...

Top 10 professzionális hajfestékek 2022

Top 10 professzionális hajfesték 2022 – Mik ezek?? Ezeket a kérdéseket nemcsak a szépségszalonok ügyfelei, hanem a színezők is gyakran felteszik. Mielőtt bármit ajánlana az ügyfeleknek, a legjobb, ha előzetesen megismeri a hajfestéktermékek összes buktatóját. Colorist, bemutatja a professzionális hajfestékek őszinte rangsorolását. Kiválasztottuk a 10 legnépszerűbb színt, amelyeket mi magunk is használunk, és őszintén leírtuk az előnyeiket és hátrányaikat.

Cím nélkül 5 - Top 10 legjobb professzionális hajfesték 2020

Top 10 professzionális hajfesték

A következő népszerű színeket választottuk a Top 10 professzionális hajfestékünkbe:

  • Ollin szín
  • Londa szakemberek
  • Majirel
  • Igora Royal
  • MATRIX Socolor. szépség
  • Estel Professional
  • Wella color touch
  • Pravana
  • Constant DELIGHT Olio Colorante (hajfesték olaj)
  • Lőtt DNS

#1 Shot DNA krém hajfesték, (Olaszország)

Shot DNA krém hajfesték, (Olaszország)
A Shot DNA az egyik leglágyabb, legjobb minőségű szín a professzionális szegmensben. Ez a hajfesték már régóta jelen van az orosz piacon, de még nem vált nagyon népszerűvé. A Colorist véleménye szerint teljesen érdemtelenül. Egy igazán méltó festék, ha nem is a legjobb festék az alacsony ammóniatartalmú és ammóniamentes hajfestékek szegmensében. A Shot DNA alacsony ammóniatartalmú és minimális mennyiségű gyümölcssavat tartalmaz, így kellemes illatú és nem károsítja a hajat. A színezőanyag kíméletes a hajhoz, így a Shot DNA még a leginkább sérült hajra is alkalmas. Egy másik előnye a hatalmas 100 ml-es kiszerelés. A szín kényelmes a használata, nem vérzik, könnyű felvinni, remekül tonizálja és emulgeálja a hajat.

A Shot DNA hajfesték előnyei

  1. Minimális ammóniát és gyümölcssavakat tartalmaz.
  2. A festési folyamat során nem igényel további védelmet. Nagyon puha és nem károsítja a hajat.
  3. Kiszámítható eredményt ad, a fürtök a festés után ugyanúgy néznek ki, mint a katalógusból származó hajszálak – megfelelnek a kiválasztott árnyalatnak.
  4. Állandó, ami ritka az alacsony ammóniatartalmú színek esetében.
  5. Kellemes illatú és könnyen felvihető – nem ragacsos az állaga, ami segít a szín egyenletes eloszlatásában a haj teljes hosszában.

A Shot DNS hajfesték hátrányai

  1. A közepes és magas árkategória, amit a nagy kiszerelés kárpótol.
  2. A Liquid Minerals egy alacsony ammóniatartalmú szín, ami azt jelenti, hogy nem túl tartós. Rengeteg üzletet kell végigjárnia, hogy megtalálja a megfelelő színt a megfelelő dobozban
  3. Az oxidálószerekre hat. Mostanában nagyon nehéz 100 ml-es fejlesztőt találni. Főleg 1000 ml-es fejlesztőfestékeket árul.

Következtetés: A Shot DNA nem a lustáknak való. Elég sok üzletet kell meglátogatnod, hogy beszerezd a dédelgetett dobozt. Egy kincs, amit nehéz megtalálni és könnyű elveszíteni. De megéri; ha egyszer kipróbálja a Shot DNA-t, imádni fogja!

Shot DNA a lista élén – Top 10 legjobb professzionális hajfesték!

Colourist- ajánlja a SHOT DNS-t!!

#4 az Estel Professional Cream hajfestékek, Oroszország

Estel Professional hajkrém festék
Az Estel hajfesték méltó válasz a külföldi márkákra. Ez a festék méltó versenytársa a külföldi gyártóknak. Az Estel hajfesték mindenkinek más és más, ezért van, aki nagyon elégedett a színezés eredményével, míg másoknak egyáltalán nem megfelelő a szín. Estel Professional színek jobb előre kifehérített haj. A szőkített haj színe rendkívül színtartó, a festék gyakorlatilag nem mosódik ki.

A festék egyik figyelemre méltó jellemzője a szín fényessége és konkrétsága. Például a gyártó által megadott hamvas árnyalat szinte biztosan hamvasbarna lesz, aktivátorok és keverékek hozzáadása nélkül. Ami a sötét és vastag haj festését illeti, a színezés eredménye nem egyszerű, és a várttól merőben eltérő lehet. Sötét haj esetén ezért ajánlott a színt a lehető legjobban az alapszínhez igazítani.

Az Estel Professional színek előnyei. Top 10 legjobb professzionális hajfestékek

  • Minőség alacsony áron, az egyetlen alkalom, amikor nem fizet túl a minőségért.
  • Széles paletta, telített és élénk színek.
  • Jól tonizálja a hajat.
  • Kiegészítő védelem a festés során a gyártó által. A festési folyamat során az Estel króm-energia komplexszel együtt használható. Egyébként a közelmúltig a króm-energia komplex volt az egyetlen dolog, amely megvédte a hajat a színezés során.
  • Stabil, szépen kimosható.

Az Estel Professional Colours hátrányai

  • Gondosan meg kell határozni a haj alapvonalát, hogy elkerüljük az egyenetlen színeződést
  • Nem ajánlott drasztikus átalakításhoz, mint a barna hajból szőkévé.
  • Szárítja a hajat, ajánlott védőanyagot adni hozzá

Következtetés: Az Estel jó választás azoknak, akik minőséget szeretnének megfizethető áron. Ez a festék széles körben kapható a boltokban, és a festékpaletták választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális színt. De egy drámai átalakításhoz jobban jár, ha más gyártók professzionális színeit választja.

Estel színek rangsor #2 – Top 10 legjobb professzionális hajfesték

2Series ‘Selective Professional EVO

Nagyszerű színek az olasz gyártótól. Körülbelül száz különböző árnyalat közül lehet választani. A mesterek szeretik a minőségéért, a tartósságáért, a hosszan tartó stabilitásáért és a minimális negatív hajzóna hatásokért. Nagyszerű az ősz haj festéséhez. Nagyszerű színező krémes hajfesték az olasz Ollin Color gyártótól, hogy a problémás, porózus hajat minimális gonddal és fáradsággal színezze.
Előnyök:

Széles árnyalatválaszték; minimalizálja a haj károsodását.

Hátrányok:

Elég folyékony ahhoz, hogy ne tartson sokáig a tubusban.

#5 Ollin Color, krém hajfesték, Oroszország

Ollin Color, hajkrém festék
Az Ollin Color egy viszonylag új márka, amely gyorsan belopta magát a professzionális hajfestés szerelmeseinek szívébe. Az orosz gyártó színek és árnyalatok széles választékát mutatja be. A búzacsíraolajjal készült természetes készítmény lágy és kényelmes színezési folyamatot tesz lehetővé. Vásárolja Ollin hajfesték a colouristka promo kódot itt.

Az Ollin Color előnyei. Top 10 legjobb professzionális hajfestékek

  1. lenmagolajat és búzafehérjéket tartalmaz.
  2. Kitartás
  3. Az Ollin Silk Touch egy ammóniamentes tartós termékcsalád
  4. Ésszerű ár
  5. A VibraRiche technológia extra élénk és fényes hajat biztosít.

Az Ollin Color hátrányai

  • Enyhe ammóniaszag van jelen
  • A szín nem nyomhatja el az előző színt
  • Lehet, hogy nem tudja fedezni az előző színezés színét

Az Ollin color újdonság a bevált hajfestékek piacán. Az orosz fogyasztókkal szembeni felelősségének tudatában a gyártó a legjobb ár/minőség arányt igyekezett elérni. A szín a szürke szürke választón keresztül ragyog át a szürkén. Kellemes és sokoldalú paletta, színes és kreatív megjelenéshez. A professzionális ápolási termékcsalád.

Ollin Color – Az 5. legjobb professzionális hajfesték a TOP 10-ben.

10 ‘Avon Advance Technika

Jó ajándék a lusta divatrajongóknak, mert ez egy otthoni használatra szánt festék, amely egy igazi professzionális termék tulajdonságaival rendelkezik. A színválaszték a három legnépszerűbb szín variációja. A termékhez a festék mellett testápoló, balzsam és kesztyű is tartozik.
Előnyök:

Elfogadható illat; a haj selymes marad;

Hátrányok:

Nem tudok túllépni a szürkeségen.

#6 – Salerm hajfesték, (Spanyolország)

Salerm Salermvison Professional FC12 Silver Fantasy Color és Corrector 2.3oz 580x - Top 10 legjobb professzionális hajfesték 2020

Salerm hajfesték
Tanulmányok szerint a spanyol nők másoknál elégedettebbek hajuk állapotával. Ezért van az, hogy a spanyol Salerm márka színei kiválóan szerepelnek a professzionális hajfestékek rangsorában. Salerm, jó professzionális szín, kellemes illattal és állaggal. Ez a festék könnyen alkalmazható, jól tónusozható, és a gyártó szerint a festés során gondoskodik a hajról. Egyébként a haj nem érzi magát száraznak a Salerm festés után.

A Salerm hajfesték előnyei

  1. Gyönyörű paletta, sok árnyalat,
  2. Gyengéden alkalmazza, a haj teljes hosszára felviszi a színt.
  3. Kellemes virágos illatú
  4. Nem szárítja a hajat
  5. Kifinomult színt kölcsönöz a hajának.

A Salerm hajfesték hátrányai

  1. Nehéz megtalálni, mivel általában professzionális fodrászszalonokban kapható.
  2. A magasabb árszegmensben.
  3. A szín hígításának legjobb módja, ha ugyanattól a cégtől származó oxidálószert használ.
  4. A Salerm nem színtartó, a szín 4-5 hétig tart.
  5. Nem ajánlott sűrű és merev hajhoz.

Salerm, luxus szín a puha, finom, legyengült hajnak. Jól tonizálja a porózus hajat és kisimítja a haj szerkezetét. A Salerm kellemesen alkalmazható, nem égeti a fejbőrt és elég kíméletes a hajszerkezethez. Hátránya az alacsony tartósság és a magas ár.

Salerm hajfesték #6 a Top 10 legjobb professzionális hajfesték listán.

Mit ajánlanak a szakemberek a haj világosítására

Estelle a haj világosítására

Ez a cikk nem lenne teljes, ha nem szentelnénk külön blokkot kedvenc szőkéinknek. A világosítás kérdésével gyakran szembesülnek azok a nők, akik a szőkék ártatlan gyengédségét részesítik előnyben a barnák és barnák végzetes szenvedélyével szemben. Sok hölgy egy életre szőkére festeti a haját, kétségbeesett próbálkozásként, hogy színét megőrizze sárgulás nélkül.

A szakértők szerint kiváló világosító festékek az Estel – Blond de Lux és a Sos Essex színváltozatai. Akár 5 árnyalattal vagy annál is világosabbá teszi a hajat anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét.

Reméljük, hogy a professzionális szépségápolási zónában használt legjobb színek áttekintése megválaszolta a végső kérdést: „Mi a legjobb hajfesték?”. A szerkesztőségünk által összeállított profi értékelések 2022-től aktuálisak, így Ön helyesen dönthet a színválasztás során.

#7: Majirel hajfesték a L’Oreal Professionnel-től (Franciaország)

61CC2TzlCdL. AC SX425 - Top 10 professzionális hajfesték 2020

Majirel hajfesték a L’Oreal Professionnel-től
Majirel- mély ápolást és kiváló védelmet biztosít a hajnak – az alapvető polimerápolás kombinációjának eredménye. A L’Oreal innovatív megoldása az Ionen G és az Incell molekulák használata a színezési folyamatban. Ezeknek az összetevőknek a kombinációja mélyen hat, mélyen behatolva a színpigment a hajrétegekbe, élénk és vibráló színt eredményezve, akárcsak a képen.

Majirel L’Oreal

  1. A tónusok széles választéka, minden szín saját palettán kapható. A kínálatban vörös és tüzes színek szerepelnek
  2. A termékcsalád olyan világos és szokatlan árnyalatokat kínál, amelyek más gyártóknál ritkán fordulnak elő
  3. Nagyszerű sötét vagy fekete hajhoz. Kisimítja az árnyékot előzetes világosítás nélkül.
  4. Kellemes illata van, és könnyű felvinni
  5. Tartós, legfeljebb 6 hétig tart

Majirel L’Oreal hiányosságok

  1. Jobb, ha a festék használatát szakemberekre bízzuk, mert egy laikus kezében a festék kiszámíthatatlan eredményeket adhat
  2. Kemény, szárítja a hajat.
  3. A legjobb az olyan haj színezéséhez, amelyet korábban nem kezeltek színezettel, mert kiszáríthatja a színezett hajat.
  4. Közepes/magas árkategóriában.
  5. Fontos, hogy a színezési folyamat során védő termékeket használjunk, mint például Olaplex, Chloex.

Következtetés: Egy jó professzionális színpigment erős színpigmenttel. A szín nem lágy, száríthatja a hajat. A színek széles skálája és változatossága lehetővé teszi a drámai és szokatlan árnyalatok kialakítását. A színkezelt haj fényes, sima, selymes és ápolt. A fehérítési folyamat során színvédő anyagok hozzáadása kívánatos, és növeli a fehérítési folyamat költségeit. Ha a színt kezeletlen hajra alkalmazzák, a szín minden várakozást felülmúl majd. A Majirel festék nem lép kölcsönhatásba a korábbi színezékekkel, ezért nem ajánlott a festéket más márkára cserélni.

Majirel hajfesték rangsor #7- A Top 10 legjobb professzionális hajfestékek.

Csináld magad: lépésről lépésre

  • A Wella Color touch (Wella Professional) egy nagy tükör és a szükséges tubusok elhelyezésére alkalmas. Lehetőleg olyan helyet válasszon, ahol több hely van, hogy véletlenül se kenődjön a közeli tárgyakra.
  • Keverje össze a színezőanyagokat egy speciális edényben, és keverje össze egy színező ecset hegyével.
  • Ezután használjon egy finom fogú fésűt, és válassza szét a hajat szakaszokra. Könnyebb, ha a főhosszúságokat felhúzzuk, és az alsóbb rétegekkel kezdjük. Jobb, ha speciális hajtűket használunk a haj rögzítéséhez.

Festék alkalmazása a hajra

  • Zuhanyzósapka, hogy ne legyen semmi foltos körülötte, és várjuk meg a csomagoláson feltüntetett időt. Átlagosan 20-40 percig tart.
  • Óvatosan öblítse ki a színt, majd hagyja a maszkot körülbelül 10 percig rajta. Ezután öblítse ki a maszkot színes samponnal.

Használjon több tükröt, hogy a fejének különböző oldalait láthassa. Ezáltal elkerülhető a színkavalkád, és könnyebb nyomon követni a folyamatot.

#8 hely- Constant Delight Oil, Olaszország-Oroszország

Constant Delight Színes olaj
A Constant Delight belépett az orosz vásárlók szívéért és hajáért folytatott harcba. A Constant Deligt professzionális hajápolási termékek széles választékát kínálja. Tartalmaz samponokat, maszkokat, kondicionálókat és festékeket. A Constant Delight egy szokatlan, ha nem is hagyományos hajszínező olajjal rendelkezik. A hajszínező olaj segítségével szép fényt és frissnek tűnő színt adhat a hajának. Az olajat azonban nem tartós színezésre fejlesztették ki, ami egyes vásárlók számára határozott előny, mások számára viszont nagy hátrány.

A Constant Delight olaj előnyei

  1. A gyengéd hajolaj hihetetlenül egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a festést.
  2. Ammónia mentes.
  3. Nem roncsolja a hajat, azaz nem károsítja a hajat.. A pigment nem hatol be a szerkezetbe.
  4. Nagyszerű természetes hajkísérletezéshez.
  5. Gyorsan színezi a hajat igény szerint, sima és fényes lesz tőle.

A Constant Delight olaj hátrányai

  1. Nem ellenálló, gyorsan kiöblíthető.
  2. A Constant Delight olajfestési eljárás nem festési, hanem inkább tonizálási eljárás.
  3. Ideális azok számára, akik új színt szeretnének kipróbálni.
  4. Nem fedi a szürkét.
  5. Más színszerkezetű, némi kellemetlenséget okozhat azoknak, akik a krémfesték használatához szoktak hozzá.

Következtetés: A Constant Delight Colour Oil életmentő azok számára, akik gyors hajszínfrissítésre vágynak. Gyengéden tonizál, könnyen alkalmazható. Az olaj elég széles palettával rendelkezik. Az olaj széles körben elérhető a professzionális online boltok polcain. A megfizethető ár szintén előny.

Constant Delight #8 hely – Top 10 legjobb professzionális hajfesték.

# 9. hely – Wella Color touch (Wella Professional), Németország

wella professionals 8 81 ottenochnaya kraska dlya volos bez ammiaka serebryanyj color touch rich naturals 60 ml - Top 10 legjobb professzionális hajfesték 2020

Wella Color touch
A Wella Color touch a szőkék egyik kedvenc színe. A paletta ugyanis minden ízlésnek megfelelő szőke színt kínál. Bármilyen furcsa is, ez a szőke az igazi krízis, mivel sárgulhat, mondanom sem kell, hogy eltűnt. Tehát a meleg szőke haj esetében ez inkább előnyös, míg a hidegebb szőke haj kedvelőinek érdemes figyelembe venniük ezt az információt. Jól Színes érintés, jó lefedettséget biztosít. A színpigment behatol a hajszerkezetbe, és elég sokáig tart. A kellemes, meleg tónus szó szerint áthatja az egész árnyalatpalettát.

A Wella Color touch hajfesték előnyei

  1. Lágy, ammónia mentes – nem károsítja a hajat
  2. Kellemes illatú
  3. Nagyon kényelmes, könnyen alkalmazható, nem vérzik, ami tényleg igaz.
  4. Alkalmas gyakori hajfestéshez.
  5. Kisimítja a haj teljes hosszát.

A Wella Color touch hátránya

  1. Nem rendelkezik magas színtartóssággal
  2. Nem fedi a szürkét nagyon szorosan. Itt olvashatod el, hogyan érhetsz el 100%-os szürke fedést bármilyen színnel.
  3. Meleg hangja van, ami egyszerre jó és rossz.
  4. Magas árkategória
  5. Határozottan nem alkalmas drámai haj átalakításokra.

Wella color touch-
Méltóságteljes, enyhe hajfesték. Nem szárítja a hajat, sérült vagy törékeny hajon is használható. A szín hátránya, hogy szinte minden színben langyos. A hamvas árnyalatok általában nem túl ellenállóak, de ezt érdemes figyelembe venni a Color Touch esetében.
Wella Color Touch- a 9. helyen szerepel a Top 10 legjobb professzionális hajfesték között.

#10. hely MATRIX Socolor hajfesték. szépség (Spanyolország)

socolor beauty 5n világos barna természetes - Top 10 legjobb professzionális hajfestékek 2020

MATRIX Socolor hajfesték. szépség
Mélyen ismert és népszerű hajfesték Amerikában és Európában, Oroszországban is kapható. Mátrix festék. a socolor beauty-t szokatlanul széles, de érdekes színskála jellemzi, amely magában foglalja a klasszikus alapszíneket is. A színezési folyamat puhává és fényessé teszi a hajat. A festék ammóniát tartalmaz, de nem túl sokat, ami kíméletesebbé teszi a színt. Beauty Beauty alkalmas sérült hajra.

A MATRIX Socolor előnyei. szépség

  • Sűríti a hajat, kitölti a meglévő hézagokat.
  • Nyugtatja és simítja a haj szerkezetét. A haj puha és kezelhető marad a festés után.
  • Kíméletes hajfestés.
  • Alkalmas professzionális és barkács festékekhez egyaránt.
  • A nagy mennyiségű 90 ml, egy csomag a haj teljes hosszát lefedheti. Meglehetősen takarékos.

A MATRIX Socolor hátrányai. szépség

  • Nem szabványos európai árnyalatszámozási rendszer. Betűk a szokásos árnyalatok és árnyalatok száma helyett
  • Meglehetősen szűk tartomány.
  • Nem ragyoghat át. Gyakran nem igényel újbóli színezést az eredeti színezés eredményének korrigálásához.
  • Nem rendelkezik nagy ellenállással
  • Viszonylag magas árkategória.

MATRIX Socolor. A szépség nem rossz lehetőség az újrafestésre és a színezésre. A hajfestés ezzel a színnel azonban minden egyes hajszál aprólékos kondicionálását igényli. A legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy a színt a lehető legközelebb válasszuk az eredeti színhez. Tökéletes a haj színének felfrissítéséhez és hosszantartó, vonzó fényt kölcsönöz a hajnak.

MATRIX Szokolor festék. A Beauty-Ranks #10 az idei Legjobb professzionális hajfestékek listáján

Top 10-es listánk – A legjobb professzionális hajfestékek

Minden hajnak megvan az ideális hajfesték. A legfontosabb a haj típusának és állapotának meghatározása. Gyengébb hajra szőkítésmentes vagy alacsony ammóniumtartalmú festékeket, ősz hajra pedig tartós festést és szürke detektort ajánlunk. Sűrű, sűrű haj esetén próbáljon meg olyan festéket használni, amely ammóniát tartalmaz.

Bármelyik színt is választja, fontos megjegyezni, hogy a kívánt szín elérése ugyanolyan fontos, mint a haj egészségének megőrzése. Ezért érdemes átgondolni, hogyan védhetjük meg a hajat a festés közbeni károsodástól.

Hasznos tippek

  • Találj egy kíméletes módot a hajad formázására

Ha rendszeresen göndöríti a haját hajsütővas segítségével, fontolja meg a keratinos egyenesítés beszerzését. A hatás ugyanaz, de a kár kisebb. Képzeld el, milyen nehéz lenne a hajadnak először a festésen, majd a napi forró hajformázási folyamaton keresztülmennie. Az egyenesítés úgy érhető el, hogy nagyobb súlyt helyezünk a hajra. Hogy nehezebb legyen, keratinnal van átitatva, ami jót tesz a hajnak.

  • Vegye igénybe egy profi fodrász segítségét, ha nem biztos benne, hogy a színezési készségei megfelelnek a követelményeknek.

Ennek a megközelítésnek az az előnye, hogy több különböző árnyalat keverésével meg tudják teremteni az Ön számára tökéletes árnyalatot, valamint egyenletes színt tudnak létrehozni, hibák és hiányosságok nélkül.

  • Fésülje meg a haját a megfelelő módon

Kezdje a csúcsoknál, és dolgozzon vissza a gyökerek felé. Ha egyenesen a gyökerektől kezded, akkor a hajat letöröd és kitéped, így az összegubancolódik. A csúcsoktól kezdve kevesebb kár keletkezik.

  • A megfelelő hajkefe kiválasztása

Keressen széles sörtéjű fésűt. Könnyebb hosszabbra tartani a hajadat, és kevesebbet tépkedni. Használja a ritkás tincseket festéshez vagy formázáshoz, amikor a haját az oldalsó elválasztás mentén szeretné elválasztani.

Fésű

  • Mosd ki a hajkefédet

Képzelje el a szennyeződés és a por felhalmozódását egy kefén. Ideális esetben minden este, legalább 3-4 naponta egyszer. Folyó víz alatt, minimális mosószer hozzáadásával mossa ki.

  • Gondoskodjon megfelelően

Samponok és kondicionálók

A sampont és a kondicionálót nem említjük, de a maszkokra emlékeztetünk. Lehetőleg 2 maszkkal, egy tápláló és egy mélytisztító vagy hidratáló (hajtípustól függően). A kondicionáló fejbőrkefe ideális a száraz vagy zsíros fejbőrűek számára. Ezzel kevesebb korpásodás és száraz bőr lesz, és a faggyúmirigyek jobban működnek. A tápláló maszk minden hajtípus számára nagyszerű, mivel kiválóan megelőzi a töredezést, a szárazságot és egyéb problémákat. Ha a haj erős és jól táplált, kevésbé befolyásolják a negatív tényezők.

Ne felejtsen el hővédőt és olajat használni hajszárítás előtt. Hővédelem szükséges a haj kiszáradásának és elvékonyodásának megelőzéséhez. A forró gőznek való kitettség károsítja a hajat. Az olaj segít csökkenteni a töredezett hajvégek kockázatát, és jobban táplálja a hajat, mivel a hajproblémák általában a hajvégeknél kezdődnek.

Ha hajsütővasat használ, használjon olyan hajformázó terméket, amely segít formázni a göndör fürtöket. Megspórolja a formázási időt.

A vitaminokat, olajokat vagy kezeléseket tartalmazó ampullákat egyénre szabottan kell a hajproblémára szabni.

  • Vitaminok a haj számára

A külső egészség belülről fakad. Nem érdemes több tízezer dollárt költeni kezelésekre, ha nem belülről kifelé kezeljük a problémát, mert ez pénzkidobás lenne. A hajnak, mint minden másnak, szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra. Ha a vitaminok elegendőek az étrendben, a haj csillog és jól nő, még segédeszközök nélkül is. Ellenkező esetben a haj kihullik, és elveszíti természetes fényét.

  • Ne nyúlj a hajadhoz a kezeddel

A kezünk legalább kis mennyiségben tartalmaz zsírt és szennyeződést. Minél többször nyúlsz a hajadhoz ezekkel a kezekkel, annál gyorsabban összekuszálódik.

  • Próbáljon meg ritkábban hajat mosni

A hajápolás helyes módja

Akinek zsíros a fejbőre, annak stresszes élmény. 10-12 óra zsíros haj után a „ritkább samponozás” kérdése azonnal elintéződik a napi hajmosás javára. Ebben az esetben érdemes mélytisztító sampont vagy a hajtípusának megfelelő sampont vásárolnia. Ideális esetben 3-4 naponta, de legalább kétnaponta samponozzon. Kerastase, Paul Mitchell, Marrocanoil és Loreal (professzionális termékcsalád) termékcsaládok.

  • Alternatív ellátás

Váltakozó módon ápolja a festett és a színezett haját. Ez segít elkerülni a túlzásba vitelét, és kezelhetőbb hatást gyakorol a hajára.

  • Válassza ki a megfelelő göndörítőgépet

Ha fested a hajad és forró hajformázást végzel, próbáld meg minimalizálni az okozott károkat minőségi termékek és készülékek vásárlásával. Az olcsó göndörítőknek sima fémfelülete van, amely megégetheti a hajat, vagy nagyon vékonyra vághatja azt. Győződjön meg róla, hogy a felület legalább kerámia.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Balázs Rácz

    Melyik professzionális hajfesték a legtartósabb és legintenzívebb színű a Top 10 listán?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása