...

A Top 15 legjobb szemöldökfesték: 2021-2022 minőségben otthoni használatra

szemöldökfesték
Az Ön által választott szemöldökfesték
Hogyan válasszuk ki a szemöldök színét

Elmúltak azok az idők, amikor a nők a szemöldöküket szedegették, hogy úgy nézzenek ki, mint egy cérna. A természetes széles szemöldök jelenleg a csúcson van. Minél kevésbé feltűnő a természetes alakjuk, annál jobb. De ez nem jelenti azt, hogy abba kellene hagynia az arcának ezen részének ápolását. Ha a szemöldök lapos, akkor ceruzával lehet színezni.

Ez nem mindenkinek tetszik. Ennek oka, hogy a világosabb szemöldököt minden nap színezni kell. Nem mindig lehet kiválasztani a megfelelő árnyalatot, és nem minden nőnek van ideje arra, hogy minden nap ceruzával fesse a szemöldököt. A ceruza alternatívája a szemöldökfestés speciális festékkel. Lehet természetes pigment, mint a henna, vagy szintetikus. A legjobb szemöldökfestékek toplistája lehet, hogy pont az Ön számára megfelelő termék.

Hogyan válasszuk ki a szemöldök színét

A ceruza hatása csak néhány órán át tart, ezért célszerű minőségi szemöldökfestéket választani a színezéshez.

  • A színárnyalat az egyik fő kritérium. A túl sötét szőrszálak durvává teszik az arcot, és éveket adnak a megjelenéshez. A szakemberek azt javasolják, hogy olyan színt vásároljon, amely közel áll a természeteshez. Csak 1-2 árnyalattal sötétebb.
  • Színtípus – a hajfestékhez hasonlóan ezt is fontos figyelembe venni a szemöldökszín kiválasztásakor. A szőkéknek a homokszínű és világosbarna, a barna hajú nőknek a barna vagy sötét csokoládé, a barnáknak pedig a fekete vagy sötétbarna.
  • Költségek – a túlárazott színek károsak lehetnek, ezért érdemes odafigyelni a megvásárolt termékekre. A készletek több mint 1000 rubelbe kerülhetnek, de mindent tartalmaznak, amire az otthoni festéshez szükség van. Minél nagyobb az összeg, annál jövedelmezőbb a vásárlás.
  • Az összetétel – úgy, hogy a festés mellett további gondoskodást nyújt, jobb, ha figyelmet fordítunk a festékekre, amelyek olajokból és vitaminokból állnak. A termék nem tartalmazhat ólmot és nehézfémeket.
  • A termék típusa – ha először csinálod, kerüld a tartós színeket. Válaszd a színező gélt vagy a hennát. Ha tapasztalt és allergiamentes, használhat festéket, de ne feledje a szokásos óvintézkedéseket. Soha ne kísérletezz otthon, hanem menj el egy szalonba.
  • A márka – mivel a készítményt a bőrre alkalmazzák, jobb, ha egy jól ismert gyártótól származó kozmetikumokat választanak, mint például Igora, Kapous, RefectoCil. Ez garantálja a kiváló minőséget és a kiszámítható eredményeket. Az olcsó termékek gyakran tartalmaznak káros anyagokat és teljesen hatástalanok.

Hogy segítsünk a választásban, összeállítottuk Top 10 választásunkat. Ez a legjobb szemöldökfestékek értékelése a jó véleményekkel rendelkező cégektől 2022-ben. A termékkínálat változatos, így a pénztárcájának megfelelően választhat a kozmetikumok közül.

Hogyan lehet megbirkózni az ősz hajjal?

Az alacsonyabb melanintermelés miatt kialakuló korai ősz hajszálak esetében a bőrgyógyászok azt tanácsolják, hogy az ősz hajszálak kezelésére és más őszülés elleni kezelésekre ne vegyen igénybe szürke hajszálakat.

Gyógyszerekkel és gyógyszerekkel történő kezelés

Az orvos a kezelés előtt részletes vérvizsgálatot és PCR hormonvizsgálatot írhat elő. Endokrinológus és gasztroenterológus is felkereshető. Miután azonosították a pigmentációs rendellenesség okát, az orvos megfelelő kezelést javasol.

Az Antisedine a legnépszerűbbnek tekinthető, és az orvos által előírt módon kell szedni. Vitamin kúra is előírható.

A jobb eredmény érdekében szemöldök- és hajápoló szérumokat is fel lehet írni.

INFRASTRUKTÚRA! A szemöldök ívek masszírozása is segít javítani a terület vérkeringését, így növelve a szemöldökgyökerek tápanyagellátását.

Szépségápolási kezelések

A szürke szemöldök legnépszerűbb kezelései a következők:

  1. Mesterséges szemöldökfestés és egyéb készítmények.
  2. Tetoválás.
  3. A különböző szérumok használata.
  4. Ceruza és szemöldök árnyékolók használata.
Tetoválás

népi módszerek

A szemöldök ápolására és a korai őszülés megelőzésére különböző természetes és növényi összetevőkön alapuló népi gyógymódok és maszkok használhatók.

  • A kávét kiváló gyógymódnak tartják a szürke szemöldök ellen. Nemcsak sötétíti a szemöldök színét, hanem keményebbé és feszesebbé is teszi azt. A tea önmagában és tinktúrákban is használható, de a legjobb eredmény elérése érdekében nem szabad forró vízzel felönteni. Miután az oldatok felszívódtak, összekeverjük őket, vattakorongokkal áztatjuk őket ebben a keverékben, és 10 percig alkalmazzuk a szemöldökre.
    kávé
  • A zsálya tinktúrát hatékony gyógymódnak tartják az ősz haj ellen. 0,5 liter vizet, 50 gramm szárított zsályát, egy ampulla A-vitamint és 20 gramm glicerint tartalmaz. Forraljuk fel a zsályát vízben, hűtsük le, szűrjük le, adjunk hozzá glicerint és A-vitamint. Egy ilyen szer hetente egyszer vagy kétszer használható a hajszálak tisztítására. Alkalmazzon egy ilyen gyógyszert egy vattapamaccsal, és egy idő után öblítse le vízzel.
    Zsálya tinktúra
  • A só és az ecet keveréke is segíthet a szürke szemöldökön. Az összetevőket egyenlő arányban keverjük össze, és vattapamaccsal vigyük fel a szemöldökre. 10 perc után öblítse le vízzel.
    Szója és ecet keveréke

Ki lehet tépni az ősz hajszálakat??

Az ősz hajszálakat akkor tépheti ki, ha nincs sok belőlük, és nem túl makacsok. Miután a szürke szőrszálakat csipesszel kitépte, szemöldökceruzával vagy árnyékolóval átfestheti őket. Nincs azonban garancia arra, hogy az ősz hajszálak nem nőnek vissza.

Ki lehet tépni az ősz hajszálakat?

GYIK

Inkább hennával vagy festékkel fested a szemöldököd?

A bőrgyógyászok általában egyetértenek abban, hogy a henna a legjobb megoldás a szemöldök színezésére. Nem tartalmaz vegyi anyagokat, így nem okoz kiütéseket, viszketést, bőrpírt stb. Nagy hátránya, hogy a színezés nem tartós. Ha tehát tartósságot szeretne, akkor a hennát válassza. Nemcsak színezésre használható, hanem a szemöldök formájának korrigálására és szélességének megváltoztatására is. De a használata készséget igényel. Ha egyszer hibát követünk el, azt az eljárás végén nagyon nehéz kijavítani.

Melyik a legjobb színtípus?

A festéket előre összekeverve árulják, csak keverje össze a port vízzel, és máris kész a keverék. Nagyon könnyen használható zselék, némelyiket oxidálószerrel kell keverni, míg másokat csak ecsettel kell felvinni a szemöldökre, és néhány percig hagyni. Ha allergiás vagy az ammóniára, a henna a megfelelő választás. A tartós színek pedig a legtartósabb hatásúak.

A színek allergiát okoznak?

Egyes termékek ammóniát tartalmaznak, ezért fontos, hogy teszteljék. Bár a henna teljesen természetes, hatása rövid ideig tart, de nem okoz allergiát.

Mit kell tartalmaznia a készletnek

A szemöldökfestéshez csak egy puncira és a festékre van szükséged. Kezdők számára speciális kezdő készleteket árulnak, amelyek tartalmazhatnak keverőedényeket, ecseteket, barrier krémet, szivacsokat. A tapasztalt mesteremberek csak magát a színt tudják megrendelni.

Mennyi ideig tart a szín?

A tartós színek a legtartósabbak, a henna 7-10 napig ad telített árnyalatot, a színező zselék 10-15 napig tartanak. Ez a bőrtípustól is függ, a zsíros bőr sokkal hamarabb lejön a színről. Az agresszív tisztítószerek is csökkentik az árnyék intenzitását.

Miért elengedhetetlen a festés

A természetes és széles szemöldök a 2018-2019-es év trendje, de ez múlóban van, ezért a tetoválás, a microblading és más agresszív módszerek a forma és a szín korrigálására jó eredményeket adhatnak, de nem teszik lehetővé a jövőbeli szín- vagy formaváltozásokat drasztikusan. A festék, másrészt, lehetővé teszi, hogy legalább havonta egyszer megváltoztassa az árnyékot, hogy a szélességet, amely jelenleg divatos. oktatás 1 A festék, másrészt, lehetővé teszi, hogy az árnyékot legalább havonta egyszer megváltoztassa.

Egy egyszerű algoritmus: milyen festékre van szüksége az ügyfélnek?

Normál bőr, nincs túlérzékenység: Érzékeny bőr, amely hajlamos az irritációra:
A szemöldök természetesen sűrű, nincs szükség a bőrszínezésre – a Refectocil rendben van

.

Jó természetes forma, csak a hajszálakat kell színezni, válasszon a legenyhébb oxiddal rendelkező színt. A Hairwell például 1%-os oxiddal hígított. Ez a festék még a szempillákon is használható, annyira finom.
Ha az alakban hiányosságok vannak, a modellezéshez válasszon olyan festéket, amely hosszabb ideig marad a bőrön (pl. Binacil

). Jobb, ha az ügyfélnek ajánljuk fel a színt
henna
.

A modellezés elengedhetetlen – ezért válassza a Sensitive termékcsalád színeit. Lehetőség van egy előzetes henna allergia teszt elvégzésére és a Henna Refresh kipróbálására

, Gyapjúból készült, amelyet természetes összetétele és nyugtató összetevők sokasága különböztet meg.

Az oxidálószer nem mindegy: a túl erős oxidálószer kiszáríthatja a hajat, a túl gyenge oxidálószer nem mutatja ki a színt, és a színezés használhatatlan lesz. Az ilyen oxidokkal kompatibilis szemöldökfestékeket használják a szemöldökfestéshez:

  • Az 1% a legfinomabb, és a törékeny, törékeny hajhoz illik. Nem színezi a bőrt ezzel az oxiddal, és nem tart olyan sokáig a hajszálakon, mint az erősebb oxidálószereknél.
  • 3% a legjobb választás a festéshez akár 4 hétig, a bestseller.
  • 6% ritkán használatos. Még az ősz hajszálakat is képes színezni, amit a gyengébb, gyengédebb oxidok nem tudnak elérni.

Legjobb gyártók

  • 1 A Rokolor egy orosz vállalat, amely különféle hajkozmetikumokat gyárt. Főleg haj- vagy szemöldökfestékek, de fényesítők és szempillakozmetikumok is. A termék ára minden vásárló számára megfizethető, ezért népszerű.
  • 2 Kapous, amely márkák professzionális hajápolási termékek: samponok, kondicionálók, hajfestékek stb. . A vállalat piacvezető Oroszországban, több termékcsaláddal, köztük tapasztalt stylistok és kezdők számára készült termékekkel.
  • 3 BroNsun: világszerte ismert, tanúsított hajápolási termékek. A vállalat a férfiak haj-, szakáll- és bajuszápoló termékeire specializálódott, de bizonyos termékeket a nők is sikerrel használnak.
  • 4 Az Estel egy másik orosz cég, amelyet jól ismernek azok, akik festik a hajukat. A termékpaletta a legtartósabb szemöldökfestékek közé tartozik, amelyeket a minőség és az alacsony ár jellemez.
  • 5 A RefectoCil egy osztrák cég, amely kiváló minőségű kozmetikumokat gyárt, amelyek a szalonban és otthon is használhatók. Professzionális színek a ragyogóbb, rendezettebb szemöldökért minden erőfeszítés nélkül.

Szintén megbízható: Concept, LeviSsime, Lash&Brow, Thuya, Schwarzkopf.

Mi a legjobb hajfesték??

Bármilyen festék, amely kevés ammóniát vagy más, a hajra káros anyagot tartalmaz, alkalmas a szemöldökre. Az egyik szemöldökszínező szín az Estelle, amelyet a kozmetikusok ajánlanak. Nagyszerű szürke fedést biztosít, és más színekhez képest nagyon kevés ammóniát tartalmaz.

Estelle

A legjobb professzionális szemöldökfestékek

Lash&Brow Henna

  • A legjobb professzionális szemöldökfesték
  • Ország: India
  • . Multifunkcionális, mivel szemöldökre és szempillára egyaránt alkalmas. A szín tartóssága a fogyasztói vélemények szerint körülbelül 4-5 hét. A használat egyszerűsége nagy előny. Még egy kezdő is képes kezelni ezt a színt. A termék tulajdonságai közé tartozik a nagy térfogat, nincs irritáció vagy égő érzés a festés alatt és után. A hajat egyenletesen színezzük, a hajtövektől a hajvégekig. Ez biztosítja az intenzív és egyenletes árnyékolást. A szín nem fakul vagy mosódik ki az első néhány hétben. Az egyetlen hátrány, amit a női vásárlók említettek, a bőr elszíneződése. Ezért különösen óvatosnak kell lenned, nehogy szerencsétlen ütéseket kapj.

    BroNsun

    broson fotó

    A BroNsun harmonikusan illeszkedik a top 9 legjobb szemöldökszínünkbe. A termékcsalád hét népszerű árnyalatból áll, amelyek mindegyike különbözik a szín természetességében és mélységében. Az intelligens, extra hosszú dobozban krémfesték, keverőtál és mikro-opak pálca van elrejtve. Az oxidálószer, ahogyan azt már észrevehette, nincs benne az árban. A bőr és a haj egyenletesen, hibátlanul, csíkok és tökéletlenségek nélkül színeződik. A színezési folyamat kényelmes, de kezdetben enyhe bizsergés érezhető, ami azonban gyorsan elmúlik. A BroNsun különböző árnyalatai jól működnek együtt, és kifejező színeket eredményeznek.

    Előnyök:

    • könnyen alkalmazható;
    • a szín világos textúrájú;
    • Legfeljebb 7 napig tart a bőrön;
    • Nem okoz allergiát;
    • Nincs szag.

    Hátrányok:

    • további oxidot kell vásárolni.

    A szín átlagos árú, de lassan fogy, legalább 10 színezésig tart ki. Az árnyalatok kombinálásának lehetősége, hogy a haj természetes szépségét kiemelő, kifejezőbb színt kapjon. A termék fő tulajdonsága a tartósság. A bőrre történő felvitelkor érdemes figyelembe venni, hogy minden festék más és más, és különböző ideig tarthat a különböző bőrfelületeken.

    Szemöldökápolás színezés után

    Ahhoz, hogy a szín fényessége minél tovább megmaradjon, a festett szemöldök ápolására vonatkozó alábbi ajánlásokat kell követni:

    • Az első napokban ne használjon semmilyen kozmetikai tisztítószert, csak vízzel öblítse le az arcát;
    • A visszanőtt szőrszálakat rendszeresen korrigálni kell, hogy ne lógjanak ki a színes szőrszálak közül;
    • Használjon olajokat a szemöldök hidratálására és táplálására;
    • Fésülje meg a szőrszálakat rendszeresen egy speciális kefével.

    Annak kiválasztása, hogy melyik szemöldökfesték a legjobb, figyelembe kell vennie a termék összetételét, a könnyű használatot, a színpalettát, az árat. A kozmetikai piac széles választékot kínál ezekből a termékekből, amelyek között mindig megtalálhatja a megfelelőt.

    Cikktervezés: Mila Friedan

    10. hely – STÚDIÓ

    stúdiófesték

    Az ára 130 rubel, a paletta két színben – fekete és barna – kerül bemutatásra. A vélemények szerint a Studio festék jó választás azoknak, akik szeretik az ártalmatlan festést. Ráadásul ez az egyik legköltséghatékonyabb szemöldökfesték. A terméknek megfelelő a tartóssága, ami 2-3 hét. A színezőanyag nem irritál, nem éget és sűrű állagának köszönhetően nem kenődik el. A festék csak az oxidálószerrel együtt érkezik. Az a dicséretre méltó, hogy nem hagy foltot a bőrön, így egy hanyag tampon nem rontja el a képet. Hátránya, hogy túl sokáig tart, amíg a szín a szemöldökön marad, általában körülbelül 20 percig.

    A szemöldök festésére vonatkozó utasítások

    A szemöldök otthoni festése előtt el kell olvasnia a festékhez mellékelt használati utasítást. A használati utasításból megtudhatjuk, hogyan kell a terméket megfelelően hígítani, mennyi ideig kell rajta hagyni, és hogyan kell kimosni a festéket a hajból.

    1. A szemöldök előkészítése a színezésre. A szemöldököt a festés előtt színezni kell, így a nem kívánt szőrszálakat és a szemöldök formáját korrigálni kell. Mossa meg és zsírtalanítsa a szőrszálakat, majd kenje be a szemöldök kontúrját egy könnyű krémmel, anélkül, hogy beavatkozna a szemöldökbe.
      A legjobb szemöldökfestékek az Estel (Estel), Refectocil (Refectocil), Igora (Igora), Elan (Elan), Rokolor, Enigma, Thuja. Vélemények, utasítások, hogyan kell megfelelően festeni a szemöldökét
    2. A szín felhordásának folyamata. Egy kúpos ecsettel vigye fel a színt először a szemöldök külső peremére, majd fokozatosan haladjon a belső perem felé. A színezési folyamat a lehető legmagasabb színtelítettség elérése érdekében a szemöldök közepén és csúcsán alapos felvitelt igényel. Belülről a legjobb, ha a szemöldököt egy kicsit világosabbá tesszük, így nem tűnik olyan nehéznek.
    3. Festék eltávolítása. A termékmaradványokat általában 5-15 perc elteltével (a gyártó határozza meg az időt) meleg vízbe áztatott ruhával (pamut rongy) mossuk le. Ha a szín túlment a szemöldök körvonalán, eltávolítható egy vattapamacs sminklemosóba való cseppentésével.

    5. hely – OLLIN VISION

    Ez már egy professzionális szín. Szemöldökre és szempillákra egyaránt alkalmas. A készlet mindent tartalmaz, ami az eljáráshoz szükséges. Ez maga a festék, az oxidálószer, a védőbetétek, az applikátor, és még egy külön tartály is a keveréshez. A szín könnyen használható, nem okoz irritációt vagy égést. A sminknek van egy nagy hátránya – csak 10 napig tart. A nem tartós hatás ellenére a szín gazdaságosnak tekinthető, mivel sok kezelésen át tart. Ha hihetsz a véleményeknek, a festék nem marad meg a bőrön, így nem kell aggódnod. A vásárlókat vonzza a széles színválaszték, amely lehetővé teszi a megfelelő árnyalat kiválasztását.

    Az Ön színtípusának megfelelő színek és árnyalatok

    Az árnyalat kiválasztásakor figyelembe kell venni a szemöldök formáját. Ha például a ritkás szemöldököt gazdag, sötét színnel színezi, az kiemeli a szemöldökszőrök hiányát.

    A legjobb szemöldökfestékek: Estel (Estel), Refectocil (Refectocil), Igora (Igora), Elan (Elan), Rokolor, Enigma, Thuja. Vélemények, utasítások, hogyan kell megfelelően festeni a szemöldökét

    Fontos az árnyalat és az arcbőr állapota, mivel a kontrasztos színek kiemelik a hibákat – bőrpír, pattanások, korral járó elváltozások, mint a ráncok vagy a pigmentáció. Ajánlott 2-3 árnyalattal sötétebbet használni, mint a haj, hogy illeszkedjen a szem színéhez.

    A sminkmesterek azt tanácsolják, hogy a smink kiválasztásakor vegyük figyelembe a megjelenés uralkodó színeit. A bőr, a haj és a szem színárnyalataival összhangban elfogadott felosztás hideg és meleg tsvetotípusokra, amelyek mindegyike saját jellemzőivel rendelkezik.

    A meleg hajszínek közé tartozik a sárga vagy vörös: barna, mézszínű, a vörös minden árnyalata, a búza és a vörösesbarna meleg árnyalatai. Az írisz telített, átlátszatlan: szürkésbarna, szürkészöld, szürkéskék, sötétbarna. Melegség sugárzik a bőrből, és a textúra jellemzően barackszínű, bronzszínű vagy bézs színű.

    Barna, mély, tiszta fekete hajjal és márványfehér vagy olajbogyó színű bőrrel, a leghűvösebb színtípus feltűnő változata. Szemszín: tiszta kék, szürke, szürke, mogyoróbarna. A szőke haj fő színei a hűvös színek, mint a platina szőke vagy a hamuszőke. Bőr fehér, világos bézs vagy olajbogyó.

    Hűvös arcszíntípusok számára

    „A szürke minden árnyalata, a grafittól az ezüstig, illik a szőke, kék, zöld és világosszürke szemekhez, a szemöldökhöz hűvös bézs, hamuszőke is megteszi.

    A legjobb szemöldökfestékek az Estel, Refectocil, Igora, Elan, Rocolor, Enigma, Thuja. Vélemények, utasítások, hogyan kell megfelelően festeni a szemöldökét

    A barnáknak szem- és bőrszíntől függetlenül a tiszta feketét kell választaniuk.

    Melegebb színtípushoz

    Melyik szemöldökszín emeli ki legjobban a meleg színtípusod szépségét: a vörös hajúaknak a terrakotta, a barna hajúaknak a barna minden árnyalata, a barna hajúaknak pedig a barna árnyalatai. A szőkék világos mogyorós és sötét mézes színben ajánlottak.

    Ne hagyja ki legnépszerűbb írásunkat: Az idei év legújabb divatos hajszínei. Frizuratrendek és fotók.

    Az összetétele

    Kezdjük azzal, hogy eltávolítjuk a kétségeket, hogy mennyire káros a szemöldökfesték: a bolt termékeinek összetétele elfogadható tartós használatra vagy veszélyes. oktatás 1 A szemöldökfesték nem árthat a szemöldökfestéknek? Igen, elég sok szintetikus anyagot tartalmaznak.

    De ezek mindegyike minimális koncentrációt tartalmaz, amely nincs hatással a bőr és a haj egészségére. De ezek nélkül a termék nem marad el túl sokáig. Tehát az összes propilénglikol és nátrium-szulfát, bár káros, biztonságos vegyi anyagok a szemöldökfestékekben.

    A krém összetétele

    1. Aqua – víz: hidratáló.
    2. Cetearyl Alcohol: gyorsítja az anyagok szállítását, de nagyon szárítja és irritálja a bőrt.
    3. Propilénglikol: tartósítószer és nagy koncentrációban súlyos allergiát okozhat.
    4. Ceteareth-23, polietilénglikol és cetearil-alkohol észtere: Emulgeálószer.
    5. PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj: hidratál, erősít, lágyít.
    6. Trietanolamin: normalizálja a bőr pH-értékét, de mérgező.
    7. A PEG-8 Oleate egy etilénglikol polimer: hidratál, lágyítja a bőrfelszínt.
    8. Nátrium-lauret-szulfát: habot képez.
    9. Nátrium-eritorbát: antioxidáns, meghosszabbítja a szín tartósságát.
    10. Cetrimonium-klorid: elősegíti a kozmetikumok egyenletes felvitelét.
    11. Methylchloroisoisothiazolinone, Methylisothiazolinone – tartósítószerek, nagyon erős szem- és bőrirritáló anyagok.
    12. Henna – henna.

    Oxidálószer-összetétel

    1. Aqua – víz: hidratáló.
    2. Hidrogén-peroxid.
    3. Akrilátok/Palmet-25 akrilát kopolimer: szabályozza a viszkozitást.
    4. EDTA-dinátrium: rákkeltő anyag.

    Egy pozitív megjegyzés. A modern színekben egyre több növényi kivonattal találkozhatunk, pl. . A lehető legközelebb állnak a természetes termékhez. A gyártóknak még ammónia nélkül is sikerült boldogulniuk. Igaz, ezek a termékek nem biztosítanak tartós színt. Tehát győződjön meg róla, hogy tanulmányozza a csomagoláson lévő szemöldökfesték tartalmát. A választott termék típusa is fontos.

    A nyelvi akadályok leküzdése. A szemöldökfesték csomagolásán különböző idegen szavakat találhat. Legyen írástudó: tudja, hogyan fordítják le. szemöldök vagy szemöldök, henna, szín, grafit, szőke, taupe, lágy barna, középbarna, karamell, csokoládé, sötétbarna, ébenfa, gránit, természetes fekete.

    #6 – REFECTOCIL

    Ez a fajta szemöldökfesték már a közepes árkategóriába tartozik. Nagyjából 350 rubelbe kerül. Ez a szín leginkább azok számára alkalmas, akik már hozzászoktak, és nem számítanak kezdőknek. A RefectoCil egy kicsit homályos a fülünkben. De egyre népszerűbb. Mindezt azért, mert a termék minősége és választéka tiszteletre méltó. Nehéz ilyen terméket találni egy üzletben, de azok, akiknek sikerült, a terméket a legjobbnak írják le a saját árszegmensében. Az árnyalatot a szemöldökön hagyott festékkel állíthatod be. Átlagosan 5-10 percet vesz igénybe, a kívánt eredménytől függően. A szín tartóssága egy hónap, és a termék gazdaságossága üdvözlendő. A legfontosabb előnyök a gyors és egyszerű használat, a hosszan tartó eredmények, a költséghatékonyság és a költséghatékonyság. De nem hátrányok nélkül. A legnagyobb az, hogy nehéz megtalálni a terméket Oroszországban. Az is hátrány, hogy a készlet nem tartalmaz oxidálószert.

    szemöldökkrém

    Hogyan kapjuk meg a megfelelő színt

    Hogyan válasszuk ki a megfelelő szemöldökszínt

    @morozova_anastasiaa
    A sikeres smink érdekében a megfelelő szemöldökfesték színeket kell kiválasztani. A meleg árnyalatú hajszálakat hasonló tónusú hajívekkel kombinálják. Ha a hajad szőke, akkor használhatsz egy pár árnyalattal sötétebb festéket, mint a tincsek árnyalata. Sötétebb szálakra az ellenkező szabály érvényes – a szemöldököt néhány árnyalattal világosabbá kell tenni.

    Barna, grafit vagy fekete hajfestéket használnak a fekete hajhoz. Ha szőke hajad van, fontos, hogy a fürtök ne legyenek túl sötétek. A túlságosan világos vagy fekete szemöldök természetellenesnek tűnik. A szőkék jól illenek a barnákhoz, vörösekhez és aranyakhoz.

    A megfelelő árnyalat megtalálása

    @ refectocilacademy

    Ha vörös hajad van, válaszd a lágy terrakotta, barna, arany árnyalatú barna színt. A barna hajú nőknek nem szabad fekete színekkel hangsúlyozniuk az íveket, hanem inkább a barna árnyalatait kell választaniuk.

    A szőkéknek is kerülniük kell a sötétebb szemöldököt – természetellenesnek tűnik. Bézs vagy szürkés árnyalatok, világos barnák használata. A modellezés során figyelembe vesszük a haj alaptónusát.

    Ha a frufruja túl sötét, a festés előtt használjon világosító szert. A szemöldök világosításának egyik módja a hidrogén-peroxid használata. Speciális krém is használható, de az allergiateszt kötelező.

    A világítás egyik népi módszere a kamilla főzetének használata – ehhez öntsön vizet a kamillára, párolja a folyadékot vízgőzben, és sötét helyen infúzióval. oktatás 1 A kamilla főzetét a kamilla főzetével kell elkészíteni. Miután a termék kihűlt és leszűrődött, reggel és este használhatja a szemöldök tisztítására.

    Mit kell tudni vásárlás előtt

    A szemöldök és a szempillák természetes színe gyakran nem kielégítő a nők számára. A festékek fájdalommentesen és gyorsan, percek alatt elérheti a kívánt eredményt. Kevesebb ideig tart, mint egy tetoválás, de tovább tart, mint a ceruzák és a szemhéjfestékek. Ahhoz, hogy a bőr minél hosszabb ideig a lehető legjobban nézzen ki, érdemes megfogadni a profi kozmetológusok és bőrgyógyászok tanácsait.

    Összetétel

    Jó ötlet, hogy vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a címkét. A természetes összetevőket tartalmazó termékek előnyben részesülnek. Kevésbé valószínű, hogy allergiát okoznak, és gondoskodnak a szövetekről. A gyártók által leggyakrabban használt összetevő a ricinusolaj. Táplálja a szőrtüszőket és puhítja az érzékeny területeket.

    Ha a készítmény alkohollal, ammóniával vagy só-peroxiddal kezdődik, a legjobb, ha otthagyja a boltban. Egyes gyártók azt állítják a címkéken, hogy termékeik dermatológiailag és allergénre teszteltek. Ezek a termékek biztonságosabbak.

    Fenntarthatóság

    A színezési eljárás utáni hatásnak 3-7 hétig kell tartania. A tartósság több paramétertől függ:

    • Pigmentek. A természetes sörték nagyszerű színt biztosítanak a sörtékben, de rosszabb tartást hagynak maguk után. A mesterségesek ellenállóbbak, de irritációt és bőrpírt okozhatnak;
    • Az arányok. Fontos, hogy kövesse a mesterek utasításait és tanácsait. Ha a technológiát nem megfelelően használják, a színezőanyagok a legjobb esetben is gyorsan lemosódnak. A legrosszabb esetben az árnyalatok drasztikusan eltérhetnek;
    • Bőrtípus. Azt is befolyásolja, hogy a hatás mennyi ideig tart. A zsíros hajra hajlamosaknak gyakrabban kell megismételniük a kezelést, mint a száraz szövetűeknek. A pattanásos bőrön a gél a fokozott faggyúaktivitás miatt hajlamos lesz rosszabbul megmaradni;
    • A sörték vastagsága. Ez azt is befolyásolja, hogy a szín mennyi ideig tart. Minél sűrűbbek, annál jobb és fényesebb az eredmény. A ritkás és vékony sörtéknél az árnyalat nem tűnik olyan gazdagnak, mivel a pigment gyorsabban lemosódik a bőrről;
    • Utógondozás. Minél több agresszív összetevő van a mosógélekben és tonikokban, annál gyorsabban veszít a fényességéből. A semleges és gyengéd összetevők hosszan tartó hatást biztosítanak és a helyén tartják a pigmenteket.

    Könnyen alkalmazható

    A sűrű konzisztencia optimális a munkához. Fedezi a szemöldököt és a szempillákat, nem vérzik felvitel után, és megtartja a formáját.

    A krém kíméletesebb a kényes szövetekhez, és nem szárítja ki őket. A textúra megmunkálásához bizonyos fokú szakértelemre van szükség. Ha nem sikerül elsőre elérni a kívánt formát, a krém elszínezheti a felesleges felületet.

    A gél alkalmas tiszta vonalak létrehozására. Könnyebben használható és alkalmasabb a kezdő mesterek és az otthoni ápolásra. A folyékony textúra szinte ismeretlen a mai termékekben. Könnyen kenhető és egyenetlenül alkalmazható.

    Ecsetek, kefék és spatulák állnak rendelkezésre a kozmetikai termékekkel való munkavégzéshez. Sok készlet már pigmentfelhordó eszközöket tartalmaz.

    A paletta

    A szemöldökfesték-gyártók a szemöldök és a szempillák színeinek széles választékát kínálják. Alapváltozatban kapható: szőke, barna és fekete. Ezek alapján egy kiegészítő termékcsaládot hoztak létre. Hajszín alapján.

    • A szőkék jól mutatnak világosbarna vagy szürke árnyalatokkal. Kiemelik a hajad és bőröd színének mélységét. A szemöldök stylistok azt tanácsolják, hogy 1-2 árnyalattal sötétebb terméket válasszon, mint a haj;
    • A barnák és barnák vibráló megjelenését fekete, grafit és sötétbarna színekkel lehet szépíteni;
    • A vörös hajúak a barna palettát választják;
    • Az ősz haj esetében a stylistok a grafit pigmenteket javasolják.

    A szemöldök- és szempillafestékek megfizethető és sokoldalú módja a nőiesség hangsúlyozásának. A tetoválás és a tartós smink traumatizáló színeivel ellentétben a krém és a gél a kívánt árnyalatot adja a hajnak, táplálja a bőrt és erősíti a hajhagymákat.

    Ezeket a termékeket azok választják, akik smink nélkül is ragyogóan akarnak kinézni. A ViborExpert hasznos forrás csapatának tanácsaival.könnyű megtalálni a legjobb szemöldök- és szempillafestéket.

    Mennyi ideig tart a hatás?

    A szemöldökfesték, amely jobban tart és tovább tart, a microblading pigment. Az ásványi pigmentekkel készült tartós smink 3-6 évig tart, a szerves pigmentek pedig 18-24 hónap alatt halványulnak el. Hátránya, hogy az eljárást csak a szalonban, egy speciális gép segítségével végzik.

    Egyszerű festéket, gélt vagy hennát alkalmazhatsz magadon. A szemöldökfesték 10 napon belül lekopik. A közönséges hajfestékkel történő festés utáni hatás 14-20 napig tart. Ellenállóbb, a henna legalább 2 hétig tart, nem csak a hajon, hanem a bőrön is; finoman alkalmazza.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Áron Kálmán

    Kérdéseként felteheti az olvasó, hogy melyik a legjobb szemöldökfesték az otthoni használatra a 2021-2022-es évben, és melyek tartoznak a Top 15 közé.

    Válasz
    1. Ádám

      Az otthoni szemöldökfestékek közül a 2021-2022-es évben az egyik legnépszerűbb és legjobb termék a Maybelline New York Tattoo Studio Brow Pomade. Ez a termék tartós és könnyen használható, segít tökéletesíteni és formázni a szemöldököket. A Top 15 közé továbbá olyan márkák termékei sorolhatók, mint az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, a Benefit Cosmetics Gimme Brow+, vagy a NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara. Érdemes több márkát és terméket is kipróbálni, hogy megtaláljuk azt a szemöldökfestéket, ami a legjobban illik az igényeinkhez és preferenciáinkhoz.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása