...

A 15 legjobb feedervonal: ár/minőség rangsor 2021-2022

Helyszín Név Jellemző a rangsorban
A legjobb monofil horgászat Horgászat Horgászat vezet
1 Shimano Technium Monofil zsinór minimális nyúlással
2 Salmo Specialist Feeder A legjobb választás
3 Colmic Lurs Cosmo A legjobb ár/teljesítmény arány
4 ALLVEGA FEEDER PRO Legjobb ár
5 Kosadaka Cinergy Sokoldalúság és tartósság
A legjobb fonott horgászzsinór feederhez
1 Feeder Concept powersink sötétbarna A legnépszerűbb fonás
2 Daiwa Tournament Braid A legjobb prémium vonal
3 Allvega Feeder fonás Maximális érzékenység
4 MIKADO X-Plode sárga A legmegbízhatóbb szövés
5 Ryobi PE Top Félrevezetés minden típusú vonalhoz

A közelmúltban az orosz horgászok a feederhorgászatban a. Ez a halászati módszer rövid idő alatt sok horgász szívét megnyerte, köszönhetően a nagy hatékonyságának. De a jó harapás élvezéséhez fontos a megfelelő felszerelés összeállítása. A horgászat egyik legfontosabb eleme a zsinór. A horgászok gyakran tekercselnek egy monofil horgászzsinórt vagy fonott zsinórt egy horgásztekercsre. Nincs konszenzus a legjobb zsinór használatáról; minden a víztesttől, a halfajtól, az aktuális felszereléstől stb. függ. . A szakértők azt javasolják, hogy a következő sémát kövessük a tápvonal kiválasztásakor.

  1. A vonal fő jellemzői a vastagság és a tartósság. Ha a főzsinór átmérője nagyobb lehet, és ez nem befolyásolja nagymértékben a harapás intenzitását, akkor a póráz vastagságát egy milliméter századrésze alatt kell kiválasztani.
  2. A tápvezeték fontos jellemzője a szakítószilárdság. Minél kisebb a zsinórnyúlás, annál érzékenyebb a szerelék. Ez a tulajdonsága döntő fontosságú a hosszú távú halászatnál (70-120 m). De jobb, ha rugalmas monofilszálat használunk, amely megakadályozza, hogy a halak lekerüljenek a vonalról, amikor erősen megakadnak.
  3. Vannak bizonyos árnyalatok az állóvizek és a folyami halászat terén. A halászoknak növelniük kell a zsinór súlyát, hogy csökkentsék a zsinór lebegését az áramlásban. A finom fonott zsinór lesz az optimális választás. A tavakon és tavakon pedig átlátszó monofilszálat használhat, amely a tiszta vízben nem ijeszti meg a halakat.
  4. Nem minden horgász tekinti a zsinór tartósságát fő tényezőnek. Egyes lelkes etetők, függetlenül a görbületi állapottól, minden évben kicserélik a zsinórt. És a hobbisták számára, akik nem látogatják gyakran a víztesteket, 3-4 év élettartamot takarítanak meg egy kicsit a felszerelésen.

Íme néhány a legjobb horgászzsinór a feederhez. A minősítés során a következő kritériumokat veszik figyelembe

  • erősség;
  • bővíthetőség;
  • tartósság;
  • ár;
  • szakértők véleménye;
  • horgász véleménye.

Minden jelölt megfelel a fenti követelményeknek, és kategóriája legjobbjai.

Fluorkarbon

Néhányan javasolják a fluorocarbon használatát a pórázokhoz vagy a főzsinórhoz. Nos, alacsony a memória hatása, elég merev. Teljesen láthatatlan a vízben, mivel a fénytörési együtthatója megegyezik az alábbiakkal. Azonban a szakítószilárdság azonos átmérő esetén alacsonyabb lesz a fluoric esetében, mint egy jó nejlon alapú monofil zsinór esetében. Tehát ugyanazok a feltételek kell, hogy tegyen egy vastagabb mag minden következményekkel jár, amikor a halászat a jelenlegi és a távolságban. A fluoric átlátszósága nem menti meg a jó fényvezető képességtől. Éppen ellenkezőleg, a fény még jobban terjed a hosszában, és a szerző még nem talált festett gyapjút az eladóban.

A pórázok számára szintén nem a legjobb anyag. A körömkefe kemény, lassabban tartja a csomókat, és a vékony körmöket nehéz megtalálni a piacon. Ezért mindenképpen érdemes megtagadni a hétköznapi horgászathoz való használatát, és csak nagyon különleges körülmények között használni, amikor egyáltalán nem lehet nélkülözni.

A legjobb téli horgászzsinór a feederen

PA ULTRA SOFT 30m 0,14mm, 3 csomagban

Érdemes megjegyezni, hogy a téli halászathoz gondosan fel kell készülni. Ehhez el kell döntenie, hogy hol szeretne horgászni, valamint

, Mely halakat helyezi előtérbe a halász (nagy, kicsi, trófea).

Ennek a modellnek az etetőzsinórja monofil fonalas. Téli és kora tavaszi (többnyire márciusi) vagy késő őszi (többnyire novemberi) halászatra tervezték.

Három kopolimert kombinálnak anyagként, maximális rugalmasságot és szilárdságot biztosítva. Az AACP réteg (kopásgátló) védi a vonalat a mechanikai behatásoktól. A fent említett összetevőkön kívül fluorkarbon is használatos, ami simító hatást biztosít. A téli tápvezetékeket a fagyállóság növelése érdekében kezelik.

Főbb jellemzők

  • A vonal hossza – 30 méter;
  • Az átmérő 0,14 mm;
  • A zsinór típusa monofil.

Előnyök

  • Kiváló minőség;
  • Fokozott simaság;
  • védelem a károsodástól.

Hátrányok

  • Csak nagy halak számára alkalmas.

NL ULTRA PIKE 30m 0,28mm, 3 db-os készlet

Meg kell jegyezni, hogy minden horgász nagyon várja a telet, hiszen ez az az időszak, amikor a legtöbb halat próbálja kifogni a kedvenc..

zsákmányt szerez és éhezik. A fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy a téli halászat hatékonyabb.

Az NL ULTRA márka a minőség, a megbízhatóság és a tartósság jegyében készült, mivel a gyártó nagy hangsúlyt fektet ezekre a tulajdonságokra.

NL ULTRA PIKE 30m 0.28mm-es monofil horgászzsinór (csuka), 3 darabos csomag nagy halakhoz.

Fő jellemzők:

  • Hossza – 30 m;
  • A szakítószilárdság 7,5 kg.

A

  • A gyártás során modern technológiát alkalmaznak;
  • Védelmet nyújt a mechanikai jellegű sérülések ellen;
  • Fokozott fagyállóság.

Hátrányok:

  • Csak télen és nagy halakhoz használható.

PA ULTRA SOFT 30m 0,20mm

A modell monofil horgászzsinórra vonatkozik. Annak érdekében, hogy a megfelelő terméket válasszuk ki, és ne kapjunk hamisítványt,

nem kell elsietni a vásárlást.

El kell mondani, hogy ez a modell kiváló minőségű, és a téli etetőgépek közé tartozik. A kis és nagy halak hatékony halászatának képessége.

A vásárláskor figyelembe veendő összes kulcsfontosságú szempont.

Alapvető jellemzők:

  • Hosszúság – 30m
  • Átmérője 0,2 mm;
  • Törőterhelés – 4,6 kg.

Előnyök

  • Nagy tartósság;
  • Rugalmasság;
  • A felület simasága;
  • A nagy halak rángatózó terhelésének elviselésére való képesség;
  • A vonalat nem befolyásolják a horgok, rönkök, algák és kövek.

Hátrányok

  • Nincs megfigyelve.

Pórázok

A monofil zsinór a horgászzsinórok alapanyaga. Az anyag nem lehet túl merev. Ez több horoghorgot ad, amit a halak azonnal érezni fognak a harapáskor. A merev vonal nem marad a pórázban. De a vonal sem lehet túl puha. Nem kötnek jól, kényelmetlenek a kibogozáshoz, a fővonalhoz való rögzítéshez.

A zsinórokhoz általában jó minőségű, közepes keménységű monofilszálra van szükség. Az úszós horgászathoz és a match horgászathoz való vonal rendben van. Meg kell találni az egyensúlyt a póráz vastagsága, a horog mérete, a csali és a várható trófeaméret között, és a lehető legvastagabb pórázt kell használni.

Hogyan válasszuk ki az etetőgép vonalát, és mire kell figyelni?

Látszólag egyszerű. De az igazság az, hogy nem könnyű a helyes választás, ami befolyásolhatja a horog hatékonyságának mértékét, a bot érzékenységét, a dobás pontosságát, a vízáramlásokkal szembeni ellenállást, valamint a csali megfelelő animációjának megteremtését.

Ne felejtsük el, hogy a rudak és a spinningek konstrukciója eltérő lehet.

Ezért meg kell vizsgálni a kérdéseket:

  • Mi a legjobb horgászzsinór választani;
  • Használati feltételek.

A horgászzsinórok fonott, monofil és fluorocarbon típusokban kaphatók.

Érdemes megjegyezni, hogy először is figyelnie kell a felszerelés paramétereire, nevezetesen:

  • Átmérő;
  • Törőterhelés;
  • Rugalmassága és puhasága;
  • Ellenáll a kopásnak;
  • Fajlagos tömeg.

Először is meg kell határozni a vezeték átmérőjét. Ez az egyik legfontosabb alkatrész, mivel a vastagság határozza meg az áramra adott választ. A nagyobb átmérőjű vezeték jobban reagál az áramra. A vékony zsinórt nehezebb a vízben szállítani.

Bármilyen vonal esetében fontos, hogy megőrizze integritását, amikor sziklákhoz, kemény nádhoz és gyomhoz, víz alatti rönkökhöz és ágakhoz ütközik.

A rugalmasság azt a képességet jelzi, hogy a súlyterhelés hatására képes nyúlni. Ha a vonal nem rugalmas, akkor a terhelés átadása magára a botra történik, de a horog merev lesz (a csali minden erőfeszítést a horgász részéről vesz igénybe). A rugalmas vonalon keresztül a terhelés egyenlően oszlik meg a rúd és a vonal között. Így kényelmesen lehet nagy halakat fogni méretben és súlyban.

A lágy vonalat rugalmasság jellemzi, ami lehetővé teszi a nagy távolságok megtételét. Ezeknek a soroknak nincs memória hatása. A merev típus előnye, hogy nincs tekercselés a tekercsekben. Ez pozitív hatással van a tartósságra.

Ugyanilyen fontos figyelmet fordítani a tartósságra, amely az anyag minőségéért felelős. A polietilén horgászzsinórok élettartama rövidebb. Kis halak fogására alkalmas. Ha a horgász nagy halakat szeretne, nejlonzsinórt kell használni. A legígéretesebb változatokhoz a fluorocarbon is alkalmas.

A horgászat különböző körülmények között történhet: erős szélben, viharos áramlatokban, csendes tavakon. Erős áramlással és gyakori széllel rendelkező területeken történő halászat esetén süllyedő zsinór használata ajánlott.

Horgászzsinórok feederhez

Mint már említettük, a halászeszközök kiválasztásakor fontos figyelembe venni a halászterület jellemzőit. A halászok többnyire monofil vagy fonott zsinórt használnak.

A monofilszálat széles körben használják a távolsági halászatban. A vonal kerek, így könnyebb a nagy távolságokra dobni. A monofil egy olyan elem, amelyet nehéz észrevenni a vizekben, és olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek lágyítják a halak rángatózását. Ez növeli a horgászzsinór védelmének esélyét. Hátrányai közé tartozik az alacsony törőterhelés, valamint a hőmérséklethatásoktól való függés. A monofil nem drága, így szezonálisan cserélhető.

A fonott zsinórok olyan zsinórok, amelyek nagyszámú, egymással összefonódott szálból állnak. 35 méterig terjedő dobásokhoz használható. erős és tartós anyag, de drágább, mint a monofil fonal. Ezek a vonalak gyakran nem lágyítják a bunkókat.

A 0,14 mm alatti átmérőjű horgászzsinór nem kívánatos. Ezek a típusok akár 20 méteres távolságból történő fogásra is alkalmasak, húsz grammos etetőanyag-súly mellett.

A tápvezetékeknek erősnek kell lenniük, és szakítóterheléssel is kell rendelkezniük. Az etetőgép tartalmaz egy etetőt és egy csalit. A pontos értékek a felszerelés típusától függnek. A feederzsinórnak nagyobb szilárdságúnak és vastagságúnak kell lennie, mint a fonózsinórnak. Az optimális a Süllyedő vonalat jelöli Süllyedés.

Horgászzsinór pontyok számára

Amint az már világos, a különböző halfajok kifogásakor is vannak árnyalatok. A pontyok esetében 0,2-0,4 mm átmérőre van szükség. A halak súlyának és méretének megfelelően a szórás mérete is jelentősen változik.

Például 10-13 kilós pontyhorgászathoz egy 0 kg átmérőjű zsinór megfelelő lenne.28-0,32 mm. A nagyobb halakat 0,4 mm-es zsinórral fogják.

Ami az anyagot illeti, ebben az esetben a leggyakrabban használt anyagok a flurokarbon, a nejlon és a kapron vonalak.

A legjobb horgászzsinór ponty feederhez

MIKADO Nihonto Carp fekete 0.35 mm 300 m 11.9kg

Meg kell jegyezni, hogy ez a tápvonal specifikus. Ezt a zsinórtípust pontyhorgászathoz tervezték.

A vonal minden kulcsfontosságú paraméterében felülmúlja a fent említett változatokat, nevezetesen a téli, nyári, nyári.

Csak nyári szezonra alkalmas.

Ami a horgászat típusait illeti, árboc, feeder és ponty esetében használják.

Fő jellemzők:

  • Hossza – 300 méter;
  • Ár – 576 p;
  • Törőterhelés – 11 kg-tól.

Előnyök

  • Sima felület;
  • Távolsági öntés.

Hátrányok

  • Nem.

2. Feeder Concept Distance Fekete fekete fekete 0.27 mm 150 m 5.92 kg

Ez a modell egy monofil horgászzsinór, amely az előző modellhez képest alacsonyabb szakítóerővel rendelkezik.

Vásárlás előtt a legjobb, ha konzultál egy illetékes szakemberrel.

Fő jellemzők:

  • Hossza – 150 m;
  • Átmérő – 0,27 mm.

Előnyök

  • Kiválóan alkalmas feederhorgászathoz az év bármely szakában;
  • Megfelelő szilárdság
  • Kiváló minőség;
  • Gyors süllyedés képessége;
  • Ellenáll az erős fagynak és a mechanikai hatásoknak.

Hátrányok

  • Nincs megfigyelve.

3. Feeder Concept Distance Fekete fekete fekete 0.27 mm 150 m 5.92 kg

Ez a változat megnövelt hosszúságú. A turisták visszajelzései alapján ez a modell a legoptimálisabb.

Fő jellemzők:

  • Hossza 600 méter;
  • Átmérő – 0,4 milliméter;
  • Törőterhelés 13,2 kg;
  • Ár – 770 p-től.

Előnyök

  • Fokozott megbízhatóság;
  • Tompítás rángatás közben;
  • A mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége.

Hátrányok

  • Nincs megfigyelve.

Melyik márkát válasszuk??

A legnépszerűbb márkák, amelyek a horgászok körében keresettek, a következők:

  • Párbaj;
  • YO-ZURI;
  • Varivas;
  • Fudo horgok.

A Duel egy japán márka, amely szabadidős és sporthorgászathoz gyárt zsinórokat. Olyan gyártási technológiát alkalmaz, amely egyesíti a szén és a monofilszálakat. A gyártó vonalai nagy tartóssággal és a csomók megtartásának képességével rendelkeznek. Klasszikus vonalválaszték is kapható. A fő előny – a gyártónak tisztességes ár/minőség aránya van.

A YO-ZURI a Duel szoros partnere. Olcsó és kiváló minőségű horgászzsinórokat gyárt. Ez a modell nagyon népszerű.

A Varivas két dolgot vesz figyelembe a gyártás során:

  • Sokoldalúság
  • A tartósság.

E gyártó horgászzsinórjait nagy és kis halakhoz egyaránt használják. Előnye, hogy hosszú órákon át tartó használat során nagy terhelést is kibír.

Gyártó Fudo Hooks 2021-2022-ben a szilárdság és a tartósság jellemzőire összpontosít. A kínálatban kis halakra és trófeás halakra szánt zsinórok is szerepelnek.

Alternatív

A fluorocarbonból készült feederhez a legjobb vonal nem áll rendelkezésre a nagyfokú törékenység és az alacsony szilárdság miatt, ami extra értékeket ad az átmérőjéhez, és így növeli a zsinór vitorlázhatóságát. De az anyagot ideálisan használják olyan berendezésekhez, amelyeknek ütéscsillapító vezetője van.

Néhány méter vagy három métert kötve a fő mono- vagy fonott vonalhoz, ismerve a bonyolult csomók kötésének technikáját, meglehetősen valódi manipuláció, de a felszerelés hatékonysága bizonyos halászati körülmények között jelentősen megnő. A fluorocarbon láthatatlan a vízben és kellően ellenáll az UV-sugárzásnak, nem fél a hőmérséklet-ingadozástól. Ez az anyag nagy kopásállósággal rendelkezik, ami előnyös a kagylókon és kavicságyakon való halászatnál. Az adagolósor túlzott vastagságát ellensúlyozza a gyenge anyagmemória, a rendkívüli merevség és a hihetetlen tisztaság.

Horgászbot felszerelése

Egy speciális finom orsó adagolóra azonnal tekerje fel a munkakábelt. Mély orsón – alátéttel. Két egyforma orsóra van szüksége ahhoz, hogy kényelmes tekercselést tudjon készíteni a hátlapokkal. Az első orsó kötés dolgozó szövés, orsó 150-200 m, kötött egy sárgarépa vagy egy ellencsomó hátoldalon. Ezután hizlaljuk fel az orsó széléig 1 m hosszúságú.5-2 mm. Ha több – a vonal leesik és összegabalyodik, kisebb – rosszabb dobótávolság a megnövekedett súrlódási erő miatt dobáskor. Most a zsinórt meg kell fordítani. Tegyünk egy üres orsót egy orsóra és tekerjük fel, a munkakábel a tetején lesz. Tekerje a fonott zsinórt szorosan az etetőgép orsója köré, hogy egyenletesen legyen felcsévélve – ez nagyban befolyásolja a dobást. További információ a feeder orsókról:

A jobb tekercselés érdekében megkérhet valakit, hogy tartsa az orsót a vonallal együtt, vagy használjon egy speciális gépet. Tekerje fel úgy, hogy a zsinór kis erőkifejtéssel kerüljön az orsóba. Ha nedves fonott zsinórra tekerjük, és egy kis erőfeszítéssel – a fektetés még jobb lesz. Ehhez az orsót egy vízzel teli tartályba helyezheti. Ahhoz, hogy a fonott zsinórt helyesen tekerje vissza a feederbot tekercsén, ne siessen, és szánjon rá időt. Gyakori, hogy a feederjátékosok tavasszal, a szezon kezdete előtt visszatekerik a vonalakat.

Egyes feeder zsinórszerelvények közvetlenül a fő fonott vagy vezető zsinórhoz köthetők, mások jobb, ha külön kötegekként készülnek. A feeder-felszerelés egy nagy, különálló vitatéma. Bővebben arról, hogyan kell felcsévélni egy feederbotot:

Sokkoló vezető

Még egy jó kopásálló fonott zsinór sem áll ellen a kagylók, sziklák és egyéb törmelékek éles széleinek. Ilyen körülmények között a főfonat védelmére még akkor is fel kell szerelni egy ütközővezetőt, ha könnyű etetőanyagot használnak. Könnyebb minden alkalommal kicserélni a sokkot, mint a drága fonat sérült darabjait levágni. Sokkoló előke felhelyezése a feeder vonalra, egy répa csomó vagy egy közös számláló. A legfontosabb dolog az, hogy a csomó kicsi és rendezett legyen, hogy dobáskor jól átmenjen a bot gyűrűin. Bővebben – hogyan kell egy sokkoló vezetőt felszerelni egy feederre.

A legjobb nyári feeder vonalak

AQUA X-Line Bream (keszeg) 0.30mm, 2 darabos készlet. 100m

A kempingezők nagy része nyáron is horgászik, és nem feltétlenül nyaraláskor, hanem bármilyen

szabadnap.

Monofil zsinór, amelyet bola horgászathoz, match horgászathoz, műlegyes horgászathoz és feeder horgászathoz használnak. Horgászhat vele nyírségre, dévérre, keszegre, kárászra, kárászra, süllőre, tokhalra, valamint folyami sügérre és sok más halra.

Az adagolósor gyártása során használt lágyítók fenntartják az optimális nyújtást alacsony memória mellett. Sokat segít a halak behúzásakor.

Fő jellemzők:

  • Ár – 300 p;
  • A vonal típusa – monofil;
  • Hossz – 100 méter;
  • Átmérője 0,3 milliméter;
  • A maximális törőterhelés 8,5 kg;
  • Bevonat anyaga – szilikon.

A

  • A vezeték nem szívja magába a vizet;
  • Kopásgátló védőbevonattal rendelkezik, amely ellenáll a nem kívánt mechanikai sérüléseknek.

Hátrányok

  • A felhasználási időszakokra vonatkozó korlátozások.

NL ULTRA FEHÉR HAL 2 db 100m készlet 0.22mm

Ennek a márkának a kompozit horgászzsinórjait minőségi kopolimerek kombinálásával állítják elő.

A fluorkarbon a csomópontok szilárdságának megerősítésére is használható.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • A tápvonal hossza 100 méter;
  • Átmérő: 0,22 milliméter;
  • Törőterhelés – 5,9 kg;
  • Zsinór típusa – monofil.

Előnyök

  • Kalibrált nejlon hátlap a legjobb tartóssággal;
  • Olyan bevonat, amely mindenféle károsodás ellen védelmet nyújt;
  • Fluorocarbon bevonat a tökéletes simaságért.

Hátrányok

  • Nem.

A lágyító megfelelően kiválasztott aránya megőrzi a nyújtási képességet.

Vásárláskor figyelembe kell venni a fenti paramétereket, amelyeket a csomagoláson kell rögzíteni. Ezt a modellt európai országokban gyártják, ahol a gyártók elsősorban a minőséget értékelik.

Fekete árnyék 0.28mm, 2 csomag. 100m-re

Az építőanyagok (beleértve a nejlont is) kopásállóak.

A horgászzsinór lehetővé teszi a kis halak, valamint a nagy halak fogását, különböző távolságokból történő dobást.

Modell Black Shadow 0.28mm, 2 darabos készlet. 100m megrendelhető online platformokon, valamint megvásárolható speciális piacokon vagy üzletekben. Annak érdekében, hogy ne fusson hamisítványba, a szakértők azt tanácsolják, hogy ne rohanjon, és ellenőrizze a szükséges paramétereknek való megfelelést.

Fő jellemzők:

  • Hossz – 100m;
  • D=0,28 mm;
  • A terhelhetőség 6,9 kilogramm.

Előnyök

  • Optimális rugalmasság;
  • Nagy tartósság;
  • megnövekedett kereslet;
  • Jó érték és sokoldalúság.

Hátrányok

  • Nem.

A legjobb fonott zsinórok a feederen

1. ALLVEGA BULLIT BRAID hi-vis sárga 0.16 mm 92 m 10.2 kg

Mint korábban említettük, a nagy halak horgászatakor erősebb zsinórra van szükség, amely ellenáll a

maximális terhelések.

Ezért a gyártók a nagy halak (ponty, csuka, pisztráng) számára tervezett modellek különálló modelljét fejlesztik ki. Az egyik fonott zsinór modell áll rendelkezésre.

Polietilénből készült. Alkalmas pergetéshez és halászathoz egyaránt.

Vásárláskor a halászoknak gondosan tanulmányozniuk kell a használati útmutatót. Különböző online platformokon is megvásárolható.

Főbb jellemzők:

  • Ár – 520 RUB;
  • Hosszúság – 92 méter;
  • Átmérő – 0,16 mm
  • Törőterhelés 10,2 kg.

Előnyök a

  • Robusztus szövetanyag;
  • Kiváló minőség;
  • robusztusság;
  • Nem sérül, ha kövekkel, horgokkal érintkezik.

Hátrányok

  • Nem.

2. Sunline Siglon PEx4 többszínű 0.242 mm 150 m 15.5kg

A legjobb minőségű modell, amelyet sok turista keres, Japánban gyártott.

Fonott zsinórból áll.

A horgászat nemcsak feederrel, hanem fonott zsinórral is végezhető. Ultramolekuláris polietilénből gyártva. A legnagyobb molekulatömeg számos egyedi tulajdonságot határoz meg.

A szilikonbevonat jelenléte véd a nedvesedés és a vízben előforduló agresszív környezet ellen.

Fő jellemzők:

  • Hossza – 150 m;
  • Átmérője 0,242 mm;
  • törőterhelés 15,5 kg.

Előnyök a

  • A szilikonbevonat jelenléte véd a nedvesedéstől és a vízben előforduló agresszív környezettől;
  • Nagy rugalmasság;
  • Kiváló teljesítményjellemzők.

Hátrányok

  • Nem.

Vásárláskor vagy egy utazási vagy horgászbolt meglátogatásakor bölcs dolog komolyabban venni a vonal kiválasztását, nehogy csalódnia kelljen. Ha azonban a vevőnek kétségei vannak a termékkel kapcsolatban, akkor megfelelően konzultálni kell egy szakemberrel. A sietség gyakran alacsony minőségű termékek vásárlásához vezet.

Sufix Gyro Braid mélyzöld 0.21 mm 135 m 11.9 kg

Az előző modellhez hasonló anyag. A zsinór egy fonott zsinór.

A Sufix márka aktívan keresett a piacon. Speciális GYRO technológiát építettek be. A különleges szövési módszernek köszönhetően, amely növeli a zsinór érzékenységét.

A Dyneema anyag biztosítja a legjobb szilárdsági jellemzőket, még akkor is, ha a tápvezeték átmérője kicsi (legfeljebb 0,14 mm).

Fő jellemzők:

  • Hossza – 135 méter;
  • Az átmérő 0,21 mm;
  • Törőterhelés 12 kg-ig.

Előnyök

  • Nagy merevség;
  • A nagyobb érzékenységet lehetővé tevő technológia jelenléte;
  • Nem hajlamos a mechanikai sérülésre.

Hátrányok

  • Nem kimutatható.

A vélemények alapján kijelenthető, hogy a turisták és a halászok nagyon hajlandóak megvásárolni a márka termékét. Sufix Gyro Braid mélyzöld 0 feeder zsinór ára.21mm 135m 11.9 kg csak 900 rubel.

A 2021-2022-es évekre a legjobb adagolósor ár/minőség szerint

ALLVEGA Magnum fekete fekete fekete 0.18 mm 150 m 3.95 kg

Ez a modell Nagy-Britanniában készült a magas szintű technológiáknak megfelelően. Ez 300 rubelből kerül.

Az optimális merevség és stabilitási jellemzőkkel lehetővé válik az újjáépítés. A fent említettek nem akadályozzák a külső hatásokkal szembeni ellenállást. A fizikai tulajdonságok széles skálája lehetővé teszi a halászatot nem csak úszós botokkal, hanem feederbotokkal is. A zsinór téli halászatra is használható.

A főbb jellemzők tekintetében megállapítható, hogy a vonal modellje a monofil etetőszálon.

A főbb jellemzők:

  • Hossz – 150 méter;
  • Átmérője 0,18 mm;
  • alkalmazási évszakok – az év minden évszakában;
  • A 3,95 kg-os törőterhelés.

A

  • kedvező ár
  • A gyors süllyedés képessége;
  • Nincs mechanikus memória;
  • Feeder halászat folytatásának lehetősége.

Hátrányok

  • Nem.

MIKADO Terület Red Line piros 0.3 mm 300 m 10.9 kg

Számos halász visszajelzése szerint az ár igazolja a minőséget. A vonal süllyed. Főként alkalmazható

feederhorgászathoz.

A modellel könnyen fogható halfajok közül a ponty a legjobb választás. A vörös szín a víz felszínén könnyen észrevehető, de a víz alatt nem.

Alacsony nyújtással a gyors tempó átkerül a horogra. A felületet a súrlódással szembeni ellenállás jellemzi. Teljes hosszában kalibrált monofilamentum.

Fő jellemzők:

  • Ár – 1100 rubeltől
  • Hossza – 300 m;
  • Átmérője 0,3 mm;
  • Szakító terhelés – 11 kg.

Előnyök

  • Az alacsony ár;
  • Tartósság;
  • Megbízhatóság;
  • Nincs mechanikus memória.

Hátrányok

  • Alacsony nyúlás.

AQUA X-Line Bream 0.25mm, 2 csomag. 100m

A vonalat egy készletben árulják, amelynek ára 300 rubel. A zsinór monofil típusú. Ami a szezont illeti

alkalmazás, a nyári időszakban használják.

Érdemes megjegyezni, hogy ezt a modellt a sokoldalúság jellemzi, azaz mind a fonó-, mind a horgászbot és a feederbot számára alkalmas. A modell tápvezetékeit a csúcstechnológia alapján fejlesztették ki. Az anyagok kombinációja egyedi szerkezetet hoz létre, amely nejlont és kémiai reagenseket tartalmaz. A nejlont maximális puhaság és nagy tartósság jellemzi.

Az anyagok kopásgátló bevonatot is tartalmaznak, amely megvédi a vezetéket a különböző sérülésektől és deformációktól.

Fő jellemzők:

  • Hossz – 100 méter
  • Átmérő – 0,25 mm
  • Törőterhelés – 6,1 kg.

Előnyök

  • Az ár igazolja a minőséget;
  • Sokoldalúság
  • Nyújtás szükséges;
  • Minimális memória;
  • Maximális rugalmasság;
  • Ellenáll a hibáknak.

Hátrányok

  • Nem.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Alexandra Mátyás

    Az olvasó nevében szeretném megkérdezni, hogy melyek az ár/minőség tekintetében a legjobb 15 feedervonal a 2021-2022-es időszakra?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása