...

A legjobb babakocsik 3in1 | Top 12: Értékelés 2022 +Vélemények

a multifunkcionális babakocsi

Minden szülő a legjobbat akarja gyermekének. Az élet első hónapjaiban nem nélkülözhet olyan tárgyat, mint a babakocsi. Az utóbbi időben egyre több új anyuka és apuka választja a 3 az 1-ben kombinációkat. Tökéletesen megvédi a babát minden rossz időjárási körülménytől. Ez a termék általában három alkotóelemből áll – babakocsi, hordozóágy és autósülés. Egy ilyen babakocsi elengedhetetlen az autóval rendelkező családok számára. Az ülés könnyen illeszkedik az ülésbe, és alkalmas a baba születésétől körülbelül egyéves koráig. Ez az autósülés fogantyúval van felszerelve a könnyű szállításhoz, biztonsági hevederekkel.

A legjobb ilyen típusú babakocsik a lehető legkönnyebbek, hogy fel lehessen emelni őket a padlóra, ha például a lift elromlik.

Összehasonlító táblázat

A rangsorban elfoglalt hely/cím Szakértői értékelés Árkategória, dörzsölés.
Költségvetési modellek rangsora
Teddy Serenade PCO-F 85 a 100-ból 18 990-23 590*
Verdi Optima 88 a 100-ból 22,640 és 23,500 között*
Smile Line szerenád F 90 a 100-ból 22 999*-tól
Riko Basic Bella 92 a 100-ból 24,300 és 28,690 között*
Ár-teljesítmény rangsor
RANT Flex Trendek 88 a 100-ból 29 890 és 30 990 között*
Verdi Mocca 90 a 100-ból 32040-32 240*
Riko Brano Ecco 93 a 100-ból 36 900 és 39 900 között*
CAM Dinamico Up Smart 95 a 100-ból 37,990 és 45,089 között*
A prémium modellek értékelése
Noordline Nicole Classic 93 a 100-ból 42,400 és 45,200 között*
Mr Sandman Apollo GSF 94 a 100-ból 44,375 és 44,810* között
Anex m/type 96 a 100-ból 59 790*-tól
Inglesina Aptica 98 a 100-ból 60 100 és 77 550* között

* 2022 februárjában érvényes árak

A felső 3 az 1-ben többcélú kocsik között különböző árkategóriájú modellek találhatók. A modelleket a műszaki specifikációk, a költségek és az ügyfelek visszajelzései alapján választották ki.

Hol lehet megvásárolni?

  • A Verdi Pepe Eco a legjobb megoldás a baba számára a babakocsi weboldalán.Ru – becslések szerint 23900 rubel.
  • Azt tanácsoljuk, hogy vásároljon egy praktikus Tutis Zippi New babakocsit a Vash Detskiy üzletben – ár 29000 rubel.
  • A legjobb ajánlat a Cam Cortina X3 Tris Evolution megvásárlásához az online boltban . A gyermekek szállításának költsége 39990 rubel lesz.
  • A legkedvezőbb költségvetésű ajánlat a piacon az Adamex Barletta New modellre vonatkozóan a honlapon található, a babakocsi ára csak 24380 rubel lesz.
  • A legjobb ár 47280 rubel a Peg Perego Book Plus S modellre a Kid-Mag boltban található 47280 rubel. Más üzletekben egy hasonló modell ára legalább 5000 rubellel magasabb.
  • A Daughters and Sons a legjobb hely az Anex Sport megvásárlására, mivel az ára a legjobb értéket képviseli 45890 RUB áron.
  • 26200 rubel – egy kedvező ár egy babakocsi Noordi Polaris Comfort Sport, nézd meg a KIDSTORE üzletben.
  • Találja meg a legjobb ajánlatot a Camarelo Sevilla-re a Camarelo hivatalos weboldalán-.
  • A Mindent a babának boltban Esspero Discovery 44100 rubelbe kerül.
  • A Bebeto Bresso babakocsi ára 36600 rubel a hivatalos honlapon.

A babakocsik választéka gazdag és változatos, így nem könnyű kiválasztani a kedvencet. A termékválasztéknak köszönhetően minden szülő maga választhat babakocsit gyermeke számára. Az anyukák és apukák most már tudják, milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ideális babakocsi, és hol lehet megvásárolni. Jó választás!

Megtalálhatja a legjobb babamonitorok értékelését, a legjobb ruhaszárítók értékelését, a gyermekkocsik, a csecsemőkocsik, az átalakítható babakocsik és a 2 az 1-ben babakocsik kiválasztását is.

Kiválasztási kritériumok

A 3 az 1-ben babakocsi vásárlásakor fontos, hogy figyeljen a következő tulajdonságokra:

  • A babakocsi súlya – döntő tényező sok anya számára. A gyártók célja az alváz súlyának csökkentése az alumíniumváz használatával. De az összeszerelt babakocsi alig nyom kevesebbet 12 kg-nál.
  • Összeszerelés típusa – bot vagy összecsukható. Az esernyőkocsi könnyű, de nem könnyű egy kézzel tolni. A legtöbb univerzális kocsi 3 az 1-ben összehajtogatható, mint egy könyv.
  • A kerekek száma és típusa. Az univerzális kocsik általában 3 vagy 4 kerékkel rendelkeznek. A 4 kerekű vázak stabilabbak, a háromkerekű modellek fordulékonyabbak. A gumiabroncs anyaga is fontos. A felfújható kerekek jó párnázást biztosítanak, de a defektek lehetségesek. Egy másik lehetőség a poliuretán vagy gél kerekek. Valamivel keményebbek, de ellenállnak a kopásnak és a lyukasztásnak. A kerekek lehetnek forgathatóak vagy rögzítettek is. Az előbbiek kényelmesebbek a városban való mozgáshoz. A lengőkerekek általában rögzíthető lengőkerekek.
  • Modulok beállítása. Sok babakocsi állítható háttámlával rendelkezik. Ez a funkció hasznos lesz a csecsemők számára, akik még nem ülnek, de már érdeklődnek a történések iránt. A babakocsi állítható háttámlával és lábtartóval rendelkezik. A lökhárító nyílás a baba könnyű kivétele a babakocsiból.
  • A nyári egység biztonsági övei kötelezőek. Ötpontos hevedereknek kell lenniük, párnázott párnákkal.
  • Felszerelve. A csomag tartalmazhat esővédőhuzatot, csomagtérfedelet, pohártartót, mama táskát, ülésmagasítót, szúnyoghálót és még sok mást a három hordágyon és a futófelszerelésen kívül.

A legjobb 3in1 babakocsik 2022-ben

10. Adamex Neonex (3 az 1-ben)

Ez a modell a tavalyi év közepén jelent meg a hazai piacon, és azonnal nagy népszerűségre tett szert a fiatal szülők körében. Magas pajzzsal van ellátva, amely megvédi a babát a széltől, a sétálóblokk jól megtervezett kapucnival és hálós szellőzőhálóval van ellátva. Különböző színekben kapható. A hordozóágy tágas – 80x21x36cm, így még egy nagy és melegen öltözött baba is könnyedén elfér benne. A fejtámla felemelhető és erős mechanizmussal van felszerelve.

A design tökéletesen felkészült mind a nyári hónapokra, mind a hideg évszakra. A kerekek rugósak, felfújhatóak, minőségi gumiból készültek, képesek megbirkózni a szennyeződésekkel, kátyúkkal stb. A gyermek biztonsága érdekében megfelelő hevederek és egy műbőrrel kárpitozott lökhárító található, ugyanez az anyag borítja a babakocsi fogantyúját. Ez még vonzóbbá teszi a terméket. A hátsó kerekek szükség esetén lábpedállal rögzíthetők. Az első kerekek zárral vannak felszerelve.

előnyök:

  • Egy elfogadható ár;
  • könnyen szállítható;
  • Jó tologathatóság;
  • A kosár elég tágas.

Hátrányok:

  • Túl nagyméretű, nem biztos, hogy minden liftben elfér;
  • A rögzítőfék időnként beragad.

Adamex Neonex univerzális babakocsi (3in1)

Adamex Barletta Ecco (3 az 1-ben)

Ez a korábbi modell kibővített változata. A babakocsira illeszthető adapterrel ellátott hordozóágyat, egy szállítási fogantyúval ellátott autósülést és egy párnázott biztonsági övet is tartalmaz, amely nem dörzsöli a baba bőrét.

Érdekes: Top – 8 legjobb gyermekruházat márka, mi a jó gyermekruházat gyártója??

Összecsukható, könnyű alumínium váz köré épült. Dupla lengéscsillapítóval, gumi kerekekkel és gumiabroncsokkal rendelkezik. Az első kerék saját tengelye körül foroghat, az egyenes irányú mozgás szükség esetén blokkolható. A hátsó kerekek nagyobb átmérőjűek, lábfékkel rendelkeznek. A fogantyú magassága állítható, és szintetikus bőrrel borított. A fejtámla magassága állítható a hordozóágyban. Két szellőztetett kapucni védi a babát a csapadéktól, és egy szigetelt lábtakarót is tartalmaz.

Előnyök:

  • Rendkívül fordulékony teljesítmény;
  • Kényelmes a gyermek és a szülő számára egyaránt;
  • Vannak kézvédők – hideg időben életmentőek;
  • Az alsó kosár zárható;
  • Dupla lengéscsillapítók.

Hátrányok:

  • A mély hótorlaszok biztosan megakadnak;
  • Vékony csövek;
  • Nehéz beállítani a lengéscsillapító rugókat, ami a babakocsi billenését okozhatja.

Adamex Barletta Ecco univerzális babakocsi (3in1)

Riko Brano Ecco (3 az 1-ben)

Ez egy zseniális kialakítás, amely egy hordozóágyat, egy babakocsit és egy autósülést tartalmaz, mindezt ugyanazon a tengelytávon. Egész évben használható. Vastag anyagból készült, lábfejjel, amely tökéletesen védi a babát a hidegtől. Tartalmazza az esővédő huzatot, egy pár kesztyűt, amelyet a fogantyún kell viselni, és egy szúnyoghálót. Könnyen manőverezhető, tökéletes a mély hóban való gyalogláshoz.

A hordozóágy rendkívül tágas, ami télen fontos. A babakocsi rugós típusú lengéscsillapítókkal rendelkezik, ezek képesek puha utazást biztosítani, az út minden döccenését elnyelik. A fejtámla állítható, és a mechanizmus a bölcsőn kívül helyezkedik el, így nem kell megzavarni a babát, hogy felemelje. A kárpitozás feszes, szélálló, a képernyő elég magas, és van napellenző is. A tengelytáv nem összecsukható, ezért megfelelő mennyiségű tárolóhelyre lesz szüksége. A babakocsit könnyű irányítani; a kerekek forgathatók és szükség esetén rögzíthetők, a hátsó kerekek pedig rögzítőfékkel rendelkeznek. A babakocsi nemcsak a járdán, hanem a burkolatlan utakon is tökéletesen viselkedik.

Előnyök:

  • Nagyszerű megjelenése miatt megkülönböztethető;
  • A babakocsi nagyon könnyen használható;
  • Kiváló minőségű anyagokból készült;
  • A kerekek felfújhatóak, vastag és tartós gumiból készültek.

Hátrányok:

  • Az alsó kosár szövetből készült, gyorsan koszolódik;
  • keskeny kerekek;
  • Nincs összecsukható mechanizmus.

Riko Brano Ecco univerzális babakocsi (3 az 1-ben)

Anex Cross (3 az 1-ben)

Anex Cross (3 az 1-ben) fénykép

Alig több mint egy éve tervezték, de mára nagyon népszerűvé vált. A külső borítás műbőrből, míg a belső rész természetes szövetből készült. Minden kerék azonos és közepes átmérőjű, így a durva terep nagymértékben szenved, de a nem fújt anyagokból készült bélésnek köszönhetően jól felkészült a téli hónapokra. Az első kerekek rögzítő rendszerrel rendelkeznek. annak érdekében, hogy gyermeke nyáron a legkényelmesebben érezze magát, a babakocsi szellőzőablakkal rendelkezik, az alján is vannak lyukak.

A hordozótáska robusztus műanyagból készült, amely jó szélvédelmet biztosít. Praktikus szúnyoghálóval és esővédővel rendelkezik. Elég nagy egy nagy baba szállítására. A fejtámla emelőszerkezettel van ellátva, amely a babakocsi külső oldalán állítható. Rugós típusú lengéscsillapítók, jól elnyelik a döccenések és kátyúk okozta rezgéseket. Mind a hordozóágy, mind az ülésegység, mind az autósülés ötpontos biztonsági övvel, valamint lökhárítóval és biztonsági övvédővel van felszerelve. Állítható magasságú fogantyú.

Előnyök:

  • Könnyűsúly;
  • Összecsukható mechanizmussal rendelkezik, összehajtott állapotban minimális szabad helyet foglal el;
  • A külső anyag vízálló;
  • jóképű;
  • Jó manőverezhetőség.

Hátrányok:

  • Az alapkeret érzékeny a feszültségre – megrepedhet;
  • Magas ár;
  • A kerekek gyenge küllőkkel rendelkeznek, gyorsan eltörhetnek.

Anex Cross (3 az 1-ben) babakocsi

Verdi Mirage (Eco Premium) (3 az 1-ben)

Az egyik legújabb modell, amely alig több mint egy éve került a piacra. A külső kárpitozás ma népszerű anyagot használ – szintetikus bőr, nagyon stílusosnak tűnik, és szinte megkülönböztethetetlen a természetes anyagtól. Az anya és a baba maximális kényelmét szolgálja. A hordozóágy nagy szellőzőablakkal, emelkedő fejtámlával, matracbetéttel és termikus lábtakaróval rendelkezik. Nagy átmérőjű kerekek, amelyek ellenállnak minden terhelésnek, beleértve a defektet is. Kiváló ütéscsillapítás, így nem fogja érezni a kátyúkat vagy más útegyenetlenségeket.

Érdekes: Top 9 baba vitaminok D: tanácsok a választáshoz

Ideális hároméves korig. Teljesen szellőztethető, így nyáron a baba sok friss levegőt kap. A kapucni extra hosszú részekkel, eső-, szél- és napvédelemmel van ellátva. A hordozóágy mérete 79×36 cm, a fejtámla emelkedő, és esővédővel és szúnyoghálóval van ellátva. A biztonsági rendszer alapfelszereltség, amely biztonsági öveket és műbőrrel párnázott lökhárítót tartalmaz.

Előnyök:

  • Alacsony súly;
  • Rendkívül jól manőverezhető és járható;
  • Stílusos megjelenés;
  • Ésszerű költségek;
  • Mindent tartalmaz, amire a babának és az anyának egyaránt szüksége van.

Hátrányok:

  • Az összeszerelés nem túl megbízható, a babakocsi furcsa hangokat ad ki, a probléma megoldható az összes csavar meghúzásával és a kerekek kenésével;
  • Az alsó kosár túl közel van a talajhoz, ami ronthatja a járhatóságot.

Verdi Mirage univerzális babakocsi (Eco Premium) (3in1)

Univerzális babakocsi CAM Cortina Tris Evolution (3 az 1-ben)

Ez a modell vegyes értékeléseket kapott. Egyrészt a felhasználók a babakocsi gyönyörű megjelenéséről beszélnek, de az ütéscsillapítás sok kívánnivalót hagy maga után, de a manőverezhetőség kiváló. A tengelytáv három nagy kerékkel rendelkezik. A hordozóágy alján szellőzőnyílások vannak, így a baba nyáron nem fog izzadni. Természetes szövetkárpitozás, szoros szúnyogháló, a sétaöv csuklyájába rejthető. A hordozóágy szükség esetén hintaágyként is használható, a fejtámla állítható.

A baba biztonságát több biztonsági öv biztosítja, amelyek a gyermek magasságához igazíthatók, de nem rendelkeznek párnázott borítással. A kialakítás tartalmaz egy levehető ütközőt, de ez nem védi a babát, ha nem viseli a hámot. Bevásárlókosárral és egy kis babakészlettel érkezik. A látóablak a lezárt fedél alatt van elrejtve.

Előnyök:

  • Könnyen manőverezhető;
  • Kicsit nehéz;
  • Kényelmes a szülők és a baba számára egyaránt;
  • Szép külső megjelenés.

Hátrányok:

  • Az ütéscsillapítás gyenge;
  • A három kerék nem mindig biztosítja a jó terepjáró mobilitást.

Univerzális babakocsi CAM Cortina Tris Evolution (3 az 1-ben)

Tutis Zippy New (3 az 1-ben)

Ez az eredeti modell, az egyik legjobb 3in1 babakocsi a felhasználói vélemények szerint. Számos tartozékkal és kiegészítővel van felszerelve, amelyek nagyon hasznosak lesznek mind az anyuka, mind a baba számára. A tolószék kiváló terepjáró képességgel rendelkezik aszfaltozott és burkolatlan utakon egyaránt. Magas a súlypontja, ami miatt a járdaszegélyek fölött felborulhat, vagy akár fel is borulhat. Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy befér-e a liftbe, mert elég széles. Szükség esetén összecsukható vagy teljesen szétszerelhető. Sokféle tartozékkal – táska, esővédő, rovarháló, kézi muff – érkezik.

A hordozótáska ideális a sétákhoz minden évszakban. A hordozótáska fedele teljesen csendben eltávolítható, és a napos napokra egy rejtett baldachin is van. Állítható fejtámla; Az ütéscsillapító funkciókkal és a puha kerekekkel nem fog ütközni a rossz utakon. Lábzsák, amely megakadályozza, hogy gyermeke a hideg napokon megfázzon. A biztonsági övek megbízhatóak, nincsenek traumatikus elemek, a stabilitás viszont hagy kívánnivalót maga után, különösen a járdaszegélyen való átlépéskor.

Előnyök:

  • Stílusos megjelenés;
  • Jó manőverezőképesség;
  • Alacsony súly;
  • Minőségi kivitelezés;
  • Könnyen felfújható kerekek.

Érdekes: Top 9 legjobb babakocsi gyerekeknek

Hátrányok:

  • Az első kerekeken nincsenek lengéscsillapítók;
  • A babakocsit nem túl könnyű levenni a fékről;
  • A babakocsi egység rosszul van megtervezve.

Univerzális babakocsi Tutis Zippy Új (3in1)

Anex Sport (3 az 1-ben)

Születéstől hároméves korig tartó gyermekek számára készült. Tartalmaz egy babakocsit, egy autósülést és egy hordozóágyat, mindezen elemek alatt egy keréktárcsával. A modellt gondosan úgy tervezték, hogy az anya és a gyermek a lehető legkényelmesebben érezze magát. A hordozóágy kókuszdióval töltött ortopéd matraccal van ellátva. A babakocsi ideális a babák alvásához, különösen, ha a fejtámlát leengedjük. A konstrukció manőverezhetősége kiváló, de jelentősek a teljes méretei. A hordozóágy hossza 72 cm, ami első pillantásra nem tűnik kicsinek, de egy jól kipárnázott baba számára kissé szűkös lehet. Azonban optimálisan felszerelt a hidegebb hónapokra is.

Szabványos ötpontos hevederrendszer és műbőr első lökhárító a baba esés elleni védelme érdekében. A babakocsi stabilitása jó, nagyrészt az alacsony súlypontnak és a kerekek közepes átmérőjének köszönhetően, azonban óvatosnak kell lennie, amikor lépcsőn vagy járdaszegélyen mászik lefelé. Alulra szerelt, fedett élelmiszerbödön; Szorosan párnázott és könnyen hordozható.

Előnyök:

  • Alacsony súly más konstrukciókhoz képest;
  • Kiváló minőségű anyagokból készült;
  • Jól néz ki.

Hátrányok:

  • A táska szíja nem állítható, nem tartja túl jól a csatot;
  • A kerekek az első szezon után nyikorogni kezdenek – folyamatosan kenegetni kell őket;
  • A csomagtartó alján nem túl jó a kapacitás szempontjából.

Anex Sport univerzális babakocsi (3 az 1-ben)

Tutis Tapu-Tapu (3 az 1-ben)

Eredeti kialakítású, egy kerékagy, hordozóágy, ülésegység és autósülés. A gyermek súlya legfeljebb 13 kg-ig terjed, így hároméves korig elegendő a baba számára. A babakocsi gyönyörű külsővel rendelkezik, kívülről műbőr betétekkel. A kerekek strapabíró, fagyálló gumiból készültek, és minden terhelést elviselnek.

A baba nagyon kényelmes ebben a babakocsiban az év bármely szakában, a bölcső rendelkezik fejtámlával, sajnos belülről állítható. Tartalmazza az esővédőhuzatot és a szúnyoghálót. A lábtartó szövetbéléssel van kibélelve, ami kényelmetlen, mivel nagyon gyorsan koszolódik.

Előnyök:

  • Alacsony költségek;
  • A babakocsi minőségi anyagokból készült;
  • Jó manőverezőképesség;
  • Magas.

Hátrányok:

  • Merev fékpedál;
  • A fejtámla csak 30 fokot emelkedik.

Tutis Tapu-Tapu többcélú babakocsi (3in1)

Tutis Zippy Orbit univerzális kocsi (3in1)

Elismert vezető a legjobb 3 az 1-ben babakocsik rangsorában. A termék ára nem túl magas, de mindent tartalmaz, amire szüksége van a baba és a szülei abszolút kényelméhez. oktatás 1 A termék ára nem túl magas, de mindent tartalmaz, amire szüksége van a baba és a szülei abszolút kényelméhez. Túlméretezett hordozóágyat, egy nem fújó járókát és számos tartozékot tartalmaz. Nagyméretű kerekek, amelyek extra manőverezőképességet és kiváló terepjáró képességet biztosítanak. Ezenkívül ez a babakocsi hároméves korig autósüléssel rendelkezik.

A baba nagyon kényelmes lesz ebben a kocsiban, ráadásul a bölcső mérete 87x39cm, így még a melegen öltözött baba is kényelmes lesz. A fejtámla az ülésegységben található állítómechanizmussal. A bölcső alján futók vannak, ezeknek köszönhetően kiságyként ringatható. A kárpitot ezüsttartalmú anyagokkal kezelték, ami ellenállóvá teszi a baktériumokkal szemben.

Előnyök:

  • Jó manőverezőképesség;
  • Nem túl drága;
  • Kényelmes használat.

Hátrányok:

  • Könnyen szállítható autóval.

Univerzális babakocsi Tutis Zippy Orbit (3 az 1-ben)

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Szonja Kovács

    Melyik az ön véleménye a legjobb 3in1 babakocsikról? Milyen tapasztalatai vannak ezekkel a termékekkel kapcsolatban? Melyiket ajánlaná a leginkább? Előre is köszönöm a válaszát!

    Válasz
    1. Gábor

      Szerintem a legjobb 3in1 babakocsik közé tartozik a Bugaboo Cameleon, a Silver Cross Wave és a Stokke Xplory. Tapasztalataim alapján ezek a termékek kiemelkedő minőséget és funkcionalitást nyújtanak. A Bugaboo Cameleon könnyű, könnyen manőverezhető és strapabíró. A Silver Cross Wave sok extra kiegészítővel rendelkezik, melyek nagyon praktikusak lehetnek. A Stokke Xplory pedig ergonomikus kialakítású és nagyon kényelmes a babának. Mindhárom babakocsit ajánlani tudom, de a személyes kedvencem a Bugaboo Cameleon. Nagyon elégedett vagyok vele és praktikusnak találom mindennapi használatra. Köszönöm a kérdést!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása