...

TOP 7. A legjobb Bosch mosógépek. Értékelés 2022!

Helyszín Név Rangsorolási funkció
A legjobb Bosch mosógépek: akár 6 kg terhelhetőségig
1 Bosch WLG 20060 Nagyszerű mosási minőség alacsony áron
2 Bosch WLG 2426 F Legjobb funkcionalitás
3 Bosch WLG 20261 OE Legnépszerűbb
4 Bosch WLG 20240 AquaStop a 100%-os szivárgásmentes mosásért
A legjobb Bosch mosógépek: terhelhetőség 7 kg-tól
1 Bosch WIW 24340 Német gyártmányú, suttogóan csendes működés
2 Bosch WHA222X1OE A legjobb minőségű mosás, négy folteltávolító program
3 Bosch WAN 24260 A selyemtermékek finom mosása
A legjobb Bosch mosógépek szárítógéppel
1 Bosch WNA254XWOE Intelligens technológia és magas mosási hatékonyság
2 Bosch WVG 30463 Legjobb szárítás a szövetek gyűrődése nélkül
3 Bosch WDU 28590 Legnagyobb terhelés, időigényes szárítás

Bosch legjobb mosógépek szárítógépekkel

A mosószárítóval ellátott mosógépek extra fűtőelemmel rendelkeznek. A fő fűtőberendezés minden mosó-szárítógépben van. Csak a „szárítógép” funkcióval rendelkező készülékeknél kiegészítő, a dobba egy speciális csatornán keresztül belépő levegő felmelegítésére szolgál. A dob alacsony fordulatszámon forog, és a forró levegő egyenletesen áramlik át a szennyes ruhán. A felesleges nedvességet egy tartályban gyűjtik össze.

Megkíméli Önt attól a gondtól, hogy a szennyest kötélre, radiátorra vagy központi fűtésre akassza, és helyet is megtakarít, mivel nincs szükség külön mosó-szárító gépre. A Bosch legjobb modelljei szerepelnek a rangsorunkban.

Mit válasszon és mit keressen?

A Bosch mosógép kiválasztásakor a fő hangsúly a következőkön van:

  1. A rakodás típusa – elölről vagy függőlegesen. Az első olcsóbb és könnyebben karbantartható; használható hűtőszekrényként, mosogató alá vagy asztallapra helyezve.
  2. Méretek. A teljes méretű mosógép több mint 55 cm, a normál mosógép 45-55 cm, a kompakt mosógép pedig 35-44 cm. A helyiség mérete, amelyben a készüléket telepíti, iránymutatásul szolgálhat.
  3. Kapacitás – hány kg szennyes ruhát lehet betölteni. Minél nagyobb a család, annál nagyobbnak kell lennie az akváriumnak.
  4. Gyors centrifugálási sebesség – a magas centrifugálási sebesség biztosítja, hogy a szennyes nagyon nedves legyen. Ha nincs lehetősége teljesen felakasztani a szennyest – vásároljon készülékeket 1000 fordulat/percről.
  5. Energiaosztály – Az A osztályú mosógépek jelentős mennyiségű villamos energiát takarítanak meg. Az A+, A++, A+++ modellek a lehető legalacsonyabb erőforrás-felhasználást kínálják.

A választás jellemzői

A Bosch mosógép kiválasztásakor el kell döntenie, hogy melyek azok a fontos jellemzők, amelyek meghatározzák a mosógép megvásárlását.

tok mérete

A mosógép méretei – egy nagyon fontos paraméter, amely az egyik legfontosabb, amikor helyet választunk a mosógépnek egy kis négyzetméteres lakásban, vagy ha egy mosógépet akarunk beépíteni egy készletbe.

A készülék hátuljánál hagyjon kb. 5 cm távolságot a fal és a készülék között, hogy a hálózati csatlakozódugók csatlakoztatását lehetővé tegye.

Az oldalakon is szükséges, hogy hagyjon egy kis szabad helyet (legalább 5 mm), hogy ha spin, amikor van egy rezgés a test, a mosógép nem ütközik a szomszédos tárgyaknak.

A rakodás típusa

A Bosch mosógépek felső és elülső töltésűek is kaphatók. A modell kiválasztásakor figyelembe kell venni a személyes preferenciákat és a helyiségek elrendezését.

Egy felültöltős mosógépet nem lehet teljesen beépíthetővé tenni, pl.

Top 10 Bosch mosógép: Értékelés 2021-2022 és melyik készülékbe épített modellt válasszuk

Dob kapacitása

A Bosch különböző dobterhelésű mosógépeket gyárt.

A betöltési mennyiséget a család mérete határozza meg, és az, hogy egyszerre nagy mennyiségű tárgyat kell-e mosni.

A dob kapacitását a maximális ruhaterhelés határozza meg kilogrammban kifejezve. Vegye azonban figyelembe, hogy a tárgyak típusától és az anyag típusától függően a mosoda terhelési súlyát ki kell igazítani.

Ár

A Bosch mosógépek árkategóriája gyakran magasabb, mint más gyártóké. A modellek széles választékában azonban könnyen találhatunk mosógépet az alacsony árszegmensben. A nagyobb funkcionalitásnak és a nagyobb dobtérfogatnak felfelé irányuló árcédulája van.

Funkcionalitás

Számos beépített program és extra funkció növeli a készülék alkalmazását. A Bosch mosógépekben számos beépített üzemmód van, és számos beállítás (például a centrifugálás intenzitása) beállítható.

Egyes funkciók nem csak a mosógép árát növelik, hanem a ház méretére is hatással vannak, pl. a szárítási funkció. A beépített szárítógép nem csak megpörgeti, hanem meg is szárítja a ruhákat. Ezt az innovációt az opcionális extrák teszik lehetővé.

Top 10 Bosch mosógép: Értékelés 2021-2022 és melyik beépíthető modellt válasszuk

Súly

A Bosch otthoni mosógépek átlagos súlya 60-80 kg.

Ez a dob kapacitásától, a szekrény méretétől és attól függ, hogy vannak-e további alkatrészek. Úgy gondolják, hogy a nehezebb gép stabilabb működés közben, könnyebb – több rezgés.

Interfész, design

A mosógép használhatósága befolyásolja a működés kényelmét, és a személyes preferencia szerint választják ki. A mosógép megjelenése befolyásolja a készülék esztétikáját.

Ügyfelek visszajelzései

Taisia Raevskikh

Bosch WAT286H2OE

A gép minden várakozást felülmúl. Meglepődtem a véleményeken, hogy nem csatlakozik az alkalmazáshoz vagy a wifi-hez. Ráadásul az ilyen megjegyzéseket hagyók úgy írják le a csatlakozási folyamatot, mintha nem is használták volna a gépet. Körülbelül 5 percig tartott, hogy csatlakoztassam, amelynek felét megpróbáltam az utasítások elolvasása nélkül (a semmiért). Nagyon könnyűnek találtam mindezt, és mindezt gyorsan meg tudtam csinálni. Most izgatottan várom, hogy bekapcsolhassam a gépet, miközben dolgozom vagy a szomszéd szobában vagyok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Olivér Hegedűs

    Melyik a legjobb Bosch mosógép a jelenleg kaphatók közül? Milyen új funkciókat kínálnak 2022-ben? Érdemes-e beruházni egy Bosch mosógépre vagy lehet-e találni jobb ár-érték arányú alternatívát?

    Válasz
    1. Bence

      A legjobb Bosch mosógép a jelenleg kaphatók közül attól függ, hogy milyen szempontok alapján értékeljük. A Bosch sokféle modellt kínál, amelyek mindegyike kiváló minőséget és megbízhatóságot garantál.

      2022-ben a Bosch új funkciókat kínál az új mosógépeikben. Például néhány modellben energiatakarékos üzemmódot és inteligens vezérlési lehetőségeket találhatunk. Emellett az automatikus programok is különleges tisztítási tulajdonságokkal rendelkezhetnek, például folteltávolító funkcióval vagy antibakteriális programmal.

      Bár a Bosch mosógépek általában magasabb árkategóriába tartoznak, sok vásárlónak megéri beruházni rájuk. A Bosch termékei hosszú élettartammal, kiváló minőséggel és energiahatékonysággal rendelkeznek. Az ár-érték arány szempontjából a Bosch mosógépek továbbra is az egyik legjobb választás, de természetesen mindig érdemes összehasonlítani a többi márka és modell ajánlatait is.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása