...

Női okosórák: 10 legjobb modell 2021-2022

Hogyan válasszunk okosórát a nők számára?

A nőknek szánt okosórák kiválasztása nem olyan egyszerű, mint a férfiaknak szánt okosórák kiválasztása. Egy lány számára egy kütyü kinézete gyakran felülmúlja a belső funkciókat és a specifikációkat.

Íme egy lista azokról a dolgokról, amelyekre érdemes odafigyelni az óra kiválasztásakor:

tok méret

Az első dolog, amit meg kell néznie, az óra mérete. A legtöbb nő számára minél kisebb, annál jobb. Bármi, ami 44 milliméter alatti, jó, mivel egy nagyobb tok nem néz ki túl harmonikusan egy vékony nő kezén, és néha egyáltalán nem szép. A burkolat vastagsága hasonló. Egy okos női karórához 13 mm-nél vastagabb óra már soknak számít. A pánt sem lehet túl széles – a 18 vagy 20 mm az optimális méret.

Milyen színek állnak rendelkezésre, és hogy a szíj cserélhető-e?

A szín is számít. Az élénk színek vonzóbbak, ezért a fehér, arany és rózsaarany órák a legnépszerűbbek. A szíj cseréjének lehetősége szintén fontos. Így lehetőség van a ruházati stílustól vagy a hangulattól függően kombinálni őket.

Női okosórák: Top 10 modell 2021-2022 1

Milyen funkciókra van szükség?

A legtöbb óra ezen a listán több funkcióval is rendelkezik, beleértve a fitneszkövetést, az okostelefonos értesítéseket, az alvás- és pulzusmérést. De az olyan funkciók, mint az érintés nélküli fizetés, a GPS-modul és a vízvédelem nem mindenhol állnak rendelkezésre. Ezért a választáskor alaposan tanulmányozza át a készülék jellemzőit és specifikációit.

Kiválasztási kritériumok

Ahhoz, hogy ne csak egy jó, hanem valóban a legjobb női okosórát vásárolja meg, a vásárlónak néhány fontos szempontra kell figyelnie. Végtére is, gyakran gyönyörű a külső tartozék teljesen használhatatlan. És a hiba nem történt volna meg, ha valaki előzetesen tanulmányozta volna az okosóra műszaki adatait és más fontos paramétereket.

Méretek

Az intelligens órákkal és kiadásukkal foglalkozó vállalatok komoly figyelmet fordítanak a tartozékaik méreteire, hogy bármely személy jó modellt választhasson. Ezért a piacon különböző méretű készülékek állnak rendelkezésre:

  • 42 mm;
  • 44 mm;
  • 46 mm.

Ez utóbbi lehetőség nem olyan dolog, amit a lányoknak érdemes megfontolniuk. A 46 mm-es okosóra masszívnak és nevetségesen néz ki egy vékony csuklón. Ezért a 42 mm-es óra az optimális választás. Tökéletesen illeszkedik a női kezekhez és kényelmes viselet.

Ugyanakkor nem szabad megkerülni a 44 mm-es modelleket. Bizonyos esetekben egy közepes méretű óra megfelel az összes szükséges megjelenési és ergonómiai paraméternek.

Tervezés és eset

A megjelenés szempontjából is a gyártók különböző modelleket kínálnak. Az okosóráknak általában 3 fő stílusa van:

  1. Klasszikus. Egy visszafogott, alkalmi stílusú kiegészítő. Ezek a modellek jellemzően kör alakú kijelzővel és okostelefonos távvezérléssel rendelkeznek, valamint kevesebb tevékenységi módot tartalmaznak.
  2. Sport. Az edzés közbeni használatra orientálva, a számos releváns funkciónak köszönhetően. Ugyanakkor a technológia fejlődése lehetővé teszi az ilyen modellek intelligens funkciókkal való felszerelését (értesítések megjelenítése, üzenetek küldése stb.).
  3. Univerzális. A legjobb megoldás azok számára, akik mindent egyszerre akarnak. Ez a fajta óra általában téglalap alakú és minimalista kialakítású. Funkcionalitását tekintve ez az óra ötvözi a klasszikus és a sportmodellek jellemzőit.

A design mellett a készülék tokja is fontos szerepet játszik a legjobb okosóra kiválasztásában. Nemcsak az alakja változhat, hanem az egyes modellek anyagai is mindig eltérőek. A legtöbb gyártó a műanyagot választja, mivel olcsón előállítható, és kevéssé befolyásolja a készülék súlyát.

A fémházas okosórák látványosabbnak tűnnek. Az előny hátránya a tartozék megnövekedett súlya. Azoknak, akik korábban nem viselték rendszeresen a készüléket, időre van szükségük, hogy megszokják az óra méreteit.

Jellemzők

Mint minden más intelligens eszköz, az okosórák is processzorral és a kapcsolódó hardverrel működnek. Az, hogy mennyire jó a chipkészlet egy készülékben, közvetlenül befolyásolja az interakciós élményt. A gyenge és elavult processzor miatt a tartozék gyakran lelassul, és ezért nem nyújt kellemes élményt a tulajdonosnak.

A RAM mennyisége is fontos. Az információ azonnali feldolgozásáért felelős. Minél nagyobb, annál érzékenyebb lesz az óra. A beépített tároló csak akkor szükséges, ha a tulajdonos multimédiás fájlokat kíván letölteni a hordozható elektronikára.

Végül pedig a vezeték nélküli interfészek kiemelkedő jelentőségűek. A GPS-érzékelő lehetővé teszi a térben való navigálást és a pontos útvonal felépítését, az NFC szükséges a vásárlások vezeték nélküli fizetéséhez, a Wi-Fi modul felelős az internethez való csatlakozásért, és a Bluetooth-on keresztül az intelligens óra párosítása a telefonnal.

Jellemzők

A legjobb okosórák több mint száz hasznos funkcióval rendelkeznek. A gyakorlatban azonban egy ilyen szám rendkívül ritka, és a vásárlónak az egyedi jellemzők körére kell korlátozódnia, amelyek 3 típusra oszthatók:

  • okos;
  • orvosi;
  • sport.

Az első típus olyan funkciókat tartalmaz, amelyek az órát okostelefonná alakítják. Egy ilyen eszköz lehetővé teszi a telefonálást és az internet-hozzáférést. A sok intelligens funkcióval rendelkező készülékek drágák, de az alapmodellek is tartalmaznak intelligens funkciókat. Például az okostelefonon lévő zene váltásának, az értesítések olvasásának és az üzenetek küldésének lehetősége.

A második típusú funkciók közé tartozik, hogy speciális érzékelők segítségével nyomon követheti egészségi állapotát. Egyes intelligens órák például mérik a pulzusszámot, elemzik az alvás minőségét, és még EKG-t is végeznek. És a lányok számára a legjobb okosórákat a biológiai ciklusok nyomon követésének és elemzésének lehetősége különbözteti meg.

A sportfunkciókat úgy tervezték, hogy edzéseket végezzenek. Kocogás, kerékpározás és úszás esetén méri a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és egyebeket, és az edzés befejezése után ajánlásokat ad a jobb teljesítmény érdekében.

Apple Watch Series 7 (41MM)

A legjobb okosórák iPhone-hoz

Női okosórák: 10 legjobb modell 2021-2022 2

Természetesen nem tudtuk megállni, hogy ne az Apple Watch Series 7-tel kezdjük. Sok szempontból jogosan nevezhetők, ha nem a legjobbnak, akkor a világ egyik legjobb okosórájának, bár egyesek nem értenek egyet.

Két méretben kapható, így ha a 45 mm-es tok túl nagy, a 41 mm-es tok pont megfelelő. Az Apple Watch különböző anyagú és színű szíjainak választéka óriási. Ez lehetővé teszi, hogy minden alkalomra és ízlésre találjon választási lehetőséget.

A 7-es sorozat az összes szabványos érzékelővel rendelkezik a maximális aktivitáskövetés érdekében. Ezúttal a szokásos pulzusmérő és gyorsulásmérő mellett a gyártó a készüléket egy EKG-érzékelővel is felszerelte a kardiogramok otthoni felvételéhez.

Hátránya, hogy ez a modell csak iOS okostelefonokkal kompatibilis, és az akkumulátor élettartama alacsony (legfeljebb 18 óra).

Az Apple Watch Series 7 legfontosabb jellemzői

  • Operációs rendszer: watchOS 8.
  • Kompatibilitás: iOS.
  • OLED Retina érintőképernyő.
  • Processzor: Apple S7.
  • Beépített memória: 32 GB.
  • Vízállóság: 50m-ig.
  • Az akkumulátor élettartama:18 óra.
  • Modulok WiFi, GPS, NFC
  • .

Előnyök:

  • Nagyon könnyű és kompakt
  • Stílusos design
  • Hőmérséklet funkció
  • Vérnyomásmérés
  • Ésszerű ár
  • Orosz nyelvű interfész
  • 12 hónap garancia

Hátrányok:

  • Nincs GPS
  • Rövid időn belül
  • Alacsony vérnyomás pontosság

Hol lehet megvásárolni a GSMIN WP33-at?

A hivatalos üzletben a GSMIN óra 3 990 rubelért vásárolható meg, függetlenül a test színétől és a szíj anyagától.

GSMIN WP33s Kerámia (fekete) 3 990 rubel. Vásároljon a
GSMIN WP33s Krokodil (fehér) 3 990 rubel. Vásároljon
GSMIN WP33s Krokodil (piros) 3 990 rubel. Vásároljon a
GSMIN WP33s krokodil (fekete) 3 990 rubel. Vásároljon a
GSMIN WP33s Esquire (fehér) 3 990 rubel. Vásárolja meg a
GSMIN WP33s Esquire (fekete) 3 990 rubel. Vásárolja meg a
GSMIN WP33s (rózsaarany) 3 990 rubel. Vásárolja meg a
GSMIN WP33s (fekete) 3 990 RUB. Vásároljon

Top 3. Garmin Venu Sq Music Edition

Értékelés (2021): 4.43

Archiválva 45 értékelés innen: Yandex.Piac, OZON, Slonrekomenduet, Slonrekomenduet

Beépített lejátszó Az óra zenéje hangszóróra vagy vezeték nélküli fejhallgatóra továbbítható, így a legjobb választás kocogáshoz.

  • Jellemzők
  • Ország: Tajvan
  • Kijelző: 1,3 hüvelyk, LCD, 240×240
  • Monitoring: pulzusszám, oxigénszint, stresszszint és regenerálódás, kalóriafogyasztás, alvás
  • Vízállóság: WR50
  • Súly: 38 g

Érdekes modell a Garmin márkától, amely több szép árnyalatban kapható, és mind a nők, mind a férfiak szeretni fogják. Fő jellemzője a beépített audiólejátszó, amely képes a zenét Bluetooth-on keresztül külső eszközökre továbbítani. A nagy memóriával az óra akár 500 zeneszámot is tárolhat. Ez a funkció különösen kényelmes lesz kocogás közben, mivel nem kell többé okostelefont magával vinnie. Egy másik rendkívül hasznos lehetőség az érintés nélküli fizetés, amelyet minden bizonnyal az NFC-vel nem rendelkező okostelefonok tulajdonosai is értékelni fognak. A hátrányok közül néha meg lehet jegyezni az okostelefonhoz való kapcsolódás hibáit.

Előnyök és hátrányok

  • Beépített audio lejátszó
  • Érintésmentes fizetés
  • Alkalmi hibák

Huawei Watch Fit

Női okosórák: Top 10 modell 2021-2022 13

A Huawei Watch Fit nem egészen okosóra. Inkább egy fitnesz órának vagy egy nagy képernyővel ellátott fitnesz karkötőnek nevezhető. A téglalap alakú burkolat lehetővé teszi a gyártó számára, hogy jelentősen megnövelje a kijelző méretét.

A készülék 1,64 hüvelykes AMOLED kijelzője 456*280 pixel felbontású, 1,64 hüvelykes. Az érintőpad a készülék jobb oldalán található funkciógombbal párosul. Támogatja az Always-on kijelzőt és 6 különböző óraszámlapot ebben az üzemmódban.

Az óra ezzel van felszerelve:

  • Optikai pulzusszám-érzékelő;
  • 6 tengelyes IMU-érzékelő (gyorsulásmérő + giroszkóp);
  • Oxigéntelítettség-érzékelő (SpO2);
  • Fényérzékelő;
  • GPS modul;
  • Bluetooth 5.0;
  • 4 GB belső memória.

A Huawei Watch Fit számos funkcióval rendelkezik:

  • Számolja a lépéseket, kalóriákat és a távolságot;
  • 11 edzésmód + 85 testreszabható mód;
  • 12 animált edzésprogram;
  • A vér oxigéntelítettségének mérése;
  • Szívritmus-monitor;
  • Kövesse nyomon alvásállapotát;
  • Értesít a hívásokról és üzenetekről;
  • Ébresztőóra;
  • Vezérli a kamerát és a zenei okostelefont;
  • Időjárás-előrejelzés;
  • Menstruációs naptár.

A beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készülék összes funkcióját újratöltés nélkül akár 10 napig is használhassa. A gyorstöltés lehetővé teszi, hogy öt perc alatt egy teljes napot töltsön az akkumulátorral. Három színben kapható: rózsaszín, fekete és ezüst.

Fő jellemzők

  • Operációs rendszer: Lite OS.
  • Kompatibilitás: Android, iOS.
  • Képernyő: 1.64″ AMOLED.
  • Kijelző felbontása: 456*280 képpont.
  • Processzor: Nincs adat.
  • Beépített memória: 4GB.
  • Vízállóság: 5ATM
  • Az akkumulátor élettartama: Akár 10 nap.
  • A felhasználók megkapják az összes szükséges fizikai aktivitási mutatót, valamint a teljes nedvességvédelmet.
    • Jellemzők
    • Ország: Kína
    • Kijelző: 1,65 hüvelyk, AMOLED, 348×442
    • Monitoring: pulzusszám, oxigénszint, kalóriafogyasztás, stresszszint és regenerálódás, alvás, hőmérsékletmérés
    • Vízállóság: WR50
    • Súly: 25g

    Elegáns okosóra számos funkcióval. A nők számára a gyártó rózsaszín pánttal ellátott változatot is tartalmaz. A modell képes a pulzusszámot, az oxigén százalékos arányát ellenőrizni, segít a stresszszintek monitorozásában, valamint az alvás minőségének értékelésében. Ezenkívül a készülék fel van szerelve egy hőmérséklet-érzékelővel, de a legtöbb felhasználó szerint ez használhatatlan, mert csak azt mutatja, hogy hány fok van a közelben. Az óra GPS-szel rendelkezik, így megtekintheti a séta vagy kocogás útvonalát. Egy másik előnye a stílusos órák nagy választéka. Igaz, maga az üveg gyorsan megkarcolódik. Ezenkívül fennáll annak a veszélye, hogy hibás modellt kap, amely végül végtelenül újratöltődik.

    Előnyök és hátrányok

    • Bőséges funkcionalitás
    • Stílusos órák
    • GPS-szel felszerelve
    • Gyenge karcolásvédő
    • Fogási hibák

    Garmin Vivoactive 3 Music

    A tökéletes all-in-one okosóra nőknek

    A Vivoactive 3 Music az egyik legsokoldalúbb óra a gyártó kínálatában. A design miatt ez az óra ugyanolyan jól néz ki az edzőteremben, mint a mindennapi használatban.

    Az óra 1,2 hüvelykes transzflektív képernyővel rendelkezik, amely fényes fényben is jól látható. A felszereltség magában foglalja a GPS-t, az NFC-t Garmin Pay-jel, a pulzusmérő szenzort, a gyorsulásmérőt, a giroszkópot, a hőmérőt és a barometrikus magasságmérőt.

    Női okosórák: Top 10 modell 2021-2022 16

    A funkciókat tekintve a Vivoactive 3 Music 15 különböző aktivitási módot képes nyomon követni, mérni a pulzusszámot, megbecsülni az alvást, a VO2 Max oxigénszintet és meghatározni a stressz-szintet. Hívás- és üzenetértesítések, zenetárolás, intelligens értesítések és szöveges válaszok (csak Android) és még sok más…

    Töltés nélkül az óra akár 7 napig is használható, akár 13 órán át GPS-sel és akár 5 órán át GPS-szel és zenehallgatással. Ebben a cikkben többet olvashat a készülék jellemzőiről és képességeiről.

    A Vivoactive 3 legfontosabb jellemzői

    • Operációs rendszer: Beépített saját operációs rendszer.
    • Kompatibilis: Android, iOS.
    • Képernyő: 1,2 hüvelykes, 240*240 pixeles transzflektív képernyő.
    • Processzor: márkás chip.
    • Beépített memória: 4GB.
    • Vízállóság: 5 ATM (50 méterig) .
    • Az akkumulátor élettartama: Akár 7 nap.
    • Fizetési rendszer: Garmin Pay
    • .

    Előnyök:

    • Nagyon könnyű és kompakt
    • Nagyszerű design
    • Hőmérséklet funkció
    • Olcsó
    • Orosz nyelvű interfész
    • 12 hónap garancia

    Mínuszok:

    • Nincs GPS
    • Az alkalmazás kissé „ferde” fordítása
    • IP67 védelem nem alkalmas úszásra
    GSMIN WP7 fekete (szilikon) 3 900 rubel. Vásárolja meg
    GSMIN WP7 kék (szilikon) 3,900 RUB. Vásároljon
    GSMIN WP7 fekete (acél) 4,800 rubel. Vásárolja meg a
    GSMIN WP7 ezüst (fehér Silik). pánt) 3 900 dörzsölés. Vásároljon
    GSMIN WP7 ezüst (szilíciumszürke). pánt) 3 900 dörzsölés. Vásárolja meg
    GSMIN WP7 ezüst (acél) 4,800 rubel. Vásárolja meg a

    Fossil Gen 5

    A Fossil Gen 5 egy nagyon elegáns és vonzó okosóra. A divatra összpontosítanak, mégis számos funkcióval rendelkeznek, mint például fitnesz-, helymeghatározás, sebesség- és távolságmérés, pulzusszám- és alvásfigyelés, hívás- és üzenetküldési figyelmeztetések, érintés nélküli fizetés és még sok más funkció.

    A Gen 5 1,28 hüvelykes AMOLED érintőképernyővel, Qualcomm Snapdragon Wear 3100 processzorral, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső memóriával, GPS, WiFi, NFC, optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp és magasságmérővel rendelkezik. Mindegyik a Wear OS által működtetett.

    Női okosórák: Top 10 modell 2021-2022 23

    A szíjak és karkötők különböző színekben és anyagokból készülnek: szilikon, bőr vagy fém karkötő. Függetlenül a tok kialakításától és a szíj anyagától, az óra ára 200 dollár (a gyártó hivatalos honlapján).

    A Fossil Gen 4 legfontosabb jellemzői

    • Wear OS.
    • Kompatibilitás: Android, iOS.
    • Képernyő: 1,28 hüvelykes AMOLED.
    • Processzor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100.
    • Beépített memória: 8GB.
    • Vízállóság: 3 ATM .
    • Az akkumulátor élettartama: 1-1,5 napos használat.
    • Ár: $200-tól.

    Előnyök:

    • Stílusos design
    • Érintés nélküli NFC fizetés Google Pay támogatással
    • Kiváló minőségű építés és anyagok
    • Tervezési lehetőségek széles választéka

    Hátrányok:

    • Alacsony autonómia
    • Nincsenek fejlett sport- és fitneszfigyelő funkciók.

    Top 3. KingWear KW10 fém háló

    Értékelés (2021): 4.24

    829 hivatkozás: Yandex.Piac, Slonrekomenduet, OZON, Vadszeder

    • Jellemzők
    • Ország: Kína
    • Kijelző: 0,96 hüvelyk, AMOLED, 240×198
    • Monitoring: pulzusszám, kalóriafelhasználás, alvás
    • Időjárásvédelem: IP68
    • Súly: 59g

    Az egyik legjobb női okosóra, amely mind az alkalmi, mind az esti öltözékhez illik. A lányok arany vagy ezüst modell közül választhatnak. Ráadásul az intelligens eszköz nemcsak az időt mutatja, hanem lehetővé teszi az értesítések megtekintését is anélkül, hogy elővenné a telefonját. Plusz: Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel. A költségvetési óra másik előnye a nedvességvédelem jelenléte volt. A vízbe merítés nem ajánlott, de megbirkózik a fröccsenő vízzel. A vásárlók az illeszkedés és a kivitelezés minőségét is dicsérik. A fő hátránya az alacsony akkumulátor-üzemidő: aktív használat esetén a töltés egy napig tart. Ezen túlmenően, a vélemények azt írják, hogy a saját alkalmazás fejletlen.

    Előnyök és hátrányok

    • Stílusos design
    • Vízállóság megléte
    • Alacsony autonómia
    • Nyers alkalmazás

    Withings Move

    A legjobb hibrid okosóra nőknek

    A Withings Move egy hibrid okosóra, amelyet a CES 2022-en mutattak be. A listán szereplő összes többi modellel ellentétben ez nem rendelkezik digitális kijelzővel, és nem különbözik egy hagyományos analóg órától.

    A Move belsejében azonban olyan érzékelők találhatók, amelyek lehetővé teszik a legfontosabb aktivitási paraméterek nyomon követését. Az óra képes számolni a lépéseket, kalóriákat és a megtett távolságot, értékelni az alvás minőségét, nyomon követni a sportmódokat, és értesíteni a bejövő hívásokról és üzenetekről. A Health Mate mobilalkalmazás az óra beállítására és a statisztikák elemzésére szolgál.

    A Withings Move tokja 50 méterig vízálló, műanyagból és rozsdamentes acélból készült. A Move Timeless Chic „prémium verziója” is létezik, amely az eredetitől rozsdamentes acél tokkal és szilikon helyett bőrszíjjal tér el. A gyártó lehetőséget adott a vásárlóknak, hogy meghatározzák a tok, a számlap és a szíj színét. Körülbelül 5800 különböző kombináció létezik.

    CR2430 elemmel működik, amely akár 18 hónapos önálló használatra is elegendő. Az óra ára 70 dollár a normál változatért és 100 dollár a rozsdamentes acél változatért.

    Főbb jellemzők Withings Move

    • Kompatibilis: Android, iOS.
    • Képernyő: Analóg tárcsa.
    • Opcionális óralap a napi cél előrehaladásával.
    • Vízvédelem: 5 ATM .
    • Az akkumulátor élettartama: Akár 15 hónap.
    • Alvás- és aktivitásfigyelés, lépésszámláló, kalóriaszámláló és távolságmérő.
    • Ár: 70 és 100 dollár között, toktól és szíjtól függően

    Előnyök:

    • Stílusos design.
    • A tervezési lehetőségek hatalmas választéka.
    • Nagy autonómia.
    • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel.

    Hátrányok:

    • A tevékenységi adatok csak az alkalmazásban láthatók.
    • Nincs szívverés érzékelő.

    Fitbit Ionic

    • OS kompatibilitás: Windows Phone, iOS, Android, OS X
    • A tok anyaga: alumínium
    • Anyag karkötő / szíj: szilikon
    • Vízállóság: Igen (WR50)
    • Mobil internet: Nem áll rendelkezésre
    • Navigáció: GPS
    • Interfészek: Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi, NFC
    • A képernyő típusa: érintőképernyő, háttérvilágítással
    • Átlós: 1.42 hüvelyk
    • Felbontás: 348 x 250
    • Beépített memória: 2,5 GB

    A Fitbit Ionic okosóra a tok színétől függően férfiak és nők, valamint tinédzserek számára is alkalmas. Stílusos retro dizájnnal, nagyméretű edzett üveg képernyővel, valamint a sportra és az aktív életmódra helyezett hangsúlyt.

    Vízállóság, GPS és NFC modulok ( az érintés nélküli fizetés nem működik Oroszországban), pulzusmérő és 2,5 GB memória a zenetároláshoz.

    Előnyök:

    • Minimalista retro design mindkét nem számára.
    • Vízállóság.
    • Rengeteg memória a zene számára.
    • Ütésálló tok.
    • Megfelelő áron.

    Hátrányok:

    • Sportközpontú.
    • Az érintés nélküli fizetés nem működik Oroszországban.
    • Nincs EKG-érzékelő.

    Huami Amazfit Nexo (Smart Watch 2)

    A legjobb okosóra az egészségmegőrzéshez

    Ez az óra, mondhatni, előre bekerült a rangsorunkba. A kínai piacon június 11-én mutatták be Smart Watch 2 néven, de a nemzetközi piacon valószínűleg Amazfit Nexo, vagy ahogy sok médium nevezte, Amazfit Verge 2 néven fog megjelenni. Az óra valódi tulajdonosainak véleményét még mindig szinte lehetetlen megtalálni, de a jellemzők biztonságossá teszik, hogy a legjobb intelligens órák értékelésébe kerüljenek.

    1,39 hüvelykes kerek AMOLED képernyővel rendelkezik, amelynek felbontása 454*454 képpont 326 dpi sűrűséggel. Az eddigi egyik legnagyobb felbontású óraképernyő. A Qualcomm Snapdragon Wear 2500 processzoron alapul, a Huangshan saját Huangshan No chipjével kombinálva. 1. Az érzékelők közé tartozik a szívritmus-érzékelő, az EKG-érzékelő (opcionális), a gyorsulásmérő, a geomágneses érzékelő és a környezeti fényérzékelő. GPS/GLONASS/BeiDou, Bluetooth 4, GPS/GLONASS/BeiDou, Bluetooth 4.2 LE, Wi-Fi és NFC.

    Női okosórák: Top 10 modell 2021-2022 24

    Ez a felszerelés és érzékelőkészlet lehetővé teszi az EKG valós idejű mérését, a szív 24 órás monitorozását, az alvás értékelését és a 10 aktivitási mód megfigyelését. A beépített 420mAh akkumulátor lehetővé teszi, hogy az órát töltés nélkül akár 28 órán át használhassa.

    Bővebben az Amazfit Nexo jellemzőiről és funkcióiról ebben a cikkben olvashatsz.

    Az Amazfit Nexo főbb jellemzői

    • Operációs rendszer: Márkás OS.
    • Kompatibilitás: Android, iOS.
    • Képernyő: 1,39 hüvelykes AMOLED, 454 x 454 képpont
    • Processzor: Qualcomm Snapdragon Wear 2500 + Huangshan No. 1.
    • Beépített memória: 4 GB (1 GB elérhető).
    • Védettség: IP68
    • Az akkumulátor élettartama: Akár 28 nap.
    • Ár: 144 dollártól a normál változat, 187 dollártól az EKG változatért

    Előnyök:

    • Stílusos design
    • Automatikus sport üzemmód-felügyelet
    • Kimutatja a rendellenességeket, beleértve a ritmuszavart és a pitvarfibrillációt is.
    • EKG felvétel
    • Kiváló minőségű anyagok (cirkónium-kerámia).

    Hátrányok:

    • Az NFC nem támogatott Kínán kívül
    • Rövid akkumulátor élettartam

    Modell áttekintés

    Amazfit GTS

    Stílusos óra a sportos lánynak. Sony GPS beágyazva a modellbe. Van egy érintőképernyő háttérvilágítással. Ez

    megjeleníti az összes szükséges mellékletet. Ez a modell 2021-2022-ben már bizonyított.

    A közösségi hálózatok kedvelői számára ez az óra igazi felfedezés lesz, mivel rendelkezik Facebook, Twitter. Hozzáadott funkciók, mint például alvásfigyelés, kalóriafigyelés, fizikai aktivitásfigyelés.

    Szintén érzékelők – iránytű, fény, gyorsulásmérő. Van vezeték nélküli töltés, érintés nélküli fizetés, de az uniós változatból hiányzik a második funkció.

    Jellemzők:

    • Kompatibilis az operációs rendszerrel – iOS 9 és újabb, Android 5.0 és felfelé;
    • vízállósági osztály – WR50;
    • kijelző típusa – AMOLED, felbontás – 348×442;
    • Kommunikáció – GPS, GLONASS, Bluetooth 5.0 LE;
    • processzor típusa – Huangshan Nem.1 (MHS001);
    • Akkumulátor típusa – Li-polimer 220 mAh kapacitással.

    Előnyök

    • Válaszol az e-mailekre, sms-ekre, közösségi. hálózatépítés;
    • van vezeték nélküli töltés;
    • intelligens ébresztőóra;
    • érintőképernyő, fényes képernyő;
    • könnyű kezelhetőség;
    • továbbfejlesztett processzor;
    • stílusos design.

    Hátrányok

    • akkumulátor élettartama;
    • nyers szoftver;
    • Alacsony minőségű védőüveg és pánt.

    Samsung Galaxy Watch (42 mm)

    Ez egy stílusos és fényűző okosóra. A valódi kezek és a ketyegő hangok utánzásával ellátott 3D-s tárcsa lehetővé teszi, hogy

    élvezze a mechanikus óra árnyalatait.

    A Samsung Health szolgáltatás legfeljebb 39 funkciót tartalmaz. Egyedülálló funkciók – teendőlista megjelenítése a felhasználó ébredése után, érintés nélküli fizetés Samsung Pay, időbeosztási feladatok, edzéseredmények megjelenítése.

    A vízállóság a modell „ütőkártyája”, mivel minden lány inkább több időt tölt a zuhanyzóban, az uszodában.

    Jellemzők:

    • Operációs rendszer kompatibilitás – iOS 8 és újabb, Android 5.0 és magasabb;
    • Operációs rendszer – Tizen;
    • A vízállósági szint IP68;
    • A kijelző típusa – Super AMOLED, felbontás – 360×360;
    • csatlakoztathatóság – telefon- vagy táblagéphívások, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC;
    • Processzor típusa – kétmagos, Exynos 9110, 1150 MHz
    • Beépített memória és RAM – 4 GB és 768 MB;
    • Akkumulátor típusa – Li-Ion, 270 mA * h kapacitással, 120 órás üzemidővel.

    Előnyök

    • képernyő opciók;
    • felhasználóbarát menük;
    • stabil párosítás más eszközökkel;
    • hívások és üzenetek fogadása;
    • érintés nélküli fizetés;
    • zenelejátszás;
    • kényelmes edzésmódok;
    • gyönyörű design.

    Hátrányok

    • Az óra helytelen működése fejhallgatóval;
    • A Samsung Pay nem működik mindenhol.

    Apple Watch Series 3 38 mm-es alumínium tok sport szíjjal

    Fitness Watch OS karkötő kifejezetten lányoknak és kis hercegnőknek tervezve.

    Háttérvilágítású OLED érintőképernyővel, értesítési kimenettel, elektronikus óralapot tartalmaz. Stabil párosítást mutat a mobil eszközzel és a táblagéppel.

    A felhasználó válaszolhat hívásokra, üzenetekre és kommunikálhat a közösségi hálózatokon. Az intelligens óra funkcionalitása az alvás, a kalóriák, a fizikai aktivitás és a testmozgás nyomon követésén alapul.

    Kiegészítő – mindenféle érzékelőre. Vezeték nélküli töltés, NFC-alapú fizetés.

    Jellemzők:

    • Kompatibilis az iOS 10 és újabb rendszerekkel;
    • vízállósági osztály – WR50;
    • OLED képernyő, 272×340 felbontással;
    • Csatlakoztathatóság – Telefon- vagy táblagéphívás, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC;
    • a processzor típusa kétmagos, Apple W2;
    • beépített memória – 8 GB;
    • Akkumulátor típusa – Li-Ion, 279 mAh kapacitással, aktív idő akár 18 óra is lehet.

    Előnyök

    • üzenet megjelenítése, amelyet egy válasz követ;
    • hívás elfogadása;
    • intelligens ébresztőóra;
    • tennivalók listája;
    • érintés nélküli fizetés;
    • vízállóság;
    • háttérvilágítás.

    Hátrányok

    • az akkumulátor élettartama.

    MICHAEL KORS Access Runway (szilikon)

    Android Wear okosóra acél tokban. Nagy a kereslet, köszönhetően az elegancia és a

    funkcionalitás.

    Támogatja a szabványos üzemmódokat, válaszol az üzenetekre és a telefonhívásokra. Lehetőség harmadik féltől származó alkalmazások telepítésére. Ezek többsége azonban csak Android készüléken érhető el.

    További bónusz lesz a vásárlások NFC funkcióval történő kifizetése. Ha nincs nálad a pénztárcád vagy a bankkártyáid, az óra ideális lenne.

    jellemzők:

    • Operációs rendszer kompatibilitás – iOS 9 és újabb, Android 4.4 és magasabb;
    • vízállósági osztály – WR50;
    • képernyő típusa – AMOLED, felbontás – 390×390;
    • kommunikációs módok – telefon- vagy táblagéphívások, GPS, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, NFC;
    • processzor típusa – Qualcomm Snapdragon Wear 2100;
    • 4GB és 512MB fedélzeti memória és RAM
    • Akkumulátor kapacitás – 300 mA*h.

    Előnyök

    • stabil munka telefonnal vagy táblagéppel;
    • fényes, telített képernyő háttérvilágítással;
    • gyors processzor;
    • harmadik féltől származó alkalmazások telepítésének lehetősége;
    • autonómia;
    • Érintés nélküli fizetés;
    • üzenetek, hívások fogadása.

    Hátrányok

    • Sok alkalmazás csak Androiddal kompatibilis.

    Garmin Vivomove HR Sport

    A fitness karkötő költségvetési változata. Lányok számára kínált modell „rose gold”, fehér színkombinációval

    szilikon pánt. Meg lehet változtatni, hogy megfeleljen a személyes ízlésnek.

    Bár nem képes felvenni a telefont, az óra számos operációs rendszerrel kompatibilis. Beépített alvás, kalória, fizikai aktivitás, valamint különböző szenzorok figyelése.

    Egyedi üzemmódok – elveszés elleni vagy távoli rezgés, okostelefonos lejátszó vezérlés, VIRB távvezérlés, stresszszint-ellenőrzés.

    Jellemzők:

    • Operációs rendszerek kompatibilitása – Windows Phone, Windows, iOS, Android, OS X
    • Vízállósági osztály – WR50;
    • Képernyő típusa – OLED, felbontás – 64×128;
    • Kommunikációs típusok – Bluetooth, USB, ANT+;
    • készenléti idő – 336 óra; aktív munka – 120 óra.

    Előnyök

    • üzenetek, e-mailek megválaszolása;
    • Közösségi hálózatépítés. hálózatok;
    • könnyű és kompakt
    • az alkalmazások helyes működése;
    • könnyű kezelhetőség;
    • könnyű testreszabhatóság;
    • vízállóság;
    • stílusos design.

    Hátrányok

    • könnyen karcolható;
    • nincs érintés nélküli fizetés;
    • Nincs intelligens ébresztőóra.

    FOSSIL Gen 4 Smartwatch Venture HR (szilikon)

    Ez az óra alkalmas a fitneszszint ellenőrzésére. Mérik a pulzusszámot, kiszámítják

    kalória, alvásszint ellenőrzés.

    Új kiegészítések – LED-es zseblámpa, több időzóna. A modell alkalmas érintés nélküli fizetésre a Google Pay szolgáltatáson keresztül történő vásárlásokhoz.

    A közösségi hálózatok szerelmesei válaszolhatnak a Facebookon és a Twitteren küldött üzenetekre. A szigorú, sötét színű design pedig remekül illik a modellhez egy üzleti öltönyhöz.

    Jellemzők:

    • Operációs rendszer kompatibilitás – iOS 9 és újabb, Android 4.4 vagy annál magasabb;
    • vízállósági osztály – WR30;
    • kommunikációs típusok – GPS, Bluetooth 4.1 LE, Wi-Fi, NFC;
    • a processzor típusa – Qualcomm Snapdragon Wear 2100;
    • Beépített memória és RAM – 4GB és 512MB;
    • aktív működési idő – 24 óra.

    Előnyök

    • a vásárlások kifizetése;
    • vezeték nélküli töltés;
    • fényes, érintőképernyő háttérvilágítással;
    • értesítési kimenet;
    • beépített zseblámpa;
    • nedvességállóság;
    • vonzerő.

    Hátrányok

    • autonómia;
    • a képernyő könnyen karcolódik.

    Apple Watch Series 5 GPS 44 mm-es alumínium tok sportpánttal

    Ez egy stílusos és hihetetlenül szép okosóra, amelyet kifejezetten az emberiség női felének terveztek.

    A valódi kezek és a ketyegő hangok utánzásával ellátott 3D számlap lehetővé teszi, hogy élvezze a mechanikus órák árnyalatait. A Samsung Health szolgáltatás kiterjeszti a készülék funkcióit, amelyek száma körülbelül 39.

    Egyedülálló funkciók – teendőlista a felhasználó ébredése után, érintés nélküli fizetés a Samsung Pay segítségével, találkozók ütemezése, edzéseredmények megjelenítése.

    A vízállóság a modell „ütőkártyája”, mivel minden lány szívesebben tölt több időt a zuhany alatt, a medencében vagy a vízben.

    Jellemzők:

    • Operációs rendszer kompatibilitás – iOS 8 és újabb, Android 5.0 és magasabb;
    • Operációs rendszer – Tizen;
    • Vízállósági szint – IP68;
    • A képernyő típusa Super AMOLED, felbontása pedig 360×360;
    • Kommunikációs módok – hívások telefonon vagy táblagépen keresztül, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC;
    • Processzor típusa – Kétmagos, Exynos 9110, 1150 MHz;
    • beépített memória és RAM – 4GB és 768MB;
    • akkumulátor típusa – Li-Ion, 270 mA * h kapacitással, 120 órás üzemidővel.

    Előnyök

    • képernyő paraméterei;
    • felhasználóbarát menü;
    • stabil párosítás más eszközökkel;
    • hívások és üzenetek fogadása;
    • érintés nélküli fizetés;
    • zenelejátszás;
    • kényelmes edzésmódok;
    • gyönyörű design.

    Hátrányok

    • Az óra helytelen működése fejhallgatóval;
    • A Samsung Pay nem működik mindenhol.

    Fitbit Versa

    Windows Phone, Windows, iOS, Android, OS X kompatibilitású okosóra. A lányok számára klasszikus

    Fekete képernyő puha rózsaszín pánttal párosítva.

    Ez a modell igazi segítség lesz a sportolás során, nyomon követi a fizikai aktivitását. A gyártó két pántot kínál, S 140-180mm, L 180-220mm.

    Közösségi hálózat, sms és e-mail válaszok elérhetőek. Nincs telefonhívási lehetőség.

    Jellemzők:

    • képernyő átlója – 1.34″;
    • Kommunikációs típusok – Bluetooth 4.0, Wi-Fi;
    • akkumulátor típusa – Li-polimer;
    • készenléti idő – 96 óra, töltési idő – 120 óra;
    • opcionális. funkciók – kapcsolat az okostelefon GPS-éhez.

    Előnyök a

    • könnyű és kompakt;
    • stílusos design;
    • Alkalmazás pontossága;
    • napi tevékenységkövetés;
    • vízálló.

    Hátrányok

    • könnyen megsérülhet a képernyő a javítás lehetősége nélkül;
    • nem támogatja az orosz interfészt.

    KingWear KW10

    Költségvetés, de nagyon szép okosóra nőknek alvás, kalória, fizikai aktivitás, gyorsulásmérő figyelésével

    , a beépített pulzusmérő.

    Támogatja a színes, érintőképernyős kijelzőt, az ébresztőórát és az elvesztésgátló funkciót. Ha a háziasszony 10 méterre kerül a készüléktől, az rezegni fog.

    Válaszolni tud az üzenetekre, e-mailekre, vagy párbeszédet folytathat a közösségi médiában. Nincs funkció a bejövő hívások fogadására.

    jellemzők:

    • Operációs rendszer kompatibilitás – iOS 8 és újabb, Android 5.0 és magasabb;
    • nedvességvédelmi szint – IP68;
    • képernyőfelbontás – 240×198;
    • Kommunikációs típusok – GPS, Bluetooth 4.0;
    • Akkumulátor kapacitás – 220mAh.

    Előnyök

    • funkcionalitás;
    • Megjelenés;
    • Könnyen olvasható és érthető kijelző;
    • különböző tapéta opciók;
    • autonómia;
    • stabil párosítás a telefonnal.

    Hátrányok:

    • Hiányos iPhone-alkalmazás;
    • A kezelőfelület rossz orosz nyelvű fordítása.

    Fitbit Versa Lite Edition

    Intelligens karóra kompatibilis Windows Phone, Windows, iOS, Android, OS X rendszerekkel. Luxus megjelenés Kellemes

    meglepi a lányokat. Ez az egyik legjobb minőségű modell a 2021-2022-es évre.

    Tökéletes társ a sportoláshoz, a fittségi állapot nyomon követéséhez. A gyártó két pántot kínál, S 140-180mm, L 180-220mm.

    Közösségi hálózat, sms és e-mail válaszok elérhetők. Nincs lehetőség telefonálásra.

    Jellemzők:

    • képernyő átlós mérete; 1.34″;
    • kommunikációs módok – Bluetooth 4.0 LE;
    • akkumulátor típusa – Li-polimer;
    • készenléti idő – 96 óra, töltési idő – 120 óra;
    • opcionális. Smartphone GPS-kapcsolat.

    Előnyök

    • Könnyű és kompakt;
    • stílusos design;
    • készülék pontossága;
    • A napi tevékenység nyomon követése;
    • vízálló.

    Hátrányok

    • Nincs Wi-Fi.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Olivér Tóth

    Melyik a legfontosabb tulajdonsága az említett női okosóráknak, amelyek alapján valóban a legjobbnak tekinthetők a 2021-2022-es időszakra?

    Válasz
    1. Bence

      A legfontosabb tulajdonság az említett női okosóráknál az lenne, hogy rendelkezzenek a legújabb technológiai fejlesztésekkel és funkciókkal, mint például a szívritmus monitorozás, alváskövetés, lépésszámláló, illetve különböző sporttevékenységek nyomon követése. Emellett fontos, hogy kompatibilisek legyenek a mobiltelefonokkal és lehetőség legyen rájuk különböző alkalmazások letöltésére. Továbbá a dizájn és az anyagminőség is nagy jelentőséggel bír a női vásárlók számára, hogy az óra stílusos és divatos legyen. Összességében tehát a legjobb női okosóra a 2021-2022-es időszakra az lenne, amely ötvözi a legmodernebb technológiát, praktikus funkciókat és esztétikus külsőt.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása