...

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, beállítások, vélemények

A statisztikák azt mutatják, hogy ha egy vásárló frissíti a televízióját, akkor hajlamos egy gyártóhoz ragaszkodni, ha az előzőt szerette. E tekintetben a Philips TV-k még megbízhatóbbak, legújabb modelljeik magabiztosan törekednek a piacvezetésre.

De egy új, funkcionális és kiváló minőségű TV-készülék kiválasztása, még egyetlen gyártótól is, időigényes folyamat, mivel még egy termékcsaládban is több mint 10 különböző modell létezik. Ezért állítottuk össze ezt a cikket az Ön számára, amelyben a ma kapható 9 legjobb Philips 4K TV-t mutatjuk be.

A modern Philips Smart TV-k csatlakoztatása és beállítása

A Philips TV Wi-Fi-hez való csatlakoztatásához csak kapcsolja be a készüléket, és nyomja meg a távirányítón a ház szimbólumot.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, beállítások, vélemények

A menü legördül a „Beállítások” részhez, ahol ki kell választania a „Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok” kategóriát.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, hangolás, vélemények

A következő lépés a „Wired/WiFi”, majd a jobbra mutató nyílra kattintva (a távirányítón) a „Wireless” lehetőségre kell koppintani.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, hangolás, vélemények

Ezután válassza ki a csatlakoztatandó wi-fi hálózatot.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, hangolás, vélemények

A képernyő billentyűzet vagy a távirányító segítségével a felhasználók megadják a titkos kombinációt, és a zöld gombra kattintva (a billentyűzeten) folytatják a csatlakozást.

A készülék csatlakozik a hálózathoz. A csatlakozási folyamat végén kattintson a „Complete” gombra.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, hangolás, vélemények

Mostantól a TV készülék automatikusan csatlakozik ehhez a Wi-Fi hálózathoz.

A Philips TV-k beállításának jellemzői

A TV-panelek hangolásának lépésről lépésre történő folyamata lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy maga is megbirkózzon a folyamattal, anélkül, hogy szakemberek segítségét venné igénybe. Az alábbiakban a készülék beállításának részletes folyamatát láthatja a Philips PFL-8404H TV példáján keresztül.

A távirányítón először nyomja meg a „Home” gombot, és lépjen be a menübe.

Ezután válassza ki a menüben a Konfigurációk kategóriát, majd kattintson a „Beállítások” szakaszra.

Philips TV felülvizsgálat: a legjobb modellek 2022-re, beállítások, vélemények

Ezután menjen a „Csatorna beállítások” menüpontra, és kattintson az „Automatikus telepítés” gombra.

Philips TV áttekintés: A legjobb tévék 2022-re, hangolás, vélemények

Ezt követően a „Start” gombra kell koppintania, majd a „Csatornák visszaállítása” gombra kell kattintania. A lista élén a digitális csatornák állnak, amelyeket az analóg csatornák követnek. Az Ország sorban ajánlott a „Finnország” opcióra kattintani, amely digitális kábelcsatornákat sugároz.

Philips TV vélemények: A legjobb tévék 2022-re, beállítások, vélemények

A következő lépésben menjen a „Kábel” menüpontra, kattintson a „Beállítások” mappára anélkül, hogy elindítaná a keresést. Az átviteli sebesség üzemmód sávban válassza a „Kézi opciót”, az átviteli sebességnek 6,875-nek kell lennie.

Philips TV áttekintés: 2022 Legjobb TV-k, beállítások, vélemények

A „Frequency Scan” alatt kattintson a „Full Scan”-re, az analóg csatornák is szerepelnek. Koppintson a „Kész” gombra. Csak ezután indíthatja el a keresést a „Start” gombra kattintva. Amint a keresés befejeződött, a felhasználóknak lehetőségük van újra a „Kész” gombra kattintani. A menüből kilépve a felhasználók elkezdik nézni a csatornákat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Endre Farkas

    Hol találhatok részletes információt a Philips TV modellekkel kapcsolatban? Melyik az idei év legjobb modellje 2022-re? Milyen beállításokat ajánlotok a legjobb képminőség eléréséhez? Személyes véleményeket is olvashatok a termékekről? Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása