TOP 11 legjobb csavaros gyümölcscentrifuga 2022. Melyik modell a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb ma?

A vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, természetes, frissen facsart gyümölcslevek nem csak tagadhatatlan egészségügyi előnyökkel járnak, hanem tökéletes kiegészítői a napi menünek.

A vitaminital otthoni elkészítéséhez érdemes csavaros gyümölcscentrifugát vásárolni, egy hatékony és rendkívül produktív eszközt, amely garantálja a tökéletes eredményt.

A legjobb függőleges és vízszintes gyümölcscentrifuga modellek áttekintése segít kiválasztani a legjobbat.

Top 11 legjobb csigás gyümölcscentrifuga értékelés

Helyszín Modell Ár
Elektromos függőleges
#1 Drucken Q-12
#2 ENDEVER Sigma-95
#3 Scarlett SC-JE50S40
#4 Kitfort KT-1104
#5 Panasonic MJ-L500
#6 Oursson JM6001
Elektromos vízszintes
#1 Kitfort KT-1110
#2 Philips HR1947 Avance kollekció
#3 Sana EUJ-707
Kézi
#1 Lexen Egészséges gyümölcscentrifuga kézi GP27
#2 Tribest Z-Star Z-710

Navigáljon az oldalon:

NYOMJA MEG A GOMBOT

A csavaros gyümölcscentrifugákat nem bonyolult működtetni. Egyetlen gomb vezérli az egész folyamatot. Általában három állással rendelkezik: középső – kikapcsolt, felső – bekapcsolt és fut, alsó állás – fordított üzemmód, azaz a csiga a másik irányba forog.

Brand 9100, Coway CJP-01 JuicePresso, Oursson JM8002, Vitek VT-1602 G, Zigmund&Shtain ESJ-767 rendelkeznek ezzel a vezérléssel.

A fordított üzemmódot rövid időre kell bekapcsolni, például a készülék szétszerelésének megkönnyítése érdekében. Egyes gyümölcscentrifugáknál csak akkor működik, ha az ujjával megnyomja a gombot: Brand 9100, Oursson JM8002, Vitek VT-1602 G, Zigmund&Shtain ESJ-767.

A gomb alakja a különböző gyümölcscentrifugáknál eltérő. A nagyobb a jobb (9100-as márka, Coway CJP-01 JuicePresso).

A kényelmet a gomb pozíciója is meghatározza, sok gyümölcscentrifuga közvetlenül az ujja alatt van (további információ az egyes oldalakon).

A Moulinex Infiny Press Revolution ZU500 gyümölcscentrifuga esetében a gombot egyszerűen meg kell nyomni a gyümölcscentrifugálás megkezdéséhez. A Hotpoint-Ariston SJ 4010 AX0-t egy forgókapcsoló vezérli.

Elég fontos jellemző az ergonómiában – a tartály mérete. Miután évekig használtam egy egész almát és egy egész almát tartalmazó lyukkal ellátott gyümölcscentrifugát, és egy citrusfacsarót a narancsok hámozása nélkül, a gyümölcsök és zöldségek vágásának szükségessége volt a leginkább elriasztó. Az Oursson JM8002 rendelkezik a legkisebb, 4×3,5 cm-es nyílással. A Moulinex Infiny Press Revolution ZU500 érdekes szerkezetű – három, egyenként 4 cm átmérőjű gyümölcsnyílással rendelkezik.

Más gyümölcscentrifugákban a nyílások elég nagyok, egy egész kis sárgarépa, egy narancs negyede és még egy kis alma fele is elfér. Hotpoint-Ariston SJ 4010 AX0 és Coway CJP-01 JuicePresso 6×3,5 cm, Brand 9100 6,5×3,5 cm, Vitek VT-1602 G és Zigmund&Shtain ESJ-767 6×4 cm.

Hogyan működnek a csavaros gyümölcscentrifugák

Az Ön tájékoztatására! A csavaros gyümölcscentrifugák a húsdarálóhoz hasonlóan működnek:

  1. A gyümölcsök, zöldségek vagy gyümölcsszeletek az adagolónyílásba kerülnek.
  2. A forgó tengelyű csiga ledarálja a préselt ételt.
  3. A csavarnyomás kiszabadítja a levet az élelmiszerekből, és a folyadék egy szűrőn keresztül a gyümölcslevek gyűjtőjébe kerül.
  4. A kiégett olajpogácsát egy lyukon keresztül egy külön tartályba ürítik. A fonási folyamat után könnyen eltávolítható, és a maradékok kidobhatók.

A csiga alacsony fordulatszámának köszönhetően a készülék minimális villamos energiát fogyaszt, a kapott ital pedig kiváló minőségű, homogén állagú és kellemes ízű.

A legjobb olcsó függőleges csigás gyümölcscentrifugák – 6.000 rubel alatti költségvetés

A csavaros gyümölcscentrifugákat elsősorban a függőleges típusú modellek képviselik, amelyeket az igazán megfizethető lehetőségek sokfélesége és elérhetősége különböztet meg. Az ilyen típusú legköltségvetőbb eszközök észrevehetően gyengébbek a drága versenytársaknál a gyümölcslé- és péptartályok funkcionalitásában és mennyiségében, valamint a nyersanyagokkal szemben. A préselés előtt minden gyümölcsöt és zöldséget alaposan meg kell tisztítani a nagy magvaktól, és gyakran darabokra kell vágni a keskeny nyakú modellek esetében. Ugyanakkor számos előnyük van, beleértve az ultrakompakt méretet, a termelékenységet és a könnyű használatot.

Az eszközök előnyei és hátrányai

A csavaros gyümölcscentrifugák fő előnye a végtermékben lévő vitaminok.

Érdemes megjegyezni! A gyümölcslé nem kerül magas hőmérsékletnek és oxidációnak kitéve a gyümölcslé, így a tápanyagok maximális mennyiségben maradnak meg.

A csigás berendezéseknek számos egyéb előnye is van, amelyek közül lehetetlen nem kiemelni az alábbiakat

  • nagy kapacitás;
  • A gyümölcscentrifugálás során kibocsátott zaj alacsony;
  • a frissen készült italban egyáltalán nincs hab;
  • multifunkcionalitás és sokoldalú használat;
  • fagyasztott és szilárd termékek;
  • hosszabb időn át tartó zavartalan működés;
  • nagy tartósság;
  • Az energia gazdaságos felhasználása.

Ezeknek a gépeknek csak két hátránya van:

  • A püré előállításának lehetősége lágy élelmiszerek feldolgozásakor – ebben az esetben a felhasználónak szitán keresztül kell szűrnie a levet;
  • Az elektromos berendezések magas költségei.

Hogyan kell helyesen használni?

Végre kiválasztott egy gyümölcscentrifugát, hazahozta, kicsomagolta. Most meg kell tanulnod, hogyan kell helyesen használni.

A szabályok egyszerűek, de ne felejtsd el betartani őket:

  • Szerelje össze a gyümölcscentrifugát a mellékelt útmutató szerint. Leggyakrabban a következő tartozékokat tartalmazza: ház, csiga (csiga), adagoló tartály, cefretálca, szűrő, toló, lapát szerelvény, tisztítókefe, tartályok.
  • Miután összeszerelte a gépet, ellenőrizze, hogy a tölcsért helyesen rögzítette-e. Ha igen, csatlakoztassa a készüléket a tápegységhez. Ellenőrizze a kapcsolót.
  • Az élelmiszereket szappannal és vízzel, folyó víz alatt mossa el, mielőtt a kancsóba tölti őket. Nem akarsz piszkos gyümölcslevet inni? Ha a gyümölcsökön/zöldségeken vagy fűszernövényeken rothadás van, távolítsa el.
  • Ne töltse meg a gyümölcsöket és zöldségeket magvakkal. Nem őrölnek jól a centrifugában, és még károsíthatják is azt. A csavaros gyümölcscentrifugák például könnyedén őrlik a magvakkal ellátott szőlőt.
  • Mindig figyelmesen olvassa el az utasításokat. Minden gyártónak megvannak a maga sajátosságai, és az utasítások jelzik, hogy a berendezés mit tud feldolgozni, és mit nem.
  • Miután elkészítette a gyümölcslevet – mossa ki a gyümölcscentrifugát. Egyes felhasználók túl lusták ahhoz, hogy kimossák készülékeiket, így azok kiszáradt állapotban maradnak. Az olajtorta megfagy vagy megpenészedik odabent.

Hogyan válasszunk egy csavaros gyümölcscentrifugát?

Célszerű a csavaros gyümölcscentrifugát a következő műszaki paraméterek figyelembevételével kiválasztani

  • készüléktípus. A vásárlók választhatnak elektromos függőleges és vízszintes egységek, valamint egyszerű kézi modellek közül. Az elektromosak kényelmesen használhatók, de a kézi használatúak megbízhatóbbak és tartósabbak;
  • hatalom. A készülék kapacitása közvetlenül befolyásolja az italok elkészítési idejét. Egy 150-250 wattos elektromos készülék lenne az optimális;
  • a karosszéria és a levehető részek anyaga. Az üzletekben műanyag és fém tokban kapható modellek vannak. A rozsdamentes acél és a kombinált gépek jól beváltak;
  • tartályok. A gépet két tárolóedénnyel kell felszerelni a lé és a pép összegyűjtésére. Minél nagyobb a tartályok kapacitása, annál több levet kaphat anélkül, hogy folyamatosan kis adagokat kellene kiöntenie;
  • méret és súly. Fontos, hogy a gyümölcscentrifuga könnyű és kompakt volt, mivel egy ilyen gép kényelmesen mozgatható, a konyha bármelyik sarkában elhelyezve. Egy nagy készülék túl sok helyet foglal el, és nem teszi lehetővé a szabad helykihasználást.

A legjobb vízszintes egycsavaros gyümölcscentrifugák

Vízszintes gyümölcscentrifugák – a legritkább, mégis szerény és sokoldalú csigás kivitelű gyümölcscentrifugák. Néhány vásárlót elriaszthat az ilyen készülékek viszonylag magas ára és meglehetősen nagy mérete, de számos fontos előnyük van. Ide tartoznak a legerősebb gyümölcscentrifugák. Ezek a modellek jellemzően 70 fordulat/perc vagy annál nagyobb fordulatszámmal rendelkeznek, így nemcsak gyorsabbak, hanem a legnehezebb összetevők levetartására is alkalmasak. Ezek közül sok olyan hasznos funkciókkal egészül ki, amelyek nem találhatók meg a függőleges változatokban.

Népszerű modellek

A csigás gyümölcscentrifugák közül a szakértők számos magas műszaki jellemzőkkel rendelkező egységet emelnek ki.

Vegye tudomásul! Nagyszerű segítők a konyhában, nem foglalnak sok helyet a munkafelületen, és tökéletesen illeszkednek minden belső térbe.

Csak azt kell eldöntenie, hogy melyik készülék a jobb: a függőleges vagy a vízszintes.

Elektromos függőleges gépek

A legjobb elektromos függőleges modellek top 5 rangsora az ár-minőség arány szempontjából.

#1

Drucken Q-12

Oberhof Drucken Q-12 csavaros gyümölcscentrifuga, alkalmas gyümölcsök, zöldségek, diófélék és gyökérzöldségek feldolgozására.

Kattintson ide a modell áttekintéséhez.

A készülék automatikus pépkidobással van felszerelve, fordított funkcióval az elakadt ételdarabok gyors eltávolításához.

Az alacsony fordulatszámnak köszönhetően a lé nem oxidálódik, és megőrzi az összes hasznos vitamint és anyagot.

Az Oberhof gyümölcscentrifuga teste műanyagból és rozsdamentes acélból készült. Tartós, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A nagy töltőnyílás lehetővé teszi az élelmiszer betöltését anélkül, hogy azt fel kellene vágni.

Specifikációk:

  • Teljesítmény – 400 watt;
  • zajszint – kevesebb mint 60 dB;
  • csiga anyaga – műanyag Ultem;
  • test anyaga – műanyag, rozsdamentes acél.

Előnyök

  • kézrátételes utánzás;
  • alacsony zajszint;
  • szilárd élelmiszerek feldolgozása;
  • automatikus pépkidobás.

Hátrányok

  • nagy méretek.

#2

ENDEVER Sigma-95

Nagy teljesítményű eszköz, amely stílusos kialakításával és könnyű használhatóságával tűnik ki.

Erőteljes csigás készülék egyedi cseppálló rendszerrel, automatikus pépkidobással és fordított funkcióval.

A készletben lévő fő eszköz mellett egy speciális kefét is talál a szennyeződések kényelmes eltávolítására.

Alaposan megtisztítja a nehezen hozzáférhető elemeket, egyáltalán nem igényel erőfeszítést.

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény – 350 watt;
  • Sebességek száma – 1;
  • közvetlen gyümölcscentrifugáló rendszer – elérhető;
  • test anyaga – műanyag, rozsdamentes acél;
  • méretek – 41×14.5×20 cm.

Előnyök

  • stílusos és modern design;
  • a finomszűrő előre be van szerelve;
  • Nagy csavarási sebesség;
  • Abszolút üzembiztonság;
  • Az összes gyümölcs és zöldség levének kipréselésének képessége.

Hátrányok

  • elektromos kábel hossza;
  • hangos hang és alacsony rezgés;
  • A gyümölcsöket és zöldségeket apró darabokra kell vágni.

#3

Scarlett SC-JE50S40

Egy jó modell, amely az optimális műszaki paramétereket ésszerű árral ötvözi.

Univerzális készülék, amely minden vitaminivó számára tökéletesen sima és ízletes gyümölcslevet biztosíthat.

Ha szeretné, saját mogyorótejet is készíthet – az elektromos készülékhez tartós szűrő és nagy teljesítményű motor tartozik.

A szükséges termékek elővágás nélkül tölthetők be.

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény – 250 W;
  • sebességek száma – 1;
  • közvetlen gyümölcscentrifugáló rendszer – elérhető;
  • ház anyaga – műanyag;
  • Méretek – 43x26x19 cm.

A

  • Nagy átmérőjű töltőcső;
  • a készülék kompakt tárolása;
  • Hidegen sajtolt gyümölcslé előállítása szétválasztás nélkül;
  • Érezhetően csökkentett zajszint;
  • magas anyagminőség.

Hátrányok

  • problémák adódhatnak a felülre szerelt egység telepítésével;
  • A túl nagy darabok néha nem mennek át;
  • nincs kábeltároló rekesz.

#4

Kitfort KT-1104

Nagy teljesítményű, hihetetlen képességekkel rendelkező, rendkívül tartós anyagokból készült csigagép.

Megbízható elektromos készülék, amely képes a gyümölcsök betöltésére előzetes szeletelés nélkül, turmixkészítővel és fagyasztott ételdarálóval felszerelve.

Az automata készüléket egy csepegésgátló rendszer egészíti ki, amely megakadályozza, hogy a lé a munkafelületre fröccsenjen.

Műszaki jellemzők:

  • 240 Watt teljesítmény;
  • Sebességek száma – 1;
  • Közvetlen gyümölcslé adagoló rendszer – elérhető;
  • ház anyaga – műanyag;
  • méretek – 24.5×20.5×49 cm.

Előnyök

  • nagyfokú üzembiztonság;
  • Elég hosszú elektromos kábel;
  • Optimális teljesítmény a hatékony működéshez;
  • Kiváló konfiguráció;
  • hosszú hálózati kábel.

Hátrányok

  • A szűrő eltömődésének lehetősége;
  • Csak egy működési sebesség;
  • a készülék alkatrészei nem tisztíthatók mosogatógépben.

#5

Panasonic MJ-L500

Nagy teljesítményű gyümölcscentrifuga otthoni és professzionális használatra egyaránt.

Miniatűr készülék gyümölcsök, bogyós gyümölcsök és zöldségek gyümölcslé készítéséhez, miközben minden vitamin és tápanyag megmarad.

Ezzel a modellel nem jelent problémát az illatosítás, mivel az ital elkészítéséhez elegendő a termékeket levágni és betölteni őket a torokba – néhány másodperc alatt a felhasználó természetes nektárt kap.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

  • A teljesítmény 150 W;
  • Sebességek száma – 2;
  • közvetlen gyümölcscentrifugáló rendszer – elérhető
  • test anyaga – műanyag, fém;
  • méretek – 18.5×17.6×43.2 cm.

Előnyök

  • szilárd és fagyasztott termékek hatékony kezelése;
  • A kényelmes betöltő tálcát tartalmazza;
  • Gumibevonatú lábak a stabil pozícióért
  • elegendő fordulatszám;
  • a kiégett pép automatikus kidobása.

Hátrányok

  • problémás hálótisztítás;
  • A tortadugó szivároghat;
  • pépes töltelék a csavar alatt.

#6

Oursson JM6001

Univerzális tápegység kifogástalan minőséggel a hosszú távú használathoz.

Függőleges, nagy teljesítményű gyümölcscentrifuga, nagy átmérőjű tartály és háromfokozatú szűrő, amely megakadályozza, hogy a frissen készült gyümölcspép az italba kerüljön.

A kompakt készülék megbízható biztonsági rendszerrel, csepegésgátló rendszerrel, automatikus tisztítási funkcióval és ultra-ergonómikus fogantyúval rendelkezik.

Műszaki jellemzők:

  • teljesítmény – 250 W;
  • sebességek száma – 1;
  • közvetlen italszállító rendszer – igen;
  • burkolat anyaga – műanyag;
  • méretek – 48.318.3×25 cm.

Előnyök

  • Szorítás minimális zajkibocsátással;
  • egyedi kialakítású egység;
  • érdekes megjelenés;
  • mindenféle gyümölcs- és zöldségféléhez használható;
  • alacsony ár.

Hátrányok

  • enyhe sajátos szag;
  • Az elektromos kábel nem elég hosszú;
  • Nehéz lehet eltávolítani a tartályt.

Vízszintes elektromos

A legjobb vízszintes modellek a vásárlói vélemények és értékelések szerint.

#1

Kitfort KT-1110

Egyszerű, de funkcionális modell kis áron, amelyet a kezdő szakácsok is könnyen kezelhetnek.

Egysebességes gép intuitív mechanikus vezérléssel, hosszú kábelcsatlakozással a hálózathoz és széles nyílással a betöltéshez.

Olvasson tovább  TOP 15 legjobb szivattyú kutakhoz és milyen márkát válasszon: a minőség és a népszerű modellek áttekintése + vásárlói vélemények

A vitaminos italok és turmixok elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű, mivel a készülék csöpögésgátló funkcióval és megbízható védelmi rendszerrel ellátott kiöntővel rendelkezik. Szép kiegészítő a gumilábak.

Specifikációk:

  • teljesítmény – 150W;
  • a sebességek száma – 1;
  • A közvetlen gyümölcscentrifugálási rendszer áll rendelkezésre;
  • a test anyaga műanyag;
  • méretek – 33.5x18x32 cm.

Előnyök

  • Kis kefe a szűrő tisztításához a készletben;
  • Könnyű tisztítás és karbantartás;
  • Professzionális használhatóság;
  • rozsdamentes acél centrifuga képernyő;
  • szkimmer a keletkező hab összegyűjtésére; könnyű öblítés speciális szerszámok nélkül; #3 #2.

Hátrányok

  • a termékek rakodás előtti kötelező feldarabolása;
  • a torok átmérője kicsi;
  • Nedves torta kimeneti nyílás;

#2

Philips HR1947 Avance kollekció

Robusztus felépítés, kompakt kialakítás és könnyű karbantartás.

Új a nemzeti piacon, amely sikerült megnyerni az ügyfeleket kifogástalan megjelenéssel és elegendő az ízletes gyümölcslevek létrehozásához.

Nagy kapacitású cellulózhulladék – automatikusan ártalmatlanítható.

A stabil pozícionálás sima felületeken a tapadókorongok segítségével érhető el.

Specifikációk:

  • teljesítmény – 200 W;
  • sebességek száma – 1;
  • Közvetlen italszállító rendszer – elérhető;
  • test anyaga – műanyag;
  • méretek – 36×11.5×36 cm.

Előnyök

  • széles adagolókamra;
  • kétféle italkonzisztencia;
  • A banánból való lé kinyerésének képessége;
  • Könnyű öblítés speciális szerszámok nélkül;
  • a kivehető alkatrészek kompakt tárolása.

Hátrányok

  • Csak egy szorítási sebesség;
  • kis méretű csiga;
  • Könnyen nedves torta.

#3

Sana EUJ-707

High-tech berendezés, amely szórakoztatóvá teszi a természetes gyümölcslevek készítését.

Vízszintes gyümölcscentrifuga fordított funkcióval, amely ideális a mindennapi használatra.

A készülék lehetővé teszi, hogy mindenféle gyümölcsből és zöldségből a lehető legtöbb vitamint és tápanyagot vonja ki, ami sokoldalúságát mutatja.

A készülék könnyen szétszerelhető és kézzel tisztítható, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak nem lesz gondja a működésével.

Specifikációk:

  • teljesítmény – 150 watt;
  • Sebességek száma – 1;
  • A közvetlen gyümölcslé-szállítási rendszer – rendelkezésre áll;
  • a test anyaga – műanyag, fém;
  • méretek – 42×18.7×32 cm.

Előnyök

  • a pép mennyiségének független beállítása;
  • tészta- és spagettifúvóka mellékelve;
  • Nagy fordulatszám;
  • egyszerű mechanikus vezérlés;
  • nagy cellulóz tartály.

Hátrányok

  • Fényes, fényes kivitel;
  • Tolót kell használni
  • Magasabb ár, mint a hasonló modelleknél.

Kézi

Melyik a legjobb a kézi csavaros gépek közül?? A legnépszerűbb modellek a következők.

#1

Lexen Egészséges gyümölcscentrifuga kézi GP27

Elektromos kézi gyümölcscentrifuga kifejezetten a minőségi italok kedvelőinek tervezve.

Könnyen kezelhető kézi készülék, amely megjelenésében egy közönséges húsdarálóhoz hasonlít.

A kialakítás kényelmes kis fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a betöltött termékek őrlését és a lé további szétválasztását.

A készülék kompakt és sokoldalú, így minden bizonnyal vonzó lesz azoknak, akik inkább mechanikus gyümölcscentrifugákkal dolgoznak.

Műszaki adatok:

  • teljesítmény nem;
  • Sebességek száma – nincs;
  • A közvetlen italszállítási rendszer elérhető;
  • ház anyaga – műanyag, fém;
  • méretek – 13x20x28 cm.

Előnyök

  • a gyümölcsök és zöldségek levesezésének képessége;
  • hibátlan és tartós működés;
  • Hosszabb garanciális időszakok;
  • az anyagok környezetbarátsága;
  • szita az ital szitálásához.

hátrányok

  • A fogantyú túl szoros;
  • a készüléket kézzel kell tisztítani;
  • kis töltőnyílás.

#2

Tribest Z-Star Z-710

Korszerű készülék megbízható biztonsági rendszerrel a kényelmes gyümölcscentrifugáláshoz.

Kézi csavaros elektromos készülék zöldség-, gyümölcs- és bogyós gyümölcslevek készítéséhez, amely bizonyítottan nélkülözhetetlen asszisztens az ízletes italok otthoni elkészítésében.

A készüléket biztonságosan rögzíti a munkafelülethez, így a tulajdonosnak nem kell aggódnia, hogy megcsúszik és véletlenül kiönti a frissen főzött italát.

Specifikációk:

  • hatalom nem;
  • A sebességek száma – nem;
  • közvetlen gyümölcscentrifugáló rendszer – elérhető;
  • a test anyaga – műanyag, fém;
  • méretek – 32.5x14x34 cm.

Előnyök

  • fúvókák tészta készítéséhez;
  • Kiváló pépleválasztás;
  • Diótej és bébiétel készítése;
  • A chopper kiöntőcső;
  • Robusztus fémtest.

Hátrányok

  • a berendezés költségei;
  • kis tartály a lé összegyűjtésére;
  • A készülék gondos tisztítást igényel.

A legjobb álló modellek áttekintése

A felálló modellek kompakt kialakításúak, amelyek tökéletesen megfelelnek a kis konyhák számára. Funkcionalitás szempontjából nem rosszabbak, mint a szabványos házban lévő eszközök. A függőleges modellek különböző árszegmensekben kaphatók.

A minősítés 5 függőleges gyümölcscentrifugát tartalmaz, amelyek a felhasználók szerint a legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kitfort KT-1101

Rendkívül hatékony készülék az otthoni frissen facsart gyümölcslevek készítéséhez. A centrifugális gyümölcscentrifugával ellentétben

a gyümölcs levének akár 70%-át is kipréseli a gyümölcsből.

150 wattos motorral és egy, nagy igénybevételre alkalmas fordulatszámmal rendelkezik. A csiga és más munkadarabok fémből készülnek.

tapadókorongokkal ellátott lábak, amelyek a készüléket a munkafelülethez rögzítik. Nagy kapacitású tartályok a gyümölcslé és a termékhulladék számára.

Jellemzők:

  • teljesítmény – 150 W;
  • Forgási sebesség – 80 fordulat/perc;
  • gyümölcslé tartály – 0,4 l
  • cellulóz tartály – 1,2 l;
  • méret – 26x14x42 cm
  • súly – 4.2kg.

Előnyök a

  • stílusos design;
  • alacsony ár;
  • jó pörgés
  • csendes működés.

Hátrányok

  • rövid zsinór;
  • a kilépő fúvóka gyorsan eltömődik.

Kitfort KT-1106

Stílusos és kompakt készülék egészséges gyümölcslevek otthoni elkészítéséhez pillanatok alatt. Erre a célra biztosított

csavaros mechanizmus. Minden tápanyag és vitamin megmarad a kész italban.

Működés közben a pép automatikusan a megfelelő rekeszbe kerül. A zöldségeket egy széles nyakon keresztül töltik be egy toló segítségével. A kifolyócső csepegésgátló mechanizmussal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a lé lecsöpögjön, amikor a lé le van kapcsolva.

Jellemzők:

  • Teljesítmény – 260 W
  • 48 fordulat/perc;
  • gyümölcslé tartály – 0,4 l;
  • cellulóz tartály – 1,2 l;
  • méret – 23×17.2×48.7 cm;
  • súly – 8.86 kg.

Előnyök a

  • könnyű kezelhetőség;
  • minőségi pörgés
  • nincs hab;
  • gyors működés.

Hátrányok

  • kényelmetlen pépszűrő;
  • egyetlen működési mód.

Kitfort KT-1105

A készülék stílusos, ezüst színű, műanyagból készült teste. 260 W-os motorral felszerelve. a

az okos kialakításnak köszönhetően a gyümölcscentrifuga könnyen szétszerelhető és mosható.

Széles nyílás az összetevők betöltéséhez. Az automatikus gyümölcshús-választás lehetővé teszi, hogy egész gyümölcsöket tegyen bele. Könnyű kifolyócső kialakítása megakadályozza, hogy a lé az asztalra csöpögjön.

Jellemzők:

  • 260 W teljesítmény
  • Forgási sebesség – 48 fordulat/perc;
  • Gyümölcslé tartály – 0,4 l;
  • cellulóz tartály – 1,2 l;
  • méret – 23×17.2×48.7 cm;
  • súly – 8.86 kg.

Előnyök

  • csendes működés;
  • több fúvóka;
  • Stílusos test;
  • habmentes gyümölcslé.

Hátrányok

  • kényelmetlen tisztítani, különösen a citrusfélék esetében;
  • egy sebességgel rendelkezik.

LINNBERG XL

Funkcionális és praktikus gyümölcscentrifuga segít finom italok készítésében a tápanyagok megőrzésével.

A csiga 55 fordulat/perc sebességgel forog az összetevők minőségi pörgetése érdekében. A készülék csendesen működik, ezért kényelmes a használata.

A hátrameneti fokozat lehetővé teszi a csiga gyors tisztítását az elakadt ételdaraboktól.

Jellemzők:

  • 240 W teljesítmény;
  • fordulatszám 55 rpm;
  • légyűjtő – 0,4 l;
  • Tál a péphez – 1,2 l;
  • torokátmérő – 75 mm
  • méret – 35x23x37.5 cm;
  • súly – 4.5 kg.

Előnyök

  • nagy sebességgel;
  • A drótháló nem tömődik el;
  • szárított pép;
  • nagy hatékonyság.

Hátrányok

  • csak egy üzemmód;
  • bonyolult tisztítás.

UCJ-419 EGYSÉG

Egyszerűen és egyszerűen használható, robusztus és strapabíró házban és védelemmel

a véletlen bekapcsolás ellen. Egy sebességgel felszerelve.

Az összetevőket a mellékelt tolóval nyomják ki. Rács gyümölcsök és zöldségek aprításához fémből készült rács. Kapacitás a gyümölcslé és a torta 0,6.

A nyakrész átmérője 5,8 cm. A modellt 120 cm hosszú kábellel szállítjuk.

Jellemzők:

  • 150W teljesítmény
  • Forgási sebesség – 65 fordulat/perc;
  • gyümölcslé tartály – 0,6 l
  • a péptartály – 0,6 l;
  • Hüvely átmérője 58 mm;
  • Méret – 16.5x20x42 cm;
  • súly – 4.5 kg.

Előnyök a

  • alacsony ár;
  • minőségi anyagok;
  • Könnyű kezelhetőség;
  • okos tervezés;
  • erős csavar.

Hátrányok

  • Nem őrli jól a kemény ételeket;
  • kifinomult összeszerelés.

Csavaros és centrifugális modellek összehasonlítása

Miben különbözik a centrifugális modell a csavaros modelltől?? Összehasonlító táblázat.

A gyümölcscentrifuga típusa Csavaros Centrifugális
Maximális teljesítmény 150-350W 25-2000 watt
Sebességek száma összesen 1-3 1-9
Fordulatszám 45-120 fordulat/perc 3500-10000 fordulat/perc
Italok fajtái Levek pépes és pép nélküli gyümölcslevek, turmixok, pürék, szörbetek Zöldség-, gyümölcs- és bogyós gyümölcslevek pép nélkül
zajszint Alacsony Magas
A végtermék eltarthatósági ideje 2-3 nap 30-80 perc
A vitaminok megőrzése a kész italban Teljes Részleges

A legjobb 2 csavaros vízszintes gyümölcscentrifugák

A 2 csavaros gyümölcscentrifugák rendelkeznek a legnagyobb hozammal, akár a gyümölcslé 95%-át is kipréselik a gyümölcsből, és sokféle gyümölcsöt, zöldséget és növényt tudnak kezelni. Azonban ezeknek az eszközöknek a mérete nem nevezhető kompaktnak, és a költségek alacsonyak. Elemeztük a 10 legkelendőbb modellt, és a top 3-ba soroltuk őket.

Wellra TGJ50S

A modell 2 nagy teljesítményű csigája a legkeményebb zöldségekkel, valamint a gyökérzöldségekkel, fűszernövényekkel és fűfélékkel is megbirkózik. A 150 fordulat/perc fordulatszám segít feldolgozni a maximális mennyiségű összetevőt a legrövidebb idő alatt.

Minden anyag kellemes tapintású – kemény, fényes műanyag test, fa nyomószerkezet, ütésálló belső elemek. A sütemény szárazsága manuálisan állítható, így nemcsak gyümölcsleveket, hanem turmixokat, püréket vagy sorbeteket is készíthet.

Előnyök

  • Környezetbarát alkatrészekből készült;
  • Kompakt méret;
  • 3 különböző átmérőjű lyukakkal ellátott rácsot tartalmaz;
  • Modern design.

Hátrányok

  • Magas ár;
  • Kis töltőnyílás.

Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen vásárlás. A gyümölcscentrifuga egészséges turmixokat készít mindenféle gyümölcsből és növényből.

Tribest Solo Star 4

Gyümölcscentrifuga aprító funkcióval. A legalacsonyabb fordulatszámmal rendelkezik minden vízszintes eszköz közül; – Érzékeny kialakítás; – Kiváló hőelvezetés. Ez lehetővé teszi, hogy a kész italban lévő összes vitamin megmaradjon. Hosszú vágási teljesítmény a speciális anyagnak köszönhetően. 2 cserélhető, ütésálló műanyagból készült elszívó fúvóka tartozék.

Több kiöntőcsonkot is tartalmaz a különböző állagú italok könnyű kiöntéséhez. És az a képesség, hogy a gyümölcslevet közvetlenül a pohárba adagolhatja, még egyszerűbbé teszi a használatát. A kis modell kicsi és kényelmes hordozófogantyúval van ellátva. Akár 40 dB zajszint működés közben: A gyümölcscentrifuga csak kevéssel hangosabb, mint egy hűtőszekrény.

Előnyök

  • Praktikus tölcsérrel és tölcsértölcsérrel rendelkezik;
  • Energiahatékony;
  • Könnyen tisztítható folyó víz alatt;
  • Biszfenol-A mentes alkatrészek.

Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Nem vásárolható meg minden üzletben;.

A legjobb hatékonyság érdekében a süteményt egy 2. alkalommal is átfuttathatja; így több levet nyerhet.

Omega TWN32

Az Omega a leghíresebb gyümölcscentrifuga gyártó az USA-ban. 10 év garancia a maximális megbízhatóság érdekében. A csigák 80 fordulat/perc belső forgása biztosítja, hogy a lé ízletes és élő legyen. A gép gyümölcsöket, zöldségeket és fűszernövényeket présel ki. A torta száraz marad, lé maradványok nélkül. Egynél több összetevő hozzáadása megakadályozza, hogy az ital felpúposodjon, és sima italt eredményez. 2 szűrő tartozék – gyümölcslé készítéséhez pépes vagy pép nélküli gyümölcsléhez.

A készülék élettartamának meghosszabbítása érdekében megfordítható lökhajtással rendelkezik. Minden alkatrész ütésálló anyagból – műanyagból, rozsdamentes acélból és titánból – készült. A gyártó 2 házszín közül választhat: piros és ezüst. Ezáltal a gyümölcscentrifuga bármilyen belső térbe illeszkedik.

Előnyök

  • Juice pohárral együtt;
  • Szép design;
  • Kompakt;
  • könnyen tisztítható;
  • Csendes működés.

Hátrányok

  • Gyenge háló;
  • Nehéz erős zöldségeket tolni.

Otthoni használatra ajánlott modell. Használható gyümölcslevek, pürék, bébiételek és sorbetek készítésére. Nagy mennyiségű termény feldolgozására ez a gyümölcscentrifuga nem lesz alkalmas az összetevők feldolgozásának alacsony sebessége miatt.

A legjobb elektromos kebabfőzők

A legjobb elektromos kebabfőzők

Következtetések

Amikor egy modern elektromos vagy egy egyszerű kézi gyümölcscentrifuga megvásárlását fontolgatja, a következő pontokat kell figyelembe vennie:

  • A legjobb megoldás a puha gyümölcsök és bogyók feldolgozására egy széles adagolóval ellátott függőleges modell lesz;
  • szilárd és fagyasztott élelmiszerek feldolgozásához válassza a vízszintes gyümölcscentrifugát;
  • Gyakori áramkimaradások esetén a szakértők egy kézi modell beszerzését javasolják – ez könnyen megbirkózik a puha és kemény termékekkel egyaránt;
  • függetlenül a készülék típusától, a gyümölcscentrifuga kiválasztásakor figyelni kell a burkolat anyagára, a gyártási minőségre és a biztonsági rendszerre;
  • Ha elektromos gépet választ, vegye figyelembe a teljesítményt, a sebességek számát, az elektromos kábel hosszát és a szerkezet méreteit.

A modellek összehasonlítása jellemzők és ár szerint

Ha még nem választotta ki a legjobb csavaros gyümölcscentrifugát a 2021-2022-es értékelésünkből, akkor olvassa el az egyes modellek műszaki jellemzőit és árait, és döntse el, melyik a legjobb az Ön számára.

Név Gyümölcslé tartály, l Teljesítmény, W Forgási sebesség, rpm Súly, kg Átlagos ár, rub.
Galaxy GL0802 (2018) 0,6 200 50 3,2 3 890
Gorenje JC150FW 0,9 150 32 3,8 5 290
Kitfort KT-1102 0,8 150 80 4,4 7 160
Oursson JM7002 0,6 240 65 7,3 9 440
Steba E 400 1 400 80 5,4 12 290
Cuchen LSJ-TE901/902/903 0,8 150 80 6,3 19 500
Hurom H100 sorozat 0,35 150 43 5,8 38 500
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Balázs Kovács

    Melyik gyümölcscentrifuga modell a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb a TOP 11 legjobb csavaros gyümölcscentrifuga közül a 2022-es évben?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása