...

A legjobb vezeték nélküli karaoke mikrofonok 2022-re

Karaoke éneklés

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Mielőtt vásárolna, kérjük, konzultáljon szakértővel.

Már régen elmúltak azok az idők, amikor a karaoke énekléshez drága felszerelésre és szoftverre volt szükség. Most már egy közönséges számítógép, laptop vagy akár egy okostelefon is elegendő az ilyen jellegű szórakozáshoz. Igen, még a képernyő nélkül is megteheti a futó dalszövegeket, ha vásárol egy speciális all-in-one mikrofont a karaoke számára. Az Expertology szerkesztősége áttekintést nyújt Önnek a jelenlegi hangtechnikai piacról 2022 elején, iparági szakértőink tanácsaival a legjobb mikrofonmodell kiválasztásához, különösen a karaoke énekléshez.

Mi az a karaoke mikrofon

A mikrofon első és fő funkciója a hangerősítés, amely fontos tényező a különböző, sok vendéggel zajló eseményeken. Stúdiómunkához, előadás rögzítéséhez is használják.

Kétféle eszköz létezik:

  • Kondenzátor;
  • Dinamikus.

Az első típusnak nagy a hangérzékenysége. Ez megnehezíti a hangfelvételt, mivel a mindenütt jelenlévő mechanizmus nemcsak az énekest, hanem a szobában előforduló egyéb zajokat is felveszi. Az ilyen berendezésekkel való munka csak szakemberek számára lehetséges. A fehér golyó a kondenzátoros eszköz mellett az, hogy ez az eszköz képes a hangot különböző távolságokra továbbítani – kicsi vagy nagy, bárhol. Bármilyen hangot és zajos hangokat vesz fel, nincs lapos hang. A kondenzátoros típus azonban nem barátságos a karaoke-lejátszókkal.

A dinamikus modelleket otthoni használatra előnyben részesítik. Ideálisak a karaoke számára, mivel csak a membránra irányított hangfolyamra érzékenyek, és nem zavarják őket a külső zajpaletták.

Típusok:

  • Karaoke rendszerrel;
  • Bluetooth-kompatibilis.

Az első lehetőség egy olyan készlet, amely tartalmazza a rendszert és az erősítő eszközöket.

A második lehetőség azért érdekes, mert vezetékek nélkül a mikrofon képes kommunikálni a hangszórókkal, számítógépekkel, televíziókkal, ha azok rendelkeznek Bluetooth szoftverrel, és hangot továbbítani. Hogyan csatlakoztasson egy ilyen eszközt? Kapcsolja be a készüléket, hozzon létre Bluetooth-kapcsolatot a mikrofonnal. A berendezéshez mellékelt, lépésről lépésre követhető utasítások lehetővé teszik a lépések helyes követését. Beállíthatja a kívánt hangerőt, megadhatja a szükséges paramétereket.

A modern elektronika tele van különleges funkciókkal. Beépített védelem a külső zajok ellen, beleértve a leheletet is. A hangteljesítmény a szoba méretének megfelelően szabályozható. A funkcionalitás lenyűgöző: a mikrofonok hangszóróként működnek, képesek megváltoztatni az énekes hangját, visszhanghatás révén erőt adni vagy varázslatosan átalakítani a hangszínt.

A hang iránya. A karaoke esetében az irányítottsági diagramok közül csak az univerzális, amely minden oldalról fogadja a hangot, azaz minden irányú, és az, amelyik a közvetlen hang behatolásának zónájával rendelkezik a membránba – egyirányú. Az utóbbi lehetőség akkor kényelmes, ha meg akar szabadulni a felesleges akusztikától. Nem ok nélkül, a piacon lévő karaoke modellek többsége egyirányú.

Alapvető kiválasztási kritériumok

  1. Először válassza ki a készülék típusát. Ezekből kétféle létezik, és a csatlakozás módjában különböznek: vezetékes és vezeték nélküli. Az első esetben a mikrofont a hangkártyához kell csatlakoztatni. A második lehetőség további

    Hogyan néz ki a karaoke-mikrofon eszköze?

    Az első jellemzője, hogy a berendezés működtetéséhez nincs szükség vezetékekre

    Minden modell egy vezérlőmodullal van felszerelve, funkciója van a készülék bekapcsolására, nyomógombos kapcsolókkal a hangerő beállítására, lehetővé téve a speciális effektek aktiválását, a sávok vezérlését, a vokálok felvételének létrehozását.

    A vezeték nélküli modellek jellemzően rendelkeznek csatlakozóval egy vezeték, USB-port, microSD-kártya foglalat számára, a fogantyúban vagy közvetlenül a tok tetején.

    Legjobb márkák

    Készülj fel a karaoke mikrofon megvásárlására, érdemes tanulmányozni a népszerű márkák listáját, valamint megérteni a saját vágyaikat: hogy énekelni akarsz-e dalokat, vagy elkezdesz fejleszteni a vokális adatokat. Egyértelmű célt szem előtt tartva könnyebb eldönteni, hogy melyik márka a legmegfelelőbb a vásárláshoz.

    Legjobb gyártók:

    • AKG

    osztrák márka. 1947 óta ismert. A márka berendezéseit számos televíziós társaság használja. 2008-ban elnyerte az „Osztrák Export Díjat”.

    • Shure

    Amerikai márka. 1925 óta működik. Mikrofonok gyártója 1932 óta. A Shure mikrofon egyébként 2008-ban bekerült a TECnology Hall of Fame-be.

    • WSTER

    Márka Haozhijie Electronic Technology Co., Ltd. Ez a nemzetközi vállalat több mint húsz éve van jelen a piacon. Jelen van Franciaországban, az Egyesült Államokban, Németországban, Oroszországban és az Egyesült Királyságban.

    • Tuxun

    Védjegy karaoketuxun. Az elektronikai és audio berendezések piacán kínált termékek prémium kategóriásak. Az orosz piacon 2016 óta.

    • Ritmix

    Koreai márka. A 2000-ben alapított vállalat kezdetben zenelejátszókat gyártott. Az évek során a vállalat termékkínálata bővült. A Ritmix 2006-ban érkezett Oroszországba.

    • Hoco

    2009-ben alapították. Jelen van 50 országban. Többkategóriás márka. A vállalat fő elvei – minőség és stílus.

    • Audio-Technica

    Egy japán vállalat, amelyet 1962-ben alapított Hideo Matsushita. Az első termékek sztereó hangszedők. A kiváló minőségű stúdióberendezések zászlóshajója.

    Hogyan válasszunk egy jó mikrofont a karaoke számára?

    Az otthoni használatra és a nyilvános beszédre alkalmas készlet kiválasztásának kritériumai némileg eltérnek egymástól. Mindenekelőtt a teljesítmény és a terület lefedésének képessége.

    A kiválasztás általános szabályai a következők:

    • A modellnek kompatibilisnek kell lennie más berendezésekkel.

    Például a Bluetooth-kompatibilis mikrofon a mobiltelefonoknál használatos, számítógépen, tévénél, táblagépen és táblagépen is használható. Ideális: a termék képes zenelejátszásra USB pendrive-on, SD kártyán keresztül.

    • Hangnyomás.

    Minél hangosabb a készülék, annál kisebb a hangtorzítás. Ha otthoni koncertet szervez, 90 dB-es hangnyomásszint elegendő. Ha nagy közönséget kíván elérni, olvassa el figyelmesen a kézikönyvet, és tanulmányozza a műszaki leírást. Ha azt állítják, hogy a hangnyomásszint magasabb, mint 90 dB, akkor az elektronika alkalmas a feladatra.

    • A frekvenciaspektrum is fontos.

    Az amatőr készülék 100-10 000 Hz-es lefedettséggel rendelkezik. A jobb minőségű professzionális modell sokkal nagyobb frekvenciatartományt biztosít.

    • Hangdiagram.

    Az irányítatlan mikrofonok a csoportos előadáshoz, az egyirányúak inkább szólóban használhatóak.

    • Méretek.

    A nagyméretű mikrofont kényelmetlen kézben tartani. A legjobb modellek kompaktak, könnyűek és mobilak.

    • Széleskörű felhasználási lehetőségek.

    Kívánatos a multifunkcionalitás. A képesség, hogy megváltoztassa a hangját, növelje azt visszhanghatással, szüneteltesse és lejátssza a felvételt bármelyik pillanatban, visszatekerje a zeneszámokat, a készüléket egy extra hangszóróvá alakítsa, újrateremtse a diszkófényt – mindez lehetséges egy modern karaoke készülékkel.

    • Mennyibe kerül a modell.

    A drága, kiváló minőségű minták több mint 10 ezer rubelbe kerülnek, de biztosan nem hagyják el otthon, egy családi partin vagy egy karaoke klubban. Magas hangnyomásszint, széles hangterjedelem, tiszta hangzás – ezek a professzionális készülék tulajdonságai.

    Egy középkategóriás audio eszköz ára 1 és 9000 rubel között van. A legjobb megoldás amatőrök számára, akik hangosan és ízlésesen akarnak dalokat énekelni.

    Az ezer rubel átlagár alatt értékesített modellek sok kérdést vetnek fel: az anyagok minősége, az építés, a márka gyártója. Hacsak nem kis ruhafogasokról van szó, akkor valószínűleg nem az eredeti, hanem egy hamisítvány, amit annak adnak ki. Az olcsó minőségi modellek azonban még mindig eladók – amikor a kiskereskedő a raktár tisztázása érdekében megszabadul a régi áruktól, vagy a termék – a piac veteránja. Néha a modellek népszerűsége a gyártási évtől függ.

    • Megjelenés.

    Egy másik kritérium, amit a vásárlók keresnek. Széles színválasztékban kapható. Az arany és ezüst árnyalatoktól az elegáns fehér és fekete színekig. Vannak mikrofonok és Barbie kedvenc színe – a rózsaszín, amit a fiatal lányok imádnak. A színes példányok általában műanyag házzal rendelkeznek. Komolyabb cégek számára, és professzionális használatra, általában vásároljon egy fém „öltönyben” lévő készüléket, amely robusztusabb és kevésbé komolytalan megjelenésű. Az énekesek a túlzott fényerőt zavarónak találják.

    • Működési idő.

    Egy jó vezeték nélküli eszköznek van egy extra vezetéke, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a

    Professzionális mikrofonminősítés 2022-re

    3. hely: AUDIO-TECHNICA MB4K

    Típus kondenzátor mikrofon
    Kategória vezetékes
    Teljesítmény Fantomtáp 11-52V, 1 AA elem
    Direktivitási diagram kardioid
    Frekvenciatartomány 80 Hz – 20 kHz
    Érzékenység -46 dB (fantomteljesítmény), -48 dB (akkumulátor)
    Ellenállás 200 ohm (fantomteljesítmény), 250 ohm (akkumulátor)
    Maximális bemeneti szint 137dB (fantomtáp), 125dB (akkumulátor)
    Dinamikai tartomány 113 dB (fantomtáp), 101 dB (akkumulátor)
    Jel-zaj arány 70dB
    Az akkumulátor élettartama 1200 óra (átlagosan)

    Kondenzátor. Széles hatótávolságú eszköz. 80 és 20 kHz közötti frekvenciaválasz. Szakmai dicséret egy olyan modellnek, amely jól teljesít a stúdióban és a színpadon is. Minőségi hangzás, nincs felesleges zaj.

    AUDIO-TECHNICA MB4K

    Előnyök:

    • Zajcsökkentés;
    • A mikrofont felvételhez használhatja;
    • A jel jó.

    A hátrányok:

    • Kezdő énekesek számára az érzékeny rekeszizom kezelésének nehézségei.

    2. hely: AKG WMS40 Mini Dual Vocal Set

    Mikrofon vokál
    Rádiórendszer elérhető
    Működési elv dinamikus
    Irányultság egyirányú
    Direktivitási diagram kardioid
    Frekvenciatartomány 40-20000 Hz
    Érzékenység 55dB
    Jel-zaj arány 105 dB
    Csatlakozó XLR-csatlakozó (6,35 mm)
    Teljesítmény akkumulátor
    burkolat anyaga műanyag
    Szállítási terjedelem vevő

    Sztereó felvételi funkcióval. Vezeték nélküli kapcsolat. Érzékenység beállítása. Mikrofonok, 2 db. Modell mérete: 230x52x52 mm.

    AKG WMS40 Mini kettős énekkészlet

    Előnyök:

    • Ár-érték arány;
    • Jó választék
    • Kellemes design;
    • Ergonomikus forma.

    Hátrányok:

    • A halk hangok továbbításakor zaj léphet fel;
    • Csatornaváltás nélkül.

    1 hely: Shure SM58

    típus dinamikus énekmikrofon
    Hangfrekvencia-sávszélesség 50Hz – 15000Hz
    Iránydiagram Kardioid, szimmetrikus, egyenletes frekvenciaválasz
    Kimeneti impedancia 150 ohm (valódi 300 ohm)
    Kimeneti szint -75 dB (0.18mV)
    Érzékenység 0.1 mV / Pa
    ON/OFF kapcsoló
    Hangkimenet 1 x szimmetrikus 3-tűs XLR hím
    Teljesítmény
    Fantom tápellátás funkció
    Jelenlegi
    Lakhatás fém

    Kényelmes formájú, jól megépített. Fedéllel, tartóval.

    Shure SM58

    Előnyök:

    • Szélvédelem;
    • Zajcsökkentő funkcióval.

    Hátrányok:

    • Nem barátságos a vonós hangszerekkel és a dobokkal.

    Rode Videomic Me

    Külső vezeték nélküli mikrofon iPhone és Android készülékhez.

    A hatodik helyen a top vezeték nélküli mikrofon kap egy külső bluetooth mikrofon a telefonhoz – Rode Videomic Me ($ 75). A mikrofon jó hangzással és tisztességes teljesítménnyel örvendeztet meg még zajos környezetben is.

    Ez egy minőségi vezeték nélküli mikrofon a telefonról történő hang- és videofelvételhez. Magas szintű minőség (mind az építés, mind a teljesítmény tekintetében).

    Rode Videomic Me legjobb vezeték nélküli mikrofonok

    Fő jellemzők

    • Típus: külső mikrofon okostelefonhoz
    • Irányítottság: Kardioid
    • Frekvenciatartomány: 100Hz – 20000Hz
    • Maximális SPL: 140dB SPL (@ 1kHz, 1% THD 1KΩ terhelésre)
    • Érzékenység: -33.0dB re 1 Volt/Pascal (22.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
    • Egyenértékű zajszint (A skála) 20dB-A
    • Súly: 34 g
    • Méretek: 38mm x 21mm x 80mm

    Teljes készlet

    • Mikrofon
    • Szerelés
    • Szélvédelem
    • Dokumentáció

    Videó áttekintés

    • Ár-érték arány és hangminőség.
    • A nem kívánt zajok jó visszaverése.
    • Könnyen használható.
    • Szélvédelemmel együtt.
    • Csatlakoztatható fejhallgató. Közvetlen megfigyeléshez. Bizonyos esetekben nagyon kényelmes.
    • Nincs tok mellékelve.

    A legjobb hobbi vezeték nélküli mikrofon értékelése 2022-re

    A modellek árkategóriája – 500 és 9000 rubel között.

    9. helyezett: Gmini GM-BTKP-03S

    Mikrofon irányítottsága egyirányú
    Verzió kézi
    A csatlakozás típusa Bluetooth vezeték nélküli
    Frekvenciatartomány 1000Hz-10KHz
    Karaokéhoz IGEN
    Jellemzők Visszhang visszhang. Hangszóró teljesítmény 2×5W. 2600mAh Li-ion akkumulátor. Akkumulátor élettartama hangerőtől függően akár 8 óra is lehet.

    Amatőr otthoni énekes mikrofon. Jó hatótávolsággal.

    Gmini GM-BTKP-03S

    Előnyök:

    • Beépített hangszóró;
    • Olcsó modell.

    Hátrányok:

    • A frekvenciatartomány kicsi.

    8. helyezés: Wster WS 858

    Mikrofon Vocal
    Hangszóró teljesítménye 5W (1. csatorna.0)
    Frekvencia 100-10KHz
    Interfész 3,5 mm (fejhallgató), Micro USB, TF-kártya foglalat
    Érzékenység 40 dB
    Fájl-támogatás MP3, WMA
    Anyag Alumínium, műanyag
    Csatlakozási távolság 10
    Audio modul ott
    Beépített hangszórók Igen

    Stabil kialakítás, 10 méteres hanghossz. Szín – rózsaszín, fekete, arany. Sokoldalú: MP3 lejátszóként, karaoke mikrofonként, mobil hangszóróként használható.

    Wster WS 858

    Előnyök:

    • Nem fél a sokktól, ha leesik;
    • Tiszta basszus;
    • Olcsó ár.

    Hátrányok:

    • Nincs védelem a nedvesség ellen.

    7. hely: Hoco BK3 Cool Sound

    Hangszóró típusa Vezeték nélküli
    FM tuner Nem
    Tartozékok vezeték nélküli mikrofon, 3,5 mm-es audiokábel – micro USB, töltőkábel USB – micro USB, használati utasítás, csomagolás
    USB lejátszás Nem
    Lineáris AUX bemenet Nem
    Mikrofon Nézd meg
    Támogatott formátumok A2DP, AVRCP, HSP, HFP
    Lejátszás Micro SD-n keresztül Nézd meg
    Cikkszám 0L-00039011
    Interfész Bluetooth, micro USB
    Vízálló Nem
    Teljesítmény Beépített újratölthető akkumulátor, bármilyen USB-csatlakozó
    Színes ezüst
    Kimeneti teljesítmény 5 W
    Lejátszható frekvenciatartomány 120-20000 Hz
    Anyag alumínium+ABS
    Típus Vezeték nélküli karaoke mikrofon
    Cél A zene és az előadó hangjának egyidejű lejátszására tervezték (karaoke funkció), hordozható hangszóróként használható

    Eladva 1600 rubelért.

    Hordozható modell otthoni koncerthez. A hangeffektek közül érdemes megemlíteni a visszhangot. micro-SD memóriakártyával, hangszóróval.

    Hoco BK3 Cool Sound

    Előnyök:

    • Hordozható hangszóróként használható
    • Akár három órán át is tölthető.

    Hátrányok:

    • Nincs visszhanghatás.

    6. hely: Magic Karaoke YS-05

    Vezeték nélküli interfész Bluetooth 4.0
    Kikötők: mini Jack 3.5 mm, micro USB, TF kártya foglalat, USB
    Teljesítmény akkumulátor
    Az akkumulátor kapacitása 2200 mAh
    Az akkumulátor élettartama Legfeljebb 5 óra
    Burkolat anyaga Alumínium, ABS műanyag
    Hanghatások Echo, hangváltás (3 lehetőség)
    Csatlakozási távolság 10
    Fájl-támogatás MP3

    Stílusos, praktikus, minőségi erősítővel. Kompatibilis számos telefonnal, táblagéppel. Teljesen felszerelt eszköz.

    Magic Karaoke YS-05

    Előnyök:

    • Zajcsökkentő funkcióval;
    • Kiterjedt funkcionalitás;
    • Megszakítás nélküli működés akár 5 órán át.

    Hátrányok:

    • Nem észlelt.

    5. hely: WSTER WS-1688

    Verzió Bluetooth V4.0 + EDR
    Hangszóró teljesítménye 5W (1. csatorna.0)
    Jegyzőkönyv AVRCP, A2DP, HSP / HFP
    Csatlakozási távolság 10
    Frekvencia 100Hz-10kHz
    SPL 115dB, THD 1% alatt
    Torzítás ≥0.5%
    Érzékenység -40 ± 3 dB
    Interfész 3,5 mm (fejhallgató), Micro USB, TF kártya foglalat, USB
    Támogatási fájlok MP3, WMA

    WSTER WS-1688

    Előnyök:

    • Tiszta hang;
    • Minimális zaj;
    • Olcsó.

    Hátrányok:

    • Nincs akkumulátorcsere.

    4. hely: Ritmix RWM-101

    Mikrofon típusa dinamikus
    Irányultság kardioid
    Anyag fém
    Minimális frekvencia 100Hz
    Maximális frekvencia 10000 Hz
    Csatlakozás típusa univerzális
    Csatlakozók XLR
    Teljesítmény 1 x AA
    Tartozékok Antenna, mikrofon, dokumentáció, elemek, vevőkészülék
    Jellemzők Levehető kábel 3m

    Működhet vezetékkel vagy anélkül. Jó hatótávolsággal.

    Ritmix RWM-101

    Előnyök:

    • Egy akkumulátor elegendő;
    • Jó érzékenység.

    Hátrányok:

    • Rövid élettartamú burkolat.

    ” Bronz: Tuxun Q9

    Teljesítmény 10W
    Támogatás Bluetooth 4.1
    Akkumulátor 2600 mAh lítium-polimer kompozíció
    Módok Bass, Treble, Echo, Zene, Hangerő, Hangerő
    Frekvencia lejátszás 100 hertz és 10 kilohertz között
    Az akkumulátor élettartama Körülbelül 7 óra
    tok anyag fém
    Tápellátási feszültség 5 volt
    Csatlakozók USB, Micro USB

    Az Android és az Apple iOs partnerségben nagyszerű show-t tudnak nyújtani. Zajszűrő funkcióval, kiváló hangzás. Ház anyaga – fém. Amikor tapasztalt énekeseket kérdeznek arról, hogy melyik a legjobb mikrofon, a kipróbált és tesztelt Tuxun Q9-et ajánlják.

    Tuxun Q9

    Előnyök:

    • Van egy táskája;
    • Olcsó ár;
    • Kompatibilis különböző okostelefon modellekkel.

    Hátrányok:

    • Nincs kábel mellékelve.

    ” Ezüst: TUXUN Q16

    Hangkimenet AUX
    Kapcsolat FM rádiókapcsolaton keresztül
    Bluetooth 4.2
    Teljesítmény 20W
    Az akkumulátor kapacitása 2600 mAh
    Az akkumulátor élettartama Legfeljebb 10 óra
    Támogatás Android és Apple
    Jack microSD

    Erőteljes, tiszta hangzás. Vokális elfojtás funkcióval. Tud énekelni egyedül, duettben.

    TUXUN Q16

    Előnyök:

    • Jó hangzás;
    • Hangosnak hangzik;
    • Rengeteg beállítás;
    • Csatlakoztatható az autóban lévő hangszóróhoz, vevőegységhez.

    Hátrányok:

    • Drága.

    „Arany: Ritmix RWM-100

    Mikrofon Dinamikus
    Irányultság egyirányú
    Direktivitás diagram kardioid
    Frekvenciatartomány 100 – 10000 Hz
    Érzékenység -72dB
    Jellemzők és funkciók vezeték nélküli kapcsolat
    mikrofon elnémítása
    Csatlakozó XLR
    Jack (6.35mm)
    tartomány 15
    Tápegység Akkumulátor
    tok Anyag műanyag
    Ellátva vevőkészülék, levehető 3m-es kábel

    Stílusos, szépen illeszkedik a kezébe. A vásárlók szerint az ár és a minőség jó kombinációja, az egyik legmagasabb minőségű eszköz, amely otthoni karaoke-hez használható.

    Ritmix RWM-100

    Előnyök:

    • Tiszta hang.

    Hátrányok:

    • A rövid életű burkolat.

    AKG WMS40 Mini egyszemélyes vokálkészlet

    A tökéletes bluetooth mikrofon nyilvános beszédhez, színpadra és énekléshez.

    A legjobb vezeték nélküli Bluetooth-mikrofonok értékelésében az ötödik helyet az AKG WMS40 Mini Single Vocal Set (100 dollár) foglalja el – kiváló minőségű vezeték nélküli mikrofon nyilvános beszédhez, színpadra és énekléshez. Stabilan működik, és ami a legfontosabb, hosszú ideig tart – körülbelül 30 órán át egyetlen akkumulátorral. Ez a vezeték nélküli mikrofon is jól továbbítja a hangját, könnyen használható és még az ára is elfogadható.

    A legjobb vezeték nélküli mikrofonok AKG WMS40 Mini Single Vocal Set

    Fő jellemzők

    • Frekvenciatartomány: 40 Hz – 20000 Hz
    • Modulációs mód: FM
    • Jel-zaj arány: 110 dB-A
    • Torzítás (THD): 0.8%
    • Rádióteljesítmény: 10 mW
    • Hatótávolság: Legfeljebb 20 m
    • Elemek (1db): alkáli LR6 AA
    • Működési idő: Legfeljebb 30 óra
    • Test anyaga: műanyag
    • Szín: Fekete
    • Méretek: 230 mm x 51 mm
    • Súly: 195 gramm

    Ellátás

    • Adó mikrofon
    • Vevő alap
    • hálózati adapter (több aljzattal)
    • 1 AA elem
    • Dokumentáció:

    Videó felülvizsgálat

    • Jó hangminőség.
    • Autonómia.
    • Egyszerűség és stabilitás.
    • Optimális hatótávolság: 20m.
    • Zajos a kézben.
    • Nincs hátralévő akkumulátor kijelző.
    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Avgustin Simon

    Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

    Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
    Comments: 1
    1. Orsolya Kozma

      Melyek a legjobb vezeték nélküli karaoke mikrofonok, amiket a 2022-es évben érdemes megvásárolni?

      Válasz
    Megjegyzések hozzáadása