...

A 15 legjobb vezeték nélküli fülhallgató: 2021-2022 ár/minőség besorolás

Vezeték nélküli fülhallgató
A legjobb vezeték nélküli fejhallgató
A legjobb vezeték nélküli fülhallgató 2021

A fülhallgatók nagyon sokoldalúak: otthon és az utcán, beszélgetéshez és zenehallgatáshoz egyaránt alkalmasak.

Ajánlások: 5 legjobb fejhallgató fejhallgató , 5 legjobb sztereó Bluetooth fejhallgató

, 9 legjobb Sennheiser fejhallgató

A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató 2021-2022 értékelés

Helyszín Név Ár Értékelés
A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgatók ár és minőség szerint 2021-2022-ben
1 Sony WH-CH510 Ismerje meg az árat 4.9 / 5
2 JBL Tune 660NC Kérdezze meg az árat 4.8 / 5
3 Jays x-Five vezeték nélküli Ellenőrizze az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
1 JBL Tune 500 Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 A4Tech FH200i Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Hoco W23 Kérdezze meg az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli fejhallgató hangvezérléssel
1 Marley Positive Vibration 2 vezeték nélküli Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 JBL Tune 510BT Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Hoco W27 Macskafül Ellenőrizze az árat 4.7 / 5
A legjobb vezeték nélküli fülhallgató surround hangzással
1 JBL Tune 760NC Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 STN-28 macska Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Karakatitsa V- 038 További információ 4.7 / 5
A legjobb olcsó vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató
1 Sony MDR-ZX110AP Ellenőrizze az árat 4.9 / 5
2 TurboSky RH-03 Ellenőrizze az árat 4.8 / 5
3 Panasonic RP-HS46E Tudja meg az árat 4.7 / 5

Hogyan válasszuk ki a vezeték nélküli over-the-ear fejhallgatót az ár-érték arány érdekében??

A 2021-2022-es vezeték nélküli fülhallgatók kiválasztásakor célszerű a következő pontokra összpontosítani:

  • tervezés;
  • Az akkumulátor élettartama vagy az akkumulátor élettartama;
  • mikrofon;
  • zajszigetelés;
  • érzékenység;
  • frekvencia spektrum;
  • vezérlés típusa.

tervezés. A vezeték nélküli fejhallgató lehet belső vagy külső. Az első termékcsalád olyan kis készülékekből áll, amelyek vagy a fülbe helyezhetők, vagy pedig nyitott vagy félig nyitott, a fül fölé helyezhető készülékek. Ezek a fejhallgatók nagyon kényelmesek az aktív sétákhoz, gyors gyalogláshoz vagy sportoláshoz, mivel nem akadályozzák Önt a mozgásban. Az ilyen modellek azonban általában alacsony zajszigeteléssel vannak felszerelve, és sokkal gyorsabban fogynak, mint a nagyobb készülékek.

A külső változat nagyobb, és fülkampóval vagy karikával rögzítik. Kevésbé kényelmesek, de jobb hangminőséget biztosítanak, és az akkumulátor sokkal tovább tartja a töltöttségét.

Az akkumulátor élettartama vagy autonómiája. A vezeték nélküli fejhallgatók egyik legfontosabb és legfontosabb mutatója az akkumulátor élettartama, vagy az akkumulátor maximális élettartama. mindig figyeljen erre a pontra a kézikönyvben – a gyártók hozzávetőlegesen megadják az üzemórák számát.

Érdemes megjegyezni, hogy ebben az esetben minden a modul megvásárlásának céljától függ. Ha elegendő Önnek a zenehallgatás vagy az okostelefonon való játék, akkor a 3-4 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkező fejhallgató elegendő lesz. Ha azt tervezi, hogy a munkanap folyamán hangmunkát végez, szerezzen be egy drágább és önálló egységet. A legtartósabb fejhallgatók azok, amelyek a Bluetooth legújabb verzióin keresztül szinkronizálódnak az okostelefonnal. Leggyakrabban ezek akár 15 órán át is tarthatnak. A vezeték nélküli fejhallgatók speciális micro USB csatlakozóval vannak felszerelve a töltéshez, de a töltési idő 2-6 óra között változik.

Mikrofon. Ha a fejhallgatóra nem csak a különböző audiotartalmak hallgatásához, hanem kommunikációhoz vagy telefonhívások kezeléséhez is szüksége van, győződjön meg róla, hogy van mikrofonja. Egyébként a vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei mozgatható mikrofonnal vannak felszerelve, amely oldalra mozgatható, hogy megakadályozza a külső hangok behatolását.

Zajszigetelés. Ha szeretné, hogy a külső zajok ne zavarják kedvenc zenéjét, válasszon fejhallgatót továbbfejlesztett zajszűréssel. A zárt modellek szorosan illeszkednek a fülre, hogy távol tartsák a nem kívánt zajokat. Nyitott és félig nyitott fülhallgatós készülékek állnak rendelkezésre zajcsökkentő rendszerekkel. Ezek a fejhallgatók olyan mikrofonnal vannak felszerelve, amely a külső hangokat felfogja és speciális technológiával blokkolja.

Érzékenység. Ez a paraméter közvetlen hatással van a fejhallgató zenei hangerejére: azonos hangzás esetén az érzékenyebb készülékek sokkal hangosabban játszanak. Az érzékenységet általában az a hangnyomás mennyisége határozza meg, amely egy bizonyos teljesítményű jel vételekor keletkezik. Nagyon jó érzékenység; 100dB.

Frekvencia spektrum. Az index leginkább azoknak a felhasználóknak szól, akik hivatásszerűen foglalkoznak zenével, vagy egyszerűen csak a kiváló minőségű hangzás szerelmesei. A legszélesebb és legszélesebb körben elfogadott frekvenciatartomány 10-20 000 Hz. Vagyis minél kisebb vagy keskenyebb, annál kevésbé hallhatóak a mélyhangok vagy a kombinált basszus és magas hangok.

Az ellenőrzés típusa. A vezeték nélküli fülhallgató modellek mindegyike más-más vezérléssel rendelkezik. A fülhallgatók leggyakoribb kezelőszervei között számos gomb található a bejövő hívások fogadására, a hangerőszintek beállítására és a zenei tartalom váltására. A vezérlőpanel beállításait közvetlenül az okostelefon menüjéből állíthatja be. Egyes modern fejhallgatók hangvezérléssel vagy érintésérzékeny gombokkal vannak felszerelve.

A legjobb vezeték nélküli fülhallgató

Az over-ear fejhallgató közepes méretű fülkagylóval rendelkezik, amely viszonylag nagy hangszórókat és nagy kapacitású akkumulátorokat tesz lehetővé. Ugyanakkor nem olyan terjedelmesek, mint a teljes méretű modellek. Ez a kombináció teszi a fej feletti „füleket” nagyszerű választássá azok számára, akik szeretik magukkal hordani a zenét, de igényesek a lejátszás minőségére is.

Beyerdynamic Aventho Wireless

Kifogástalan Hi-Res hangzás

A Beyerdynamic Aventho prémium kategóriás fejhallgató, amely a lehető legtisztább zenei reprodukciót biztosítja. Hihetetlenül széles frekvenciatartomány és magával ragadó hangzás.

Okok a vásárlásra:

  • Elegáns kialakítás és kézzel készített;
  • forgatható csészék;
  • luxus hangzás;
  • Beépített mikrofon;
  • hosszú akkumulátor-üzemidő.

Az Aventho szilárd és elég kényelmes, ha egy kicsit elterjedt. Fém állítható fejpánt szintetikus bőrbetétekkel a kényelmetlenség elkerülése érdekében, és a forgócsészékre szerelt puha fülpárnák jól illeszkednek a fülekhez.

Erőteljes meghajtók belül, minimális torzítású hangzást biztosítva. A jobb oldali érintésérzékeny fülkagyló lehetővé teszi a zeneszámok böngészését és a hangerő beállítását egyetlen érintéssel. Fizikai bekapcsológomb, LED-es kijelző, USB-C töltőcsatlakozó és levehető kábel is található rajta.

Bluetooth üzemmódban a fejhallgató a forráskészüléktől 10 méteres távolságban is stabilan működik. Az akkumulátor élettartama még mindig elegendő körülbelül 30 óra zenehallgatáshoz, ami nem kis szám, de ebben az árszegmensben még mindig elfogadható.

A szabadalmaztatott Tesla technológiával az Aventho Wireless természetes hangzást produkál, és alkalmas Hi-Res Audio fájlokhoz. Hozzáférés a fejlett funkciókhoz és a hangvezérléshez a MIY okostelefonos alkalmazáson keresztül.

Sennheiser Momentum 3 vezeték nélküli

Aktív zajszűréssel

A Sennheiser Momentum 3 vezeték nélküli headset azonnali hozzáférést biztosít a telefonhívásokhoz és a kedvenc zenéihez. A fejhallgató hangzása a német márka hagyományos módon: tiszta és természetes.

Okok a vásárlásra:

  • elegáns megjelenés;
  • Hatékony zajszűrés;
  • Teljes többpontos;
  • Nagy kapacitású akkumulátor;
  • a tok tartalmazza.

A csiszolt acél fejpánt meglehetősen egyszerű, de biztonságos beállítási mechanizmussal és puha betétekkel rendelkezik a kényelmes illeszkedés érdekében. A forgatható csészék bőrrel borítottak és szorosan illeszkednek a fülekre.

A kezelőszervek a jobb oldali csészén találhatók. A gumírozott gombok virtuális asszisztenst hívnak elő, görgetnek a zeneszámok között és változtatják a hangerőt. Az aktív zajszűrés három kapcsolható üzemmóddal és az átlátszó fül funkcióval teljes ellenőrzést biztosít a környezet felett.

A vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-t használ, és a fejhallgató támogatja a többpontos csatlakozást. A Sennheiser Smart Control alkalmazással hozzáférhet a zajcsökkentő és EQ beállításokhoz.

A Momentum 3 hibátlanul játszik, kiegyensúlyozott, testes hangzást produkálva minden frekvencián. Tökéletes telefonhívásokhoz is. Elég jó mikrofon, amely nem torzítja a hangját.

Corsair Virtuoso RGB vezeték nélküli SE

Elegáns játék headset

A Corsair Virtuoso egy robusztus gamer headset hosszú akkumulátor-üzemidővel, tisztességes hangzással és menő beszélő mikrofonnal.

Okok a vásárlásra:

  • prémium design;
  • nagyszerű hangzás;
  • többféle párosítási lehetőség;
  • Automatikus kikapcsolás;
  • Az egyik legjobb mikrofon.

Virtuoso néz ki nem játékos elegáns, szigorú és drága. Az alumínium fejpántot műanyag fejpánt és texturált műbőr egészíti ki. A puha, világító fémpaneles csészék biztonságosan összecsukhatók és bármely irányban elforgathatók. Kivehető és szükség esetén cserélhető fülpárna.

A bal oldali fülkagylóban hosszú, vékony mikrofon található LED kijelzőkkel. Mellette található az USB-port, a 3,5 mm-es audiocsatlakozó és a hangerőszabályzó. Igen – ezek a fejhallgatók vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatósággal is kaphatók. A teljesen feltöltött akkumulátor 20 óra rádiózási időt garantál. Amikor leveszi a fejhallgatót a fejéről, ki- és bekapcsol, amint visszateszi, így energiát takarít meg.

A Corsair Virtuoso hangszórók térhatású hangzást biztosítanak, amely a multimédiás zeneszámok minden hangját megragadja, és amely játék közben is könnyen pozicionálható. A Corsair iCUE alkalmazás a fejhallgató beállítására szolgál. Kísérletezhet a hanggal és kiválaszthatja a saját színeit a LED-jelzőkhöz.

Könnyű fülhallgató a mindennapokra

Nagyszerű választás azoknak, akik a kompakt és modern audioberendezéseket részesítik előnyben. A passzív szigetelt modell erős kapcsolatot és éles hangzást biztosít minden zenéhez.

Okok a vásárlásra:

  • gyönyörű hangzás;
  • Kiváló minőségű konstrukció és alacsony súly (152 g);
  • Egyidejű kapcsolódás két eszközhöz;
  • jó funkcionalitás;
  • gyorstöltés.

A fekete műanyag Bose On-Ear Wireless párnázott fejpánttal és mindkét irányba forgatható, nyitott csészékkel rendelkezik. az okos kialakítás átengedi a levegőt és minimalizálja a fejre nehezedő nyomást.

Az egyik fülhallgatóban bekapcsoló és hangerőszabályzó gombok, valamint USB-csatlakozó található, míg a másik fülhallgatóban 3,5 mm-es jack csatlakozó található. A Bluetooth rendszer támogatja a többpontos üzemmódot, és egyszerre két eszközzel is összeköti a fülét.

A kettős mikrofonok csökkentik a környezeti zajokat és felerősítik a hangszóró hangját telefonhívások során. Az akkumulátor 15 órán át tart. Ha az akkumulátor lemerül, csatlakoztathatja a mellékelt audiokábelt, és továbbra is használhatja a fejhallgatót.

Az aktív EQ és a TriPort technológia lenyűgöző hangzást biztosít bármilyen hangerőn. A tartozék minden igényt kielégít, és kényelmes mind a városban, mind az egynapos kirándulásokon.

Marshall Major III Bluetooth

Nagyszerű az otthon számára

A Marshall Major harmadik verziója kibővített frekvenciatartományt, intuitív vezérlést és robusztus felépítést kínál.

Okok a vásárlásra:

  • Vezetékes és vezeték nélküli;
  • nagy tartósság;
  • Vonzó kialakítás és összecsukható kialakítás;
  • Támogatja az aptX kodeket;
  • Második fejhallgató opció.

A Marshall Major III állítható öko bőr fejpánttal rendelkezik. A mozgatható fülkagylók akár 3 cm-re is kinyúlnak, és a vastag, puha párnák kényelmesen tartják a füleket. Kompaktan összecsukható a tároláshoz.

A bal oldali fülkagyló multifunkciós joystick vezérlővel, a jobb oldali fülkagyló audiocsatlakozóval és microUSB porttal rendelkezik. Az első Bluetooth párosításhoz csak kapcsolja be a fejhallgatót, keresse meg az okostelefonján az elérhető eszközök listájában, és nyomja meg a megerősítés gombot. A következő csatlakozáskor a kapcsolat automatikusan létrejön.

A Major III stílusos és jellegzetes megjelenésű, és kiváló minőségű hangzást kínál a teljes frekvenciatartományban. Ha a hangkábelt más fejhallgatóhoz csatlakoztatja, akkor a hallgatott zenét megoszthatja egy barátjával. A készülék közepes szintű passzív zajszűréssel rendelkezik, és 30 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet.

JBL Tune 600BTNC

Megfizethető fejhallgató jó hangzással

A kedvező árú és nagyon népszerű JBL nagy, jellegzetes hangzást biztosít. Kiválóan alkalmas videók megtekintésére és zenehallgatásra otthon, tömegközlekedésen vagy útközben.

Okok a vásárlásra:

  • Aktív zajmoduláció;
  • egyszerű vezérlés;
  • Kényelmes illeszkedés és könnyű súly;
  • tartósság.

A JBL Tune műanyag fejpántja szövetbélésű – sokkal kényelmesebb, mint a műbőr. A mély, puha párnázott fülpárnák nem dörzsölik a füleket. A mozgatható fülkagylók befelé hajthatók tárolás és szállítás céljából.

A bal oldali ívelt érintőpad aktiválja a hangalapú asszisztenst. Az egyéb kezelőszervek a jobb oldali fülhallgató szélén találhatók.

Az újratölthető akkumulátor akár 12 órányi zenelejátszást biztosít bekapcsolt zajszűrés mellett. Ha az ANC ki van kapcsolva, akkor 20-22 órára számíthat.

A JBL Tune 600BTNC tiszta hangzást sugároz erőteljes basszussal. A készülék hatékonyan kiszűri a külső zajokat, és lehetővé teszi, hogy anélkül válaszoljon egy hívásra, hogy kivenné a telefont a zsebéből. A modell támogatja a többpontos kapcsolatot Bluetooth-on keresztül.

Skullcandy Riff vezeték nélküli

Ergonomikus fejhallgató erőteljes akusztikával

A Skullcandy Riff fejhallgató a basszus és a magas hangok teljes spektrumát biztosítja, így igazán élvezheti a modern zenét. Az ötletes színpaletta pedig lehetővé teszi, hogy egyéni ízlésednek megfelelő fülhallgatók közül választhass.

Okok a vásárlásra:

  • Kényelmes illeszkedés, a fülhöz simulva;
  • gyors csatlakoztathatóság;
  • Hangos, kiegyensúlyozott hangzás
  • könnyű kezelhetőség;
  • megfizethetőség.

A Skullcandy Riff könnyű műanyag fejpántja könnyen beállítható a hosszra, és a mozgatható csészék tárolás céljából befelé hajthatók. A fülpárnák szilárdak és műbőrrel borítottak.

A puha perforált felület nagyon lélegző. A gyenge szigetelés miatt a környezeti zajok hallhatóak, így a tömegközlekedési eszközökön felhangosíthatja a zene hangerejét – a hang elég erős ahhoz, hogy elnyomja a környezetét.

A jobb oldali csésze oldalsó paneljébe egy vezérlőrendszer van beépítve, amely a zeneválasztásért, a hívásfogadásért és a hangvezérelt asszisztensért felelős. Nincs vezetékes kapcsolat – csak Bluetooth kommunikáció. 12 órás fejhallgató autonómia.

7 legjobb fejhallgató sportoláshoz

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. András Barta

    Melyik vezeték nélküli fülhallgató jó választás az ár és minőség alapján a 2021-2022-es besorolásban?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása