...

Top 8 legjobb férfi cipőmárka – Értékelés 2022

2022. február 26. Ivan Omelnicsenko

107 050

Sokat elárul egy emberről a cipője alapján, amit visel. Az elegáns férfi szívesebben visel márkás cipőket, amelyek fontos részét képezik az imázsának. A megfelelő cipő könnyen kihangsúlyozhatja a személyiségét. Mielőtt megvásárolná, döntenie kell a márkáról, a stílusról, a formatervezésről és az elfogadható költségekről.

A lábbeliipar a bőrön és a gumin túlmutatva különböző high-tech funkciókat is beépít, amelyek miatt a mai cipők inkább hasonlítanak egy kütyüre, mint egy normál cipőre. A legnépszerűbb cipőmárkák mindig versenyeznek a vásárlókért, és új stílusos megoldásokat kínálnak.

Mielőtt választana, jobb, ha néhány percet próbál, hogy felmérje a talp kényelmét, az anyag minőségét (bőr, nubuk, velúr), a szabást és az ár ésszerűségét. Az 1500 rubel alatti árkategóriában nem valószínű, hogy jó pár férfi cipőt talál, de 3500-as áron vannak olyan minőségi lehetőségek, amelyek több évig tartanak. oktatás 1 Az 1500 rubel alatti árkategóriában nem valószínű, hogy jó pár férfi cipőt talál.

Caterpillar

Caterpillar - vásároljon szállítással kedvező áron a webáruházból

Az amerikai Caterpillar cipőmárka nehézgépeken dolgozó férfiak cipőjeként indult útjára. A Caterpillar cipőket a talp futófelületének alakja különbözteti meg – úgy néznek ki, mint a traktornyomok. A legismertebb férfi csizma natúr nubukból, sárga színben. A megbízható hőszigetelés, a jó varratok és a vízálló anyagok rendkívül tartósak.

Ma a Caterpillar márka több mint 100 modellt kínál, köztük edzőcipőket, tornacipőket és túrabakancsokat. A meleg szőrmebéléssel ellátott magas csizma télen olcsón megvásárolható. Az online áruház futárral szállítja a megrendelést a lakásba, és miután felpróbálta, készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Az alacsony gumitalpú férfi cipők alkalmasak a hegyekben való túrázáshoz, az erdőben való sétához vagy a barátokkal való horgászáshoz. A bokánál lévő szoros illeszkedés megakadályozza a csúszást és megelőzi a felesleges sérüléseket. Ajándékozzon szeretett férjének egy jó márkájú párt a születésnapjára, vagy adjon a gyereknek egy téli iskolai kirándulást.

Tovább a weboldalra

Top 6. ECCO TREDTRAY M

Értékelés (2021): 4.40

A legjobb illeszkedés keskeny lábakhoz, 6-os vádlihosszúsággal és fűzővel a tökéletes illeszkedésért keskeny lábakon.

  • Jellemzők
  • Ország: Dánia (made in Indonesia)
  • Mérettartomány: 40-45
  • Felső anyag: nubuk
  • Belső anyag: szintetikus szőrme
  • Talp: poliuretán

Alkalmi téli csizma valódi nubukból, műszőrme béléssel. Robusztus, mélyen tapadó poliuretán talp. A Fluidform technológia bölcsőhatást ígér járás közben. A csizma jó párnázottsággal és meglehetősen rugalmas talppal rendelkezik, így hosszú sétákhoz is jól használható. Igaz, az F(6) illeszkedés nem mindenkinek való. Magas fokú kényelmet nyújtó fűzős cipő. A modell jó vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik – ezt az Ecco Hydromax impregnálás biztosítja. Ezek a csizmák újak, és még nem kaptak masszív értékeléseket, de már most bízhat a hagyományos Ecco minőségben. A csizmák ára azonban egyesek számára magasnak tűnhet.

Előnyök és hátrányok

  • Kiváló minőségű kézműves munka
  • Kényelmes hosszú sétákhoz
  • Vízlepergető
  • Alkalmas keskeny lábakhoz
  • Drága

Tisztelet

Tisztelet márkás női és férfi cipők: divatos cipők értékesítése online üzletünkben

A Respect márka férfi cipőket kínál minden alkalomra: sétához (tornacipők, edzőcipők, mokaszinok, slip-ons), üzleti cipők (cipők, alacsony cipők), szabadidős cipők (loaferek, pantolettek, szandálok). A cipők céltudatosan készültek, kényelmesek és praktikusak. A Respect online shop mindig új kollekciókat ad ki, így itt nemcsak egy klasszikus cipőpárt, hanem az új szezon divatos modelljeit is megtalálja.

Fekete fűzős csizma valódi bőrből a hideg téli időjáráshoz. A gyapjúréteg melegen tart, az anatómiai talpbetét pedig kényelmesen és puhán tart. A cipő mindennapi használatra alkalmas, és jól illik farmerhez és nadrághoz. Most a férfiak csizmája 20% -os kedvezménnyel vásárolható meg 8800 rubelért.

Az irodai használatra a Respect klasszikus bőr félcipők széles választékát kínálja. A barna lakkbőrből készült, vékony talpú csizma 50%-os kedvezménnyel, 3500 euróért kapható. Hozzáadnak egy hízelgő üzleti megjelenést vagy egy ünnepi öltönyt. Bézs színű textil papucs fiúknak nyárra. Egész nap kényelmesen tartja a lábadat, a lélegző anyag pedig elvezeti a túlzott hőt a hőségtől.

Menj a Tiszteletre

Hogyan válasszuk ki a téli csizmát?

Felső anyag.

A természetes bőr strapabíró és praktikus. Légáteresztő, nedvességelvezető lábbeli. A bőrcsizma nem ázik át, ha nem mér pocsolyákat. A műbőr olcsóbb, de nem jó a tartóssága. A hidegben szétrobbanhat.

Belső anyag.

A természetes szőrme a legmelegebb, de vastagnak kell lennie. A műszőrme gyorsabban hullik és veszít hatékonyságából. Gyapjú bélés, nyírt szőrme ajánlott enyhe télre.

Külső talp.

A magas futófelületű termoplasztikus talp melegséget és stabilitást biztosít minden úton. A sportmodellek gyakran gumitalppal rendelkeznek – ezek rendelkeznek az aktivitáshoz szükséges rugalmassággal, de nem úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak a hidegebb hőmérsékletnek.

Pattintós zárás a.

A fűző gyakran biztosítja a tökéletes illeszkedést minden lábemeléshez, a cipzár pedig megkönnyíti a felhúzást.

Méret, illeszkedés.

A téli lábbeli soha nem lehet szűkös. A lábak fázni fognak, a csizma felhorzsolódhat. A férfi csizmák teltsége általában 6-10 között mozog, és a méretrács 0,5-1 méretű lépéssel rendelkezik, így a megfelelőt általában nem nehéz megtalálni.

Timberland

Timberland - a hivatalos online shop Oroszországban. Modellválaszték - vásároljon csizmát, bakancsot, edzőcipőt, ruhát Moszkvában, Oroszországban

A Timberland a világ egyik legjobb férfi bőrcipőmárkájává nőtte ki magát. Alkalmi stílust, kényelmet és funkcionalitást teremtenek a legmagasabb minőségű természetes anyagokkal. A téli vízálló csizma ára 10 000 rubelről indul. A Chevrolet teljes visszatérítést garantál meghibásodás esetén.

A klasszikus Timberland magas csizma az elmúlt években nagyon népszerűvé vált. Hiteles, masszív stílusuk évekig divatos marad. A speciális bőr impregnálás taszítja a vizet és az olajfoltokat. Kényelmes belső talpbetét megakadályozza a láb gyors kifáradását. A férfi cipő még nedves és esős időben is száraz marad belülről.

Company Timberland kínál, hogy látogasson el az eladó rész a márka honlapján, és olcsó vásárolni bőr edzőcipő vagy slip-ons lélegző talpbetéttel. Sport- és téli cipők rendelése a 10k-tól. A szállítás ingyenes lesz Moszkvában, Szentpéterváron és más nagyvárosokban. Az online kiskereskedő a 6. helyen szerepel a 2022-es legjobb férfi márkák listáján.

Go Timberland

Top 4. Ralf Ringer DEPP

Értékelés (2021): 4.85

11 értékelés a következő címről: Ralf Ringer

A legjobb széles lábon Ez a modell megnövelt teltséggel rendelkezik – 10. Melegséget és kényelmet biztosítanak a széles lábú férfiak számára.

  • Jellemzők
  • Ország: Oroszország
  • Mérettartomány: 40-47
  • Külső anyag: valódi bőr
  • Bélés anyaga: természetes szőrme
  • Talp: poliuretán, termikus poliuretán

Téli csizma belülről valódi bőrből készült, vastag valódi szőrmével szigetelt – klasszikus kombináció, amely melegen tartja a téli séták során. De nem ez az egyetlen előnye. Ezek a csizmák extra hosszúságot kínálnak, és nagyon jól illeszkednek a széles lábakhoz. A fűzős záródás pedig optimális illeszkedést biztosít. A sarok nélküli modell kellően magas talppal rendelkezik, amely poliuretán és termopoliuretán keverékéből készült, és amely jól ellenáll a fagypont alatti hőmérsékleteknek. A futófelület állítólag növeli a tapadást és a stabilitást a jégen, bár a vásárlók panaszkodnak, hogy a csizma még mindig túl csúszós a jégen. De szeretik a Ralph Ringers strapabírását, kényelmes illeszkedését és tartósságát.

Előnyök és hátrányok

  • Extra teltség
  • Gyártási kiválóság
  • Hosszú élettartam
  • Kényelmes illeszkedés
  • Csúszásgátló

New Balance

New Balance - hivatalos online bolt Oroszországban. Vásároljon New Balance edzőcipőt Moszkvában, Szentpéterváron és más városokban

New Balance – az egyik legrégebbi online cipőbolt fiúk számára Oroszországban. Büszkék az edzőcipők széles választékára, az exkluzív címke dizájnjára és a korlátozott példányszámú modellekre. Sok éven át kínálnak nagy kedvezmények és ingyenes szállítás Jekatyerinburg, Szentpétervár, Irkutszk, Nyizsnyij Novgorod egy rendelés 10 000 rubel.

A New Balance edzőcipők télen három különböző színben (fekete, kék, fehér) 10 990 rubelbe kerülnek. Ez az alkalmi cipő valódi bőrből és poliuretán talpból készült. Rendeljen több méretet (35 és 49 között) a kényelmes választáshoz. A Shop ajándékkártya nagyszerű meglepetés a barátoknak, kollégáknak vagy szeretteinek.

Gyerek edzőcipő fiúknak tépőzáras tavaszra, nyárra és őszre. A Fresh Foam termékcsalád új szintre emeli a párnázottságot, és újradefiniálja a talpbetét kényelmének fogalmát. A légáteresztő anyagok kényelmes illeszkedést biztosítanak a láb körül, és lehetővé teszik, hogy hosszú órákon át kosárlabdázhass, teniszezhess vagy kocoghass. A New Balance az ötödik helyet foglalja el a 2022-es legjobb férfi lábbeli márkák listáján.

Látogasson el az oldalra

Top 10. SALOMON TOUNDRA PRO CSWP

Értékelés (2021): 4.20

85 értékeléssel érkezik: Ozone, Solomon, Wildberries

A legjobb extrém hideghez Ezek a csizmák -40°C-os hőmérsékletre lettek tervezve. Tökéletes választás a kemény télre.

  • Jellemzők
  • Ország: Franciaország (Kínában készült)
  • Mérettartomány: 38-47
  • Felső anyag: bőr, szintetikus, textil
  • Bélés anyaga: textil
  • Talp: gumi

Csizma hosszú téli sétákhoz, horgászathoz, hószánozáshoz és túrázáshoz. Kényelmesek és ellenállnak a szélsőséges hidegnek is. A bőr és a membrán kombinációja meleg, vízálló érzetet ad a lábnak, miközben kényelmesen lélegzik. A műszőrme és az Aerogels™ szigetelés együttesen tartja melegen, ha -40°C-ig mozogsz. A magas futófelületi mintázatú lce Grip gumitalp stabilitást biztosít a csúszós utakon. A párnázott, befecskendezett gumitalp természetes csillapító hatást biztosít, és nagyon kényelmessé teszi a csizma járását. Fit 9 a közepes és széles lábúaknak megfelelő. A vásárlók szeretik a csizma könnyű szerkezetét és a melegtartást. De néhányan kényelmetlenül érzik magukat.

Előnyök és hátrányok

  • Top extrém hideghez
  • Könnyűsúlyú
  • Nem ázik el
  • Csúszásmentesség jégen és havon
  • Merev

Rieker

Rieker - online bolt német cipő, vásárolni férfi és női cipő Németországban készült, értékesítése olcsó kényelmes cipő szállítás Moszkvában és Oroszországban

A Rieker az anatómiai lábkontúrra és a természetes, minőségi anyagokra összpontosít. Ha kényelmes, divatos lábbeliket keres, nézze meg ezt a márkát. A férfiak számára a Rieker téli modelleket (prémes csizmák), nyári modelleket (pantolettek, szandálok) és szezonon kívüli modelleket (edzőcipők, tornacipők, cipők) kínál.

A különböző anyagokkal kombinált érdekes színek lehetőséget adnak arra, hogy minden alkalomra és minden ruhatárhoz találjon egy párat. A Rieker gyakran kínál akciós modelleket, ami lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, és több szezonra szóló minőségi terméket szerezzen be. Az elegáns bőr férfi cipő a klasszikus stílus kedvelőinek felel meg. A csúszásmentes talp megóv a jégbe eséstől. A cipő most eladó és 4200 rubelbe kerül.

A Rieker márka férfi edzőcipői kettős győzelemmel járnak – először is, megfelelő cipőként használhatja őket sporttevékenységekhez (az anatómiai tapadás és a speciális forma kényelmes helyzetben tartja a lábát, és a talp jól párnázott), másodszor pedig egész nap kényelmes lesz a gyalogláshoz és a sportoláshoz. A nyári viseletre tervezett edzőcipők textilanyaga elvezeti a felesleges hőt, és a lábad nem lesz meleg.

Váltson Riekerre

A legjobb férfi lábbeli márkák a közepes árkategóriában 20 000 rubelig

Timberland

Értékelés: 4.9

Megnyitotta ezt a kategóriát rangsoroló amerikai márka Timberland, szereti a vásárlók a kopásállóság, tartósság és megbízhatóság miatt. A globális márka alapítója az odesszai Nathan Schwartz volt, aki gyermekként vándorolt ki szüleivel. A cég világszerte elismerést szerzett a felsőruházat és lábbelik megalkotásával. Kétségtelen, hogy szinte mindenki tudja, vagy legalábbis hallott a híres homokos „Timberlands” -ről, megnyerve a stílusos, kényelmes és praktikus cipők millióinak szívét.

A versenytársak közül a vállalat kiemelkedik a varrat nélküli talpragasztási technológiával, amely hozzájárul a cipő vízálló tulajdonságaihoz. Rendszerint minden modell minimalista stílusban készül, különböző színekben, de a gyártó leggyakrabban a homok árnyalatokat részesíti előnyben. Minőségi anyagokból, nejlon fűzővel és rozsdamentes acélból készült hardverrel készült. Minden modell nagyon stílusosnak tűnik, és minden képet kiegészít.

ECCO

15% kedvezmény online regisztráció esetén

ECCO - cipők, táskák, kiegészítők, tartozékok webáruháza

Az ECCO több tucat különböző stílusból választhat férfiak és fiúk számára kedvezményes áron. Többféle árfekvésű cipőt találsz, hogy minden pénztárcádnak megfeleljen, beleértve a csizmákat, cipőket, tornacipőket, szandálokat és edzőcipőket minden korosztály számára. Minden modell két évszakra oszlik: tavasz-nyár és ősz-tél.

A hivatalos ECCO üzlet a legjobb hely, ahol minőségi cipőket vásárolhatsz online kedvezményekkel. Minden, amire az aktív kikapcsolódáshoz, sportoláshoz és a mindennapi sétákhoz szüksége van, itt van. A bónuszkártyával pedig jutalompontokat szerezhet, amelyek akár 50%-os kedvezményként is felhasználhatók.

Használhatja a szűrőket, hogy szűkítse a keresést egy virtuális kirakat online boltban cipő férfiaknak. Az online kártyás fizetés után az ECCO márka üzletében veheti át az árut, vagy várhatja a futárt, hogy átvegye azt. Ez a harmadik legjobb férfi cipőbolt 2022-ben.

Válassza az ECCO-t

A legjobb ár-érték arányú cipő 2021 – a legjobb ár/minőség arány

Van egy olyan felfogás, hogy az olcsó cipő nem lehet minőségi és fordítva. És leggyakrabban a magas költségű gyártás indokolja, így a vásárlóknak gyakran kell keresniük a középutat, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfizethető áron jó párt vásároljanak. Az alábbi minősítés elolvasása segít csökkenteni az időt, hogy ezeket keresse.

Zenden

Zenden – a legjobb választás, amely minőségi termékeket kínál elfogadható áron.

Könnyű, kényelmes, vízálló – a márka minden modellje, kezdve az edzőcipőkkel és a pumpáló csizmákkal, a felsorolt jellemzőkkel büszkélkedhet.

És a gyártó nemcsak természetes anyagokat, hanem helyettesítő anyagot is használ, ami nem befolyásolja a cipő minőségét és tartósságát. Ennek oka, hogy minden nyersanyagot gondosan ellenőriznek, mivel a Zenden fő célja, hogy valóban megbízható és olcsó cipőket állítson elő.

Zenden cipő – minőségi cipő megfizethető áron.

Tisztelet

Egy még megfizethetőbb cipőmárka, amelyet minden alkalomra terveztek, legyen szó sétáról, szabadtéri tevékenységekről, szabadidős tevékenységekről a barátokkal vagy irodai és üzleti találkozókról. Magas csizma megerősített fűzővel a kemény téli időjáráshoz. Ezek a cipők nem csak melegek, hanem nagyon kényelmesek is. És gazdaságos is, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy sok modellt nagy kedvezménnyel értékesítenek, gyakran akár 50%-os kedvezménnyel.

Tofa

A TOFA cipőház (így jelenik meg a neve az orosz piacon) következetesen az első 10-ben szerepel a nagy kiskereskedők között.

Nem meglepő, tekintve, hogy a márkáról minden nap pozitív véleményeket hagynak az ügyfelek a hálózaton. A divatház minden cipője kizárólagosan tervezett, az eredetiségre való igényességgel.

És a teljes választék akkor is elérhető a vásárlók számára, ha szűkös a költségvetésük.

Az eredeti modell demokratikus áron – ez a Tofa-ról szól.

Camelot

A Camelot a saját cipőgyártás mellett nagyszerű ruhákat is készít, a legjobb minőségű anyagok és szerelvények felhasználásával. Ennek eredményeképpen minden ügyfél létrehozhatja saját egyedi képét, ragaszkodva egy bizonyos stílushoz: alkalmi, ifjúsági, klasszikus, üzleti!. Igen, a vállalat termelésének egy része Kínában összpontosul, de a nyersanyagokat ugyanúgy használják, és az alacsony árcédula teljes mértékben indokolja a termelési létesítmények e különleges helyét.

Nike

Nike - a hivatalos online cipőbolt Oroszországban ingyenes szállítással

Férfi cipők minden sportághoz: futáshoz, kosárlabdához, fitneszhez, teniszhez vagy jógához. Az oldal a divatos sportcipők széles választékát kínálja. Teljesen fekete, retró, nyomtatott vagy minimalista.

Népszerű férfi Nike Air Max 200 edzőcipők 9900 rubelért eladva. Az oldalon található a Nike By You szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabott cipőt tervezzen. Fizetés hitelkártyával vagy PayPal. Az iskolás gyermekek számára van egy részleg, megfelelő edzőkkel és felszereléssel a tornaórákhoz.

Az „Eladó” rész olyan modelleket mutat be, amelyek a legelőnyösebbek lehetnek, például a férfi futócipő márka Nike 9300 rubelért 30% -os kedvezménnyel értékesített. Amellett, hogy cipő online bolt kínál sportruházat és kiegészítők sportoláshoz. Minden Nike terméket 4-13 napon belül szállítunk.

Menj a Nike-hoz

Top 2. Timberland 6 INCH PREMIUM BOOT WP

Értékelés (2021): 4.95

A legvízállóbb zárt varratok, a magas talp és a vízálló ezüst szabványos nubuk tökéletes száraz lábat biztosít minden időjárási körülmények között.

  • Jellemzők
  • Ország: USA
  • Mérettartomány: 40-48
  • Külső anyag: nubuk
  • Bélés anyaga: szőrme
  • Talp: gumi

A csipkés nubuk csizma nagyszerű alkalmi lábbeli azoknak a férfiaknak, akik értékelik a kényelmet és a tartósságot. Kicsit durvának tűnik és érződik, de jól párosítható az alkalmi viselethez, és a legnagyobb kényelmet nyújtja Önnek. A formázott habszivacs fáradásgátló talpbetét elosztja a súlyt és kiváló párnázottságot biztosít. A párnázott párna segít megtartani a meleget, nem nyomódik össze, és megakadályozza a boka kidörzsölődését. A csizma vízlepergető képességét a minőségi bőrkézműves munka és a vízzáró varratokkal ellátott egyedi konstrukció teszi lehetővé. Maguk a csizmák a vélemények szerint nagyon puhák, és belül vastag párnázattal rendelkeznek. A gyártó kínálatában szerepel a hat hüvelykes csizma téli változata sárga és fekete színben. Az egyetlen hátrányuk az ár. Elég nagy. Azonban ennek a párnak a tartóssága megéri az árát.

Előnyök és hátrányok

  • Minőségi kivitelezés
  • Széles színválaszték
  • Kényelmes hosszú sétákhoz
  • Vízálló
  • Kissé túlméretezett

Angol lábbeli márkák

  • Alfred Sargent
  • Anello & Davide
  • Arthur Sleep
  • Barker
  • Bázis London
  • Bowhill & Elliott
  • Broadland papucs
  • Chatham
  • Cheaney
  • Church’s
  • Clarks
  • Crockett & Jones
  • Draper of Glastonbury
  • Dr. Martens
  • Edward Green
  • Foster & Son
  • Gaziano & Girling
  • George Cleverley
  • Gina
  • Goodwin Smith
  • Grenson
  • Herring cipők
  • Hudson
  • Hunter
  • Ikon
  • Jeffery-West
  • J.FitzPatrick lábbeli
  • John Lobb Ltd
  • John Lobb (Párizs)
  • John White
  • Loake
  • London Brogues
  • NPS
  • Oliver Sweeney
  • Reebok
  • Samuel Windsor
  • Sanders
  • Shipton & Heneage
  • Solovair
  • Tricker’s
  • Wildsmith
  • W N Sowerby

A brit cipőgyártók katalógusa megtalálható honlapunkon.

Milyen márka téli cipő a férfiak számára a legjobb

Férfi cipők – téli csizma, edzőcipő és egyéb – személyes preferencia szerint választják ki. A gyártók által kínált modellek megjelenésük, minőségük és áruk tekintetében eltérőek.

VyborExpert csapat.Roux kiemelte a következő jelölteket:

  • A Martens egy európai márka, amely kényelmes, meleg és anatómiai sarokkal rendelkezik;
  • A Timberland egy amerikai márka, vízálló, meleg, kényelmes;
  • Ralf Ringer, egy orosz cég, jó minőségű anyagok, széles illeszkedés.

A pár kiválasztásakor különböző kritériumokat kell figyelembe venni. Figyelembe kell venni a télre jellemző hőmérsékleti tartományt. Az Ön által kedvelt termék vizuális megjelenése is fontos, mivel a modell kiválasztása nagyban függ a szokásos öltözködési stílustól.

Hol lehet megvásárolni és mennyit kell fizetni?

Vásárolhat cipőt offline üzletben, márkás vagy tömegpiaci szegmensben, vagy rendelhet online egy online boltból.

Az első lehetőség jó, mivel lehetővé teszi, hogy igénybe vegye egy cipőárus szolgáltatásait, és felpróbálja az összes tetsző modellt.

A második módszer lehetővé teszi, hogy mindent megvásároljon, amire szüksége van, anélkül, hogy elhagyná otthonát, a modern technológiák segítségével tanulmányozza a választékot és a leírást. Az online vásárlás nem újdonság, és az élet normális részévé vált. Az online üzletek azért jók, mert rendszeresen tartanak akciókat és kedvezményeket, ahol megtalálhatja a legújabb innovációkat, amelyek még nem érték el a hagyományos piactereket, és akár külföldről is rendelhet árut. Néhány vásárlót megfélemlít a méretezés bonyolultsága, mivel a különböző országok különböző mérési rendszerei miatt könnyű rosszul választani. Ilyen esetben van egy mérettáblázat, amely minden online cipőboltban elérhető.

Egy minőségi termék ára 5-7 ezer között változhat. Legfeljebb 20-25 ezer rubel. Jó minőség; márkától és nyersanyagtól függően változik.

Portugál cipő márkák

  • Armando Silva
  • Carlos Santos
  • Centenário
  • Chibs
  • Cohibas
  • Dkode
  • Evereste
  • Fly London
  • Gino Bianchi
  • Helsar
  • KajakStorm/Storm
  • Luis Onofre
  • Mariano
  • Miguel Vieira
  • Nobrand
  • Paradigma lábbeli
  • Előnyök
  • Yucca

A portugál cipőgyártók listáját blogunkban tesszük közzé.

Top orosz márkák téli lábbeli férfiaknak

A kínált modellek figyelembe veszik az orosz éghajlat sajátosságait. Jó minőségű, a modern technológia és a jó anyagok használatának köszönhetően. A jelöltek listáján három orosz gyártó szerepel, akik a legtöbb pozitív kritikát kapták.

Calipso

A márka viszonylag fiatal – a vállalatot 2003-ban jegyezték be -, de máris jó hírnevet szerzett magának. A katalógusok kínálata nagyon jó választékot kínál a férfi téli ruházati kínálatban.

A vállalat konfekcionált cipőket szab. A felsőrész sima vagy szemcsés marhabőrből, velúrból készül. Textil, bézs vagy bőr béléssel. A vásárlók megemlítik, hogy a téli modellek a súlyos megfázásra egyáltalán nem alkalmasak: a bikinik nem tartják bent a hőt. Különböző talpak – szintetikus, gumi, néha tunita.

Szerkezetileg egyszerű. Ezek a cipők a tömegpiaci cipőkre jellemzőek. A látványterv visszafogott és távolról sem elegáns. De még a klasszikus kialakításban is csak néhány darab van. A modellek formalitás foka a „nagyon alacsony – közepes” tartományban.

A termékeket török vagy kínai gyárakban gyártják. Néhány modell azonban Oroszországban vagy Olaszországban készül.

Előnyök:

  • Normál minőség;
  • Nagyszerű választás;
  • Olcsó, tipikus tömegpiac.

Hátrányok:

  • Egyáltalán nem alkalmas komoly hideg időjárásra.

Ralf Ringer

Orosz cipőgyártó cég a legjobb vásárlói referenciákkal. A gyártó csak természetes anyagokat használ, ami miatt a Ralf Ringer párja meglehetősen drága. Jó minőségű cipő, hosszú élettartamú, de rendszeres karbantartást igényel.

A „Winter” vastag, bordázott talppal egészül ki. Ezek biztos tapadást biztosítanak a felületen, így nem kell félnie a hótól vagy a jégtől. A Ralf Ringer téli csizma még a legzordabb időjárásban sem fog fázni, köszönhetően a márka által alkalmazott csúcstechnológiának. Kényelmes cipő. Ezeknek a cipőknek elég széles a sarka, így kényelmes a lábadnak, és nem kell aggódnod a vízhólyagok miatt.

Különböző vizuális kialakítású modellek széles választékát kínálja. Így mindenki talál majd egy párt.

A termékek drágák, de a hivatalos értékesítési pontokon gyakran futnak mindenféle akciók, és a kedvezmény lehetőséget ad arra, hogy egy drága párat jó áron vásároljon.

Előnyök:

  • Természetes anyagok;
  • Hosszú élettartam megfelelő gondozással;
  • Csúszásmentes talp bordázott mintával;
  • Meleg;
  • Kényelmes.

A hiányosságok:

  • Kedves.

Affex

Nem a legismertebb gyártó. Ez a márka 2014 óta létezik, de nagyon jó értékeléseket kapott. A gyűjtemények változatosak. Egy olcsó férfi téli cipőt is kínálnak.

A téli modellek teljes mértékben az orosz télhez igazodnak, így a síkossággal és az igazán hideg időjárással is megbirkóznak. A gyártó különböző színű modelleket kínál. A fekete klasszikus és a fényes szín alatti színt egyaránt megtalálja.

Előnyök:

  • Stílusos;
  • Modellek és trendek széles választéka;
  • Kényelmes;
  • Az orosz télhez igazítva.

Hátrányok:

  • Kevéssé ismert gyártó.

Olasz cipőmárkák

  • Accademia
  • Alberto Guardiani
  • Aldo Brue
  • Artioli
  • ASH
  • A. Testoni
  • Attilio Giusti Leombruni (AGL)
  • Baldinini
  • Barbanera
  • Barrett
  • Belsire
  • Bontoni
  • Branchini
  • Bruno Magli
  • Buttero
  • Cardinale
  • Autócipő
  • Casadei
  • Diadora
  • Dino Bigioni
  • Doucal
  • Enzo Bonafe
  • Ernesto Dolani
  • Fabi
  • Fracap
  • Franceschetti
  • Fratelli Rossetti
  • Geox
  • Giorgio 1958
  • Giovanni Fabiani
  • Gravati
  • Gucci
  • Lendvay & Schwarcz
  • Loriblu
  • Manebi
  • Mario Bruni
  • Marsell
  • Moreschi
  • Nando Muzi
  • Nero Giardini
  • Officine Creative
  • Pakerson
  • Paolo Scafora
  • Pollini
  • Roberto Morelli
  • Salvatore Ferragamo
  • Santoni
  • Sergio Rossi
  • Silvano Lattanzi
  • Silvano Sassetti
  • Stefano Bemer
  • Stivaleria Savoia
  • Sutor Mantellassi
  • Tod’s
  • Velasca
  • W.Gibbs

További információ az olasz cipőgyártókról a következő cikkünkben olvasható.

Japán cipő márkák

  • Központi cipők
  • Clematis Ginza
  • Corno Blu
  • Eiji Murata/Main-d’Or
  • Floriwonne FG Trente által
  • Mesterségek Céhe
  • Hiro Yanagimachi
  • Il Quadrifoglio
  • Imai Hiroki
  • Joe Works
  • Kanpekina/Perfetto
  • Kiten
  • Koji Endo
  • Koji Suzuki
  • Kokon
  • Kunai Atsushi
  • Marquess
  • Masaru Okuyama
  • Matsumoto
  • Miyagi Kogyo
  • Keleti cipők/Matsumoto
  • Otsuka
  • Pegman
  • Királyi cipők
  • Saion
  • Sanyo Yamacho
  • Scotch Grain (Hirokawa Shoes)
  • Seiji McCarthy
  • Spigola
  • Toru Saito
  • TYE Shoemaker
  • Union Royal
  • Yohei Fukuda
  • 42. Royal Highland

A japán cipőgyártókról a blogunkon olvashat.

A téli lábbelik márkáinak értékelése férfiak számára

A jó téli cipőváltozat megvásárlását a minőséget, a viselhetőséget és a tartósságot befolyásoló paraméterek meghatározása határozza meg. A kényelem az egyik legfontosabb kiválasztási szempont.

A csúcs összeállítása során a VyborExpert csapata.Vásárlói és szakértői vélemények sokasága. A következő funkciókat említették leggyakrabban a véleményekben és a visszajelzésekben:

  • Külső anyag;
  • A talpbetét típusa;
  • A talplemez;
  • A felhasznált szigetelés;
  • Felső és alsó rögzítőelemek;
  • A gyártó hírneve.

A visszajelzéseket nemcsak a jelöltek kiválasztásához használták fel, hanem a jelöltek gyengeségeinek és erősségeinek azonosításához is. A felülvizsgálatban szereplő márkákat három kategóriába soroltuk aszerint, hogy hol alapították a vállalatot.

Spanyol cipőmárkák

  • A.Leyva
  • Andres Sendra
  • Animas kód
  • Art
  • Barrats 1890
  • Berwick
  • Bow-Tie
  • Calce
  • Calzados Vidal Fernandez
  • Lakókocsi
  • Carmina
  • Castañer
  • Chie Mihara
  • Cordwainer
  • Crownhill cipők
  • Edward Allan
  • El Naturalista
  • Enrile
  • Hispanitas
  • Lodi
  • Lottusse
  • Luis Gonzalo
  • Magnanni
  • Magrit
  • Martinelli
  • Meermin
  • Mezlan
  • Michel
  • miSter
  • Norman Vilalta
  • Paco Milan
  • Paco Valiente
  • Panama Jack
  • Pedro Garcia
  • Pertini
  • Pielsa
  • Pikolinos
  • Ramon Cuberta
  • Roberto Ley
  • Sancho
  • TLB Mallorca
  • Umber
  • Unisa
  • Yanko

A fent bemutatott spanyol cipőmárkákkal kapcsolatos további információkért látogasson el a katalógusba a „Spanyol cipőmárkák” címszó alatt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Nóra Kovács

    Melyik a legmegbízhatóbb és legstílusosabb férfi cipőmárka az Értékelés 2022 szerint?

    Válasz
    1. Gergő

      Az Értékelés 2022 szerint a legmegbízhatóbb és legstílusosabb férfi cipőmárka a Gucci. A Gucci ismert a minőségi anyagok felhasználásáról, a precíz kidolgozásról és az ikonikus stílusról. A márka kínálata az elegáns és klasszikus daraboktól kezdve a trendi és divatos modellekig terjed, így minden ízlésnek tudnak megfelelni. Ezen túlmenően a Gucci híres arról, hogy tartós és kényelmes cipőket készít, amelyek tökéletes választások lehetnek a mindennapi viselethez és az alkalmi eseményekhez is. Összességében a Gucci megtestesíti a luxust és az eleganciát a férfi cipők terén.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása