...

Top 12 legjobb okos TV 32 hüvelyk – értékelt 2022

A számítástechnika folyamatos és intenzív fejlődése miatt sok felhasználónak nehézséget okoz a készülékek kiválasztása. Mindannyian olyan készüléket szeretnénk vásárolni, amely hosszú ideig tart, nem elavul és teljes mértékben ellátja funkcióját. Ez alól a tévékészülékek sem kivételek. Fontos tény, hogy manapság nem kell megvásárolni egy TV-t pontosan a nappaliban. A piac rengeteg modellt kínál minden ízlés és méret számára. És néhány a legnépszerűbbek közül a kis modellek 32 hüvelyk átlós, ugyanolyan kis helyiségek számára. Különösen azok, amelyek Smart TV funkcióval rendelkeznek.

Miért vásároljon 32 hüvelykes TV-t

Korábbi áttekintésünkben már említettük, hogy a 32 hüvelykes tévék hatalmas keresletet mutatnak a fürdőszobában, előszobában, konyhában vagy kis hálószobában történő telepítéshez. A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell vennie, az a szoba méretének és a TV méretének aránya.

Tehát például a távolságot 1.5-2.5 képernyőméret, a TV és az Ön szeme között. Így élvezheti a képet (nem kell a képernyőt bámulnia), és nem rontja a látását. .., Mindent méterbe átszámolva, a tévé és az Ön távolsága 1.2m-1.8 .

Ismétlem, a kis TV-k méretük ellenére meglehetősen funkcionálisak. Funkcionalitásuk pedig nem csak a beágyazott programokra vonatkozik. Jó néhány eladó modell rendelkezik és támogatja a SmartTV-t, és ezekről a modellekről beszélünk a mai cikkünkben.

Hogyan válasszunk egy 32 hüvelykes TV-t

A 32 hüvelykes televíziókészülékek szilárdan megállják a helyüket. Középméretű hálószobákba, gyerekszobákba, kis nappalikba, konyhákba és nem lakás céljára szolgáló helyiségekbe vásárolják őket. Így ebben a szegmensben nincs hely drága eszközöknek vagy Hi-Tech modelleknek. Mely panelek számítanak tehát a 2022-es év legjobb 32 hüvelykes tévéinek??

Ár

Vásárolhat egy 32 hüvelykes képátlójú TV-t körülbelül 11-30 ezer rubelért. Természetesen 70 ezerért is találhatsz modelleket az eladásban, de ezek vízálló televíziók vagy beépített készülékek lesznek, amelyekre csak néhány embernek van szüksége. Az alacsonyabb árú tévék gyakran hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Sony és az LG 32″-es csúcsmodelljei, de az utóbbiak a minőségi mátrix és az optimalizálás tekintetében különböznek egymástól.

Smart TV-k

Intelligens televíziók az intelligens otthon számára

Megjelenítés

A legjobb 32 hüvelykes tévék kétféle felbontásban – 1366×768 és 1920×1080 pixel – kaphatók. A HD pedig még gyakoribb. Úgy tűnik, hogy a szegmens árainak alacsonyan tartása érdekében a gyártók nem sietnek a 4K felbontású mátrixok bevezetésével ezekbe a tévékbe. A 32 hüvelykes tévék ugyanolyan mátrixúak – mind folyadékkristályos kijelzősek. A legfejlettebbek IPS-technológiával készülnek, ami azt jelenti, hogy akár 180°-os betekintési szöggel és jó színvisszaadással rendelkeznek. Egy új TV kiválasztásakor érdemes figyelni a kép frissítési sebességére, a kiváló minőségű 32 hüvelykes modellekben ez 50-60 Hz-nek felel meg.

Smart TV

Nem minden 32 hüvelykes tévé rendelkezik okostévével, de sok modell rendelkezik vele. Ezek között a modellek között számos platform létezik, amelyek leggyakrabban az Androidon alapulnak. Ez az operációs rendszer tűnik a legjobb megoldásnak, de nem mentes az árnyalatoktól. Például egyes gyártók elfelejtik frissíteni a „zöld robot” verzióját, ami instabillá teheti az alkalmazásokat. A magasabb árfekvésű modellek gyakran saját platformot használnak, mint például az LG webOS, amely számos harmadik féltől származó alkalmazással rendelkezik a márkaboltban, és jól átgondolt.

Portok, interfészek és digitális tunerek

A legtöbb legjobb 32 hüvelykes televízió 2022-ben nem ad a vásárlónak problémákat az interfészek és a portok számával, de érdemes olyan konfigurációt választani, amely megfelel Önnek. Például csak az okostévé modellek rendelkeznek vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáféréssel. Néhány televízióból hiányzik a 3,5 mm-es audiocsatlakozó, ami azt jelenti, hogy nem tudja csatlakoztatni kedvenc fejhallgatóját. By the way, amikor vásárol egy új 32 hüvelykes TV figyelni, hogy a beépített támogatás a digitális műsorszórás DVB-T2, amely 2019-ben váltott az orosz televíziós. A legtöbb modell fel van szerelve vele, ellenkező esetben set-top boxot kell vásárolnia.

Költségvetési tévék
Jó tévé elfogadható áron – a mai valóság

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Lívia Farkas

    Melyik okos TV-re lehet a leginkább bízni a Top 12 listában? Mennyire megbízhatók a 2022-es értékelések alapján?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása