...

Top 10 keskeny beépített mosogatógép: 2022 értékelés

Ivan Omelchenko

A beépített mosogatógép egy olyan háztartási gép, amire nyugodtan mondhatja: „Hogyan is éltem valaha mosogatógép nélkül?”?”. A mosogatógép megvásárlása valóban komolyan megváltoztatja az életmódot, és a használatának előnyei és előnyei megsokszorozzák az árát. 2022-ben az automata mosogatógép a modern, minőségi konyha elengedhetetlen kelléke.

Egyszerűvé és intuitívvá tesszük a mosogatógép kiválasztását, és elmagyarázzuk Önnek az előnyöket, hogy a lehető legkisebb lábnyomú kisgéphez jusson. A 45 cm széles mosogatógép nem mítosz, hanem valóság – a legjobb készülékgyártók által kínált valóság.

A legjobb 45 cm-es keskeny beépített mosogatógépek rangsora 2022

45 cm-es beépített mosogatógépek

  • Weissgauff BDW 4573 D
  • Electrolux ESL 94320 LA
  • Bosch SPV2IMX1BR

Kompakt 45 cm-es mosogatógépek

  • Hotpoint-Ariston HSIE 2B0 C
  • Electrolux ESL 94200 LO
  • Maunfeld MLP-08IMRO
  • Candy CDI 2L10473-07

Olcsó 45cm-es mosogatógépek

  • Midea MID45S100
  • Beko DIS 25010
  • Weissgauff BDW 4543 D

A beépített mosogatógép előnyei

Időt takarít meg – egy átlagos 4 fős családban naponta akár 60 percet is igénybe vehet a mosogatás. A mosogatógép akár 80%-kal kevesebb időt takarít meg. Egy év alatt ez majdnem 12 nap. Tökéletes nyaralás a családdal.

Tiszta – a vizet speciális szűrőrendszeren keresztül vezetik. Az eredmény tiszta, szűrt mosogatóvíz. A mosás magas hőmérsékletű vízzel történik. Ez megöli az összes baktériumot, és jót tesz a család egészségének.

Jót tesz a kezének – a mosogatási folyamat anélkül zajlik, hogy Ön közvetlenül érintkezne az edényekkel. Megszabadul a vízzel és az agresszív vegyszerekkel való érintkezéstől. A férfiak számára ez az erény kevésbé nyilvánvaló, de a nők számára, akik e készülékek fő felhasználói, létfontosságú.

Esztétika és dizájn – egy beépített készülék jobban néz ki, mint egy szabadon álló készülék. Helyet takarít meg, nem zavarja a lakás kialakítását.

Az energiafogyasztás minimális – ha több készülékkel bővíti konyháját, az nem növeli a villamosenergia-hálózat terhelését. Átlagosan egy betöltés és egy mosogatás 1 négyzetméter/óra.

Víztakarékosság – a kézmosás sokkal több vizet pazarol, mint a konyhai eszközök. Vásároljon mosogatógépet, hogy pénzt takarítson meg a vízen. A konyhai készülékek akár 50%-os vízfogyasztás-megtakarítást is eredményezhetnek.

A legjobb mosogatógép márkák

Több mint 60 mosogatógépgyártó közül választhat, ha mosogatógépet vásárol online. Mindegyik készülék keskeny változatát kínálja. A felhasználói vélemények szerint a legjobb márkák a következők:

  • A német Bosch márka, amely több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik, az elérhető legjobb beépített keskeny mosogatógépek közé tartozik, és a vásárlók nagy kedvence. Ez a márka sok hasznos funkcióval rendelkezik, és nagyszerűen működik. Az ügyfelek többnyire csak pozitív megjegyzéseket hagynak róluk;
  • Az Electrolux híres a piacon a csúcsminőségű, kiváló minőségű és hatékony mosogatógépeiről. A legjobb modellek mindig a csúcsra kerülnek, és a szakemberek értékelik őket;
  • A Gorenje konyhai készülékek különösen nagyra értékelik a vásárlók elegáns stílusuk és intuitív működésük miatt. A vásárlók körében a márka iránti bizalom nagyon magas;
  • A Siemens beépíthető mosogatógépek tele vannak hasznos extra funkciókkal és megbízhatóan működnek. A háztartási gépek sok éven át szolgálnak, és a vásárlók elégedettek maradnak a munkájával;
  • A Candy márkájú modell megvásárlása jó ár-érték arányú.

Melyik márkát válasszuk?

A Bosch megbízható, jól összeszerelt készülékeket kínál, amelyek jó funkcionalitással és hosszú élettartammal rendelkeznek. De az ilyen modellek ára magas lesz. A Hansa szabadon álló és beépített modelleket is gyárt különböző árkategóriákban. A török Beko cég funkcionális és szépen összeszerelt modelleket forgalmaz, amelyek nemcsak méretükkel örvendeztetnek meg, hanem jelentős energia- és víztakarékosságot is eredményeznek.

Melyik a legjobb beépíthető mosogatógép: mire figyeljünk?

A legjobb beépített mosogatógép kiválasztásához tisztában kell lennie a főbb műszaki jellemzőkkel.

Kapacitás. 45 cm széles beépített mosogatógépeket keresünk. Átlagosan 7 edénykészletet tudnak elhelyezni. Ha többet kell betöltenie, fontolja meg a teljes méretű opciót.

Zajszint. Minden mosogatógép zajt csap működés közben. Olyan modellek közül kell választani, amelyek zajszintje a specifikáció szerint nem haladja meg az 50 dB-t.

Szivárgásvédelem. A készülékek biztonsági jellemzői biztonságossá teszik a használatukat. a mosogatógépben lévő érzékelők figyelik a tartályban és a lefolyótálban lévő vízkészletet, valamint a tápcsőben lévő nyomást.

Vezérlőpanel. A modern érintőképernyős panelek a kedvencek. Esztétikusan néznek ki, nagyon intuitív vezérléssel. Könnyebb tisztán és rendben tartani, mint mechanikus társaikat.

A szárítás típusa. Van kondenzációs szárítás, turbószárítás, zeolitszárítás, hőcserélővel történő szárítás. A legjobb megoldás az A osztályú szárítás. Az edények a gépből teljesen szárazak lesznek, cseppek nélkül.

A programok. Nem minden program hasznos és a vásárlók által kedvelt. Ezek közül sok a marketingfogás, hogy ezt a mosogatógépet megkülönböztessék a piacon lévő versenytársaktól. Főleg 3 vagy 4 alapmód elég.

A keskeny mosogatógépek típusai

Beépítési típus szerint a mosogatógépek szabadon álló és beépített (teljes vagy részlegesen beépíthető) típusokra oszthatók:

  • Szabadon álló. Ezeket a készülékeket egyszerű telepíteni és működtetni, saját testtel és burkolattal (pulton) rendelkeznek, költségük nagyságrenddel alacsonyabb, mint a beépített mosogatógépeké. A legtöbb modern modell levehető borítással rendelkezik, amelyet idővel újjal lehet helyettesíteni.
  • Beépített. Ezt a géptípust a konyhabútor elrendezésének és méretének tervezésénél kell kiválasztani. A modell lehet teljesen vagy részben beépített. A második lehetőség szintén nyitott felső panellel rendelkezik.
  • Teljesen integrált. A legdiszkrétebb mosogatógépek. Teljesen fedett bútorfronttal rendelkeznek. A vezérlőpanel hozzáférhető, de nem látható.

Vásároljon 30 cm, 35 cm, 40 cm-es beépített keskeny mosogatógépet?

A legtöbb vásárló a piacon kifejezetten keskeny beépített mosogatógépet keres. Ez annak a vágynak köszönhető, hogy a lehető legtöbb hasznos készüléket helyezzük el a konyhában anélkül, hogy feláldoznánk a kényelmet és a funkcionalitást. Még egy automata mosogatógépet is kérnek a mosogató alá. De az ilyen készülékek gyártása nem nyereséges a márkák számára, és a műszaki előírások tekintetében nem lehetséges.

A 30 cm-es, 35 cm-es és 40 cm-es keskeny mosogatógépek nem mások, mint marketing – ezt bizonyítja a modellek specifikációjának alapos vizsgálata is. A legkisebb mosogatógépek 45 cm-nél kezdődnek. A kompakt mosogatógépek kiválasztása, amelyeket az online üzletekben vásárolhat Oroszországban történő szállítással, az alábbiakban szerepelnek.

A legjobb 45 cm-es beépített mosogatógépek

Weissgauff BDW 4573 D

Csökken az energiafogyasztás

Weissgauff BDW 4573 D mosogatógép
  • akár 10 készlet befogadására is alkalmas;
  • Mosás/szárítás/energiaosztály – A/A/A+++;
  • a vezérlés elektronikus;
  • A vízfogyasztás 8 liter;
  • hangszint – 44 dB;
  • A programok száma – 7;
  • félterheléses üzemmód – igen.

Az előnyök: keskeny mosogatógép inverteres motorral az első osztályú eredményekért. 3 kosár található az edények optimális pozícióba helyezéséhez a legjobb mosási eredmény érdekében. Az automatikus program meghatározza a szennyeződés mértékét, a megfelelő vízmennyiséget, a mosási időt és hőmérsékletet. A mosogatógép AutoFold funkcióval rendelkezik: a mosási ciklus végén a levegő természetes módon szabadon kering, így optimális szárítási eredményt ér el.

Az inverteres motor kevesebb vizet használ és csendesebben működik. A mosogatógép vízfogyasztása és energiaosztálya az egyik legalacsonyabb az orosz piacon. Van egy kondenzációs szárítórendszer. 7 mosogatóprogram, köztük a „delicate” a kényes poharak és tányérok számára. Teljes kiömlés elleni védelem.

A süllyesztett mosogatógép függőleges kosármagasság-állítással rendelkezik, így a nagyméretű edények, serpenyők és lábasok is elhelyezhetők. Extra betöltési funkció arra az esetre, ha elfelejtettél betölteni valamit.

Gyengeségek: rövid vízcsatlakozás és leeresztő tömlő. Alacsonyan elhelyezett tartók a felső kosárban a konyhai eszközök számára.

Electrolux ESL 94320 LA

Jó telivér

Electrolux ESL 94320 LA mosogatógép
  • Kapacitás – 9 készlet;
  • A/A/A/A+ mosási/szárítási/energiaosztály;
  • elektronikus vezérlés;
  • A vízfogyasztás 10 liter;
  • hangszint – 49 dB;
  • Programok száma – 5;
  • Félterheléses üzemmód – nincs.

PLUS: Mosogatógép a legmagasabb, A mosási és szárítási osztályba sorolt mosogatógéppel. Akár 10 edénykészletet is betölthet. Teljesen automatikus szivárgásvédelem. 5 működési program, beleértve a teljesen automatikus és az erős szennyeződésre való programot is. A mosogatógép 3-6 órás késleltetett indítású időzítővel rendelkezik.

A belső sütő teljes egészében rozsdamentes acélból készült. A SENSORCONTROL automatikusan érzékeli a szennyeződés szintjét, és beállítja a megfelelő víz- és energiamennyiséget.

Hátrányok: rövid vízcső. Nincs lehetőség az edénytálcák magasságának változtatására. Nincs jelzőfény a padlón.

Bosch SPV2IMX1BR

A legokosabb mosogatógép Alice-szel

Bosch SPV2IMX1BR mosogatógép
  • Kapacitás – 10 készlet;
  • Mosási/szárítási/energiaosztály: Mosási/szárítási/energiaosztály: A/A/A/A+;
  • a vezérlés elektronikus;
  • 10 liter vízfogyasztás;
  • hangszint – 50 dB;
  • Programok száma – 5;
  • Félterheléses üzemmód – elérhető.

Előnyök: csendes, hatékony és hosszú élettartamú keskeny beépített mosogatógép. Új generációs kefe nélküli motorral felszerelve – EcoSilence Drive. A Bosch készülékekre 10 év garanciát vállalunk a rozsda és a motor korróziója ellen. Újabb bizonyíték a német háztartási gépek magas minőségére.

A nagy fiókos egység hatékonyabban használja ki a rendelkezésre álló helyet. A mosogatógép 10 teríték befogadására alkalmas. A felhasználók csak pozitív véleményeket hagynak a mosási eredményekről.

A Yandex.A hasonló háztartási készülékek közül a legmagasabb minősítéssel rendelkezik a Marketnél. A Home Connect technológia lehetővé teszi a mosogatógép távoli vezérlését a hangalapú asszisztens segítségével Alice. A technológia könnyen integrálható egy intelligens otthoni rendszerbe.

Az intelligens rendszerrel lehetőség van a mosogatógép távoli diagnosztizálására, valamint a programok és funkciók frissítésére. A piacon elérhető legnagyobb mosogató- és szárítási teljesítményt nyújtja. A legjobb ajánlat a beépített konyhai készülékek piacán. A Bosch a vásárlók körében 2022-ben az online áruházakban magasan a legkedveltebb.

Hátrányok: nincs.

Jellemzők

A keskeny mosogatógépet a kis szélességéről lehet felismerni. Az ilyen modellek ebben a paraméterben gyengébbek a teljes méretű társaiknál, t. . 10-15 cm-rel kisebbek. Még a kompaktabb egységek is praktikátlanok, mivel a rekeszben nincs elég hely az edények betöltéséhez.

Eszköz

A legkeskenyebb mosogatógép kialakítása nem különbözik a teljes méretű gépétől. Az alapvető alkatrészek elrendezése változhat, de a felszereltségi szint ugyanaz. a mosási folyamatot szórófejek és hinták segítségével valósítják meg. Számuk a készüléktípustól függően változik. Az egységek felszerelhetők szabványos vagy inverteres motorral. A második lehetőség azért előnyösebb, mert ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint egy teljes értékű készülék. . biztosítja a készülék nagyfokú megbízhatóságát.

Beépített mosogatógép

A szélesebb egységekhez hasonlóan a keskenyebb egységek is 2 típusban kaphatók, mindkettő eltérő beépítési konfigurációval:

  • szabadon álló;
  • beépített.

Az első esetben a készülék beépítésre kész, de a konyhabútortól elkülönítve van beállítva. Ezek az egységek nem rögzülnek a helyükön. Az integrált egységek mérete nem változik. A konyhabútor előlapja mögött vagy a munkalap alatt helyezhetők el. Ezek a modellek előlap nélkül is megvásárolhatók. A szekrénybe vannak beépítve. A kompakt egységek nem olvadnak bele a főzőcsarnokba, és nem térnek el a belső tér többi részétől. A süllyesztett modelleket rögzíteni kell a működési megbízhatóság növelése érdekében.

Méretek

Mivel a slimline egységeket a szekrényfront mögé építik be, maximális méreteiket a szekrények belső méretei korlátozzák. A kompakt gépek max. 85 cm magasak. 55-60 cm mélyek. A méretek kissé eltérhetnek, pl. . Egy kis résnek kell lennie ahhoz, hogy a bútoron belül elférjen.

Előnyök és hátrányok

A kisebb készülékek előnyei:

  • A kis méretek lehetővé teszik a gép kis helyen történő telepítését;
  • kompakt méreteik ellenére ezek a készülékek funkcionalitás és hatékonyság szempontjából nem rosszabbak a teljes méretű modelleknél;
  • Takarékos víz- és villamosenergia-fogyasztás;
  • Jelentős kapacitás;
  • Megfelelő ár: a kompakt modellek ugyanannyiért kaphatók, mint a legolcsóbb teljes méretű gépek.
Ezüst mosogatógép a konyhában

Gyakorlatilag nincsenek hátrányai ezeknek a készülékeknek. Csak korlátozottan használható, ha nagy mennyiségű edényt kell tisztítani. Egyes modellek akár 10 készletet is képesek befogadni. Gyakran a kis szélességű egységek 6-8 készletet tisztítanak.

Egy jó kompakt 45cm-es mosogatógép

Hotpoint-Ariston HSIE 2B0 C

A legjobb Ariston modell a márka rajongói számára

Hotpoint-Ariston HSIE 2B0 C mosogatógép
  • 10 készlet kapacitása;
  • mosás/szárítás/energiaosztály – A/A/A/A;
  • A vezérlés elektronikus;
  • vízfogyasztás – 8 liter;
  • hangszint – 51 dB;
  • programok száma – 5;
  • Félterheléses üzemmód – elérhető.

Előnyök: Az Ariston beépített mosogatógép belső kamrája rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja a tartósságot és a mosogatás magas szintű tisztaságát. Vízfogyasztás – 8 liter; nagyon alacsony a hasonló, 45 cm-es mosogatógépek között.

Szivárgásvédelemmel együtt. 5 üzemmód, beleértve a takarékos üzemmódot az enyhén szennyezett edényekhez. A kosarak biztonságosan tartják az edényeket, így nem áll fenn a törés vagy a kényes poharak sérülésének veszélye.

A vásárlók ebben a mosogatógép-modellben a könnyű telepítést és infúziót, valamint az intuitív működést jegyzik meg. A fogyasztók egyöntetűen egyetértenek abban, hogy ez a mosogatógép jól tisztítja és szárítja az edényeket.

Hátrányok: nincs elektronikus kijelző. Erős szennyeződés esetén zajos lehet. Gyenge technikai támogatás az Ariston-tól.

Electrolux ESL 94200 LO

Megbízható gép az egész család számára

Electrolux ESL 94200 LO mosogatógép
  • kapacitás – 9 készlet;
  • A/D/A mosási/szárítási/energiaosztály;
  • a vezérlés elektronikus;
  • a vízfogyasztás 10 liter;
  • hangszint – 51 dB;
  • Programok száma – 5;
  • Félterheléses üzemmód – nincs.

Az előnyök: Az Electrolux beépített mosogatógépének legfontosabb jellemzői a szivárgásmentes, intenzív üzemmód és az állítható magasságú felső kosár.

Az XtraPower funkció 40%-kal növeli a víznyomást a kamrában a piszkos edények intenzív és hatékony kezelése érdekében. A mosogatógép alkalmas az edények és serpenyők erős szennyeződéséhez.

A mosogatógép kezelése egyszerű és intuitív, az elülső oldalon található gombokkal és gombokkal az üzemmódok kiválasztásához. Késleltetett indítású időzítő rendszerrel rendelkezik.

Hátrányok: nincs időzítő kijelző. Nincs fényszórójelző a padlón. Zajos. A mosószer mennyiségének gondos beállítását igényli.

Maunfeld MLP-08IMRO

Maximális minőségi értékelés az online boltokban

  • Kapacitás – 10 készlet;
  • Mosás/szárítás/energiaosztály – A/A/A/A++;
  • érintésérzékeny vezérlés;
  • Vízfogyasztás 10 liter;
  • A zajszint 47 dB;
  • programok száma – 8;
  • félterheléses üzemmód – nincs.

Az előnyök: a Maunfeld cég munkája során magas minőségi szabványokat tart be, ami lehetővé teszi, hogy jó háztartási készülékeket forgalmazzon. Ez az 50 cm alatti mosogatógép sem kivétel.

8 programmal több futó programmal rendelkezik, mint bármelyik riválisa. Az előáztatás és a gyorsmosás üzemmódok az időmegtakarítás érdekében állnak rendelkezésre. A mosogatógép keskeny, de 10 teríték elfér benne.

Alacsony energiafogyasztás és A energiaosztály kiemelve++. A mosogatógép érintésérzékeny kezelőszervekkel és LED kijelzővel rendelkezik. Van egy ritka gerenda funkció a padlón. A szivárgásvédelemnek köszönhetően ez az apró mosogatógép biztonságos az Ön és otthona számára. Rozsdamentes acél belső burkolat vastagsága 0.8 mm.

Hátrányok: nincs.

Candy CDI 2L10473-07

A legolcsóbb megoldás jó tulajdonságokkal

Mosogatógép Candy CDI 2L10473-07
  • Kapacitás – 10 készlet;
  • Mosás/szárítás/energiaosztály – A/A/A;
  • elektronikus vezérlés;
  • Vízfogyasztás – 9 liter;
  • a zajszint 47 dB;
  • Programok száma – 6;
  • Félterheléses üzemmód – elérhető.

Az előnyök: Ha nem tudja, melyik pénztárcabarát mosogatógépet válassza, ne keressen tovább az olcsó Candy modellnél. Ez egy gazdaságos háztartási készülék az egész család igényeinek kielégítésére. Ezek azok a funkciók, amelyeket egy prémium modelltől elvárhat.

A legmagasabb mosási és szárítási osztály, az energiafogyasztás megtakarítja a költségvetését. Félterheléses üzemmódot valósítanak meg. A mosogatógép csendes, a zajszint mindössze 49 dB. 5 mosási mód és egy praktikus, állítható felső kosár áll rendelkezésre. LED panel interfész.

A Midea kiömlésbiztos Aquastop és a késleltetett indítású időzítő szintén említést érdemel. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy jó költségvetési modelltől elvárhat. A pozitívum, hogy a felhasználók hosszú élettartamról számolnak be javítás és törés nélkül. Az ár/minőség arány szempontjából a legmegfelelőbb megoldás a pénzéért.

A modell a jó keskeny beépített mosogatógépek rangsorának tetején áll, amelyek megvásárolhatók az online boltokban, Oroszországban történő szállítással.

Hátrányok: A használati utasítás pontatlan telepítési ajánlásokat tartalmaz. Nagy zajt csap töltés közben. halvány munkakijelző. Nincs jelzőfény a padlón.

Olcsó mosogatógépek – 45 cm

Midea MID45S100

A leggazdaságosabb és leghatékonyabb

Midea MID45S100 mosogatógép
  • Kapacitás – 9 készlet;
  • mosási/szárítási/energiafogyasztási osztály – A/A/A/A++;
  • elektronikus vezérlés;
  • A vízfogyasztás 9 liter;
  • Zajszint – 49dB;
  • Programok száma – 5;
  • félterheléses üzemmód – igen.

Előnyök: A mosogatógép energiatakarékos termék státuszt kapott. Az ár lehetővé teszi, hogy az ügyfelek számára megfizethető legyen, a technológia és az építési minőség pedig vonzó a piacon.

Jó méretű, kompakt, akár 45 cm széles mosogatógép, amely még a legkisebb konyhába is befér. A modell 9 teljes edénykészletet képes tárolni, és automatikus üzemmódban csak 9 liter vizet fogyaszt.

Érdemes megemlíteni a LED-es kijelzővel ellátott elektronikus vezérlést és a félterheléses üzemmódot. Rozsdamentes acél belső felület. Extra szárítási funkció opcionálisan rendelhető.

Hátrányok: Nincs külön polc a készülékek számára. A leeresztő és vízbevezető tömlők rövidek. Könnyű és könnyen eltávolítható az útból, amikor kinyitják.

Beko DIS 25010

Jó ár-érték arányú mosogatógép

DIS 25010 Beko mosogatógép
  • kapacitás – 10 sorozat;
  • mosási/szárítási/energiaosztály – A/A/A/A+;
  • elektronikus vezérlés;
  • vízfogyasztás – 10,5 l;
  • a zajszint – 49 dB;
  • A programok száma 5;
  • Fél terheléses üzemmód elérhető.

Az előnyök: Ha korlátozott költségvetésből kell kiválasztani egy jó ár-érték arányú, 45 cm alatti mosogatógépet, érdemes megfontolni a Beko kiváló opcióját. Ennek a háztartási készüléknek az ára kevesebb, mint 20 000 rub., és az ügyfél megkapja a drágább megfelelők összes szükséges funkcióját.

A keskeny beépített mosogatógép 5 üzemmóddal rendelkezik. A modell egyik jellemzője a takarékos vízfogyasztás. Van egy gyors mosási mód 30 perc alatt. A modellhez még félterheléses üzemmód is van, ami ritka egy olcsó opció esetében.

Az elfolyásgátló rendszer lehetővé teszi a mosogatógép éjszakai üzemeltetését. A gyártó 2 év garanciát vállal. A következő hátrányokat érdemes megemlíteni: fényjelző a padlón, vízlágyító rendszer, intenzív mosórendszer és időzítő.

hátrányai: zajos. Néhány felhasználó megjegyzi a kényelmetlen betöltést és a nem teljesen megszáradt edényeket.

Weissgauff BDW 4543 D

A legjobb ár/minőség arány

Weissgauff BDW 4543 D mosogatógép
  • Kapacitás – 9 készlet;
  • mosási/szárítási/energiaosztály – A/A/A/A++;
  • elektronikusan vezérelt;
  • A vízfogyasztás 9 liter;
  • 44 dB zajszint;
  • a programok száma – 7;
  • Félterheléses üzemmód – elérhető.

Előnyök: A fentiekben bemutatott költségvetési és olcsó megoldás. Ennek a modellnek az ára 30%-kal alacsonyabb, miközben az egyik legjobb mosogatógépgyártó minősége és megbízhatósága továbbra is jelen van.

Kompakt és gazdaságos gép minden olyan funkcióval rendelkezik, amely a tökéletes eredményhez szükséges. Teljes szivárgásvédelem biztosítja a biztonságos használatot még éjszaka is.

Az opcionális szárítógép, a féltöltéses opció, a 30 perces „gyors” üzemmód és a teljesen elektronikus vezérlés további említésre méltó jellemzők. A Weissgauff akár 50 cm széles mosogatógépe a tökéletes megoldás az Ön számára.

Hátrányok: A tablettatartály nem nyílik ki, ha nagy tányérokat helyez a gép bal oldalára.

Az egységek előnyei és hátrányai

A szabadon álló mosogatógépek a lakás bármelyik sarkában elhelyezhetők, és ez gyakran az egyik fő oka annak, hogy ezt a készüléket vásárolják.

Az Ön tájékoztatására! A nem beépített egységek további előnyei is vannak. Ezek közé tartoznak például a következők

  • nagy tisztítási hatékonyság az erősen szennyezett edények és evőeszközök esetében;
  • a készülék hirtelen meghibásodása esetén a probléma részletes kivizsgálásának képessége;
  • Erőforrás-takarékos – a berendezésre jellemző az alacsony áram- és vízfogyasztás a mosáshoz;
  • gyermekbiztonsági zárral rendelkezik, amely biztosítja, hogy a készüléket teljes biztonságban lehessen használni;
  • Nem kell több pénzt költenie arra, hogy a mosogatógépet hozzáadja a konyhabútorhoz;
  • lakonikus és elegáns kialakítás, amelynek köszönhetően a készülék tökéletesen illeszkedik a teljes belső térbe.

Kérjük, vegye figyelembe! A szabadon álló készülékek hátrányai közé tartoznak:

  • nem megfelelő zajszigetelés;
  • a szekrény gyors szennyeződése;
  • a speciális mosószerek megvásárlásának szükségessége;
  • A fából készült készülékek és értékes tárgyak tisztítására való képesség hiánya.

Attól függ, hogy 45 vagy 60 cm széles modellt választ-e?

A szabadon álló mosogatógép kiválasztása attól függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a helyiségben a berendezés számára, és mennyi helyre van szüksége több edénykészlet tisztításához.
A kis konyhák ideális megoldása a keskeny, 45 cm széles modell.

Egy nagy konyha számára azonban egy 60 cm széles, tágas egységet lehet vásárolni, nem kell félni.

A készülékszakértők és a tapasztalt felhasználók szerint a keskeny mosogatógépek könnyen kezelhetők.

Kevés helyet foglalnak el, és nagyszerűek kis családok számára, de nem helyettesíthetik a hagyományos elektromos készülékeket.

Tartsa naprakészen! Ha tehát rendszeresen nagy mennyiségű piszkos edényt kell elmosogatnia, érdemes egy teljes méretű modellt választania.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Patrik

    Melyik keskeny beépített mosogatógép ajánlott az Ön véleménye szerint?

    Válasz
  2. Kinga Kovács

    Kedves olvasó! 2022-es értékeléseket olvasva, kíváncsi lennék, hogy ezek a top 10 keskeny beépített mosogatógépek milyen ársávban vannak? Szeretném megtudni, megéri-e befektetni egyikükbe, és melyik a legjobb választás a számomra. Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása