...

Top 10 legjobb medence villákhoz – Értékelés 2022

Értékelése medencék dacha 2022 minőségben a legjobb márkák és modellek között megfizethető áron. Vidéken jó medence egy könnyű, viszonylag kis méretű tál, amelyet saját kezűleg gyorsan fel lehet szerelni. A legtöbb felhasználó a felfújható és keretmodellek közül a legsikeresebb választást találja, amelyek lehetővé teszik, hogy sok költség és erőfeszítés nélkül teljes értékű medencét kapjon.

Az úszás az egyik leghasznosabb sport, de nem mindig lehet nyilvános pezsgőfürdőbe menni. Ebben az esetben jó alternatíva lehet egy kis műanyag, merev, vázas vagy felfújható medence, amelyet a vidéki házban vagy egy városi magánház udvarán lehet elhelyezni.

A saját piknikezőhelyen saját medencével rendelkezni sok kertész álma, és előbb-utóbb mindenkinek eszébe jut egy medence. Elemeztük az online boltokban kapható legjobb márkákat és modelleket, és értékeltük a legjobb márkájú úszómedencék villákhoz 2022-ben.

A legjobb kültéri medencék 2022

Helyszín / Fotó Márka/Modell/Minősítés Ár/cél
1.
Intex téglalap alakú keret 28271/58980
4.8 / 5 A vásárló választása
Árak | Áttekintés
2.
Bestway Steel Pro MAX 56420
4.7 / 5 A vásárló választása
Árak | Áttekintés
3.
Bestway Steel Pro MAX 56026/56406
4.6 / 5
Árak | Áttekintés
4.
Intex fémkeret 28202/56999
4.6 / 5 A vásárló választása
Árak | Áttekintés
5.
Intex téglalap alakú keret 28273/58982
4.6 / 5
Árak | Áttekintés
6.
Intex Easy Set 28120/56920
4.5 / 5
Árak | Áttekintés
7.
Intex Easy Set 28110/56970
4.5 / 5
Árak | Áttekintés
8.
Intex Prisma keret 26700
4.5 / 5 Vevők választása
Árak | Áttekintés
9.
Intex Prisma keret 26716
4.5 / 5
Árak | Áttekintés
10.
Bestway My First Frame 56283
4.5 / 5 A vásárló választása
Árak | Áttekintés

A legjobb kültéri medencék összehasonlító táblázat 2022

Bestway My First Frame 56283

  • keret;
  • átmérő 152 cm, mélység 38 cm;
  • Kapacitás: 580 l;
  • súly a csomagban: 5 kg.

Árak az online boltokban
A Bestway 56283 „My First Boardwalk Pool” gyermekmedence rendkívül erős és stabil. A tál kiváló minőségű, háromrétegű PVC-ből készült: két réteg vastag vinil és egy réteg poliészter az extra tartósság érdekében. Fémkeret horganyzott rozsdamentes acél.

Nincs szükség különösebb előkészületekre – mindössze egy sík, vízszintes fedélzetre van szüksége. A medence egész évben a szabadban elhelyezhető. Egyszerű felépítés – könnyen szétszedhető és összeszerelhető.

A kényelmes leeresztő szelep lehetővé teszi egy kerti tömlő csatlakoztatását, amely lehetővé teszi, hogy bárhol lecsapolja a vizet

Happy Hop vízesés

Ez a gyermekmodell nagyszerű lehetőség a játékhoz. A ház nagyméretű, és hordozható gyermek vízi parkként működhet. Csúszdával, vízágyúval és rengeteg vízzel rendelkezik. Ebben a készülékben 3-4 gyereket lehet szórakoztatni. Magas oldalakkal és speciális biztonsági hálóval.

A legjobb medencék kültérre

Előnyök:

  • permetezőfedél;
  • vízágyú;
  • merev merev fenék;
  • szivattyú mellékelve.

Hátrányok:

  • magas költség.

Intex Prisma keret 26716

  • keret;
  • átmérő 366 cm, mélység 99 cm
  • térfogat: 8592 l;
  • Tartalmazza: létra, vízpumpa, patronos szűrő;
  • súly a csomagban: 41.30 kg.

Az online boltok árai
Intex 26716 366x99cm összecsukható keretmedence. Prizma keret. A szabadalmaztatott SUPER-TOUGH medencehéj kiváló minőségű, háromrétegű PVC-ből készül: két réteg tömör vinil és egy réteg poliészter az extra tartósság érdekében. Polipropilén szalag a medence körül az extra védelem és a formakarbantartás érdekében. Keretező lábak megerősített acélból, speciális korrózióálló bevonattal. A medence kialakítása erős, ellenáll a nagy terhelésnek, így a medencét egyszerre többen is aktívan használhatják.

Az Intex 26716 keretmedence beszerelése a lehető legegyszerűbb. Csak egy sík, vízszintes felületre van szüksége. Nincs szükség a medence homokkal, földdel való feltöltésére, betonozására vagy gödör készítésére a későbbi beágyazáshoz. Az úszómedence percek alatt felállítható, mielőtt vízzel feltöltenék.

Frame medencék Intex Prism Frame tartoznak a szezonális medencék, ajánlott szétszerelni a design a hideg évszakban. a kerti tömlőhöz csatlakoztatható leeresztő szelep lehetővé teszi a medence gyors leeresztését a téli időszakra.

A különböző típusú medencék előnyei és hátrányai

Nos, hová menjünk anélkül, hogy megvitatnánk ennek vagy annak az elemnek az előnyeit és hátrányait? Végül is a mi pénzünket költik el, és cserébe sok érzelmet várunk el. Ha olyan terméket vásárol, amely nem felel meg az elvárásainak, nem fogja megkapni a megfelelő mennyiségű örömöt. Szóval, mit mondhatnék a különböző villákhoz tervezett medencék jellemzőiről??

Helyhez kötött változat igényel komoly, meglehetősen kiterjedt munkát a készülék eszköz tartály, koordináció szóló közművek, ha a kívánt objektum lesz telepítve közvetlenül a házban, talajvíz szintje. A munka költségei, még akkor is, ha önmaga végzi el, meglehetősen jelentősek.

Ne feledje azt sem, hogy a termék alakját a jövőbeli tulajdonos választja, nincsenek tilalmak.

Az olcsóbb változat, a felfújható: Ezek kompakt modellek, amelyek könnyen elhelyezhetők bármilyen sík területen. A nyár után a szerkezet leereszt és tökéletesen tárolható a következő szezonig. Kár, de az élettartam rövid: mindössze 3-5 év, és használat közben rendszeresen szivattyúzni kell.

A keretmodellek előnye a megbízhatóságukban rejlik. A keret alapján – erős fém, és az alsó és a falak PVC poliészter, amely szintén hozzájárul a szilárdság és a tartósság. Az ilyen szerkezetek kapacitása méltó, ráadásul szép, hogy szűrőkkel és egyéb berendezésekkel is felszerelhetők.

Vannak műanyag medencék is, amelyek a helyhez kötött medencék típusába tartoznak: az anyag ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a hőmérsékleti hatásoknak, nem fenyegetik őket az UV-sugarak és a szivárgás. Található egy föld feletti, fakeretbe szerelhető modell.

Kapcsolódó cikk:

Előregyártott keret medencék: előnyök és hátrányok, sajátosságai választás és jellemzők, mi a legegyszerűbb vásárolni előregyártott keret medencék, típusok és árnyalatok telepítés – olvasható a kiadványban.

Intex Prisma keret 26700

  • hasított test modellek;
  • átmérő 305 cm, mélység 76 cm;
  • térfogat: 4485 l;
  • súly a csomagban: 17.50 kg.

Árak az online boltokban
Az Intex Prism Frame 305x76cm, 26700 keretmedence egyszerre több embernek is helyet ad, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, és senki sem fogja magát korlátoltnak érezni. A tál anyaga – a strapabíró vinil és poliészter háromrétegű anyag garantálja a biztonságos és tartós terméket. az összecsukható konstrukció az acélváznak köszönhetően további stabilitást és megbízhatóságot nyújt. Így nem kell aggódnia a szakadások vagy sérülések miatt.

A szerkezet könnyen összeszerelhető 30 perc alatt. Nincs szükség további szerszámokra. Keressen egy sík felületet, és kövesse az utasításokat. A vízcsere folyamat is elérhető. A speciálisan beépített szelep lehetővé teszi a kerti tömlő csatlakoztatását és a víz leeresztését onnan, ahol az kényelmes. A kád kapacitása 4,485 liter, súlya 17 kg, hossza 305 cm, szélessége 305 cm, magassága 76 cm.

Intex Easy Set 28110/56970

  • felfújható;
  • átmérő 244 cm, mélység 76 cm;
  • térfogat: 2420 l;
  • Csomagolt súly: 6.40 kg.

Árak az online áruházakban
A felfújható medencének két fontos jellemzője van: egyszerű kialakítás és könnyű súly. A szerkezet felső részén egy felfújható gyűrű található, amely a medence vízzel való megtelésekor szétterül és megemeli a falakat, biztosítva a szükséges stabilitást. mindössze 10 perc a szerkezet telepítése. A gyártás során alkalmazott Super-Touch technológia (vinil és poliészter kombinációja) háromszoros ellenállást biztosít az anyagnak az ütésekkel, a napfénnyel, a nyúlással és a kopással szemben.

Felfújható medencék, a fémkeret hiánya miatt, könnyen tárolható és összehajtogatva nem foglal sok helyet. A modell szeleppel van felszerelve a könnyű leürítéshez és csatlakozókkal a szűrő- és klórozóberendezések csatlakoztatásához.

Eredmény

Ha a tengerre való repülés nem lehetséges, és szeretne úszni és napozni a forró napokon, saját medence – egy nagyszerű lehetőség. A keretváltozatokat tartják a legnépszerűbbnek és a legjobb minőségűnek. Az utasításoknak köszönhetően könnyen felszerelhetők, és megfelelő gondozás mellett hosszú ideig – legalább 10-15 évig – tartanak.

Ha egy fagyálló medencét helyezel el, és télen befagyasztod a vizet, akkor egy személyes jégpályát kaphatsz. Mi lehet jobb, mint egy úszómedence nyáron és egy korcsolyapálya télen, ami csak az Öné?? A legfontosabb, hogy olyan minőségi opciót válasszon, amely mind a méretnek, mind az árnak megfelel – és ebben a minősítésünk segít Önnek.

Videó – Alapvető információk a keretes medencékről

Intex Easy Set 28120/56920

  • felfújható;
  • átmérő 305 cm, mélység 76 cm;
  • kötet: 3853 l;
  • Csomagolt súly: 8.40 kg.

Árak az online boltokban
A felfújható INTEX Easy Set Pool 28120 nagyszerű kialakítás az egész család számára, amely segít a pihenésben egy fárasztó nap után. A medence telepítése bármilyen sík felületen lehetséges – a vidéki házban, a magánház udvarán, amikor el akarsz bújni az erős hőség elől…

Mi a design vonzereje? A kerek felfújható medence nagyszerű nyári szórakozást nyújt a gyerekeknek. Nagy méretének köszönhetően – 3,05 m – 2-3 ember egyszerre tud benne úszni. Kiváló minőségű anyag, háromrétegű vinil, üvegszálas hálós részekkel. Az anyag erős és strapabíró, így ha gondosan és körültekintően használják, hosszú évekig kitart.

Bevezetés

A házikó egy visszavonulás a város nyüzsgésétől. Mindenki kényelmes körülményeket akar teremteni a dácsájában. Nyáron olyan jó, hogy belevetette magát a hűvös vízbe, de nem mindig akar menni a tóba, így az emberek jönnek a medencék segítségére. sokféle típus létezik, amelyek méretben, formában, anyagban és árban különböznek egymástól. Egy ilyen mesterséges víztározó a kertben nemcsak a kedvenc pihenőhelye lesz, hanem a vendégek figyelmének középpontja is. Sokan nem rendelkeznek elegendő pénzzel és idővel, nem akarnak hatalmas építési munkát végezni egy helyhez kötött vízi objektum felállításához, és a hely alkalmas, de így szeretne egy kényelmes helyet úszni, akkor a lehetőség – fagyálló medence (különösen a kültéri változatok).

Intex téglalap alakú keret 28273/58982

  • hasított test
  • Magasság 450xszélesség 450×220 cm, mélység 84 cm;
  • Kapacitás: 7127 liter;
  • Csomagolt súly: 45 kg.

Árak az online boltokban
Az Intex 28273 téglalap alakú keretmedence tökéletes a család vagy a barátok számára.

A medence kiváló minőségű PVC-ből készült, SUPER-TOUGH technológiával. Ez egy sűrű, megerősített anyag, amely három fonott rétegből áll: két réteg sűrű vinil és egy poliészter háló. Ez a kombináció óriási biztonsági tartalékot biztosít az anyagnak. nem befolyásolja a napfény, a nyúlás és a kopás. Vászon falvastagság – 0,58 mm.

A medence leeresztő szeleppel van felszerelve. A víz leeresztéséhez csatlakoztassa a medencéhez mellékelt kerti tömlőadaptert. Csavarja ki a dugószelepet és csavarja be az adaptert, és a leeresztő szelep magától kinyílik. A vizet bárhová leengedheti, ahová csak akarja.

Választható tartozékok

Csak egy medence nem rossz. De ha mindenféle hasznos elemekkel van felszerelve, ez nagyban javítja képességeit. A szűrőrendszer tisztán és tisztán tartja a vizet, a naptető megakadályozza a hőséget és a napszúrást, védi a vizet az időjárástól, a fedélzet pedig kulturáltá és kényelmessé teszi a fürdőhelyet.

szűrőrendszer

A szűrő megtisztítja a vizet minden olyan szennyeződéstől, amely megpróbálja zavarossá és bűzös szagúvá tenni a vizet – az ilyen mocsárban való fürdés kellemetlen és veszélyes az egészségre.

A homokszűrők nem a leghatékonyabbak, de olcsóak. A külső rész egy homokmedence, amelyen keresztül minden víz áthalad. Hátránya, hogy a homok alattomosan behatol oda, ahol nem kellene lennie, leülepedik és a szennyezés okozójává válik.

A homok nem szűri ki a 20-25 mikronos részecskéket. A tisztítási sebesség meglehetősen gyors, a vízfogyasztás is az.

A diatómaföld keverék, amely viszont fosszilis plankton részecskék sokaságából áll, ugyanezen a néven működik. Tisztítókazetták bevonására szolgál.

Fontos! A patronból származó diatómaföldet megfelelően kell ártalmatlanítani; ezt a legjobb, ha szakember segítségével végezzük el.

A patronos szűrő népszerű az ára és a minősége miatt, és meglehetősen könnyen használható. Felépítése egyszerű: belül van egy poliészter burkolat, amely megakadályozza, hogy az 5-10 mikron közötti részecskék átjussanak rajta. A patront tisztítás céljából eltávolítják és folyó víz alatt leöblítik.

Baldachin

A tető szükségessége a viselő belátására van bízva. Javasolt, hogy Oroszország középső és déli régiói lombkoronával rendelkezzenek ezen a területen. Előnye, hogy nem csak jó időben, hanem esős időben is lehet úszni.

Ha a keresztelőmedence területe nagy, érdemes a teljes fürdőhely fölé polikarbonát pavilont szerelni. A csúszó panelek megkönnyítik a használatát, lehetővé téve a belső hőmérséklet és páratartalom szabályozását.

Teraszok és lépcsők

A foltok esztétikusan néznek ki, és bizonyos típusú tartályok hátlapjaként szolgálnak. A merülő modellek esetében a burkolat a tál körüli extra kényelmi rétegként szolgál. Különböző anyagokból készülhet; a választás a medence típusától függ.

A létra lehetővé teszi a szabad ki- és bejutást a medencébe. Ezeknek a termékeknek a megjelenése meglehetősen dekoratív. Érdemes a tartályt és a létrát egyszerre megvásárolni, ami harmonikus egésszé teszi őket.

Intex fémkeret 28202/56999

  • keret;
  • átmérő 305 cm, mélység 76 cm;
  • Térfogat: 4485 l;
  • vízszivattyúval és patronos szűrővel van felszerelve;
  • csomag súlya: 19.10 kg.

Árak az online boltokban
Az Intex Metal Frame előregyártott medence gyorsan és egyszerűen telepíthető. A medence összeszerelése a vízzel való feltöltés előtt 30 percet vesz igénybe. A SUPER-TOUGH technológia háromszoros szilárdságot biztosít a medencefalaknak. A falak három különálló rétegből állnak: két nagy teherbírású vinilből és egy poliészterből az extra szilárdság érdekében.

Az Intex Metal Frame medenceformát egy polipropilén szalag tartja a helyén a medence körül. Az Intex Metal Frame medence tartóssága is az acélváznak köszönhető, amelynek köszönhetően a medence nagy terhelést is kibír, és egyszerre többen is úszhatnak benne. Nincs talajkondicionálás, csiszolás stb.. Az Intex fémkeretes előregyártott medence ideális egy kis vidéki vagy nyaralóhelyre.

Karbantartás és gondozás

Minden medencét rendszeresen tisztítani kell. Ez klórral vagy brómmal történik. A klórt egy adagolóval bocsátják ki, és a végső klórmennyiséget egy speciális készlettel kell ellenőrizni. A brómnak nincs szaga, de többe kerül. Lehetőség van a víz oxigénnel történő tisztítására is, ami a legjobb megoldás.

A fizikai tisztítást hálóval végzik, és a látható szennyeződéseket kézzel szedik ki, míg az alján lévő homokot a szűrő mossa ki.

Tanácsadás! Érdemes az UV-lámpákat használni, ezek tisztítják a legjobban a vizet.

Bestway Steel Pro MAX 56026/56406

  • keret;
  • átmérő 305 cm, mélység 76 cm
  • térfogat: 4678 l;
  • Csomagolt súly: 17.60 kg.

Árak az online boltokban
A Bestway 56406/56026 keretes medence strapabíró és ellenálló. A serpenyő kiváló minőségű, háromrétegű PVC-ből készült: két réteg vastag vinilből és egy réteg poliészterből az extra tartósság érdekében. Horganyzott rozsdamentes acél keret. Nincs szükség betonozásra vagy gödör előkészítésre, csak egy lapos, vízszintes platformra van szükség.

A szezonális medence (hidegebb időszakokra ajánlott) egyszerű kialakítású – könnyen szétszedhető és összeszerelhető. A medence összeszerelési és csatlakoztatási ideje legfeljebb 1-2 óra. A kényelmes leeresztő szelep lehetővé teszi a kerti tömlő csatlakoztatását, ami lehetővé teszi a víz bárhol történő leeresztését.

A telepítési módszer kiválasztása

A telepítés módja meghatározhatja, hogy melyik keretmedencét érdemes választani. Két változat létezik.

Telepítési módszer Leírás
Telepítés előre előkészített talajra Ez a módszer alkalmas szezonális medencékhez, feltéve, hogy azok nem túl mélyek. Ehhez a medence telepítéséhez szükséges területet vagy tömöríteni kell, vagy betonnal kell feltölteni. Általában a területnek síknak kell lennie.
Telepítés gödörbe Ez a módszer fagyálló berendezésekhez alkalmas. Az ilyen rendszerek mélysége, jellemzően legfeljebb három méter. A telepítés módja munkaigényesnek tekinthető, bár valójában egy teljes értékű tál jön ki. Egy ilyen medence egész évben használható, ha megfelelően karbantartják.

A beépítésnek két módja van, amelyek mindegyike különböző típusú keretes medencékhez alkalmas

Bestway Steel Pro MAX 56420

  • keret;
  • átmérő 366 cm, mélység 122 cm
  • térfogat: 10250 l;
  • Tartalmazza: létra, sátor, vízpumpa, szűrőbetét;
  • Csomagolt súly: 45 kg.

Árak az online boltokban
Az egész évben kültéri használatra tervezett Bestway beltéri medencék modern, minőségi anyagokból készülnek. A csúcstechnológiás építőanyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a medence könnyű és mobil marad. Hő- és fagyállóak, és nem kell szétszerelni őket. A medence teljes szerkezetét úgy tervezték, hogy ellenálljon a fürdőzők aktivitásának és a nagy víznyomásnak.

A pohártartó csúszásgátló tulajdonságai hozzájárulnak a kényelmes pihenéshez. Az elegáns és ultramodern design kiegészíti a táj esztétikáját. Az összeszerelés és a telepítés nem igényel sok időt, mivel a medencéket eredetileg otthoni összeszerelésre tervezték. A felszínen vagy a keret egy részének a földbe temetésével szerelik fel. Az egyenletes és jól tömörített felületre történő telepítés elengedhetetlen.

Előre gyártott változat

A szerkezet előkészítéséhez és telepítéséhez nincs szükség különleges készségekre vagy szerszámokra. A telepítés során azonban a következő fontos feltételeket kell szem előtt tartani.

Ki kell választania a medence helyét. A legjobb, ha nem egy fa alatt vagy a napos oldalon van. A víz jól felmelegszik, és a fákról lehulló levelek nem szennyezik a vizet.

Intex téglalap alakú keret 28271/58980

  • bekeretezve;
  • Magasság x szélesség 260 x 160 cm, mélység 65 cm;
  • Térfogat: 2282 liter;
  • súly a csomagban: 17.40 kg.

Árak az online boltokban
Az Intex 28271 családi medence nélkülözhetetlen elem a nyári vakáció alatt! Ez a medencetípus könnyen és gyorsan összeszerelhető, ami még kényelmesebbé és praktikusabbá teszi. Az Intex téglalap alakú keretmedence téglalap alakja lehetővé teszi a kerti terület hatékonyabb kihasználását.

Az acélváznak, a megnövelt keresztmetszetnek és a háromrétegű anyagnak köszönhetően a medence ellenáll a nagy terhelésnek. A medencének van egy leeresztő szelepe, amely a kerti tömlőhöz csatlakozik, és lehetővé teszi, hogy a vizet oda öntse, ahol szükség van rá, vagy például a kert öntözésére. A maximális biztonság érdekében a gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett fürödhetnek!

Top 5 felfújható medence gyerekeknek

Nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is szívesen pihennek a forró nyári medencékben. Értékelésünkben a legjobb felfújható gyermekmedencéket találja élénk színekkel és szokatlan megoldásokkal: INTEX felfújható medence Rainbow, Bestway Transparent Sea Life, Intex Fishbowl, Intex Mushroom Baby, INTEX Playground .

INTEX felfújható szivárvány medence

8.2/10

Értékelés Fényes és vonzó gyermekmedence puha felfújható szegéllyel és padlóval. Ez a kialakítás biztonságossá teszi a modellt, és maximális kényelmet nyújt a babáknak fürdés és pihenés közben. Ha leeresztett állapotban van, az Intex Rainbow nem foglal sok helyet, így könnyen szállítható a nyaralóba vagy a tengerhez. Ha gyermeke a száraz játékot kedveli, játékokat vagy labdákat helyezhet a tálba. Térfogat – 136 liter, mélység – 20 cm.

pluszok:

  • minden korosztály számára alkalmas (egyéves kortól);
  • elemi telepítés;
  • puha;
  • univerzális.

Hátrányok:

  • nincs előtető;
  • karcsú fülecske.

Bestway átlátszó Sea Life

8.4/10

Értékelés Tágas gyermekmedence 150 centiméter átmérővel és 53 centiméter mélységgel. A medencében akár 697 liter víz is elférhet. Aranyos dizájn, amit minden baba szeretni fog – átlátszó falak a víz alatti világ rajzaival. A modell alapja PVC-ből készült – az anyag ártalmatlan a gyermekek számára. A Bestway Transparent Sea Life biztonsági szelepekkel van felszerelve, hogy megakadályozza a három nagy gyűrű túlmelegedését működés közben.

Előnyök:

  • kényelmes és alacsony;
  • erős;
  • a tál szilárd, és nem ereszkedik le;
  • A víz nem ömlik ki a peremen, miközben be- vagy kimozdul a vízből.

Hátrányok:

  • az alja alatt sima felületre van szükség, kiálló részek vagy éles fű nélkül;
  • nincs túlfolyószelep.

Intex akvárium

8.7/10

Értékelés Egy újabb fényes és vonzó gyermekmedence az Intex-től, 28 cm mélységgel és 220 literes vízkapacitással. Három vinilgyűrűből áll, és alján lefolyóval rendelkezik. 3 és 6 éves kor közötti gyerekeknek. Modell telepítés a lehető legegyszerűbb – nem kell előkészíteni a helyszínt, csak válassza ki a legegyenletesebb felületet a helyszínen. A készlet tartalma: Felfújható kör és labda tengeri színezéssel.

Előnyök:

  • teljes csomag;
  • tetszetős design;
  • tágas;
  • biztonságos.

Hátrányok:

  • keményen leereszt;
  • merev fenék.

Intex Mushroom Baby

9.3/10

rating Nagyszerű választás a gyerekeknek a nyári szezonra. Intex Mushroom Baby vinilből készült, 101 centiméter átmérőjű és 13 centiméter mélységű. 45 liter víz tárolására alkalmas. A kialakítás puha, felfújható padlóval rendelkezik, amely kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a baba pihenését. A modell fő előnye, hogy saját előtetővel rendelkezik, amely megvédi a naptól. A készlet tartalmaz egy javítókészletet és egy kis gomba formájú játékot, amelyet a lyukba helyeznek. Használható a nyaralóban, a hátsó udvarban vagy a tengeren.

Előnyök:

  • használat közben nem engedi ki a levegőt;
  • az anyag szilárd és robusztus;
  • a baldachin és a játékok jelenléte;
  • gyorsan és könnyen felfújható (pumpa nélkül is);
  • puha fenék;
  • nagyszerű design
  • kompakt.

Hátrányok:

  • Elég alacsony oldalak.

INTEX játék

9.7/10

Rangsorunkban a legjobb gyermekmedence, amely egy egész szórakoztató „játszótérnek” ad helyet. A kialakítás egyszerre két tállal rendelkezik: egy nagy és egy kicsi tál, csúszdával. Tartós vinilből készült, amely több gyermek aktív játékát is kibírja. A fő edény 20 cm magas, 493 liter víz befogadóképességű. Egyszerre akár 81 kg-ot is elbír. Mindkét medencének saját leeresztő szelepe van. A játszóközpont másik jellemzője a kerti tömlőkhöz csatlakoztatott szökőkutak.

Előnyök:

  • Alkalmas 3 éves kortól;
  • a készlet tartalmaz egy csúszdát és felfújható játékokat gyűrűdobálással;
  • egy 57 literes pancsolómedencével rendelkezik;
  • kényelmes és tágas;
  • kemény;
  • van egy szökőkút.

Hátrányok:

  • A víz nehezen folyik le;
  • tömör alul;
  • elég sokáig tart felfújni.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Zsuzsanna Hegedűs

    Hol találhatók ezek a legjobb medence villák 2022-ben?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása