...

Top 15 legjobb 2 égős gázfőzőlap – Értékelés 2021-2022

A kétégős gázfőzőlap akkor fontos, ha nem lehet egy teljes értékű tűzhelyet sütővel együtt elhelyezni.
Ez a készülék a munkalapra vagy bármely más sima felületre helyezhető, és szinte semmilyen extra helyet nem foglal el a konyhában.

A készülék nem igényel bonyolult telepítést, és egyszerű működés jellemzi.

Ebben a rangsorban összegyűjtöttük a legjobb 2 égős gázfőzőlapokat 2021-2022-re.

Számos felhasználói vélemény és szakértői észrevétel alapján levont következtetések. A bemutatott modelleket sikeresen teszteltük, és minőségükről és megbízhatóságukról híresek.

Top 15 legjobb gáz 2 égős indukciós főzőlapok rangsor 2021-2022

Helyszín Név Ár
Top 3 legjobb minőségű/árú 2 égős gázfőzőlap 2021-2022-re
1 LEX GVG 321 BL Ellenőrizze az árat
2 Korting HG 365 CTX Ellenőrizze az árat
3 GEFEST PVG 2002 K12 Ellenőrizze az árat
Top 3 legjobb gáz 2 égős főzőlap elektromos gyújtással
1 MAUNFELD EGHE.32.3EB\G Ellenőrizze az árat
2 Beko HDCG 32220 FX További információ az árról
3 HOMSAIR HGG323GCWH Ismerje meg az árat
Top 3 legjobb gázüzemű 2 égős főzőlap gázvezérléssel
1 Zigmund & Shtain GN 238.31 S Nézze meg az árat
2 Kuppersberg FBG 36 X Ellenőrizze az árat
3 Electrolux EGG 93322 NX A termékek árát az oldal végén találja
Top 3 legjobb öntöttvas gázfőzőlap
1 GEFEST PWG 2003 K12 Nézze meg az árat
2 Weissgauff HGG 320 WGH Ellenőrizze az árat
3 AVEX HS 3022 X Tudja meg, mennyibe kerül
Top 3 legolcsóbb gázfali főzőlap
1 LEX GVS 320 IX További információ az árról
2 ORE LGA30 Ellenőrizze az árat
3 Simfer H30V20M416 Tudja meg az árat

Következtetések

A független kétégős gázfőzőlap kiválasztásakor a készülékszakértők azt javasolják, hogy figyeljen az ilyen árnyalatokra:

  • a választás fő szempontjai a szerkezeti méretek, az átgondolt biztonsági rendszer megléte, a munkalap anyaga és a rácsok;
  • A készüléknek automatikus gyújtási funkcióval, valamint a kényelmes kezelést biztosító ergonomikus forgókapcsolókkal kell rendelkeznie;
  • A legjobb megoldás egy megbízható, kiváló minőségű, közepes árú háztartási gépek gyártójának funkcionális készüléke.

Hogyan válasszunk minőség/ár arányú 2 égős gázfőzőlapot??

A gázfőzőlap megvásárlása előtt érdemes megvizsgálni a műszaki specifikációkat, valamint a megvásárolni kívánt berendezés előnyeit és hátrányait.

Ez az első dolog, amire figyelni kell:

  • Telepítés típusa. A gázüzemű kétégős főzőlapok lehetnek asztali (bármilyen szilárd felületre szerelhetőek) és beépíthetőek. Az első mobil (azaz egyik helyről a másikra mozgatható). Ezek akár 50-60 cm hosszúak és 30-40 cm szélesek is lehetnek. A második típusú főzőlap a beépített. Ez utóbbi a legkompaktabb, hossza eléri az 50 cm-t, szélessége pedig legfeljebb 32 cm.
  • A gázfőzőlap anyaga. A készülék készülhet rozsdamentes acélból, edzett üvegből vagy zománcozott üvegből. Az előbbiek könnyen tisztíthatók és korrózióállóak. Ez utóbbiak különösen strapabíróak, de mechanikai sérülés esetén megrepedhetnek. És végül, a harmadik rendszer könnyen tisztítható, nem korrodálódik, de óvatosan kell bánni vele.
  • Az ellenőrzés típusa. A gáztűzhelyek mechanikusan (a gombok elforgatásával/beállításával) vagy elektronikusan (érintéssel) vezérelhetők.
  • További funkciók elérhetősége. A gázfőzőlapok a könnyű használat érdekében további funkciókkal vannak felszerelve („gázvezérlés”, automatikus gyújtás stb.).). Az első esetben a rendszer megvédi a készüléket és a helyiséget az esetleges robbanástól vagy gázszivárgástól abban az esetben, ha a főzési folyamat során az égő bármilyen folyadékkal elárasztja az égőt. Az elektromos gyújtási lehetőség lehetővé teszi a panel meggyújtását gyúlékony anyagok (gyufa, öngyújtó) használata nélkül. A készülék bekapcsolásához fordítsa a gombot a megfelelő irányba.

Ezek a legfontosabb főzőkészülék paraméterek a főzőlap kiválasztásakor.

Leírás és jellemzők

A kétégős gázfőzőlapok önálló, konyhai munkalapba építhető készülékként, vagy sütővel egy egységben kombinálva kaphatók.

Az alapfunkciók hasonlóak a normál, teljes méretű főzőlapokhoz, azzal a különbséggel, hogy a főzőlapok kompaktabbak és alkalmasak a kis főzőhelyiségekbe való elhelyezésre.

A kétégős gázfőzőlap, sütővel nem felszerelve, nemcsak a gázvezetékből, hanem földgázból is működhet, ami kényelmes, ha nem gázosított területeken élő városokban élnek. Egy pár égő lehetővé teszi az egész család számára a meleg ételek elkészítését.

Fontos megérteni, hogy ez a fajta eszköz nem alkalmas vendéglátásra vagy nagyszámú emberrel rendelkező család számára, mivel képességei korlátozottak. A legtöbb modellben van egy normál méretű égő 1 kW-os teljesítményhez és egy második égő a gyors fűtéshez (3 kW).

A főzőlapot szilárd és robusztus öntöttvasból készült rácsok védik, amelyek képesek elviselni a főzőedények jelentős súlyát.

Szakértői megítélés

Igor L.

LEX GVG 321 BL

Nagyszerű gázfőzőlap. A telepítés egyszerű – a kézikönyv részletes információkat tartalmaz. Elvitte a házba egy kis konyhába. A feleségem azt mondta, hogy inkább hosszában tegyem, mint oldalt, nem bánom, én is így szeretem, t.. Az égők jobban hozzáférhetők, a nagy égő nem melegíti a falat és a felette lévő aljzatainkat, és a kezelőgombok kényelmesen a jobb kéz alatt helyezkednek el. Nincs panasz a használat során, a fekete üveg jól néz ki, tökéletesen tisztítható, látható rajta a házi por, de ez gyorsan orvosolható. A zománc és az acél nem alkalmas számunkra, az acél gyorsan karcolódik, a fehér zománc pedig sárgul a szennyeződésektől. A felső öntöttvas grill nagyon praktikus, és mindent megtart rajta, ellentétben más tűzhelyekkel. Ha palackos gázra vált, a fúvókákat a zsákhoz tartozó fúvókákra kell cserélni, különben a gáz fáklyaként fog égni. Nem tudtam azonnal kicserélni őket, a szabványosak túl szorosak voltak, egy „7” dugókulcs fejet kellett vennem, a kézikönyv nem mondja ezt, és a szerszámkészletek általában nem tartalmaznak ilyet, 6, 8, és … A gázpalack tömlő csatlakozója is szerepel a készletben + két tömítés, gázszivárgásom volt a tűzhelyhez való csatlakozásnál, hozzáadtam egy másik tömítést a készletemből. Ha a gázpalack tömlője gumi, akkor fém szerelvényt és bilincset kell vásárolnia. Azok számára, akik egy rossz termoelem egy nagy égő – csak mozgassa a felső fekete sapka a termoelem, amennyire csak lehetséges, úgy, hogy ez volt a „gomba”, elég egy milliméter, és ez gyorsan működésbe lép, és nem kapcsolja ki a gáz. Elégedett a vásárlással, sok szerencsét mindenkinek.

Dmitry K.

Korting HG 365 CTX

Jó pontok: A felületkezelés minősége, a felszereltség. Hátrányok: Az égők közötti távolság nem teszi lehetővé két közepes vagy nagy edény (serpenyő) egyidejű használatát. Megjegyzések: Stove for bachelors. Ez egy nagyszerű gáztűzhely, én egy mosogatóba szereltem be, és 30 cm szélességgel szépen illeszkedik a konyhámba! Robusztus égők, amelyek egy vagy két személy számára is jól működnek! Több mint egy éve használom.

Vitalij K.

GEFEST PWG 2002 K12

Azt kell mondanom, hogy már van két gázfőzőlapunk (különböző lakásokban), edzett üveggel és öntöttvas rácsokkal. Mindkettő világos színű. Nagyon praktikus, mert.. Nem hagyják, hogy a piszok az útjukba álljon. A fekete felületeken minden sokkal kritikusabb. És a tükrök = ez a baj. Valójában az első főzőlapunkkal kapcsolatos tapasztalatok vezettek minket ahhoz, hogy ezt vegyük meg. Az üveg nagyon jól mosható, még akkor is, ha nagyon koszos, és sokáig nem tisztították, sok ragacsos maradvánnyal. Ehhez a konkrét modellhez kifejezetten egy kétégős modellt választottunk egy kis konyha számára. Tapasztalataink szerint nagyon ritka, ha egyáltalán előfordul, hogy két égőnél több égő egyszerre működjön. Tehát ha helyet szeretne hozzáadni a konyhai munkapadhoz, ez egy nagyszerű lehetőség. A Gefest kiváló gyártó, a készülékek nem rosszabbak és még jobbak, mint más jól ismert külföldi márkák.

Sonya Frolova

MAUNFELD EGHE.32.3EB\G

Kompakt készüléket választottunk, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet egy kis konyhában. A munkalap kényelmesen készül, gázvezérléssel és elektromos gyújtással rendelkezik. A grill stabil és nem csúszik a felületen. Könnyen tisztítható, a zománc kiváló minőségű. Egyelőre elégedettek vagyunk vele, de majd meglátjuk, hogyan teljesít legközelebb. A házastársam és én már régóta kerestünk egy főzőlapot, szűkös költségvetéssel rendelkeztünk, ezért egy funkcionális, kompakt és olcsó főzőlapra volt szükségünk. Mi a MAUNFELD EGHE 32-t választottuk.A 3EB/G pont erre volt szükségünk. Tökéletes az ár/teljesítmény arány, nem talál jobb modellt a pénzéért. Már három hónapja használom, és nagyon elégedett vagyok vele.

yaroslava vinogradova

Beko HDCG 32220 FX

Vettem egy kis gáztűzhelyet a vidéki házamhoz, nem főzök ott sokat, így 2 égő elég jó, és a mérete az én apró konyhámhoz. Rozsdamentes acélból készült – mosáskor csak folyékony tisztítószert válasszon, hogy ne karcolja meg. Elektromos gyújtással és gázvezérléssel rendelkezik, akárcsak egy megfelelő gázfőzőlap. Nemrég vásároltam a főzőlapot, de már kipróbáltam az „első fogásokon” és a húsokon, és még palacsintát is készítettem. Elektromos gyújtás, praktikus fogantyúk, különböző méretű égők – ebben a modellben minden megvan, amire szüksége van a kényelmes főzéshez. Az elemek kényelmesen helyezkednek el, így a panelt minimális helyre lehet telepíteni. A főzőlap szép és könnyen tisztán tartható, használat után törölje le, és olyan jó, mint újkorában.

Fedor Ivanov

HOMSAIR HGG323GCWH

A fogantyúk nem forrósodnak főzés közben, és a főzőlap remekül illeszkedik a konyhánkba, és jól néz ki!. Az égők egy kicsit fütyülnek, beállításra van szükségük. Telepítse a lehető legtávolabb a faltól. A nagy égőnek nagy lángja van. Rövid tápkábel, nem illeszkedik jól a szabványos elhelyezéshez.

Marina P.

Zigmund & Shtain GN 238.31 S

Két éve vettük a vidéki nyaralóba, a mai napig működik) Nyáron általában mindent a verandán vagy tandoorban grillezünk, és csak télen használjuk a panelt, amikor ritkán megyünk csövezni. Elég egy 3 fős családnak, az egyikre tegye a vízforralót, a másikat használja gyors főzésre. Olyan erős, mint egy nagy gázfőző). Tényleg pici, csak 2 égő, az egyik nagyobb, mint az expressz. Az elülső kapcsolók a panelen vannak, így szokatlan, ha korábban egy normál nagy főzőlapja volt, de egy idő után megszokja, hogy megszokja. A legjobb az egészben, hogy a kapcsolók nem melegednek fel maguktól.

Yana Vasilieva

Kuppersberg FBG 36 X

Előnyök: Méret, stílus, grill kialakítás. Gázvezérlés, amelyet a biztonság és a funkció érdekében terveztek (megpróbálta elfújni a lángot égés közben – a gázellátás el van vágva), valójában nem ad normális fényt, sokáig kell tartani az égőt és a gyújtást. Kerestem egy kétégős főzőlapot, ez tetszett az ár és a megjelenés, azonnal a telepítés után elkezdtem használni – van egy gyújtógyertya, forgatható gombok könnyűek, azonnali reakcióval, a gázáramlás erőteljes, nagyon könnyen tisztítható, főzés – egy öröm

Wolf Diesel

Electrolux EGG 93322 NX EGG 93322 NX

Előnyök: Méret: egy hruscsovai lakásba költözünk, bár csak ideiglenesen, felújítjuk. A konyha aprócska. Szükségem van egy kompakt gázfőzőlapra. Tökéletesen illeszkedik! Öntöttvas grill – gyorsan eltávolítható, így gyorsan lemosható a felület. Összességében nagyon örülünk. Hátrányok: Még nem észlelték. Megjegyzés: Ellenőrizze a gázcsatlakozó meglétét =) Nem probléma, de előfordul, hogy nem szerepel )

Lena S.

GEFEST PWG 2003 K12

Előnyök: Jó gázfőzőlap, kis helyigényű, tartós üveg, nehéz. Könnyen elfér egyszerre egy serpenyő és egy fazék is. Kompakt. Igazi életmentő egy lakótömb számára. Gázvezérléssel rendelkezik. Nagyon szép és könnyen tisztítható. Gyengeségek: A főzőlap alatti fiókot a gázcső helyzete miatt nem lehet bezárni. Megjegyzések: 2022 februárja óta használom, és nagyon elégedett vagyok vele. Ajánlom azoknak, akik helyet szeretnének megtakarítani a konyhában.

Szergej

Weissgauff HGG 320 WGH

Olcsó, kompakt. Vettünk egyet a nyaralónkba, amikor megláttuk a szomszédban. Nagyon kényelmes. Rendesen működik. A kapcsolók puhák és könnyen be- és kikapcsolhatók (anyukámnak és nekem gyengébb a kezem), de ha megbotlik bennük, nem forognak. Könnyen csatlakoztatható. Elégedettek vagyunk vele. A műszerfal takaros és kicsi. Elég egy közepes méretű serpenyőhöz. A sütő edzett üveggel rendelkezik, így nem maszatolódik vagy csíkozódik. Karcálló (sokkal könnyebb ápolni, mint a fémet). A fogantyúk nem melegednek fel. Az öntöttvas nehéz, erős, a serpenyőt a rácson mozgathatja.

Elena B.

AVEX HS 3022 X

Kerestünk egy gáztűzhely két égővel, sajnos nem sok, még kevésbé rozsdamentes acél és egy öntöttvas stabil rácson. Ez a modell megfelel minden követelményünknek + az ár megfizethető. Kompakt gáz főzőlap. A méretek tökéletesek, mert soha nem használom egyszerre a 4 főzőzónát, és túl sok helyet foglalnak el. Szóval tedd ezt. Forgókapcsolók – nagyon könnyen kezelhető. Elektromos gyújtás. És az ár alacsony. Egyszer sem bántam meg, hogy megvettem ezt az opciót.

Előnyök és hátrányok

Az előnyök közé tartoznak a következő jellemzők:

  • Helytakarékos kis konyhában. A beépített főzőlap kis helyet foglal el a munkalapon, lehetővé téve, hogy szekrényeket vagy polcokat helyezzen el alatta.
  • Lehetőség a sütő elkülönítésére vagy tárolására.
  • A modern eszközök vonzónak tűnnek, bármilyen konyhai belső stílushoz illeszkednek.
  • Könnyű ápolás. Az edzett üveg vagy üvegkerámia felületeket a legkönnyebb tisztítani.
  • A hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy a főlistáról bármelyik ételt megfőzze, a levesektől és a sült ételektől a lassan főzött pörköltig.
  • A gázüzemű sütők gazdaságosabbak, mint a hálózatról tápláltak, gyorsabban sülnek és kevesebbe kerülnek.

A hátrányok közé tartoznak:

  • Nem biztonságos palackos gázüzemben.
  • A beépített készülékek beszerelése nem mindig lehetséges, és a szakemberek szolgáltatásai drágák.
  • A rozsdamentes acélfelületeket kíméletesen kell ápolni, különben idővel ápolatlan foltok jelenhetnek meg.
  • A cseppfolyósított gáz égését az edények kormosodása és az égéstermékek kibocsátása kíséri.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Blanka Farkas

    Szeretném megtudni, hogy ezeknek a gázfőzőlapoknak a teljesítménye hogyan mérhető? Milyen kritériumok alapján lett kiválasztva ez a legjobb 15? Működnek-e ezek az összes gázfajtával? Milyen biztonsági funkciókkal vannak felszerelve? Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása