...

TOP 7. A legjobb babák lányoknak. Értékelés 2022!

Hello! Szinte minden lány imádja. Tökéletes ajándék minden ünnepre. Vegyen egyet, ami még nincs a lánya gyűjteményében, és biztos, hogy teljesíti a kívánságát. Gyakran a gyerekeink többet tudnak a divatos játékokról, mint a szüleik. Ezért ma úgy döntöttünk, hogy segítünk neked, és összegyűjtöttük az összes releváns információt a legérdekesebb babákról egy helyen.

Gondolkodott már azon, hogy milyen szerepet játszik egy baba egy lány nevelésében?? Ebben a gyermek mások tapasztalatait és cselekedeteit utánozza. A baba a felnőttek világát utánozza és felkészül a jövőre. Segítője és közeli barátja a lányának. A játék tükrözi a gyermek életeseményeinek megértését.

És most lépjünk a csúcsra.

LOL

LOL babák megdönteni minden rekordot polaritás. Néhány éven belül ők lettek a leghíresebb babák a világon. Minden játék különleges. Saját stílusa és kiegészítői vannak. De nem tudsz előre kiválasztani egy konkrét bábot. A játékokat átlátszatlan golyóba csomagolják. Tudni fogja, hogy melyiket kapja meg, amint kinyitja a csomagot. A legnagyobb LOL készlet a Winter Chalet House. Ez egy háromszintes ház lifttel, úszómedencével, sífelvonóval és sok más dekorációval. Összesen 95 meglepetés, köztük két LOL baba és egy háziállat.

LOL OMG LOL Hair House LOL Chalet LOL Bőrönd LOL Suitcase

Barbie

Ez a baba először 1959-ben jelent meg. Ennek ellenére a mai napig népszerű. Ez az a fajta játék, amit minden lány szeretne kapni. Többféle sorozatban kapható. Van egy sorozat, amelynek a címe „Határtalan mozgás”. Ezek a játékok mozgatható ízületekkel készülnek. A Shining Fashion Series vonzó ruhákat és egyéb kiegészítőket tartalmaz. Ezekhez a babákhoz speciális készletek léteznek:

  1. Mentőautó.
  2. Szupermarket.
  3. Nagy konyha.

Barbie baba könnyen átalakulhat mesefigurává. A készítő kis hableány vagy tündér alakú játékokat készít.

Barbie

Filmek és tévésorozatok készülnek erről a játékról. A világ minden országában ismert. Ez nem csak egy baba, hanem egy személyiség, saját életrajzzal. A játék meglehetősen jó minőségű, szép arcvonásokkal készült.

Juan Antonio Reborn baba babák

A spanyol Juan Antonio márka nagyon valósághű babákat készít. Úgy néznek ki, mint a csecsemők vagy a 1,5-4 évesek. Ezek közül a legszokatlanabbak a raeburnok. Különleges technológiával, kézzel készülnek. A kézművesek valódi műalkotásokat hoznak létre, amelyek feltűnő hasonlóságot mutatnak a valódi gyermekekkel. Bársonyos felszíne az újszülött bőrére emlékeztet, és az arcán apró erek vannak a finom bőr alatt. Ezeknek a babáknak a súlya és magassága közel van egy csecsemőéhez, körülbelül 50 cm. és 3 kg. A Reborn nem interaktív. Nem pisil vagy beszél, mint sokan mások, nem bírja a vizet és a közvetlen napfényt.

Hairdorables

A babát először 2022-ben mutatták be a nagyközönségnek. A Just Play Toys gyártja. A babák miniatűr lányok, színes hajjal. Ez különbözteti meg őket a többitől. Körülbelül 12 centiméter magasak.

Ezeket a játékokat egy speciális dobozba csomagolják, amely a tartozékokat is tartalmazza. De hogy mik ezek a dolgok, azt a gyerek csak akkor tudja meg, ha kinyitja a dobozt. A sorozatban háziállatok is vannak.

Hairdorables

A játék kiváló minőségű anyagokból készült. Sajnos, kisgyermekek számára jobb, ha nem vásárolják meg, mert sok kis alkatrész van. Ez a baba leginkább egy 5 éves gyermek számára lenne alkalmas. A haj jól megmunkált, de nem kell igazi samponnal mosni. A játékok vizesek lehetnek. Néhány baba vízbe helyezve megváltoztathatja a hajszínét.

Luvabella

A Luvabella még a legigényesebb lányokat is meglepi. Megérti, ha az emberek közelednek hozzá, és reagál rájuk. Például integet a karjával, kinyitja a száját, pislog a szemével… Ez a baba belsejében lévő speciális érzékelőknek köszönhetően lehetséges. Megetetheted, játszhatsz vele és elaltathatod. Simogasd meg a baba hasát vagy lábát, és ő nevetni fog. Kinyitja a száját, ha cumit vagy cumisüveget kínálnak neki. És ami a legjobb, Luvabella képes megjegyezni 500 mondatot, amit megtanítasz neki! A baba veled együtt fejlődik a dúdoló babától a beszélő babáig.

Egy tehetséges kézműves Jekatyerinburgból

Larisa Isayeva babái

Oroszország legszebb babáinak más képviselői a jekatyerinburgi Larisa Isayeva csodaművész szerzői textilbabái. Babái a világ minden tájáról származó folklór, dalok, mesék, legendák és mítoszok szereplői.

A jekatyerinburgi mester

És milyen gyönyörű ruhák vannak rajtuk! Can’t take your eyes off. Meg kell jegyezni, hogy ezeknek a gyönyörű babáknak a létrehozásának teljes folyamata teljesen kézzel a legapróbb részletekig, ami meghatározza az árat, ami megéri. Nézd meg magad.

4

Született baba

A Baby Born mega népszerű babák a 3-6 éves lányok számára. Úgy néznek ki, mint a babák vagy 1,5 és 3 év közötti csecsemők. A Baby Bones babák (fiú és lány) tudják, hogyan kell inni a cumisüvegből, speciális zabkását enni, majd WC-re menni. A Sister and Brother baba az óvodai kisgyerekekre emlékeztet. Állni tudnak, és mozgó végtagjaiknak köszönhetően különböző pózokat tudnak felvenni. A család legújabb tagja a Baby Bon Mermaid. A farka mozog a vízben, és úgy néz ki, mintha a baba tudna úszni. A legtöbb játék 43 cm magas. Körülbelül 1,5 kilogramm.

Baby Bon Húg Baby Bon Kisöcsi Baby Bon Bájos Baba Bon Bájos Baba Bon Kis hableány Baby Bon Kis hableány

A táblázat összehasonlítása a műszaki adatokkal

A fogyasztói preferenciák alapján kiválasztottuk a legjobb babababákat, amelyek közül választhatsz.
ModelTypeDoll MaterialProperties

Meglepetés baba L.O.L. Meglepetés egy kapszulában 5 Hairgoals Babamodell műanyag Énekel, nedvesedik, fürdethető
Zapf Creation Baby Born 43cm interaktív babababa 825-938 Baba baba vinil/műanyag A fej forog, a szemek becsukódnak, tud pisilni, sír, lehet fürdetni
Enchantimals Hixby sündisznó kedvenc háziállatával, 15 cm, FJJ22 fiú baba, modell baba gumi/műanyag Háziállattal együtt
Carapuz Mása és a medve interaktív babababa 25cm 83033 Klasszikus műanyag/textil Forgatható fej
Hairdorables Style Barátnők Rejtélyes baba sorozat 1 Modell baba műanyag Head Turns
Spin Master Luvabella szőke haj, 6040744 Babababa műanyag Arckifejezésekkel, szemek zárva
Barbie Color Reveal meglepetés baba (3. hullám) modell baba műanyag paróka

Az alábbiakban az egyes modellek részletes leírása található.

Aliv baba

A Baby Alive babák tudnak cumisüvegből inni, speciális ételeket enni és a WC-t használni. Több mint 50 hangot és kifejezést adnak ki oroszul, elfordítják a fejüket, becsukják és kinyitják a szemüket – akárcsak az igazi babák! Minden babához más-más készlet jár, de mindegyikhez tartozik egy teáskanna, egy bábu, egy tányér és egy kanál. A Baby Alive reagál a mellbimbón és a cumisüvegen lévő speciális érzékelőkre. Amikor a szájban tartják, a baba jellegzetes nyelési vagy szopási hangot ad ki. A Baby Alive nagyméretű, 30-35 cm magas babák. és 1,5 kg súlyú. Így a 3 év alatti csecsemőknek nehéz lesz felemelni őket.

Cry Babies vagy síró baba

Úgy néznek ki, mint az igazi újszülöttek. Gyönyörű nagy szemeik vannak, és állandóan sírnak. Öntsön vizet egy speciális tartályba, hogy úgy nézzenek ki, mint a valódi könnyek. A megfelelő rekesz a baba fején található.

Ha elveszed a cumiját, sírni fog… Vagy zokogni. Amint cumit adsz a babának, azonnal megnyugszik. Ez a játék 31 cm magas és PVC-ből készült. A baba elég könnyű ahhoz, hogy másfél éves korú gyermekek számára is szórakoztató legyen.

Bizzy Bubs Interaktív

Bizzy Bubs egy sorozat imádnivaló kis (23cm).) Babababák, mindegyiknek saját különlegességével. Mindig ugyanúgy néznek ki, még ha egyformán is néznek ki: Gracie ugrál a kiságyában, Primmy kúszik, Polly táncol, míg Curly a kis kezével eltakarja a szemét és kukucskál. Kérjük, olvassa el a leírást, mielőtt megvásárolja a babát, így nem fog rosszul választani. Minden baba sírhat, de ha egyszer adsz nekik egy cumit, megnyugszanak. Minden játékhoz egy bábu és egy üveg tartozik. Egyesek kiságyat vagy hordozóágyat tartalmaznak. A Bizzy Bubs 4 elemmel működik, amelyek a készlet részét képezik.

5-7 éves korú gyermekek számára

Spin Master Candylocks Strawberry Mary, 18 cm, 6054253

Előnyök

  • hosszú haj
  • Eper illat
  • Tartozékok

Hátrányok

  • túlárazott

2,189 ₽-tól

Egy eperbaba. A szőrük hosszú, bolyhos és rugalmas. A lányok számára szórakoztató a szálak fésülése és a különböző frizurák készítése – a fürtök sokáig tartanak. Ha szeretné, a hajuk hossza meghosszabbítható vagy más árnyalatot adhat a mellékelt kiegészítőkkel.

Barbie Rejtélyes Szakemberek Barna, GLH64

Előnyök a

  • két kép
  • magas minőség
  • intrika

Hátrányok

  • nincs

1,805 ₽-tól

A sorozatban minden Barbie két szakmát képvisel. Ruhadarabok és kiegészítők, amelyek egyszerre két megjelenést hoznak létre. Az intrika az, hogy a csomagok átláthatatlanok. Az utolsó pillanatig a gyermek nem tudja, hogy Barbie ezúttal melyik szakmát fogja képviselni. A gyerekek szeretik a rejtélyes elemet, és élvezik az egész sorozat összeállítását. Boldog szülők – a lányok bepillantást nyerhetnek a vajúdásba.

YULU SnapStar Aspen, 23 cm, T16243

Előnyök

  • alacsony ár
  • fényes kép
  • online alkalmazás

Hátrányok

  • nincs

1,325 ₽-tól

Internetsztár és utazási ikon. Rengeteg képet készít utazásai során, amelyeket a közösségi médiában tesz közzé. Világosbarna haj, zöld szemek, rövid ruha, rózsaszín csizma – egyedi stílusa. Segíts Aspennek meghódítani a virtuális világot az alkalmazás letöltésével a telefonodra. Készítsen róla képeket, adjon hozzá hátteret azokról az országokról, ahol járt, tegye fel az Instagramra és a YouTube-ra.

Enchantimals

Az Enchantimals az azonos című animációs sorozat népszerű fehérnemű babái. A hősnők varázslatos barátnők, akik gondoskodnak kedvenc állatbarátaikról. Mindig együtt vannak, és még a kinézetük is egyforma. Például Bree Bunnynak imádnivaló nyuszifül és nyuszifül van, akárcsak a kis nyuszinak. A babák karja, lába és feje mozgatható, és néhányuknak a lába még térdben is hajlítható. Minden baba egy kisállattal érkezik. Az Enchantimals babák nem nagyok (15-30 cm magasak).) és könnyű. Magával viheti őket az útra.

Corolle Mon Premier Poupon Bebe Calin

A Corolles 12 hüvelykes babája.

Ezek a francia Corolle márka babái elegánsak és aranyosak. Méretük – 30 centiméter – tökéletes a játékhoz. A karok és a lábak mozognak, így a babák ugyanolyan pózokat vehetnek fel, mint egy baba. Olyan kellemes és finom vanília illatuk van! A babának kék álmos szemei vannak, amelyek becsukódnak, amikor lefekszik aludni, akárcsak egy igazi baba.

A gyártó 6 babát kínál, amelyek közül választhatsz, mindegyiket különböző ruhákkal és megjelenéssel. Érdemes megjegyezni, hogy a tartozékok nem tartoznak a csomaghoz, de mindent külön megvásárolhat ettől a gyártótól – egészen a babakocsiig és a hordozóig.

Választhatsz babastílusokat – különböző ruhákkal és arckifejezésekkel.

Előnyök: Kiváló minőségű, illatos, fürdethető..

Hátrányok: A tartozékokat külön kell megvásárolni

Shibajuku Girls

Shibajuku – kis babák (33 cm).) nagy fejjel és hatalmas szemekkel. Ők az igazi divatrajongók a babák világában. Mindegyiknek megvan a maga képe. Mint Yoko a rocksztár, Koe – szereti az állatokat és állati kiegészítőket visel. A ruhákat és a megjelenést az ausztrál tervező, Madeleine Hunter tervezte, akit a modern japán utcai divat inspirált.

További babák

[su_image_carousel source=”media: 43820,54526,55096,54538,54549,43818,55971,43813,54552,55092,54557,43832,47865,54528,43825,55089,55991,55972″ limit=”100″ slides_style=”photo” crop=”none” columns=”3″ adaptive=”no” dots=”no” link=”custom” autoplay=”2″]

Lányos ajándékokat keres? Nézze meg ezeket a véleményeket:

Kedvenc gyermekjátékaink!
Ajándékok 5 éves lányoknak minden alkalomra.
Lego Designer. Ajándékötletek minden korosztály számára!
LOL. Népszerű baba lány. Hol lehet megvásárolni az eredetit?
100 ajándék 5 és 6 éveseknek!

Melissa & Doug Jenna – baba baba 30cm

Zhenya baba a Melissa & Doug-tól

Csinos és elég nagy baba a népszerű Melissa & Doug márkától. A babának aranyos arca van, különösen a szemek – hihetetlenül szép, hogy bezárul és kinyílik. Szopogathatja az ujját és a cumit (mellékelve van). A feleségnek vannak testvérei – Maria és Gabriella, akiknek más a bőrszínük, a testvére Jordan. Az NBC News „A kora gyermekkori játékok arany standardjának” nevezte ezeket a babákat. 18 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára

Előnyök: kis súly (770 gramm), kiváló minőség, szép szemek. A kádban fürdethető.

Hátrányok: További tartozékokat (cumisüveg, bébiételkészlet) külön kell megvásárolni.

A legjobb babák rangsora

KategóriaNévMinősítésÁr

Legjobb baba babák 1 Barbie baba a Matteltől 9.9 / 10 2 300
2 Disney hercegnők a Mattel által 9.6 / 10 2 000
3 Steffi terhes baba a Simba-tól 9.5 / 10 980
Legjobb klasszikus babák 1 Bella baba Munecas Antonio Juan 9.4 / 10 8 230
2 Dasha baba Paola Reina által 9.3 / 10 1 720
3 Anna baba Vesna által 9.2 / 10 1 930
A legjobb interaktív babák 1 Zapf Creation Baby Born Interaktív Baby Sis interaktív Baby Sis 9.7 / 10 4 600
Legjobb baba babák 1 A Zapf Creation által született baba 9.8 / 10 3 800
2 Azálea baba Juan Antonio 9.8 / 10 4 450
Legjobb plüssbabák 1 Becky hercegnő baba Mary Poppins 9.6 / 10 1 200
2 Mása a Multi-Pulti által 9.2 / 10 790
Legjobb babakészletek 1 Enchantimals Brie a nyuszi virágzik a kertben a Mattel által 9.8 / 10 1 400

A legjobb lánybabák készítői

Egy játéknak nemcsak szépnek, hanem tartósnak és biztonságosnak is kell lennie, és nem minden baba felel meg ezeknek a követelményeknek. A legjobb klasszikus babákért keresse az európai márkákat: Antonio Juan, Paola Reina, Falca, Zapf Creation. Nagyszerű dizájnjukkal és a minőség iránti rendíthetetlen elkötelezettségükkel nyernek szíveket. A legjobb modellbabák természetesen a Mattel, a Hasbro és a Simba – egyszerűen nincs egyenlő az új ötletek, ruhák és kiegészítők sokféleségében. Néhány orosz márkát is kiemelhetünk: Vesna, Mary Poppins, Multi-Pulti. A játékok nem olyan szépek, de biztonságosak és szórakoztatóak a gyermekek számára.

Puppet totál 2022: a jelöléseim

Délután! Azt is szerettem volna megosztani veletek a legélénkebb babás benyomásaimat az eltelt 2022-es évről. Nagyon szeretem az ilyen témákat olvasni, és javaslom, hogy olvassa el a végeredményt

:)
Az év értékesítése

A babahobbi első két évében egyetlen babát sem adtam el, csak vettem őket: mindet a háznak, mindet magamnak, mindet, amire szükségem volt. A harmadik évben már 10 darabot adtak el, a negyedik évben pedig 13 darabot. És idén 34 baba hagyta el a házat. Megpróbálom a gyűjteményemet kicsiben és kicsiben tartani. Végre kezdem jól csinálni, ha lassan is, de… Nem tudok kiemelni egy babapiskótát sem az eladottak közül. Mindet átgondoltan tették ki a vásárlónak – nem bántam meg egyiket sem utána. Szóval mindent jól csinálok, és remélhetőleg továbbra sem leszek mohó, és nem engedem el a babákat..
Az értékesítéshez még két tétel kapcsolódik: az év kellemetlensége és az év varangya.

2. Varangy (évek) – még mindig nehezen engedi el a babákat. A „jobb lenne eladni” gondolattól a boltban történő bejelentésig sok időt és sok gondolkodást vesz igénybe, vagy inkább csatákat a varangyos varangyokkal.

3. Az év baja, azt hiszem, az, hogy amikor az egyik babámat eladták, nem vettem észre a furcsa, furcsa színezést a lábakon, ami jogos oka volt a vevő elégedetlenségének. Az ügyet (remélem) mindenki megelégedésére rendezték, de még mindig van néhány aggodalmam és egy semleges visszajelzésem.

4. Az év hangulata: Miért olyan sok babszem??! Akárhogy is nézzük, még mindig több babát veszek, mint amennyit eladok. Próbálok mindent megtenni, hogy a gyűjtemény növekszik, de eddig nem túl sikeres. És a hangulat megfelelő – az új babák öröme, egy kis keserűséggel fűszerezve az akaraterő hiánya miatt.

Az év szégyene

Tetszettek a legutóbbi MDBF limitált kiadásai, de nem annyira, hogy „akarom”. Amíg meg nem láttam a 2022-es év újdonságát, Anoushka Chosen-t. Engem azok a szemek győztek meg… Valakinek kellett egy élő fotó, hogy értékelje Anushka-t, nekem csak egy promóciós fotó kellett, hogy beleszeressek… Természetesen megpróbáltam megvenni, de sajnos – sikertelenül. És ez valamiért nagyon frusztráló volt, semmilyen logikai érv a lottóról, a valószínűség-elméletről és hasonlókról nem vigasztalt. Nem vagyok eredeti, azt hiszem: csak el akartam adni az összes gottot, és soha többé nem szórakozni velük, csak hogy elkerüljem ezt a fajta idegőrlő és frusztrációt a jövőben. Idővel persze az érzelmek alábbhagytak, de a gotz babákhoz való hozzáállásom talán egy kicsit langyosabb lett..
Talán a következő pontomnak köze van ehhez a hűtéshez.

Az év közönye

Little Kidz Gotz által. Nem akadt meg. Nagyon érdekes a promóciós fotókon, de amikor kijöttek, örültem, hogy nem rendeltem azonnal, hanem úgy döntöttem, hogy várok. Nézem őket más lányoktól, nagyon örülök azoknak, akiknek tetszettek, de nem nekem valók … Talán meggondolom magam, ha a babák más formákkal fognak megjelenni, de itt vagyunk…

Az év csalódása

Az év talán legnagyobb csalódása számomra az volt, hogy megvettem egy Barbie Dress to Fun, Superstar formát. Már régóta nézegetem ezeket a különböző szuper öreg lányokat a felsőkben, és régóta gondolkodom azon, hogy kit szeretnék megvenni magamnak? Talán meg kéne próbálnom visszaszerezni az „első igazi Barbie”-mat..? Vagy hogy megvegye az egyiket, amelyről gyerekkorában álmodott? Mindezek a kedves Barbie Totally Hair, Barbie Sweet Hearts, Barbie Hollywood Hair… Nem szántam rá időt, és úgy döntöttem, hogy nem veszek valakit, akinek árcédulája van. Semmi érzelem, semmi. Nos, itt van és itt van. Szóval, igen, az arca olyan, mint a gyerekkori… Na és?? Ez egy csalódást okozó vásárlás, tényleg. Továbbra is örülni fogok másoknak, de magamnak rájöttem, hogy nincs rá szükségem.

Az év félreértése

A kínai csuklós babák voltak a legnagyobb félreértés számomra, és több cikket is írtam róluk. Úgy tűnik, hogy minden jó – zsanérok, stabilitás, és a méretek, mint a Xiaomi szeretem. És a minőség elég jó, és minden … De nem akarok velük játszani, és ez az. A Xiaomi vonzódik hozzá, ők pedig nem. Nem értem, hogy a babavilágban a kedvenceink és az ellenszenvünk néha mitől függ?..

Az év hülyesége

Az év legnagyobb ostobasága kétségtelenül az volt, hogy megvettem Irene-t Kati Cruztól. Egy baba, ami megint nem illik a ház egyik babatársaságához sem, egy baba festett szemekkel és parókával (jobban szeretem a műszemeket és a varrott hajat), egy baba, ami sokkal többe került nekem, mint a szokásos ára… De olyan gyönyörű, olyan kecses… Most a szépség és az elegancia a dobozban van, és nem tudom eldönteni, hogy kibontjam-e a dobozból, és beengedjem a babapolcra, vagy visszaküldjem a boltba?

Az év őrülete

És az őrület volt, hogy vesz egy pár Irene és Crystal, még nem döntöttem, hogy mit csináljak Irene-vel. Crystal még nem jött el hozzám, és mindkettőjükkel kapcsolatban elhalasztottam a döntést ezzel a „hihető” ürüggyel..

Az év beteljesületlen álma

Egy kicsit ellentmondásos jelölés… Már régóta szeretnék egy Lydia A Girl for All Time-ot, és idén volt egy előrendelés rá… Természetesen azonnal megrendeltem, természetesen vártam a novembert, amikor megígérték, hogy kiküldik az ügyfeleknek. Elinorral együtt Lydia türelmetlensége is megduplázódott. De az ismert szerencsétlen körülmények (világjárvány) miatt a babák elakadtak a vámon, és idén nem kapom meg őket. Egyrészt úgy tűnik, hogy a babákat már megvették és kifizették, mi több, már úton vannak. Másrészt nem tudom, mikor érkeznek meg. Tehát azt hiszem, Lydia és Elinor kapja a „beteljesületlen álom” címet. És a következő „díj” megszerzése.

Az év leghosszabb várakozása

Lydiát májusban rendelték, a várakozás 7 hónap. Elinor augusztusban, csak 5 hónap várakozás… Valójában ez a leghosszabb várakozás, nem csak 2022-ben, hanem az egész babahobbim történetében. Tudom, hogy a BJD emberek többet várnak, de eddig ez van..

Az év legmenőbb babája

És itt van a leggyorsabban ebben az évben jött hozzám az egyik szépség gotz – Sarah. A fizetéstől a kézhezvételig csak 3 nap telt el.

* Az év cukisága *

Paola Raina mini barátnőire talán a legmegfelelőbb szó a „huhogás”. Olyan aranyosak és bújósak lettek! Miután megvettem az elsőt, Martinát, egy hónapon belül öt másik érkezett. Mindent egybevetve, hat imádnivaló baba egy év alatt

:)
Az év meglepetése

Nem nagyon követem az új megjelenéseket és bejelentéseket, és a legnagyobb meglepetés idén számomra Natasha Romanoff, vagyis Black Widow volt. Nagy rajongója vagyok a Marvel-univerzumnak, és mindig is kedveltem Scarlett Johansson színésznőt is. Szóval nagyon boldog voltam, hogy egy ilyen babát láttam, és persze, hogy magaménak tudhattam.

Az év márkája.

A legtöbbet „vásárolt” márka idén számomra a Mattel volt, a Barbie-t hirtelen megelőzte a Disney és a Paolock. Most hirtelen felfedeztem a „portré” Barbik világát, ami nagyon vonzott, ellentétben a szokásos Yogi vagy Fascionistákhoz képest. Ó, és köszönet a BMR1959 sorozatnak. A 2022-ben vásárolt babák egyharmada Barbie.

Az év megnyitása

Az év felfedezése számomra a Xiaomi babák voltak. Már régóta rajta volt a kívánságlistámon, de mindig halogattam. De mivel hallottam Svetától, hogy már kezdenek eltűnni az eladásokból, felgyorsítottam a dolgot, és szereztem két kedves lányt – Larát és Lérát. Elképesztően kényelmesek – a magasságuk, a méretük, a zsanérok, szépek és puhák, menők! Nagyon örülök, hogy most már megvannak.

Az év váratlan vásárlása

Úgy döntöttem, hogy nem veszek Ruby Red babákat. Kezdetben nem vonzódtam hozzájuk. Igen – szép, igen – érdekes, de nem annyira, hogy megvegyem. Megcsodáltam mások fotóit. Örömmel láttam, hogy rendszeresen új babák jelennek meg. Csalódottan tapasztaltam, hogy ott is elkezdtek „csak boltban kapható” limitált kiadványokat készíteni, és megint nem elég a mennyiség. De távol állt tőlem, nem érintett meg. Amíg meg nem láttam őt, Eira. Annyira csinos! Annyira hasonlít Elzára a „Hideg szív”-ből! Annyira vagányan öltözött! Két napba telt, mire meggyőztem magam, hogy nincs rá szükségem. Szereznie kell egy párat, nem szereted a babákat pár nélkül. Wiggy! Ruhákat, cipőket sem találok, nem sokan készítenek. Miért akarsz egyet?? Aztán nem tudtam ellenállni, és rendeltem. Most várom, hogy februárban szabaduljon.

Egy álom vált valóra ebben az évben

Sokáig gondolkodtam, hogy melyik babát nevezhetjük valóra vált álomnak. Mindenki szándékosan vásárolt, mindenki azt akarta. De ő egy valóra vált álom? Katarina és Gotz Noélia között választottam, de aztán kaptam egy csomagot, valószínűleg az idei utolsót. És rájöttem, hogy ki az, akit joggal nevezhetek valóra vált álmomnak – Barbie Cali Girl Western Lea. 2 évvel ezelőtt megkedveltem, és azóta próbálom megvenni, de folyton lecsúszott. És most, végre, sok szerencsét – tisztességes állapotban lévő baba, majdnem teljes felszerelés, és mindez elfogadható áron. Igen!

A jövő évi álom/cél

Ez egy trükkös tétel volt. Először azt akartam írni, hogy nem álmodom senkiről, és nincs különösebb célom … De miközben írtam ezt a témát, rájöttem, hogy tévedtem

:)

Van egy álom és egy cél is!

A jövő évi cél tehát: a mennyiségtől a minőségig! Vásárolj kevesebb babát, tölts több időt azokkal, akik már megvannak. Végül, hogy összeállítsuk azokat a hibrideket, amelyekhez az alapanyagok már régóta ott hevernek. A tervezett fotózások legalább egy részének megvalósítása. Végre újra babáknak varrni. Nos, a cél nagy, lássuk, hogyan fog megvalósulni. Nem véletlenül mondják, hogy az oldalunk varázslatos, amit hangosan mondasz, valóra válhat

:)

És a következő év álma: megszerezni magamnak az egyik kedvenc karakteremet, vagy talán kettőt. Keressen egy megfelelő babát és állítsa össze a képet.

Az év babája

Már csak egy utolsó jelölés van … Hosszú ideig gondolkodtam, és eldöntöttem, hogy személy szerint nekem személy szerint kit szeretnék az év babájának nevezni? Ha az Egy lány minden időkre időben érkezett volna, nem lenne kérdés – persze, hogy Lydia. De azt hiszem, a jelölést olyasvalakinek kellene adni, akit volt időm a kezemben tartani… És akkor eszembe jutott – természetesen Anasztázia. A mosolygós szépség, akinek keringőjét a rajzfilmből számtalanszor meghallgattam. És egy nap rájöttem – ha szeretem a lányt, akkor talán a baba is, bár ő nem egy Disney hercegnő..? Kiderült, hogy igaz, és most velem él. Ezek a 2022-es évek eredményei a babahobbimban. Csatlakozzatok, írjátok meg az összegeket, mutassátok meg a babáitokat..! És kívánok nektek jó karácsonyi hangulatot, boldog ünnepeket és kívánom, hogy a legjobb kívánságok valóra váljanak!

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Dániel Pál

    Kérdezem, hogy milyen szempontok alapján értékelték a legjobb babákat lányoknak 2022-ben? Milyen tulajdonságokat és funkciókat tekintettek fontosnak a rangsorolás során? Melyik babával lesznek a legjobb élményeink?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása