...

Top 31 legjobb mosógép szárítóval – Értékelés 2022-re

a szárítóval ellátott mosógépek előnyei és hátrányai

A modern mosógépek programjai már nem korlátozódnak a magas centrifugálási sebességre, a finom öblítési módra vagy a beépített programok sokaságára. Mindezek a funkciók a standard modellekben is rendelkezésre állnak. A mai piacon széles körben elterjedtek azok a berendezések, amelyek nemcsak mosásra, hanem szárításra is alkalmasak, így mind a mosás, mind a szárítás sokkal könnyebbé válik a háziasszonyok számára. Az ilyen készülékek segítenek megtakarítani a ruhaszárításhoz szükséges helyet, gazdaságosak és szinte nem igényelnek különösebb karbantartást.

6 legjobb standard mosógép

A legjobb szabványméretű mosó-szárítógépek alkalmasak nagycsaládosok számára gyermekekkel. A nagy kapacitású egységek megbirkóznak a nehéz foltokkal és a kényes anyagokkal is. Javasoljuk, hogy ezeket a készülékeket közepes méretű fürdőszobában, konyhában vagy közös fürdőszobában helyezzék el.

Top 35 legjobb zöldség- és gyümölcsszárító – Értékelés 2022

LG F2V5HG0W

Iparágvezető mosógép elektronikus intelligenciával. A szövetfajták automatikus felismerése beépítésre került, és a készülék több mint 20 000 tétel tárolására alkalmas memóriával rendelkezik. A gép képes önállóan meghatározni az optimális mosási módot, és lehetőség van a készülék okostelefonon keresztül történő távvezérlésére. A kutatások szerint ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a mosás kíméletesebb, a szövetek 18%-kal kevésbé károsodnak. Többféle szárítási mód a ruhák jobb ápolása érdekében, bármilyen típusú anyaghoz kiválasztható a legjobb opció. Az LG Steam+ funkció elpusztítja a baktériumok és mikrobák 99%-át, ami fontos az ágyneműk, gyermekruhák esetében. Nagy teherbírású modell rozsdamentes acél dobdal és edzett üvegajtóval. Az okos háztartási készülékek a Yandex Alice-hez kapcsolódnak, hanggal vezérelhetők, az okosotthon rendszer kiterjesztése lesz.

High-tech vezérlés, mesterséges intelligencia.

A szövettípusok felismerése.

Gőzkezelés, baktériumölő rendszer, könnyű vasalás.

Tartós modell, kiváló minőségű, strapabíró alkatrészek.

Kíméletes a szövetekhez.

Beko WDB 7425 R2W

Mosógép 7 kg-ig terjedő terhelhetőséggel. Beépített inverteres motor, a modell tartós és nagy igénybevételre is alkalmas. Alacsony zajszint, hatékony mosás, alkalmas gyermekes családok számára – a foltok gyakran nehezen eltávolíthatók. A készülék 2 szárítási üzemmóddal rendelkezik a kényes és a strapabíró textíliákhoz. Gyermek-, hab- és túlfolyásvédelem az okostelefon-csatlakozáshoz. Gyors mosás és kíméletes szárítás a kényes szövetek számára. Alacsony zajszint és minőségi alkatrészek, a készülék még kis helyiségekben is kényelmesen tartja a lakókat.

Hosszú élettartamú, strapabíró motor.

Távirányító.

Gyermekbiztos mosás, extra funkciókkal a könnyű használat érdekében.

Alkalmazkodik a különböző anyagtípusokhoz.

A víz- és energiafogyasztás alacsony.

Electrolux EW7WR368SR

Nagy kapacitású mosógép, amely akár 8 kg-os töltethez is alkalmas. A minősítésű készülék, amely kiválóan megbirkózik a nehéz mosási feladatokkal is. A gép tele van extra funkciókkal az Ön kényelme érdekében: gyermekzár, habzásgátló, 14 mosási ciklus. A műanyag dob működés közben gyakorlatilag zajtalan, bírja a folyamatos használatot, de nem nehéz textíliákhoz tervezték. A beépített gőzkezelés eltávolítja a baktériumokat és baktériumokat, kíméletes vasalási hatást biztosítva. A közepes méretű Electrolux gép esztétikus és alkalmas a kortárs belső terekhez, akár egy kis fürdőszobába is.

Stílusos design.

Alacsony energiafogyasztás.

Csendes.

Gazdaságos – megbirkózik a koros és kemény foltokkal.

Alkalmas gyermekes családok számára.

Párakezelés, késleltetett indítás, gyermekzár, habvédő.

Weissgauff WMD 4148 D

A készülék rozsdamentes acél dobot tartalmaz, amelynek kapacitása mosáshoz 8 kg-ig, szárításhoz pedig 6 kg-ig terjed, ami a hasonló készülékekhez képest kiváló. A készülék méretei kompaktak 59.5x47x85 cm. Alacsony zajszint, nagy mosási sebességgel működik nyitott fürdőszobai ajtó mellett, nagyon keveset hallani a szobában. Tartalmazza a dob kiegyensúlyozatlanságát ellenőrző funkciót; nehéz tárgyakat nem szabad a gépben mosni, pl. pehelykabátokat vagy nagyméretű takarókat. A dob műanyagból készült, ami csökkenti a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását, de pozitív hatással van a mosás hangjára. Habszivacs, gyermekbiztos, hab- és túlfolyásgátlóval ellátott. Többféle szárítási mód a különböző típusú textíliákhoz.

Kényelmes mosási módok, hab- és gyermekbiztos.

A készülék kis mérete.

Nagy kapacitású dob.

Alacsony zajszint.

A szárító kíméletesen szárítja a szennyest, leveti a szöszöket, elpusztítja a baktériumokat és a kórokozókat.

Indesit XWDA 751680X W

Olasz gyártmányú készülék, maximális terhelhetősége 7 kg, szárítás esetén 5 kg-ig terjedő terhelhetőséggel. Mosás és A energiaosztályú üzemmód. Beépített speciális programok érzékeny szövetekhez, sportruházathoz és fekete árukhoz. Késleltetett indítási mód, éjszakai mosás, feltöltés, gyermek- és habvédő funkció. A vásárlói vélemények szerint csendes, de magasabb fordulatszámon hallhatóvá válik. A szárítás csendes. A rozsdamentes acélból készült dob, amely kíméletes a szennyeshez, ellenáll a folyamatos használatnak. A készülék ezután lágyan szárítja a ruhákat, fellazítja a szöszöket, majd könnyen kivasalható.

Csendes.

Fenntarthatóság.

Nagyszerű mosási és szárítási minőség, még a legnagyobb darabok esetében is.

Stabil felépítés, minőségi alkatrészek.

Olyan extra funkciókkal rendelkezik, mint a gyermekbiztos, habbiztos, késleltetett indítás stb.

Tágas és családi használatra alkalmas.

Weissgauff WMD 6160 D

Mosógép szárítóval, 14 mosási programmal és 3 szárítási móddal felszerelve. A műanyag dob törékeny, de csendes – nagy terhelés nem ajánlott. Habszint- és dobegyensúly-szabályozóval, gyermekzárral rendelkezik. A közvetlen meghajtású inverteres motor hosszú távon megőrzi a mechanizmus épségét – hosszú élettartamú eszköz. Gyermekes családok és idősek számára is alkalmas, nagyon jól mosható és szárítható, télikabátok és pehelykabátok esetében is használható. Beépített késleltetett indítás, éjszakai mosási üzemmód, a ciklus után hangjelzés hallható.

Csendes futás – a műanyag dobnak köszönhetően.

Extra funkciók: késleltetett indítás, habvédő, gyermekzár, túlfolyásvédelem.

Minőségi mosás és szárítás A osztály.

3 különböző szárítási mód a különböző típusú textíliákhoz.

Tágas, erős.

Kiválasztási kritériumok

Ha a hely nem teszi lehetővé külön mosó- és szárítógépek beszerelését, a 2 az 1-ben változat a megfelelő választás. A szárítógépes mosógépek két kategóriába sorolhatók. Ez hatással van a használat módjára, valamint a gép kényelmére és sokoldalúságára.

Időzített szárítású mosógépek. A szárító a felhasználó által választható ciklusidővel rendelkezik, amikor forró levegőt fújnak a dobba. 25 és 180 perc közötti ciklusidő. A szárítóprogramok az anyagtípusra vonatkozó utasításokkal vannak ellátva: „pamut”, „szintetikus”, „selyem” stb. . A szárítási paraméterek az egyes textíliatípusok esetében csak hozzávetőlegesek, és a dobban tárolt darabok számától függnek. Minél kevesebb tárgy van a dobban, annál gyorsabban száradnak meg. Szükség esetén a szárítás meghosszabbítható, ha a ruhák még nedves tapintásúak.

Mosógépek maradék nedvesség szárítással. Ezekkel a mosógépekkel a felhasználó nem az időt, hanem a szövetben maradó nedvesség kívánt szintjét választja ki. A modelltől függően 2-4 szárítási program áll rendelkezésre. Köztük:

  • „A vasaló alatt”, ahol a tárgyakat kissé nedvesen hagyják;
  • „Állványon”, ahol a ráncok maguktól megereszkedhetnek és kisimulhatnak;
  • „A szekrénybe” biztosítja, hogy a szövet teljesen lecsöpögjön, így nem penészedik be, miután a szekrényben összehajtogatták.

Ezt a szárítórendszert olyan érzékelők teszik lehetővé, amelyek mérik a gép légcsatornáiban lévő páratartalmat (ott mikro vízcseppek képződnek a dobban körbefújt ruhákból). A felhasználó beállítja a kívánt szintet, és az elektronika folyamatosan összehasonlítja a bemeneti adatokat a bemeneti adatokkal. Ha a két termék összeilleszkedik, a szárítási folyamat leáll. Mosógép panel maradék nedvesség szárítóval.

A legfontosabb szempontok az automata mosó-szárítógép kiválasztásakor. Nem tanácsos mosógépet keresni szárítóval csak a minősítés alapján (ez vagy bármely más). Csak egy lehetséges vektort jelez az Ön figyelmére, kiemelve a gyártó vagy az egyes modellek legfontosabb problémáit. A szárítógép kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a következő jellemzőket:

  • Mosási és centrifugálási minőség;
  • a felhasznált villamos energia mennyisége;
  • Az összes előre beállított mosási és szárítási program;
  • további jellemzők;
  • méretek és kapacitás;
  • szín és design.

Energiafogyasztás, mosási és centrifugálási osztály. Minden modell legfontosabb jellemzői a mosási, mosási és energiafogyasztási osztályok – amelyeket latin betűkkel jelölnek (A, B, C stb.). A mosási és a centrifugálási kategóriák a szárítógépek esetében ugyanazok, mint a hagyományos mosó-szárítógépek esetében, mivel ezek a szennyeződés minőségét és a centrifugálási ciklus után visszamaradó nedvesség mennyiségét jelzik. A szárítógépek jellemzően nagy fordulatszámúak (1200-2000 fordulat/perc), ami megkönnyíti a ruhák későbbi szárítását. Ugyanakkor a szárítógépek energiafogyasztása magasabb, mint a hagyományos társaiké. Ez aligha meglepő, mivel az automata mosó-szárítógépek kiegészítő fűtőelemet használnak. A piacon leggyakrabban a C, D, ritkán – B osztályú modellekkel találkozhatunk, a közelmúltban megjelentek az A jelzésű változatok. Mint a hagyományos mosó-szárítógépek esetében, itt is figyelni kell a gyártók által kínált további opciókat.

Programok és üzemmódok. A hagyományos gépekhez hasonlóan a szárítógépek is különböző üzemmódokkal rendelkeznek az egyes szövetfajtákhoz – szintetikus, pamut, selyem, gyapjú -, és a szárításhoz. Egyes modellek speciális szárítási programokkal is rendelkeznek a szintetikus anyagok, a selyem és a finom ruhák, a pehelykabátok és a terjedelmes ruhadarabok nedvességtartalmának eltávolítására. Ezek a gépek gyakran tartalmaznak gyors és/vagy környezetbarát mosási és szárítási programokat, gőzkezelést és egyebeket.

További funkciók készlete. A modern készülékek általában olyan különleges funkciókkal vannak felszerelve, amelyek kényelmessé és könnyen kezelhetővé teszik őket. Ezek a készülékek a következők:

  • A legfontosabb mosási paraméterek – idő, vízhőmérséklet, üzemmód neve és egyéb – kijelzése.
  • Késleltetett indítás – a készülék programozásának lehetősége, hogy a készülék egy meghatározott ideig induljon. Ez az opció lehetővé teszi a mosás és szárítás elhalasztását éjszakára, amikor a villamosenergia-árak csökkentett szinten vannak.
  • A habszabályozás, amely egy olyan opció, amely megakadályozza a túlzott habzást, biztosítja a szárítás egyenletesen magas minőségét.
  • Szivárgásvédelmi rendszer, amely még vészhelyzet esetén is biztosítja, hogy a készülék működése közben ne özönöljön el a víz.
  • A zsilip zárható, és működés közben nem nyitható ki.
  • A rendszerint kulcskombinációval beállított manipuláció elleni védelem megakadályozza, hogy illetéktelen személyek beavatkozzanak a gép működésébe. Ez a lehetőség különösen népszerű a gyermekes családok körében, ezért gyakran „gyermekbiztosításnak” is nevezik.
  • Minél gyakrabban fordulnak elő ilyen „életveszélyes” túlfeszültségek, annál nagyobb szükség van a túlfeszültség elleni védelemre; alternatívaként később speciális elektronikus stabilizátorral is felszerelhető.
  • A mosó-szárítógép olyan tervezési jellemzőkkel rendelkezhet, mint a kiegészítő oldalsó szigetelés és a dupla nyílásablak, amely megakadályozza a szárítási folyamat közbeni leforrázást.

Ezenkívül figyelembe kell venni a mosógép zajszintjét is. Sok gyártó kínál gyakorlatilag csendes gépeket, amelyek még éjszaka is csendesen használhatók. Célszerű olyan készüléket vásárolni, amely a működés során valóban szükséges funkciókkal rendelkezik. Ne feledje, hogy a modellek ára közvetlenül függ a programok számától és az opcionális extráktól Vannak tartály nélküli automata mosógépek, amelyek a felesleges folyadékot közvetlenül a lefolyóba vezetik. Ezek a lehetőségek előnyösebbek, mint a hagyományosak, mivel a felhasználónak nem kell figyelemmel kísérnie a kondenzátumtartály töltését és ürítését.

Méret, kapacitás, kialakítás. Egy kis nyilvánvalóság. Ha az elhelyezéshez szükséges hely nagyon korlátozott, ésszerű megfontolni a kompakt „keskeny” változatban lévő modellek megvásárlását. A legkisebb fürdőszobákba és WC-kbe is gond nélkül beférnek. Csak azt kell tudni, hogy az alapvető specifikációban a készülék mélységét a felső fedél mérete adja meg. A mosó-szárítógép gyártóknál bevett gyakorlat. Néhányan képesek teljes beépítési méreteket előírni, hogy figyelembe vegyék a csillapítókat, a kiálló napfénytetőt és néha még a nyitott ajtót is, míg mások nem foglalkoznak ezzel. Ebben az esetben a jövőbeli tulajdonosnak lehetősége lesz arra, hogy részletesen megismerkedjen a kedvenc modellel (ilyen kétértelműséggel), miután a rulett segítségét igénybe vette. Így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket. A szaküzletekben kapható modellek többsége a hagyományos fehér színben és standard kivitelben kapható. Ugyanakkor a gyártók szokatlan modelleket is gyártanak, amelyeket világos árnyalatok és látványos részletek (nagyméretű nyílás, krómozott befejező elemek) különböztetnek meg.

A legjobb fali mosógépek szárítóval és szárítóval

Szokatlan, miniatűr mosógépek szárítóval viszonylag nemrégiben jelentek meg a piacon. Az egységek különösen alkalmasak kis alapterületű lakásokhoz, például garzonlakásokhoz vagy lakásokhoz. A felfüggesztett mosógépek úttörője a Daewoo volt, ma pedig a Xiaomi van a helyzet magaslatán. A készüléket elhelyezheti a kád fölött, a mosdó fölött vagy akár egy asztal fölött is, ha a fürdőszobában vagy a konyhában szűkös a rendelkezésre álló hely.

Top 35 legjobb merülő turmixgép – 2022-es rangsorolás

Xiaomi MiniJ Mini Smart Platinum V2-MBJ Mini Smart Platinum V2-MBJ

A Xiaomi mosógépek kompakt mini-modelljei úgy néznek ki, mintha nem hétköznapi eszközök lennének. Stílusos kialakítás, amely kiegészíti a modern teret. A márka modelljeit fordított csepp alakban tervezték, és egy nemzetközi versenyen tervezési díjat nyertek. A beépített nagy teljesítményű motor a nagy mosási kapacitás és hatékonyság alapja. Több mosási programot támogató mosógép szárítógéppel. 2,5 kg-ig terhelhető, a gép alkalmas bérlakások és kis családok számára is. Csendesen működik, nincs rezgés, a baktériumok akár 99%-át elpusztítja.

Érintőképernyős kezelőpanel.

Kényelmes elhelyezés, kompakt méret.

Van egy gőzkezelés.

Többféle mosási mód, beleértve a finom ruhák és a babák számára készült ruhadarabok mosását is.

Funkciótámogatás és felügyelet alkalmazáson keresztül.

Xiaomi MiniJ sterilizáló mosógép fehér 2.5 kg (G1-NZB)

Aranyos mosó-szárítógép, amely egyedülálló csepp alakú kialakításának köszönhetően igazi ékszer a modern környezetben. A készülék 8 mosási üzemmóddal rendelkezik, csendesen működik, és a ciklus végére figyelmeztető hangjelzés is hallható. Menü az érintőképernyőn, van egy alkalmazás az okostelefonhoz való csatlakozáshoz. Távolról vezérelheti a mosást és a szárítást, beállíthatja a készülék bekapcsolásának idejét. Beépített DD modern motor, van egy alvó üzemmód, amely nem zavarja a házban lakók nyugalmát.

Akár 2,5 kg-ot is elbír, kompakt méretben.

Távolról vezérelhető.

Kiváló minőségű, tartós motor.

Sokoldalúság, többféle mosási mód.

Csend.

Xiaomi MiniJ All-in-one falra szerelhető 2.5kg rózsaszín (V2-XTF)

A stílusos, bedobható fali mosó- és szárítógép. A készülék gyakorlatilag hangtalan, speciális éjszakai üzemmóddal, amely hangjelzésekkel és erős rezgésekkel figyelmeztet. 18 mosási módot biztosít a különböző szövetekhez, beleértve a gyapjú és a kényes anyagok mosását is. Maga a modell nem nehéz, 2,5 kg-os kapacitással. Integrált habszabályozás, kiömlés és gyermekzár. Lehetőség van egy alkalmazáshoz való csatlakozásra a mosógép vezérléséhez és műszaki állapotának ellenőrzéséhez. Érintőképernyős vezérlés. A modell stílusos testben készült, modern belső terekbe illeszkedik.

Magas A osztályú mosási hatékonyság.

A maximális fordulatszám 32 fordulat/perc.

A vezérlőhab, a mérlegdob, a gyermekvédelem funkciói.

Számos mosási mód.

Gőzkezelés, fertőtlenítés.

A legjobb függőleges keskeny gépek 2022

Renova WS-30ET

A legkisebb és legolcsóbb

Renova WS-30ET mosógép

Plusz: a Renova WS-30ET (2014) a dob helyett a ruhákat is tudja mosni és öblíteni. Az ár a háztartási készülékek online boltokban egy kicsit több mint 3000 rubel, párosulva egy szélessége 33 cm és súlya 6.7 kg, így a mosógép nagyszerű választás nyaralóba vagy közösségi lakásba.

Akár három kg szennyest is elbír Renova WS-30ET (2014). A kezelőpanel mechanikus, és két forgókapcsolóval rendelkezik: az egyik a mosási idő beállítására, a másik pedig a mosási mód kiválasztására szolgál (normál és „kíméletes” a kényes textíliák esetében). Az aktivátor megfordítható, hogy a szennyes ne göndörödjön össze és ne váljon el könnyen egymástól a tartályban. A hátsó panel egy speciális szűrővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szöszök és a pelyhek felszedését.

Az aktivátor típus minden típusú mosószert elfogad: kézi- és autómosószert, kapszulákat, folyékony szappant. A mosás a gép működése közben is elvégezhető a ciklus leállítása nélkül.

Hátrányok: A víz kézzel történő leeresztése (a legtöbb esetben a gépet úgy kell megemelni, hogy a leeresztő tömlő magasabb legyen, mint a tartály, ahová a vizet öntik.

Gorenje WT 62113

A legnagyobb mosási paraméterkészlettel

Gorenje WT 62113 mosógép

Előnyök: A Gorenje WT 62113 felálló mosógép felálló mosódobbal kompakt méreteinek köszönhetően nagyon kis helyet foglal el. Akár 6 kg szárazárut is képes befogadni, A mosási hatékonysági besorolással és 1100 fordulat/perces centrifugálási sebességgel rendelkezik, hogy az összes nedvességet kivonja a szálakból. A mosógép fekete kontrasztos kijelzővel rendelkezik, amely minden szükséges információt megad a kiválasztott mosási paraméterekről és beállításokról.

A 18 különböző mosási lehetőséggel a Gorenje WT 62113 könnyedén megbirkózik a pamut-, szintetikus és babaruhákkal, az intenzív edzés utáni sportruhákkal vagy a finom kasmírral. A különösen érzékeny, automata mosógépben nem mosható tárgyak számára létezik a „kézi mosás” üzemmód.

További ok a Gorenje álló mosógép megvásárlására a megbízható szivárgásmentes rendszer, a kiegyensúlyozatlanság- és stabilitásszabályozás, valamint a horganyzott acélház.

Ha az Ön villanyszámlája éjszaka alacsonyabb, akkor az időzítő és a késleltetett indítás funkció (akár 24 órán keresztül) fontos lesz. A centrifugálás sebessége és a vízhőmérséklet mosás közben manuálisan állítható, és a centrifugálás szükség esetén leállítható. Lehetőség van arra, hogy a mosási ciklus megkezdése után a carbotecből a dobba tegye az elfelejtett tárgyakat.

Hátrányok: Nincs mosási funkció sportcipők és edzőcipők számára. Extra hosszú mosási ciklusok.

Élettartam megfelelő használat mellett

A mosó-szárítógépek átlagos élettartama 10-15 év, ha a készüléket megfelelően használják. A gyártó ajánlásai:

  • Ismerkedjen meg az utasításokkal, mielőtt csatlakoztatja és elindítja az első mosást.
  • Gyermekek és alacsony technikai felkészültségű személyek nem használhatják a készüléket, mivel megsérülhetnek és megrongálhatják azt.
  • A mosógép helyének tisztának, por- és nedvességmentesnek kell lennie.
  • Ne csatlakoztassa a gépet a többes konnektoron vagy adapteren keresztül.
  • Mosás és szárítás közben ügyeljen a dob töltöttségi határára. Ezek a számok általában eltérőek; szárítás előtt a dobot részben ki kell üríteni.
  • Egyes gépek tiltják a terjedelmes tárgyak, például takarók, párnák vagy télikabátok szárítását.
  • A piszkos ruhákat nem szabad a készülékben szárítani. A zsebeket ki kell üríteni az érméktől, kulcsoktól és egyéb tárgyaktól.
  • Egyes készülékek nem támogatják a latex gumiruhák szárítását. pl. sapkák és fürdőruhák. A gyapjúból, nejlonból vagy selyemből készült ruhákat sem szabad szárítani, mivel nagyobb a veszélye az anyag károsodásának.

Az alábbi egyszerű szabályok betartásával meghosszabbíthatja mosó-szárítógépének élettartamát a garanciaidőn túl is.

A mosó- és szárítógépek az utóbbi években népszerűvé váltak, köszönhetően energiahatékonyságuknak és annak, hogy egy készülékben több mosási lépést is képesek kombinálni. A gyártók széles választéka kapható mosó-szárítógépekből, gőzkezeléssel és távvezérlési lehetőségekkel kiegészítve. A készülék valóban nélkülözhetetlen segédeszközzé válik az otthonban, segít időt és helyet megtakarítani; csatlakoztatható a Smart Home rendszerhez.

Top 5. Bosch WNA254XWOE

Értékelés (2021): 4.48

194 értékelésért felelős: Yandex.Market, Otzovik, IRecommend, Ozon, M.Videó, DNS, Citylink

A legtartósabb A gyártó állítása szerint a Bosch WNA254XWOE 10 éves élettartammal rendelkezik. De a gyakorlatban ennek a márkának a gépei sokkal tartósabbak.

  • A jellemzők
  • Ország: Németország
  • Terhelhetőség: 10kg-ig
  • Szárítás: 6 kg-ig, idő alatt
  • Pörgetési sebesség: 1400 fordulat/percig
  • Vezérlés: elektronikus, 14 program

Az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb márka, a Bosch nem kényezteti rajongóit a tömörséggel. A legkeskenyebb WNA254XWOE mosó-szárítógép modell 59 cm mélységű, míg a versenytársak igyekeznek az átlagos mélységet 45 cm-en tartani. A mosási minőség, a teljesítmény és a technológia javára azonban feláldozhat néhány centiméter mosási felületet. A háziasszonyok a véleményekben azt írják, hogy ez a legjobb mosógép az emlékezetükben. Akár 10 kilogrammos terheléssel, könnyedén felitat párnákat és takarókat egyaránt. A szárítás minősége is kiváló, de egyes szövetek panaszkodnak arra, hogy a szárítás során összegyűrődnek. Ugyanakkor megbízható, tartós és nagyon funkcionális. A gyártó azt állítja, hogy a készülék legalább 10 évig működik, a gyakorlatban a Bosch gépek sokkal tovább működnek megfelelően.

Előnyök és hátrányok

  • Nagy kapacitás
  • Hosszabb élettartamú (10 év)
  • Magas biztonság
  • Kiemelkedő teljesítmény szárítás és mosás esetén
  • Nagy méret
  • Morzsák a ruhákat szárításkor

A

A modern mosó-szárítógépek számos funkciójukkal és előnyükkel tűnnek ki a piacon kapható készülékek közül.

érdemes kiemelni! A szakértők és a tapasztalt felhasználók a következő pontokat nevezik meg a többfunkciós eszközök fő előnyeiként:

  • Nem kell nedves ruhát lógatni
  • a lakás páratartalmának csökkentése;
  • Időt és energiát takarít meg;
  • kompakt ház;
  • egy tágas tartály jelenléte;
  • minden szövet kíméletes kezelése;
  • nincs gyűrődés elleni védelem;
  • a működő programok nagy választéka;
  • könnyű karbantartás és üzemeltetés;
  • intuitív felület;
  • elektronikus szivárgásvédelem;
  • megbízhatóság és az anyagok minősége;
  • elfogadható ár;
  • hosszú garanciaidő.

LG F1495BDS

Kissé alulteljesít a Samsung könnyű vasalási funkciójának LG F1495BDS. A mosógép kapacitása 12 kg, a centrifugálási sebesség elérheti az 1400 fordulat/perc fordulatszámot, és 14 program áll rendelkezésre. A késleltetett mosási mód nagyon hasznos. Minimális késleltetési idő: 1 óra, maximum 19 óra.

Az LG F1495BDS egyik jellemzője a hipoallergén üzemmód, amelyet a babáknak szánt mosási cikkek mosásához ajánlunk. A TrueStream technológia minden allergént eltávolít a szennyesből.

LG F1495BDS

Az LG F1495BDS egy majdnem csendes vasaló. A Samsung WW12H8400EX/LP készülékhez hasonlóan lehetővé teszi a hibák távoli diagnosztizálását okostelefon segítségével.

A vásárlói vélemények megerősítik a háztartási készülék hatékonyságát. A gép után a mosott ruhákat gyorsan és egyszerűen vasalóval lehet kisimítani. Különösen észrevehető hatás a farmerszöveteken.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Kristóf

    Az Önnek ajánlott mosógép szárító tényleg megbízható és hatékony? Mennyire tartós és könnyű a kezelése? Milyen jellegzetességekkel rendelkezik? Vélemények szerint mennyire elégedettek az emberek ezekkel a mosógép szárítókkal? Hasznos lenne hallani mások tapasztalatait, mielőtt vásárolnék egyet.

    Válasz
  2. Boglárka Farkas

    Hol találhatunk bővebb információt a legjobb mosógépek szárítóval kapcsolatban? Szeretnék többet tudni a 2022-es értékelésekről és a különböző lehetőségekről. Melyik márkát ajánlanád a leginkább megbízható és hatékony mosógép szárító kombinációhoz? Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása