...

11 Legjobb TV-k 60.000 RUB alatt – értékelés 2022

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Smart TV-t

Az új berendezések kiválasztásakor a modern felhasználót a kívánt eszközhöz szükséges funkciók és jellemzők listája vezeti. Ez a lista figyelembe veszi a család igényeit, a használhatósági és funkcionális követelményeket. Mindez magában foglalja az „intelligens” készülékek új generációját is.

Néhány évvel ezelőtt még nem is gondoltuk, hogy a TV és a számítógép, minden funkciójukkal együtt, tudjuk kombinálni a mai népszerű technológia Smart TV.

Most az intelligens TV a vezető a követelmények között az új generációs TV eszközökkel szemben támasztott követelmények között. Javasoljuk, hogy fontolja meg a technológia összes jellemzőjét és jellemzőjét, hogy meghatározza, hogy melyik vezető smart TV gyártója jobb. És végül, a megfelelő modell kiválasztása, ami megfelel az Ön számára.

Az intelligens TV jellemzői

Az okostévé számos előnnyel jár a hálózathoz való kapcsolódási képességének köszönhetően, és kiválóan helyettesíti a földfelszíni televíziózást. Reklámok nélkül nézheti kedvenc tévéműsorait, valamint kiválaszthatja, hogy mit, mikor és mennyit nézzen, kedvenc tartalmait bármely külső adathordozóra rögzítheti.
Otthon a távirányítóval a kezedben lehetőséged van arra, hogy megnézd az e-mailjeidet és válaszolj a levelekre, átnézd a híreket és az eseményhirdetéseket, ellenőrizd a közösségi oldalakat és még sok minden mást. A gyermeke kerékpárjának mérete, nem pedig a laptop vagy az okostelefon mérete, és a vacsora rendelése egy helyi étteremben. Az irodájában is nagyon egyszerűen létrehozhat videokonferenciát.

Mindezt maximális kényelemmel teszi lehetővé és végzi el, mivel az intelligens eszköz kezelése távirányítóval, virtuális vagy valódi billentyűzettel, hanggal és akár gesztusokkal is lehetséges.

Melyik 65 hüvelykes tévé a legjobb 2022-ben?? A fő kritériumok

A modern TV-készülékek műszaki leírásának első tanulmányozása erős benyomást kelt, hogy a fejlesztők aktívan gyakorolják a legőrültebb rövidítések létrehozását technológiáik számára. A QLED, DVB, HDR, SmartTV és egyéb címkék zavaróak lehetnek, ha még nem kellett modern tévét választania, vagy csak kíváncsi a technológiára. Ez valójában nem is olyan bonyolult. Annak érdekében, hogy kiválaszthassa a megfelelő 65 hüvelykes TV-t, a legjobb ár/minőség aránnyal, meg kell értenie néhány alapvető kritériumot.

Felbontás

Valószínűleg a leghíresebb paraméter, amelyet elsőként vizsgálnak meg. De mivel a tévék túlnyomó többsége már 4K felbontással rendelkezik, inkább ezt választják. A teljes 4K 4096×3072 képpontot tartalmaz. A televíziók azonban gyakran…A származékos „csonka” formátumot – UltraHD, 3840×2160 – alkalmazzák.

Szintén népszerű még mindig a Full HD formátum – 1920×1080. De furcsa lenne egy 60-65 hüvelykes tévét ilyen szörnyű pixelezéssel kapni. A 8K viszont még mindig alacsony a kereslet. Ebben a formátumban alig van tartalom.

A kijelző típusa

Az emberek néha összekeverik a háttérvilágítás típusait a mátrix típusokkal, és általában összetévesztik a képernyő típusainak marketingneveit.

Az LCD-kijelzők kezdeti időszakában mindegyiknek ugyanaz volt az alapelrendezése: folyadékkristályos panelek mátrixa, amelyek elektromos árammal nyílnak és záródnak. Önmagukban nem tudtak világítani, a LED-es háttérvilágítás tette a legtöbbet. Ne is említsük az LCD-t, az már a múlté. Tehát a LED televízió egy LCD mátrix LED háttérvilágítással. De ennek a formátumnak számos megvalósítása létezik. Néhány kijelzőn Edge LED, másokon teljes mátrix (Direct LED) van. A második lehetőség előnyösebb a háttérvilágítás kisebb lehetősége miatt.

A mátrixok közötti választás kicsi: a szörnyű TN-eket már nem árulják, a VA alkalmasabb a kontraszt rajongói számára, az IPS – a valósághű színvisszaadás rajongói számára.

QLED, OLED?

A QLED nem, mint azt egyesek gondolják, egy kijelzőtípus. Ez a Samsung saját LED-háttérvilágítású fejlesztése. Csakhogy a pixelek nem maguk a kristályok, hanem a mátrixban lévő kvantumpontok – speciális félvezetők, amelyek a rajtuk áthaladó fényt a paraméterektől függően megváltoztatják. Ez csökkenti az energiafogyasztást és növeli a fényerőt, a színtelítettséget és a kontrasztot.

QLED megfelelői más cégektől – NanoCell az LG-től, Triluminos a Sony-tól, ULED a Hisense-től.

Az OLED kijelzőket ki kell emelni. Ez a QLED-vel ellentétben csak az a képernyőtípus, amelyben a mátrix képpontjai maguk világítanak. Nincs szükségük háttérvilágításra. Amikor feketét kell megjeleníteni, ezek a pixelek teljesen kikapcsolnak, így a fekete valódi feketévé válik, ami minden ismert kijelzőtípust felülmúl ebben a kritériumban. Végtelen kontrasztja miatt az OLED hamarosan a legnépszerűbb mátrix típussá válhat, de egyelőre az ilyen tévék nem olcsók.

Fényerő és kontraszt

A valóságban elég nehéz meghatározni a specifikációkból, hogy ezek a jellemzők hogyan befolyásolják a végső képet. Jobb, ha élőben értékeljük őket a különböző jelenetek képernyőn való megtekintésével. A nagy csúcsfényerő fontos a sok fényt kibocsátó helyiségeknél. Ilyen körülmények között, elégtelen képernyőfényerő mellett a kép túl halvány lesz. A féltónusok jobb megjelenítéséhez nagy kontrasztra van szükség. Minél magasabb, annál jobban megkülönböztethetőek a részletek közötti határok.

Smart TV

Aligha egy modern tévé nélkülözheti a Smart TV-t. A legköltséghatékonyabb megoldás a vidéki ház vagy konyha számára. Egy egyszerű nézegető eszközből multimédiás központot csinál. Az alapkoncepció az interneten található tartalmakhoz való hozzáférés biztosítása. Ezek az online csatornák, TV-sorozatok, videó hosting videók, online zene, rádió, speciális alkalmazások a funkcionalitás bővítésére. Firmware-en keresztül megvalósítva.

Egyes gyártók saját operációs rendszert fejlesztenek (a Samsungnak Tizen, az LG-nek webOS), míg mások az Android feletti felépítményt használják (Android TV). Minden operációs rendszernek megvannak a maga előnyei (bár az elv ugyanaz), és biztosítja az Ön és a hálózat közötti interakciót. Érdemes megjegyezni, hogy az olcsó modelleket instabilitás és kényelmetlen működés kísérheti.

Mire kell figyelni

Nagyon fontos, hogy az okostévé kiválasztásakor figyeljen a következő paraméterekre:

  • A TV és a néző távolsága. Az ideális távolság kiszámításához vegye figyelembe a TV átlóját és a szoba méretét.
  • A képernyő jellemzői. Felbontása, képernyőátlója, betekintési szöge és képkockasebessége minden szempontból megfelel Önnek.
  • Interfész. Tartalmaznia kell a következőket: könnyű érzékelhetőség, világos nyelvezet és kényelmes távirányító.
  • Energiafogyasztás. A képernyő átlójától és attól függ, hogy rendelkezésre állnak-e energiatakarékos üzemmódok.
  • Nézési szög, a kijelző alakja. A képtorzulás mértéke a szögtől függ.
  • Internetkapcsolat Wi-Fi és hálózati kábel segítségével.
  • Elegendő számú HDMI-port, a szükséges verzióban a perifériás eszközök egyidejű csatlakoztatásához.
  • Hangminőség. A legjobb modellek beépített mélynyomóval és sztereó egységgel rendelkeznek.
  • USB-portok külső adathordozók csatlakoztatásához.
  • A készülék által támogatott formátumoknak az általánosan használt formátumok közül kell választaniuk.
  • Válaszidő. Minimálisra kell csökkenteni, különben a mozgó kép elmosódhat.
  • Alapvető és haladó alkalmazások elérhetősége.
  • Vezérelje a tévét okostelefonjáról.
  • A TV-beállításoknak kényelmesnek kell lenniük.

Sony KD-49XD7005

Ez zárja a minősítés a közepes árú TV képes támogatni a kiterjesztett dinamikatartományok HDR, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a gazdag színes jelenetek minden gazdagsága. Az Ultra HD felbontással együtt hihetetlenül részletes képet kap bármilyen tartalom megtekintése közben.

  • Optimalizált operációs rendszer Android 6.0
  • Képernyő mérete 49 hüvelyk
  • Smart TV támogatás
  • 3840×2160 (4K UHD) felbontás
  • Képfrissítési sebesség 200 Hz

Többször jobb képminőség a nagy teljesítményű processzornak köszönhetően, amely minden egyes képpontot feldolgoz. A Motionflow XR-nek köszönhetően még a gyors mozgású, gyakran változó jelenetekben is értékelni fogja a nagyfokú részletességet. Az új Smart TV Android TV-vel ideális a nappaliba, ahogy azt a fórumokon található vásárlói vélemények is tanúsítják. Az S-Force Front Surround egyedülálló térhatású hangtechnológiájának köszönhetően pedig különleges effekteket hallgathat.

Következtetés

Nézze meg a 60000 rubel alatti árkategóriájú TV-ket, amelyek fantasztikus képminőséggel, megjelenéssel és a legérdekesebb lehetőségekkel nyerhetik meg Önt. És így nem kell különböző elektronikai szupermarketekbe látogatnia, könnyen vásárolhat egy jó TV-t egy online boltban, kényelmes házhozszállítással, és élvezheti kedvenc TV-csatornáinak nézését. Sikeres és jövedelmező vásárlási élményt!

Eszközplatformok

Az okostévék az operációs rendszeren alapulnak. Meghatározza, hogy mennyire lesz kényelmes az Ön számára a használat és a programok könnyű beállítása a jövőbeli gépén.

A népszerű operációs rendszerek platformjai közé tartoznak:

Tizen

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Smart TV-t

Ezt a rendszert használja a gyártó Samsung. A Tizen kezelőfelület egy integrált Smart Hub burkolatot és nagy gombokat tartalmaz a képernyő alján. Segítségével könnyedén kiválaszthatja

Ennek a felületnek a felhasználói megjegyzik, hogy módosíthatják és létrehozhatják az alkalmazásokat, mivel ez a platform szabad hozzáférést biztosít a kódhoz. A Tizen lehetővé teszi más eszközök csatlakoztatását a meglévő helyi protokollokon keresztül, valamint a TV-jel továbbítását az okostelefonokra.

Támogatja a hang- és gesztusvezérlést, kommunikál a Samsunggal és számos bővítményt tartalmaz. A hátrányok közül csak a ritka instabilitási esetek emelhetők ki.

Web OS

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Smart TV-t

Ezt az operációs rendszert az LG Corporation használja. Eléggé multitasking, és a fő jellemzője a felhasználóbarát és stílusos kezelőfelület. Az összes lehetséges opciót kártyalapként jelenítjük meg.

Az irányítás a Tizenhez hasonlóan távirányítóval történik, amely támogatja a gesztusvezérlési módot.

Az előnyök közé tartozik egy egyedi asszisztens egy ember formájában, amely részletes információkat nyújt a kapcsolatról, az internetes erőforrásokkal és a különböző fájlokkal való munka során a lapok közötti gyors váltás, a webes információk könnyű megtalálása és a kívánt tartalomra vonatkozó javaslatokat tartalmazó ikonok jelenléte.

Nincsenek nyilvánvaló hátrányok, de a rendszerrel való munka során valószínűleg előfordulnak.

Android TV

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Smart TV-t

Az Android TV könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és a távirányítóba épített mikrofon segítségével hangvezérlésre is van lehetőség. A kezdőlap lehetőséget ad arra, hogy a legutóbbi nézetek, az elérhető alkalmazások, a játékok listája és a beállítások menüje közül kiválaszthassa, hogy pontosan mire van szüksége most.

Ezzel a rendszerrel ez lehetséges:

  • Vezérlés hangutasításokkal;
  • Kiegészítők telepítése a Google hivatalos boltjából;
  • Támogatja a Chromecastot, amely lehetővé teszi az adatátvitelt a telefonról és hasonló eszközökről.

Hátránya a pillanat, amikor az indítóképernyő elindul, amely kitölti a helyet, és nem látja a képet.

Hasznos szolgáltatások és alkalmazások

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Smart TV-t

A Tizen TV tulajdonosok mindenféle érdekes szolgáltatást és alkalmazást megtalálnak majd.

  1. A YouTube egy népszerű videohoszting szolgáltatás. Bejelentkezhet a Smart TV fiókjába, és ugyanúgy használhatja a weboldalt, mint a számítógépén vagy okostelefonján, anélkül, hogy elveszítené az előfizetések és nézetek értékelésének és mentésének lehetőségét.
  2. A NET egy online mozi, ahol ingyenesen és aktiválás után díj ellenében is lehet filmeket nézni. A weboldalon kiváló minőségű videók könyvtárát találja.
  3. A Gismeteo időjárási weboldal elérhető az okostévéken, és meglehetősen pontos időjárás-előrejelzéseket mutat.
  4. Kulináris Akadémia az LG Smart TV-hez mindenki megtalálhatja a finom ételeket és azok részletes leírását. Az alkalmazás használatához azonban le kell töltenie és telepítenie néhány szoftvert az LG Smart World alkalmazásban.
  5. PanoramaTV – alkalmazás utazóknak és csak a városok panorámáinak rajongóinak, van egy olyan alkalmazás, ahol a világ nagyvárosainak kiváló kilátásán kívül megtudhatja, mi lesz az időjárás és az előrejelzés a következő napokra.
  6. KinoPoisk – a Samsung Smart TV számára van egy hivatalos alkalmazás (a legnagyobb orosz nyelvű mozi oldal), amely részletes információkat kér bármely filmről, lásd a mozik plakátját, megtudja a következő filmbemutatókat, és kényelmes TV-programmal rendelkezik.
  7. WebCam World – az alkalmazásban lehetőség van különböző országok és városok, távoli helyek és trópusi szigetek valós idejű, virtuális látogatására.
  8. Közösségi TV – A Facebook, a Twitter és a Google Talk biztosítja, hogy barátai és családtagjai sem maradnak le, miközben élvezheti a tévéműsorokat és műsorokat.
  9. PlayMarket – a Samsung Smart TV-khez, egy nagyszerű módja az alkalmazások vásárlásának. Filmek, könyvek és zene az interneten.

Panasonic TX-49DXR600

Folytatódik a legjobb okos TV-nk, amely a nagy 4K felbontást és a Firefox operációs rendszeren alapuló, intelligensen megtervezett kezelőfelületet ötvözi. A szóban forgó modell képminősége 4-szer jobb, mint a hagyományos HD készülékeké. Ez azt a benyomást kelti, mintha nem a televízió képernyőjére, hanem az ablakon keresztül néznénk. A nagy fényerősségű és széles színtartományú tévé a nagy teljesítményű processzorchipnek köszönhetően képes garantálni, hogy a 4K kép legapróbb részletei sem maradnak rejtve a nézők szeme elől.

  • LCD kijelző
  • Képernyő mérete 124 cm (49″)
  • Erőteljes 4 magos processzor
  • 3840×2160 (4K) felbontás
  • Közvetlen LED háttérvilágítás
  • 800 Hz-es képfrissítési sebesség

Ez egy minőségi televízió a teljesítmény szempontjából, a munka nagyon gyors klipek az internetről lejátszás a lehető legkényelmesebbé válik. A modern processzor biztosítja a készülék minden funkciójának nagy sebességét. Ez a modell, amelynek gyártása során a legmodernebb technológiát használták, képes gyorsan és egyidejűleg különböző folyamatokat végrehajtani, kiváló teljesítményt nyújtva. Ha egyszerűen csatlakoztatja készülékét az internethez, alkalmazások, játékok és videotartalmak széles választékát fedezheti fel. Ez egy nagyszerű értékű televízió a 60000 rubeles tartományban, és ideális a futball vagy más kedvenc TV-műsorok nézéséhez.

Átló és képernyőfelbontás

Az okostévé kiválasztásakor fontos paraméterek az egy kijelzőterületre jutó pixelek száma és a képernyő mérete, pontosabban az átlóméret.

A felbontást mindig úgy tekintjük, hogy minél nagyobb, annál jobb, ami befolyásolja a kép tisztaságát és részletességét. A mai televíziók többnyire háromféle formátumban készülnek:

  • A HD Ready 1280×720 pixeles.
  • Full HD – mindig 1920×1080, a különbség az előbbihez képest csak a nagy képernyőn látható.
  • Ultra HD – a vadonatúj 4K formátum 3840×2160 képponttal.

Ami az átlót illeti, ezek 26 és 180 hüvelyk között változhatnak. Fontos megjegyezni, hogy a nézőnek a kijelzőtől való távolsága a képernyő átlójának négyszerese legyen. Ellenkező esetben a megtekintés élménye nem lesz olyan kényelmes, mint amilyen a megfelelő.

LG 49UH651V

Kitalálva, hogy melyik TV-t vásároljon otthonra, fontolja meg a fényes, lédús és természetes színekkel rendelkező modellt, amelyek az LG kibővített színspektrumú UHD TV kijelzőjének köszönhetően jelennek meg. A HDR Pro funkciónak köszönhetően eredeti minőségben nézheti a filmeket.

  • Átlós méret 124cm (49″)
  • 16:9 képarány
  • 3840×2160 (4K UHD) felbontás
  • webOS 3 operációs rendszer.0
  • ColorPrime Pro innovatív technológia

Az IPS 4K kijelző mindig az eredeti színeket mutatja, függetlenül attól, hogy milyen messze van a filmtől. A népszerű 49 hüvelykes UHD TV háromdimenziós színkezeléssel rendelkezik, amely minimalizálja a torzulást és a legtermészetesebbnek tűnő árnyalatokat produkálja, de sajnos nem működik 3D-vel. És a kétcsatornás hangszórókból érkező hanghullámok speciális átalakításának funkciója azt a benyomást kelti, hogy egy hétcsatornás sztereó rendszert hallgat.

Melyik modellt válasszuk

A sok TV-modell közül nehéz lehet a felhasználók számára, hogy kiválasszák a legjobbat. De a legjobb gyártók rangsorában több Smart TV cég is szerepel – Samsung (Smart Hub) és LG (LG Smart) és Philips/Sony .

A Samsung TV-gyártókról elmondható, hogy a Smart TV megalapítói voltak. Jelenleg a Samsung Smart Hub, amely egy régebbi verzió, és a Tizen egy újabb verzió.

A Samsung Smart Hub Smart TV képes csatlakozni a wi-fihez, szinkronizálni és csatlakozni bármilyen okostelefonhoz, keresési kategóriákhoz, további szolgáltatásokhoz, például mozi, közösségi hálózatok, rádióhallgatás. Vannak azonban olyan szolgáltatások is, amelyeket meg kell vásárolnia a teljes hozzáféréshez.

Ha az újabb verziók, például a Tizen érdekli, akkor érdemes figyelni arra, hogy itt is fizetni kell egyes platformokért. Ez a modell fejlettebb.

Már van keresősávja. Van egy hangasszisztens, valamint egy olyan funkció, amelyben egyidejűleg több alkalmazás is futhat, van egy játékfunkció. Ezek a televíziók különböző méretekben és alkalmazásokban kaphatók. Vannak kicsik, amelyek elférnek a konyhában. A gyerekszobában vagy a dolgozószobában. Lehetőség van a funkció szerinti rendezésre is. Oktatás, szórakozás, szabadidő és munka.

SAMSUNG QE55Q70

  • A képernyő nem ívelt 54.6
  • LED háttérvilágítás
  • 4K UHD képminőség
  • 3840×2160 felbontás
  • HDTV támogatás

Az LG nem marad el a minőségben és a hasznos és szükséges funkciók készletében sem. Néhány évvel ezelőtt a vállalat megvásárolta a WebOs-t, így ennek az operációs rendszernek a megjelenésével elkezdték saját okostévéik gyártását. Sok mindent átvettek a Samsungtól, de fejlettebb verziókat adnak ki.

Az LG TV-k mindig távirányítóval kaphatók. Amivel a Samsung TV-k nem mindig rendelkeznek. Nagyon kényelmes a felhasználók számára. Akik mindig naprakészek akarnak lenni – egyidejű megtekintési funkció. De sajnos vannak olyan funkciók, amelyek nem mindenki számára megfelelőek.

A kiváló szuperzoom funkció lehetővé teszi bármely kép nagyítását a minőségromlás nélkül, a legapróbb részletek megtekintéséhez. LG OLED55B7V – az egyik legnépszerűbb modell Oroszországban.

LG OLED55B7V

  • Átlós 55
  • 4K UHD 3840×2160 felbontás
  • Beépített wi-fi
  • Csatlakozás 2 TV-tunerhez

A Philips tévékészülékekre az Android előre telepítve van. Ezzel a TV hatalmas könyvtárral rendelkezik, hogy mindenkit lenyűgözzön, sok játék és az összes gnis ingyen dolgozik. Az egyik funkció a hangfelismerés és -vezérlés, amely mostanában a népszerűség csúcsán van.

PHILIPS 43PUS6503

  • 43 átlós
  • Wi-fi kapcsolat
  • Vezérelje televízióját a számítógépéről
  • 2 hangszóró akár 20W hangerővel

Philips 55PUT6101

Top választásunk nyitánya egy masszív, jól működő LCD TV, amely részletes 4K Ultra HD képreprodukciójának köszönhetően került fel a listánkra. A lehető legegyszerűbben használható, beépített Smart TV rendszerrel minden ízlésnek megfelelő szórakozási lehetőséghez hozzáférhet. Élvezze a teljesen zavartalan élményt az Ultra HD képtisztasággal a Philips Pixel Plus Ultra HD processzornak köszönhetően, amely optimalizálja a képminőséget, és simább, részletesebb filmlejátszást biztosít.

  • Folyadékkristályos kijelző
  • 140cm átlós méret
  • 2 magos processzor
  • képminőség 3840×2160 (4K UHD)
  • LED háttérvilágítás
  • Beépített modulok – DVB-T2/C

Ez az 55″-os LED TV a Full HD felbontásnál négyszer jobb felbontásának köszönhetően kiválóan alkalmas filmnézésre. A nyolcmillió képpont és az egyedülálló Ultra Resolution technológia a képminőséget a fogadott jelektől függetlenül magas színvonalúvá teszi. A készülék összes intelligens funkcióját fel tudja majd szabadítani, ha az internetet használja filmek vagy játékok keresésére. Kedvenc tévécsatornáinak múltbeli tévéműsorait is megtekintheti, és több alkalmazást is kiválaszthat a Smart TV-ben. Ideális a hálószobába, nappaliba vagy a ház bármely más helyiségébe.

A legjobb olcsó TV kis képernyővel

A 18 és 29 hüvelyk közötti képernyővel rendelkező TV-készülékek ideálisak kis helyiségekbe, például konyhákba. 15 négyzetméteres szobákhoz alkalmas. . Ez a legolcsóbb TV, amely megfelel a nagyobb modellek funkcionalitásának.

Polarline 24PL12TC – kiváló minőség 24 hüvelyken

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

90%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Hihetetlen képminőség egy kompakt testben – így lehet röviden leírni ezt a TV-modellt. Jelentős, 1366×768 pixeles felbontással és beépített nagy felbontású USB Cinema HD. Ez lehetővé teszi a tartalmak olyan minőségben történő megtekintését, amely korábban csak a drága Blue Ray lemezek tulajdonosai számára volt elérhető.

A vékony keret és a visszafogott kialakítás lehetővé teszi, hogy a TV bármilyen belső térbe illeszkedjen. A TimeShift funkció, az időzítő, a TV-útmutató, a feliratozás, a műsorszerkesztő és a kedvenc csatornák listája pedig praktikussá teszi a készülék használatát. A modell rendelkezik egy „Hotel” opcióval is, amely lehetővé teszi a tech számos funkciójának zárolását, és alkalmas PC-monitorként való használatra.

Előnyök:

  • Jó képminőség;
  • Beépített házimozi;
  • Szállodai lehetőség;
  • TimeShift funkció;
  • Lejátszás USB-ről.

Hátrányok:

  • Átlagos hangminőség;
  • Nincs Smart TV támogatás.

A 24PL12TC Polarline alkalmas konyhába, nyaralóba vagy kis helyiségbe. Ideális esetben 1,5-1,8 m-en belül helyezkedik el a nézőteret illetően.

„Vityaz” 22LF0101 – könnyű és gazdaságos modell (21,5″)

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

85%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

A 22LF0101 TV a Vityaz-tól – 2022-es újdonság, csökkentett tömeggel (mindössze 2,2 kg) és csökkentett energiafogyasztással. A modell nagy felbontású, 1920×1080 px, és 3000:1 kontrasztarányú, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű képek továbbítását – tiszta és világos.

A TV sztereó hanggal van felszerelve a jelenléteffektusú térhatású hangzás érdekében. Automatikus hangerő-szintezés opció. Gyermekzárral rendelkezik. A TimeShift funkció lehetővé teszi az élő adások szüneteltetését és kedvenc műsorainak pendrive-on történő tárolását. Betekintési szöge megegyezik a legmodernebb kijelző 178°-os látószögével.

Előnyök:

  • Nagy felbontású;
  • Sztereó hangzás automatikus kiegyenlítéssel;
  • TimeShift üzemmód;
  • Nagy kontraszt;
  • Takarékos energiafogyasztás;
  • Kompakt méret.

Hátrányok:

  • Nincs Wi-Fi támogatás;
  • Nincs „Hotel” üzemmód.

TV-t lehet vásárolni nem csak a házban vagy a konyhában, hanem egy kis hálószobában is. A tiszta képnek és a kiváló hangzásnak köszönhetően az idősek számára is alkalmas.

A BBK 20LEM-1063/T2C egy kompakt TV, éles képpel (19,6″)

4.7

★★★★★

A szerkesztő véleménye

79%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

TV 20LEM-1063/T2C a BBK-tól – egy újdonság, amely már elnyerte a felhasználók bizalmát. A jó lejátszási minőség kis méretben a modell fő előnye. A felbontás 1366×768 képpont, ami nem rossz egy ilyen méretű olcsó tévé esetében.

A modell a gyártó által kifejlesztett új In’Ergo menüformátummal rendelkezik. Teljesen rosifikált és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. A zajcsökkentő funkció megtisztítja a képet a rossz jel esetén fellépő interferenciáktól. A sztereó hangzás pedig térhatású hangzást biztosít.

Előnyök:

  • Jó felbontás;
  • Sztereó hangzás;
  • Egyszerű menü;
  • Zajcsökkentés;
  • Teletext;
  • Lejátszás USB-ről.

Hátrányok:

  • Nincs TimeShift funkció;
  • Nincs kép-a-képben opció.

A BBK 20LEM-1063/T2C TV készüléket a legjobb 1,2-1,5 m-es látótávolságban elhelyezni. Állványra szerelhető vagy falra akasztható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. József Kálmán

    Szia! Meg tudnád mondani, hogy ezeknek a legjobb TV-knek a listája alkalmas-e külföldön nézett filmek, sorozatok elmosódástól mentes élvezetére? Illetve vannak-e közöttük olyanok, amelyek képesek 4K vagy HDR tartalmak megjelenítésére is? Köszönöm előre is a válaszod!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása