...

Top 10 legjobb ár-érték arányú kerékpár 2021-2022-re

Jó érzés a szellőn lovagolni, a saját dolgoddal törődni vagy a pillanatban lazítani. A kezdőnek nem kell drága kerékpárt vásárolnia – megtanulhatja a költségvetési modellt, és ezek egyébként sokat, és a minőségük nem rosszabb, mint a drága analógok. oktatás 1 A kezdőknek nem kell drága kerékpárt vásárolni. Sokan, akik elfogadták ezt a közlekedési módot, maguknak sok előnyt jegyeznek meg: a kerékpárral való lovaglás az izmokat pumpálja, javítja a szív- és érrendszeri rendszert, általában javítja a fizikai és mentális állapotot.

A kerékpár kiválasztása nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk, mivel a kerékpároknak megvannak a maguk problémái. Tudni szeretné, hogy például terepen vagy városban akarja-e használni? Az előbbihez a hegyi kerékpár a megfelelő választás, az utóbbihoz pedig a dirt bike. Ez a kerékpár kényelmes, rövid városi túrákra való, egyenes üléspozícióval és nehéz vázzal rendelkezik.

A különböző vélemények elolvasása után a következő modelleket választottuk a legjobbnak. Azok szerint, akiknek ezek a kerékpárok a tulajdonukban vannak, nagyszerűek a gyakori kerékpározáshoz. Tájékozódjon azok jellemzőiről és árairól.

ALTAIR City 20

A sün egyre népszerűbb a tervezők körében, hogy modelljeiket a legbizarrabb és hihetetlenebb formákban hozzák létre, az átlagos nézőnek az ismerős hétköznapi tárgyak és a művészet keverékét mutatva.

Fontos műszaki jellemzők a női kerékpár kiválasztásakor

szám Jellemzők Ajánlás
1 Kerékpár típusa Először is fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy milyen munkát szeretne végezni, és milyen terepen fog lovagolni, valamint azzal, hogy megbirkózik-e a várható szélsőséges hőmérsékleti viszonyokkal.
2 Súly Fontos, hogy ne cipeljen többet a kerékpár maximális súlyánál. Továbbá, minél masszívabb a konstrukció, annál nehezebb a kerékpár. Mindig bízzon a saját megérzéseiben, és soha ne válasszon olyan modellt, amelyet túl nehéznek érez a felemeléshez. Nem szabad túlméretezni a kerékpárt, és a legjobb, ha ragaszkodik a gyártó által megadott súlyosztályhoz.
3 Sokk-elnyelés Ha a kerékpárral terepen közlekedik, akkor a kerekek által tapasztalt erők eloszlásához lengéscsillapítást kell használnia. Könnyű és kényelmes utazás, és a kerékpár nem pattog az egyenetlen utakon minden bukkanónál. Összességében kellemes utazást biztosít, a keréktörés vagy a kerékpár meghibásodásával járó váratlan meglepetések nélkül.
4 kerékátmérő A kerékátmérő azért is fontos, hogy a kerékpár egészére ható erők megfelelően oszoljanak el, és ne akadályozzák a közlekedést. A súlyt figyelembe kell venni a kerekek sérülésének és a menet közben bekövetkező balesetek megelőzése érdekében.
5 Sebességek száma A kerékpár sebességének ismerete alapvető fontosságú a kerékpár képességeinek megismeréséhez. A sebességváltó segítségével megtalálja a legkényelmesebb és legmegfelelőbb vezetési módot, amely megkönnyíti a közlekedést. A megfelelő felszerelés segíthet csökkenteni a test és a lábak megterhelését. A megfelelő sebesség beállítása segít a terep és az útfelület kímélésében, és meghosszabbítja a kerékpár egészének élettartamát.
6 Hátsó/első fék típusa Azt is elárulja, hogy a kerékpárfékek milyen részét használják, mennyire tartósak és kényelmesek, és hogy megfelelőek-e a terepviszonyoknak, ahol használják őket.
7 Szerelje fel kerékpárját a Ez a kategória információkat tartalmaz az állítható kormányemelőről, az állítható kormányszárról, a kosárról, a villaemelő zárjáról, a láncvédőről, a csomagtartóról, a sárvédőről, a szivattyúról, a csengőről, a vizespalack-tartóról és egyéb, a kerékpárhoz rögzíthető tartozékokról.

Mi a különbség egy női és egy férfi kerékpár között??

A legtöbb kerékpárt férfi vagy női modellekbe sorolják, de vannak uniszex modellek is. A legfontosabb különbség a nemek közötti pozícióban a használat kényelme. Különösen a nők esetében a járművek egy kicsit kisebbek és rendezettebbek a fiziológiájuknak megfelelően. A magasság és a testsúly fontos szerepet játszik. Magasabb emberek kényelmetlenül érezhetik magukat egy nem megfelelő méretű kerékpáron.

A női kerékpárok markolata keskenyebb, a pedáloktól való távolság kisebb, az ülés nagyobb, és a magasság általában nem haladhatja meg a 180 cm-t. Mindezek a különbségek csak a két nem fiziológiájának köszönhetőek. Néha a különbségek közé tartozik a kerékpár súlya és a sebességek száma.

Ne feledkezzen meg a tervezésről. Míg a férfi modellek egyre sötétebbek és sötétebbek, addig a női kerékpármodellek különböző teljesítményű stílusokkal, színekkel és megjelenéssel, további felszerelésekkel rendelkeznek.

A kerékpár erősségei és gyengeségei

Előnyök:

  • Hatékonyság, benzintől való függetlenség a személygépkocsival szemben;
  • Környezetbarát;
  • egészséges életmód;
  • Élvezze a természetet és a körülötte lévő világot;
  • Fizikai terhelés;
  • Ez divatos;
  • Kompakt.

Hátrányok:

  • Télen nehéz használni;
  • Kívánatos lenne egy speciális parkoló;
  • Traumatikus;
  • Minél több funkció, annál drágább a modell.

Top Gear Fighter BH20207

Egy másik nagyszerű értékű kerékpár, a Top Gear Fighter BH20207 biztosan megkönnyíti a sétákat – így biztonságosan és egészségesen lovagolhat rajta! 6 fogaskerékkel, acél vázzal és 13,3 kg tömeggel.

A tulajdonosok azt mondják, hogy soha nem bánták meg ennek a stílusos, robusztus kerékpárnak a megvásárlását. Az alkatrészek természetesen olcsóak, de első kerékpárként, sebességgel, ez egészen kiváló. Nem jár hozzá használati utasítás, de nincs is rá szüksége. Az összeszerelés intuitív.

Előnyök:

  • A csomag;
  • ár;
  • 6 sebesség;
  • tervezés;
  • széles sárvédők.

Hátrányok:

  • Online rendelés esetén teljesen szétszerelve érkezik;
  • gyenge csapágyak.

Top kerékpárgyártók nőknek

  • Merida Industry Co.

A tajvani cég a második legnépszerűbb a különböző típusú és célú kerékpárok gyártásában és tervezésében. Kezdetben más cégek számára építettek kerékpárokat, de idővel saját modelleket kezdtek el fejleszteni, amivel elnyerték az elismerést.

  • FORWARD

Egy 1999 óta működő orosz vállalat. A gyártás Oroszországban, Permben történik. Nemcsak kerékpárokat, hanem más sportfelszereléseket is gyárt; a termékeket aktívan használják a profi sportolók.

  • Stinger

Tajvani márka, amely kerékpárok tervezésével és létrehozásával, valamint építésével foglalkozik a felhasználók teljesen különböző szintjei számára. Jelenleg több mint ötven modell létezik a felhasználási módok és típusok széles skálájával és széles árkategóriával.

  • STELS

Az orosz Velomotors cég védjegye, Európa egyik legnagyobb kerékpárgyártója. A márka egyéb gyártmányai közé tartoznak a motoros szánok, robogók, ATV-k és terepjárók.

A kerékpár kiválasztása nagyon fontos és felelősségteljes lépés, ki kell választania a tetsző modellt, és meg kell győződnie arról, hogy minden kritérium és legfőképpen az ár szempontjából a legmegfelelőbb. Az előnyök és hátrányok mérlegelése érdekében a lehető legtöbbet kell kutatnia, és a helyes választást kell meghoznia.

Fuji Track Classic

A Fuji Track Classic Road kerékpár egy másik nagy eladási pont a sportcikkek piacán. A jó megjelenés mellett a kivitelezés minősége is elsőrangú. Eléri a megfelelő sebességet, és jó az úton és az úton kívül is.

Télen azonban csúszós, és nincs rá gumi. A Fuji Track Classic keskeny kormányával könnyen manőverezhető az autók között. Ha egy olcsó kerékpárt szeretne ingázáshoz, ez egy nagyszerű lehetőség!

Előnyök:

  • tervezés;
  • minőség;
  • erős keret;
  • az alkatrészek minősége.

Hátrányok:

  • A sárga olcsó gumiabroncsok gyorsan koszolódnak.

STELS Miss 6300 V 26 V010

Kerékpár

A STELS Miss 6300 V 26 V010 a stels miss 6000 továbbfejlesztett változata, amelyet kifejezetten lányoknak terveztek. Ezért a váz különleges geometriával rendelkezik, alacsonyabb felső csővel és csökkentett tengelytávval, ami a legkényelmesebb utazást teszi lehetővé. A váz anyagául a masszív és könnyű alumíniumötvözetet választották. Ahogy egy jó hegyi kerékpárhoz illik, a Miss 6300 21 sebességfokozatot kínál a kerékpárosnak, így könnyen optimalizálhatja az energiafelhasználást emelkedőn és lejtőn való felfelé és lefelé. A lágy SR Suntour XCT villa rugós-elasztomer konstrukcióval és 80 mm-es lökettel kiváló csillapítást biztosít a legkeményebb terepviszonyok között is, míg a rugó merevsége a maximális hatékonyság érdekében állítható.

STELS Miss 6300 V 26 V010

Előnyök:

  • kényelmes keret
  • easy
  • csillapítás

Hátrányok:

  • Nincs kormánymagasság állítás

Mongoose Switchback Sport

A Mongoose Switchback Sport lehet, hogy a vas barátod lesz! A kerékpár a színezésével hódít, és hűen szolgál a városban és az erdős területeken való lovaglás során is.

A sebességváltók simán váltanak, a kerékpár elég könnyű, és néhány lovaglás után megszokja az ülést. A Mongoose Switchback Sport alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, és meglehetősen könnyű. Annak ellenére, hogy a gyártó egyik gyengébb modellje, több szezonon keresztül aktívan lovagolható az alkatrészek cseréje nélkül.

Előnyök:

  • ár;
  • minőség;
  • stabilan a földön;
  • manőverezőképesség;
  • tervezés.

Hátrányok:

  • problémák a fékekkel;
  • belépőszint.

A legjobb városi kerékpárok nőknek

A városi kerékpárok a legelterjedtebb, könnyű, kompakt és a legtöbb esetben nem a legdrágább női kerékpártípusok. Természetesen az ebbe a kategóriába tartozó járművek nem olyan kicsik, mint az egykor népszerű női összecsukható kerékpárok. Azonban egy ilyen készülék elhelyezése egy folyosón vagy akár több lépcsőfok megmászása általában nem nagy ügy.

A közepes vagy prémium kategóriás kerékpárok azonban jól felszereltek, és változó sebességet és egyéb beállításokat kínálnak. Megfelelő minőségűek és gyakran elég erős fékekkel vannak felszerelve az aktív lovagláshoz. Azonban, ahogy a neve is mutatja, a városi kerékpárokat kifejezetten a városba tervezték, ezért nem ajánlják terepjárásra.

Schwinn Wayfarer női

A 15 legjobb női kerékpár 2022-re

Maximális kényelem az esti sétákhoz

Ország: Németország. Értékelés (2022): 4.7

Ennek a 2022-es innovációnak a fő hátránya az ára a hasonló tulajdonságokkal rendelkező versenytársakhoz képest. Egyébként a városi modell vonzza a figyelmet, mivel a keretméretek széles skáláján (42, 45, 50 cm) kapható. Így minden nő megtalálhatja a megfelelő kerékpárt a városi motorozáshoz. A szerkezet fém része alumíniumötvözetből készült, de ez nem befolyásolta a termék súlyát: 17,5 kg. A váz előnyei közé tartozik az ergonomikus, nőies forma és az Urban Comfort villa.

A sebességváltó 7 sebességfokozatot kínál, ami kényelmes a különböző körülmények között történő sétákhoz. A legfőbb jellemzők közé tartozik a Shimano Nexus hátsó váltó, a 26 hüvelykes kerekek Schwalbe Road Cruiser abroncsokkal és két fékrendszerrel. A csomag tartalmazza az első és hátsó LED-es lámpákat, amelyek növelik a biztonságot és a kényelmet az éjszakai és a kedvezőtlen időjárási körülmények közötti vezetés során. A modell akár 110 kg súlyú felhasználót is elbír.

STELS Cross 130 MD Lady 28 V010

Vékony dupla keret. Ár – minőség. Merevség beállítása

Ország: Oroszország (Oroszországban és Kínában készült). Rangsor (2022): 4.8

A női városi kerékpárok bronzérmét egy hazai modell nyerte, amelynek alkatrészei Kalinyingrádban, a többi Kínában készült. Azonban meglepően európai módon néz ki. A karcsúsított felső csővel ellátott karcsú váz tartós alumíniumötvözetből készült, így nem kell aggódnia a tartósság miatt. Szintén nemrégiben megjelent az értékesítés újdonsága viszonylag kicsi, 15 kilogrammot nem meghaladó súlyú felnőtt kerékpárral. Ugyanakkor, ellentétben a legtöbb városi kerékpárral, a Lady 28-ban lehetőség van a villa rugómerevségének megváltoztatására: merevebb a hosszú, de nyugodt, sima aszfalton való vezetéshez, és lágyabb a szélsőséges kerékpározáshoz.

Bár csak nemrég érkezett, ez a kerékpár máris egyre népszerűbb. A vásárlói vélemények szerint a modell sikeresen ötvözi a magas minőséget és az elfogadható árat. De nem mindenki találja kényelmesnek a nyerget a hosszú utazások során.

SHULZ Krabi hullámvasút

A legperspektivikusabb név. Konstruktőr kerékpár. Megerősített keret.

Ország: Oroszország. Értékelés (2022): 4.9

A romantikus lovaglás szerelmesei minden bizonnyal szeretni fogják a minősítésnek ezt az elegáns tagját, amely a 2021-es év újdonsága. Ami a leglenyűgözőbb benne? Bőséges hatókör, alumínium váz, 25 kg-os megerősített hátsó csomagtartó és még sok más meglepetés. A jármű 163-168 cm-es magasságra és 120 kg-os súlyra méretezett. A városi kerékpár kialakítása könnyű, 15,6 kg, beleértve a kerékpártartót és a sárvédőket is.

GT Aggressor 3.0

A GT Aggressor 3.A 0 egy hegyi kerékpár, de városi kerékpározásra is tökéletes. A GT modellek fő megkülönböztető jegye a hegesztett alumínium váz (Triple Triangle). Ez a kialakítás szokatlanul erőssé teszi, miközben a súlya alacsony marad.

A kerékpár könnyű is (13 kg a súlya). A kerékpár gyorsulásának és kezelhetőségének szokatlanul könnyűsége feltűnő. Ez egy belépő szintű modell. Talán az egyetlen hátránya ennek a kerékpárnak a nyereg. Vékony és merev.

profik:

  • könnyűsúlyú;
  • a sebességváltók jól működnek;
  • keret;
  • kerekek;
  • minőség.

Hátrányok:

  • műanyag pedálok;
  • merev ülés.

A legjobb ár-érték arányú hegyi kerékpár férfiaknak és nőknek

A sportos kerékpár azt jelenti, hogy sportruházatot kell viselnie, és a leengedett vázgeometria negatív hatással van a kerékpár merevségére. Az olyan sportágak esetében, mint a sífutás, ez a konstrukció kategorikusan nem alkalmazható, mivel a trükkök végrehajtása során gyors törést és súlyos sérüléseket okozhat. Tehát egy női típusú hegyikerékpár gyakorlatilag semmiben sem különbözik a férfiaktól, néhány jellemzőtől eltekintve:

A női hegyikerékpár nagyjából ugyanaz, mint a férfiaké, néhány ponton kívül:

  • A nők átlagosan alacsonyabbak, mint a férfiak, ezért a női modelleken rövidebb a forgattyúkar
  • a kormányt keskenyebbé teszik, mert a nőknek keskenyebb a válla
  • A női tenyér kisebb, és a kormányrés állítható a jobb fogás érdekében
  • A nők általában gyengébbek, ezért a kerékpárok a lehető legkönnyebbek;
  • a női nyereg szélesebb és rövidebb, a női medence sajátosságaihoz igazodva
  • A lágyabb lengéscsillapítók növelik a biztonságot és a kényelmet
  • a női test teste megrövidül, így a keret fő háromszöge kissé keskenyebb lesz
  • A női kerékpárok feltűnő nyomatokkal és kiegészítőkkel rendelkeznek

Megjegyzendő, hogy egyes szakértők meg vannak győződve arról, hogy az ilyen tervezési jellemzők csak marketingfogás, és kevéssé befolyásolják a menetkomfortot. Most azonban kiemeljük az olcsó kerékpárok minőség szerinti rangsorát a nők és a férfiak számára.

Férfiak:

  • STELS Navigator 930 MD 29 V010
  • ELŐRE Sporting 29 2.0 Disc
  • STELS Navigator 500 MD 26 F010

Női:

  • Stinger Latina 26
  • STELS Miss 6000 MD 26 V010
  • STELS Miss 6100 D 26 V010
kerékpár márka

És ezzel véget is ért a 10 legjobb kerékpár. Reméljük, hogy a szakértőink által nyújtott információk elegendőek voltak ahhoz, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő kerékpárt az Ön vagy szerettei számára.

#2020 #Top 10

Olvasson minket először – adja hozzá az oldalt a kedvencekhez

A Stels Navigator 800

A Stels Navigator 800 hegyikerékpár könnyű és könnyen kezelhető. A kerékpár hosszú szárnyakkal és lenyűgöző számú sebességváltóval rendelkezik. A tulajdonosok szerint ez a legjobb olcsó kerékpár, megbízható, és sokéves használat során egyetlen alkatrész sem romlott el.

A váz nagyon masszív, teljes méretű alumínium sárvédőkkel és kerékpártartóval. Az átlagsebesség alacsony (15-20km/h), de sima úton jó az út, azaz. . Félig csúszós gumi.

Előnyök:

  • jó gurulás;
  • könnyűsúlyú;
  • szedett-vedett;
  • jó sárvédők.

Mínusz:

  • Nem túl szilárd kormányrögzítés;
  • az első váltó nem túl világos.

Túra termékek

Óriási intrika 1

Giant Intrigue 1 fénykép

Annak ellenére, hogy ezt a modellt 2016-ban fejlesztették ki, folyamatosan felbukkan a különböző véleményekben és rangsorokban. A terméket kifejezetten azoknak a nőknek tervezték, akik szeretik a maximális kontrollt és magabiztosnak érzik magukat a különböző agresszív pályákon. A keret itt könnyű, ALUXX SL alumíniumból készült, eredeti geometriával rendelkezik, amelyet kifejezetten a női testhez terveztek. Kiváló manőverezőképesség és stabilitás. A kerék átmérője 27,5 hüvelyk. A felfüggesztés nagyon puha, körülbelül 140 mm vagy 5,5 hüvelyknyi rugózással. Mindezek a tényezők hatékony pedálozást és tapadást biztosítanak még a meglehetősen meredek emelkedőkön is. A kerékpár biztonságos lejtőkön.

A jól megtervezett párnázás jó úttartást és vezetési kényelmet biztosít. A löket szükség szerint beállítható. A termék merevítő rugókkal rendelkezik, megváltoztathatja a villa összenyomódási és visszahúzódási sebességét, és a visszahúzás rögzíthető. Érdemes megjegyezni, hogy ez nemcsak az első lengéscsillapítóra, hanem a hátsó lengéscsillapítóra is vonatkozik. Mindezek a funkciók nagyon hasznosak azok számára, akik rendszeresen változtatják a lovaglás módját és a terepviszonyokat. A hidraulikus fékrendszer megbízható és robusztus, így a kerékpár tökéletesen alkalmas extrém vezetési helyzetekre.

Tovább: Top 10 bokszzsákok, hogyan válasszunk bokszzsákot?

Előnyök:

  • Jó tapadás az útfelületen;
  • A kátyúk és a bukkanók alig érzékelhetőek vezetés közben;
  • És megbízhatóan működik lefelé és felfelé is;
  • Alkalmas az utak széles skálájához.

Hátrányok:

  • A rugós villa nem teszi lehetővé az ugrásokat.

Óriási intrika 1

Giant Alight 2 City

Giant Alight 2 City fotó

Sok pozitív visszajelzés a felhasználóktól. A keret nagyon alacsony, így a nők nagyon kényelmesek lesznek ezen a nyeregszerkezeten. A szárnyak szélesek, így nagyszerű a gördülékenysége. A termék elég tisztességes sebességre képes, ami lehetővé teszi, hogy autó helyett használhassuk. A kerékpár nem igényel karbantartást, és nagyon kevés helyet igényel a szobában, így nem kell profi kerékpárosnak lennie ahhoz, hogy használhassa. Nagyszerű országúti túrázáshoz, és még szoknyában is kényelmes. Sok európai felhasználó használja ezt a kerékpárt mindennapi használatra.

Kiváló minőségű termék, hosszú távú használatra alkalmas. 24 fokozat van, mindegyik simán és tisztán kapcsolható. A villa megbízhatóan működik, és a lágyság/merevség beállítható. a fékek tárcsafékek, amelyek azonnal zárnak, és lehetővé teszik, hogy a kerékpárt nagyon rövid féktávolsággal meg lehessen állítani. Tökéletesen összeszerelve – egyetlen alkatrész sem ingadozik, vagy nem játszadozik. A felnik nagyon erősek, és szükség esetén kiegyenesíthetők. A váz tartós alumíniumötvözetből készült, minimális súly jellemzi. Ezzel a kerékpárral akár le is ugorhatsz az ugratókról, ha szeretnél – nem tudod őket megrongálni. A kerékpár megjelenése vonzó, és elég drágának tűnik.

Előnyök:

  • Gyors, nagyon könnyen gyorsul és megáll;
  • Kiváló minőségű termékek a világ vezető kerékpárváz márkájától;
  • Nagyon megbízható fékek;
  • Könnyű sebességet váltani;
  • Alacsonyított keret.

Hátrányok:

Extra 30% kedvezmény Erborian szépségápolási termékek március 31-ig a promóciós kóddal OZONHBP235 az ezen az oldalon található termékeken! A promóciós ajánlat idő előtt lejárhat.

  • A pedálok nehezek, ami kissé merevvé teszi őket, és a kerékpár súlyát is befolyásolja.

Giant Alight 2 City

Dewolf aszfalt F3

Dewolf Aszfalt F3 fotó

Ez a meglehetősen megfizethető modell jól használható vidéki vagy városi sétákhoz. Az ülés nagyon kényelmes, így sok időt tölthet a nyeregben. A gumiabroncsok bütykösek, és rövid idő alatt nagy sebességet tesznek lehetővé. A lovaglást az egyenes hát jellemzi. A váz felső csöve nem túl magas, így a lányok könnyen fel- és leszállhatnak erről a kerékpárról. A fékrendszer tárcsa típusú, mechanikus, itt nem használnak folyadékot, ami a fékeket megbízhatóbbá teszi a használat szempontjából. A váz kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, amely nemcsak nagyfokú stabilitást, hanem nagy merevséget is biztosít alacsony súly mellett. A kerék átmérője 28″, a futófelületek megerősítettek, így ideális a kátyúk és a bukkanók ellen, anélkül, hogy a lovas észrevenné.

Kényelmes és megbízható, és sok tekintetben felülmúlja a hasonló modelleket. A kerékpár 24 sebességfokozatú, és kétkaros ravaszkapcsolóval rendelkezik. A villa nagyon puha, annak ellenére, hogy sportos. Sok különböző opcionális beállítással rendelkezik. Igénytelen rossz időjárási körülmények között. A termék még a meredek emelkedőkön is jól használható. A villa szükség esetén rögzíthető. Van egy ütéscsillapító csap a rezgések és a kemény ütések csillapítására.

Előnyök:

  • Nagy mérete ellenére nem sokat nyom;
  • Sokoldalú modell, amely a legkülönbözőbb vezetési körülményekhez alkalmas;
  • Minden alkatrész a legmagasabb minőségű.

Hátrányok:

  • Drága.

Dewolf aszfalt F3

Szerző Elan

Szerző Elan fotó

Az egyetlen ma kapható kerékpár, amelyet kifejezetten nők számára terveztek, és amely elektromos motorral van felszerelve. A modell nem csak kialakításában vagy megjelenésében egyedülálló, hanem kibővített funkcionalitásában is. Érdemes megjegyezni, hogy ez a kialakítás csak a tavalyi év végén jelent meg a széles piacon. Annak ellenére, hogy ez a vállalat már korábban is részt vett a motorkerékpárok tervezésében és gyártásában, a szakértők ezt a tervezést a legtökéletesebbnek ismerték el – nem véletlenül került az első helyre a legjobb női kerékpárok ezen szakaszában. A kialakítás sokoldalú – városi utakra és kevésbé igényes hegyi terepre is alkalmas. Ráadásul a termék 10 órás akkumulátoros üzemidővel rendelkezik.

Bővebben: Xiaomi Redmi Watch 2 lite Bluetooth Mi Band okosóra – teljes felülvizsgálat (kedvezmény belül)!

A kerékpár súlya nagyobb, mint más modelleké, amelyek nem rendelkeznek akkumulátorral. A kormányszár állítható, így megváltoztatható a geometria és a lovaglási pozíció. Kerékpárlánc-védővel felszerelve rengeteg tárolóhelyet biztosít kerékpárjának. Megakadályozza, hogy idegen tárgyak, például apró kövek, üveg és egyéb törmelék kerüljön a motorba, így meghosszabbítja a lánc élettartamát. A fékek jók, csak 8 sebességes, de még ez is elég jó. A kormány elfordításával kapcsolhatók.

előnyök:

  • Kényelmesen kialakítva a sokoldalú használathoz;
  • A beépített akkumulátor körülbelül 10 órán át tart;
  • Jó manőverezőképesség;
  • Minőségi fékek.

Hátrányok:

  • Magas költségek és megnövekedett súly.

Szerző Elan

Desna Voyage Gent

Ha kerékpár vásárlásáról álmodik, mindenképpen fontolja meg a Desna Voyage Gent modellt – egy olyan kerékpár, amely nemcsak tisztességesen néz ki, hanem hosszú használat során is megbízhatónak bizonyul.

Desna Voyage Gent olcsó, nincs extra kapcsolók és további napellenzők, jobb gördülése van, mint egy hegyi kerékpár, könnyű leülni és lovagolni. A kerekek a vásárlás után előre felfújtak, de ha szeretné, még egy kicsit felpumpálhatja őket.

Előnyök:

  • Jó karbantartás;
  • építési minőség;
  • Amortizáció;
  • könnyű szervizelés.

Hátrányok:

  • nem jár hozzá szivattyú és csavarkulcs;
  • a kerekek felnijei nem teljesen festettek.

Kerekek

Mivel hegyi kerékpárt vásárol, a dupla és tripla felnik elengedhetetlenek, mivel merevebbek és ellenállóbbak a nyolcasokkal szemben. Persze, ha tényleg durva terepen fogsz lovagolni. Felni anyaga (alumínium, acél, szén, szkandium) – befolyásolja a súlyt és a költségeket.
A gumiabroncsokat aszerint kell kiválasztani, hogy milyen terepviszonyok között szeretne haladni: földes és rossz időjárás esetén a legjobb az erőteljes és agresszív futófelület, gyors túrákhoz pedig a keskeny, nem agresszív futófelülettel rendelkező gumiabroncsok a legjobbak.

Foxx Atlantic D 29

A Foxx Atlantic D 29 hegyi kerékpár nagyon jó minősítést kapott – sokan, akik kerékpárvásárlásra gondoltak, erre a modellre fogadnak, és nagyon helyesen! A kerékpár 18 sebességes, alumínium vázzal és mechanikus tárcsafékkel rendelkezik.

Városi és terepviszonyokhoz egyaránt alkalmas. Az alumínium váznak köszönhetően könnyű, de a súlyt a 29″-os kerekek növelik. A váltó a hátsó váltón keresztül van rögzítve.

Előnyök:

  • ár;
  • keret;
  • ár;
  • nagy kerekek;
  • tervezés.

Hátrányok:

  • Az első váltó nem kapcsol be a 3. fokozatba;
  • Nem a legjobb gumiabroncsok.

Top női hegyi kerékpárok

A városlakók többsége nem gyakran kerékpározik ki a városból, de néhányan, akik szeretik a szabadságot és az izgalmakat, szívesen felfedezik a göröngyös vidéki utakat, a mezőket, az erdőket és még a dombos vidéket is. Az ilyen körülmények természetesen nagyon különleges hegyi kerékpárt diktálnak.

Az ilyen típusú modellek több csoportra oszthatók. A női változatok azonban az egyenetlen terepen való kemény motorozásra szánt cross country kerékpárokra és az All mountain vagy könnyű freeride kerékpárokra korlátozódnak az egyszerű hegymászáshoz. Ez utóbbi a legdrágább és nem a legnépesebb, de ellenáll a hihetetlen terheléseknek, hőmérséklet-változásoknak, a legjobban kidolgozott és többnyire szakemberek vásárolják.

FORWARD Iris 26 1.0

Optimális ár-teljesítmény arány

Ország: Oroszország. Értékelés (2022): 4.8

Nagyon kényelmes kialakítás a hegyi lejtők és nehéz terepek meghódítói számára. 18 sebességes, 26 colos kerekekkel, márkás gumiabroncsokkal és kettős felnikkel, amelyek strapabíró, kopásálló alumíniumötvözetből készültek. Az univerzális Hard tail váz kényelmes illeszkedéssel, könnyebb súllyal, jó méretválasztékkal (15 és 17 hüvelyk) és minőségi villával büszkélkedhet 6 cm-es rugóúttal.

A Promax TX-119L első és hátsó fékrendszert dicsérték a könnyen beállítható, könnyű kialakításáért. A legfőbb jellemzők közé tartozik a Shimano Tourney váltó, az állítható kormány, a sárvédők, a lábtartó és a kulacs a nedves kerékpárokhoz.

STELS Miss 6100 MD 26 V030

Népszerű amatőr modell kedvező áron. Állítható kormányemelő

Ország: Oroszország. Értékelés (2022): 4.8

A legjobb kerékpárok rangsorolása a durva és hegyvidéki terepen való gyalogláshoz továbbra is egy nagyon olcsó, mégis praktikus terepjáró modell. Mint sok méltó képviselője ennek a kategóriának, a Stels kapott egy fontos kiegészítést – a villa rugómerevségének beállításának képességét. Így a kerékpár minden körülmények között jól kezelhető. Elég egy mozdulattal átkapcsolni a kart, és a hegyi modell alkalmazkodik a pályához, legyen az sík aszfalt, vagy rázós emelkedő. Ez azt jelenti, hogy ami ezt a kerékpárt megkülönbözteti a legtöbb versenytársától, az az állítható kormányemelő, amely lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy a modellt az igényeinek megfelelően állítsa be.

Sokan úgy vélik, hogy a Stels női hegyi modellje jó ár-érték arányú. A 21 sebességes, könnyen kezelhető fogantyú, a túrakerékpárhoz képest bőséges fékerő és a jellegzetes Hard Tail felfüggesztés teszi ezt a kerékpárt remek választássá a kerékpárosok és a kezdők számára.

Merida Matts 7.20

Hőmérsékleti ellenállás

Ország: Tajvan. Értékelés (2022): 4.9

Az ezüstérmet egy híres tajvani cég által 2022-ben gyártott prémium mountain bike kapja. A modell egyik legjobb előnye a legnagyobb sebességkészlet volt, amely elérte a 24 változatot. Ennek ellenére a kerékpár amatőr sportmotornak tekinthető, mivel nem csak egy masszív, menet nélküli vázzal rendelkezik, hanem számos kiegészítéssel és finomítással, valamint a frissítés lehetőségével is. Lágy sportvilla állítható rugómerevséggel és villaemelő zárral, nagyon hasznos emelkedőn való vezetéskor, hasznos azok számára, akik pontosan tudják, mit akarnak egy kerékpártól. A rugós és olajvillás kialakítás egyértelmű előny, mivel tartós és még alacsony hőmérsékleten sem veszíti el tulajdonságait.

Annak ellenére, hogy annyira sportos, ez egy női kerékpár. Átlagos vagy átlag alatti magasságú lányoknak tervezték és értékelik. A vélemények szerint a Merida nagyon kényelmes, robusztus és fordulékony.

STELS Miss 6000 D 26 V010 (2020)

Top 15 legjobb női kerékpár 2022-ben

A legjobb tulajdonosi vélemények

Ország: Oroszország. Értékelés (2022): 5.0

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Zsuzsa Kovács

    Kedves olvasó! Ezen a cikken keresztül szeretnék érdeklődni, hogy megtudhatnánk 2021-2022 legjobb ár-érték arányú kerékpárjait? Melyek azok a modellek, amelyek kiváló minőséget nyújtanak megfizethető áron? Válaszukat előre is köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása