...

11 legjobb 4K TV 43 hüvelyk – Értékelés 2022

Ma már könnyebb jó 43″-os tévét találni, mint kisebb modellt. A gyártók hajlamosak arra, hogy ne fektessenek be a kis tévék javításába. Megpróbáltuk kiválasztani a legjobb 2022-es és 2021-es modelleket minőségi képpel és jó megbízhatósággal. Partnerünk, Andrey Nikolaev – a videotechnika szakértője és egyszerűen csak egy jó ember – segített nekünk összeállítani ezt az értékelést.

A 43 hüvelykes televíziókészülékek ideálisak nappaliba, hálószobába, sőt konyhába is. 43″ képátló (ami 109 cm) és Ultra HD esetén 70 cm-es, HD Ready esetén pedig 2,4 méteres kényelmes látótávolsággal rendelkezik. Ezért ezek a tévék alkalmasak 10 négyzetméteres vagy annál nagyobb helyiségekbe. .

A modellek és funkciók sokfélesége gyakran összezavarja a vásárlót. Elemeztük és összehasonlítottuk a gyártók adatait, a szakértők és a közös vásárlók véleményét ebben a felülvizsgálatban.

Egyenesen a rangsoroláshoz =>

Mítoszok a TV kiválasztásáról

4K nem szükséges. Még nincs sok tartalom, nem akarok túlfizetni a 4K-ért

A 4K felbontású mátrix ma már az összes tévé szabványa. Ez nem többlet, hanem egy tipikus kép. Ha egyszer elmegy a boltba, nem valószínű, hogy talál egy legalább átlagos minőségű, 1080p felbontású tévét. Nem veszel okostelefont internet-hozzáférés nélkül.

Ha van Xbox One, PS4 Slim vagy Xbox Series S konzolod, válaszd az 1080p-t

Az első dolog, amivel szembesülni fog, amikor 1080p felbontású TV-t szeretne vásárolni, az a hiányuk vagy teljes hiányuk az üzletekben. Másodszor – ez a döntés nem éri meg. Ez azért van, mert még a hagyományos konzolok is régóta támogatják a 4K-t. És a képminőség nem mindig csak a felbontástól függ. Más jellemzők is szerepet játszanak.

Melyik TV-t érdemes megvenni 2022-ben??

Folytathatnánk a különböző márkák által használt mindenféle technológiát, de ez sokáig tartana, és folyamatosan frissítenünk kellene a toplistánkat. A kulcsfontosságú paraméterekre összpontosítunk. Minden, kivéve a hangot. Az a helyzet, hogy a beépített hangszórók minőségét nehéz a leírásban megadott jellemzők alapján értékelni. Itt a véleményekre és a kritikákra kell hagyatkoznunk, amit meg is tettünk. A végén összefoglaljuk, figyelembe véve a modellleírásokat és a független vásárlók megjegyzéseit.

  1. A legjobb 43 hüvelykes Full HD TV az LG 43LJ510V;
  2. Egy olcsó modell Smart-TV-vel – BBK 42LEM-1043;
  3. Egy jó 4K felbontású modell a Samsung UE-43AU8000;
  4. Egy fényes modell jó áron és minőségben – Xiaomi Mi TV P1;
  5. A zászlóshajó 43 hüvelykes TV – LG 43NANO75 2022.

Ha eldöntötted, hogy melyik 43″-os tévét vásárolod meg, kérlek oszd meg a véleményed a hozzászólásokban.

43″ TV-k a legjobb ár-érték arányban

Történetesen ebben a válogatásban az összes bemutatott TV rendelkezik Smart TV funkcióval, és szinte minden modell támogatja az Ultra HD (4k) formátumot. A technológia gyors fejlődése lehetetlenné teszi, hogy egy modellt alacsonyabb specifikációkkal jobbnak nevezzünk. Árkategória 40,000 – 55,000 rubel

1

Samsung QE43Q67TAU 43″ (2020)

Értékelés:5.0

  • 4K UHD (3840×2160), HDR
  • 43″ képátlójú képernyő
  • 100 Hz-es képernyőfrissítési sebesség
  • Smart TV (Tizen), Wi-Fi
  • Hangteljesítmény 20W (2×10W)

A 2022-es modell QLED technológiával rendelkezik a 100%-os színkörnyezetért. A német VDE által tanúsított színmennyiség. A gyártó Dual LED háttérvilágítási technológiát használt, amely lehetővé teszi, hogy a hangszínét a megjelenített képhez igazítsa. A képernyő külső nézete az Ön igényeihez igazítható: időjárási widget, időinformáció, fénykép vagy bármilyen kép megjelenítése. A televíziót a belső tér elemévé teszi. Egy másik nagyszerű dolog ezzel a készülékkel kapcsolatban az, hogy egyszerre képes TV-műsorokat nézni és megkettőzni az okostelefonon megjelenített tartalmat a képernyő második oldalán.

A pluszok közé tartozik a tökéletes képkontraszt és az ár. A hátrányok között a felhasználók a kialakítást (gyenge lábtartók, megereszkedő keret), az alkalmi YouTube-felakadást és a hangszóró hangját említik.

2

Samsung UE43TU8510U 43″ (2020)

Értékelés:4.9

  • 4K UHD (3840×2160), HDR
  • 43″ képátlójú képernyő, VA
  • 120 Hz képernyőfrissítési sebesség
  • Smart TV (Tizen), Wi-Fi
  • Hangteljesítmény 20W (2x10W)

Legjobb termelők

Amikor televíziót készülünk vásárolni, a természetes kérdés, ami eszünkbe jut: „Melyik márka a jobb?”?”. Ha drága berendezésekről van szó, természetesen a legjobb, ha a professzionális márkák közül választunk, vagyis olyan cégek, amelyek évtizedek óta dolgoznak a nevükön, minőségi termékeket fejlesztve. oktatás 1 A drága berendezések esetében a legjobb, ha a professzionális márkák közül választunk. Az alábbiakban ismertetjük azokat a vállalatokat, amelyek a legkeresettebbek a televízió vásárlásakor.

  • Sony. A japán óriás az összes értékelés élén áll, és még akkor is a Sony a legvásároltabb márka, amikor a vásárlások visszaesnek.
  • LG. A dél-koreai vállalat termékei nemcsak minőségükkel, hanem megfizethető árcédulájukkal is örvendeztetik meg a fogyasztókat.
  • SAMSUNG. A márka örökös törekvése a csúcstechnológiára különösen csábítóvá és kívánatossá teszi termékeiket.
  • Philips. Annak ellenére, hogy a holland gyártás Kínába költözött, a Philips termékek még mindig fontosak a fogyasztók számára.

Ez a négy márka alkotja a technológiai világ cápáját, és őket követik az úgynevezett marginális vállalatok, amelyeknek sikerült alacsonyabb árakkal és a magas minőség iránti elkötelezettséggel megnyerniük a vásárlók kegyeit. A másodlagos gyártók között olyan nevek szerepelnek, mint a Xiaomi, AKAI, Toshiba, Sharp, Supra és DEXP.

A legjobb olcsó 43″ TV-k

Ez a rész a 20 000 rubelig terjedő árkategóriában található jó televíziókészülékeket mutatja be. Az ilyen megfizethető ár eléréséhez a gyártóknak olcsóbb technológiát kell használniuk, vagy le kell mondaniuk a funkciók egy részéről, de ez nem mindig befolyásolja a kép minőségét.

1

Hisense 43A7300F 43″ (2020)

Értékelés:5.0

  • 4K UHD (3840×2160), HDR
  • 60 Hz-es frissítési sebesség
  • Smart TV (VIDAA), Wi-Fi
  • 14W hangteljesítmény (2×7W)
  • Háttérvilágítás típusa: Közvetlen LED

Ez a modell egy kicsit drágább, mint 20 000 rubel, de már az okos TV-k magasabb kategóriájába tartozik. A képernyő felbontása 4K UHD (3840×2160), a fényerő és a kontraszt megfelelő. A tisztaság egy kicsit szenved, a megjelenített tárgyak elmosódnak. Az intelligens és WI-FI kimenet lehetővé teszi az internet böngészését, alkalmazások telepítését, zenehallgatást és filmnézést. A csatlakozók széles választéka lehetővé teszi a különböző hordozókról származó multimédiás fájlok lejátszását.

  • 8 bites színmélység+FRC;
  • az Anyview Cast támogatása;
  • Ultra Dimming típus.

A felhasználók hátrányként említették a középszerű hangszóróhangzást, a térhatású hangzás hiányát és a késleltetett hangzást a tartalom lejátszásakor. A tükröződésmentes képminőség és a széles betekintési szög egy plusz előny.

2

Hyundai H-LED43ET3001 43″ (2019)

Értékelés:5.0

  • 1080p Full HD (1920×1080)
  • Képernyő átlója 43″
  • 60 Hz-es képernyőfrissítési sebesség
  • 16W hangteljesítmény (2x8W)
  • DVB-T2 támogatás

Ez a modell Full HD képernyőfelbontással és IPS mátrixszal rendelkezik. Széles látószög, de néhány vásárló a képernyő szögének és a képernyő villogásának megváltoztatásakor torzulásokat észlelt. A TV nem rendelkezik Smart-TV funkcióval, de rendelkezik a TV-műsorok médiára történő rögzítésére szolgáló funkcióval és a TimeShift funkcióval. Egyébként meglehetősen standard modell, átlagos tisztasággal, színvisszaadással, kontraszttal, hanggal. Minden szükséges bemenet és kimenet rendelkezésre áll. Monitorként is használható.

A vásárlók megjegyezték a termék jó felépítését és a felakadások hiányát. A modell legnagyobb előnye az ára. Elmondhatjuk, hogy a tévé megfelel az igénytelen fogyasztók igényeinek, akiknek nincs szükségük extra, feltűnő funkciókra, de fontos a méret, a minőség és az ár.

3

BBK 43LEM-1063/FTS2C 43″ (2019)

Értékelés:4.8

  • 1080p Full HD (1920×1080)
  • képernyő átlója 43″
  • 50 Hz-es képernyőfrissítési sebesség
  • 16W hangteljesítmény (2x8W)
  • DVB-T2 támogatás

Nagy értékű, kedvező árú modell FullHD felbontású képernyővel és a főbb digitális TV-szabványok támogatásával. Ezen kívül a gyártó egy sor alapvető szabványos slotot és csatlakozót is bevezetett: HDMI x3, AV, USB, VGA. Az ügyfelek dicsérik a zökkenőmentes működést a külső adathordozókkal. Jó színvisszaadás, élesség és kontraszt. Nincs képtorzulás a betekintési szög megváltoztatásakor, és nem tükröződik a képernyő.

A szokásos hangrendszer: két darab 8W-os hangszóró tisztességes hangzást biztosít, amely elegendő a kényelmes filmnézéshez és TV-nézéshez.

Ebből a modellből hiányzik a Smart TV funkció, ami ebben az árkategóriában jellemző a tévékészülékekre. A felhasználók ajánlják megvásárlásra, mivel tökéletesen megbirkózik a fő funkcióival.

4

BQ 4302B 42.5″ (2019)

Értékelés:4.7

  • 1080p Full HD (1920×1080)
  • képernyő átlója 42.5″
  • 50 Hz-es képernyőfrissítési sebesség
  • Hangteljesítmény 16W (2x8W)
  • Háttérvilágítás típusa: Közvetlen LED

A TV szabványos 1080p Full HD felbontású képernyővel rendelkezik, háttérvilágítású diódákkal. Az előző modellel ellentétben ez a TV-készülék Smart funkcióval van felszerelve, ami meglehetősen ritka ebben az árkategóriában.

A betekintési szög 170 fok, ezért a modell képtorzítási százaléka meglehetősen alacsony. Fejlett A+++ képérzékelő a képstabilizáláshoz, élénk színvisszaadás, éles és kontrasztos grafika.

Kábeles vagy beépített WI-FI segítségével csatlakozhat az internethez. A gyártó az Android operációs rendszert használta, amely számos lehetőséget kínál az alkalmazások telepítésére, a TV és a tartalom vezérlésére.

A normál hangszóróhangot hangszórók csatlakoztatásával lehet korrigálni.

Összességében a vásárlók elégedettek a TV BQ 4302B 42.5″, rámutatva, hogy ez az egyik legjobb modell a szegmensében.

Költségvetési TV-k Smart TV-vel

A belépő szintű okostévék alapfunkciókat kínálnak, ami elegendő az IPTV, a streaming szolgáltatások nézéséhez. A processzor műszaki jellemzői elegendőek a bejövő adatfolyam kiváló minőségű feldolgozásához. Lassúság tapasztalható, ha 4K videót próbálnak futtatni, ami a mátrix felbontása miatt nem szükséges.

STARWIND SW-LED42SB301 – Yandex TV

43″-os panel meglehetősen jó minőségű mátrixszal. A TV támogatja a 60 Hz-es pásztázást, a mátrix válaszideje 8 ms. A TV mindenféle digitális tunerrel rendelkezik, így a földfelszíni televíziózás is lehetséges.

A STARWIND SW-LED42SB301 a Yandex TV operációs rendszerrel működik. A TV célja, hogy az előfizetés tulajdonosai a cég. TV már előre telepítve az összes márkás alkalmazást, az engedélyezés után a rendszer ajánlott filmek és programok kiválasztását kínálja a főképernyőn, figyelembe véve a tulajdonos preferenciáit. A tévé vezérelhető okostelefonnal, az Alice hangalapú asszisztens segítségével. A STARWIND SW-LED42SB301 integrálható az intelligens otthoni rendszerbe.

Előnyök:

  • színvisszaadás;
  • 176 fokos betekintési szög;
  • magabiztos kapcsolat a Wi-Fihez;
  • Alice hangalapú asszisztens.

Hátrányok:

  • Néha elveszíti a hálózatot;
  • nyers firmware;
  • Kis számú alkalmazás a márkás piacon.

Prestigio 40 Top WR – Nagyszerű képernyő elegáns kivitelben

Költségvetés egy olyan második vonalbeli márkától, amely a közelmúltban jelentősen javította a kínált termékek minőségét. A panel kialakítása megfelel a szegmensnek, van egy képernyő közeli keret, dupla lábakkal, ami több mint 80 centiméteres vízszintes felületi szélességet igényel. A TV hátlapja szépen megtervezett, a portok lefelé néznek, hogy könnyen hozzáférjenek, néhány port található.

A kép jó kontrasztaránnyal rendelkező VA-A osztályú mátrixon jelenik meg, a háttérvilágítás villogásmentes. Prestigio 40 Top WR Android 7.1, a televízióhoz igazított változat. A rendszer stabilan, késleltetés nélkül működik, az alkalmazások gond nélkül települnek.

előnyök:

  • A vezérlőgombok a készülékházon vannak elhelyezve, ami ritka egy modern TV-nél;
  • ár-érték arány;
  • tiszta Android;
  • Teljes értékű távirányító.

Hátrányok:

  • Távirányító Bluetooth nélkül;
  • kényelmetlen lábak;
  • építési minőség.

Hyundai H-LED43FS5003 – a Mozi Keresés rajongóknak

Android TV az árnak megfelelő funkciókkal. Tartalmaz két állványt vízszintes felületre történő felszereléshez, legalább 87 cm hosszúnak kell lennie. A TV elég jó képet ad, nagy részletességgel, elegendő fényerővel, kontrasztos képet ad. A Yandex TV rendszer gyors, késleltetés nélküli. A beépített digitális tunerek lehetővé teszik a földfelszíni televíziózás nézését.

A Hyundai H-LED43FS5003 készüléket egy kompakt, számgombok nélküli távirányítóval lehet vezérelni. A vezérlők szervezése jól sikerült, a hangutasítások elérhetők. A TV-hez való csatlakozás infravörös és Bluetooth kapcsolaton keresztül is lehetséges.

Előnyök:

  • fizikai vezérlőgombok a TV készülékházon;
  • minőségi mátrix;
  • Nincs késés;
  • Yandex TV márkás szolgáltatásokkal;
  • kommunikációs portok készlete;
  • A háttérvilágítás nem villog;
  • HDR-támogatás;
  • Ár.

Hátrányok:

  • A távirányító nem rendelkezik giroszkópos egér funkcióval;
  • Giccses firmware, elégtelen választékkal a harmadik féltől származó alkalmazásokból.

A TCL 43P728 egy teljes multimédiás kombájn

Karcsú kialakítás, jellegzetes szegéllyel az alsó peremen. A TCL 43P728 Linux-alapú saját operációs rendszeren fut. A firmware-be integrált népszerű alkalmazások, köztük néhány streamingplatform is. Ha szeretné, telepítheti a programokat a boltból, de ezek nem annyira.

TCL 43P728 van egy VA-mátrix gyors válasz, míg alacsony fényerőnél lehet észrevehető flicker.

Előnyök:

  • opcióval kikapcsolhatja a bekapcsoló LED-et;
  • Tervezés;
  • kommunikációs portok elrendezése;
  • levehető tápkábel;
  • Teljes értékű távirányító.

Hátrányok:

  • vékony, kényelmetlen lábak;
  • csak egy USB-port.

Philips 43PUS7505

A következő hősünk a Philips 43PUS7505 4K TV. Támogatja a Dolby Vision és számos HDR formátumot, köztük a HDR10+ formátumot is, amely a képkocka minden egyes témájának fokozott részletességű és színvisszaadású megjelenítését biztosítja. És a TV nagy teljesítményű processzora folyamatosan dolgozik a részletek és a színátvitel javításán, növelve a fényerőt és a telítettséget. Így ezen a TV-n bármilyen videótartalom hihetetlen tisztasággal, kontrasztossággal és színnel jelenik meg. A hangzás tekintetében ez a modell sem okoz csalódást. A 20 W-os hangszórók Dolby Atmos, erősített basszus és párbeszéd éles és mély hangzást biztosítanak. A tévé további kiemelkedő jellemzői a gyors és intuitív SAPHI operációs rendszer. Gyorsan fut, egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, és hozzáférést biztosít rengeteg szórakoztató szolgáltatáshoz, több ezer filmhez és tévésorozathoz, valamint a YouTube-hoz és más videó tárhelyekhez. Így soha nem fogsz unatkozni, és mindig lesz mit nézned.

  • 43.
  • Felbontás: 3840 × 2160.
  • Mátrix típusa: IPS.
  • Háttérvilágítás típusa: LED.
  • Frekvencia: 60 Hz.
  • Hangszórók: 20W.
  • OS: Saphi.
  • Wi-Fi.
  • HDMI x 3, USB x 2.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Nóra Tóth

    Milyen funkciók és specifikációk jellemzik az elérhető legjobb 4K TV-ket 43 hüvelykes méretben az értékelés során?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása