...

9 A legjobb Samsung 49in TV – Értékelés 2022

A Samsungot sok éven át egymás után az egyik legerősebb vezetőnek tartják a TV-piacon, és nem csoda, mert sok vásárló feltétel nélkül bízik a gyártóban. Néha túlságosan is, ami néha nem túl kellemes következményekkel jár, mert sok vásárló nem is veszi a fáradságot, hogy megnézze a TV jellemzőit, csak a márkanévben bízik, és csak a képátlót és a költségeket nézi.

Ha olyan televíziót szeretne választani magának, amely teljes mértékben megfelel a reményeinek és elvárásainak, akkor meg kell vizsgálnia más jellemzőket is. Természetesen a gyártó márkaneve nagyon fontos.. Egy ilyen márkanév az esetek 90%-ában a legmagasabb minőségű berendezéseket gyártja annak érdekében, hogy ne hagyja cserben az ügyfeleket, és ne veszítse el az ügyfeleket.

Ezért készítettük el Önnek ezt a válogatást, amelyben a legjobb Samsung TV-ket találja, 49 hüvelykes képátlóval. Ezek a legnépszerűbb és legkeresettebb televíziók, de csak a mi választékunkban találja meg a legfunkcionálisabb, a legerősebb, a legjobb és a legjobb minőségű televíziókat, amelyek ettől a gyártótól kaphatók.

A legjobb 65 hüvelykes ívelt képernyős TV

A legjobb színvisszaadás, hangzás biztosítja a 65 hüvelykes nagy képernyőt. A modelleket szalonképes megjelenés jellemzi, ezért nappalikban, vidéki házakban, kávézókban helyezik el őket. Ebben a minősítési kategóriában a csúcsminőségű, legmodernebb technológiával rendelkező hajlított okostévék szerepeltek.

Samsung UE65RU7300U

A karcsú, stílusos test lenyűgöző méretben és funkcionalitásban is. Smart TV osztály 4-magos Tizen processzorral rendelkezik. Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez. Az Edge LED technológia 3840×2160 képfelbontást biztosít UltraHD minőségben. Digital Clean View technológia a pontos, torzításmentes digitális megjelenítéshez. A beépített hangszórók 20 wattos surround hangzást biztosítanak. A telepített tunerek lejátsszák a műholdas, kábeles csatornákat, van egy aljzat egy parabolaantenna számára. A monitort játék üzemmódban is használhatja billentyűzet, egér és egér csatlakoztatásával. Átló 65, ami 163 cm-nek felel meg. Támogatott média – USB, csatlakozók – HDMI 2.0, Audio/Video bemenetek, CI/PCMCIA foglalat, Bluetooth, Ethernet. További opciók – TimeShift, felvétel, DLNA, távirányító, eco érzékelő. Súlya 25 kg.

Előnyök

  • Modern megjelenés;
  • Gyors internet;
  • Smart TV;
  • Színvisszaadás, kép részletessége;
  • A digitális jel pontossága;
  • Széles körű funkciók.

Hátrányok

  • Hagyományos távirányító, nincs hangvezérlés;
  • Gyenge hang.

Ebben a méretben (nagyobb, mint a szülői változat) ez a márka méltó ajánlata (az ár feleannyi).

Nem csak filmeket, TV-t nézhet, hanem csatlakoztathat egy set-top boxot, számítógépet, külső

Samsung QE65Q8CNA QLED QLED

A felülvizsgálat lezárásaként egy 65 hüvelykes (163 cm) QLED LCD-panel, szélétől a széléig tartó LED-háttérvilágítással. 3840×2160 pixeles képfelbontás, HDR10+ minőség, fokozott tisztaság, részletgazdagítás. A hangzás szintén filmes minőségű – a 40 wattos Dolby Digital Plus-nak köszönhetően terjedelmes, valósághű, 40 wattos hangzás. A Q Contrast technológia bevezetése még a sötétebb képtónusoknál is részletgazdagságot biztosít. A Tizen operációs rendszer támogatja a Smart TV-t hangutasításokkal. Csatlakozók – USB, HDMI 2.0, antenna bemenetek, audio/video kimenetek, CI/PCMCIA foglalat, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, beépített Wi-Fi. A további opciók közé tartozik a DLNA csatlakozási technológia PC-khez, okostelefonokhoz, távvezérlés, TimeShift, videofelvételek rögzítése. A TV-vel más háztartási készülékeket is vezérelhet. Súly 24 kg.

Előnyök

  • Nagy kontraszt;
  • Több HDR mód;
  • Környezeti üzemmód;
  • Jó akusztika;
  • Felvétel, szüneteltetés;
  • Hangvezérlés.

Hátrányok

  • Nincs fejhallgató kimenet;
  • Flicker alacsony fényerőnél.

A fő különbség a készülék és a korábbiak között az Ambient mód, egy információs képernyő egy galéria formájában, statisztikai képekkel, például időjárással, hírekkel stb. Ez az egyik legfejlettebb modell beépített multimédiás lejátszóval, fejlett funkciókkal.

Melyik hajlított TV jobb vásárolni

Mindezek az eszközök újak, korszerű funkciókkal és jó minőséggel rendelkeznek. Az, hogy melyik 4K Curved TV-t érdemes megvásárolni, nagyban függ a pénzügyeitől, a személyes méretigényétől és a funkcionalitásától. Az erősségek, gyengeségek, megkülönböztető jegyek összehasonlító elemzése alapján összegezték:

  • Samsung UE49NU7300U – Energiahatékonyság, nagy érzékenységű tunerek;
  • Samsung UE55RU7300U – Vékony test, jó stabilitás, intelligens funkciók;
  • Xiaomi Mi TV 4S 55 – legjobb ár, gyors Android TV rendszer, stabil lábak;
  • Samsung UE65RU7300U – fejlett funkciók, vékony test, játék üzemmód;
  • QLED Samsung QE65Q8CNA – továbbfejlesztett HDR10+ tisztaság, jobb hangzás, Ambient.

Minél több hely áll rendelkezésre a helyiségben, annál szélesebb a panel mérete. A homorú forma a 3D formátumot idéző, valósághű képet ad a képnek. Csak az egyes eszközök sajátosságainak alapos mérlegelésével lesz a végső döntés a helyes.

Az ívelt TV-k értékelése

Az első kritérium az ívelt képernyővel rendelkező TV-panelek értékeléséhez nyilvánvaló – az eredeti teljesítmény, a design. Azt is tanácsolja, hogy fordítson figyelmet a minőségre, az anyagokra, valamint a műszaki előírásokra. A rangsorba való felvételre jelölteket számos mutató alapján értékelték:

  • Mátrix – LCD, OLED vagy QLED;
  • Méret – átlós méret (hüvelyk, centiméter);
  • Felbontás – látószög, pixelek, megjelenítési mód;
  • Hang – a hangszórók száma, teljesítmény, hangerő;
  • Intelligens opciók – operációs rendszer, verzió, korszerűség;
  • Vezeték nélküli – Wi-Fi, Bluetooth, Miracast stb.;
  • Kapcsolódási pontok – melyek, hány, hol találhatóak;
  • Szerelési mód – állványok, konzolok, méret;
  • Vezérlés – egyszerű/összetett, távvezérlés, szinkronizálás az okostelefonnal;
  • További opciók – felvétel, időzítő, hangvezérlés, memória, háttérvilágítás.

Néhány tucat keresett márkát vett górcső alá a szerkesztőség, újdonságaikat. A tulajdonosok valós életből származó beszámolói segítettek nekünk azonosítani a versenyzők erősségeit és gyengeségeit, így a felülvizsgálatban 7 csúcs ívelt TV-panel szerepelt.

A legjobb antennák TV-hez

A legjobb antennák a TV-hez

A legjobb 49 hüvelykes ívelt képernyővel rendelkező televízió

a képernyő méretét, amelynek illeszkednie kell a szoba belsejébe, a vásárlók egy része a választás meghatározó tényezőjének tekinti. Ez nagymértékben meghatározza a készülék árát. Ha szeretne egy olcsó TV-t ívelt képernyővel, de jó „töltelékkel” a funkciók formájában, akkor választhat egy 49 hüvelyk átmérőjű modellt. A rengeteg ilyen szerkentyű közül kiemelkedhet egy jelölt, az értékesítés vezetője, pozitív visszajelzések.

Samsung UE49NU7300U

Nyitott felülvizsgálat 49 hüvelykes (123 cm) TV Samsung 4K ívelt fekete – egy high-end vevőegység. A képernyő felbontása megfelel az Ultra HD 2160p – 3840×2160 képpont, 16:9 formátumnak. A kijelző különleges formája a jelenlét hatását kelti. Gyors teljesítményt, könnyű kezelhetőséget garantál a Tizen operációs rendszer. Széles csatornaválaszték, sokféle szórakozási lehetőség Smart TV opcióval. A kábeles, digitális, műholdas, földfelszíni televíziózás megtekintéséhez speciális tunerek állnak rendelkezésre. Audiorendszer kapacitása – 20W, alacsony, 125W-os energiafogyasztás mellett. A speciális portok képességeinek bővítése 3 HDMI. További opciók – Edge LED háttérvilágítás, teletext, USB port, Ethernet, távirányító. Falra szerelhető speciális, 200×200 mm-es tartóval, súlya 13 kg.

Előnyök

  • Jó képminőség;
  • Billentyűzet- és egértámogatás;
  • Energiahatékonyság;
  • Képes csatlakozni az internethez;
  • Nagy érzékenységű hangolók;
  • Könnyű telepítés.

Hátrányok

  • Kényelmetlen távirányító;
  • Gyenge fényerő.

Legalább 1 m hosszúnak kell lennie, ha talapzatra szerelik. Előfordulhat, hogy a TV nem olvassa a régi formátumokat, például divx.

A felhasználók megjegyzik, hogy nem eléggé ismerős a menü, távirányító. A legtöbb pozitív értékelést a márka megbízhatósága kapta.

Samsung 49″-os tévék – új technológia egy kompakt készülékházban

Samsung TV 49 hüvelykes átlóval – high-tech eszközök, amelyeket nem csak filmek és TV-műsorok megtekintésére, hanem az internet elérésére is használnak. Nagy felbontást, kiváló színvisszaadást és hibátlan képminőséget kap. Vásároljon egy Samsung TV-t 49 hüvelykes átlóval – a helyes döntés az internet aktív felhasználói számára. A Smart TV-vel rendszeresen frissítheti a tartalmat, és új programokat vagy alkalmazásokat tölthet le. A beépített webböngészőnek köszönhetően érdekes videókat nézhet, ugyanakkor kereshet a világhálón a szükséges információk után, kommunikálhat barátaival a közösségi hálózatokon vagy használhatja az elektronikus postafiókot.

A legnépszerűbb Samsung 49in TV-k

A Samsung 49 hüvelykes Q7 TV a dél-koreai márka zászlóshajó modellje 3840x2160px felbontású képernyővel és Edge LED technológiával. Ultravékony testével és keret nélküli kijelzőjével a holografikus vetítés érzetét kelti. Technics eladásra kínált egy elegáns állvány és egy speciális kábelcsatorna, amelynek célja a rejtett vezetékek. A Samsung saját fejlesztésű konzoljainak köszönhetően pedig a falfelülettől a lehető legrövidebb távolságra szerelheti fel. A kvantumpont-rendszernek köszönhetően a zászlóshajó modell sokkal több színt képes megjeleníteni a képernyőn (a hagyományos LCD-panelekhez képest), javítja a színminőséget és nagy statikus kontrasztot biztosít. A Samsung 49 colos 2022-es tévéi a nagy képernyőnek köszönhetően olyan érzést keltenek, mintha valóban egy digitális moziban lennél. A hatást fokozza a nagy teljesítményű hangszórórendszer, amely tökéletesen továbbítja a basszushangokat. HDR funkció a nagyon világos és sötét árnyalatok egyidejű megjelenítéséhez ugyanabban a képkockában. A videótartalmat a legfontosabb részletek elvesztése nélkül továbbítja. A 124 cm-es képernyővel rendelkező hardver lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást az internethez, valamint a multimédia megosztását mobiltelefonjával vagy táblagépével. A Samsung legkeresettebb 49 colos 7-es sorozatú tévéi óriási keresletnek örvendenek a prémium rajongók körében. Egyedi és innovatív ötvözött anyagot használnak ennek a modellnek a gyártásához. A kvantumpont technológia ideális színvisszaadást biztosít a képernyőn, és fantasztikus élményt nyújt a megtekintés során. Lássa a lehetetlent a Q HDR 1500 segítségével. Nézze a tartalmát a rendező szemével, ellenőrizze a jelenet legkisebb tárgyainak legapróbb részleteit is. A kifinomult minimalizmus tökéletes megtestesítője. A sima, textúrázott hátlappal és a szabadon lévő vezetékek nélkül kifinomult bútordarabbá alakíthatja, bármilyen telepítési lehetőséget is használjon.

49″ 8-as sorozat – hibátlan teljesítmény és kiváló képminőség kedvező áron

A Samsung 49″-os MU8000 egy sokkal kedvezőbb árú megoldás. Az egyedülálló Motion Rate technológiának köszönhetően nagy felbontású képet biztosít bármilyen gyorsan mozgó jelenetről, elkerülve az elmosódás minden nyomát. Még sportnézés közben is olyan érzésed van, mintha valóban a stadionban lennél. A One Connect technológiának köszönhetően pedig könnyedén csatlakoztathat számos külső eszközt egy különálló egységhez. A Samsung 49 hüvelykes tévéinek megfizethető áraival és a keret nélküli dizájnnal, amely éppoly stílusos, mint amennyire szemet gyönyörködtető, lekerekítettük a legfőbb előnyök listáját.

Görbe TV gyártók

Az egyik meghatározó tényező, amely alapján a vásárló a készülékeket választja, a gyártó megbízhatósága. Ívelt monitorok digitális, analóg, intelligens TV megtekintéséhez különböző cégek által kínáltak. De csak a 3 legtöbbet vásárolt márka került fel a rangsorba:

  • Samsung – 1969-ben Koreában alapított multinacionális vállalat. Elektronikai termékek, monitorok, mobiltelefonok, LCD kijelzők, távközlési berendezések gyártása. A termékkatalógus a fogyasztási cikkek szinte teljes választékát lefedi.
  • Kivi – egy holland márka, amely 2016 óta gyárt megfizethető, funkcionális TV-ket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket. Egy nagy holdingvállalathoz tartozik, amelynek termelési telephelyei Kínában, Európában és a következő országokban találhatók. A készülékeket a lakonikus kialakítás, a képminőség, a hangminőség és a hangzás minősége különbözteti meg.
  • Xiaomi – 2010-ben alapított kínai vállalat. Fiatal kora ellenére ez a világ harmadik legnagyobb példányszámban eladott készüléke. A népszerűség a megfizethetőségnek és a modern technológiák alkalmazásának köszönhető. A mobileszközök mellett otthoni készülékeket, intelligens eszközöket kínál.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Áron Kálmán

    Melyik tudással rendelkező és funkciókkal felvértezett Samsung 49 hüvelykes televíziót ajánlanád a legjobbnak az idei év során? Mi alapján döntöttél ezen modell mellett, és milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? Köszönöm a segítségedet!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása