...

A legjobb japán órák – Top 16 modell 2021-2022.

A legjobb japán órák minősítése a Seiko, Citizen, Orient, CASIO márkákat tartalmazza. Nem meglepő, hiszen ezek a gyártók azok, amelyek évek óta mindenki ajkán vannak. A japán óraipar híres a kvarcművek gyártásáról. Egyszer sikerült kiszorítaniuk a svájci mechanikus modelleket, és az átlagos órakedvelők számára az első számúvá váltak. A kvarcműveket pontosabbnak és könnyebben kezelhetőnek tartják, ezért ma már nehéz egyértelműen megválaszolni, hogy melyik kvarcóra a jobb: a japán vagy a svájci.

A legjobb japán órák: Értékelés 2021

Több éves fejlesztési múlt, egyedi formatervezés és több millió legyártott darab bizonyítja e japán márkák megbízhatóságát és egyediségét. Ezért kerültek a világ legjobb óramárkái közé. Mely japán órák a legjobbak, a márkák és a konkrét modellek leírása – a cikk alapjául szolgáló témák.

Kezdjük a rangsorolással.

  1. A legjobb japán óramárkák: áttekintés és összehasonlítás
  2. Top CASIO órák
  3. Top Citizen órák
  4. Top Best Orient órák
  5. Top Seiko órák
  6. Mely japán karórák a legnépszerűbbek 2022-ben??
  7. A legjobb olcsó japán modellek
  8. A legjobb japán középkategóriás órák
  9. A legjobb japán prémium órák

A legjobb japán óramárkák: áttekintés és összehasonlítás

A japán órák értékelése az árkategória elve alapján alakul ki, így mindenki megtalálhatja a megfelelő opciót. A márkák és a konkrét tartozékok ábécé sorrendben szerepelnek, nem pedig nagyobb vagy kisebb jelentőségük szerint.

Márka Árkategória Jellemzők Híres gyűjtemények
CASIO 15 dollártól 2000 dollárig
  • A legszélesebb választék a japán gyártók között: sport-, üzleti, alkalmi és búvárórák;
  • napenergiával működő mechanizmusok;
  • 2 év garancia.
  • Baby G;
  • G-Shock;
  • Épület;
  • Leszármazás;
  • Sheen;
  • Pro Trek.
Polgár $70 és $500 között
  • Saját fejlesztésű Eco-Drive technológia – az alternatív

    Eredmények

    Ha a legjobb japán óramárkákat keresi, mi segítünk.

    1. Ha egy jó órát szeretne kis áron, akkor a legjobb, ha egy Seiko terméket választ.
    2. Minőségi és drágább órákért érdemes megnézni a Citizen, Orient és Casio órákat. Árban és minőségben is megegyeznek.
    3. Olyan minőségi órát keres, amely ellenáll a szélsőséges körülményeknek – akkor a Casio a G-SHOCK sorozatot az Ön számára készítette el.
    4. A leginkább megfizethető és normál minőségű órák: Q&Q.

    A japán órák kiváló minőségűek, közel tökéletes pontosságúak és mégis sokak számára elérhető áron vannak.

    Top CASIO órák

    A CASIO több mint egy karóra – többfunkciós kiegészítőket kínál. Bár a CASIO története csak a 70-es években kezdődött, a japán márka ma is folyamatosan lenyűgözi vásárlóit:

    • mindig ütésálló tok;
    • Egyedi, ultravékony digitális óra PELA;
    • érintőképernyős modellek mély L érzékelőkkel;
    • A világ első órája GPS-érzékelővel, MP3-lejátszóval, digitális kamerával..

    Világhírű gyártó CASIO vált 1983-ban, miután kiadta a gyűjtemény a G-Shock. Ezek voltak az első szuper strapabíró modellek fokozott vízállósággal és megbízható akkumulátorral. A kollekció alapgondolata a „három tíz” szabály:

    1. Az órának ki kell állnia egy 10 méteres esést;
    2. 10 bar nyomásig;
    3. az akkumulátornak 10 évig kell kitartania.

    Annak ellenére, hogy az első G-shock modelleket közel 40 évvel ezelőtt gyártották (!), ma ez az a gyűjtemény, amely a legnagyobb figyelmet vonzza. A márka fő előnyei – sokoldalúság megfizethető áron. Egy karórát 15 dollárért és 2000 dollárért is lehet kapni. Ha kétségei vannak, hogy melyik CASIO órát válassza, nézze meg közelebbről a legnépszerűbb modelleket.

    CASIO DW-5600E-1VER

    Sportóra a fent említett G-Shock kollekcióból. Teljes mértékben megfelelnek a „három tíz” szabályának.

    • A robusztus polimer tok és a tartós ásványi üveg ellenáll a nagy igénybevételnek is, így nem kell aggódnia a karcolások miatt.
    • Javított vízállóság – 20 bar nyomásig ellenáll a nyomásnak.
    • Az akkumulátort legfeljebb 10 évente egyszer kell cserélni.

    Külön említést érdemel a modell kialakítása – sportos kialakítás és sok részlet. A tok feliratokkal van ellátva, amelyek jelzik a fő funkciókat: vízállóság, ébresztőóra és háttérvilágítás. A további funkciók közé tartozik a stopperóra, az időzítő és a dátumkijelző.

    A CASIO DW-5600E-1VER megfelel azoknak, akik japán gyártmányú, sokoldalú kialakítású kvarcórát keresnek. Jól illenek a sporthoz és a fiatalos stílushoz.

    A legjobb japán órák: értékelés 2021

    CASIO GA-900SKE-8AER

    Egy másik japán karóra a G-Shock kollekcióból. A fő különbség az előző modellhez képest a brutális kialakítás. Az áttetsző polimer tok nagy, 53 mm átmérőjű számlapjával jól fog kinézni egy nagy kézben. A szín és a szokatlan forma mellett a polimer toknak további előnyei is vannak: robusztus, érzéketlen a hőmérséklet-ingadozásokra és a külső behatásokra. Mérete ellenére az óra könnyű – súlya mindössze 65 gramm.

    A szíj szintén polimer anyagból készült. Rugalmas és tartós, így kényelmesen ül a kézben, nem fél a karcolásoktól vagy a gyűrődéstől.

    A GA-900SKE-8AER megfelel az alapvető gyűjtési szabványoknak:

    • Nem fél az ütésektől és az esésektől;
    • 20 méteres mélységig ellenáll a merülésnek (200 méterig vízálló);
    • Az akkumulátor élettartama akár 7 év.

    A kvarcórák fejlett funkcióikról híresek. 3 független időzítő van, akár 1 órás számlálással – különösen hasznos sportolók számára. Stopperóra 1/100 másodperces pontossággal 24 órán keresztül. A SPLIT kronográf lehetővé teszi több, egyidejűleg induló esemény időzítését. Öt független riasztás segít, hogy ne maradjon le a fontos találkozókról, az automatikus naptár pedig emlékezteti Önt a dátumra. Válassza ki a saját időformátumát – 12 vagy 24 óra, attól függően, hogy mit szeretne. Az óra 48 város (31 időzóna) világidejét is jelzi.

    A CASIO GA-900SKE-8AER a legjobb japán óra sportolók és aktív életet élő emberek számára.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    CASIO DW-5600SKE-7ER

    Átlátszó polimer tok és szíj a fő jellemzője. Diszkrét és diszkrét illeszkedés, amely a diszkrét kiegészítők rajongóinak tetszeni fog. Kombinálja őket nyári ruhatárával és sportos stílusával a legjobb megjelenésért.

    Ez a kvarcóra szintén a G-Shock kollekció része.

    • A masszív tok védi a szerkezetet a rezgésektől és az ütésektől, a karcálló ásványi üveg pedig.
    • 20 bar vízállóság lehetővé teszi a könnyű búvárkodást.
    • Csak 2 évig bírja az akkumulátor, ami megkülönbözteti a kollekció energiatakarékosabb változataitól.

    Kétségtelen előny – magas funkcionalitás. Az idő leolvasását megkönnyíti az elektrolumineszcens lünetta és a 12 vagy 24 órás időformátum beállításának lehetősége. A lünetta megvilágítja a teljes számlapot, és kikapcsolás után még néhány másodpercig világít.

    A stopperóra 24 óráig számol vissza milliszekundumos pontossággal. A 24 órás automatikus ismétlődő időzítő visszaszámolja a beállított időt, majd 10 másodperces hangjelzést ad és megismétli a visszaszámlálást. Ez a funkció hasznos azok számára, akik rendszeresen gyógyszert szednek. Ébresztőóra többféle riasztással 4 különböző típusú riasztás beállításához: napi, havi, idő és dátum. Automatikus naptár dátum és nap kijelzéssel segít, hogy ne felejtse el a fontos dátumokat. Minden értesítést fluoreszkáló háttérvilágítású képernyő kísér – így nem marad le a megfelelő eseményről!

    A CASIO DW-5600SKE-7ER karóra – a multifunkcionális asszisztens az elkövetkező évekig. Biztos, hogy szeretni fogja sokoldalúságát és megbízhatóságát.

    A legjobb japán órák: 2021-es értékelés

    Szavazás

    Ön melyik japán órát választaná??

    Q&Q BL68-802

    0.00 % ( 0 )

    Q&Q A172-803

    3.16 % ( 5 )

    Q&Q Q892 J502

    2.53 % ( 4 )

    Seiko SNKK71J

    8.23 % ( 13 )

    Orient AA02002D

    7.59 % ( 12 )

    ORIENT EU07005W

    6.33 % ( 10 )

    CASIO EDIFICE EF-539D-1A2

    10.13 % ( 16 )

    CASIO G-Shock GA100C-8A

    3.16 % ( 5 )

    CASIO G-SHOCK G-9000-1V

    1.90 % ( 3 )

    Citizen JY8069-88E

    12.03 % ( 19 )

    Seiko SRPC29

    12.03 % ( 19 )

    Seiko SRG021

    5.70 % ( 9 )

    Seiko SKX007K

    11.39 % ( 18 )

    Seiko Prospex SUN061

    5.06 % ( 8 )

    Orient AK00001Y

    2.53 % ( 4 )

    Top Citizen órák

    A márka története 1924-ig nyúlik vissza, amikor az Institute for the Study of Clocks legyártotta az első zsebórát. Nem sokkal később Tokió polgármestere, Shimpei Goto az újdonságot „Citizen”-nek nevezte el. A névhez a hozzáférhetőség reménye társult, mivel abban az időben az órák nemcsak Japánban, hanem az egész világon luxuscikknek számítottak. Az egyik órát a japán császár kapta. Személyesen ellenőrizte az óra pontosságát.

    A márka eszméje azóta is változatlan – az eredeti fejlesztések mindenki számára elérhetővé tétele. A modern technológia és a klasszikus dizájn kombinációja különböző árkategóriákban.

    A Citizen márka saját formatervezéséről is ismert. A japán óragyártó ultravékony tokot és műholdas időszinkronizálást adott az óraiparnak. Az Eco Drive, a világ első napenergiával működő órája, egy egyedülálló technológia. Fényelektromos cellával működik, nincs szükség akkumulátor cserére vagy újratöltésre. Az Eco-Drive Thermo a márka második alternatív energiával kapcsolatos előretörése. Az ilyen technológiával ellátott karórát a személy teste és az óra hátlapja közötti hőmérsékletkülönbség tölti fel. Idővel a világ minden tájáról származó óragyártó cégek érdeklődtek e technológia fejlesztése iránt. Ezt a technológiát a gyártók már Svájcból az Egyesült Államokba is átvették.

    Az állampolgárok precizitás iránti elkötelezettsége továbbra is töretlen. A márka szakemberei folyamatosan kutatják az óra pontosságának javítását. Ezért volt a Citizen többször is az U teniszbajnokság időmérője. S. Nyílt, műkorcsolya versenyek.

    POLGÁR NJ0100-89L

    Megfizethető japán órák retro hangulatban. A nagy, 45 mm átmérőjű számlap, a nagyméretű mutatók, mutatók és számok egy meglehetősen keskeny karkötőn egy kis antikvitást kölcsönöznek. Mélykék számlap. A könnyű leolvashatóság érdekében a mutatók és a mutatók lumineszcens anyaggal vannak bevonva. Az acél karperec összecsukható csattal van rögzítve, ami nagymértékben csökkenti az óra elvesztésének kockázatát.

    A CITIZEN NJ0100-89L a legjobb japán mechanikus óra a klasszikus design rajongói számára.

    • Önfelhúzós mechanikus óramű kézi felhúzási funkcióval. Az Ön számára a legjobb órát fogja használni, és mindig biztos lehet a pontosságában.
    • 100 méteres vízállóságával képes úszni egy medencében, vagy akár sekély vízben is elmerülhet a vízben.

    Mégsem nevezhető búvárórának vagy sportórának. A legjobban illik az üzleti öltönyhöz és a hétköznapi viselethez.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    ÁLLAMPOLGÁR AW1244-56E

    Minőségi japán karóra a legendás Eco-Drive Titanium kollekcióból. A termékcsalád neve önmagáért beszél:

    • A robusztus titán tok és karperec;
    • A márka saját Eco-Drive technológiáját használva.

    A tervezés lényege a kétféle energia kombinációjában: egy kvarcmozgás és egy napelem, amely bármilyen energiából működik

    Klasszikus stílusú, fekete számlap, nagy mutatók és indexek a számjegyek helyett. Az óralap, az indexek és a mutatók pereme aranyszínű titán-nitrid szegéllyel van ellátva. A zafírkristály védi a számlapot a sérülésektől, és a 100 méteres vízállóság lehetővé teszi, hogy sekély vízben is merüljenek.

    A CITIZEN AW1244-56E egy masszív japán karóra a minőségi termékeket kedvelő emberek számára. És bár a gyártó csak 1 évig garantálja, garantáltan sokkal tovább tarthatja meg!

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    ÁLLAMPOLGÁR AW7057-18H

    Egy másik modell az Eco-Drive kollekcióból. A technológia ebben az órában ugyanaz, mint az előző modellben leírtak. A CITIZEN AW7057-18H kiemelkedik vintage hangulatával. A barna bőrszíj kényelmesen illeszkedik a kézhez, és klasszikus csattal rögzíthető. A tok fekete bevonatú acélból készült. Gyönyörű grafit-fekete számlap rózsaarany mutatókkal és indexekkel. Kis arab számok jelzik a perceket, és minden mutató lumineszcens bevonattal van ellátva, így könnyen leolvasható az idő.

    • Ásványi üveg védi a számlapot.
    • A 100 méteres vízállóság lehetővé teszi a merülést és a sekély vízben való elmerülést.
    • A kvarcmű és a napelem kombinációja még egyszerűbbé teszi az óra használatát – nem kell aggódnia az akkumulátor miatt. Jellemzője a teljesítménytartalék kijelző.

    Egy presztízs japán óra, amely leginkább az üzletembereket szólítja meg. Érdekes színkombináció, amely szépen kiemeli az ing fehérjét, és férfiasabbá teszi a megjelenést.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    Hajime Asakoa

    Hajime Asakoa az egyik legjobb japán független márka egy autodidakta órakészítőtől. Ezt a márkát 2005-ben alapították, és az elmúlt 15 évben egyre erősebbé vált. A Hajime Asoka modellek ugyanúgy a funkcióról szólnak, mint a designról, ezért a márka Japán egyik legnépszerűbbjévé vált.

    2009-ben a márka úgy döntött, hogy megpróbálja javítani óráinak pontosságát, és ez sikerült is. További mechanikus alkatrészeket adtak hozzá a csuklóhoz, ami nagymértékben javítja az óra pontosságát. Az első óra kollekció, amely ezt az új technikát alkalmazta, a Tourbillion kollekció volt.

    A Tourbillon kollekció sikere után a márka megalkotta a hibátlan Tsunami hárommutatós órát. Ez az óra egy nyitott kronográf egy csavarral. Masszív 16 mm átmérőjű titánium mérleggel rendelkezik.

    A Tourbillon és a Tsunami karóracsaládok sokak számára túl drágák voltak, ezért a márka elindított egy megfizethetőbb kollekciót Kurono néven. A márka többi termékcsaládjától eltérően azonban az órákat nem az alapító Hajime Asakoa gyártja, és harmadik féltől származó szerkezeteket használnak.

    Top Orient órák

    A márka hosszú utat tett meg egy kis családi vállalkozásból egy felismerhető nemzetközi névvé. Bár az Orient ma már a Seiko Corporation része, a márka továbbra is megőrzi egyéni stílusát.

    Ha azon töpreng, hogy az órája japán vagy svájci, nézze meg a szerkezetek eredetét. Az Orient vezérelve, hogy csak a saját mozdulatait használja fel. Ez a márka különbözik sok svájci gyártótól, akik harmadik féltől vásárolnak mechanizmusokat. Ez az elvi megközelítés lehetővé tette az Orient számára, hogy több mint 100 éve nagyon pontos órákat kínáljon megfizethető áron.

    A gyártó kvarc és mechanikus órákat is kínál, és mechanikái a világ legolcsóbbjai közé tartoznak. A márka presztízs szkeleton órákat is kínál. Az Orient eredeti és stílusos termékeket készít minőségi kézműves munkával. A legjobb japán férfi karórák a középáras kategóriában.

    ORIENT FAB0017B1

    Mechanikus óra a márka elismert „3 Star” kollekciójából. Ez volt az a vonal, amely az 1970-es években világhírnévre juttatta az Orientet. Megbízhatósága, tartóssága és jellegzetes formatervezése miatt nagyra értékelt kollekció.

    Az ORIENT FAB0017B1 egy már jól ismert termékcsalád modern értelmezése. Ez a modell szándékosan nem használ új technológiákat; az elképzelés a megszokott hagyományok követése. Az egyetlen további funkció a dátum és a hét napja. A formatervezést a rozsdamentes acél tok és szíj, a nagyméretű arany mutatók és indexek, valamint a piros másodpercmutató hangsúlyozza.

    50 méterig vízálló, így a medencében is úszhat.

    Klasszikus stílus, csak az alapvető funkciókkal – különösen alkalmas a retro szerelmeseinek.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    ORIENT FAA0008B1

    Mechanikus óramű automatikus felhúzással a kényelmesebb használat érdekében. A szerkezet a kéz mozgatásával felhúzza a rugót, nem kell figyelnie az órát.

    Sportos, visszafogott stílusban tervezve. Rozsdamentes acél tokkal és szíjjal, fekete számlap, fehér jelölésekkel. A számlap szélén lévő számok a perceket jelzik. Lumineszcens bevonat a mutatókon és a markereken, így még sötétben is gyorsan leolvasható az idő. A bagoly melletti kisebb ablakban a dátum és a hét napja látható.

    Az FAA0008B1 fő jellemzője a 20 bar vízállósága. Az óra könnyű búvárkodásra használható 20 méteres mélységig. Az óra sportos célját a vaskos 13 mm-es tok hangsúlyozza. Nem alkalmas öltönyhöz, mivel az ing mandzsettájára támaszkodna. De jól illik a sport és az alkalmi stílushoz.

    Japán legjobb órái: 2021-es értékelés

    ORIENT FQD0004B1

    Diszkrét kvarcóra „teljesen fekete” kivitelben. A bőrszíj és a számlap egyetlen fekete színű, így sokoldalú kiegészítő. Tökéletes üzleti öltönyhöz, alkalmi és sportruházathoz. A 39 mm-es számlap jól néz ki mind vékony, mind teli kezekkel.

    ORIENT FQD0004B1 Olcsó japán karóra rozsdamentes acélból. Hordható és idővel megőrzi a színét. A számlapot ásványi üveg védi. Vízálló csak 30 méterig, ezért ne viselje az órát fürdéshez – csak alkalmi rövid vízzel való érintkezést, kézmosás közbeni fröccsenő vizet és esőt fog túlélni.

    Nem éppen egy multifunkcionális óra, de kötelező darab azok számára, akik egy egyszerű, letisztult időmérőt keresnek.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    Minase

    Nem mindenki akar egy híres óramárkától órát vásárolni. Ha inkább egy hiánypótló cégtől szeretne vásárolni, akkor fontolja meg a Minase óra márkát. A márkát 2005-ben alapította a Kyowa Co Ltd. és évente csak kb. 500 órát gyártanak.

    A Minase korábban csak a japán belföldi piacra szállított órákat, de nemrég úgy döntött, hogy Horizon, Divido és Windows modelljeit nemzetközi szinten is kínálja. Meglepő módon az óra minden egyes alkatrészét a Minase gyártóüzemében tervezték, gyártották és szerelték össze.

    Bár ez az óramárka meglehetősen új az iparágban, gyorsan népszerűvé váltak azok körében, akik szeretik az egyedi tokkal ellátott órákat. Sok Minase modell esetében a tok a hagyományos japán puzzle stílusát utánozza. Azok körében is népszerű, akik az Avante grande esztétikáját kedvelik.

    Top Seiko órák

    A Seiko márka mottója: „A világon először”. Ez a népszerű japán óramárka igyekszik újítani és meglepni vásárlóit. A márkát azonban nemcsak technológiája, hanem a stílushoz való különleges hozzáállása miatt is nagyra értékelik. Ásványi vagy zafírkristály, bőr- vagy gumiszíj és acél karperec, különböző formájú és méretű számlapok – mind a márka erős formatervezési érzékéről árulkodnak.

    A Seiko karórák túlnyomórészt visszafogott, diszkrét dizájnnal rendelkeznek. A választékban egyaránt találhatók olcsó és csúcsminőségű darabok az ínyencek számára. Azok az emberek, akik szeretik a praktikus dolgokat, biztosan szeretni fogják őket.

    A Seikót viselte többek között Steve Jobs, Christine Stewart, a spanyol Barcelona labdarúgócsapat képviselői, valamint az alábbi személyek. Ez ismét bizonyítja, hogy a Seiko mindenki számára elérhető: komoly üzletemberek, színészek és aktív sportolók számára.

    Seiko SRPF77K1

    A Seiko SRPF77K1 japán karóra a 2022-es Prospex sportkollekció újdonsága. A modell felismerhető részlete a háromdimenziós tok. A márka e stilisztikai ötlete saját nevet visel – „Teknőc” vagy „teknős”, mivel hasonlít a héjhoz.

    Az óra az exkluzív Save the Ocean sorozat része. Fabien Cousteau-val, Jacques-Yves Cousteau francia óceánkutató unokájával együttműködésben készült. Egy érdekes motívumot is javasolt a számlap kialakításához. A tervezőket az óriás tengeri ördögként ismert Manta rája ihlette. Az óra tengeri hangulatát az átlátszó tok hátlapján lévő cunami gravírozás hangsúlyozza.

    Ez a modell a legjobb japán mechanikus búváróra. Mindent egyesít, amire a kényelmes merüléshez szüksége van:

    • 20 bar vízállóság;
    • a robusztus zafírüveg megvédi az órát a sérülésektől, és nem befolyásolja a nyomásváltozás;
    • A gumiszíj vízálló, és még hosszabb vízzel való érintkezés esetén sem vetemedik;
    • A tok hátlapja és a korona be van csavarozva, és nem engedi be a vizet;
    • A kerámia lünetta segít megmondani, hogy mennyi ideig tart az oxigénpalackja.

    Ez a legjobb japán férfi automata karóra is. 21 600 rezgés/óra frekvenciával és 24 ékkövekkel a szerkezetben. A másodperces stop funkció lehetővé teszi, hogy megállítsa az órát, hogy a legközelebbi másodpercre állítsa be az időt.

    A modern technológia szerelmeseként a Seiko saját fejlesztését – a LumiBrite háttérvilágítást a mutatókon és a jelölőkön – használta az újdonságban. Az összetétel 10 perc alatt elnyeli a 3-5 órán át tartó megvilágításhoz szükséges fényt. Az egyedülálló technológia szabadalmaztatott, és csak a Seiko rendelkezik vele.

    Az SRPF77K1 karóra a funkcionalitás és a design legjobb kombinációját kínálja. Diszkrét megjelenésű és bármilyen ruhához illik. Sokoldalúsága segít abban, hogy többet hozzon ki a napból és az éjszakából. Ki tudja, mit hoz a holnap? A Seiko órák készen állnak minden kalandra.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    Seiko SPC131P1

    A CS Dress kollekció jellegzetes képviselője. Az elképzelés az volt, hogy a diszkrét és szigorú dizájnt magas funkcionalitással kombináljuk. Ez a japán karóra klasszikus arab számokkal, 44 mm-es tokkal, sima vonalakkal és csiszolt és polírozott felületek kombinációjával rendelkezik. Elegáns kék kezek teszik a nagyméretű számlapot elegánssá. Az idő könnyen leolvasható a mutatók és a számok kontrasztos színeivel. A fekete bőrszíj és a márka logós zárja kiemeli a modell vintage hangulatát.

    A Seiko SPC131P1 a legjobb japán kvarcóra fejlett funkciókkal.

    • A mozgás 15 másodperces pontossággal működik havonta.
    • Az akkumulátor könnyen cserélhető, és akár 5 évig is kitart.
    • Beépített öröknaptár. Figyelembe veszi a különböző hónapok és szökőévek napjainak számát.
    • A piros félhold alakú csúcsú másodpercmutató szökőévekben is jelzi a dátumot, az évet és a hónapot.
    • A hét napjának kijelzője a számlap tetején található.
    • Az óra ébresztő funkciója 24 órás tartományban működik, ugyanakkor kikapcsolt állapotban további időzóna-kijelzőként is szolgál. 20 másodpercig hangos riasztás szól. Az ébresztési időt a gomb melletti kijelzővel állíthatja be.
    • Van egy kronográf 24 órás mérési periódussal. A gomb megnyomásával aktiválható az o.

    A japánok forradalmasították a kvarcművekről alkotott közfelfogást, és tökéletessé tették azokat. A Seiko SPC131P1 ideális a kényelmet és praktikumot kereső férfiak számára.

    A legjobb japán órák: Értékelés 2021

    Seiko SUR271P1

    A Seiko SUR271P1 sportóra a CS Sports kollekció védjegyévé vált. A minimalizmus volt a fő gondolat. A fekete számlap, a diszkrét széles mutatók és a fekete bőr alapú nejlon szíj tökéletesen kombinálódik, hogy ez a legjobb japán férfi karóra legyen a sportos lehetőségek között.

    Ez a kvarcóra havi 20 másodperces pontossággal működik. A tok titán-karbiddal bevont acélból készült. A legmodernebb technológiát használták az üveggyártásban is. Hardlex Crystal edzett ásványi üveg – a Seiko saját tervezésű terméke. Karcállóbb, mint a hagyományos ásványi üveg.

    A számlapon lévő jelzések helyettesítik a számjegyeket. Az idő leolvasásának megkönnyítése érdekében a mutatók és az órajelek a már említett LumiBrite bevonattal vannak ellátva.

    A Seiko SUR271P1 japán karóra ideális a mindennapi használatra. A teljes fekete dizájn jól illik a sportos és alkalmi megjelenéshez is. Ez az óra az aktív férfiaknak szól, akik értékelik az élet gyorsaságát.

    A legjobb japán órák: 2021-es értékelés

    Frank Miura

    Amikor Japán kihívások elé állítja a svájci luxusórákat, sok inspirációt is merít belőlük.

    Engedje meg, hogy bemutassam az oszakai székhelyű céget, amely a Frank Miura karórát gyártja. Ismerősen hangzik? Igen, ez egy japán szójáték, a svájci Franck Muller márka parafrázisa. A Franck Muller órák a világ legkifinomultabb órái közé tartoznak, és csak a legjobb svájci finom órások készíthetik őket. Óráik azonnal felismerhetők, és egyedi formatervezésük a márka DNS-ének része. E bonyolultság és egyediség miatt ezek az órák több mint 8 millió forintba kerülhetnek.786 dollár.

    A Frank Miura japán óramárka a Frank Muller egyediségét használja, és sokkal alacsonyabb áron adja hozzá a saját csavarját.

    Bár első pillantásra hasonlónak tűnnek, megjelenésük megkülönböztethetetlen. Frank Miura japán cégekkel is együttműködik, és a legaranyosabb formaterveket készíti, köztük a fent látható Doala (profi baseball kabala) órát.

    Vásároljon egy Frank Miura terméket a Rakuten oldalon

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Avgustin Simon

    Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

    Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
    Comments: 1
    1. Áron Kálmán

      Melyik a legmegbízhatóbb és legjobb minőségű japán óra a listán szereplők közül?

      Válasz
    Megjegyzések hozzáadása