...

Hogyan válasszunk jó minőségű kerekes bőröndöt — szakemberek véleménye

A nyár a nyaralás és az utazás szezonja. Érdemes elgondolkodni egy minőségi bőrönd beszerzésén, amely elég nagy ahhoz, hogy mindent elférjen benne, amire szüksége van. Ennek az egyszerű szerkentyűnek a kiválasztását gondosan meg kell tenni, mivel az útközben törött nehéz és kezelhetetlen táska elronthatja a pihenés benyomását, és sok felesleges bajt okozhat. Nézzük meg, hogyan találhatunk egy jó, minőségi bőröndöt, amely évekig hű társunk lesz.

válasszon bőröndöt

Kerekes bőrönd kiválasztása utazáshoz

Az első dolog, amit meg kell tenni, hogy kiderítsük:

  • hányan utaznak;
  • a nyaralás hossza;
  • évszak;
  • Éghajlati viszonyok.

Minden egyes paraméter nagyon fontos, mivel közvetlenül befolyásolja a kiválasztási folyamatot.

Hogyan válasszunk egy gurulós bőröndöt

A méret kiszámítása

Ha családi kirándulást tervez, nem nélkülözheti a kis kötetet, nagy, tágas tartozékot kell vásárolnia. A várható utazási idő és az évszak határozza meg a tárgyak számát és súlyát, mivel a téli ruházat sokkal több helyet foglal el és sokat nyom. Számítsuk ki a méretét literben és oldalhosszúságban. Megkülönböztetünk nagy, 70 liternél nagyobb, közepes, 25-70 literes és kis, legfeljebb 25 literes méreteket. Szélesség hüvelykben mérve. Ne feledje, hogy amikor feladja a poggyászát a repülőtéren, a poggyász súlyát ellenőrzik. Ha a súlya meghaladja a 32 kg-ot, két lehetősége van. Ráveheti, hogy csomagolja át rakományát, hogy kisebb legyen, vagy megakadályozhatja, hogy az egyáltalán a csomagtérbe kerüljön.

melyik bőröndöt válasszuk a repülőgépes utazáshoz

Hány utazási kiegészítőre van szüksége az utazáshoz?

Egy utazó számára általában elegendő egy kicsi, de tágas tárgy. Ha csoportosan vagy családként utazik, érdemes minden személynek egy bőröndöt biztosítani. Kicsit drágább, de van néhány pozitívum:

  • Mindig tudja, hogy kinek a dolgai vannak becsomagolva, és hol találhatók.
  • A gyerekeket megtanítják arra, hogy vigyázzanak a holmijukra.
  • Az ilyen csomagok kicsomagolása sokkal könnyebb.
  • Garantáltan nem lépi túl a repülőtéren megengedett súlyhatárt.
  • Kényelmesebb és könnyebben szállítható, és több poggyász is elfér benne.

Ha egy olyan gazdaságos változatot keres, amelybe belefér egy ruhásszekrény és az egész család alapvető dolgai, készüljön fel arra, hogy elég nehéz poggyászt kell cipelnie.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőröndöt

Melyik bőrönd anyagát válasszuk

Az utazni kívánt régióra jellemző időjárás befolyásolja az anyagválasztást, mert egyértelmű, hogy nem szabad szövetbőröndöket vinni olyan területekre, ahol magas a páratartalom. Lehetőleg olyan bőrtáska, amely nem ázik át, és amely képes megóvni a dolgokat a nedvességtől. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, beleértve a tartósságot és az árat.

eset kiválasztása

Szövet

Az összes többi anyag közül a legkönnyebbnek és legolcsóbbnak számít. speciális nedvességgátló hatású, szennyeződéstaszító hatású vegyülettel impregnált nejlonból, poliamidból vagy poliészterből készült. Különlegessége a hangerő beállításának lehetősége az opcionális radiális cipzárral. Ügyeljen a keret anyagvastagságára és merevségére a tok megvásárlása előtt. Hátrányai közé tartozik a hosszú távú vagy gondatlan használat során fellépő deformáció.

Nagyszerűek a ruhatár hordozására, de nem tarthatnak törékeny tárgyakat. Fennáll a szilánkok behurcolásának veszélye, még akkor is, ha gondosan és szorosan csomagolják.

Hogyan válasszunk bőröndöt az utazáshoz

Műanyag

Szintén egy meglehetősen könnyű és olcsó megoldás. Merev testtel és jó belső térelválasztással. Sajnos nem tartós, gyorsan szétesik az éles ütésektől és a cseppektől, elveszíti piacképes megjelenését.

A magasabb minőségű modellek ABS-műanyagból készülnek, titánforgácsból és polipropilénből készült elemekkel. Erősek, ellenállnak a külső sérüléseknek, könnyen kezelhetők és nem igényelnek különleges karbantartást. Nagyszerű hosszú utazásokhoz. Tippek és videók arról, hogyan válasszunk egy jó és tartós műanyag utazóbőröndöt kerekeken, hogy segítsen azonosítani a fő paramétereket.

válasszon bőröndöt

Polikarbonát

Ez egy rugalmas anyag, amely tartós és strapabíró. Könnyű is, így nem kell aggódnia a túlsúly miatt, vagy azért, hogy extra helyet kelljen fizetnie. Nem kell aggódnia a bőrönd tartóssága miatt, mivel nem repedezett vagy mechanikusan sérült. A polikarbonát modellek széles választéka elérhető a Piquadro hivatalos weboldalán.

Bőr

Ezek a tárgyak azonnal megmutatják a tulajdonos magas státuszát, mert az ár megfelelő. Előnyök:

  • hosszú élettartam;
  • jól néz ki;
  • A dolgok jó tárolása;
  • ellenáll a magas páratartalomnak és a szélsőséges hőmérsékletnek.

A Piquadro utazótáskák különleges bőrből készülnek, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig tartson anélkül, hogy elveszítené alapvető műszaki jellemzőit. Minimális karbantartást igényel a hajlékonyság és a külső sérülésekkel szembeni ellenálló képesség fenntartása érdekében.

Az olasz gyártást a végtermék nagyfokú rugalmassága, lágysága és színárnyalatainak gazdagsága jellemzi. Az öltözködési technikáknál bizonyos műveleteket még mindig kézzel végeznek; a minőségellenőrzést minden egyes fázisban elvégzik. Ezért választják a női vagy utazási kiegészítők gyártói a legújabb kollekciókhoz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bőröndöt kerekeken

Művelet

A bőrönd használatára és ápolására vonatkozó ajánlások:

  • Ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a tokhoz megadott súlyhatárt. A kis modellek 15 kg-os, a közepes modellek 25 kg-ig, a nagyok pedig 30 kg-ig terhelhetők.
  • A négykerekűek sík felületen gurulnak minden keréken, egyenletesen elosztva a terhelést.
  • Emelje fel és le a bőröndöt a lépcsőn, ne görgesse a járdaszegélyeken vagy lépcsőfokokon. Ne emelje a terméket a kihúzható fogantyúnál fogva, használja erre a célra az oldalsó és a felső segédfogantyút.
  • Hogy a bőröndöt könnyű legyen szállítani, a nehéz tárgyakat tartsa lent, a könnyebbeket pedig fent.
  • Az áruk gondos karbantartást igényelnek. Utazás után mindig törölje át a tokot nedves ruhával, és a makacs foltok eltávolításához használjon kefét és szappanos vizet.

Tisztítsa meg a folt közepétől a tok szélei felé, hogy elkerülje az újabb foltok keletkezését.

Ezt követően hagyja a tokot alaposan megszáradni.

  • A terméket alacsony páratartalmú, jól szellőző helyen tárolja. A bőrönd meggörbülésének megakadályozására tegyen bele régi ruhákat. A tárgyak gondosan csomagolva maradnak, minden zárral, cipzárral és rekesszel zárva.
  • a műanyag házak mechanikailag károsodnak az alacsony hőmérsékletek hatására, -25 fokon a műanyag eltörik.
  • Csak speciális termékeket használjon a tisztításhoz, ne használjon olyan súrolószereket, amelyek megkarcolják a táska felületét. Célszerű a tisztítószer hatását egy nem feltűnő helyen tesztelni.
  • Ha egy textilmodell elázik, ne szárítsa a radiátor mellett vagy radiátor közelében.

A cipzárak biztonságának értékelése

Bármilyen anyag nem lesz elég jó, ha egy csat a döntő pillanatban meghibásodik, és az egész szekrény a váróterem közepén a padlón végzi. A Piquadro már régóta eltávolodott a hagyományos pántoktól és záraktól, és a neves YKK márkától származó újfajta fém cipzárakra váltott. Szorosan záródnak, távol tartják a nedvességet és a port, és lehetővé teszik, hogy bármilyen méretű és kialakítású utazási kiegészítőket hozzon létre.

Melyik bőrönd a legjobb

Belső szervezés

A tapasztalt utazók tudják, hogy egy megfelelően megpakolt bőrönd biztonságban eljuthat. Ezért a bőrönd mérete és térfogata mellett a bőrönd kapacitására és a további rekeszek elhelyezkedésére is gondolnak.

A külső zsebekben elhelyezhetők bizonyos alapvető dolgok, például zsebkendők, rendszeresen bevenni kívánt gyógyszerek, víz, a repülőgépre vagy vonatra való felszállásra váró rágcsálnivalók. Mindent tartalmaz, amire az utazás túléléséhez szükséged lehet, és amire csak akkor lesz szükséged, amikor már megérkeztél. A tervezett tartalomtól függ, hogy szükséges vagy előnyös-e belső rekeszek nélküli modellt vásárolni. Sok apró tárgyat mindenképpen rendszerezni kell, de ha vákuumzsákokat használunk a csomagoláshoz, nincs szükség további rekeszekre.

Megvizsgáltuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű, minőségi, gurulós utazótáskát, és tanácsot adtunk, mit érdemes a kézipoggyászba tenni.

kerekes bőrönd kiválasztása

gyártó

Néha nem kell belemenni a funkciók bonyolult részleteibe. Egyes gyártók olyan jónak bizonyultak a gyártásban, hogy a márka említése is elég ahhoz, hogy megértsük, hogy minőségi termékkel van dolgunk. A megbízhatósági rangsor a márkák között a következő:

  1. Samsonite.
  2. American Tourister.
  3. Wenger.
  4. Delsey.
  5. Trunki.
  6. Travelite.
  7. Rimowa.
  8. Roncato.
  9. L’case.
  10. Feru Kiddo.

Nem lehet azt mondani, hogy bármelyik cég komolyan győzedelmeskedik a versenytársak felett: mindegyiknek vannak sikeres és kevésbé sikeres elemei. De a termékeik szinte mindig a legjobb teljesítményt nyújtják.

Mi az állítható tartozék

A belső tér felfelé vagy lefelé történő változtatásának lehetősége. A legtöbb esetben a funkciót a szövetmodellek tervezése tartalmazza. Technikailag, ez valósul meg a cipzárak varrva a kerületbe. Itt jön be a képbe a különleges összehajtható anyag, amely sokkal tágasabbá teszi a tágasságot.

Ezek a fajták tökéletesek az autóval, vonattal vagy tengerjáró hajón utazó családok számára, ahol nincsenek súly- vagy méretkorlátozások, de a repülőjáratok esetében el lehet vinni a dolgot, és messze túlléphetjük a határt. Amikor azon gondolkodik, hogy melyik utazási és olcsó bőröndöt választja, meg kell fontolnia, hogy szüksége van-e ilyen lehetőségre.

Garancia

A bőröndökre 1-5 év garanciát vállalunk. A garanciális szervizeléshez a vásárlás és a jótállási kártya igazolása szükséges.

A garancia által lefedett pillanatok:

  • nyilvánvaló külső hiba;
  • a testen;
  • az áruk kerekein;
  • a bőröndök fogantyúin;
  • cipzárral és csatokkal.
Garancia

Nem tartozik a garancia hatálya alá:

  • ha az árut visszaélésszerűen használták;
  • ha az árut helytelenül szállítják;
  • baleset esetén;
  • kritikus hőmérsékletnek, víznek, oldószereknek vagy savaknak való kitettség következtében;
  • gondatlan árufuvarozásban.

Poggyászvédelmi rendszer

Annak érdekében, hogy megnehezítse a bűnözők életét és biztonságban tartsa a tulajdonát, előre gondoskodnia kell a biztosításról. A Piquadro emellett a prémium modelleket TSA-kompatibilis zárakkal, reteszekkel és a CONNEQU nyomkövetővel szereli fel.

Hogyan válasszunk kerekes bőröndöt

A megfelelő bőrönd kiválasztása: A kerekek értékelése

Egy másik fontos kérdés a közlekedéssel kapcsolatos. Sokkal kényelmesebb egy stabil kerekeken lévő modellt kapni, egy ilyen változat csökkenti a kezét, lehetővé teszi, hogy több dolgot vigyen magával. A mechanizmus nagyon fontos a kényelmes utazás szempontjából, mert sokkal könnyebb gurulni, mint húzni. A tartozék kiválasztását a kötőelemek részletes vizsgálatával kell kezdeni, felmérve azok méretét és könnyű elhelyezhetőségét. Ne feledkezzünk meg az extra támaszról és a biztonsági hálóról arra az esetre, ha valamelyik elem megsérülne.

A kerékméret és a hozzáférhetőség közvetlen kapcsolatban áll egymással; minél nagyobb az átmérője, annál könnyebb a csomagok mozgatása. A felhasznált anyag szilikon és félszilikon, amely ellenáll a deformációnak, a repedéseknek és a hosszú élettartamnak. A legjobb kötés fémből készült, amely stílusos és szilárdnak tűnik.

A különböző adalékanyagokat tartalmazó műanyagok gyakran megtalálhatók az alacsony árú modelleken, amelyeket nem folyamatos használatra terveztek. Az ilyen poggyászok messziről hallhatók a zörgésből és a csörömpölésből.

Az elemek száma is fontos. Ha civilizált, jó útfelülettel rendelkező területeken kíván közlekedni, ahol nincs sok járda és homokos sáv, akkor a 4 kerék előnyösebb.

Nem lesz alkalmas terepen való használatra, ezért fontolja meg egy nagyobb átmérőjű kétkerekű változat beszerzését. Több lehetőségük van az akadályok leküzdésére, és nem akadnak el a kavicson vagy a fűben. A testbe süllyesztett és a különböző tengelyeken egymástól függetlenül rögzített, törésállóbbak.

A Piquadro az új bőröndökhöz szabadalmaztatott, fém elemekkel ellátott fogasszerkezetet használ, amely fokozottan ellenáll az ütésszerű terheléseknek. A kettős, előre gyártott, gumipárnázott kerekek teljesen csendesek és sima futásúak.

melyik bőröndöt jobb választani

Értékelés

Tekintsünk két népszerű bőröndmodellt, majd javasolni fogom azon üzletek listáját, ahol ez a termék a legjobban megvásárolható.

Wenger Uster WGR6297202154 – egy olcsó kompakt modell klasszikus fekete színben 5,700 rubelért. A táska 37 literes és ABS műanyagból készült, ami azt jelenti, hogy könnyű, mindössze 2,88 kg. Belül rögzítő pántok vannak a holmik megtartására, valamint egy hálós rekesz a kisebb tárgyak és dokumentumok számára. 4 forgó gumikeréken áll, és a behúzható tartó két pozícióban állítható.

Wenger Uster bőrönd, fekete

Előnyök:

  • olcsó;
  • manőverezhető;
  • Bővíthető fő rekesz.

Hátrányok:

  • Nincs oldalsó fogantyú;
  • nincs zár.

A Xiaomi 90FUN PC egy stílusos és tágas termék a híres kínai cégtől 10.500 és 15.200 rubel között (mérettől függően). alkalmas üzleti és szabadidős utazásokhoz. A polikarbonát héj nagy teherbírású, a 4 iker gumikerék pedig gyakorlatilag hangtalan. TSA zár elérhető. A fogantyú négy pozícióban rögzíthető.

Xiaomi 90FUN bőrönd

Előnyök:

  • könnyen kezelhető;
  • kombinációs zár;
  • a bélés cipzárral;
  • vízálló.

Hátrányok:

  • kopások jelennek meg.

Ellenőrizze a fogantyúkat

Egynél többnek kellene lennie. A modellek általában rövid puha és hosszú merev fogantyúval vannak felszerelve, kihúzható mechanizmussal vagy rögzített hosszúságúak. A poggyászhelyzet könnyű megváltoztatásához az egyik a tetejére, a másik az oldalára rögzíthető. Kényelmesen lezárt elemek további csavarokkal a testhez rögzítve.

A teleszkópos fogantyú elengedhetetlen. Több pozícióval rendelkezik, könnyen rögzíthető, és könnyen manőverezhető az utasok tömegén keresztül, feltéve, hogy a rögzítések biztonságosak, a csatlakozóaljzatok nem lazák, és a mechanizmus jó állapotban van. Összehajtogatva szorosan illeszkednie kell a belső korlátok belsejébe.

Hogyan válasszunk egy jó bőröndöt kerekeken

Hibák

Hibák

Bőröndjavítás:

  • A vázmerevítők kiugranak az alsó nyílásukból. Kezdje az állvány hajlított élének kiegyenesítésével, és erősítse meg a tartóoszlopok alsó végeit fa betétekkel.

Szerelje össze a keretet, és egy vékony fúrószárral fúrja át az ülés és a tartóoszlopok külső szélét. Csavarja be a lyukakba a rövid, nagy, lekerekített fejű önmetsző csavarokat.

Hibás
  • A rögzített fogantyúk meghibásodása. A probléma orvoslásához távolítsa el és cserélje ki a régi fogantyút az újjal, egy csavarhúzóval szerelje ki a csavar rögzítését. A szegecselt kötőelemet drótvágóval vagy fogóval kell eltávolítani.
  • Probléma a kihúzható fogantyúkkal. A legegyszerűbb megoldás az alkatrész cseréje. A második módszer a törött fogantyú alkatrészeinek cseréje, ebben az esetben keresse az eredeti pótalkatrészeket.
Hiba

A fogantyú eltávolításához csavarja le az alsó és a felső részről. Ha reteszekkel van rögzítve, óvatosan oldja le egy csavarhúzóval. Cserélje ki a régi fogantyút egy új alkatrészre, és rögzítse azt önmetsző csavarokkal.

  • A bőrönd görgőinek cseréjéhez el kell távolítani a régi kereket. A modelltől függően előfordulhat, hogy a rögzítőt csavarhúzóval kell levenni, vagy ki kell szedni a szegecset.

Mindenképpen vigye el a régi kereket a szaküzletbe, hogy egy szakember megfelelően beállítsa az alkatrészt. Illeszkedjen a bőröndjéhez vagy táskájához. Szereléskor ne húzza meg túl erősen a csavarokat, mert megsérülhet a kerék.

Súly

Vegye figyelembe fizikai képességeit és a választott közlekedési módot. A túlságosan terjedelmes poggyászokat nehéz felemelni, és kezelni kell, amikor felemelik őket a peronra, felrakják a poggyászszalagra és megvizsgálják. Egyedül is sokat bajlódhatsz, de okos dolog előre felosztani a dolgokat a saját kényelmed alapján.

hogyan válasszunk egy jó bőröndöt

Milyen színű bőröndöt válasszon

A fekete és a barna klasszikusnak számít. Szigorúnak és stílusosnak tűnnek; a bőr esetében természetes árnyalatúak, amelyeket természetes színezékek felhasználásával, stabilizáló szerek enyhe keverékével nyernek. De van egy jelentős hátránya ennek a festménynek. A poggyászok túlnyomó többsége ilyen színű bőröndökbe van csomagolva. Az állomás vagy a repülőtér nyüzsgésében túl könnyű összekeverni a saját és a mellettünk lévő poggyászt – különösen, ha a márka, a logók és a szerelvények megegyeznek.

Részben a tulajdonosok névtáblái mentették meg, így néha előnyösebb az eredeti színt választani. De eléggé foltos lesz, és gyakran kell majd tisztítania a foltokat.

milyen bőröndméretet válasszon

A zár

Ha gyakran hagyja őrizetlenül a dolgait, akkor különös figyelmet kell fordítania a zárra.

A zár lehet lakatolt vagy kódolt.

A kombinációs zár jó egy család számára, ahol bárki, aki ismeri a kódot, könnyen kinyithatja anélkül, hogy várnia kellene a kulcsra. De ha nem sikerül, valószínűleg új bőröndöt kell vennie.

A lakat praktikusabb, de a kulcsot mindig magával kell vinnie, és a lakat megbízhatósága sok kívánnivalót hagy maga után.

Ha elveszíti a kulcsot, vagy maga a zár eltörik, könnyen kicserélhető egy újjal anélkül, hogy nagy kárt okozna.

Azok, akik jobban szeretnék megvédeni a poggyászukat, választhatnak egy kombinált zárral (lakat és kódzár) ellátott bőröndöt, de ez feláras.

Lehetőségek az utazótáskákhoz

Nagy kapacitású modellek hosszabb utazásokhoz és kompakt, legfeljebb 25 literes modellek, ha 1-3 napra tervezi az utazást. Azok számára, akiknek üzleti öltönyre van szükségük, fontolja meg a portmanteau-t, amely garantálja a ruházat megjelenésének megőrzését. Ha nagyszámú olyan dokumentummal rendelkezik, amelyet nem szeretne külön táskában szállítani, a táska belsejében található rekeszek további kényelmet biztosítanak.

a gurulós bőrönd kiválasztása

Az erős bőrönd jelei

Vásárlás előtt mindenképpen mérlegelje, hogy milyen funkciókra, méretre és anyagra van szüksége. Így sokkal könnyebb lesz, hogy ne zavarodjon össze a kínálati modellek sokasága miatt. Ha sokat tervez utazni, érdemes bőr vagy műanyag változatot választani. Tartósak, ha jó minőségűek. A szövetmodellek könnyebbek és megfizethetőbbek, de kevésbé tartósak. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, de a választás szabályai ugyanazok:

  • Tartós színezés, amely nem dörzsölődik le a ráncokon;
  • Merev alap;
  • vízálló anyag;
  • fém kerékrögzítők;
  • A széles cipzárak és csatok jó állapotban vannak;
  • 2 vagy több fogantyú jelenléte, amelyek közül az egyik teleszkópos;
  • extra párnázás a sarkokon;
  • A varrás varratok szépek és rendezettek.

Pontosan ilyen paraméterek felelnek meg a Piquadro utazási kollekciójának, ahol a fokozott kényelem és a biztonsági rendszer kódzárak formájában egészül ki. A kérdésre, hogy melyik a legjobb bőrönd, egy szóval lehet válaszolni: minőség.

Melyik gurulós bőrönd a legjobb választás?

A zárás típusa és biztonság

A leggyakoribb megoldás a cipzár. gyors és egyszerű. Extra védő és gumírozott varrás a nedvesség távoltartása érdekében.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy egy fém cipzárnak strapabíróbbnak kell lennie, mint egy műanyagnak. De éppen a fémből készültek azok, amelyek gyakran beleragadnak a kanyarokban.

Részesítse előnyben a spirálfogakkal ellátott széles műanyag cipzárat. Jobb, ha két csúszka van – így könnyebb rögzíteni egy teljes bőröndöt. A nyelvnek rendelkeznie kell egy retesszel, amely megakadályozza, hogy a kapocs kioldódjon.

A csúszórúdnak simán és könnyedén kell működnie. Ne várd el, hogy apránként „megoldódjon”. az esetek többségében nem.

A cipzár alternatívája a cipzár:

  • biztosítják a teljes tömítettséget;
  • Vízhatlan;
  • zárt állapotban megtartják a hőmérsékletet és a páratartalmat a belsejükben.

Az ilyen modellek szükségszerűen rendelkeznek beépített kódzárral, így nem kell aggódnia a csomagok tartalmának biztosítása miatt.

A kódzárnak van egy nagy hátránya: ha elfelejti a kódot, gyakorlatilag lehetetlen kinyitni a tokot anélkül, hogy megsérülne. Ha nem hagyatkozik a memóriájára, vegyen egy lakattal ellátott darabot. szükség esetén lebontható.

A jó minőségű bőröndök általában kettős biztonsági rendszerrel rendelkeznek: lakattal és beépített zárral is.

A TSA rendszer mostanra nagyon elterjedt. Ez egy beépített biztonsági kódzár, amelyet a repülőtéri biztonságiak egy speciális univerzális kulccsal nyithatnak ki. Ha ellenőrzésre van szükség, a személyzetnek nem kell felhívnia Önt, és nem kell összetörnie a bőröndjét.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes országokban a TSA-rendszer kötelező a repülőgépes utazáshoz. Néhány ezek közül az országok közül: Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Japán, Izrael.

TSA zár

Hogyan lehet meghosszabbítani az élettartamot

Mindenekelőtt kerülje a túlterhelést. Még a legstabilabb cipzárak sem fognak sokkal többet tartani az ajánlott kapacitásnál. Minden utazás után kívül-belül alaposan meg kell tisztítani, és a fűtőtestektől távol kell szárítani. Óvatosan bontsa ki a cipzárat, kerülje a hirtelen emeléseket és dobásokat. Kérjük, ne feledje, hogy a műanyag zacskók nem jók a bőrruházathoz, mivel zavarják a külső réteg szerkezetét, és a szabadon lebegő szövethuzatok a legalkalmasabbak erre.

Árkategória

A költség több mutatóból áll:

  • termék anyaga;
  • méret;
  • további funkciók;
  • a márka.

A legolcsóbb modellek szövetből, a legdrágábbak bőrből készültek.

Bőr kézipoggyász

Hátrányok

A szövet bőröndök hátrányai

  • gondos karbantartást igényelnek;
  • a termékek megvetemedhetnek;
  • gyorsan koszolódnak;
  • a szín megadja magát a fakulásnak.

A műanyag modellek hátrányai:

  • a mennyiség korlátozott;
  • túlságosan merev teste van;
  • Az anyag nem nyúlik.
Problémák

A bőr hátrányai:

  • nem szeretik a szélsőséges hőmérsékleteket;
  • költség.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Dániel

    Az olvasó nevében szeretném megkérdezni, hogy melyik márka vagy típus ajánlott a jó minőségű kerekes bőröndök közül? Melyek a legfontosabb szempontok, amikre figyelni kell választás során? Érdemes-e inkább a szakemberek véleményét kikérni vagy inkább olvasni más vásárlók tapasztalatait? Köszönöm a segítséget!

    Válasz
  2. Dorina Kántor

    Ön szerint milyen tulajdonságokra kellene odafigyelni, amikor jó minőségű kerekes bőröndöt választunk? Milyen anyagok, zárak vagy kerekek ajánlottak? Milyen méret és súly lesz a legideálisabb? És vannak-e olyan márkák, amiket ajánlana? Előre is köszönöm a segítségét!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása