...

2021 legjobb hangszórói: független TOP

Az élet zene nélkül sokat veszít a varázsából. Jó hangzás nélkül pedig a zene a vonzerő nagy része elvész. Ugyanez vonatkozik a filmekre és a videojátékokra, sőt a hírekre és a talk show-kra is. Ne csak hallgassa, hanem élvezze is, egy jó hangrendszerrel. Olvassa el, hogyan válasszon, és melyik 12 hangszóró került be független rangsorunkba.

  • Hogyan válasszunk hangszórót és milyen specifikációkat kell keresnünk?
  • Top hangszórórendszer rangsor
  • A legjobb hangszórók összehasonlító táblázata
  • GYIK

10. Legjobb Peak Consult Phoenix

csúcs consultoenix
Az 189 000 dolláros árú passzív hangrendszer 18 és 38 000 Hz közötti frekvenciatartományt biztosít, amelyet szűrőkön keresztül kell táplálni.

Az ellenállás 5 ohmnak bizonyul, az érzékenységi tényező eléri a 93 dB-t. A legmagasabb szintű kézműves munka tette ezt az álló hangsugárzót a világ legjobb hangzású hangsugárzójává. Az audiofilok a legmagasabb pontszámot adták a berendezésnek, pozitív eredményt elérve. Ez egy 1 hüvelykes selyem dóm tweeter, zökkenőmentes MTM működés, könnyű hangvisszaadás vezérlés. A 12 hüvelykes, többrétegű kúppal ellátott, alacsony rezonanciájú hangszóróhibriddel nem kell aggódnia a minőség miatt. Ez kiváló, amit az 5 hüvelykes középsugárzó is bizonyít. Szinkronban színpadias hanghatást ér el.

Behringer Eurolive B115D

Top 5 legjobb koncert álló hangszóró

Térjünk át a következő modellre a felülvizsgálatunkban, amely a Németországban gyártott Behringer Eurolive B115D kétutas akusztika – ez az információ önmagában elég ahhoz, hogy biztosak legyünk a szállított termékek minőségében. A vélemények szerint pedig a berendezés még a legkifinomultabb, haladó felhasználók szakmai igényeit is kielégítette. Valóban, senki sem lepődött meg? Bár a bemutatott berendezésekhez 400$-nak megfelelő összeget kell kifizetni, de nagyszerű lehetőség lesz a konferenciák, különböző ünnepségek és még koncertek magas színvonalú akusztikus kíséretének megszervezésére, amelyekhez a kiváló hangzás minden. oktatás 1 A berendezéseket az alábbiak szerint kell megvásárolni.

Az első dolog, amit észre fog venni, az a hihetetlenül részletes szekrényszerkezet. A trapéz alakú test lehetővé teszi a készülék padlóra történő felszerelését, mint színpadi monitor, és a lábazatra szerelhető – állványra helyezve. A három ergonomikus műanyag fogantyú diszkréten a vázba süllyesztve van, így nem rontja az eredeti, diszkrét kialakítást. Miért három fogantyú, ez közvetlenül kapcsolódik a berendezés súlyához, amely majdnem 18 kg, ami szinte lehetetlenné teszi egy személy számára a szállítást.

Most a fő technikai mutatók, amelyek felelősek a kiváló minőségű hang, és ez elsősorban 1.Egy 35 hüvelykes széles kürtű magas hangszóró és egy 15 hüvelykes hosszúszárnyú mélysugárzó. A rendszer a 45 Hz és 20 kHz közötti tartományban működik, és akár 1 kW csúcsteljesítményt is képes kezelni, ami több mint elég egy 100 fős színházterem betöltéséhez. Érdemes megjegyezni, hogy a hangzás még nagy hangerőn is átlátható marad, és a basszus jól működik, bár talán egy kicsit durva.

A berendezés tiszta hangzásáért felelős: integrált processzor, D osztályú erősítő és kétcsatornás keverő. És minden csatorna XLR mikrofon-kompatibilis vonalbemenettel, hangerőszabályzóval és klipsz-jelzővel van felszerelve. A kétsávos kiegyenlítő saját clipping-jelzővel lehetővé teszi a felhasználó számára a lejátszási frekvenciák beállítását. XLR kimenet más hangszórókhoz is. Ráadásul az USB-csatlakozó segítségével rádiókészüléket vagy USB-memóriatárat is csatlakoztathat a hangszóróhoz.

Modell Behringer Eurolive B115D, lehet egy kiváló lehetőség a minőségi hangzás, rendezvények, céges partik, ünnepségek, és még kisebb koncertek tartása érdekében. A hallgatók elégedettek lesznek a rendszer feszes és basszusos hangzásával, és a tulajdonosok olyan készüléket kapnak, amely hosszú ideig használható.

Avalon SAGA

avalon saga hangszórórendszer drága

avalon saga hangszórórendszer
20 és 45 000 Hz közötti frekvenciatartomány passzív formában. Az átlátszóság 4 ohm 92dB érzékenységi tényező mellett. A 3 sávos hangzásvilág erős benyomást kelt a hallgatóra. Magas hangszóró és üvegszál erősítésű szén-dioxid membrán. 7 hüvelykes kerámia meghajtó, amely lehetővé teszi a magas szintű hangzást. Az alacsony frekvencia válasz és a 13″ nomax, kevlár kúpok nagyszerű hangzást biztosítanak Önnek. A mágnesrendszer neodímium összetétele lehetővé teszi a zavartalan zenehallgatást a nap bármely szakában, akár éjszaka is. Ez egy szabadalmaztatott termék a burkolat rezgéscsillapításával.

Az előlap 90 mm vastag, lehetővé téve az inert felületi energia alkalmazását. A padlóra állított, világos fekete anyagból készült, csipkézett alakra emlékeztető formatervezés. A belsőépítészet gyönyörködtetni fogja a szemlélő szemét.

Alto TX208

TOP 5 padlós koncert akusztikus modell

Bizonyított tény, hogy a jól ismert amerikai gyártó Alto Professional megtanulta, hogy termékeiben a berendezések által előállított kiváló minőségű hangzást kombinálja a rendkívül stílusos dizájnnal. A márka erőfeszítéseinek köszönhetően a hálás fogyasztó egy egyszerű, de megbízható és megfizethető hangszóróhoz juthatott, ezek a szavak nagyon találóak a szóban forgó TX208 modellre.

Kezdjük, mint mindig, a megjelenés bemutatásával, a modellek egyetlen elegáns fekete színben kaphatók, ami garantálja az egységet bármilyen stílusú belső térrel. Ha a lakonikus és visszafogott megjelenésről, a megbízhatóságról és az ergonómiáról beszélünk, a gyártó sikeresen kompenzálta egy kis szerénységet. A termék trapéz alakú, kb. 6 kg tömegű, teljes egészében minőségi anyagból, polipropilénből készült szekrénytesttel rendelkezik. Érdemes megjegyezni, hogy a véletlen cseppek vagy ütközések, nem fél a. Amellett, hogy a TX 208 állványra is szerelhető, állványra is szerelhető.

A praktikus fogantyú jelenléte lehetővé teszi az akusztikai berendezések könnyű mozgatását a helyiségben, és a gumilábak lehetővé teszik, hogy szilárdan és stabilan álljon bármilyen minőségű padlón. Robusztus fémrács, amely az előlapot takarja és védi a hangszórókat a véletlen sérülésektől. A készülék hátulján található a hálózati kábel csatlakozója, a bekapcsológomb, a hangerőszabályzó, az XLR bemenet és kimenet. A szép dolog az, hogy minden vezérlés intuitív és könnyen érthető, kétségtelen, ha soha nem kellett foglalkoznia egy ilyen technikával, hogy jól csinálja, nem probléma.

A kétutas hangszóró egy 200 mm-es mélysugárzóval és egy 25 mm-es titán kompressziós meghajtóval van felszerelve, amely a 75 Hz – 20 kHz-es tartományban működik, 2 Hz-es átviteli frekvenciával.5kHz. Képzelje el, hogy a hangszórók akár 300 watt csúcsteljesítményt is képesek leadni, és 1 m-en 113 dB maximális hangnyomást képesek létrehozni. Ezek a tulajdonságok bőven elegendőek ahhoz, hogy a 80-100 négyzetkilométer összterületű csarnokot az Ön nappalijában megszólaltassa.m, és a kürt innovatív kialakítása jelentősen javítja a magas frekvenciás teljesítményt is, hogy optimálisan lefedje a közönséget, amely a varázslatos zene élvezetére érkezik.

A modell további figyelemre méltó jellemzői a beépített túlterhelés- és túlmelegedésvédelem, valamint az analóg korlátozó. Ezen alkatrészek jelenléte lehetővé teszi a berendezés élettartamának jelentős meghosszabbítását. A TX 208 ára nagyon kedvező, ami kiváló megoldássá teszi, ha kis területet kíván hanggal lefedni. Csak néhány ilyen kabin, és a kávézó, üzlet vagy akár klub akusztikai kialakításával kapcsolatos problémák maguktól eltűnnek. Érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók meglehetősen hízelgőek az akusztikai rendszer tulajdonságairól, a gyártó állításai szerint szinte egyik sem.

McIntosh XRT 2.1

mcintosh xrt 2.1 hangszóró

mcintosh xrt 2.1 hangszóró
A látványos márkát 200.000 dollárért kínálják, a hangszórókban 12 és 45.000 Hz közötti frekvenciákkal. Ez a 8 ohm hatása. Az erőteljes 2000 wattos rendszerrel és a négyutas hangszórókkal a TX 208 rengeteg hangzást biztosít. Álló telepítési magasság akár 215cm-ig. A 6,5″ nyolc hüvelykes basszusbetét 6,5″ mélysugárzókkal van ellátva az üzemmódhoz. Van egy 28 hüvelykes, két hüvelykes meghajtóelem, amely lehetővé teszi a 45 0,75 hüvelykes magas hangszóró középsugárzót, a zajszigetelő hangszóró üzemmódot, hogy segítsen Önnek a játék élén maradni.

A hangszórók hatását közelről nem fogja érezni. A hangháttér szabályozása a hangátalakító funkciókkal történik, a hangszóróktól távolodva nem érzi magát kényelmetlenül. A kellemes zene pozitív hatással van az emberre. A torony formátumú hangszóró egy fekete kerámia csoda az alumínium erősítésből.

Yamaha DBR-15

TOP 5 padlóra álló koncert akusztikus modellek

Hogyan lehet a japán gyártó nélkül, aki vezető szerepet tölt be az ilyen típusú berendezések gyártásában?. Igaz, egy híres márkáról beszélünk, a YAMAHA DBR-15 termékéről, amely valószínűleg az egyik legjobb a maga nemében, amely egyesíti a népszerű márka legjobb gyakorlatait. Ebben az esetben a fogyasztó a híres nevű gyártótól a már elismert Yamaha DBR-12 modell logikus folytatását kapta, erősebb mélysugárzóval és szélesebb mélyfrekvenciás tartományban.

A bemutatott hangszóró mérete 46h70h38 cm, a konstrukciója tartós műanyag, amely kellően ellenáll a külső hatásoknak, mechanikus. A termék súlya meglehetősen nagy – 19.3 kg. A szállításhoz 2 oldalsó fogantyú van, a telepítéshez pedig van egy rögzítő konzol, amellyel felfüggeszthető és elhelyezhető az állványon. A szükséges konzolokat és csavarokat meg kell vásárolnia, mert ezek nem tartoznak a csomaghoz. Ha új hangszóróját újra felszereli, valószínűleg érdemes beszereznie egy hordtáskát is, amely hasznos a véletlen ütések, leesések vagy szennyeződések elleni védelemhez.

A hangszóró még vizuálisan is teljesen szimmetrikus kialakítású, így mindkét oldalra helyezve 50 fokos szögben padlómonitorként is használható. A készülék hangszóróit egy elegáns acélrács védi, amely amellett, hogy nagyszerű dizájnmegoldás, szilárd védelmet nyújt a készülék elülső részének. A hangszórókészlet alján található Yamaha logó erősíti a hangszóró márkaazonosságát.

BAYZ Audio Ellenpont 2.0

mcintosh xrt 2.1 hangszórórendszer

mcintosh xrt 2.1 hangszóró
Modern hangszórók 210 000 dollárért. Passzív hallgatási élmény 24 Hz és 40 000 Hz közötti hangfrekvenciákon. Az impedancia 4 ohmon marad, a megnövelt érzékenység 94dB. Ezáltal a hangszóró egy karabiner alakú, csavaros elemet kap a fejlesztőktől. Szabadalmaztatott magas hangszórók vannak, és mivel a Bay Radial Speaker radiális hangszóró, képes a magas frekvenciák rögzítésére. A 360°-os diagram iránya a jelentősen megnövekedett hanghatást célozza.

Két 240 mm-es mélysugárzó a magas hangszórókkal együtt kezeli a csillapítást. Szénszálas anyagot használ a hangszórók részeként. Az alkalmazottak részt vettek a „Formula 1” projektben, amikor létrehozták a pilótafülkét, hatalmas tapasztalatot és hatalmas tudást jelentenek.

JBL EON 610

TOP 5 Álló koncertakusztika modellek

És ez a JBL óriás, amelyet Amerikában gyártanak, csak egy nélkülözhetetlen akusztikai kiegészítő lesz, amelyet kifejezetten a nagyon nagy bevásárlóközpontok hangzásához hoztak létre. Az EON 610 a márka legjobb hagyományai szerint hangzik, és rendkívül ergonomikus, nagyszerű telepítési és természetesen vezérlési funkciókkal rendelkezik. A szóban forgó hangszóró mérete 56x32x30 cm, polipropilénből készült, amely még az erős ütéseknek is ellenáll, senki sem immunis a balesetekre, jobb, ha felkészülünk rájuk. Ennek a konstrukciónak a súlya közel 12 kg. Két fogantyúval, kényelmes lábakkal rendelkezik, és a megfelelő rögzítéssel állványra vagy felfüggesztésre helyezhető. A hangszórók egymásra helyezhetők.

Ebben a változatban a JBL nem bíbelődött a színösszeállítással, csak egy elegáns fekete színt választott. Ez egyesek számára hátrány lehet, de az alkotó előre látta, kompenzálva a sötét színezés jelenlétét, az eredeti stílusos tok lágyan lekerekített élekkel és fekete fémráccsal, amely az előlapot borítja. A hangszórórendszer képes támogatni a Bluetooth-t, és csatlakoztatható a távirányítóhoz és az Android vagy iOS eszközökhöz. Ezekkel beállítható a hangerő, szabályozható a rendelkezésre álló 5 sávos EQ, valamint tárolhatók és használhatók az egyéni előbeállítások.

A hangminőségért felelős 10 hüvelykes mélysugárzó és 1 hüvelykes kompressziós magassugárzó, amelyek a 60 Hz és 20 kHz közötti működési tartományban működnek, 1 Hz-es keresztváltó határfrekvenciával.8kHz és összesen akár 1000W csúcsteljesítményt is képes leadni. A szabadalmaztatott Image Control Waveguide hatékonyan kiterjeszti a hanglefedettségi területet akár 110×60 fokosra, érdemes tudni, hogy ez sokkal nagyobb, mint a legtöbb konkurens konstrukcióé. A beépített D-osztályú erősítővel jelentősen javítható a teljesítmény nagy helyiségekben.

Külön meg kell említenünk az equalizert, higgye el, megérdemli, 4 előbeállítással rendelkezik: Main – Monitor – Speech – Subwoofer, jelentősen megváltoztatva a hang természetét. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a JBL márka nagyszerű munkát végzett, amikor a legfejlettebb, legprogresszívebb ötleteket egyesítette agyszüleményében, az EON 610-ben. A tömörség és a hangminőség lenyűgöző kombinációja, tökéletesen kiegészítve a modern technológiákkal, egy igazán mobil, nagyon magas színvonalú hangszórót eredményez. A berendezés méltó, nem kétséges, és az 550 dolláros ár, illik és egyáltalán nem túlárazott.

6. Modell Piega Master vonalforrás

piega master line forrás
250 000 amerikai dollárért adták el. A hang passzív, a teljes rendszerből származó 6-54 000 Hz közötti frekvenciákkal. A 4 ohmos, 94 dB-es érzékenységgel lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a hangzásból. A svájci márka háromutas dipólus hangsugárzója 39 meghajtóegységgel rendelkezik. Ez 24 nagyfrekvenciás LDR 2642 Mk2 szalag potenciális. Ezek 50%-a az elülső részen, a többi a szerkezet hátsó részén helyezkedik el. 9 db MLC 110-100 MF meghajtóelem hatását használja. Ez is használ 6 MOM típusú mélysugárzók dolgozni.

A gyártó, amelyet a vállalat mérnökei képviseltek, részt vett a modell tervezési jellemzőinek kidolgozásában, a spektrális frekvenciarész egyetlen hullámhosszon történő kibocsátásával. A szekrényelem szögletes kialakítású, a szigorúság takaros és modern érzetet kelt. Többrétegű panel sorok teszik teljessé a designt. Az alumínium külső felület klasszikus ezüstmetál metálfényezéssel készült.

Peak Consult Dragon Legend MKII

peak consult dragon legend mkii
Népszerű a kínálatban az új, 260 000 dolláros. Passzív válasz, 5 és 45.000 Hz közötti frekvenciatartományban, amely 5 ohmon 94 dB-re érzékeny. A Dragon Legend Acoustic Spread a Dragon következő generációja.

Elődje 10 évig volt a zászlóshajó hangszóró. A legmodernebb kialakítás két tizenhárom hüvelykes mélyfrekvenciás meghajtóval rendelkezik. A szendvics diffúzortartó biztosítja a kívánt fokozott hatást. 2 x 6 hüvelykes mélysugárzók, 1 hüvelykes magas hangok. Teljes selyemkupolát használnak. Áttörés a hangérzékelésben az audiophile ellenállás-kondenzátorokkal. Az alkatrészek gyártása házon belül történt, így Ön a lehető legbiztosabb lehet a rendszer előnyeit illetően. A vaskos megjelenésű burkolat fekete színű, fa betétekkel. Ez egy kézzel készített többrétegű farostlemez ajándékként.

Magico M6

magico m6 hangszóró

magico m6 hangszóró
A lista negyedik helyén, 265 000 dolláros költséggel egy 5 és 50 000 Hz közötti frekvenciaválaszú passzív üzemmódért. Az impedancia 4 ohm, az érzékenység pedig 91 dB, így a hangzás háromdimenziós lesz. A fejlesztők kemény munkája nem maradt észrevétlen, és a Magico M6 2014 óta új életet kapott, így a 21. század leghatékonyabb hangberendezése lett a piacon. Az eredmény egy aeroszféra ihlette monocoque hangszóró… A hangszórók súlya jelentősen csökkent, így a rendszer terhelése 50%-kal csökkent. A méretek 30%-kal kisebbek, mint a teljes tömeg. A szekrényelem robusztus, lekerekített formájú, és nincs benne állóhullám.

A háromutas rendszer 28 mm-es tweeterrel javítja a hangzást. Berillium kupola szórja a hangot. Egy hat hüvelykes középsugárzó mélysugárzó grafén kúp támogatással, és 3 10,5 hüvelykes mélysugárzó teszi lehetővé, hogy a hangzásképet térhatású reprodukcióként érzékeljük. A diffúzor többrétegű nanoszemcsés, szénszálas védelemmel rendelkezik.

A meghajtók jól működnek együtt a Magico, egy Elliptical Symmetry Crossover márkával.

Hogyan válasszunk hangszórót és mire figyeljünk?

Elhelyezési módszer. Az első dolog, amit figyelembe kell vennie, amikor az audiorendszerről dönt, az az, hogy hol és hogyan fogja telepíteni. Ez a típus megkülönböztetést tesz:

  • A könyvespolcos hangszórók a legkompaktabbak, és a legjobban alkalmasak kis, legfeljebb 20 négyzetméteres helyiségekbe. A közhiedelemmel ellentétben a legjobb, ha ezeket nem polcra, hanem állványra vagy konzolra helyezi, hogy elkerülje a nem kívánt rezgéseket;
  • A fej feletti hangszórók lényegében a könyvespolcos rendszer alternatíváját jelentik. A falról vagy a mennyezetről lógnak;
  • A padlóra állítható hangszórók jó választás a 20 négyzetméteres vagy annál nagyobb helyiségekbe. Ezek általában a legnagyobb teljesítményű rendszerek, a legélesebb hangzással és a legmélyebb basszusokkal;
  • falba épített hangszórók – ezeket ritkán használják nappaliban vagy házimoziban. A falba és a mennyezetbe épített hangszórókat általában fürdőszobákban, szaunákban és minden olyan helyen használják, ahol a hagyományos hangszórók nem férnek el.

Az integrált erősítő jelenléte. Az előadók lehetnek:

  • Aktív – már beépített erősítővel, így a hangszóró egy önálló egység, amelyet egyszerűen csak be kell dugni a hálózatba
    • A nyitott dobozos kialakítás, ahol a hangszórókat nem zárja be egy szekrény, meglehetősen ritka, de nagyon szabad és átlátható hangzást tesz lehetővé, bár telített basszus nélkül;
    • A zárt kivitelek viszont szinte mindig a legelterjedtebbek. Itt a meghajtóegységet egy műanyagból, alumíniumból, fából vagy más anyagból készült zárt dobozba zárják. Ezek kompakt megoldások, amelyek egyetlen hátránya, hogy nem a legjobb basszusteljesítményt nyújtják;
    • A basszus inverter – az ilyen eszközökben a zárt dobozt egy üreges cső egészíti ki, amely segíti a hangszórót a mély hangok továbbításában. Ennek eredményeképpen a reflexport a zárt dobozos hangszóróknál rosszabb tisztaságú, de rezonanciában és basszus kiterjesztésben sokkal jobb, és messze maga mögött hagyja a versenytársakat;
    • Passzív sugárzó – ahol egy mozgó membrán helyettesíti az üreges csövet: lényegében egy második hangszóró, de tekercs és mágnes nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy a hangszóró kiváló basszusteljesítményt nyújtson egy rendkívül kompakt szekrényből, anélkül, hogy a reflexnyílással járó hangtorzítás szenvedne.

    A sávok száma. Ez a paraméter azt jelzi, hogy a különböző frekvenciák hogyan oszlanak meg a hangszórók között:

    • Az egyirányú rendszerben egy hangszóró állítja elő a magas, közép és mély hangokat. Ezek kompakt és olcsó megoldások, amelyek általában közepesen lapos hangzással rendelkeznek, mivel nagyon nehéz (ha nem lehetetlen) olyan hangszórót készíteni, amely a teljes hangtartományban egyformán jó;
    • A full-range rendszerek a frekvenciákat a basszus, a közép- és a magas hangok között osztják el, így minél több van belőlük, annál jobb. A két- és háromutas hangszórók a legelterjedtebbek.

    átviteli frekvencia. A többsávos rendszerben a hangszórók közötti frekvenciaszétválasztást jelzi.

    Teljesítmény. Ezt általában a hangerővel hozzák összefüggésbe, ami nem teljesen igaz. A hangszóró teljesítménye jelzi, hogy milyen erősítőt kell használni hozzá: egy túl gyenge erősítő megakadályozza, hogy a hangszóró kinyíljon, vagy egy túl erős egyszerűen túl nagy hozzá.

    Impedancia. Ezt ohmban mérik, és arra is használják, hogy biztosítsák, hogy a hangút megfelelő összetevői egymáshoz illeszkedjenek. Ez egyáltalán nem mond semmit magáról a rendszer hangjáról.

    Maximális hangnyomás. És ez inkább az, amit mi a hangerőnek nevezünk. decibelben mért hangnyomásszint.

    Reprodukálható frekvenciatartomány. Ez egy olyan paraméter, amely általában nagy figyelmet kap, de nem sokat mond egy adott hangszóró hangminőségéről. Tény, hogy a legtöbb hangszóró az ember által olvasható tartományban reprodukálja a hangot, és teljesen vagy majdnem teljesen lefedik azt. Ami még fontosabb, hogy a bemeneti jelhez képest különböző frekvenciákat reprodukál. Minden hangrendszernek megvan a maga egyedi frekvenciaválasza, amely megmutatja, hogyan szól a hangszóró. A reprodukált frekvenciákra semmiképpen ne fordítson különösebb figyelmet. A legjobb, ha vásárlás előtt meghallgatja a hangszórókat.

    Rockport Technologies Lyra

    rockport technologies lyra hangszóró

    rockport technologies lyra hangszóró
    A harmadik helyen a népszerű 270.000 dolláros. Passzív típus, 5 és 30 000 Hz közötti frekvenciákkal, 4 ohmos impedanciával, 90 dB-es érzékenységet tesz lehetővé. A 3-utas kialakítású hangszóró elegánsan néz ki, és az ívelt vonalaknak köszönhetően gyönyörűen illeszkedik a szobába.

    A fejlesztők végrehajtották a klasszicizmus fekete hangszórók változatossága más elemekhez. A készítők a hangulatot a hangszórók továbbfejlesztett kombinációjával továbbították a belső térben. A legjobb hangzás érdekében 2 x 10 hüvelykes és 2 x 6 hüvelykes középtartományú magas hangsugárzót kombinál. 1 hüvelykes magas hangszórót használ, amely berillium dómot tartalmaz a hangzás érdekében.

    A DAMSTIF háza jellegzetes, monocoque szerkezettel a középpontjában.. versenyautóhoz hasonló. Nincs előírva zajterhelés.

    Leírás

    A zene lejátszása bakelit eszközön minőségi hangzást biztosít, visszahozza a múltat, egyedi hangulatot teremt bármilyen stílushoz. A vinyl hangszórók nagy felbontású hangvisszaadással rendelkeznek, tökéletesen visszaadva a lemez sűrűségét és légies hangzását.

    Attól függően, hogy rendelkezésre áll-e sztereó erősítő vagy sem:

    • Passzív. Ez a fajta speciális állványokat és sztereó erősítőt jelent a maximális hangátvitel érdekében. Kombinált modellek is kaphatók, de nagyon ritkán.
    • Aktív. Nincs szükségük erősítőre, csak a
      • Padlóra állítható. Közvetlenül a padlóra szerelve térhatású hangzást biztosítanak, de 17 négyzetméternél kisebb helyiségekben nem ajánlott a használatuk..
      • Polcra szerelt. Ezek polcokra (asztalra, állványokra stb.) vannak felszerelve.), vagy speciális állványokon. Vannak olyan modellek is, amelyek biztosítják a rendszer felfüggesztését a falon (van egy speciális lyuk a csavarhoz). Olcsó megoldás, de nem biztosít annyi térhatású hangzást, mint egy padlóra állított, a basszus is kevesebb lesz.

      Legjobb gyártók

      Vegyük csak a világ legismertebb gyártóit:

      • Yamaha. Egy japán vállalat, amely 1887 óta van jelen a piacon, és folyamatosan fejleszti termékeit. Hardvereket gyárt mind az otthoni használatra szánt költségvetési szegmens, mind a professzionális felhasználók számára.
      • ELAC Solano. Német vállalat, amely nagy hagyományokkal rendelkezik a különböző készülékek minőségi és olcsó gyártása terén. 1926-ban alapították.
      • Advance Akusztikus. 1995 óta a piacon lévő francia gyártó, székhelye Párizsban található. Számukra a minőség az első, ez a kritérium tette a vállalatot a különböző típusú zenei berendezések gyártásának vezetőjévé.
      • Monitor Audio. A brit vállalat vezető szerepet tölt be a sztereó és többcsatornás térhatású hangrendszerekben használt hifi hangszórók gyártásában.
      • Sony. 1946-ban alapított japán vállalat, amely különböző nagy teljesítményű berendezéseket gyárt. Számos országban ismert márka. Termékeik nagy keresletnek örvendenek, elfogadható költséggel és tartóssággal.

      Avalon Tesseract

      avalon tesseract
      A híres 965 ezer dollárért lehetővé teszi a zenehallgatást passzív tartományban, 16 és 70 000 Hz közötti frekvenciával, kedvező hanghatással, 6 ohm impedanciával. 93,5dB érzékenységet biztosít. Új Avalon Tesseract – egy nem klasszikus típusra alkalmazott akusztikus, nem hagyományos módozat. A piramis alakja tökéletes hátteret biztosít bármilyen nagyszabású eseményhez. A kiváló dizájn életre kelti a fejlesztők elképzeléseit.

      A hatékony teljesítmény lehetővé teszi, hogy maximális kényelemmel hallgassa a hangot. A Diamond Underhung technológiával bevont magassugárzók a Voice-Coil termékcsaládba tartoznak. A hallgató valóra vált álma. A méretek 0,78″, a 4,5″ kerámia kibocsátás a középtartományból származik. 11″-os mély/középsugárzó meghajtókat használnak. Ezek 4 tizenegy hüvelykes meghajtók csökkentett távolsággal. A mérnökök kézzel választják ki a járművezetőket, és többlépcsős tesztelési folyamaton keresztül ellenőrzik őket, hogy kiszűrjék a kiugró értékeket. Nagy erőfeszítéseket tettek a legjobb hangzás elérése érdekében.

      Az Avalon képes volt fejleszteni a hangtechnikai berendezéseket, így a folyamat egyszerű és példátlan volt. Az akusztikai változatok az ügyfelek egyedi megoldásai szerint, a tervezői sémák felhasználásával vásárolhatók meg. Ezek a vállalat tervezési javaslatai a minőség fenntartására és a hangszint javítására. A tervezést szakemberek ellenőrzik és véglegesítik. A termék kifizetése lesz az utolsó lépés a feltételek megtárgyalása során. A szakemberek fizetése.

      Magico M9.

      magico m9 hangszóró

      magico m9 hangszóró
      A hangszórók sorában a fő hely egy csodát tartalmaz – egy új készüléket, amelynek ára 1200 ezer dollár egy hangrendszer számára. Magas árú termék a fejlesztő feltételei szerint maximálisan nyereséges. Passzív frekvenciaválasz 5 és 50 000 Hz között 4 ohm impedancia mellett. A Magico M9 94 dB-es érzékenységgel rendelkezik. Ez egy 4-utas rendszer, alacsony rezonanciaformával. A csökkentett diffrakció miatt az energia a szekrényben inkább eloszlik, mint felhalmozódik.

      A nagyfrekvenciás M9 28 mm-es magas hangszóróval és gyémántbevonatú berillium dómmal rendelkezik. A Nano Tec üzemmódú mélysugárzók 11 hüvelykes alumínium méhsejtet használnak. A nyolcadik generációs meghajtók grafén védőréteggel készülnek. A titán kosarakban a hat hüvelykes középsugárzó, a tizenegy hüvelykes mélyközépsugárzó és a tizenöt hüvelykes mélysugárzó 3, 4, 5 hüvelykes hangtekercsekkel rendelkezik. Ez egy külső crossover, amelynek egyensúlyát diszkrét áramkörök egészítik ki.

      Ha az új hangtechnikai berendezések világában szeretne mindig az élen járni, látogasson el samoe weboldalunkra.top, amely a művek elektronikusan hozzáférhető áttekintésének eszköze.

      SigComments megjegyzésrendszer

      A lényeg

      A mai audioboltok hangszórók hatalmas választékát kínálják minden ízlésnek és költségvetésnek. A hangszórók telepítési mód, méret, kialakítás és számos műszaki jellemző tekintetében különböznek egymástól. Ahhoz, hogy pontosan a megfelelő készüléket válassza ki, számos szabályt kell követnie. Ez a legjobb RCF hangszórók listája 2022-re, az összes modell felsorolásával, amelyek közül választhat. Íme egy lista a legnépszerűbb hangszórókról 2022-ben. Ezek bevált eszközök, hatalmas globális eladásokkal. Ha ezeket a lehetőségeket választja, biztos lehet benne, hogy olyan vásárlást hajt végre, amely csak pozitív érzelmeket fog okozni Önnek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. András Barta

    Melyik hangszórók érdemlik ki a „2021 legjobb” címet? Kérlek, ajánljatok nekem néhány független TOP hangszórót, amelyekre érdemes lehet odafigyelni. Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása