Ellenőrizze a dobozt belülről – tökéletesnek kell lennie;
  2. Keresse a csatlakozókat a tokon – nem szabad, hogy legyenek, az eredeti készülékház monolitikus kialakítású;
  3. Vegye figyelembe a töltést – Kína a termékeket egy hagyományos kábellel, az Apple pedig egy dokkolóállomással látja el;
  4. Kapcsolja be a készüléket, hogy megnézze az „operációs rendszert” – az eredeti kép tökéletes, a design kitűnő stb..;
  5. Ellenőrizze a sorozatszámot – az online műszaki támogatás segíthet.

Fitbit Blaze

Azok számára, akiket csak az Apple Watch sportfunkciói érdekelnek, a Fitbit Blaze karóra méltó alternatíva lehet. A Fitbit első „fitneszórája” rendelkezik az Apple összes sportos funkciójával, beleértve a szokásos iPhone-alkalmazások értesítéseit, kivéve a WhatsAppot, bár annak támogatása Androidban valósul meg.

Általánosságban elmondható, hogy a Blaze funkciókészlete aligha megfelelő a futók vagy kerékpárosok számára, de a Fitbit napi aktivitásfigyelése, a nyugalmi pulzusszám mérésére helyezett hangsúlyt, örömteli.

Ticwatch E2

A legjobb okosóra iPhone felhasználók számára

A Ticwatch E2 a Ticwatch E-n alapul, köszönhetően a vízálló kialakításnak. Futtatják a Wear OS-t, számos funkcióval rendelkeznek, beleértve a GPS-t és a pulzusmérőt, és most már úszáskövetést is kínálnak. Fontos, hogy az ára mindössze 159,99 dollár, így ez az Apple Watch legolcsóbb alternatívája.

Az óra 1,4 hüvelykes OLED-kijelzője éles 400 x 400 felbontású, ami jól illeszkedik az Apple Watch képernyőjéhez. A dizájn szórakoztató és furcsa, és kellemes szünetet jelent a régi márkák egyhangúságából – de a Wear OS magabiztosságával és stabilitásával.

Mondaine Helvetica No 1 Smart

Ha viszont csak a középszerű fitneszfunkciók miatt szeretné az Apple Watch-ot, akkor szeretnénk felhívni a figyelmét a Mondaine okosórára, amely sokkal vonzóbb alternatíva.

A klasszikus órák svájci gyártói nem fogják tétlenül nézni, hogy az Apple átvegye a piacukat. És a Mondaine luxusmárka Helvetica No 1 Smartja megerősíti ezt. Akárcsak a Withings Activité, a Helvetica is egy klasszikus óralapot kombinál egy plusz fitneszlapot.

Ez az óra nem rendelkezik az értesítési funkcióval, de rendelkezik néhány sportfunkcióval (a gyártó ugyanazokat a MotionX érzékelőket telepítette, mint a Jawbone és a Nike trackerekben). Mindent egybevetve, ha a stílus jobban izgatja Önt, mint a Twitter-értesítések, akkor a Mondaine Helvetica biztosan az Ön választása.

Amazfit GTS

A legjobb okosóra iPhone felhasználók számára

Ez minden bizonnyal egy szégyentelen Apple Watch klón, de Amazfit annyi jó az Amazfit GTS – és ez nem csak a 149 dolláros árcédula, ami érdekes.

A kijelző mindig be van kapcsolva, és az akkumulátor élettartama körülbelül egy hétig tart az összes fejlett funkcióval együtt, ami minden bizonnyal több, mint amit az Apple Watch egy napra kínál.

A beépített GPS olyan pontos, mint a pulzusszámod, kivéve, ha HIIT-et csinálsz. És mint fitness tracker, ez tényleg egy kiváló eszköz, és működik Mio’s PAI Score.

Az alvásfigyelés szintén kiváló, pontos grafikonokkal, megfelelően rögzített ébredésekkel és alvásbecslési funkcióval. Igen, ez nem az eredeti, de a funkcionalitás és az ár szempontjából jó választás

A legjobb okosóra iPhone felhasználók számára

Ha a kerek számlapos változatot részesíti előnyben, az Amazfit GTR lehet az Ön számára.

Az 1,39 hüvelykes, 454×454 felbontású AMOLED-kijelző (a 47 mm-es változat esetében) remekül néz ki, és rengeteg fényes tárcsa közül választhat.

Van egy 42 mm-es változat is a kisebb csuklóhoz, és a nagyobb modellnél is 24 napos akkumulátor-üzemidővel. Van GPS és pulzusmérő, és mindezt mindössze 179 dollárért kapod.

A 47 mm-es modell tesztjében az akkumulátor élettartama fele volt az Amazfit által állítottnak – bár még mindig lenyűgöző 12 napot jelentett. Ez az egyéni operációs rendszer rovására valósul meg, de ez azt jelenti, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások nem állnak rendelkezésre, mint az Apple Watch vagy a Wear OS esetében.

Polar M600

A Polar első Android Wear okosórája egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy okosóra, de ettől függetlenül egy igazi minőségi darabról van szó.

Ezzel megkapja a Wear összes előnyét, beleértve az értesítéseket és a különböző alkalmazások támogatását, de ez nagyjából háttérbe szorul, ha megnézzük a Polar sportfunkcióit, például a GPS-t, a pulzusérzékelőt, a Polar Flow szoftvert.

A Polar M600 drága, de a Watch Series 2-hez képest a dizájn tekintetében még mindig komoly ütőerővel rendelkezik, ha sportfunkciókról van szó.

Prémium modellek

A prémium iPhone-kompatibilis okosóra – drága, funkciógazdag, tartós és gyönyörű. Drága anyagokból készülnek, és általában további érzékelőket és modulokat tartalmaznak a képességek széles skálája érdekében. Az ezekhez az eszközökhöz tartozó szoftverek gondtalanok, és garantálják a gyors és gyors működést.

Apple Watch SE

A Series 3 megfizethető utódja

Az Apple Watch SE a Series 3 továbbfejlesztett változata, 30%-kal nagyobb kijelzővel és a Series 6 modellben található közös funkciókkal. És a legfontosabb jellemzője az alacsony ár az 5. és 6. kiadáshoz képest.

Az SE sorozat ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a 6. kiadás:

  • Esésérzékelés
  • Zajszint-ellenőrzés
  • Sürgősségi segítségnyújtás
  • Beépített GPS

Az alapvető funkciók közé tartozik:

  • Vízálló 50 m-ig
  • Érintés nélküli fizetés Apple Pay
  • Lépés-, padló- és kalóriaszámláló
  • Szívritmus monitor
  • Alváskövetés
  • Fizikai aktivitás nyomon követése
  • Intelligens értesítések
  • Párosítás több iPhone-nal
  • 18 órás akkumulátor-üzemidő
  • watchOS 7 operációs rendszer

Bár az SE modell sok közös vonása van a Series 3 és Series 6 modellekkel, nem rendelkezik EKG és vér oxigén mérési funkciókkal, és nem rendelkezik az Always-On Display opcióval, amely a 6-os kiadásban elérhető.

Az Apple Watch SE egy megfizethető csuklós okosóra az iPhone-hoz, amely minden olyan funkciót kínál, amire az Apple mobilfelhasználóinak szüksége van.

Apple Watch Series 6

A legmegfelelőbb okosóra iOS rendszerhez

Az Apple SmartWatch hatodik kiadása egy frissített ötödik generációs modell. Ez a verzió néhány fejlesztést tartalmaz, és néhány fontos funkcióval bővült:

  • Fényesebb kijelző
  • Gyorsabb processzor
  • Új tárcsák
  • Csatlakozás több iPhone-hoz
  • Érzékelő a vér oxigéntelítettségének mérésére (SpO2)
okosóra iPhone

A 6-os sorozat összes többi jellemzője:

  • Intelligens okostelefon-értesítések
  • NFC (Apple Pay)
  • Légzőgyakorlatok
  • Tevékenység nyomon követése
  • Esésérzékelés és segélyhívás
  • Szívritmus leolvasás és EKG generálás
  • Vo2 max érték (maximális oxigénfogyasztás edzés közben)
  • Tárcsák változása
  • Naptár, ébresztő, stopperóra és még sok más..
  • Kezdje el az edzést
  • GPS az útvonalvezetéshez
  • Szívritmus riasztás
  • Harmadik féltől származó alkalmazások támogatása
  • Zenelejátszás és tárolás
  • Még sok más

Messze a legjobb okosóra az iPhone-odhoz. A kifejezetten iPhone-hoz tervezett viselhető eszköz nem csak gyönyörű kiegészítőként, hanem az egészség és a fitnesz nyomon követésének hasznos eszközeként is szolgál. Nem tudom megmondani, hogy női vagy férfi – bármilyen karra illeszkedik, és van választási lehetőség a testméretből.

Samsung Samsung Galaxy Watch 3

Gyönyörű és multifunkcionális

Míg az Apple órát kifejezetten az iPhone-hoz tervezték, a Samsung is létrehozott egy viselhető eszközt a márkanévvel. Ellentétben az Apple óriás okosórájával, amely nem párosítható Android telefonokkal, a Galaxy Watch 3 nem csak Androiddal kompatibilis: ez az okosóra iPhone-hoz is illeszkedik.

Ezekből mindenféle információt megkaphat: a lépésszámtól és az elégetett kalóriától kezdve a megtett távolságon át a megtett útvonalig. A praktikus forgó keret megkönnyíti a készülékkel való interakciót: a kijelzőkeret áthúzásával gyorsan és egyszerűen navigálhat a képernyőn megjelenő menükben.

A Samsung Watch 3 számos fejlesztést tartalmaz elődjéhez képest:

  • A vér oxigénszintjének mérése
  • EKG
  • Vérnyomásmérés

A Galaxy Watch 3 sok mindenre képes:

  • Telefonáljon
  • Értesítés okostelefon riasztásokról
  • Mérje a pulzusszámát
  • Szöveges üzenetek megjelenítése a kijelzőn
  • Üzenetek megjelenítése az üzenetküldőkből
  • Válasz közvetlenül a képernyőről
  • Alváskövető
  • Emlékezteti Önt, amikor úton van
  • Automatikusan felismeri a gyakorlat típusát
  • Csatlakozik a Wi-Fi-hez
  • GPS műholdak segítségével láthatja az útvonalát
  • Harmadik fél alkalmazásainak támogatása
  • A szükséges adatok megadása gyakorlás közben
  • Számolja a lépéseket, távolságot, kalóriákat
  • Videó és zene lejátszása
  • Vezérelje távolról okostelefonja kameráját
  • Ebben lehet úszni a medencében
  • Extra funkciók

Naptárral és ébresztőórával, valamint stopperórával és számológéppel rendelkezik. Azzal a képességgel, hogy különböző alkalmazásokat telepíthet az órájára, időzítőt, webböngészőt, zseblámpát, hangrögzítőt és még sok mást is kaphat.

A Samsung Galaxy Watch 3 hátránya az iPhone-felhasználók számára az lesz, hogy nem minden funkció működik együtt az iOS telefonnal. Például:

  1. Nem tudsz válaszolni egy üzenetre a csuklódról
  2. Nincs lehetőség a Samsung Pay beállítására
  3. A Wi-Fi hálózatokat manuálisan kell hozzáadni
  4. Az emlékeztetők nincsenek szinkronizálva
  5. Nem tud képernyőképeket átvinni az órájáról az okostelefonjára
  6. A Samsung Health az iOS-en nem támogatja a partneralkalmazásokat, és az edzések során nem minden fitneszadat kerül át az iPhone szoftverre

Ha a fent felsorolt funkciók nem olyan fontosak az Ön számára, akkor egy telefonos funkcióval rendelkező karóra, például a Samsung Watch 3 is megfelel. Két méretben és színben is kapható nők és férfiak számára.

SAMSUNG Galaxy Watch Active 2

A sport és a stílus szerelmeseinek

Olvassa el a teljes értékelést
A sportot és az aktív életmódot kedvelő embereknek tervezve. Tehát vékonyabb és könnyebb a régebbi modellhez képest Galaxy Watch. A fitnesz és egészségi állapotának nyomon követéséhez szükséges összes funkciót egy kézreálló formájú készülékbe csomagolva találja meg.

A sportórák kijelzői az aktivitási információkat mutatják, az érintésérzékeny lünetta pedig segít gyorsan és kényelmesen navigálni a menükben és elemekben.

Az Active 2-vel a következőket kapja:

  • Gyakorlatilag minden fizikai aktivitás (összesen 39)
  • Automatikus edzésérzékelés
  • 5 ATM vízvédelem úszásra való alkalmassággal
  • Barométer a túrázás közbeni magasságméréshez
  • Beépített GPS a pontosabb távolságszámításhoz
  • Szívritmus zóna felosztás
  • Szívritmus mérés
  • Alváselemzés
  • Stressz szint érzékelése

Mindennek tetejébe rendelkezik az összes olyan funkcióval, amelyet a Galaxy Watch 3 modell kínál, amelyről fentebb írtunk:

  • Telefonos értesítések
  • Widget telepítés
  • Közösségi hálózatok és üzenetküldők figyelmeztetései
  • Zene tárolása és lejátszása
  • Beépített mikrofon parancsokhoz és diktáláshoz

Hívásfogadás azonban nincs: a kijelzőn megjelenik a bejövő hívás és továbbítja azt a telefonra, amikor az ujját a képernyőn végigcsúsztatja.

Bár ez az okosóra kompatibilis az iPhone-nal, érdemes szem előtt tartani, hogy az Active 2 elveszít néhány funkciót, amikor az iOS rendszerrel működik:

  • Nincs e-mail értesítés
  • Nem lehet NFC-vel fizetni (a Samsung Pay fizetési rendszer miatt)
  • Üzenetre és hívásra nem elérhető
  • Nincs hozzáférés a Samsung Health funkciókhoz: térképnézet, edzésajánlatok stb..

A Galaxy Watch Active 2 nem a legmegfelelőbb viselhető eszköz iOS-hez, bár csatlakoztatható egy almás okostelefonhoz. Csakhogy a Samsung Health alkalmazás lecsupaszított funkcionalitása és az iPhone zárt ökoszisztémája miatt az összes fitneszadatot csak az óra kijelzőjén láthatja.

HUAWEI Watch GT 2 PRO

Stílusos és sportos

A Huawei Watch GT 2 PRO sportorientált, ezért két szíjjal érkezik: egy bőrszíjjal a mindennapi viselethez és egy szilikonszíjjal az edzéshez és az úszáshoz.

Az órán több mint 100 sportmód áll rendelkezésre, bár a legtöbbjük egyszerű pulzusszám- és időtartam-követésre korlátozódik.

A 14 napos akkumulátor-üzemidővel

  • Folyamatos pulzusszámmérés
  • Alváskövetés (fázisokkal)
  • SpO2 mérés
  • Intelligens értesítések
  • Triatlon mód
  • Téli sportok
  • Vihar- és viharjelzések
  • Tárcsaváltás
  • Minden szükséges információ a kijelzőn

Az akkumulátor élettartama 30 órára csökken, ha a GPS be van kapcsolva. A GT2 Pro támogatja a vezeték nélküli töltést, és közvetlenül a kompatibilis Huawei okosórákról is tölthető, ha extra töltésre van szüksége.

Az iPhone-kompatibilis okosóra, a Watch GT2 Pro tökéletes az aktív életmódot folytatók és a szabadtéri sportok kedvelői számára.

Oppo Watch

Érdemes alternatíva az Apple Watch-hoz

Teljes értékelés elolvasása
Az Oppo Watch lenyűgöző technológiát és az Apple készülékéhez hasonló dizájnt mutat be. Kétféle testméretet és egy LTE változatot is kínál. A nagyobb, 46 mm-es modell ívelt kijelzővel rendelkezik, míg a kisebb, 41 mm-es modell lapos, négyzet alakú képernyőt kínál.

A felhasználó számos olyan funkciót kap, amelyek a legtöbb hasonló viselhető eszközben rendelkezésre állnak:

  • Fizikai aktivitás nyomon követése
  • Sportolási módok
  • Az alvás minősége
  • Edzés adatok
  • NFC az érintés nélküli fizetéshez (Google Pay)
  • Bejövő üzenet és telefonhívás riasztások
  • Zenelejátszás közvetlenül a tárhelyről
  • Távoli okostelefonos fényképezőgép zárvezérlés
  • Szívritmus mérés (hamarosan valószínűleg EKG funkció)
  • Az útvonal és a távolság követése GPS segítségével
  • Menstruációs naptár

A készülék 50 méteres vízállósággal rendelkezik, így nyugodtan elvihető az uszodába is.

Mivel az Oppo Watch a Wear OS-en fut, néhány funkció nem érhető el, ha iPhone-nal párosítjuk: például a hívások és üzenetek fogadása közvetlenül az óráról lehetetlen lesz (ahogyan az LTE használata is a 46 mm-es modellnél).

Az Oppo azt állítja, hogy a készülék normál üzemmódban két napig bírja, és van egy energiatakarékos beállítás, amely 21 napra növelheti az akkumulátor élettartamát. A pulzusszám és a lépésszámlálás továbbra is elérhető az energiatakarékos üzemmódban.

GPS használat esetén a 46 mm-es változatnak 15 órát, míg a 41 mm-es modellnek 10 órát kell kibírnia.

Garmin Vivoactive 3

Aktív életmód és fitnesz

A Vivoactive 3 a Garmin család legsokoldalúbb okosórája. A cég jellemzően szűken vett eszközöket kínál a sportolók edzéseinek nyomon követésére: legyen szó futóról, futóról vagy triatlonistáról. De ezek az okosórák az átlagos felhasználóknak szólnak, akik szintén szeretik az aktív életmódot, és a mindennapi tevékenységekkel is elfoglaltak, és gondoskodnak.

A sporttevékenységek során a következőket kapja:

  • Mindenféle érzékelők száma a pontosság érdekében
  • Szívritmus monitor
  • GPS
  • Egy edzés lefutása
  • Saját edzések létrehozása a Garmin Connect alkalmazásban
  • Futás, pulzusszám, tempó futás közben
  • Útvonaltérkép az óra végén
  • VO2 MAX vér oxigénszint mérés
  • A medencében való használat képessége
  • Gyalogolt lépések, emeletek, elhasznált kalóriák

A sportoláson kívül a felhasználó nem marad le a fontos üzenetekről és értesítésekről, amelyek az okostelefonról érkeznek az órára.

A meglehetősen hagyományos jellemzők közé tartozik:

  • Az óra számlapjainak módosítása
  • ébresztőóra beállítása
  • Nappali nézet a kijelzőn
  • Érintésmentes fizetés NFC-n keresztül a Garmin Pay segítségével
  • Fitnesz alkalmazások letöltése a boltból
Garmin Vivoactive 3 okosóra

Van néhány hátránya is, amelyek egyesek számára talán nem tűnnek jelentősnek, de mi majd megszólítjuk őket:

  • Nincs zenetárolás
  • Nincs integráció zenei alkalmazásokkal
  • A zenehallgatáshoz az okosórát kell használnia, de a lejátszót a csuklójáról vezérelheti
  • Az alváskövetés pontatlan lehet

A Garmin Vivoactive 3 egyszerre egy iPhone-hoz illeszkedő okosóra és egy sportorientált eszköz. Ugyanakkor úgy néz ki, mint egy klasszikus kerek számlap, így nemcsak edzés közben, hanem az irodában is viselhető.

Tag Heuer Connected

Itt az ideje, hogy beszéljünk a legdrágább Android Wear okosóráról. Ennél fényűzőbb okosórát egyszerűen még nem találtak fel.

A Connected úgy néz ki, mint egy klasszikus Tag, lenyűgöző építési minőségével és lenyűgöző részletességű számlapjaival. Persze, minden az Android Wear-en fut, de a Tagnek sikerült sokkal hatékonyabban csípnie a rendszert, mint az LG, Motorola és mások társainak. Ebben a tekintetben a címke minden bizonnyal nyertes volt.

Fossil Gen 5

A Fossil Gen 5 egy nagyon stílusos és vonzó okosóra. A divatra összpontosít, mégis tele van olyan funkciókkal, mint a fitneszkövetés, helymeghatározás, sebesség és távolság, pulzusszám- és alvásfigyelés, hívás- és üzenetküldési figyelmeztetések, érintés nélküli fizetés és még sok más…

A Gen 5 1,28 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel, Qualcomm Snapdragon Wear 3100 processzorral, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső tárolóval, GPS-szel, WiFi, NFC-vel, optikai pulzusmérővel, gyorsulásmérővel, giroszkóppal és magasságmérővel rendelkezik. Mindez a Wear OS-en fut.

Női okosórák: top 10 modell 2021-2022 23

A szíjak és karkötők különböző színekben és anyagokból készülnek: szilikon, bőr vagy fém karkötő. Függetlenül attól, hogy a design a tok és a szíj anyagköltségek $ 200 dollár (a hivatalos honlapján a gyártó).

A Fossil Gen 4 legfontosabb jellemzői

  • Wear OS.
  • Kompatibilis: Android, iOS.
  • Képernyő: 1,28 hüvelykes AMOLED.
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100.
  • Beépített memória: 8GB.
  • Vízállóság: 3 ATM .
  • Az akkumulátor élettartama: 1-1,5 napos használat.
  • Ár: $200-tól.

Előnyök:

  • Stílusos design
  • Érintésmentes fizetés NFC a Google Pay segítségével
  • Kiváló minőségű építés és anyagok
  • Tervezési lehetőségek széles választéka

Hátrányok:

  • Alacsony akkumulátor élettartam
  • Nincsenek fejlett sport- és fitneszfigyelő funkciók.

Vektor Luna

A Vector Luna okosóra nem rendelkezik érintőképernyővel, de ettől függetlenül lehet, hogy tetszeni fog önnek. Persze, egy kis időbe telik, amíg megszokja, hogy az ujját a képernyőre bökdösi, amihez valószínűleg mindenki nagyon hozzászokott az elmúlt 8 év során. Ehelyett a Vector Luna intelligens vezérlést kínál 3 gombbal. Tehát legalább 1 hónapos akkumulátor-üzemidő. Szívd meg, Apple!

A Luna okosóra három változatban kapható, amelyek formatervezésben, méretben és kivitelben különböznek egymástól. Az értesítések meglehetősen szerényen vannak megvalósítva, de ez várható egy hónapos használat esetén egyetlen töltéssel.

Figyelmeztetjük továbbá, hogy a Vector a Fitbit részévé vált, így a saját szoftverfrissítések kiadása megszűnt.

A lényeg

Összefoglalva, a legjobb okosóra az iPhone-hoz egy Apple okosóra bármely verziója. Először is vessünk egy pillantást az adott gyártó sorozatára. Különösen, ha szűkös a költségvetésed, az Apple Watch régebbi verzióit az újabb modellek megjelenésekor kedvezményesen kínálják.

Ha találkoztál már olyan cégtől származó okosórával, amely különbözik az okostelefonod márkájától, írd meg a hozzászólásokban, hogy milyen problémákkal találkoztál. Ossza meg olvasói tippjeit arról is, hogy milyen okosórák alkalmasak az iPhone-hoz, amelyek nem szerepelnek a javasolt listán.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Lilla Takács

    Melyik az ön szerint legjobb Apple Watch az Iphone-hoz a 2021-2022-es időszakra? Adják magas áron, de jó minőséggel.

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása